Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax verliest door bizarre misser De Jong bij rentree Sigthórsson

Laatste update:

Net als Feyenoord heeft ook Ajax de laatste test voor de Klassieker verloren. De ploeg van Frank de Boer ging op een dramatisch bespeelbaar veld met 1-0 onderuit tegen Vasco da Gama, de nummer vijf van het afgelopen seizoen in de Série A. Siem de Jong had die nederlaag kunnen voorkomen, maar de aanvoerder schreef zijn grootste misser in het shirt van Ajax op zijn naam. De Jong werd voor een open doel gezet, maar slaagde er een meter voor de doellijn niet in om te scoren.

De Jong begreep daar zelf ook helemaal niets van. De middenvelder annex aanvaller tikte de bal zelf naar Lasse Schöne, die ruimte had voor een schot vanuit de tweede lijn, maar koos voor een pass op de mee opgekomen Ricardo van Rhijn. De Jong was inmiddels doorgelopen en werd bij de tweede paal gevonden, maar slaagde er tot de verbazing van iedereen in het stadion niet in om het lege doel te vinden. De aanvoerder van Ajax werkte de bal van dichtbij over, waardoor de Amsterdammers een nipte nederlaag leden tegen Vasco da Gama.

Ajax stond op het moment van de onvoorstelbare misser van De Jong al op achterstand. Wendel had de score in de eerste helft geopend met een kopbal, na een vrije trap vanaf de linkerkant. Vasco da Gama kwam vervolgens ook dicht bij een tweede treffer, omdat Kenneth Vermeer een bal door zijn handen liet glippen. De keeper had geluk dat het leder op de paal belandde, waarna hij de bal in tweede instantie alsnog kon klemmen. De gevaarlijkste kans van Ajax in de eerste vijfenveertig minuten kwam op naam van Derk Boerrigter, die in het zijnet schoot.

In de eerste helft viel er niet veel te genieten en de amusementswaarde lag na rust niet veel hoger. Vasco da Gama en Ajax maakten er een rustig potje van en de thuisploeg leek op 2-0 te komen, maar een merkwaardige treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Aan de overkant miste De Jong de hierboven beschreven kans, waarna Stefano Denswil oog in oog met Vasco-keeper Alessandro ook niet wist te scoren. De verdediger schoot van dichtbij tegen de benen van de doelman aan en zag Kolbeinn Sigthórsson als invaller nog speelminuten maken. De IJslander, die in augustus zijn laatste wedstrijd speelde en sindsdien buitenspel stond met een schouderblessure, deed als vervanger van de ook weer herstelde Ryan Babel een kwartier mee, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Bekijk hier de ongelooflijke misser van Siem de Jong

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede wedstrijd van Ajax vandaag. Goed positiespel, goed kansen gecreëerd , iedereen kon elkaar vinden.
Het enige wat ontbrak was een goal, kansen afmaken is nog steeds een probleem.

Ajax had het af moeten maken. Siemde jong krijgt alvast de prijs van misser van het jaar.

13 januari 2013 om 22:13

Vond t een zeer saaie wedstrijd en een matig Ajax. 2 echte kansen gehad die beide hadden moeten zitten. Maar goed. Belangrijkste is dat iedereen blessure vrij is!

13 januari 2013 om 22:28

Ze mochten volgens mij ook geen slidings maken.
Ik heb er de eerste helft geen een gezien.

13 januari 2013 om 22:34

Lijkt me ook niet zo verstandig op een gortdroog zand-veld.(slidings)

Kansen waren er, omstandig heden waren alles behalve optimaal(veld en temperatuur)
Wedstrijd was voor de rest niet echt bijzonder.
Het enige wat ik raar vond was de ''publiekswissel'' en dat hij er daarna weer in kwam.

Off- ik weet niet of sommige van jullie die fanvideo van United - Chelsea kennen waarbij fans het commentaar geven.
Op gegeven moment mist Torres een niet te missen kans en de United supporter barst zowat in tranen uit... zo reageerde ik bij de niet te missen kans van Siem...

13 januari 2013 om 22:14

Hier ben ik het helemaal mee eens. Op zich ging het voetballende gedeelte, net als tegen Utrecht, goed. De kansen worden echter niet benut. Hopelijk zorgt Sightorsson ervoor dat dit geen probleem gaat worden in de tweede seizoenshelft.

13 januari 2013 om 22:19

haha de wedstrijd deed me ook echt denken aan die van tegen utrecht.
Ik ben tevreden moeilijke omstandigheden met de warmte en het veld maar toch het betere veld spel hebben.
Alleen de kansen moeten er nog gewoon zakelijk in dan is het gewoon goed,

13 januari 2013 om 22:19

@ mondvlakkerig

Ja, alleen deze wedstrijd deed er niet echt toe voor Ajax. Vandaar dat er in de tweede helft gespeeld werd met een veredeld jeugdelftal. Spelers als Enoh, Andersen, Lukoki en Dijks kregen weer een speelminuten. Dan wordt het spel automatisch ook minder.

13 januari 2013 om 22:22

Weet niet welke wedstrijd je hebt gezien maar ik was blij dat die afgelopen was. Wat een draak van een wedstrijd! Ontbrak aan alles!

14 januari 2013 om 10:00

Dekker4ajax..

Ik hou er wel van dat mensen kritisch zijn op de prestaties van hun club. Maar ik zou niet alleen naar deze wedstrijd kijken. Het gehele trainingskamp is een groot succes.

Veel spelers zijn terug gekomen van een blessure. Er zijn (ondanks de mindere velden daar) geen nieuwe blessures bij gekomen. De niet-basis spelers hebben veelal minuten gemaakt. Spelers hebben zich -gezien de filmpjes- prima vermaakt. Wat wil je nog meer?

Van mij had Ajax deze wedstrijd ontzettend slecht mogen spelen en met 4-0 mogen verliezen. Simpelweg omdat het geen bal uitmaakt hoe je zo'n wedstrijd speelt. Het gaat om zijn geheel en die is gewoon goed. We kunnen met een goed gevoel naar de klassieker en daar draait het om. Niet meer, niet minder...

Belabberde wedstrijd, hopelijk staan ze er tegen Feyenoord wel. Goed dat Babel en Sigi weer speelden.

Vraag me toch af hoe Siem die bal niet intikte, zo dicht bij en toch vliegt hij over het doel.

13 januari 2013 om 22:12

wanneer je goed had geluisterd en gekeken, stuiterde de bal, door dat belabberde veld. Ze hebben goed gespeeld, maar ik had liever gewonnen gehad.

13 januari 2013 om 22:35

Als je de bal drukt...dan gaat hij er in.
Dan nog een polletje of wat dan ook, het was nauwelijks van een meter afstand.
Als je dan 2 meter (het doel) en dan nog eens daarover heen schiet -_-''

13 januari 2013 om 22:48

De afstand om de bal in te tikken bedroeg minder dan een halve meter en toch vliegt hij +2.5 meter over, dat is toch grappig.

Maakt me eigenlijk weinig uit, het is best ludiek meer niet. Als je echt denkt dat het door een stukje gras komt dat in de weg zat ben je heel naïef.

13 januari 2013 om 22:14

Ja het was niet om aan te zien eigenlijk.......... nou ja zand erover

13 januari 2013 om 22:15

Er zat al genoeg zand over het veld

13 januari 2013 om 22:40

@ remi, daarom zegt hij zand erover. moet je nog wakker worden of?

on, tja fey verloor ook, maar iedereen weet dat dit puur gaat om het wedstrijd ritme ff op goede peil te brengen. las wel dat eriksen het bos in werd gestuurd^^, maar brazilianen kunnen zeker wel een aardig potje voetballen

13 januari 2013 om 22:46

Er zat een knipoog bij, hij wist het wel
Oh oh daar zijn de duimpjes weer?
Is er ook maar iets wat ik fout doe hier??
Ik corrigeer iemand die iemand anders er van beschuldigd niet door te hebben dat het een grapje was...

Man man mensen toch, wordt volwassen.

Wat een misser van De Jong. Ongelooflijk! Hij mist van één metertje afstand. Gelukkig, voor Ajax, scoort hij wel in de belangrijke wedstrijden (zoals tegen Twente en Manchester City). Voor de rest was het een redelijk saaie wedstrijden, beide teams gingen niet vol voor de overwinning.

Tja, te verwachten uitslag. Dit zijn vaak erg saaie potjes. Het is te warm om een goed tempo aan te houden. Veel wissels. Vasco da Gama heeft geen wedstrijdritme en Ajax doet rustig aan voor de klassieker.

Tja, op zo'n veld valt ook niet te voetballen. Blij dat iedereen weer terug aan het komen is. Benieuwd naar de klassieker!

Verloren, kan gebeuren. Zelf vond ik Ajax in de eerste helft redelijk goed spelen. Bij vlagen fris zoals tegen Utrecht, wanneer ze een beetje aanzetten te minsten. De kansen worden alleen niet afgemaakt. Hopelijk zorgen Ryan en Kollbein ervoor dat het missen van kansen geen probleem gaat worden de tweede seizoenshelft.

Feyenoord en ook Ajax verliezen een oefenduel, ben benieuwd hoe de klassieker eindigt.

Het belangrijkste is geen blessures door dit k*t veld

Dat gezeur over het veld ben ik nu wel zat......... Zand erover

13 januari 2013 om 22:34

Die zandgrappen ben ik nu ook wel zat.

Die de Jong is echt de raarste speler die ik ooit heb gezien. Hij kan er eigenlijk niks van, maar slaagt er toch in om belangrijk te zijn voor Ajax.

13 januari 2013 om 22:37

Hij kan er niets van, daarom speelt hij bij Ajax.
En hij scoort belangrijke goals, is vaak beslissend.
Neuh hoor, Le Professor 15 weet het wel beter.

13 januari 2013 om 23:09

Nou kijk de inhoud van m´n berichtje bedoelde ik op deze manier. Siem de Jong kan natuurlijk wel voetballen, hij speelt ook niet voor niks bij Ajax. Hij scoort zeker vaak belangrijke goals, is vaak beslissend, waardoor hij er ook zeker in slaagt belangrijk te zijn voor Ajax, zoals ik aangaf. Maar ook door zijn loopwerk, constant in beweging zijn en diepgang, en zijn mentaliteit is hij een belangrijke speler voor Ajax.

Maar toch blijft het een speler met weinig techniek. Hij heeft niet bepaald een geweldige controle en zijn aannames zijn ook vaak niet perfect tot matig. Hij heeft niet een geweldig inzicht, of misschien heeft hij dat wel maar dan heeft hij niet de techniek om de steekpass te geven die zijn ogen zien. (behalve als er veel ruimte ligt, zie Willem2 uit). Hij mist vaak de finesse, een mannetje uitspelen zit er vaak ook niet bij, zijn afstandsschoten zijn vaak afzwaaiers en hij wil vaak nog wel eenslevensgrote kansen missen (niet alleen nu, maar ook bijv psv thuis voor de supercup etc) Daarbij mist hij ook teveel handelingssnelheid voor een speler van het niveau dat Ajax nastreeft. Kortom, voetballend kan hij er weinig van.

Maar ondanks dat, is hij toch een belangrijke speler voor Ajax, zo niet de belangrijkste en scoort hij altijd op belangrijke momenten. Geweldig gedaan Siem!!

15 januari 2013 om 20:45

Kijk als je het zo had verteld aan het begin was ik het wel met je eens.
Nee het is inderdaad geen speler die het van zijn ''skills'' etc moet hebben.
Overigens heeft hij juist een geweldige visie/inzicht.
Is sterk aan de bal en daarbij ook rustig.
Maar hij werkt hard, en kan goed leiding geven.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, en kan even zijn misser ook niet terug zien. Het doet me er ook niet zo toe of het onterecht of terecht was dat ze verloren. Volgende week tegen Feyenoord moeten ze er allemaal weer staan

13 januari 2013 om 22:29

Eindstand geeft geen goed wedstrijdbeeld weer. 1-2 was beter geweest.
Ajax speelde gewoon goed hoor. Laat je niet verleiden, 90 minuten gedomineerd.

Alleen wat Ajax mist is een killer, een afmaker.

13 januari 2013 om 22:31

Is wel aanwezig, hij heet Sightorsson en is gemaakt van glas

Nou, lekker dan..-_- weer 1-0 verloren van een braziliaans club...

Volgend jaar maar lekker naar Spanje of Turkije want dit soort velden is vragen om blessures

13 januari 2013 om 22:18

Dit was al enige tijd gepland en was afgesproken met Aegon. Hier kon Ajax niet onderuit, hoe graag de Boer dat ook wilde.

13 januari 2013 om 22:25

Ja weet ik, verplichtingen waar ze nu hopelijk vanaf zijn, Maar err moeten toch betere velden zijn in dat land, zie straks het WK al voor me op zo'n veld

Ik zou niet eens mee doen op dat veld

Tja het belangrijkste is dat er uiteindelijk geen blessures zijn gevallen. Je merkte heel erg dat de meesten spelers niet vol het duel in gingen. Vond Ajax qua strijdlust ook vrij zwak spelen. Ik denk dat als deze wedstrijd enige vorm van belang had, Ajax de wedstrijd wel gewonnen had.

Kan er wel mee leven. Was zeker geen hele slechte wedstrijd alleen werden er niet echt veel kansen gecreëerd. Maakt niet uit, krachten werden gespaard en Babel en Sightorsson maakten weer hun rentree. Verder leek het veld wel op een beachvoetbalveld. Vasco heeft daar ook al meer ervaring mee en werkte voor Ajax bijzonder irritant.

Snel terug naar Nederland en klaarmaken voor de Klassieker

Dramatische wedstrijd van Ajax, maar beter nu dan komende zondag. Vooral de verdediging was erg slecht. Lachwekkend hoe Vasco bij de onterecht afgekeurde 2-0 door de verdediging liep.
Vitesse schijnt overigens al geïnformeerd te hebben of het veld de 31e beschikbaar is

Ik hoor ajax vaak klagen over het veld.... deze keer terecht, wat een drama

Best wel saaie wedstrijd eigenlijk... En De Jong hahaha, liever dat hij hem er nu wel inschiet da volgende week eigenlijk, kijk uti naar de klassieker!!

13 januari 2013 om 22:18

Vaak is ook lekker overdreven:

13 januari 2013 om 22:24

De Boer heeft nog nooit over het veld geklaagd en sinds zijn komst zoekt Ajax het vooral bij zichzelf. Is er verloren? Dan was Ajax niet goed genoeg. Geen excuses.

De enige uitzondering die ik mij kan herinneren is dat de Boer (en dit vindt ik niet klagen) al voor de Klassieker aan gaf dat de scheidsrechter wel eens beïnvloed kon worden door de ambiance in de Kuip...

Achteraf is er te discussiëren of dit terecht of onterecht is geweest. De rode kaart van Moisander kon, maar had minstens net zo goed niet gegeven kunnen worden.

13 januari 2013 om 22:47

Ik vind dat die rode kaart nooit gegeven kon worden..
De man krijgt een eerste geel, terwijl hij geen eens een overtreding maakt.. 2e geel was een overtreding, maar met een kaart erg zwaar bestraft..

13 januari 2013 om 23:53

We gaan misschien wat off topic, maar ik zat toen in het stadion. Bij die eerste gele kaart van Moisander leek het alsof hij een hele harde tackle beging zonder de bal te raken. Uiteindelijk vond ik deze onterecht. Bij de 2e gele kaart wist ik niet eens wat er aan de hand was, en zag ik ineens een rode kaart( vond ik niet erg). Later uit de beelden vond ik deze wel terecht, ook al was het licht, want BMI had voor zoiets ook al geel gekregen.

Naja, ik heb hier niet in het bijzonder de Boer genoemd, maar ik hoor ajax(algemeen) vaak klagen over het veld van de tegenstander, vorig seizoen meer dan nu. Ik snap natuurlijk wel dat een goed veld beter is voor ajax ... bla bla bla.
Je zou toch zeggen zo'n club in brazilie kan zijn veld wel wat beter onderhouden... maarja.

Ach, Vasco weer blij dat ze tegen het Ajax hebben mogen voetballen.
Ik heb jaren in Rio gewoond. Tot vorig jaar september. Ajax leeft nog heel erg bij de bevolking.

Zo'n wedstrijd zegt niet veel. Je moet het maar kunnen..van het koude Nederland naar het ongelooflijk warme Brazilië.

13 januari 2013 om 22:20

nu zullen ze het niet meer speciaal vinden.. ze dachten dat ajax goed was maar na deze pot..

13 januari 2013 om 22:24

Tja..het heeft met meerdere factoren te maken he. Zo kan Ajax in een oefenpot ook van Bayern M. winnen (voorbeeldje). Dit zijn nietszeggende wedstrijden. Ajax speelde zo nu en dan fris, maar waren verder rustig aan het spelen. Hitte is toch ook wel een grote factor. Ajax blijft speciaal bij de bevolking. Het respect dat ze voor deze club hebben is erg mooi.

13 januari 2013 om 22:40

Clubs zoals Ajax blijven altijd groot...

Ik neem nu Ajax even als voorbeeld maar het zouden ook andere kunnen zijn.

Had het al verwacht, net als vorig jaar verliest Ajax onnodig in wenk slechte wedstrijd. Wat het belangrijkste is dat babel en sigthorsson hun entree. Ik hoop van har te dat de ajax spelers wat scherper zijn , zeker siem de jong.

Ik heb nou niet echt zitten genieten. Beslissende ballen kwamen niet aan bij de medespelers. Maar dit vergeten en er volgende week staan op een goed veld. Oefenpotjes zeggen helemaal niks.

Deze twee teams vorig jaar nog zien spelen tegen elkaar, maar dan wel de -19 elftallen. Het blijft maar een oefenwedstrijdje, dan mag je verliezen.

Hele, hele saaie pot maar zoals ook al op Twitter was vermeldt: ''mijn god wat een veld! Als je daarop wat vee laat grazen krijg je Kamervragen van de Partij voor de Dieren. #vasaja'' wat een belachelijk veld echt wauw. Zandbak 2.0 was dit gewoon echt, ongelofelijk. Maar we moeten hier niet zoveel waarde aan hechten, op naar Feyenoord!

goede wedstrijd tegen een sterk team... Genoeg aanknoppingspunten naar weer een tiende sterretje.

13 januari 2013 om 22:47

Dat Ajax in de wereld nog steeds een grote naam is wordt vrijwel dagelijks hier door de Ajax-aanhangers aangegeven. Welgeteld 9.600 toeschouwers hebben dit vandaag ook weer bevestigd.

13 januari 2013 om 23:01

En wat is de inhoud van jouw reactie op mijn punt?

Ik ben vaak in brazilie geweest maar de stadion met name in Rio zijn altijd leeg.
Maar dat doet verder niet terzaken. Vasco da Gama is van een hoger niveau dan een club brugge.

15 januari 2013 om 20:51

Heeft dat met Ajax te maken of de tegenstander?
Als er bij Ajax maar de helft komt opduiken hoor je iedereen miepen over hoe slecht ze zijn blabla.
Beetje Naief dit weer, en meteen ook hypocriet.

Ajax speelde wel goed alleen in een laag tempo; waarschijnlijk om blessures te voorkomen. Goed dat Sigthorsson en Babel terug zijn. De brazilianen zijn technisch vaardigd; heel vermakelijk om naar te kijken.

ach ja is maar een oefenwedstrijd o__o.

Op een dramatisch veld toch nog heel aardig gespeeld ook al was het wat aan de saaie kant. De uitslag zegt me niets, het spel wel en juist dat was prima vandaag. Tevreden.

Ach, tegen Feyenoord schiet de Jong er misschien eentje in van vijftig meter of zo
Hoe dan ook ben ik sowieso niet blij met deze trip omdat we zondag al weer vol aan de bank moeten. Ajax had ook in de zomer naar Brazilië kunnen gaan.

Maar goed, zondag zullen Ajax en Feyenoord hun best gaan doen.

13 januari 2013 om 22:30

Het zou wel wat centen hebben opgeleverd, maar begrijp je punt. Met een beetje pech hebben sommige spelers nog 1/2 dagen last van een jetlag, en kan je pas donderdag weer optimaal trainen.

Niet te veel waarde aan hechten deze nederlaag, die Brazilianen hebben nu eenmaal meer ervaring met strandvoetbal ...

Ajax verliest door bizarre misser De Jong bij rentree Sigthórsson

kan je op 2 manieren interpreteren :D

verliest ajax de wedstrijd of de jong? moest eventjes het artikel openen om te zien wat het was...

Echt grappig eerst hoor je bij live meepraten van veel mensen, Ajax rolt Vasco wel effe op.
Gebeurt dit niet is het maar een oefenpot deden niet alle sterren mee echt zielig gewoon.

Van te voren zei ik het al dat je niet effe van een Braziliaanse ploeg gaat winnen.

13 januari 2013 om 22:39

En zeker niet op zo´n sswaa *** veld als deze.

13 januari 2013 om 22:40

Veel? Alleen maar paar mensen jongeman.

13 januari 2013 om 22:43

Reactie op sswaa:
Ik zag mensen anders zeggen dat Vasco Ajax met 5-0 zou oprollen en dat wij Vasco / de braz. comp. onderschatten.

Overigens ben jij zielig want achteraf praten is het meest vervelende wat er is.

Je kan winnen of verliezen... (en gelijkspelen maar die tellen we even niet mee)
Dus je hebt 50/50 kans dat je gelijk hebt.
Doe nou maar niet alsof je de alwetende sswaa bent...

13 januari 2013 om 23:27

Lekker belangrijk. Het maakt echt helemaal niks uit of Ajax vandaag nou had gewonnen of verloren. Leuk dat ze aardig spelen (in een veel te laag tempo), maar ook dat zegt weinig. Het gaat er om wat er volgende week gebeurd. Dan moet Ajax er gelijk staan.

iedere voetballer mist weleens voor open doel, dan wordt je uitgelachen maar
als je weer scoort en je speeld goed dan ben je zo weer het heertje.
Kan gebeuren de Jong, gelukkkig voor ajax was dit een oefen wedstrijd.

Ajax speelde als team enorm goed, alleen de bal wou er maar niet in jammer dat het een verlies is geworden, 2de helft van het seizoen zie ik ze wel een goede comeback maken, als ze zo in de eredivisie spelen eindigen ze eerste.

Het is dat Ajax in mijn vezels zit anders was niet gaan kijken. Je kon mijlen ver zien aankomen dat deze plichtmatige oefenpot slaapverwekkend zou zijn. Niet dat ik ze dat kwalijk kan nemen, want iedereen spaart zich voor volgende week.

Overigens vraag ik me wel af wat de meerwaarde nog voor Aegon is om Ajax daarheen te slepen als ze toch als een natte krant gaan spelen.

14 januari 2013 om 09:49

Frank heeft een presentatie gegeven over de voetbal-filosofie van Ajax, Eagon heeft een soort voetbal academie waarvan het grootste talent naar Amsterdam mag komen voor een (speciaal voor hem opgestelde) trainingen, Mickey van der Hart, Ruben Ligeon, Lucas Andersen, Mitchell Dijks en Stefano Denswil hebben een clinic gegeven aan zakenrelaties van Mongeral-eagon en Adidas.
Lijkt erop dat er toch wel een meerwaarde is geweest om naar Rio te gaan.

Ik zou zelf ook liever zien dat zij dit soort trips in de zomer zouden plannen (as zomer China en Turkije al weer gepland)
Als je nu naar Turkije was geweest en in de zomer China en Brazilie, had dat wellicht beter uitgekomen.

Het voetballende gedeelte ging op zich wel, eigenlijks net als tegen Utrecht. Alleen de kansen worden echter niet benut. Hopelijk kan Sightorsson ervoor dat dit geen probleem gaat worden in de tweede seizoenshelft.

het was niet het veld het was niet de locatie. het is de druk van de match tegen feyenoord. je wil volledig blessure vrij die match aangaan.

Ik las de titel alsof ajax de jong was kwijt geraakt door het missen van een kans ofzo. Lekker misleidend.

Kan gebeuren, tegen feyenoord zien we hoe beide ploegen eruit zijn gekomen.

Achteraf kun je zeggen: balen dat ze helemaal naar Brazilie moesten reizen met die tijd- en cultuurverschillen. Maar je kunt het ook positief bekijken. Hoesen gaf bijvoorbeeld aan dat hij het prachtig vond om daar te zijn omdat hij zo snel stappen heeft gemaakt. Dit geldt niet alleen voor Hoesen maar voor meerdere jonkies in de selectie. Daarbij geeft De Boer aan dat de trip naar Zuid-amerka, de sfeer in de groep ten goede is gekomen. Jammer dan van deze wedstrijd maar wellicht een mooie afsluiter van een, zo lijkt het, leuke week.

Schandalig dat het op zo/n veld afgewerkt mocht worden. Groen gespoten zand met keien er in, blij dat iedereen heel bleef verder niet onaardig. Zie ook na vandaag toch weer liever Cilessen op doel.

Ook in tweede instantie kon Vermeer niet klemmen, Veltman kon ruimen. Helaas is dat door de schrijver niet goed opgemerkt! Ik zeg Vermeer sta je plek maar eens een half jaartje af aan Cillessen.

Hahaha wat een Pannekoek die de jong.1

Voor zowel Ajax als Feyenoord zijn deze oefenduels toch belangrijk geweest.
Allebei verloren maar ook beide heel behoorlijk gevoetbald.
Zo blijven ze allebei met beide beentjes op de grond staan en weten ze dat ze zondag vol gas moeten geven terwijl het vertrouwen er wel is. Het word een spannende klassieker denk ik!

Verschrikkelijk veld, maar van Aegon moesten ze in Brazilie spelen. En Aegon is een goede sponsor, dus we moeten niet zeuren. Verder twijfel ik er niet aan dat de spelers het erg naar hun zin hebben gehad. Ik kom zelf ook graag in Brazilie!

Wat een misser!! Was wel een mooi uitgespeelde kans.

die misser deed me aan wamberto denken in de kuip hahha

achjaa Siem, liever nu dan aanstaande zondag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren