Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cillessen mag voor tien miljoen naar Premier League vertrekken’

Laatste update:

Newcastle United heeft naar verluidt interesse in Jasper Cillessen. Ondanks dat manager Rafael Benítez al de beschikking heeft over drie doelmannen, zou hij graag zien dat de Nederlander de overstap maakt naar de Premier League. De international is voor een zacht prijsje op te halen bij Barcelona.

Volgens Marca is Barcelona bereid om de 28-jarige doelman voor een bedrag van tien miljoen euro van de hand te doen. De club nam Cillessen vorig jaar zomer nog voor dertien miljoen euro over van Ajax. In Camp Nou was hij vanaf het eerste moment tweede keus achter eerste doelman Marc-André ter Stegen. De Nederlander zou volgens de Spaanse krant zelf open staan voor een vertrek.

Afgelopen seizoen speelde de 38-voudig international negen wedstrijden voor de Catalanen, waarvan acht in de Copa del Rey. Dit seizoen speelde de Groesbeker nog maar één wedstrijd, op 24 oktober stond hij onder de lat in de bekerwedstrijd tegen Real Murcia. Cillessen, wiens contract nog doorloopt tot de zomer van 2021, zou echter niet eerder dan aankomende zomer mogen vertrekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan is hij er niet op vooruit gegaan, financieel gezien natuurlijk wel. Van vaste basis in Ajax en in Oranje (nu ook meestal), naar Barcelona bankzitter. En dan (misschien) naar Newcastle... vooruitgang geboekt...

16 november 2017 om 15:06

Newcastle is in alles een vooruitgang op Ajax.. Dat je dat niet ziet verraadt een hele gelimiteerde, totaal onrealisitische kijk op het moderne voetbal.

De enige reden om voor Ajax te kiezen is Nostalgie. Sportieve successen zijn er niet te behalen, want de Eredivisietitel heeft hij al vaak genoeg gewonnen..

16 november 2017 om 15:11

Tja sorry maar naar mijn mening is spelen om de titel in de eredivisie nog altijd beter dan degradatievoetbal in de PL als je sportieve successen wilt behalen in ieder geval. Voor het niveau is Newcastle altijd een stap vooruit natuurlijk, want je moet elke week schoten gaan tegenhouden van de beste spelers ter wereld. Het is maar net waar je de uitdaging in ziet.

16 november 2017 om 15:15

Newcastle is weer op de weg terug. Onder Benitez kan van alles gebeuren en als Mike Ashley vertrekt dan zal het bestuur daar ook de middelen voor vrij geven! Cillissen zou er goed aan doen om naar Newcastle te gaan! Beter stadion, betere competitie en zeker een betere toekomst. Sportieve successen behalen in de toekomst is ook belangrijk, en als hij nu naar Ajax zal hij nooit meer in de top keepen.

16 november 2017 om 15:17

Newcastle is qua club geen vooruitgang op Ajax. Spelers daar zijn niet van een hoger niveau, het is geen stabiele club op bestuurlijk gebied, geen garantie op voetbal op PL-niveau en je speelt niet mee om de prijzen. Dat jij dat niet ziet verraadt een hele beperkte kijk op het reilen en zeilen van Newcastle de afgelopen jaren.

De enige reden om naar Newcastle te vertrekken is het feit dat ze nu in de PL spelen en dus betere tegenstanders treft dan die Ajax tegenkomt. Het salaris is natuurlijk een pre en je speelt je sneller in de kijker bij de grote clubs omdat ze je elke week zien spelen. Sportieve succesen zijn er echter niet te behalen, daarvoor is de club te onrustig en de concurrentie te groot. Van Ajax naar Barca en dan Newcastle. Dan kan ik niet zeggen dat je er erg op vooruit bent gegaan.

16 november 2017 om 15:22

Newcastle heeft wel degelijk een betere selectie dan Ajax.. Kom op zeg!

Op dit moment staat Newcastle onder Benitez (keyfactor) gewoon op een hele nette elfde plek en was het eigenlijk schandalig dat ze toendertijd met hun selectie degradeerde!! Newcastle staat daarnaast te koop, Mike Ashley heeft eindelijk ingezien dat hij en zijn beleid leiden/lijden (net hoe je het wilt zien) tot Aston Villa-situaties waarin je in de vergetelheid raakt!

16 november 2017 om 15:33

@ YoeriCFC

Sportieve resultaten zijn er wel met Newcastle te behalen? In de League One volgend seizoen bedoel je wellicht? De club is dit seizoen een tamelijk anonieme middenmoter en staat nog altijd maar een luttele vijf punten af van de nummer 18. De degradatiezone bijft er verloping nog in zicht.

Vind je Newcastle in alle opzichten een vooruitgang op Ajax? In financieel opzicht zal de Premier League een vooruitgang zijn en je mag zoals Elmatador27 ook al zegt de talloze schoten af proberen te stoppen door topspitsen afgevuurd misschien.

Om te stellen dat Newcastle op de weg terug is, is een nogal voorbarige conclusie. Zoals je zelf al zegt kan er nog van alles gebeuren, dat Newcastle zeker een beter toekomst heeft t.o.v. Ajax is volgens mij zo'n zekerheid niet. Maar goed, positiviteit wat Ajax betreft, is bij jou doorgaans ver te zoeken.

16 november 2017 om 15:37

Newcastle betere selectie dan ajax? Vind ik niet. Er spelen een paar redelijke spelers maar beter dan ajax niet. Ik denk ajax net iets beter of gelijkwaardig.

16 november 2017 om 15:43

Ja, nu ben ik wel overtuigt. Wat en ijzersterke argumentatie. Alleen maar omdat ze in de PL-spelen maakt nog niet dat ze bijzonder materiaal hebben. Net zoals dat Ajax geen bijzonder materiaal heeft.

Fysiek is dat middenveld van Newcastle leuk hoor, maar voetballend echt niet beter dan Ajax. Ze hebben 10 doelpunten gemaakt in de PL in 11 wedstrijden. Dat is nou geen aantal wat Ajax niet had kunnen halen. Qua scorend vermogen is het dus ook niet echt beter te noemen. Ja, ze zullen beter kunnen verdedigen omdat ze geen enkel risico in hun aanvalsspel leggen. Maar dat maakt niet dat de spelers nu echt beter zijn. Ze krijgen wel meer betaald, dat dan weer wel.

16 november 2017 om 16:00

Het gaat er toch geheel niet om of club A 1 op 1 beter zou zijn dan club B. Het gaat er om dat de Premier League een veel hoger podium is en je er in dat opzicht wel degelijk op vooruit bent gegaan. Geen F1 coureur zal zijn stoeltje in willen leveren voor een titel in een F3 klasse. Je wil je wekelijks meten met de besten en onder een zo hoog mogelijke weerstand spelen.

In dat opzicht is Newcastle momenteel dus 'beter' dan Ajax.

16 november 2017 om 16:05

Master D

Als je denkt dat Newcastle geen vooruitgang op Ajax is dan heb je echt een beperkte kijk op voetbal. Het loopt goed onder Benitez, Mike Ashley, de eigenaar gaat de club eind dit jaar verkopen aan een investeerder genaamd Amanda Staveley (wandelgangen) en het is een prachtige stad met een grote ambiance. Ik raad je echt aan om eens te kijken op Dfds, een voetbaltripje kost bijna niks.

Wat betreft Cillessen, ik snap niet dat de eerste keeper van het Nederlands elftal niet basis staat bij zijn club. Wellicht traint hij niet meer Messi, maar hij speelt wel tegen o.a. Aguero en Lacazette, wat toch veel beter is lijkt mij.

16 november 2017 om 16:32

Het probleem bij Newcastle is gewoon dat er enorm wanbeleid werd/wordt gevoerd. Het is een slapende reus die steeds verder is afgegleden. Nu spelen ze weer in de Premier League, maar het kan zomaar Championship zijn volgend jaar. Het is zeker geen stabiele club, dus ik zou wachten op bv een Watford, Southampton etc..

16 november 2017 om 17:55

Wat een onzin. Ja Newcastle heeft vast meer geld maar no way dat ze wel even beter zijn dan Ajax. In een tweeluik denk ik dat Ajax gewoon de winnaar zal zijn. En Ajax speelt om een kampioenschap in de Eredivisie waar Newcastle zich staande moet houden in de PL. Dat hoeft niet veel te zeggen maar Europees voetbal is voor Newcastle ver van huis in ieder geval.

Enig reden is dat de PL gewoon zo gehypd is waardoor men denkt dat vele clubs in de PL wel even sterker is dan welk club dan ook in het buitenland. Everton heeft heerlijke spelers nou Europees kunnen ze geen potten breken tegen een Atalanta e.d. Europees gezien worden de Engelse subtoppers vaak genoeg verslagen.

16 november 2017 om 18:44

Dat jij Newcastle als een vooruitgang ziet, dat is aan jou. Je praat over nostalgie. Waarvoor voetbalt een voetbalclub. Alleen voor het heden? Zolang een club geen prijzen wint zal het geen nostalgie hebben. Sportieve successen zijn er niet te behalen. Vorig had het zomaar even anders kunnen lopen!!! En ik zie Ajax nog steeds eerder een Europese prijs winnen dan Newcastle. Als je het over het financiële plaatje hebt dan heb je volkomen gelijk.

16 november 2017 om 19:17

@forzazitterd

Jij roept dat ik een beperkte kijk op voetbal heb omdat ik Newcastle geen vooruitgang qua club vind dan Ajax. Vervolgens geef jij alleen maar redenen aan die helemaal niks voetbal te maken hebben. Het is een prachtige stad zeg je. Dat geloof ik meteen, maar met voetbal heeft dat niks te maken. Amsterdam is ook een mooie stad. Manchester is geen mooie stad en daar zijn toch ook wel 2 aardige clubs. Newcastle wordt wellicht verkocht aan een investeerder. Ook dat heeft niks met voetbal te maken, los van het feit dat het schijnbaar nog niet eens zeker is dat het doorgaat en dat investeerders nu ook geen garantie op succes zijn.

Ook zeg je dat het goed loopt. Wat loopt goed dan, want het spel is niet om aan te zien. Ze doen hun best, houden het dicht achterin en af toe dat ze er eentje maken. Veel voetballend vermogen zit er niet achter in elk geval. Ja, de resultaten zijn acceptabel met een plek in de middenmoot, maar meer ook niet. Al met al blijft er bijzonder weinig over. Niet dat Ajax de heilige graal is, daar valt ook genoeg op aan te merken qua onrust, spel, etc. Echter qua clubs ontloopt het elkaar niet of nauwelijks. Het enige wat Newcastle extra te bieden heeft is betere tegenstanders en meer geld. Maar dat is dan weer niet direct de verdienste van de club Newcastle.

16 november 2017 om 20:13

Op de weg terug? Ze hebben 10 wedstrijden gespeeld dit seizoen na dat ze gedegradeerd zijn. Newcastle heeft natuurlijk een pracht stadio met een goede achterban, maar het team van Newcastle is echt niet beter dan dat van Ajax. Hij zal er meer verdienen en tegen betere tegenstanders spelen.

16 november 2017 om 22:23

En bij Newcastle liggen de sportieve successen zeker voor het oprapen..??😂😂

19 november 2017 om 13:44

Welke prijzen gaat hij met New Castle behalen dan? Niets.

16 november 2017 om 15:10

20 jaar geleden had ik je gelijk gegeven, zelfs 10 jaar geleden had ik je misschien gelijk gegeven. Momenteel is de eredivisie zo ontzettend zwak( ja ook jouw club) dat elke club in Engeland een vooruitgang is. Zie bv Propper, die gaat van het' grote 'PSV naar met alle respect Brighton, dit is momenteel gewoon een stap vooruit.

16 november 2017 om 15:29

Ben ik het niet helemaal mee eens. Het niveau is inderdaad zo zwak dat je er niet blindelings meer vanuit kunt gaan dat een topper uit de Eredivisie slaagt in de Premier Leauge. Daarom zie je nauwelijks meer overstappen direct naar de top, in tegenstelling tot vroeger. Dat betekent niet automatisch dat Brighton een sportieve vooruitgang is t.o.v. Psv. Integendeel zelfs. Maar je speelt je zo wel makkelijk in de kijker, als je je staande houdt geloven de topclubs het ineens wel in je. En je verdient meer en gaat op avontuur. Maar Brighton een sportieve stap vooruit, absoluut niet.

16 november 2017 om 15:56

Noem mij maar naief, maar ik denk dat PSV echt wel vrij simpel zelfs van Brighton zal winnen,

16 november 2017 om 16:22

@schwarz:

"maar Brighton een sportieve stap vooruit, absoluut niet."

Hij speelt nu niet meer tegen Heracles, Willem II en Excelsior, maar tegen Manchester United, Chelsea en Liverpool. Dat kun je ook als sportieve vooruitgang zien.

16 november 2017 om 17:33

Dat kan, maar dan heb jij een andere interpretatie dan ik @cabinessence. Ik kijk gewoon puur naar het sterkste team. Daarnaast snap ik zijn keuze wel, zoals ik aanstipte verdien je meer, speel je je in de kijker bij topclubs, speel je in een betere competitie. Maar het team zelf vind ik geen vooruitgang. Maargoed, we zijn flink off topic gewaaid. Ik zou de keuze van Cillessen snappen

16 november 2017 om 17:27

Ik vraag me af of jullie hier allemaal überhaupt wel voetbal volgen.. Newcastle geen vooruitgang tov Ajax in de Mickey Mouse league...? Hahaha. Wat??

16 november 2017 om 17:34

Wat heeft Newcastle bereikt dan Europees?

Mocht Onana vertrekken deze zomer, dan zie ik Jasper graag weer terugkeren bij Ajax

16 november 2017 om 14:53

De vraag is of Jasper dat wel ziet zitten, zie hem niet nu alterug keren

16 november 2017 om 16:24

Ik denk dat beide partijen dit niet zien zitten. Ajax hebben met van Leer de opvolger van Onana al in huis heeft en Jasper zal nog wel effe willen cashen in het buitenland.

Doen! Prachtige club, mooie sfeer, top fans en spelen dit jaar ook best wel leuk voetbal.

16 november 2017 om 15:39

Mooie sfeer? Helaas heb ik toen ik er was niets van gemerkt. Hoe groter het stadion wil niet altijd zeggen dat de sfeer er beter op wordt.

16 november 2017 om 16:24

Eens met Verpatopspits. Ik ben ook een keertje naar een wedstrijd op St. James' Park geweest, ik vond het een leuke ervaring, maar ik had echt veel meer verwacht van de sfeer.

16 november 2017 om 17:11

Cabin, wanneer dan als ik vragen mag? Ik ben vorig jaar nog geweest toen zij in de championship speelde. Maar in Engeland is het algemeen bekend dat de lagere competities veel meer sfeer hebben dan de Premier League.

16 november 2017 om 18:57

In 2010 tegen Chelsea.

Lijkt me een verstandige keuze. Ondanks dat hij reserve is bij Barca, is hij nog steeds onze meest complete en derhalve beste doelman i.m.o. Dan is het beter voor hemzelf, ook met het oog op Oranje en wedstrijdritme, om eerste doelman te zijn.

16 november 2017 om 15:47

Voor een keeper die nog nooit een penalty heeft gestopt vind ik hem alles behalve compleet.

Een stap maken naar een ploeg waar hij in de basis zou staan is wel broodnodig aangezien zijn selectie mbt oranje steeds ongeloofwaardiger wordt.

16 november 2017 om 16:21

Als het niet stoppen van penalty's is het enige is is het toch een prima doelman...

16 november 2017 om 17:02

Maar dan is hij toch niet compleet?

16 november 2017 om 17:15

Waar in mijn reactie zeg ik dat het een complete doelman is dan? Iets beter lezen aub.

Zou me verbazen als dit klopt. Cillessen heeft in zijn gespeelde wedstrijden zeker indruk weten maken op de fans en de coaches. Betrouwbaar, behoorlijk in het uitvoetballen, etc. Zie niet in waarom we deze jongen dan met verlies zouden laten gaan.

Waarom zou barcelona dit doen. Cillessen is een prima back-up en daarnaast moeten ze dan weer een tweede doelman gaan zoeken.

Die vent kan niks, dus terrecht

16 november 2017 om 15:02

Daar hoor je voorlopig niet meer van. Is niet een keeper met uitstraling en nooit begrepen wat ze imbij Barca in hem zagen.

16 november 2017 om 15:10

Zover ik weet heeft iemands uitstraling nog nooit een bal gestopt. Iemands keeperskwaliteiten wel, en die zijn bij Cillessen gewoon dik in orde.

16 november 2017 om 16:27

Bruce Grobbelaar echter wel. Dankzij zijn uitstraling in Europa cup 1 finale van '84 pakte hij 2 penalty's. liverpool won 'm vervolgens

16 november 2017 om 17:18

Van der Sar had ook niet de uitstraling die "de Breuk" bijvoorbeeld wel had.

16 november 2017 om 17:39

Tim Krul heeft ook geen uitstraling, maar heeft daar wel een aantal jaren prima gespeeld. Het gaat om de kwaliteiten en die heeft Cillessen wel. Verder is het ook gewoon de beste doelman die we momenteel hebben.

16 november 2017 om 18:40

Uitstraling is idd niet belangrijk om ballen tegen te houden...maar naast uitstraling vindt ik hem ook niet de beste NL keeper op dit moment.

16 november 2017 om 15:34

Butthurt PSV fan gesignaleerd die Zoet de beste keeper vd wereld vindt zeker..... Cillessen is op dit moment de beste keeper van NL en een prima keeper voor bijvoorbeeld subtop in Engeland of Frankrijk of iets dergelijks. En als ie niks kon, zou hij niet worden gekocht door Barça en eerste keeper van Oranje zijn (ipv Zoet). Cillessen heeft grote stappen gemaakt bij Barça en heeft fantastische wedstrijden gespeeld daar. Geen reden om te zeggen dat ie niks kan.

16 november 2017 om 16:07

Vooroordeel of niet, zo ging dat altijd en zal zo blijven. Jij bent ook butthurt als jij reageert, net zoals ik. Feit is wel dat Barça eerder een speler van Ajax haalt dan PSV ivm zelfde opleidingsvisie. Tenzij aanzienlijk veel talent aanwezig is bij een speler als toen bij Van Bommel of Cocu die toen een transfer naar Barça verdiende. Cillissen blijft een matige keeper, anders heeft Barça vertrouwen uitgesproken door hem niet op marktplaats te adverteren.

16 november 2017 om 17:00

Niet geheel waar natuurlijk. Zoet had de laatste partij normaliter gekeept, omdat Dickie niet tevreden was over Cillessen (en meer tevreden over Zoet was). Het zijn gelijkwaardige keepers. Beiden niet erg goed, maar beiden ook niet slecht. Cillessen is gewoon geen geweldige keeper. Zal hij ook nooit worden

16 november 2017 om 17:51

Cillessen is inderdaad niet wereldtop, maar gewoon een goede keeper. Niet meer niet minder en ik zie dat ik niet verbeteren. Zoet daartegen is een middelmatige keeper. Als psv verstandig is verkopen ze hem tegen elk aannemelijk bod.

18 november 2017 om 17:06

curly.winston: Sorry over dat butthurt gedoe, ik reageerde misschien iets te boos. Verder snap ik je punt niet helemaal. Heeft Barcelona hem volgens jou alleen gehaald, omdat Ajax een zelfde opleidingsvisie heeft als Barã§a?

18 november 2017 om 17:08

Lanjouwer: In welke "laatste partij" heeft Zoet dan in de basis gestaan bij Oranje?

16 november 2017 om 17:37

Het is de beste doelman van Nederland, dus als hij al niets kan, vraag ik me af hoe je over de andere Nederlandse doelmannen denkt. Je komt niet zomaar bij Barcelona terecht als je niet kan keepen.

16 november 2017 om 20:46

Mwah kan me anders nog wel een geweldig Wk0214 herinneren, de minst gepasseerde keeper qua veldgoals.

Ik denk niet dat Barcelona zo snel alweer op zoek wil naar een speler achter Ter Stegen. Ik zie het liefst een jongen uit de eigen jeugd de kans krijgen als back-up omdat ik ook hoop dat Ter Stegen deze lijn doorzet en nog jaren onder de lat blijft staan.

Nooit gedacht dat ik "10!! 10!! 10!!" positief ten overstaan van een doelman zou horen

wow, van Barelona op de bank naar Newcastle op de bank. Goede zet man!

16 november 2017 om 15:29

Hij gaat echt niet banken daar hoor, ik weet niet waar je dat vandaan haalt. Anders komt ie echt niet naar Newcastle grappenmaker

16 november 2017 om 15:40

je hebt gelijk, want Cillesen is beter dan de keeper die ze nu tussen de palen hebben staan he?

16 november 2017 om 17:41

Cillessen gaat heus niet naar Newcastle om als tweede doelman te fungeren. Dan blijft hij wel bij Barcelona. Dit is gewoon een gerucht, dus het is maar afwachten of Newcastle uberhaupt interesse heeft.

Lijkt mij een onzin bericht. Newcastle heeft dit seizoen 1 van de minst gepasseerde verdedigingen met slechts 10 goals tegen in 11 wedstrijden. Alleen Burnley, City, United en Tottenham doen dat beter. Daarbij konden ze zich deze zomer al amper versterken door 'budget limitations', als ze in de winter al aankopen gaan doen zal dat eerder in aanvallend opzicht gebeuren. Newcastle komt erg moeilijk tot scoren en met slechts 10 goals in 11 wedstrijden horen ze bij de minst scorende ploegen. Mocht het allemaal wel waar zijn dan weet ik niet of dit de beste keuze zou zijn voor Cillessen. Newcastle lijkt bezig te zijn met een transitie, maar zolang Ashley daar nog zit is het allemaal uiterst onzeker. Het is daarbij de vraag hoelang Benitez blijft als een PL-budget uitblijft. Newcastle lijkt me dan ook verre van een stabiele keuze voor Cillessen.

Zou een keer tijd worden. Belachelijk natuurlijk dat een speler zoals Cilessen op de bank zit. Betwijfel ten zeerste of Ter Stegen beter is. Zo snel mogelijk wegwezen, jasper!

Zou voor het Nederlands Elftal mooi zijn. Is toch jammer dat je beste doelman op de bank zit en niet keept in wedstrijden.
Aub geen discussie of hij de beste keeper uit Nederland is op dit moment, de bondscoach beslissen dit zo.

16 november 2017 om 17:15

Haha dus omdat de bondscoach beslist, mogen wij geen andere mening hebben? Ik heb de afgelopen jaren niks anders gehoord en gelezen dan afwijkende meningen op de bondscoaches! Wat een non argument.

16 november 2017 om 17:31

Je mag een andere mening hebben, maar de bondscoach ziet in hem op dit moment de beste Nederlandse keeper. Dus is het mooi voor het Nederlands Elftal dat je beste keeper wekelijks keept ipv op de bank zit.
Of ook daadwerkelijk de beste is doet er daarom niet toe.

Barca moet hem niet laten gaan, sws niet voor 10mil. Hij is een goede bavk-up en meer waard dan 10mil. Dus het lijkt me heel sterk dat ie voor 10mil op te halen is.

idd is op papier de beste keeper van nederland en beter als zoet zeg ik als psv fan maar degenen die vinden dat ie de laatste tijd in oranje goed keept moeten misschien ff hun cilessen ( ajax ) bril afzetten want hij keept onzeker en pakt niet de ballen die hij vroeger wel zou pakken

Zou denk ik geen slechte keuze zijn voor Cillissen. Hij kan dan weer wekelijks aan het spelen toe komen in een aantrekkelijke competitie. In een niet top team zal hij genoeg ballen te verwerken krijgen, zich onderscheiden en zo een stap omhoog maken. Weet hij zich niet te onderscheiden zit hij nog steeds bij een mooie club in een mooie competitie.

Lijkt me echt onzin, Cillissen is ook helemaal geen keeper die bij het systeem van benitez past. Waarom zou Barcelona de tweede keeper met verlies willen verkopen? En waarom zou Cillissen naar Newcastle willen als het ook nog maar onzeker is of hij daar basis is.

Ajax speelt mischien wel in een Mickey Mouse competitie maar Newcastle is al tijden De Mickey Mouse van de engelse competitie ,. Lkkr bij barca blijven banken inplaats van om de 2 jaar Degraderen en zogenaamd weer op de weg terug zijn ,. Tevens is Krul ook niet zo netjes behandeld door de club waar hij volgends mij als sinds 17speelt

Newcastle wat een treurige gore stad

18 november 2017 om 17:13

Vooroordeel.... Kan je ook vertellen waarom? Ik vind het Newcastle United (club die heel toevallig uit die stad komt ) nl. een goeie stap als keeper zijnde (door de competitie).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren