LFC076
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 18 januari 2012
  • LFC076
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 2.011
  • jaar (--)
  • 7
Persoonlijke berichten
24 mei 2012 om 16:05
#4

Wie moet de nieuwe manager van LFC worden? Ik wil dat LFC opnieuw de topclub wordt van weleer. Scouser for life!!!

groeten

Medellin

18 juli 2012 om 23:29
#5

Ehh, je moet gewoon de redactie even een berichtje sturen in het clubexpert-menu. Met een motivatie erbij. Ze zullen je wel aannemen, ze hebben onderhand wel weer een versterking nodig

Voor volgend seizoen ben ik eigenlijk alleen maar doodsbang. Rodgers moet natuurlijk de tijd krijgen om zijn stempel op dit elftal te drukken, maar ik ben bang dat hij die tijd niet zal krijgen van de supporters. Hij moet van het elftal van Dalglish een elftal maken dat volgens zijn filosofie kan spelen, maar dat heeft nou eenmaal tijd nodig.

Hij heeft een slechte start gemaakt, alleen maar omdat hij niet Dalglish is en ook niet Benitez, die de supporters graag terugwilden. Ik denk dat het cruciaal is dat hij de eerste, zware, wedstrijden weet te winnen. Als dat hem lukt, kan hij langzaam gaan bouwen. Maar als hij voor eigen publiek afgaat tegen Arsenal, Man United en Man City, dan kan het publiek zich snel tegen hem keren en waarschijnlijk voorgoed. Het publiek op Anfield is moeilijk te bewegen. Als je de held bent, blijf je die eeuwig. Maar als je dat niet gelijk wordt, zal je het ook niet snel worden.

18 augustus 2012 om 20:51
#6

Echt balen die 3-0.

De scheids zit nooit mee, de rode kaart van Agger was zwaar gestraft, en zeker de tweedde penalty moest hij niet geven.

Ik vond de verdediging vandaag slecht terwijl het anders wel goed staat weet jij trouwens waarom enrique er niet in stond?

Hopelijk pakken we volgende week de drie punten.

31 oktober 2012 om 23:55
#7

@ Lfc076

Hej! Ben niet echt de grootste fan van Liverpool, maar vind het wel een mooie club en zeker 1 van de mooiste. Koopclubs als Chelsea, City, enz. heb ik weinig mee. Vind Liverpool echt een mooie, traditionele club waar ik veel respect voor heb. Maar ik snap niet waarom ze zo zijn afgezwakt? Wat zijn de redenen? Ik kan niet alle wedstrijden van hun volgen, maar meestal de toppers (tegen bv Utd, Chelsea, Everton, Arsenal, ...) en dan speelt Liverpool niet eens zo slecht. Wat is het probleem dan? Kan jij mij mss wat meer uitleg geven?

Aangepast op 31 oktober 2012 om 23:55 door jkx4.

30 december 2012 om 19:21
#8

He man,

Kun je me misschien vertellen hoe Sahin het doet bij Liverpool? Kijk soms even de score, maar voor de rest nauwelijks wedstrijden van Liverpool.

Bedankt alvast,

Benz

17 februari 2013 om 19:44
#9

Hey! Ik weet dat het nog wat vroeg is om echt te oordelen over Coutinho, maar hoe doet hij het tot dusver? Heeft zijn eerste goaltje voor Liverpool al meegepakt zie ik. Hoe speelde hij over het algemeen?

2 april 2013 om 16:01
#11

He, wat is er exact met Borini gebeurt?
Niet kunnen waarmaken?

5 april 2013 om 14:26
#12

Zo he, dat is pittig, een operatie voor ziets... ik was altijd wel fan van Borini een snelle speler die wel goals kan maken.

10 april 2013 om 23:36
#13

Waarom heb jij een ban?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren