Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen ziet slechts één lichtpuntje op het veld bij Sparta Rotterdam - Ajax

Laatste update:

Theo Janssen is erg onder de indruk van Sparta-middenvelder Arno Verschueren. Dat laat hij zondag weten aan tafel bij NOS Studio Voetbal. De Belg maakte tegen Ajax (2-2 gelijkspel) allebei de Spartaanse doelpunten, maar genoeg voor de overwinning bleek het uiteindelijk niet.

Verschueren opende halverwege de eerste helft de score namens de thuisploeg. Na een slim steekpassje kapte hij Ajax-verdediger Ahmetcan Kaplan uit, om de bal vervolgens overtuigend langs Diant Ramaj te schieten. Kort na rust verdubbelde Verschueren de voorsprong, door slim tegen een voorzet aan te lopen, waardoor Ramaj wederom kansloos was.

Janssen gaat verder in op het eerste doelpunt van de middenvelder. “Dit is echt een hele goede goal”, opent de analist. “Ik vind Verschueren een hele goede middenvelder, die altijd honderd procent geeft. Ook heeft hij heel veel loopvermogen.”

Daarbij herkent de analist kwaliteiten die ook Dani de Wit (AZ) heeft. “Verschueren is een jongen die altijd onderweg is”, vervolgt Janssen. “Hij heeft ook nog eens een fantastisch afstandsschot in de benen. Hij kan de opvolger worden van De Wit bij AZ.”

Ook Arno Vermeulen is lyrisch over de middenvelder van Sparta. “Ik vind hem voetballend nog iets beter dan De Wit. Hij maakt veel doelpunten, heeft het gif in zich en wint ontzettend veel duels. Het is een echte teamspeler en dat is voor AZ op die plek ideaal.”

Janssen sluit zich daarbij aan. “Ik denk dat dit echt een speler is die klaar is om een volgende stap te gaan maken.” Verschueren speelde eerder in Nederland 106 duels voor NAC Breda, waarna hij na een korte overstap naar Lommel SK in 2022 terugkeerde in Nederland bij Sparta.

“Ik zie Verschueren niet meekomen bij PSV, Feyenoord of Ajax. Nou ja, bij dit Ajax misschien wel”, grapt Janssen. “Maar bij AZ en FC Twente zou hij normaal gesproken prima passen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ja hoor daar is tie weer, een speler uit her weekend die goed gepresteerd heeft en direct weer een club ingeluld word.
Daar word je als club of speler toch helemaal gek van.
Je hier in NL ook niet gewoon eens een lekkere wedstrijd spelen zonder al dat gelul er omheen.

18 maart 2024 om 16:20

Verschueren presteert al 3 seizoenen goed. Snapte eigenlijk niet waarom AZ Mijnans haalde en hem niet. Snap überhaupt niet waarom clubs als Heerenveen/ Twente hem niet hebben genomen.

18 maart 2024 om 16:52

Twente heeft Steijn en Vlap voor die positie, dus het is niet zo heel gek dat Twente niet voor Verschueren is gegaan. Dat je überhaupt Twente en Heerenveen op dit moment durft te vergelijken met elkaar is al erg bijzonder.

18 maart 2024 om 18:44

Redisthecolour, het was niet de bedoeling om jou in je tukkerse eergevoel aan te tasten. Bedoelde het puur als 'stap omhoog'.

Behoudens de huidige stand op de ranglijst zijn het trouwens vrij vergelijkbare regioclubs. Geen idee waarom ik die vergelijking niet zou durven maken.

18 maart 2024 om 19:16

Je mag hem wel maken, maar het getuigt niet van kennis, mentalist. Qua omvang, sportieve ambitie en begroting zijn ze allang niet meer te vergelijken.

Heerenveen zakt langzaam maar zeker af naar een rechterrijtje club

18 maart 2024 om 19:18

Je weet dat er 22 punten verschil zit tussen beide teams? Twente is overduidelijk grotere club met grotere aanhang. Twente doet mee om voorronde CL terwijl Heerenveen blij moet zijn met de playoffs.

18 maart 2024 om 16:26

Haha dat is toch inherent aan het opportunisme in de voetbalwereld? Dat is in Engeland nog veel erger. Dan moet je dit soort programmas lekker laten gaan.

18 maart 2024 om 17:01




Nu heb ik niet echt vergelijkingsmateriaal (ik kijk geen buitenlandse voetbaltalkshows). Maar in Nederland is het wel echt dramatisch gesteld met de analisten die hier aan tafel zitten. Er wordt vrijwel nooit een echte analyse gemaakt. Het is altijd op de persoon of individuele spelers of alleen maar cliche's (affelay) ik heb het gevoel dat ze vooral geselecteerd worden op 'die duft te minste wat te zeggen'. Bij Europese wedstijden heb ik vaak het gevoel dat ze nog nooit een wedstrijd van de tegenstander hebben gezien en dan maar gewoon iets over de bekendste naam roepen. Maar echt over voetbal gaat het maar heel weinig. Als je dat vergelijkt met artikelen uit vi pro bijvoorbeeld (al zijn die ook niet zaligmakend) is het echt dramatisch. Sorry dit moest ik ff kwijt



18 maart 2024 om 17:01

Ik vind het prima als Dani De Wit weg gaat en we er een goeie vervanger voor krijgen. De man is arrogant en presteert niet consequent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren