Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
ApyroG
Algemeen
Vrienden (42)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 13 augustus 2007
 • ApyroG
 • 200 punten
 • Lid
  +
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 4.616
 • 39 jaar (1-4-1984)
 • maastricht
 • 42
Persoonlijke berichten
16 september 2010 om 19:38
#18

Haha jij blij!, ja het wordt lastig inderdaad! Twente en PSV vindt ik tot nu toe overtuigende , maar Ajax moet nu een reeks van 3 wedstrijden in de competitie proberen winnend af te sluiten of in elk geval niet te verliezen van Twente en die andere 2 winnen. (feyenoord uit .. utrecht thuis).

Wel opvallend dat alleen Ajax en Feyenoord een reeks van lastige wedstrijden heeft en PSV en Twente daarvoor behoedt zijn... die competieplanner is niet elk jaar geliefd in Amsterdam heb ik het idee.

16 september 2010 om 19:51
#19

Het klopt allemaal.
Je moet niet denken dat ik Ajax slecht vind e.d. omdat ik een Psv-er ben, want ik hoop ook dat ze in Europa blijven.
Alleen ik denk dat ze het niet redden tegen AC Milan, wat ze dus de kop gaat kosten en waardoor ze naar de Europa League gaan (wat in deze poule niet slecht is.)
Van mij mogen ze van iedereen winnen in Europa behalve van Real Madrid (ben al lang fan), van mij mogen ze ook de finale halen, als ze hem maar niet winnen, ik blijf een Psv-er hè.
Het zou erg mooi zijn als er meer clubs in de Champions League uit Nederland komen.
Ik denk dat jij het ook mooi zou vinden als PSV en Ajax erin zouden spelen. :)

16 september 2010 om 19:55
#20

Ajax zou gebaat zijn bij eindelijk een kampioenschap, de eerste stap in de goede richting is vorige jaar ingezet door heel veel spelers het contract te laten af lopen, dit seizoen alleen contracten van 1 jaar voor oude reserve spelers geregeld, en El Hamdaoui lijkt me toch een goede aankoop voor 5 miljoen. Nu de taak om weer structueel CL te spelen, want ik denk dat Ajax gebaat is bij de CL - inkomsten.

Eerst een stapje terug doen en dan weer vooruit kijken, gewoon lekker geld cashen als het lukt 3e worden in de poule om zo vervolgens nog even EL te spelen. Maar voor mij telt gelukkig eerst nu de miljoen die we krijgen die hebben we het hardst nodig, de punten voor Nederland kunnen me eerlijk gezegd momenteel worst wezen, dan moeten ze zelf maar beter spelen in de eredivisie.

16 september 2010 om 20:15
#21

Persoonlijk vindt ik dat we niet te voorbarig moeten zijn over Vitesse, het kan ook gewoon een Celtic van Nederland worden dat zij kampioen worden elk jaar en de rest er lekker bij zit.. dat maakt de competitie niet aantrekkelijker en zeker niet beter.

16 september 2010 om 20:38
#22

Nou ik zie liever een 6+5 regel als ik eerlijk ben, de clubs vinden daar heus wel wat op hoor op die regel. Maar een 6+5 regel is niet haalbaar omdat het in strijd is met de europese grondwet geloof ik..

16 september 2010 om 23:02
#23

oow, ik snap hem nu pas! Ik zag het niet aan je naam, ik herkende je alleen van je avatar, lol! Zonde dat verhaal, maar je blijft hem iig wel trouw zo te zien....

16 september 2010 om 23:11
#24

Tsja, een teleurstelling is dan altijd jammer. Maar je weet wat ze zeggen, als je teveel te weten komt over je held, dan wordt je altijd teleurgesteld. Of het is een arrogante eikel, of het is een simpele kerel zoals iedereen .

17 september 2010 om 20:17
#25

Lastig om deze wedstrijd te voorspellen. Feyenoord is niet goed bezig, maar Ajax is defensief niet meer zo stabiel als anders. Laatste wedstrijd hebben ze veel goals tegen gehad.

Dit is een wedstrijd opzich en ik zie geen gelijkspel komen. Feyenoord moet keihard aanzetten in de beginfase en hopen op een 1-0. Dan kun je Ajax laten komen. Maar als Ajax op 0-1 komt, dan winnen ze hem wel.

Laat ik eens gek doen, Feyenoord wint met 3-2. Ajax zal veel doelkansen krijgen, maar ze maken er maar 2

Ik ga de hele wedstrijd kijken. Of in de kantine bij mijn amateurclub, of bij een vriend thuis. Vorig jaar was ik in het stadion, maar nu helaas niet.

Veel succes zondag en moge de beste winnen!

Ps: Wie is dat nou op je foto, dat vraag ik me al een tijdje af. Is het niet Batistuta?

Aangepast op 17 september 2010 om 20:19 door El Fenomeno.

19 september 2010 om 11:24
#26

Feyenoord uit, in mijn ogen niet lastiger dan Groningen uit of Utrecht uit. Maar dit zijn allen opzichzelf wel lastige wedstrijden maar wel wedstrijden die Ajax gewoon moét winnen als je kampioen wilt worden.
Feyenoord heeft een aantal leuke spelers (wijnaldum, Fer) maar veel meer dan dat is het niet. Tegen Ajax spelen ze wel met hun hart dus ze zullen zich zeker niet gemakkelijk gewonnen geven.

Maar al met al, met een selectie die zoveel sterker is dan die van Feyenoord gaat Ajax hier gewoon winnen. Zolang we Steek en Suarez heb kan er weinig foutgaan :) Ik zeg een 3-1 overwinning met minstens 1 goal van Suarez.

En jij?

19 september 2010 om 20:47
#27

De wedstrijd was erg saai. De klassieker van vorig jaar had ook bij het publiek veel meer beleving.

Ajax kon hier ruimer winnen, maar misten een paar grote kansen. Feyenoord speelde erg zwak en had geen aanspraak op een punt. De situatie bij Feyenoord is echt slecht, chaos, crisis. We komen nooit meer uit dit dal lijkt het wel.

19 september 2010 om 23:00
#28

Ik vond hem niet zo slecht hoor. De eerste helft was wat saai maar de 2de helft al een stuk beter. Ajax had gewoon heel weinig te duchten van Feyenoord, dan is het ook moeilijk als Ajax zijnde om een wedstrijd spannend en interessant te houden. Het was gewoon duidelijk dat Ajax een team heeft wat vele malen sterker is dan dat van Feyenoord.

Een Klassieker? Mwoah, vind het wel meevallen tegenwoordig. Ajax is binnen Nederland topniveau, Feyenoord daarentegen helemaal niet, dat maakt de wedstrijden er niet beter op. Helemaal niet nu er ook geen uitpubliek aanwezig maar zijn om de sfeer er goed in te houden :)

23 oktober 2010 om 18:59
#29

Inderdaad een ODB liefhebber! Jij ook?

28 oktober 2010 om 16:41
#30

Ik vind dat Been z.s.m. moet vertrekken. Hij is een echte Feyenoorder en heeft alles over voor de club, maar daar moet je niet naar kijken. Je moet puur naar zijn functioneren kijken. Op dit moment is dat niet goed. Hij is tactisch en verbaal niet sterk.

Hij speelt een 433 bij Feyenoord. Ik persoonlijk vind dat je met dit materiaal een 442 moet spelen. Maar dat hij het in zijn hoofd haalt om Schaken en Bruins steeds op te stellen is lachwekkend. Bruins speelt niet in dienst van het elftal en haalt elke week een 4. Schaken komt nooit een man voorbij en heeft heel veel balverlies. Biseswar had tegen VVV meer dreiging dan Schaken in de 9 wedstrijden voorheen. Been maakt spelers ook niet beter. Iedereen blijft in zijn niveau hangen. Ook vind ik dat hij er een beter team van moet maken. De spelers moeten voor elkaar door het vuur gaan.

Verder vind ik dat Been geen goede peoples manager is. Hij maakte bijv. al met El Ahmadi, De Cler en Biseswar ruzie, terwijl die jongens op dit moment basisspelers moeten zijn. In zijn NEC wilde hij ook al politie agentje spelen en zette toen enkele spelers buiten de selectie. Feyenoord moet voor volgend seizoen een totaal andere trainer aanstellen. Iemand die met jonge gasten kan werken en tactisch natuurlijk sterker is.

Wat wel positief is, is die geldinjectie van 15 miljoen. Dit seizoen moet daar nog een geldinjectie bijkomen van 15/22 miljoen voor de resterende aandelen. Als Feyenoord dan ook nog één of twee spelers verkoopt voor 10 miljoen, dan ben je bijna voorgoed uit de schulden. Dan kun je met een schone lei beginnen en alles weer opnieuw inrichten. Ik hoop dat het dan sportief ook stukken beter gaat.

De komende wedstrijden moeten 4, het liefst 6 punten opleveren. AZ uit is erg lastig en ik verwacht daar eerlijk gezegd 0 punten. Roda thuis moeten wel 3 punten zijn.

Zo kijk ik een beetje tegen de situatie aan, een beetje een lang verhaal

Hoe kijk jij tegen de situatie van Ajax aan? Zie je ze nog kampioen worden en overwinteren in Europa? Denk je dat spelers als Vertonghen, Suarez, Stekelenburg, VD Wiel e El Hamdaoui in de winterstop en na dit seizoen nog bij Ajax spelen? Want ook daar is het financieel plaatje de laatste jaren niet zo mooi.

Aangepast op 28 oktober 2010 om 16:43 door El Fenomeno.

28 oktober 2010 om 19:16
#31

Niets aan de hand. Ik maakte gewoon een grapje en die groene randjes of punten, ach ja het zal allemaal wel.

29 oktober 2010 om 09:59
#32

De moderators hebben het punt dat ik gekregen had weer verwijderd, dus ze doen hun werk goed haha. Prettige dag verder en een mooi voetbalweekend.

Aangepast op 29 oktober 2010 om 10:00 door Hainrich.

29 oktober 2010 om 16:23
#33

Of ik een fan van Maradona ben? Dat kun je wel stellen ja. Ik ben gelukkig van een leeftijd dat ik Cruijff, Maradona en Zidane bewust heb meegemaakt. Cruijff en Zidane waren fenomenaal goed maar Maradona steekt daar voor mij nog ver bovenuit. Mijn all time hero.

Aangepast op 29 oktober 2010 om 16:24 door Hainrich.

30 oktober 2010 om 11:34
#34

Ik heb ook altijd iets met Argentinie gehad. Ik vind het zo mooi dat zij vaak een ideale combinatie van creatieve spelers en gedisciplineerde, harde verdedigers bezitten. Batistuta was ook een geweldige spits. Wat mij voornamelijk aan hem is bijgebleven is dat hij een geweldig schot had.

18 november 2010 om 14:40
#35

Bedankt voor je compliment in het topic Blind die geen perspectief meer ziet

22 november 2010 om 18:35
#36

Gaat niet zo best met onze clubs he. Ajax zet een slechte serie neer, het voetbal is zwaar ondermaats en Suarez heeft zijn vorm van vorig seizoen niet meer.

En met mijn club is het nog vele malen slechter. Opzich is er best wel verzorgd positiespel, maar er mist routine, power, een eindpass en een echte afmaker. Hopenlijk zien we na de winterstop betere tijden voor onze clubs

24 november 2010 om 15:42
#37

Feyenoord heeft, als de geblesseerde spelers terugzijn ineens een selectie voor de subtop. Vorig seizoen werden we 4e en nu staan we ineens 16e. Dat zal toch wel ergens aan liggen. Volgend seizoen denk ik dat Feyenoord weer voor plek 5 gaat spelen en dat dit seizoen voor de jonge jongens een heel goed leerproces is. Van deze downs leer je echt vele. Ik heb er veel vertrouwen in, maar ik hoop dat mijn ploeg alsnog 9e kan worden, want voorronde EL is uiterst belangrijk.

Ajax doet het dit seizoen niet goed inderdaad. Gister volledig overklast door Real. Ik zie ze nog wel in de EL spelen, maar misschien is dat alleen maar nadelig voor de competitie. Dan hebben ze weer een vol schema. Nu missen ze Suarez ook nog eens 7 wedstrijden en is El Hamdaoui geblesseerd. Ik denk dat ze inderdaad 4/5/6 worden, want het voetbal is ook erg slecht. Klinkt misschien raar, maar bij Feyenoord wordt er beter positiespel gespeeld. Maar bij Feyenoord ontbreekt dan ervaring, de eindpass en scorend vermogen.

Ik denk dat volgend seizoen Ajax weer om de titel gaat strijden, indien niet al die sterkhouders vertrekken. Als Feyenoord voor plek 4/5 gaat strijden en EL speelt ben ik hartstikke tevreden. De jeugd van Feyenoord vertegenwoordigd met stip alle Oranje elftallen, dus er is voldoende talent. Het komt wel weer goed met onze clubs.

Aangepast op 24 november 2010 om 15:43 door El Fenomeno.

14 december 2010 om 17:15
#38

heeeeeeeeeeey kerel hoe is ie dan...?
en nog gekeken naar de k1 afgelopen zaterdag?
gr

14 december 2010 om 23:12
#39

nee ben totaal niet blij met de winst van allister.
Ik ken hem heel goed trouwens hij komt net als mij uit amersfoort en zat vroeger bij mij op school.
Zijn broer valentijn is wel top en erg sociaal naar andere.
Allister is echt een patsertje.
Het is inderdaad jammer dat aerts daarvoor een zware 3ronde partij heeft gehad en allister een makkelijk wedstrijd van niet eens 1minuut tegen saki.
Vorig jaar won badr trouwens in de halve finale van allister hij trapte hem toen knock-out.
Jammer dat hari slecht bezig is want dit jaar had hij makkelijk kunnen winnen

4 mei 2011 om 18:57
#40

Bedankt voor het compliment.

11 mei 2011 om 15:03
#41

Haha dankje. Dit staat veel beter!. Alvast succes zondag:)

12 mei 2011 om 22:27
#42

Ik denk ook dat Twente de titel gaat pakken, maar je weet maar nooit. Het hoeft maar even tegen te zitten en dan pakt Ajax hem. Het wordt wel een sensationele wedstrijd denk ik. Moet je werken dan waarom je hem niet kan zien? Zal wel zonde zijn!

Gr

14 mei 2011 om 12:13
#43

Hehe inderdaad. Als Ajax de titel pakt kun je daarna nog lekker lang feesten:)

15 mei 2011 om 16:59
#44

Gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Nog de wedstrijd gezien?

Aangepast op 15 mei 2011 om 17:01 door El Fenomeno.

16 mei 2011 om 20:12
#45

jij ook haha! heerlijke wedstrijd gewoon

17 mei 2011 om 11:13
#46

Ja jij ook man!

17 mei 2011 om 21:57
#47

Ja jij ook gefeliciteerd we zijn ook weer de beste. Wij zijn Ajax wij zijn de beste !!!!!

26 mei 2011 om 23:24
#48

Bedankt voor dat groene randje aan die zwolle supporter:)

Hoe kom je overigens aan meer punten op vz?

27 mei 2011 om 07:37
#49

Bedankt voor de uitleg! Ik heb het punten systeem nooit echt begrepen maar het is me nu duidenlijk Bedankt!

21 juni 2011 om 15:08
#50

Jah eigenlijk wel

23 juli 2011 om 00:45
#51

Ik mis je reacties!

30 juli 2011 om 14:24
#52

Oke. Ik denk dat er de komende tijd weer veel interessant nieuws komt. De transferdeadline nadert en ik denk dat er nog vele transfers zullen komen en het nieuwe seizoen begint volgende week uiteraard weer. Ik heb in ieder geval wel veel interessant nieuws gezien omtrent Feyenoord natuurlijk.

Ik was in het begin erg sceptisch over de aanstelling van Koeman. Ik vond het een slechte keus. Echter ben ik de afgelopen dagen daarop teruggekomen. Natuurlijk heeft hij het als coach vaak niet goed gedaan, maar hij een eenjarigcontract. Met Van Gastel en Gio aan zijn zijde, twee echte Feyenoorders denk ik dat het wel moet goed komen. Er zijn enkele goede spelers vertrokken, maar daar staat tegenover dat er weer veel spelers fit zijn. Hopelijk komt er nog een nieuwe spits/nummer tien bij de selectie.

Been was echt een zwakke coach. Foute keuzes, weinig verstand van tactiek, geen motivator, het was helemaal niks meer. Ik hoop dat Feyenoord komend seizoen Europees voetbal gaat halen en dat ze misschien kunnen verassen in de beker.

Wat denk je wat Ajax gaat doen?

Aangepast op 30 juli 2011 om 14:24 door El Fenomeno.

13 augustus 2011 om 15:09
#53

Koeman heeft daar inderdaad weleens moeite mee, maar hij heeft nu wel twee goede assistenten naast zich. Gio en Van Gastel hebben verstand van tactiek en kunnen een speler goed inschatten en beinvloeden. Koeman heeft vaker gefaald bij clubs, maar ik denk dat hij na ruim twee jaar wel wat veranderd is, althans dat hoop ik. Fer moet lekker blijven, want zonder hem levert Feyenoord vooral veel kracht op het middenveld in, iets wat andere spelers weinig hebben.

Ajax word denk ik wederom kampioen, al zal het lastig worden als ze Vertonghen nog kwijtraken. Dat is toch wel een sterke centrale verdediger en met Blind en Boilesen staat de verdediging toch op losse schroeven.

Van NEC verwacht ik ook wel wat. Ik heb vertrouwen in Pastoor en ze hebben een leuke selectie.

Ik heb erg veel zin in het seizoen en hopelijk pakt Feyenoord vanavond wederom de drie punten:)

11 oktober 2011 om 09:46
#54

Ewa, wat vondt je trouwens van de wedstrijd tussen Marokko en Tanzanie? Ik ben niet echt bepaald tevreden geweest bij de spelers die onnodig balverlies leden. Om maar Boussoufa als voorbeeld te nemen, alhoewel hij toch hard heeft gewerkt op het veld vind ik. Constant vechten voor de bal, en actief proberen mee te verdedigen. Belhanda wordt nog een topper, heeft niet goed gespeeld maar der moet nog naar gekeken worden hoe hij een prachtige duo kan vormen voorin.

Ik ben benieuwd met wie Marokko in de poulfase terecht zal komen. Ze zitten sowieso in pot 3 met deze landen:

Pot 3:
Marokko, Senegal, Mali, Burkina Faso

Dus ik maak me wel wat zorgen haha, toch moet Marokko alles geven wat er te geven is. Insha'allah zullen ze goed presteren, en in de finale komen met als tegenstander Tunesie. We moeten dan sterk revanche nemen tegen ze.

Deze landen zijn trouwens gekwalificeerd voor Afrika Cup 2012 voor het geval als je niet op de hoogte was:

1. Gabon: 5e. kwartfinale (1996), 67e plaats.
2. Equatoriaal Guinee: 1e. Debuut. 152e plaats.
3. Marokko: 14e. Winnaar (1976). 59e plaats.
4. Mali: 7e. 2e plaats (1972). 62e plaats.
5. Guinee: 10e. Finalist (1976). 76e plaats.
6. Zambia: 15e. Finalist (1974, 1994). 83e plaats.
7. Senegal: 12e. Finalist (2002). 42e plaats.
8. Burkina Faso: 8e. Vierde plaats (1998 ). 41e plaats.
9. Niger: 1e. Debuut. 93e plaats.
10. Ivoorkust: 19e. Winnaar (1992). 16e plaats.
11. Ghana: 18e. Winnaar (1963, 1965, 1978, 1982). 37e plaats.
12. Angola: 6e. Kwartfinale (2008, 2010). 84e plaats.
13. Botswana: 1e. Debuut. 95e plaats.
14. Tunesie: 15e. Winnaar (2004). 61e plaats.
15. Libie: 3e. Finalist (1982). 62e plaats.
16. Soedan: 8e. Winnaar (1970). 103e plaats.

De loting van de Afrika Cup 2012 vindt plaats op 29 oktober. ;))

15 januari 2012 om 16:22
#55

Verborgen corruptie

Voetbalzone, zo op het eerste gezicht een leuke site. Een site die diverse onderdelen aanbiedt en nog fraai oogt ook. De site was zelfs nog in de race voor site van het jaar, iets wat natuurlijk niet voor iedere site is weg gelegd. Aan deze positiviteit zit echter ook een andere kant, een kant die de buitenwereld slechts sporadisch ziet. Sommige weten waarschijnlijk al waar ik het over heb, voor andere blijft het nog even spannend. Ik bedoel hier natuurlijk de moderators.

“een moderator is een door Voetbalzone aangewezen persoon die de reacties op de frontpage controleert om te zien of deze aan de regels voldoen. Indien dit niet zo is, dan zal de moderator actie ondernemen.” Dit is de functie van een moderator zoals deze op de site staat omschreven. Ik zal u hier alle regels besparen, feit is echter dat het niet zo simpel werkt als men doet voorkomen. Van een eigen mening zijn ze bijvoorbeeld niet gediend. Dan flikkeren ze het van de site af onder het motto van ‘provoceren.’ Dan zou je nog kunnen denken;) niks aan de hand, we sturen een mailtje. Dat mailtje kun je sturen, maar dat verandert de situatie natuurlijk niet. Het is zoals zij het zeggen ‘en daarmee basta!’ Het meten met 2 maten is hierbij niet vreemd. Zo mag Wondersloff aan de lopende band provoceren en doet men hier helemaal niks mee. Kijk voor de grap maar eens de reacties van dit lid en er is voor niemand een ontkennen aan. Zo zijn er nog meer leden die alle regels overtreden, maar gewoon op de site kunnen blijven alsof er niks aan de hand is. Ook wanneer de moderators hier attent op worden gemaakt, gebeurt er niks.

Als bovenstaande het enige minpunt zou zijn, hoefde ik er geen CE aan te wijten. Het gaat echter veel verder dan dit. Wanneer je namelijk voor je rechten opkomt en op een normale manier iets duidelijk probeert te maken, gaan ze je in de gaten houden. Het is immers te gek voor woorden dat een moderator iets fout heeft gedaan, onmogelijk. Wie denk jij, als eenvoudig lid zijnde, wel niet dat je bent om ons op de fouten te wijzen. Gevolg is dat je op vrij korte termijn een ban krijgt. Hierover zegt de site “dit gebeurt niet zomaar en een moderator zal hier zijn reden voor hebben gehad. Het enige wat rest is het uitzitten van je ban en wachten tot deze over is. Mocht je van mening zijn dat het een fout is van onze kant dan kun je de moderators een bericht sturen met een uitleg over waarom je het er niet mee eens bent.” Ook dit is weer zoals het er staat;) je stuurt een bericht en verder doen ze er niks mee. Je hebt maar met die ban te leven en dat de reden ongegrond is, doet verder niet ter zake. Dat er geen bewijs voor is, interesseert ze ook niet. Het is wederom zoals zij het zeggen en daarmee besta!

Ook de Club Experts ondervinden hier hinder van. Zoals de meeste wel weten, kunnen deze stukken beoordeeld worden met sterren. Diverse leden grijpen deze situatie aan om er misbruik van te maken en volledig ongegrond 1 ster te geven. Dan denk je bij jezelf;) de moderators moeten in actie komen? Klopt, maar dit gebeurt natuurlijk niet. Nee, deze zijn veel te druk met bans uitdelen en reacties verwijderen. Erg jammer, zeker gezien het feit dat met de stukken niks mis. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Ce’s van Goldfish, _elsalvador, Magic_feet7 en Expert4life. Daar staan reacties die er niet horen te staan, reacties waar nog steeds niks mee gebeurd is. Schandalig!

De moderators op wie bovenstaande van toepassing is, luisteren naar de naam Carpediem, Eldude, Viktor86, tristan aka tristanajax, herontheline aka timrooney en dan vergeet ik er vast nog een paar te vermelden. Wat u (als simpel lid zijnde) niet weet, is het feit dat we het hier hebben over moderators waarvan sommige slechts 14 jaar oud zijn! Die nog studeren op een middelbare school en communicatief amper onderlegd zijn. Moderators die nog in de ontwikkelingsfase zitten waarbij ze Voetbalzone als een machtsmiddel zien. Het verkrijgen van status over de rug van andere. Die de site voetbalzone soms verwarren met een chatsite, gezien de vele berichten op elkaars persoonlijke pagina. Met deze wetenschap in het achterhoofd, kunnen we ze de huidige gang van zaken nog geen eens kwalijk nemen. Deze kinderen weten niet beter. Wanneer ik het voor het zeggen had, zou ik moderators aannemen die verstand van zaken hebben, minimaal een Hbo-studie hebben afgerond en communicatief dusdanig onderlegd zijn dat ze ieder lid op een normale en respectabele manier te woord kunnen staan. Dat dit momenteel niet het geval is, is na bovenstaande wel duidelijk.

Voetbalzone moet alle moderators eruit flikkeren en nieuwe, verantwoorde mensen aannemen die weten wat hun taak is. Die Voetbalzone als bijzaak zien en niet als hun leven. Die simpel en verantwoord kunnen handelen. Dat is wat Voetbalzone in de topics nodig heeft. Geen kinderen die nog op een middelbare school zitten en het gebruiken als een ‘chatroom.’

13 november 2013 om 17:06
#58

ja klopt. van de bestaande voetballers op het moment is Torres mijn favoriet.
maar de beste spits die ooit geleefd heeft is in mijn ogen batigol.

zulke spelers mis ik in het voetbal van nu

4 januari 2014 om 20:26
#59

Beste Apyrog,

allereerst mijn waardering voor jouw manier van modereren.

Toch wil ik nog het volgende aan jou kwijt.
Niet mijn reactie in het topic van Sanders lokt negatieve aandacht uit, maar de manier waarop de VZ redactie zijn topics van een, laten we zeggen, spraakmakende kop voorziet.

Het doet me dan ook deugd dat dit gerectificeerd is (en dat heb ik ook laten blijken in het topic).

Mvrgr.
Mrsperenboom

11 november 2014 om 15:35
#60

Laatst reageerde je op een van mijn reacties onder een stukje over Milik. Ik zag het net pas, dus reageer maar even zo in plaats van onder een wat veroudert nieuwsbericht:)

Ervaring bij Ajax is inderdaad niet echt belangrijk. Stabiele spelers zijn, zeker in de Eredivisie, al voldoende en met jongens als Veltman, Boilesen, Cillessen, Klaassen, Van Rhijn, Fischer, Milik, Riedewald en El Ghazi hebben we denk wel jongens die zich niet makkelijk gek laten maken. Dat zit dus wel goed.

Daarom zou een vertrek van Sigi, Moisander en Schone ook niet heel slecht uitpakken voor Ajax. Sterker nog, ik denk dat het wel eens goed uit kan pakken, want voor al die posities staan leuke spelertjes in de rij. Milik en Zivkovic zijn klaar om Sigi te vervangen, Denswil/riedewald/tete om Moisander te vervangen en vooral Fischer/kishna staan klaar achter Schone. Kortom, talent genoeg om ze te vervangen.

Ook denk ik dat het Ajax goed doet als ze eens een tijdje met zoveel mogelijk (deels) door Ajax opgeleide spelers spelen, omdat die allemaal gewend zijn aan dezelfde spelopvatting en automatismen. Jongens als Van der Hoorn, Duarte, Zimling en Viergever lijken op dat gebied toch gewoon een achterstand te hebben die duidelijk moeilijk te overbruggen is voor spelers die niet (deels) door Ajax zijn opgeleid, terwijl ik zie dat jongens die wel (deels) opgeleid zijn bij Ajax zich veel sneller aanpassen en zich ook veel sneller ontwikkelen.

Het blijkt gewoon heel erg lastig voor een voetballer om zich bij Ajax aan te passen aan het systeem, dus dan kan je volgens mij beter kiezen voor gasten die het systeem al goed kennen. Tel daarbij op dat jongens van buitenaf veel gekost hebben de afgelopen jaren en welke gehaalde speler gaat uiteindelijk echt een leuk bedrag opleveren? Ik kan er geen bedenken.. Welke spelers zorgen dan jaarlijks wel voor een positief transferresultaat? Juist, (deels) zelf opgeleide spelers.

En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar vanuit elke invalshoek die ik kan bedenken komen (deels) zelf opgeleide spelers een stuk beter eruit dan aangekochte spelers. Daarbij kijk ik als supporter ook liever naar een jeugdspeler als Riedewald, die misschien op zijn tenen loopt maar zich ontwikkelt, dan naar een Zimling die tekort komt en niet beter gaat worden.. Zelfde geldt voor jongens als Sigi, Moisander en qua spel ook Schone;) Ajax is een opleidingsclub, ik begrijp dat wij dan geen topspelers hebben rondlopen, maar ik kijk veel liever naar jongens die de potentie hebben om in de buurt van het niveau van een topspeler te komen.

Jij had een geweldig voorbeeld met Riedewald;) die jongen speelt geweldig door eenvoud in zijn spel en een volwassen houding. Ik vind hem niet eens een extreem groot talent, maar doordat hij zo beheerst speelt doet hij het op erg jonge leeftijd al fantastisch. Daarin lijkt hij ontzettend op Daley Blind en Davy Klaassen;) als iemand mij vraag welke kwaliteiten van hen echt een topspeler maken kom ik niet ver, maar omdat zij zo ontzettend degelijk zijn zullen zij heel ver komen. Wanneer Ajax 7 of 8 van dat soort spelers heeft + 3 of 2 spelers (en een goede keeper) die voorin het verschil maken dan kan Ajax gewoon concurreren met de top in Europa.

Maar dat soort jongens komen nu veel te weinig aan de beurt in het eerste, door al die gehaalde spelers. Riedewald heeft geluk gehad dat hij de kans kreeg op die positie, maar iemand als Tete kan daar voorlopig nog op wachten terwijl hij er misschien ook al klaar voor is. Hetzelfde geldt voor Zivkovic als Sigi deze winter niet vertrekt en De Boer hem zijn speeltijd blijft geven. Ook op de vleugels loopt het vast als Schone niet vertrekt.. En als Van de Beek, Nouri en Cerny het goed doen op de trainingen bij het eerste elftal, zullen zij waarschijnlijk ook nog jongens als Duarte voor zich moeten laten;) puur omdat De Boer aankopen relatief lang kansen blijft geven. De doorstroom vertraagt, terwijl het juist genieten is voor supporters om dergelijke talenten in actie te zien en hun ontwikkeling te volgen.

23 februari 2017 om 22:12
#61

Hey kerel, sorry voor de late reactie! Ik ben bijna altijd actief op mijn telefoon, dus ik reageer geregeld wat later op persoonlijke berichten..

Het gaat zijn gangetje Ajax-broeder, ik hoop met jou ook?

Ik vind het jammer dat je niet meer zo vaak actief bent, maar ik begrijp het wel. Van zoveel leden hoor ik, dat het op deze website niet meer hetzelfde is als vroeger. Sinds er veel nieuwe mods actief zijn, en de ruimte tot een felle discussie vreselijk in de kiem word gesmoerd. Ik ben af en toe ook minder actief, maar dan gaat me verslaving toch weer kriebelen. Het is helaas niet meer als vroeger, maar praten over voetbal vind ik nou eenmaal geweldig.

Ik heb vroeger erg veel kritiek gehad op Overmars, maar die man is vreselijk gegroeid in zijn rol. De club is inderdaad gezond, en beschikt over heel veel financiã«le mogelijkheden zeker in Nederland. Duarte had ik geloof in, ik ben benieuwd waar hij stond als hij die blessure nooit had gehad. Westermann, Zimling, Sana en dat vergeet ik er nog een kleine waslijst die natuurlijk niet succesvol waren. Maar er komen jeugdspelers door, er wordt kapitaal geã¯nvesteerd in spelers die wat toevoegen. Al is dat van Neres nog even afwachten, maar ik heb liever twee goede dure aankopen dan vijf spelers die niks toevoegen! Bosz doet het alleraardigst, en het Ajaxspel ziet er redelijk uit. En is het attractiever onder Frankie, al had die de laatste twee jaar minder materiaal. En vind ik het Frank zijn prestatie groots, het zal voor mij altijd een Ajaxheld blijven.

In de eerste helft vandaag tegen die Polen in de EL, vond ik Younes de eerste helft prima. Maar de tweede helft weer erg matig, ik vrees dat deze jongen niet beter kan en Ajax niet beter maakt. Hij loopt zichzelf continu vast, en gaat altijd weer binnenom inmiddels weet iedere verdediger dat ook. Het is volgens mij ook echt een zaalvoetballer, ik hoop dat Neres hem binnenkort met verve vervangt en belangrijk voor ons wordt.

Traore kunnen we kort over zijn, die mag van mij lekker op de bank zitten. In het begin was ik blij met zijn komst, ik had verwacht dat hij echt wat zou toevoegen aan Ajax. Ik betwijfel dat Cerny het ooit gaat redden, al heeft hij wel specifieke kwaliteiten we zullen het zien. Kluivert is natuurlijk ook afwachten, maar daar heb ik meer vertrouwen in persoonlijk. Lang en Nunnely kan ik niks over zeggen, want die spelers heb ik nooit echt gevolgd.menig zal Ajax niet beter maken denk ik, hij is gemaakt voor het spel van Zwolle. Denk je niet dat hij daarom daar beter presteert?

We zullen volgend jaar zeker een nieuwe linksback moeten komen, er is inderdaad niemand achter Sinkgraven. En daar ben ik persoonlijk nog niet 100 procent van overtuigd, jij wel helemaal? Dijks zal overgekocht worden door die Engelse club, en die komt inderdaad te kort voor ons. Maar daar zijn ze helemaal lyrisch over hem, en dat is hem gegund want het leek me een positieve en sympathieke knul. Bakker is zeker nog niet klaar voor het eerste, die zie ik af en toe nog grove fouten maken.

Overall ben ik redelijk tevreden, het is zo jammer dat we zoveel punten hebben verloren in het begin van de competitie. In mijn tweede alinea geef ik aan, hoe ik over onze prachtige cluppie denk. Ik hoop alleen dat we nog kampioen worden, ik heb nog steeds een trauma van de wedstrijd tegen De Graafschap.

En voor volgend seizoen, hoop ik vooral Cassiera meer te zien. Daar heb ik persoonlijk veel geloof in, hij heeft bepaalde kwaliteiten. Het is jammer dat hij zo werd afgerekend, door al die gemiste kansen tegen Psv. Daarnaast hoop ik dat Riedewald gaat spelen, daar heb ik persoonlijk veel geloof in. Als ik ook weer kijk naar de wedstrijd tegen Warschau, speelde hij weer prima en dat zonder wedstrijdritme. Daarnaast hoop ik Frenkie de Jong meer te zien, die is zich echt aan manifesteren in Jong Ajax. WIe hoop jij volgend jaar meer te zien?

5 maart 2019 om 22:36
#62

Zoals ik zei, Real scoort nog wel. Dat voelde je gewoon. Maar wel gefeliciteerd met deze historische kwalificatie natuurlijk een super Ajax gezien vanavond.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren