Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer is duidelijk: 'Kopen? Dat zit er waarschijnlijk in, ja'

Laatste update:

Ajax won zaterdagmiddag van Schalke 04 (2-0) en de score werd geopend door Arek Milik, die een lage voorzet van Nick Viergever knap controleerde en met links verwoestend uithaalde. De Pool lijkt zijn draai bij Ajax wel te hebben gevonden en is in afwachting van het moment dat de club besluit om de optie tot koop in zijn huurcontract te lichten.

/

Milik heeft nu al meermaals laten weten dat hij graag langer in Amsterdam wil blijven en Frank de Boer is ook tevreden over de Pool. "Hij doet het vrij aardig, maar het is nog niet dat hij op zijn top zit", zegt de trainer van Ajax in gesprek met de NOS. "Wij denken dat er heel veel rek in deze jongen zit. Kopen? Dat zit er waarschijnlijk in, ja."

De twintigjarige Milik staat officieel onder contract bij Bayer Leverkusen en Rudi Völler, technisch directeur van de Duitse subtopper, liet niet zo lang geleden al weten dat hij niet verwacht dat de spits nog terug zal keren naar die Werkself. In elf competitiewedstrijden in de Eredivisie scoorde Milik dit seizoen acht keer.

Arek Milik is een prima spits voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 2 a 3 miljoen is het prima te doen. Het blijft altijd afwachten hoe hij het gaat doen wanneer ze hem gekocht hebben en ook nkg eens 1e spits is. Afgelopen halfjaar was het steeds hij of die ijslander en was hij slechts gehuurd. Dan heb je toch meer te bewijzen.

11 januari 2015 om 10:37

Ben het met je eens maar het kan ook nooit slechter zijn dan die rare ijslander. Bovendien zal hij zo concurrentie van zivkovic krijgen, dat moet hem ook wel motiveren.

11 januari 2015 om 10:56

Dat is waar. Maar door de kritiek die siggi kreeg was hij denk ik nog meer gedreven dan zivkovic dat nu zal zijn. Zivkovic weet dat zijn kans echt wel komt.
On: milik is een goede spits voor ajax

11 januari 2015 om 11:47

2 a 3 miljoen voor milik is een koopje, als je al na gaat dat die flapdrol van een sigi al 5+ miljoen heeft gekost

11 januari 2015 om 12:16

Die flapdrol was toen zeer prima spits die gewoon bij Ajax tegenviel. Dat kan, mensen doen hier alsof ze met de kennis van nu altijd al die aankopen mogen afzeiken maar dat is nergens op gebaseerd.

11 januari 2015 om 12:31

Sigi heeft het afgelopen seizoen een aantal erg belangrijke doelpunten gemaakt voor Ajax. Ik meen de winnende thuis tegen Psv, de winnende uit tegen Feyenoord. Gelijkmaker tegen Twente, net als dit seizoen. Vitesse uit doelpunt. Kortom in de toppers was hij belangrijk. Verder is het huwelijk tussen Ajax en Sigi niet even gelukkig geweest. Het wordt wel tijd om afscheid van elkaar te nemen. Met Milik en Zivkovis hebben ze waardige vervangers. Milik doet het nu goed is daarnaast een koopje. Hopelijk wordt hij samen met Zivkovic een gevreesde spits waar we al weer even op hebben zitten wachten.

11 januari 2015 om 13:06

Siggi maakte vorig seizoen bij Feyenoord uit de gelijkmaker, na een goede actie van Kishna. Veltman maakt de winnende uit een corner. Toen claimde Moisander nog een handsbal toen zn kopbal tegen de arm of hand van Clasie kwam. Hij had niet eens door dat Veltman scoorde :P

11 januari 2015 om 13:08

Dank voor de correctie, i.i.g. hij scoorde in een topper!!!

11 januari 2015 om 14:18

Myvision & RyanBabel, erg blij met jullie reacties! Ja het is tijd dat Siggy vertrekt, maar hij heeft wel degelijk een belangrijke rol gehad in kampioenschappen. En dan tegenstanders die er tegen doen, geen Roda en Excelsior om maar wat te noemen.

Ik neem aan dat ze de optie gaan lichten anders snap ik er niets meer van , nu ook gelijk een contract aanbieden voor een jaar of 5 en je hebt een goede spits de komende jaren.

11 januari 2015 om 14:27

Ja en na een jaar of 3 doorverkopen aan een europese subtopper.

Niet te lang dralen voordat er een andere kaper op de kust komt. Onze 2e Zlatan gaat het zeker waarmaken bij Ajax en internationaal !

11 januari 2015 om 08:13

Ajax heeft een vaste afkoopsom in het huurcontract staan en Milik en Ajax zijn er onderling ook al uit. Ajax hoeft dus helemaal niet bang te zijn voor andere clubs. Ajax kan het vandaag rondmaken en op de laatste dag van het huurcontract, dat maakt geen bal uit. Daarbij doet Ajax er verstandig aan om nog even te wachten om te zien of hij zijn goede vorm weet vast te houden of dat het om een opleving ging.

11 januari 2015 om 08:16

Als ze er onderling al uit zijn, waarom dan het niet definitief rond maken ? Gewoon vertrouwen hebben. Door naar de volgende besprekingen; Kishna !

11 januari 2015 om 08:19

Misschien is Ajax nog niet helemaal overtuigd of ze denken dat Milik, in een situatie waarin hij het gevoel heeft zichzelf te moeten bewijzen, beter is dan een Milik die zeker eerste spits is. Ik weet het niet, maar Ajax heeft nog een half jaar de tijd om het definitief te maken en waarschijnlijk gebeurt dat ook.

11 januari 2015 om 08:31

De Toekomst
Ik neem inderdaad aan dat de optie voor de overname van Milik waterdicht zit. Anders zou ik het ook niet snappen dat ze zolang wachten met dat contract.
Ik geloof niet dat het is omdat ze willen kijken of hij zijn vorm weet vast te houden. Daar moeten ze ondertussen wel van overtuigd zijn. En hoe beter die jongen gaat spelen, hoe meer salaris ze hem moeten gaan betalen, tenzij dat ook al van te voren is vastgesteld. Maar dan nog kan hij gaan twijfelen aan de duur van het contract.
Gelukkig schijnt hij echt bij Ajax te willen blijven.

11 januari 2015 om 08:52

Het vertrouwen naar Milik is allang uitgesproken intern en naar hem toe. Alles is natuurlijk al in kan en kruiken maar ga je daar nu de aandacht niet aan geven tijdens de transferperiode, hier zijn ze druk zat met het scouten, rapporteren, informeren, jeugd en verhuur van spelers. Doen ze goed, wanneer de storm is gaan liggen 1 februari de boel gewoon afronden en wereldkundig maken. Dan is de nummer 2 grootste europese talent een aanwinst voor Ajax.

11 januari 2015 om 08:55

Zoals ik al aangaf zijn Milik en Ajax eruit. Zowel over het salaris als over de duur. Daar is een akkoord over en zal niks meer aan veranderen. De enige variabele zaken (of ze hem definitief vastleggen en wanneer) is alleen nog afhankelijk van Ajax. Niet van Milik, niet van Leverkusen en ook niet van andere voetbalclubs; Ajax bepaalt.

11 januari 2015 om 09:37

Als er nu een andere club komt die evenveel betaalt als Ajax en Milik ook een goed salaris biedt dan kan Milik ook kiezen om niet bij Ajax verder te gaan toch? Puur hypothetisch?

11 januari 2015 om 10:33

Nee, dat kan dus niet... Ajax heeft een contract met Leverkusen waarin staat dat Ajax, als het er met Milik zelf uitkomt (wat dus is gebeurd), hem voor een bepaald bedrag kan overnemen. Al biedt City 100 miljoen, dan nog kan Leverkusen Milik niet verkopen. Dat zou contractbreuk zijn, omdat Leverkusen en Ajax contractueel hebben vastgelegd dat Ajax de optie heeft om Milik over te nemen en die optie dan dus niet meer kan. Leverkusen kan dus alleen wachten op Ajax, tor de huurdeal voorbij is...

11 januari 2015 om 10:44

Wat veel mensen vergeten is dat het laatste woord bij milik is, ongeacht de afspraken tussen ajax en leverkusen. Het enige wat vast staat is dat ie tot de zomer gehuurd wordt. Stel: ajax wil milik kopen, maar een grote club heeft interesse in hem waar milik liever heen gaat. Dan kan ajax wel die clausule lichtten, maar gaat milik niet tekenen. Goed, nu heeft milik aangegeven te willen blijven, dus het zal wel los lopen. Maar 100% waterdicht is de transfer dus niet.

11 januari 2015 om 10:51

Nou, klaarblijkelijk is Ajax er helemaal niet uit met deze speler. De transfersom ligt waarschijnlijk vast, maar de zaakwaarnemer(s) zullen wel weer allerlei eisen op tafel leggen die niet in de ,,Ajax-strategie'' passen. Waarom zo lang wachten? Een paar miljoen euro voor een speler waar je potentie in ziet en zooo tevreden over bent??? Niet dus, er is twijfel. Ik voorspel dat hij niet naar Ajax komt! En, dat maakt ook niet zoveel uit. Geen geweldenaar en niet echt de gedroomde Ajax-spits. Er zal wel weer een supertalent aankomen.....

11 januari 2015 om 11:04

Jongens, nog een keer; Ajax en Milik zijn er al uit. Er is al een voorcontract, Milik, Ajax, zijn zaakwaarnemer.. Iedereen is akkoord over de voorwaarden en er is een deal over. Dus nu, heeeel duidelijk; Ajax is eruit met Leverkusen en contractueel gezien kan geen andere club dan Ajax Milik meer overnemen tot het einde van de huurperiode. Ajax en het kamp Milik zijn eruit en hebben een soort van voorcontract. De afspraken zijn gemaakt, de voorwaarden zijn duidelijk en beide partijen zijn akkoord gegaan, daar is ook een deal. Dus het is alleen nog afwachten of en wanneer Ajax het officieel maakt.

11 januari 2015 om 12:28

Echter wilt Milik bij Ajax blijven, dus een ander kan nog zoveel bieden maar dat heeft geen zin.

En zijn zaakwaarnemer heeft helemaal niet rare eisen, die is dolblij dat hij bij Ajax zit.

De Ajax heeft sowieso al een contract met handtekening klaarliggen, de enige die een krabbel moet zetten is Milik, en dat gaat 100% gebeuren.
Stop toch met speculeren en twijfelen om leuk proberen te klinken.

11 januari 2015 om 12:34

Heb jij een duidelijke bron over het voorcontract want ik kan dat nergens vinden.
Als alles al zo zeker is waarom is het dan nog niet rond.
Ik lees dat Milik naar Ajax wilt en Ajax Milik wilt.
Waar wacht Ajax op?
Tegen van vertrouwen als ze nu een contract aanbieden.
Als ze te lang wachten kan Milik zijn bedenkingen krijgen omdat het bestuur van Ajax geen vertrouwen uitstraalt naar Milik en zijn capaciteiten.
Gewoon zo snel mogelijk rond maken tussen beide partijen en we zijn van al het gezeur af.
Nu moet ik het nog maar zien of Ajax hem wel definitief gaat vastleggen.
Zolang er nog niks definitief is is er nog helemaal niets

11 januari 2015 om 12:46

Idd, zolang er niks definitief is, kan Milik doen en laten wat hij wil. Hij beslist! als man city 3 mln per jaar geeft aan salaris, dan wil ik het nog wel eens zien. Want aan voorcontracten daar heb je toch vrij weinig aan: zie mikel die een voorcontract bij man utd had, en toch leukweg naar chelsea ging. zo zijn er nog wel meer voorbeelden

11 januari 2015 om 14:17

Dan kunnen jullie blijkbaar niet goed zoeken, want typ bij Google ''milik Ajax contract'' in en de links komen vanzelf:
http://www.ad.nl/ad/nl/1441/ajax/article/detail/37...
http://www.parool.nl/parool/nl/13/ajax/article/det...
http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/ajax/233...
http://www.vi.nl/nieuws/milik-kan-voor-25-miljoen-...
Zo moeilijk was het niet om deze bronnen te vinden... Dat sommige mensen gewoon niet de moeite nemen om zich in iets te verdiepen, maar wel de moeite nemen om onzin uit te kramen...

Ook dat voorbeeld met Mikel getuige van zeer weinig kennis. Mikel was ook eigendom van Manchester United en in dat geval komt het er eigenlijk op neer dat Chelsea Mikel overgekocht heeft van United voor ongeveer 18 miljoen.. Dus ''aan voorcontracten daar heb je toch vrij weinig aan'' gaat niet op in dat geval en ook niet in ''nog wel meer voorbeelden''. Zo'n voorcontract is van kracht en heeft duidelijk zijn waarde.

11 januari 2015 om 14:25

De Toekomst, dat is helemaal duidelijk! Maar hoe werkt het, als de speler in kwestie terug wilt en niet wilt blijven bij Ajax. Hypothetisch gezien, want ik weet dat Milik wil blijven.

11 januari 2015 om 14:34

Dan had hij geen akkoord met Ajax kunnen/moeten sluiten (vooraf), moet het in onderling overleg vernietigt worden of zou hij naar de rechter moeten stappen om het te laten vernietigen en daar dus een gegronde reden voor hebben (laatste twee achteraf).

11 januari 2015 om 15:09

Er is nergens een akkoord op papier, alleen mondeling dat beide partijen het in elkaar zien zitten.
Ik heb stuk voor stuk de artikelen gelezen en het gaat de hele tijd over als we de optie lichten.
Dan moet Milik er ook nog mee in stemmen en dan pas is er iets definitiefs.
Momenteel is er nog niks en straalt het bestuur geen vertrouwen uit naar Milik aangezien ze het blijkbaar nog niet eens zijn om hem een contract aan te bieden, anders hadden ze dat wel gedaan.

11 januari 2015 om 15:17

Hier ook nog een bericht van Milik vandaag waarin duidelijk staat dat er nergens iets van een akkoord is maar dat beide partijen het wel in elkaar zien zitten.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=234164

Zolang er nog niets definitief is is alles nog mogelijk.

11 januari 2015 om 15:24

@ Shikamaru

Lees het nog eens door. Het spreekt mij namelijk nergens tegen. Het enige dat Milik zegt is dat hij hoopt dat de optie tot koop gelicht wordt en dat komt 100% overeen met wat ik zeg: alles is rond, Ajax moet het alleen nog officieel maken en dat het nog niet definitief is, ligt dus ook aan Ajax en of het ooit definitief gaat worden ligt ook alleen aan Ajax. Ajax heeft het in deze voor 100% voor het zeggen. Dat heb ik hier nu al meerdere keren duidelijk aangegeven, ik heb bronnen erbij gegeven toen erom gevraagd werd en alles steeds duidelijk uitgelegd. Als je het nu nog niet snapt, lees mijn eerdere reacties en de bronnen dan nog eens door (gewoon bij Google de termen intypen die hierboven staan).

11 januari 2015 om 15:32

Oke dan zal ik het zo uitleggen.

Quotes van jou:
Milik en Ajax zijn er onderling ook al uit.
Zoals ik al aangaf zijn Milik en Ajax eruit. Zowel over het salaris als over de duur.
Er is al een voorcontract, Milik, Ajax, zijn zaakwaarnemer.. Iedereen is akkoord over de voorwaarden en er is een deal over.

En nu de feiten.
Bayer Leverkusen en de Amsterdammers hebben een optie tot koop.
Milik heeft al aangegeven dat hij hoopt dat Ajax van deze optie gebruik gaat maken

En nu zeg ik dat jij onzin loopt te verkondigen dat Ajax alle touwtjes in handen heeft en dat alles al akkoord is.
Nergens heeft Milik ooit een ja woord gegeven.
Hij geeft alleen aan dat hij het momenteel erg graag wilt.
Nergens staat op papier dat Milik hoe dan ook bij Ajax blijft als ze de optie lichten. Ajax en Milik hebben niet met elkaar om de tafel gezeten alleen via interviews is duidelijk dat ze graag met elkaar door willen.
Dit is dus totaal anders dan wat jij zegt.

11 januari 2015 om 16:00

Ja, onzin. Je herhaalt me en je lijkt het alsnog niet te begrijpen. Hoe moeilijk kan het zijn?

Ajax heeft een optie tot koop in het contract met Leverkusen. Tot het huurcontract voorbij is, kan niemand Milik dus kopen, behalve Ajax.

Ajax heeft een akkoord met Milik over alle voorwaarden; salaris, duur van het contract etc.

Kortom, Ajax is er met allebei de partijen uit. Dat is allemaal geregeld. Leverkusen kan niet moeilijk doen, omdat de afkoopsom contractueel is vastgelegd en Milik is zelf ook akkoord met Ajax, onder het voorbehoudt dat Ajax de optie tot koop gebruikt.

Het is dus allemaal rond, maar nog niet officieel gemaakt door Ajax. Als Ajax ervoor kiest om de optie tot koop te gebruiken, dan zit Milik automatisch aan Ajax vast. Maakt Ajax geen gebruik van de optie tot koop, dan kan Milik weer gaan en staan waar hij en/of Leverkusen wil(len).

En in plaats van jezelf voor gek te zetten zou ik toch echt die bronnen eens gaan lezen. Het is allemaal al schriftelijk rond. Als Ajax de optie tot koop gebruikt, ligt Milik tot 2018 vast.

11 januari 2015 om 16:08

Ajax heeft een optie tot koop in het contract met Leverkusen. Tot het huurcontract voorbij is, kan niemand Milik dus kopen, behalve Ajax.

Als er nu een club zegt tegen leverkussen wij halen Milik in de zomer voor 10 miljoen op en betalen salaris van 4 miljoen voor Milik.
Dan neemt Leverkussen contact op met Milik en zorgen ze ervoor dat hij niet in gaat op het aanbod van Ajax.

Ajax heeft een akkoord met Milik over alle voorwaarden; salaris, duur van het contract etc.

In geen enkele bron of waar dan ook staat dit beschreven, als je een quote en bron aan mij kan geven waar dit letterlijk word vermeld dan geloof ik je.
Tot die tijd is dit gewoon verzonnen.
En doet de rest van je bericht er ook niet meer toe.

11 januari 2015 om 16:18

http://www.telegraaf.nl/

telesport/voetbal/ajax/2330

9409/__ajax_heeft_akkoord

_met_milik__.html

Ik heb het uit elkaar geknipt, omdat het anders weer met puntjes eindigt, maar deze vier stukjes aan elkaar plakken en je hebt je bron. En nogmaals; dit is dezelfde bron als hierboven gegeven is met dezelfde zoektermen...........

11 januari 2015 om 16:26

Overmars moet Leverkusen begin 2015 alleen laten weten óf hij de optie licht en Milik voor het op papier vastgelegde schijntje van 2,5 miljoen euro koopt.

Zolang dit nog niet is gebeurd is er nog niks rond.
Ook vreemd dat alleen de telegraaf dit bericht suggereert in tegenstelling tot alle ajax voetbalsites.
Maar als we dit artikel mogen geloven moet Ajax wel opschieten met deze optie anders geld de aanbieding niet meer?
Aangezien er feiten missen wil ik weten of jij daar ook kennis over hebt over de precieze datum dat deze aanbieding is verlopen.
We zullen zien, zolang Ajax nog niet definitief naar buiten komt met contract nieuws over Milik is hij nog gewoon van Leverkussen waar hij op dit moment nog onder contract staat.

11 januari 2015 om 16:44

Pffffff................ Andere Ajax sites hebben precies hetzelfde bericht geplaatst met als bron de Telegraaf. Mocht je me niet vertrouwen of geloven, zoek dit dan zelf maar uit. Ik heb jou de bron van al die andere artikelen in ieder geval gegeven.

Dat gedeelte begin 2015 staat voor mij haaks op eerdere berichtgeving, daarin werd aangegeven dat Ajax tot het eind van het seizoen die optie had. Ik ga er daarom vanuit dat dit bedoelt is, omdat begin januari de transfermarkt open is en Ajax hem dan dus definitief al kan overnemen in plaats van de volgende transferperiode. Echter maakt dat voor Ajax niet zoveel uit, omdat Milik in beide gevallen komend seizoen ook voor Ajax speelt.

12 januari 2015 om 10:23

Met al mijn suggesties die ik heb gegeven.... ,,hij komt niet''. Je kunt er haast een mop van maken.....!

11 januari 2015 om 12:43

Lachwekkend dat je zegt dat hij bestempeld word als topspits en kazim als flop terwijl het doelpunten aantal maar 1 verschilt en dan nog zeggen 2de zlatan

11 januari 2015 om 14:31

Lachwekkend dat jij puur naar het aantal doelpunten kijkt, terwijl Milik ook nog eens twee wedstrijden minder gespeeld heeft. Milik scoort bijvoorbeeld 1x per 93 minuten. Dan loopt hij zo goed als 1 op twee. Kazim heeft 144 minuten nodig. Dat is aanzienlijk meer...

Daarbij is Richards ouder en zou hij ongeveer op zijn top moeten zitten, terwijl Milik nog een heel stuk beter kan worden..

11 januari 2015 om 23:50

Kazim kwam de eerste 2 wedstrijden als wissel in het spel in de 80ste minuut

12 januari 2015 om 06:56

En Milik niet? Milik werd vaak ingebracht of, als hij startte, alsnog gewisseld...

Zo enthousiast en overtuigend vond ik de Boer niet in het interview. Heb het idee dat ze toch nog een stuk meer verwachten van Milik wat op zich apart aangezien hij ze er toch aardig in schiet ten opzichte van de andere Ajax spitsen

11 januari 2015 om 08:17

Sana schoot in het begin ook een hoop ballen erin, maar heeft het niet gehaald. Het kan nog alle kanten op met Milik en hij heeft de tweede seizoenshelft om zich te bewijzen. Daarbij houdt Ajax misschien al meer rekening met Zivkovic voor komend seizoen en Walian, El Idrissi en El Azzouzi voor de komende jaren.. Dan is een jonge spits die nog een paar jaar in de basis zal staan misschien niet echt nodig en belemmert het de ontwikkeling van de andere talenten..

11 januari 2015 om 08:46

Sana heeft in totaal 4x gescoord voor Ajax

11 januari 2015 om 08:48

Sorry hoor, maar om Milik te vergelijken met Sana... Dat gaat aan alle kanten mank.

Sana deed het 2-3 wedstrijdjes leuk, bekijk de die goals van Sana maar eens terug. Maar van zijn acties daar droop de échte klasse niet van af. Sana was met alle respect een probeersel.

11 januari 2015 om 09:02

Milik is ook een probeersel, want anders hadden ze hem niet eerst gehuurd. Ajax wilde hem een jaar uitproberen, dus een probeersel. Daarbij heeft Milik tot nu toe vooral gescoord tegen amateurs of mindere Eredivisieclubs. Iemand die kritisch naar Milik en zijn prestaties kijkt, kan niet tevreden zijn over Milik. Daarbij kan het, en ik zeg niet dat het zo is maar dat het een mogelijkheid is, zo zijn dat Milik nu is de beste maanden van zijn loopbaan zit. Zoals Sana in het begin ook zijn beste periode ooit kende. Ik zeg niet dat het zo is en ik denk ook niet dat het zo is, maar het kan.

11 januari 2015 om 09:07

Haha Sana vergelijken met Milik. Bij Sana kon je van begin af aan zien dat het niets zou worden. Leuk dat ie toevallig een schaarbeweging kon maken en een keertje scoorde. Bij Milik zie je veel meer potentie, ook al is hij er ook nog lang niet. Moet nog een stuk balvaster worden. De volgende spelers worden het overigens ook niet: Ligeon, Becker, De Sa, Acolatse, Menig, Duarte, Viergever en Denswil. Bij enkele heeft Ajax dit al bekend gemaakt, maar ik roep dit al veel langer. Niet alle jonge spelers zijn meteen talenten...

11 januari 2015 om 09:28

Ik zeg toch ook nergens dat Milik en Sana van hetzelfde noveau zijn? Ik zeg alleen dat het beiden uitprobeersels zijn die een goede periode hadden, maar dat die goede periode niet hoeft te betekenen dat zij echt zo goed zijn of dat niveau gaan vasthouden.

11 januari 2015 om 09:39

Op basis van de training kunnen ze toch ook een inschatting maken? Als ze er nog 6 maanden nog aan twijfelen kan je hem straks beter laten gaan. Dan haal je hem omdat er gewoon geen alternatief op de markt is.

11 januari 2015 om 12:30

Milik is 20, Sana was al 23/24 volgens mij.
Daarnaast heeft Milik meer kwaliteiten.
Sterk linkerbeen, meer power, kan beter voetballen(in de spits)
Heeft het tot nu toe bij Polen prima gedaan.

11 januari 2015 om 12:33

Toekomst, weet niet daar je die gedachtes vandaan haalt...
Ajax gaat hem gewoon kopen.
Ajax gaat Milik echt niet laten gaan hoor.
Komend seizoen zal hij de 1e spits worden met daarachter Zivko, die zal ook in de beker spelen.
Dat is zo klaar als wat.
Waarschijnlijk gaat dat van de winter al gebeuren.

Azzouzi ligt tot 2020 vast dus daar hebben we ook nog alle tijd voor.

11 januari 2015 om 14:20

@ Ndisdenaam

Ik vergelijk Milik en Sana ook niet als type speler.

Daarbij zou ik Milik ook halen. Ik zeg nergens dat ik dat niet zou doen.

11 januari 2015 om 08:53

Combinerend buiten de 16 moet het gewoon beter. Af en toe kaats hij de bal volledig verkeerd naar de spelers om hem heen, daar waar sig om werd afgebrand door de supporters. Ook wint hij best weinig duels met een verdediger in zijn rug. Wel is hij zeer bewegelijk en die linker van hem is gewoon een verdomd goed wapen. Al met al lijkt hij mij dus een prima aankoop.

Gelijk vastleggen die gozer voor 4 jaar. Hebben straks een aardig team staan in Amsterdam met Kishna Milk ghazi als voorhoede

11 januari 2015 om 08:21

En daarachter Fischer, Zivkovic en misschien nog Sigi en Schone. Dat zou wel heerlijk zijn voor een Eredivisieclub, talentvolle basis en nog alle soorten spelers op de bank..

11 januari 2015 om 10:01

Daarachter? Fischer is beter dan Kishna en El Ghazi, zodra hij weer fit en in vorm is, staat hij sowieso basis.

11 januari 2015 om 10:34

Voorlopig heeft Fischer nog een achterstand. Daarbij is hij niet beter dan El Ghazi de afgelopen maanden. Kishna en Fischer wordt denk een leuke strijd.

11 januari 2015 om 12:35

Wanneer is die weer eens fit die Fischer?

11 januari 2015 om 14:16

Ik zou wel eens willen dat ze met Fischer als linker middenvelder gaan spelen, Ik denk dat hij daar meer tot zijn recht gaan komen dan linksvoor.

11 januari 2015 om 14:22

Fischer moet niet links op het middenveld gezet worden, omdat hij geen speler is die meters maakt, verdedigend nogal eens tekort schiet/laks is, niet bekend staat om zijn uitstekende overzicht en teveel risico in zijn spel legt. Het is geen positie voor die jongen, helemaal niet.

al was hij gisteren niet al te sprankelend, maar kopen moeten ze hem wel. Want zoals frank zegt er zit rek in die jongen.

11 januari 2015 om 10:35

In vd Hoorn zit ook rek zeiden ze toen ze hem kochten, komt er alleen nog niet uit.

11 januari 2015 om 10:43

is wel hoe je het bekijkt, gisteren was hij goed en hij heeft zich zeker ontwilkkelt, maar dat is iedereen zijn eigen mening, heb het wel over vd hoorn en milik laat zien dat hij het waard is om te blijven.

Dat ajax maar eens op schiet met deze jongen te contracteren . En nuet met de woordjes komt waarschijnlijk wel want mochten ze deze jongen niet kopen dan hebben ze er echt geen verstand van !

Ik hoop natuurlijk ook dat hij komt, enige probleem zou er alleen wel het toekomstige systeem zitten. Ajax speelt nu namelijk 4-3-3 met één spits. De Boer heeft dan ook nog Zivkovic onder zijn beschikking om hem daar neer te zetten, dus dan zou Zivkovic of Milik moeten banken. Dat zouden ze op die leeftijd al helemaal niet willen en het zou ook niet verstandig zijn om een van de twee op die leeftijd op de bank te zetten, dus dan zou Frank het systeem om moeten gooien, wat dan ook gevolgen zal hebben voor enkele spelers die nu in de vaste elf staan.

11 januari 2015 om 09:30

Het systeem wordt sowieso niet omgegooid. Het zal dan wellicht een rouleren worden of, als er een bovenuit steekt, die in de basis en de andere invalbeurten en bekerwedstrijden.

Niet over nadenken, gewoon doen. Prima aanwinst Milik

Zeer goede spits voor Ajax, ik zou zeggen kopen. Met sigthorsson win je geen oorlog. Met Milik en zivkovic heb je twee supertalenten waar zeer veel potentie in zitten.

Beste aanvaller die ze hebben. Als de prijs goed is gewoon doen. Ik zie er bij hun geen tweede die zo makkelijk scoort.

kunnen hij en zivkovic niet samen in de spits spelen ? Misschien een 4-2-4? Want ik zou het ook zonde vinden als Zivkovic geen basis krijgt.

11 januari 2015 om 14:03

4-2-4? En dan? Dan kan misschien tegen de kleine clubs: tegen Twente, Psv, Feyenoord etc wordt je overlopen en afgemaakt, en al helemaal in de CL. Doe maar niet.

Zivkovic is duidelijk gehaald voor de toekomst en komend seizoen zal hij zeker meer minuten gaan maken.

11 januari 2015 om 14:26

als je het zo doet lijkt het me niet zo slecht:
cillissen
van rhijn- moisander- Veltman- Boillessen
klaassen- serero
El Ghazi/kishna -zivkovic- milik- fischer/kishna

11 januari 2015 om 18:55

Zoals Eziomessi ook al zei, je gaat dan overlopen worden.

Ik neem Twente even als voorbeeld.

Ajax 424 - Twente 433.

Even een opmerking wat betreft jouw opstelling, Klaassen is te aanvallend, heeft altijd de drang naar voren. Dit geldt ook voor Serero als is hij wel wat defensiever ingesteld.

Twente zal uiteraard, omdat het gedwongen word, 1 op 1 gaan spelen achterin. Op het middenveld zou Twente dan een man extra hebben aangezien Ajax met twee middenvelders speelt. Ajax wordt dan haast gedwongen om ook 1 op 1 te gaan spelen aangezien zij een back, in dit geval Van Rhijn door zouden schuiven naar het middenveld om de extra man van Twente op te pakken. Dat is erg gevaarlijk aangezien Mokthtar, Castaignos en Corona behoorlijk snel en doelgericht zijn. Vooral in de omschakeling. Lange bal van achteruit naar voren, en Twente komt met de drie voorhoede spelers plus in dit geval Ziyech voor het doel. Wel heeft Ajax dan veel aanvallers die de duels moeten gaan uitvechten met de Twentse verdediging, maar zoals ik al zei; De gevaarlijke omschakeling.

Het is een simpel verhaal waarom Ajax wacht:
Stel Milik raakt ernstig geblesseerd dit seizoen en kan een hele tijd niet voetballen (net als v. Nistelrooij ooit in 2001), dan zit Ajax er aan vast en hebben ze een paar miljoen weggegooid.

Aan de andere kant heb je het verhaal als Milik er 20 inschiet in de tweede seizoenshelft. Dan zou Leverkusen op hem in kunnen praten om de nieuwe aanvalsleider bij Bayer te worden. Ajax moet dus deze twee situaties tegen elkaar afwegen

11 januari 2015 om 14:31

Fonsreff, lees het stuk van de toekomst eens als je wilt. Daar legt hij in, Ajax heeft een optie tot koop me een vastgestelde transfersom. Bayer kan dus zeggen wat ze willen, Ajax heeft de totale regie in handen. Prima gedaan door Overmars.

11 januari 2015 om 15:58

Sulejmanii.
Als Bayern leverkussen Milik een contract verhoging van 2 miljoen doet zodat hij niet ingaat op het aanbod van Ajax is het gewoon mogelijk hoor.
Ajax heeft de optie om Milik te kopen voor 2,5 miljoen indien beide partijen eruit komen.
Als Milik ergens anders het 5 voudige kan verdienen moet ik nog maar zien of hij bij Ajax blijft.

11 januari 2015 om 17:50

Shikamaru

Thanks voor je toevoeging, daar was ik niet van op de hoogte.

3 procent zijn aan het trollen.

Ajax zou communicatief nog wel het Een en ander kunnen leren, dat wij als supporters nog in spanning worden gehouden is logisch, maar richting Milik kan je als Ajax zijnde toch wel duidelijk zijn over zijn toekomst? Marc is de laatste tijd qua contracten goed bezig, dus hopelijk weet hij dit contract ook in orde te maken.

Waarom "waarschijnlijk"? Deze jongen had allang een contract moeten hebben gekregen! Heeft zijn waarde voor Ajax bewezen en ook dat hij tegen topploegen gevaarlijk kan zijn (zie Cl). Dat hij nog niks heeft getekend valt me een beetje tegen van Ajax

Alleen die rek kan alleen komen als hij traint onder een trainer die spelers beter maakt,maar F de boer die maakt geen speler beter,kijk maar naar Sanaa viergever van der hoorn duarte Veltman van Rhijn sightorson enz enz dus hoop voor milik dat er volgend seizoen een Rijkaard of een Koeman trainer word want die maken spelers wel beter

Dat is dom door Boer want ik vind Milik de beste spits van Ajax tot nu toe. Als ik Boer was zou ik hem nog 2 jaar hebben en dan verkopen want dan verdien je meer. Milik is al jong dus hij kan wel 2 jaar spelen bij Ajax en hij kan gelijk dan naar een topclub gaan.

Milik vind ik geen echte Ajax spits. Hij scoort dan wel makkelijker dan Sightorsson, maar Sightorsson kan wel veel beter voetballen. Met Milik in de spits voetbalt Ajax als team minder, maar staat er wel een goede afmaker in de 16.
Beter resultaat of beter voetbal. Het zijn afwegingen die De Boer zal moeten maken.

11 januari 2015 om 13:34

Sightorsson is alles behalve een betere voetballer dan Milik. Als er een ding is waar ik me bij de Ijslander consequent aan erger, is het aan zijn balverlies in de combinaties. Een bal die iets te hard wordt ingespeeld, stuitert meteen drie meter van zijn voet af en als het speltempo omhoog gaat is hij de eerste die afhaakt.

Milik beschikt over een uitstekende techniek en is niet makkelijk van de bal te krijgen. Daarnaast heeft hij de koelbloedigheid die een echte spits nodig heeft en beschikt hij over een dodelijke linkervoet. Het zou beter zijn als hij met rechts ook nog iets zou kunnen, maar dan had hij waarschijnlijk niet bij Ajax gespeeld.

Ik wil graag zien hoeveel rek er nog in deze jongen zit. Hij is nog jong en Frank heeft duidelijk vertrouwen in hem. Zijn instelling bevalt mij zeer goed en voor de afgesproken prijs koop je in Nederland een spits uit de Jupiler League.

Tijd dus om afscheid te nemen van Sightorsson, de spits die door hard te werken af en toe net kon tippen aan het niveau dat Ajax nodig heeft en die zijn belangrijke bijdragen heeft gehad maar waar we van moeten concluderen dat hij het toch net niet was.

11 januari 2015 om 14:36

Bosche, Milik zal wel iets beter zijn dan Sigi. Technisch sowieso, maar Sigi is twee benig. Erger me dood aan spelers, die maar iets niet 1 been kunnen. En wat veel supporters vergeten, is dat Sigi zijn favoriete tegenstanders clubs van statuur als de jouwe, Feyenoord en Twente waren niet de kleintjes. Ik moet het nog maar zien wat betreft Milik, ben het dus wel met je eens. Ik heb sowieso meer vertrouwen in Zivkovic, die vind ik beter dan beide heren.

Deze spits is wel dodelijk effectief als hij de kans krijgt in de 16. Doet me soms aan huntelaar denken die dodelijk effectief is als hij die ene kans krijgt in de 16.

Nog maar 20 jaar en een prima spits voor ajax. Ze zijn gek als ze hem niet kopen. 2-3 miljoen is een koopje. Eindelijk een goede spits die de komende jaren veel goals gaat maken denk ik. Hij kan gaan concurreren met zivkovic die zijn kansen ook zeker gaat krijgen. 2 veelbelovende spitsen in huis!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren