staw
Algemeen
Vrienden (16)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 15 mei 2010
  • staw
  • 153 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.111
  • 28 jaar (28-7-1992)
  • Scout
  • 16
Persoonlijke berichten
25 december 2010 om 10:53
#2

Bedankt man. Ja, ik zit nog op school en heb dus geen beroep, dus ik dacht: doe ik dat maar bij beroep

Enja klopt, ik heet ook Milan, gewoon de ''''a'''' weggelaten bij de gebruikersnaam.

3 januari 2011 om 23:51
#3

Ik las je bericht vrij laat en kon zodoende niet reageren op je Ce.

Maar ik vind het een goed stuk, je geeft aan hoe je je als supporter voelt en dat je eigenlijk vrij machteloos bent als supporter. Dat kan best frustrerend zijn, vooral als supporter van Willem II die alleen negatieve records breekt.

Voor jou hoop ik dat Willem II erin blijft, maar ik zie het somber in. Ik vind ze kwalitatief absoluut niet minder dan een De Graafschap of Vvv, maar op de een of andere manier geven ze teveel cadeautjes weg achterin.

3 maart 2011 om 19:36
#4

Respect voor alle Willem II supporters, waaronder jij dus in deze barre tijden!

8 maart 2011 om 00:34
#5

Dankje voor de vriendenuitnodiging.

8 maart 2011 om 17:42
#6

Haha bedankt, jij bent ook geen slechte, vooral je laatste CE ''''mes que un club'''' vond ik erg goed geschreven!

9 maart 2011 om 13:48
#7

Ik zal hem zeerzeker bekijken:)

23 april 2011 om 19:50
#8

AZ Alkmaar!!!

9 mei 2011 om 15:37
#10

Ik zat niet fout, had gewoon niet op scheidsrechterlijke dwalingen gerekend, dat is alles.

18 mei 2011 om 17:19
#12

Hebben ze je reactie serieus verwijderd? Nou ja, zeg. Ach ja, nogmaals: graag gedaan.:) Als ik je weer ergens zie reageren en als ik het met je eens ben, krijg je van mij weer een groen puntje

21 mei 2011 om 23:47
#13

Hoi Staw,

Ik vind dat ik in de topic van de bekerfinale moest zeggen over Sterchele een belgische topic dus, zie daar nooit een topic over, je wordt zo gauw vergeten, dus is een herinnering waard vind ik. Daardoor dat ik dat op de offtopic heb gezet, ook bedankt dat je ook jouw reactie hebt gegeven.

Hij had ook wel bij een topclub hebben gespeeld denk ik.

Gr.angelo ( Angtet)

21 mei 2011 om 23:52
#14

Verder vind ik het jammer dat Willem ll eruit is, maar ze hingen al die jaren in de gevarenzone en nu dus het noodlot.

Hopelijk brengen ze jullie weer naar het hoogste niveau, dat hoop ik ook trouwens, het is een leuke club..

Zelf ben ik voor Feyenoord, en hoop dat zij kampioen worden volgend jaar.

Gr.angelo.

5 juni 2011 om 01:09
#16

Beste Milan,

Bedankt voor je bericht.

Ik hoop in eerste instantie dat je examens naar behoren is verlopen tot nu toe. En dat is zeker het eerste, maar voor voetbalnieuws komt natuurlijk deze tijd ook ter sprake in de afronding van de competities.

Morgen een mooie klapper op Wembley, ben ook voor Barca maar heb ook een tweedeling voor mijn gevoel voor v/d Sar natuurlijk. Ik schat het op een gelijkspel tot de 90e minuut en dat de verlenging uitpakt voor Barca.

Vind het erg jammer dat Sterchele is overleden, maar had dat in de topic aangehaald omdat ik zoveel spelers in reacties de ronde zag gaan. En dat idd de overledende aangehaald moest worden omdat die ook een paar afgelopen competities geleden belangrijk was.

Verder vind ik het jammer wat ik eerder schreef dat Willem ll is gedegradeerd, maar een andere brabantse club is daarvoor in de plaats gekomen, maar dat doet een willem ll supporter gemiddeld goed.

Ik hoop dat zij snel terugkeren en wel gezond zonder pt aftrek zie Nac afgelopen seizoen.

Verder geeft het niet dat je een aantal dagen later reageerd daar ben ik al blij mee bedankt nogmaals, ik krijg op sommige reacties niets terug dat neem ik mee en respecteer ik.

Van Sa2juve krijg ik altijd antwoord terug, hij is ook wel aardig op de hoogte vind ik.

Ik hoop ook dat Willem ll weer gauw terugkeer volgend jaar, en Feyenoord heeft ook net zoals jullie als ik eerlijk ben een paar jaar nodig om gezond bij te komen.

Een pr. weekend toegewenst.

Gr.angelo

18 juni 2011 om 23:50
#17

Hoi Milan,

Geeft niet dat je laat reageerd en tijd besteed aan kleinere texten, dat doe ik nu ook weer. Ik hoop dat je priveproblemen een beetje beter zijn en dat dat een glans mag geven dat je geslaagt bent.

Jammer dat economie niet goed is gegaan, maar hopelijk toch een goed cijfer.

Wat het voetbal betreft heb ik meer een grote hekel aan Real, voor Man Utd ben ik ook niet en zeker niet voor City, hou niet zo van die poenierige clubs.

Ik hoop dat Liverpool weer eens een prijs pakt, want dat vind ik een leuke club, ook Arsenal gun ik het.

Voor Willem ll hoop ik dat zij zonder nacompetitie naar de eredivisie terugkeren, ben ook een beetje voor Fortuna, die gun ik het ook na hun gedoe qua slechte periode wat ze hebben meegemaakt waar het doek bijna viel, Fc Limburg, laat mij niet lachen. Dat wordt haat en nijd tussen die clubs.

Willem ll krijgt ook hevige concurrentie van de gedoodvergde noordelijke clubs.

Voor RBC valt het doek helaas, je zal het ook wel hebben gelezen, Nac wil veel spelers inlijven daarin, maar of dat lukt ?

Voor Henk Vos die gestopt is met betaald voetbal is dat extra zuur omdat ie bijna zijn hele leven daar heeft gespeeld voor RBC en ook op amateurbasis daarvoor is uitgekomen, het was ook zijn clubliefde daar.

Ik hou het kort maar hoop dat RKC echt voor sprankelend voetbal gaat zorgen dit jaar, jammer dat Boerrigter naar Ajax gaat, er zijn toch veel mooiere clubs .

Zelf ben ik voor Feyenoord en hoop dat zij goede dingen kunnen doen in hun middelen qua geld.

Het is nu komkommertijd maar 20 juni wordt er geloot voor de CL en EL tournooi, dus de kleinere landen. Ik volg dat ook, ik zou hopen dat die landen uit Ijsland of Luxemburg in het hoofdtournooi komen.

Wens je verder nog veel plezier op VZ en een pr. vakantie als je dat gaat vieren.

Gr.angelo ( Angtet).

22 juni 2011 om 16:16
#18

Hey Staw,

Ik heb besloten dat ik ook eens via VZ actief ga deelnemen in de discussie. Ik heb me ook al aangemeld als CE. Ik weet niet of je mijn Your Voices op Tilbo.com leest of hebt gelezen, maar is het mogelijk dat ik me tot de CE van Willem II aansluit op VZ? En duurt het lang voordat je wordt toegelaten?

Groeten Mark (vet)

23 juni 2011 om 17:45
#19

Hahahaha

27 december 2011 om 10:22
#21

Ik kan raar genoeg niet reageren op je CE over mijn Polen , maar de verdediging is zeker de zwakste linie van Polen hoor, Alleen Piszczek is een echt goede verdediger. Jelen speelt natuurlijk bij Lille, had je kunnen weten als je de CL volgt en de Poolse spelers in West Europa.. v\,oor de rest ben ik het wel met je eens en zelf dacht ik ook aan de kwartfinale met een kansje dat Nederland de volgende ronde niet eens haalt.. Laten we hopen dat we zo ver mogelijk komen en onze beste spelers zich laten zien aan de mensen in bijvoorbeeld Nederland en de rest van Europa.. Het kan een mooi jaar worden;)) I na bank jade do Polski, Euro Polska 2012!!

11 januari 2012 om 18:13
#22

Hé!
Lang niet gesproken. Ik ben een tijd inactief geweest op Voetbalzone en ik vind het wel eens tijd worden voor weer een Clubexpert. Zou je een idee willen achterlaten op mijn persoonlijke pagina als je die hebt? Het hoeft niet per se over mijn favoriete club PSV te gaan, ook gewoon in het algemeen. Alvast bedankt.

Groetjes,
Daniel

3 februari 2012 om 22:28
#23

Ik heb 4 verschillende weddenschappen lopen

1 met: Psv, Heracles, Heerenveen (alle 3 al goed), Vitesse en Groningen
1 met: Barca scoort beide helften, ajax, psv 2x (1 dus al goed), Real Madrid,
1 met: Arsenal, Real, Groningen, Schalke en me laatste:
Groningen Real en Schalke scoren beide helften.

24 februari 2012 om 02:12
#24

Een ding puta Barca,we pakken de titel ,de C.L , Hala Madrid ,wij zijn de beste van Spanje

24 februari 2012 om 02:16
#25

Spelen ze op 30 procent is het Barcelona hun probleem ,een gebrek aan motivatie breekt ze dan op,we nemen het tijdperk wel over ,leuk om te zien dat Barca zo af aan het glijden is,ik geniet ervan ,titel ga ik grootse vieren ! We verdienen het vermaak wel ,wegens het spel van Madrid ,wat de laatste tijd buitenaards voetbal speelt ,hala Madrid !

24 februari 2012 om 02:18
#26

C.L let maar op dat Special One ons de C.L gaat bezorgen,maak je daar AUB niet druk om ?

24 februari 2012 om 03:13
#27

Weersomstandigheden waren nou niet bepaald ideaal te noemen,in zo vries kou Rusland ,is voor veel teams niet prettig voetballen,bovendien verzuimde we kansen af te maken ! Thuis zal je de echte Real zien ,met special show,genot voor het oog, je zal voetbal van nooit te voren ,met Kaka Ozil en Ronaldo,zorgen voor groot vermaak;))

26 februari 2012 om 22:57
#28

Ja dat was ik. Wat dan? Had wel geluk met die goal in de 92ste minuut van Galatasaray haha, daardoor had ik 850 euro gewonnen

28 februari 2012 om 22:11
#29

Ja af en toe win ik weleens. En nee doe het bij Titanbet, betere quoteringen meestal..

13 maart 2012 om 03:14
#30

Heb even 2 CE van je gelezen: het noorderlicht en mes que un club.

Je hebt een mooie en lekker schrijfstijl die me zeer goed bevalt en weet dingen mooi te verwoorden en over te brengen aan het publiek. Persoonlijk vind ik de onderwerpen niet heel interessant om te lezen, maar dat is puur persoonlijk. Maar het feit dat ik dan toch wel doorlees geeft wel aan dat het op een manier toch boeiend is om af te lezen, terwijl ik ook wel is precies het tegenovergestelde heb: interessant onderwerp maar niet fijn om te lezen.

Enig punt van 'kritiek', eigenlijk meer iets wat mij opviel, is dat je nogal te veel korte zinnen gebruikt. Daaronder krijg je een beetje het gevoel van een opsomming van feiten is. ........punt .........punt, hopelijk snap je wat ik bedoel.

Wat brengt jou trouwens op dit tijdstip op Voetbalzone? Haha

13 maart 2012 om 18:26
#31

Hehe, gesprek met 'een' vriendin op dat tijdstip. Hmm, lijkt me sterk. Haha! Ik, omdat ik momenteel zonder opleiding zit. Deed international business and languages, maar ben voor mezelf tot de conclusie gekomen dat het niet helemaal mijn ding was, waar ik mn hele leven aan vast wou zitten. Ik heb daarom ervoor gekozen om m'n gevoel en hart te volgen en heb gekozen om volgend jaar Sportmanagement te gaan studeren.

14 maart 2012 om 02:23
#32

Hehe, oké dan is het goed.

Ja, ik ga idd Sportmanagement op het HBO volgen, althans dat is de bedoeling, moet wel eerst nog een sportmedische keuring doorstaan. De motorische test heb ik al doorstaan. Voor de langere termijn heb ik International Master Of Sport Management op het oog.

Hoe lang duurt jouw opleiding nog dan?

Hmm, Nijmegen schijnt een stad vol met vrouwelijke studenten te zijn? Hehe, ben er aantal keren geweest en het beviel me ook goed moet ik zeggen. Het vrouwelijk schoon heb ik nog niet echt ervaren daar, misschien dat ik er een keer op een donderdagnacht in moet duiken.

Aangepast op 22 maart 2012 om 03:04 door brainiaco.

17 juni 2012 om 01:46
#33

Hey Staw!

Ongelofelijk balen zeg dat Polen niet door de groep is gekomen. Ik vond dat we in die drie wedstrijden toch zeker wel aardig voetbal hebben laten zien, maar we hebben ongelofelijk veel kansen gemist. Ongelofelijk balen zeg.

18 juni 2012 om 16:31
#34

Ja klopt inderdaad! Zo ongelofelijk jammer, want dit kon een heel mooi toernooi worden! Ook zou ik naar Gdansk gaan wanneer ze 2e waren geworden, maar dat is helaas niet gebeurt.

Vind jij het jammer dat Smuda is opgestapt of niet?

Ik zal jouw clubexpert zeker weer lezen als die er is!

23 juni 2012 om 01:17
#35

Gdansk is inderdaad een hele mooie stad. Ook lekker dicht bij het strand en zeker genoeg dingen te doen en te zien! Had dat inderdaad ook verwacht dat ze die groepfase zouden door komen, maar helaas. Nu richting het WK werken.

Voor de rest ben ik het gewoon weer helemaal met je eens en heb ik er niet zoveel aan toe te voegen haha! In ieder geval, laat me iets horen als je je CE hier zet, dan gaan we die sowieso even lezen!

6 juli 2012 om 21:20
#36

Even over je reactie van Danny Scheurs, was die voor mij bedoelt of iemand anders?

6 juli 2012 om 22:44
#37

Ah oke man, ja heb je groot gelijk in, maar het leek naar mij toe gericht en dus vond ik het een rare reactie. Gelukkig is dat ook weer van de baan

19 augustus 2012 om 15:14
#38

De concentratie. Zoals je ziet vielen er gisteren drie van de vijf tegendoelpunten uit standaardsituaties. Dat is gewoon gebrek aan concentratie achterin, zeer jammer. En zo gek zou het niet eens zijn als Willem II boven Roda staat dit jaar, ik denk dat we best tevreden mogen zijn als we ergens rond plek 12
eindigen.

6 maart 2013 om 16:46
#39

mooie clubexperts heb je geschreven zeg. ik heb er een paar doorgelezen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. je schrijft echt heel goed en is altijd boeiend om verder te lezen, ook al gaat het over onderwerpen wat me niks interreseerd.
ik schrijf sinds kort ook clubexperts en wil in de toekomst steeds beter worden natuurlijk. uit je clubexperts kan ik veel leerzame dingen uit halen

6 maart 2013 om 17:52
#40

Wow, ik ben echt onder de indruk van de clubexperts die je hebt geschreven!
Nadat ik je laatste stuk had gelezen, was ik benieuwd naar meer en heb vrijwel alles van je door gelezen, en het bleef telkens interessant. Het meest bijzondere vind ik de manier waarop je sommige Ce's begint, met bijvoorbeeld een gedicht.

Mijn complimenten.

29 november 2013 om 21:36
#41

Hey,

Ik heb net enkele(niet alle maal, zijn er op dit moment teveel) Ce's van je doorgelezen. Mijn complimenten en ik hoop dat je nu niet meer zolang wacht met de volgende, want je hebt echt een lekkere schrijfstijl.

6 december 2013 om 08:57
#42

Haha, maakt niet uit. Als je niks had geschreven had ik niet eens geweten dat je al had geschreven :). Drukke studie komt voor mij pas na volgend jaar zomer, dus nog maar er even van genieten

13 januari 2015 om 03:18
#43

Ik vind het zelf raar hoe vaak gulle gevers NAC al niet gered hebben. De highlights:
- De gemeente die in 2003 het stadion voor €16 miljoen overkocht;)
- In 2009 investeerde de gemeente nog eens €11,5 miljoen in een verbouwing van het stadion;)
- begin 2014 waren het 21 sponsoren (stichting financiers Nac;) de huidige eigenaren) die min. €11 miljoen in de club pompten, vooral om schulden weg te werken;)
- Dezelfde mensen pompten in 2010 ook al €2 miljoen in de club.
- Deze winter ook nog eens €0.5 miljoen voor versterkingen.

23 februari 2015 om 19:01
#44

Ja, ook al zei jij volgens mij dat het 3-3 zou worden. Op basis van alle wedstrijden die Asse dit seizoen heeft gespeeld, was dit bijna niet te voorspellen. Weinig kansen en weinig doelpunten. Gisteren speelde Asse aanvallend echter prima. Had je goed gezien.

23 februari 2015 om 19:04
#45

haha ja, maar volgens mij was het toch gebaseerd op een flinke sjekkie gezien de afgelopen resultaten en het spel van asse

23 februari 2015 om 20:53
#46

hahaha helemaal gelijk :) nice!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 24 juli
Een merkwaardige wending rond Goran Pandev. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren