Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax kan Engels megabod verwachten voor Quincy Promes’

Laatste update:

Ajax raakt deze zomer mogelijk Quincy Promes kwijt. De 28-jarige aanvaller staat volgens The Sun in de serieuze belangstelling van Arsenal, dat overweegt een bod van omgerekend 27,8 miljoen euro uit te brengen. "Quincy zou meteen op het vliegtuig stappen", zou een bron dichtbij Promes aan de Britse tabloid hebben toevertrouwd.

Daarmee zou Ajax flink winst kunnen maken op Promes, die een jaar geleden voor minimaal 15,7 miljoen euro werd overgenomen van Sevilla. De vleugelspits maakte een uitstekende indruk in zijn eerste seizoen in de Johan Cruijff ArenA. Ondanks twee blessures kwam de Oranje-international tot twaalf goals en vier assists in twintig Eredivisie-duels. In de Champions League voegde Promes daar nog eens vier goals en een assist aan toe.

Met zijn goede spel in Amsterdam zou Promes de interesse hebben gewekt van Arsenal-manager Mikel Arteta. "Het zou een geweldige deal zijn, voor hem en voor Arsenal", denkt The Sun. De boulevardkrant beweert daarnaast dat Ajax-trainer Erik ten Hag bereid is om Promes, met wie hij ook al werkte bij Go Ahead Eagles, te verkopen.

Arsenal werkt op de achtergrond druk aan versterkingen voor volgend seizoen. Zo zijn the Gunners dichtbij het aantrekken van Willian, die transfervrij zal overkomen van Chelsea. De 32-jarige Braziliaan heeft al een medische keuring ondergaan in het Emirates Stadium en zal volgens verschillende Engelse media voor drie jaar tekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

the sun zegt genoeg. Willian wordt morgen gepresenteerd, no way dat er nog een winger komt

11 augustus 2020 om 20:51

Denk dat je gelijk hebt, maar op veel plekken word er gesproken over Willian, en dat hij bij Arsenal niet op de flank zal spelen. Blijkbaar wilt Arteta hem hebben voor de 10 positie. Dus wie weet willen ze wel Promes kopen.

11 augustus 2020 om 21:24

Oei, dat is niet handig van Arsenal. Z’n snelheid en werklust zijn z’n grootste kracht, hij heeft geen goede steekballen of zoiets en heeft ook het inzicht niet om als spelmaker te spelen. Verder is hij stijf rechts, dat maakt hem op die positie ook wel vrij goed te verdedigen. Je kunt Willian beter links laten liggen als je een 10 in hem ziet

11 augustus 2020 om 21:47

Als je een winger in hem ziet ook.. Die snelheid wordt met het jaar sowieso minder en die werklust zie ik ook vrij weinig hoor, maar dat kan aan mij liggen. Vind het sowieso belachelijk dat wij hem hoogstwaarschijnlijk binnen gaan halen, met notabene een 3 jarig contract.. Ontzettend slecht nieuws!

11 augustus 2020 om 21:51

Dit is sowieso niet handig van Arsenal, is toch een aanfluiting als je technisch beleid inhoudt dat je spelers gaat halen die bij je directe concurrent uitgerangeerd zijn. Een enkele keer kan het misschien een uitkomst zijn, maar bij Arsenal begint het zo wel een beetje een trend te worden (cech, Luiz, nu dan eventueel Willian).

12 augustus 2020 om 12:04

Willian staat 3de in de gehele PL met meest gecreeerde kansen.. dus wat je zegt is gewoon niet waar. Daarnaast is hij niet stijf rechts, op veel voetbalsites staat zelfs tweebenig..

12 augustus 2020 om 12:07

Tilburg013, vind jij Willian een goede aankoop? Ik zou het een rare aankoop vinden, is 32 jaar, contract voor 3 jaar en is erg wisselvallig.

12 augustus 2020 om 12:33

Ik vind het geen verkeerde aankoop voor de breedte. Blijkt zeer professioneel te zijn, goede werkethos en natuurlijk een schat aan ervaring. Nu hebben we Nelson daar lopen, Willian is echt 10 klassen beter.. contract voor 3 jaar is inderdaad wel lang.

12 augustus 2020 om 12:34

Het gaat vooral over een brede selectie bouwen. Je kan niet elke keer bouwen op jongens als Martinelli en Saka. Willian kan die jongens ook begeleiden. Arteta weet wat hij wil en ik sta daar volledig achter!

12 augustus 2020 om 12:38

Ik sta ook zeker achter Arteta hoor, laat ik dat voorop stellen. Maar ik heb wel zo mijn twijfels bij Willian maar ook cedric en Mari. Willian is nu al zo wisselvallig en dat zal alleen nog maar erger worden en juist dat kunnen we niet gebruiken bij Arsenal omdat we daar al zoveel spelers van hebben. De andere namen die rondgaan zoals partey, Gabriel en Coutinho spreken mij wel meer aan. Ik denk alleen dat we met Willian, Mari en cedric niet omhoog gaan en juist meer gaan zakken.

12 augustus 2020 om 12:49

We worden nu opeens gelinkt aan Thiago van Bayern. Denk niet dat Arsenal zit te wachten op Coutinho, veel te duur voor 1 jaar..

12 augustus 2020 om 12:55

Jackie, ik snap de twijfels -had ik zelf ook- maar als wij iets missen is het iemand die de bal de final third in kan krijgen. Een carrier, dribbelaar. Ozil had dat kunnen zijn maar die heeft er blijkbaar geen zin meer in. Willian was (1 van) de beste speler bij Chelsea dit seizoen en ik zie de slijt er niet echt op zitten. Hij kan idd wisselvallig presteren, maar ik denk dat hij nog wel 2 goede jaren in zich heeft.

12 augustus 2020 om 12:57

Thiago is natuurlijk onhaalbaar. Die is veel te goed voor Arsenal en kan naar betere clubs.

12 augustus 2020 om 13:05

Hij en vooral zijn vrouw blijken graag naar Londen te willen. Dan zijn er twee smaken, Arsenal en Chelsea. Hij wil niet meer met Pep werken en Pep niet met hem en Liverpool lijkt hem niet te gaan halen. Ik zie Arteta hem best verleiden eerlijk gezegd..

12 augustus 2020 om 13:29

Dat verandert de zaak natuurlijk! Die informatie had ik niet vandaar. Als zij echt graag naar Londen willen en dat ook liever dan Barcelona of München dan is de kans wel groot. Heb jij toevallig ook een linkje of site voor mij waar jij dat gelezen hebt? Ik zie Chelsea hem niet halen omdat zij al genoeg middenvelders hebben en vooral op de aanval of verdediging focussen. Arteta zou zeker zijn landgenoot kunnen overtuigen denk ik!

12 augustus 2020 om 13:48

Dat je Cech noemt is volledig onterecht. Tuurlijk stond hij op het eind te schutteren maar dat is omdat Arsenal het na liet hem op tijd te vervangen. Maar in het begin was die top, vertrok bij Chelsea ook alleen maar omdat Courtois moest spelen omdat ie jonger was, Cech was toen nog 1 vd allerbesten ter wereld en eigenlijk te goed voor Arsenal maar hij wou in Londen blijven wonen. Dat was dus een opportuniteit die Arsenal niet kon laten liggen. Wel volledig akkoord dat dit geen lange termijn strategie moet worden om hun oudere spelers op te pikken. Who's next? Azpilicueta binnen een jaar of 2? Matic? Milner? Fernandinho? Otamendi? Pffft. Nu vind ik Willian wel beter dan Luiz maar een dik contract voor 3 jaar is toch weer een zoveelste fout die je van tevoren ziet aankomen. Belachelijk beleid.

12 augustus 2020 om 14:00

Baltovenaars Jones en Lingard!

12 augustus 2020 om 14:36

Met Saka, Martinelli en Nelson heb je genoeg jonge spelers voorin. Daar kan een Willian gewoon goed van pas komen. Luiz moest weg bij Chelsea maar Willian wilde ze gewoon houden. Hij gaat bij Arsenal ook minder verdienen dan hij bij Chelsea deed. 9 goals en 7 assists in de PL afgelopen seizoen is nog steeds ontzettend sterk. Gewoon een prima transfer van Arsenal.. daarnaast toont Arsenal ook genoeg interesse in jongere spelers, buiten dat ze al een vrij jonge selectie hebben. Wat ervaring is juist wat ze nodig hebben om een bredere en sterkere selectie te creëren.

12 augustus 2020 om 14:38

@arsenal890, https://www.google.nl/amp/s/www.101greatgoals.com/news/david-ornstein-on-arsenal-chelseas-interest-in-thiago-alcantara-why-thiago-wont-move-to-the-etihad-stadium/amp/

12 augustus 2020 om 14:38

@arsenal890, https://www.google.nl/amp/s/www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/man-utd-transfer-thiago-alcantara-22506838.amp

12 augustus 2020 om 14:40

Deze ging trouwens over Douglas Costa, mocht je geintresseerd zijn. Denk niet dat hij naar Arsenal gaat en ik zit persoonlijk ook niet op hem te wachten gezien zijn blessuregevoeligheid

12 augustus 2020 om 15:03

Dankjewel! Ik denk ook niet dat hij komt. Costa was bij bayern wel echt een geweldige speler en ongelooflijk snel maar hij is bij juve bijna alleen maar geblesseerd en is ook al 29. Als Willian inderdaad komt dan hebben we aanvallend gezien genoeg en moet er gefocust worden op de verdediging en het middenveld.

Of dit nou waar is of niet, het is wel een serieus vraag stuk. Promes draagt zeker waarde bij aan het elftal. Alleen is hij wat mij betreft niet onmisbaar. En voor 30 miljoen word het opeens wel een andere gedachte gang. Daar kan je dan ook een jonger exemplaar voor terug kopen. Denk dat hier hele gemengde gevoelens over zullen zijn binnen de fans...

11 augustus 2020 om 20:51

Precies wat ik ook dacht, is een serieus bedrag.

11 augustus 2020 om 20:54

Helemaal niet nu je Anthony en Neres op de flanken hebt, en Tadic in de spits. Back up spelers heb je sowieso genoeg, ondanks dat Promes een fantastische afmaker was vorig seizoen, zie ik Ajax dit bod graag accepteren..

12 augustus 2020 om 12:27

D-bergkamp, jij bent dus duidelijk geen Ajacied en ook nog eens bar weinig verstand van voetbal. Promes is een jonge van de stad en de club, is international, heeft buitenlandse ervaring en is een van de ervaren spelers in de groep en dan wil jij hem verkopen voor 30 miljoen? Waar ga je een speler voor 30 miljoen vinden met precies t zelfde profiel? Ajax heeft genoeg geld, en een zak geld wint geen wedstrijden voor je. Je moet wat minder fifa spelen, want in het echte leven gaat het er heel anders aan toe dan in zo’n videogame.

12 augustus 2020 om 13:43

D-Bergkamp stelt zeer realistische vragen. Enige waarde die Promes voor mij bij Ajax heeft is dat hij een jongen van de stad is. Natuurlijk belangrijke ‘intikkers’ gemaakt die hij niet had kunnen maken zonder Ziyech. Promes vind ik bar weinig toevoegen aan het spel van Ajax zelf. Iemand van die leeftijd kunnen verkopen voor bijna het dubbele is een zeer goede deal voor Ajax. Gelijk beweren dat hij te veel fifa speelt is ook onzin. Waar baseer jij dat op?

12 augustus 2020 om 13:46

“Quincy zou meteen op het vliegtuig stappen” aldus een bron dichtbij Promes. Komt inderdaad over als een echte jongen van de club. Hij heeft zijn jeugd daar gespeeld en nu een jaartje daar houd het wel bij op. De term een jongen van de club is van toepassing op Donny van de Beek, Blind en dat soort namen.

11 augustus 2020 om 20:54

Klopt, ik zou hem absoluut niet weg doen. Tadic zal geen jaren meer doorgaan en dan is Promes je meest ervaren speler in de voorste linies. Kan op meerdere posities en is een heel ander type dan Antony, Neres en Tadic. Nee ik zie hem liever blijven. Helemaal omdat ik zo ook echt geen vervanger zou weten die er direct zou staan voor een bedrag onder 30 miljoen.

11 augustus 2020 om 20:59

@Afc34-, op het moment dat je er van uit gaat dat er geen vervanger aangetrokken word moet je Promes niet laten gaan. Als je er van uit gaat dat er 15-20 miljoen herinvesteert word in een nieuwe vleugel vind ik het een serieuze overweging.

11 augustus 2020 om 21:10

Ik denk voornamelijk vanuit het perspectief van Ajax op dit moment hoor en ben het opzich redelijk met je eens. Mits Donny, Tagliafico en Onana blijven. Zoals hieronder gezegd zie ik liever niet 6 basisspelers vertrekken. Ook denk ik niet dat het verstandig is om nu een buitenspeler te laten gaan met Neres die al driekwart jaar niet gespeeld heeft en een vertrokken Ziyech. Stel Neres krijgt een terugval zit je met Antony (al kan die geweldig zijn, hij is wel nieuw) en een eventuele andere nieuwe buitenspeler. Hoe mooi het ook voor Promes is, verstandig vanuit Ajax lijkt het me niet.

11 augustus 2020 om 21:35

@Afc34, mijn vraag is of het dan vanuit Ajax onverstandig is. Er zijn echt nog wel hele goede wingers te halen voor 15 a 20 miljoen die jonger zijn. Hier onder heb ik al een aantal voorbeelden genoemd van mogelijke opties. Voorwaarde voor Ajax is dat er voor Tagliafico en Onana vervangers aangetrokken zal moeten worden. Zelfde geld voor Promes. Als je van Combrugge, een linksback en een linksbuiten haalt dan hoeft het niet negatief te zijn.

11 augustus 2020 om 21:37

Mwah het bedrag wat genoemd wordt vind ik gezien zijn spel maar matig. Doet er 15 bij. Zo rond de 40 dan wordt het interessant

11 augustus 2020 om 22:18

@D-Bergkamp 30 mil is interessant maar mij lijkt het mooier als Blind, Tadic en Promes hun carriere afsluiten bij Ajax. De kapiteinen. Mooi kern wat komende jaren blijft. Omheen mutaties zoals Anthony over 2 jaar voor jackpot prijs weg. Mocht Onnana gaan, dan was Bizot ook mooie optie. Heb je ervaren as wat jaren nog blijft

12 augustus 2020 om 12:14

Alleen in Blind zie ik hier een waardig kapitein. Dat is een nette volwassen man die niet kinderachtig is of een gekrenkt ego heeft. Tadic die loopt te janken dat hij niet als kampioen wordt aangewezen en Promes die de Corona regels aan zijn laars lapt (bovenop al die andere debiele dingen van hem) zijn toch geen ajaxwaardige kapiteinen? Goede spelers hoor maar zou ze niet als boegbeeld van een club willen hebben

11 augustus 2020 om 22:44

Vanuit Ajax oogpunt snap ik je. Vanuit Arsenal? Dit moet je toch niet willen? Hoeveel b garnituur is er bij Arsenal nu al mislukt. Wil Arsenal echt een keer mee doen om de pegels zullen ze toch echt een ander konijn uit de hoge hoed moeten toveren dan Promes. Zolang ze bij Arsenal bij dit soort spelers uitkomen, wil ik er wel aan, dan worden ze geen kampioen.

11 augustus 2020 om 23:23

@D-Bergkamp Geen van de spelers van de huidige selectie van Ajax is onmisbaar. Wel is Promes een van de belangrijkste spelers van Ajax. Promes, Tadic, Neres, Dest, Blind, Martinez, Onana, Tagliafico en mogelijk Anthonie zijn spelers die absoluut niet zouden mogen vertrekken wil je in de CL een kans maken. Dat is de kern van het team. En Promes is zelfs aan de bovenkant van dat rijtje. Op dit moment nooit verkopen dus.

12 augustus 2020 om 14:25

Ik zou Promes verkopen als er een club komt met 30 miljoen. Naar mijn idee rendeerde Promes vooral goed omdat Ziyech hem zo goed kon bedienen. Technisch is hij niet echt van het niveau Neres of Tadic of zelfs Lang. Hij is daarentegen wel snel en een goede afmaker. Maar nu Ziyech weg is zie ik hem niet meer zo goed bediend worden als dat hij nodig heeft. Dan kun je voor 30 miljoen wel een redelijk vervanger vinden, lijkt mij. Aan de andere kant verlies ik liever niet een ervaren speler zoals Promes.

12 augustus 2020 om 19:44

@miccoli Promes behoort dit jaar tot de absoluut beste spelers bij Ajax. In Rusland had Promes geen Ziyech maar werd hij twee keer Russisch voetballer van het jaar en even zovaak topscorer van de Russische competitie. Volgens mij zegt dat genoeg. Ik durf te beweren dat het geen enkele speler in de Nederlandse Eredivisie zal lukken om speler van het jaar in Rusland te worden met zoveel buitenlandse topspelers. Promes deed het zelfs twee keer! Kijk maar naar dat zogenaamde Nederlandse toptalent Guus Til. Die is een enorme flop geworden in Rusland. Maar in Nederland deden we alsof dat een hele grote in wording was. En Promes was zomaar een spelertje. Waarom mensen Promes altijd kleineren weet ik niet maar van mij krijgt hij een eerlijke beoordeling.

Voor alle partijen een mooie deal. Promes maakt een geweldige stap, Arsenal heeft een top speler erbij en Ajax een mooie transfersom!

Daarnaast met oa Anthony een nieuwe speler die gelijk veel speeltijd kan maken. Wel zal Ajax een nieuwe voorhoede speler moeten aantrekken maar dat is het lot van een eredivisie club.

11 augustus 2020 om 20:55

Ik denk dat Promes weinig toe zal voegen aan Arsenal.

11 augustus 2020 om 21:50

Ik denk dat Arsenal weinig toe zal voegen aan Promes. Lekker bij Ajax blijven. Nog geen 30miljoen is ook helemaal geen megabod.

11 augustus 2020 om 22:07

Laten we nou niet doen alsof promes een echte topspeler is hè. Heeft het goed gedaan in Rusland, Sevilla was het niet best, bij oranje is het erg wisselvallig en bij Ajax in de eredivisie is het goed. Hij is 28 jaar en zou in zijn beste vorm zitten. Waar baseer je dan op dat hij de PL aan zou kunnen?

11 augustus 2020 om 23:00

Laat ze hun eigen spelers lekker overschatten daar in Amsterdam. Promes zou gewoon lekker de bank of tribune warmhouden in Londen. 30 mil is ook een absurd bedrag voor hem.

12 augustus 2020 om 12:18

@myvision - Alsof je meer voor een speler als Promes gaat vangen. Zo goed is Promes nou ook weer niet. Ik zie ook niet waarom Arsenal bij Promes uitkomt. Hij is vooral afhankelijk van de ruimte achter de verdediging. Nogal een kinderachtige reactie, want Arsenal is nog steeds een stap omhoog ten opzichte van Ajax.

12 augustus 2020 om 13:33

Inderdaad mega overschat die Amsterdamse spelers. Ajax draaide nog harder in de CL met Promes dan een jaar eerder. Bij Chelsea zijn ze de scheids nog steeds dankbaar, die werden op Barca achtig wijze volledig overhoop gespeeld in eigen huis. Ajax draaide ook vrij behoorlijk en stortte pas in toen ook nog Promes geblesseerd raakte. Dat was teveel van het goede. Terwijl Tadic samen met Promes de voorhoede wel kon dragen. Maar nee, Promes is een absolute verzwakking voor Arsenal en heeft niets in de PL te zoeken. Voor de PL is dit het laatste jaar dat ze Ajax spelers relatief goedkoop kunnen ophalen. Vooral dankzij Klaassen, maar nadat de PL voor de 3e keer betoverd word door een dragende speler die overkomt van Ajax dan ben je met dergelijke lage biedingen kansloos.

12 augustus 2020 om 13:46

Het team dat de halve finale haalde was veel beter dan het team van vorig jaar. Zoals ik hierboven al vroeg. Waar baseer je erop dat promes goed genoeg is voor de PL? Omdat promes een bal van Ziyech makkelijk kon binnenlopen en daardoor op het scorebord stond? Dat kunnen jij en ik ook. Daarom ben ik oprecht benieuwd naar jouw antwoord.

12 augustus 2020 om 13:54

Ninjakai, alle lof voor die prestatie hoor. Maar het is toch vooral een teampresatie. Je hebt dan een paar spelers die individueel ook echt van dat niveau zijn zoals Ziyech, de Ligt en de Jong, maar ook gewoon spelers die gewoon een lekker seizoen draaien omdat het team zo goed draait, en Promes is daar een van. Maar als je hem individeel beoordeeld komt hij imo duidelijk te kort voor een club als Arsenal.

12 augustus 2020 om 14:34

@myvisionje bent toch niet serieus he? Promes zou op zn blote knieën moeten danken als Arsenal daadwerkelijk interesse in hem heeft. Arsenal heeft ongeveer in elk vlak meer te bieden dan Ajax. Promes is gewoon een soort Walcott. In de absolute topcompetities niks bijzonders dus.

12 augustus 2020 om 16:30

Nou ik heb Walcott goals zien maken in de PL, die Promes nooit zal maken. Toen Walcott bij Arsenal speelde, was Arsenal ook gewoon nog de top van Engeland en een vast team in de knock out van de CL.. draaide nog harder in de CL? Valencia en Lille hebben allebei zat 100% kansen gemist en daarnaast heeft Valencia Ajax ook nog verslagen in de Arena net als Chelsea. En is Chelsea dan zon topploeg? Ajax scoorde de eerste 2 keer door een eigen goal en een blunder van Kepa. Chelsea kreeg overigens ook genoeg kansen en hadden de druk er volop staan bij Ajax. Ajax had die wedstrijd uiteraard wel verdiend te winnen maar de scheids stak daar een stokje voor. Daarna gingen jullie er kansloos uit tegen de nummer 8 van Spanje (valencia overigens de nummer 9).. en denk je dat andere ploegen nooit te maken hebben met blessures? Toen jullie van Groningen en AZ verloren speelde zowel Promes Tadic gewoon mee voorin.. Ziyech en tadic waren er elke wedstrijd in de CL bij en Ziyech en Tadic is niet goed genoeg voorin om in de eredivisie te winnen? Vorig jaar in de CL mochten we niks zeggen over blessures van Juve, Madrid en Bayern maar nu gebruik je dat zelf wel als argument in de zwakke eredivisie.. als je spelers als Auba en Pepe hebt rondlopen dan heb je gewoon niks aan Promes..

12 augustus 2020 om 16:34

En Chelsea speelde trouwens met een centrum Zouma Tomori. Ze hebben net zoveel tegengoals gehad in de PL als de nummer 15 van de competitie. Bijna net zoveel als het gedregadeerde watford. Die verdediging was heel het seizoen als zo lek als een mandje.. hetzelfde Chelsea dat met 4-0 door een toen nog matig united werd weggespeeld of met 3-0 van Sheffield verloor.. die kunnen totaal niet verdedigen dat zagen we tegen Arsenal weer..

11 augustus 2020 om 20:55

Ik denk overigens dat Promes te licht is voor Arsenal hoor? Als back up speler prima, maar ik zie hem echt niet schitteren in de PL, of ze moeten hem als spits gaan gebruiken als Lacazette en Auba weg gaan, daar zie ik in hem wel een topper.

11 augustus 2020 om 21:13

Ik denk ook dat als Auba blijft, Promes wel van waarde kan zijn als zwervende speler rondom Auba. Maar daarvoor moet je je hele speelstijl aanpassen. Al weet ik niet hoe Arsenal nu speelt eerlijk gezegd.

11 augustus 2020 om 21:23

Auba komt vanaf de linkerkant, dus daar om heen zwerven gaat moeilijk, Auba-Promes-Pépé zie ik opzich nog wel zitten.

11 augustus 2020 om 21:36

Serieus een topspeler? Hoe kom je daar nou bij? Voegt voetballend niks toe aan Ajax. Heeft het goed gedaan in Rusland en kwam bij Sevilla niet aan te pas. Die zal dus nooit goed genoeg zijn voor de PL.

11 augustus 2020 om 21:51

Voegt voetballend niets toe aan Ajax??? Heb jij überhaupt naar Ajax gekeken afgelopen jaar?

11 augustus 2020 om 22:01

Jazeker myvision. Promes is betrokken bij veel doelpunten door de fantastische passes van Ziyech. Zelf creëert hij erg weinig. Voetballend voegt hij echt bijna niks toe, mij lijkt het dat jij als Ajax fan wel wedstrijden kijkt? Maar aan je reactie te zien ga ik toch twijfelen.

11 augustus 2020 om 22:10

Ik moet Myvision toch steunen in deze. Met 12 goals en 4 assist in 20 eredivisie wedstrijden echt prima cijfers voor een winger. 4 goals en een assist in 5 CL wedstrijden zijn zelfs uitstekend te noemen.

11 augustus 2020 om 22:17

Speedyafc, ik zeg toch ook dat hij bij veel doelpunten betrokken is? Hij kon inderdaad de fantastische passes van Ziyech verzilveren. Ik bedoel juist het voetballende gedeelte. Dat vond ik niet best het afgelopen jaar. Hij creëerde niet veel en voetballend niet sterk geweest. Dit doet niks af van zijn goede doelpunten gemiddelde.

11 augustus 2020 om 22:37

En ik moet juist weer Arsenal890 steunen in deze. Promes creert bij Ajax in de eredivisie al opvallend weinig kansen dus waarom zou hij een aanwinst zijn voor Arsenal in de PL? Enige logische gedachte is dat arsenal in promes een speler ziet met diepgang en die kan afmaken maar dan heb je wel weer een type ziyech nodig om hem te benutten.

12 augustus 2020 om 19:34

Ze hebben beide wel een punt. 30 miljoen voor Promes ga je de komende jaren niet meer ontvangen. Wanneer je zo'n bod krijgt moet je het op zijn minst overwegen. Enerzijds heeft Ajax het geld niet nodig, anderzijds kunnen ze zijn vertrek intern opvangen. En zoals hierboven al vermeld mis je zijn doelpunten, maar krijg je er waarschijnlijk wel iets meer voetbal voor terug. Mischien het geld van Promes doorschuiven naar Heerenveen (ejuke), al schop je dan wel weer wat jeugdspelers tegen de schenen.

Zou Quincy bij zijn contract onderhandeling geen clausule zijn overeengekomen voor dit soort situaties? Hij is inmiddels 28 jaar en het is maar de vraag of deze trein nogmaals voorbij komt. Zou ik toch hebben overwogen als ik in zijn schoenen stond. Zou een aderlating zijn voor Ajax. Ik betwijfel echter of dit echt een versterking is voor Arsenal. Premier League blijft natuurlijk van een andere orde dan de Eredivisie. Daarnaast had hij bij Ajax de puntgave assists van Ziyech wat hem de nodige goals heeft opgeleverd. Bij een kwakkelend Arsenal betwijfel ik of hij wederom zo veel scoort.

Arsenal kan zich beter gewoon op de verschrikkelijke verdediging gaan richten en Auba binnenboord proberen te houden en als je dan toch een aanvaller wilt. Voor hetzelfde geld heb je depay.

11 augustus 2020 om 20:54

Voor 27. 8 m heb je geen Depay hoor....

11 augustus 2020 om 20:54

Z'n contract is nog maar 1 jaar. Je kan hem voor dat bedrag denk ik wel ophalen hoor. Voor 30 miljoen zeker.

11 augustus 2020 om 20:57

Contract is inderdaad nog maar een jaar, maar hij heeft wel een marktwaarde van 44 miljoen. Ik zou 40 miljoen een mooi bedrag vinden.

11 augustus 2020 om 21:01

Ik zie niemand 40 miljoen leggen voor een depay die net een kruisbandblessure heeft gehad en een 1 jarig contract heeft. Ik schat max 30, maar je weet het nooit met voetbal.

Waarom zou Ajax dit doen? Dan verkopen ze hem na een jaar zonder winst (salaris meegerekend).

En dat Promes er zelf oren naar zou hebben in de zin dat hij vrijwel direct het vliegtuig in zou stappen geloof ik niet. Die jongen was blij dat hij weer in zijn eigen stad was, bij zijn eigen club. Zie hem niet gaan, los van het lage bedrag.

11 augustus 2020 om 20:57

Zonder winst meegerekend? Hij is voor ruim 15 miljoen gekocht en als Arsenal dit bedrag betaald, maakt Ajax gewoon winst op hem want ik denk niet dat Promes tot nu toe in 1-jaar tijd 13 miljoen aan salaris heeft verdiend bij Ajax.

11 augustus 2020 om 21:04

Ik dacht uit mijn hoofd dat hij voor minimaal 17 miljoen gehaald werd excl bonussen waarvan ik dacht dat dat nog kon oplopen. Plus het salaris van waarschijnlijk rond de 3 miljoen. In mijn hoofd kwam ik dan op 4-5 miljoen winst uit. Maar als het echt 13 miljoen winst is zou ik het nog niet doen denk ik. Aan Onana, Tagliafico en Vd Beek zal ook nog wel getrokken worden. Als je die verkoopt ben je met Ziyech en Promes dan 5 basisspelers kwijt. Dat vind ik te veel van het goede.

11 augustus 2020 om 21:06

En ik vergeet Veltman nog, 6 basisspelers verkopen is gewoon te veel en dan kun je volledig opnieuw beginnen..

11 augustus 2020 om 21:21

@Afc34, en wat nu als er bijvoorbeeld gelijk 20 miljoen betaald word voor Sessegnon van Tottenham? Tsygankov van Kiev? Buendia van Norwich? Pavon van LA Galaxy?

11 augustus 2020 om 20:58

Ik zie in Promes absoluut een jongen met een Ajax-hart, maar ook een jongen die zulke kansen meteen wilt grijpen, 100% dat hij deze stap zou zetten, helemaal nu Ziyech ook is vertrokken naar de PL.

11 augustus 2020 om 20:59

Beetje naïef om te denken dat hij echt bij Ajax blijft als Arsenal zich meldt, die springt de Noordzee in op zoek naar een mui en zwemt dat laatste stuk naar Engeland. Natuurlijk roept hij blij te zijn om terug te zijn in Amsterdam, als verder geen club interesse toonde en je bij Sevilla alleen als wingback nog minuten mocht maken.

11 augustus 2020 om 22:19

Je denkt toch niet dat Promes zo’n mega kans laat liggen? Spelen in de Premier League bij een subtopper waar hij ook nog eens meer kan gaan verdienen. Dat is toch wel de droom van bijna iedere voetballer, zeker van zijn niveau. Komt natuurlijk ook gewoon te kort voor dat niveau. Denk ook niet dat het waar is.

Vervanger voor Promes vind je niet zo gauw.
Een jaar met Noa Lang op linksbuiten heb ik ook weinig trek in.

The sun verzint wat en de Nederlandse media komt meteen met Ajax raakt promes mogelijk kwijt. Pffff niet te filmen. Promes gaat helemaal nergens heen en Arsenal wil promes helemaal niet. Die kunnen veel beter krijgen

11 augustus 2020 om 21:15

Zoals? Welke buitenspeler/spits zie jij als haalbaar voor Arsenal die evengoed of beter is?

11 augustus 2020 om 21:22

Afc serieus? Willian die waarschijnlijk morgen wordt gepresenteerd. Douglas Costa die in verband wordt gebracht met een ruil deal.

11 augustus 2020 om 22:21

Haha afc34. Een speler die even goed of beter is dan Promes is toch wel heel erg makkelijk te halen voor een club als Arsenal. Heeft bij Sevilla niet op zijn eigen positie kunnen spelen omdat hij simpelweg te kort kwam en te goede concurrentie had en laat het in Oranje ook nooit zien. Ajax is ook gewoon de top van Promes en daar is zeker helemaal niks mis mee!

11 augustus 2020 om 23:09

Dit vind ik altijd zo’n onzin argument. Promes was top in Rusland en is nu heel belangrijk voor Ajax in de CL. Met een behoorlijke trainer, was hij bij Sevilla gewoon een zeer goede kracht geweest.

Ik vraag me af wat de afspraken zijn tussen Promes en de club. Ik kan me voorstellen dat Promes kenbaar heeft gemaakt dat voor bepaalde clubs / leagues een uitzondering wordt gemaakt. Maar aan de andere kant zie ik Marc niet zomaar meerdere basisspelers van de hand doen en zal je andere basisspelers hier niet blij mee maken (gezien Promes pas een jaar speelt bij Ajax). Geen idee wat ik moet denken, mits dit bericht uberhaupt klopt.

met alle respect voor Promes maar dit zou ik meteen doen als ik Ajax was. het is best een nuttige teamkracht maar imo geen uitzonderlijke speler

11 augustus 2020 om 21:27

Altijd weer het negatieve er uit halen als het een Ajax speler betreft a denk ik een broodje aap verhaal en b waarom moet het bij jou altijd een uitzonderlijke speler zijn ? Heb je ook we eens wel anders te melden hij is voor Ajax begrippen wel een uitzonderlijke speler die ik zeker niet zou verkopen , Ajax had 1 uitzonderlijke speler Ziyech de rest waren goede of iets meer dan goed maar verder

11 augustus 2020 om 21:58

@sloep01 wat is er negatief aan? Ziyech was idd uitzonderlijk, Frenkie en De Ligt waren uitzonderlijk en Tadic ook in zijn eerste seizoen. ik zeg niet dat Promes er niks van kan maar ik vind Neres bv veel beter en die kan ook op zijn positie spelen

11 augustus 2020 om 22:05

Zeg ik ergens dat ik hem uitzonderlijk vind ik vind hem zeer goed passen bij mijn club , lees ook even de reactie van nairo449 daar kan ik mij volledig in vinden .

11 augustus 2020 om 21:40

Niet mee eens. Promes heeft vorig jaar bewezen een sleutel speler te zijn. Afgelopen jaar geloof ik 28 wedstrijden en betrokken bij 21 goals. Verder zou ik ook niet te veel basisspelers verkopen anders kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Ziyech en Veltman die zijn al vertrokken. En Tagliafico en vd Beek die mogelijk ook vertrekken. En daarbij als je hem verkoopt is het afwachten of zijn vervanger er meteen staat.

11 augustus 2020 om 21:54

Helemaal mee eens hoor ik zou hem zeker niet verkopen voor Ajax een hele belangrijke speler .

11 augustus 2020 om 22:13

Wat is uitzonderlijk volgens jou? Promes haalt dezelfde cijfers als een Berghuis. In Nederland lopen er geen betere buitenspelers rond.

11 augustus 2020 om 22:33

uitzonderlijk voor een aanvaller? rendement is idd heel belangrijk en dat zit wel goed bij Promes maar het is niet iemand die zelf iets creeert uit een individuele actie bv. het is echt een pure afmaker. een Neres haalt misschien een minder rendement dan Promes maar met zijn creativiteit, techniek en individuele acties vind ik dat persoonlijk toch de betere buitenspeler van de twee

12 augustus 2020 om 00:20

En berghuis is bij lange na niet goed genoeg voor Arsenal.. Promes is echt geen uitzonderlijke speler, misschien in de eredivisie maar bij Arsenal heeft hij gewoon weinig te zoeken. Scorend vermogen heeft hij opzich wel maar voetballend vind ik hem amper iets toevoegen aan Ajax. Zonder Ziyech moet ik het ook nog maar zien met Promes. In het Nederlands elftal ook niet bijzonder naar mijn mening. Arsenal moet gewoon hoger mikken dan dit. Voor de eredivisie natuurlijk wel een uitzonderlijke speler..

12 augustus 2020 om 11:46

Ik denk je Arsenal een beetje overschat. het is gewoon de nummer 8 van Engeland. Het is geen Chelsea ofzo.

12 augustus 2020 om 11:57

Chelsea was een paar jaar geleden ook de nummer 10, meteen een middenmoter? Leicester is 5 jaar geleden 1 keer kampioen geworden, topclub in Engeland? Misschien moet je je mening niet baseren op een moment opname.

12 augustus 2020 om 12:05

Haha eerste jaar dat ze een 8ste worden. Chelsea en Liverpool zijn recent nog lager geëindigd. Dit jaar van Chelsea, Liverpool, City en United gewonnen.. na de zomer staat er gewoon een sterk Arsenal met een geweldige trainer..

12 augustus 2020 om 01:27

Promes is natuurlijk geen wereld top, of potentiele wereldtopper, maar waar kun je een gelijkwaardige speler vinden? Daar ligt wel de uitdaging voor een Nederlandse club.in Nederland mogelijk Berghuis, zij het dat die vanaf de verkeerde kant speelt om een goede vervanger te zijn, maar verder eigenlijk niemand. En als dit de enige speler zou zijn die weg zou gaan is het ook geen probleem, dan haal je een potentiele vervanger met potentie en dan hoop je dat de jonge spelers in het team doorgroeien waardoor je kwalitatief niet veel verliest, maar er zijn al twee basis spelers weg bij ajax en mogelijk volgen er, buiten Promes, nog een stuk of drie.

Op 1 dag. Arsenal is bezig met Willian. Arsenal luistert naar een ruil deal met juve mbt Costa. En nu de sun met promes. Wat is waar en wat niet. Dat van Willian lijkt me serieus. Je leest het ook op internationale pagina’s.

11 augustus 2020 om 21:50

En van alle drie wordt je niet blij om eerlijk te zijn.. Willian gaat een dramatische transfer worden, waar we onze handen wederom gaan branden. Douglas Costa is veel te vaak geblesseerd en Promes kan nuttig zijn maar is niet een speler die je verder gaat brengen.

12 augustus 2020 om 00:17

Jij vindt Willian een dramatische transfer, ik vind het een prima transfer. Die jongen heeft enorm veel ervaring en we hebben nu jongens als Saka, Martinelli en Nelson daar rondlopen.. Willian kan hun echt helpen. Daarnaast is hij gratis en is hij al gewend aan de PL. 9 goals en 7 assists dit seizoen in de PL. Momenteel hebben we Nelson rondlopen als vervanger voor Pepe. Hoeveel sterker wordt je team als je Willian als vervanger hebt voor Pepe? Uiteindelijk moet je een brede en sterke selectie hebben en Willian maakt onze huidige selectie gewoon een stuk sterker. Of zie jij liever Nelson invallen? Het is ook niet dat Chelsea van hem af wil want ze wouden hem gewoon houden.. zijn werkethos is overigens ook gewoon uitstekend. Volgens veel Chelsea fans misten ze hem ook echt in de finale.. het is vooral hier in Nederland waar iedereen zo negatief is.. in engeland is de algemene tendens gewoon positief. En daarnaast kijkt 90% van de mensen die reageert niet naar Chelsea of Arsenal maar ze hebben wel altijd hun mening klaar..

12 augustus 2020 om 00:18

En Promes naar Arsenal kan je echt niet serieus nemen.. die heeft echt niks te zoeken bij Arsenal..

12 augustus 2020 om 14:58

Jij doet net of Arsenal zo geweldig is. Ze spelen echter erg wisselvallig. Promes is niet wisselvallig. Haalt al jaren een constant niveau op subtopniveau in Europa. Ondertussen staan er spelers in het veld bij Arsenal die ook laten zien er af en toe weinig van te kunnen. Ten eerste is Promes zo slecht niet, het niveau bij Ajax zo slecht nog niet en zo geweldig is Arsenal niet.

Ik vind 27 miljoen nou geen megabod. Gewoon marktconform. Voor beide een redelijke deal, en Promes zelf zal hier niet lang over hoeven nadenken waarschijnlijk. Maar voor een talent ben je zo een vergelijkbaar bedrag kwijt tegenwoordig, zou dus proberen op 32-35 miljoen proberen te mikken als Ajax zijnde.

Pfff, niet twijfelen en direct doen als ajax zijnde. Dikke winst maken voor iemand die je nog wel een keer kunt vervangen.

Alles onder de 40 miljoen zien we in Amsterdam niet als megabod. Mogen ze best weten daar in Engeland.

Promes is niet van het niveau dat Arsenal helpt om aansluiting naar de top te krijgen. In het beste geval zal hij het aardig doen.

Promes wegdoen en Boadu en Stengs ervoor halen.

11 augustus 2020 om 23:12

AZ zet in op 20m per speler.

12 augustus 2020 om 01:30

Als AZ echt maar 20 miljoen zou willen voor Boadu denk ik dat hij al in Amsterdam zou lopen. Ik denk dat ze veel meer willen. Als je Jahanbakhsh al voor 25m kan verkopen dan moet je voor Boadu nog meer kunnen krijgen.

12 augustus 2020 om 03:31

Boadu is sowieso de grootste talent van Oranje na Frenkie. Ik zouwat hij moet kosten gewoon betalen. Stengs is echt een mooie speler met zijn techniek en inzicht maar Boadu is gewoon buitencatogerie. Stengs is ook niet hard nodig als Unuvar bijna kan spelen voor de eerste. Boadu moet wel echt naar Ajax komen, dan loop je echt een megatalent mis. Die verkoop je echt voor 100 miljoen.

Jammer. Geloof er niks van maar zou t meteen doen. Promes is leuke voetballer maar er zit niks extra’s meer in, this is it. Met Tadic en Antony genoeg variatie op die kant zou ik zeggen. Daarnaast komen er weer wat talenten aan die ik ook graag een keer zie.. Unuvar om maar een te noemen...

Ajax moet snel schakelen en nog wat versterkingen halen, nog een verdediger, middenvelder, keeper en aanvaller.Er gaan er nog 3 weg en dat gebeurt wsl op het laatste moment en dan loop je weer achter de feiten aan of clubs vragen de hoofdprijs omdat Ajax dan in nood zit.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer fan ben van Neres op links. Mits fit. En mocht je het kunnen onderhandelen naar een hoger bedrag, moet je dat gewoon doen denk ik gezien de leeftijd. Voor zowel Ajax (qua bedrag) en Promes (qua kans) is dit wel een goed moment om ja te zeggen. En dan kan Antony op rechts en gaan met de banaan.en wat betreft de selectiebreedte heb je Tadic, Kudus, Lang, Hansen, Labyad en Unuvar nog als wissels op de flanken. Geen extreem groot probleem dus.

12 augustus 2020 om 12:22

Toch zeker geen slecht team...

Onana
Mazraoui
Schuurs
Blind
Tagliafico
van de Beek
Martinez
Antony
Tadic
Neres
Traore

Laat hem maar lekker gaan, als Ajax zijnde heb je bar weinig aan Promes. Helemaal nu zijn maatje Ziyech weg is gegaan, die gaf hem de briljante passes die Promes af kon maken, zelf kan hij weinig tot niks creeren...

@graventein Misschien al bedacht dat Promes niet op een eiland loopt te voetballen ? Wat Ziyech vorig seizoen deed was voor Promes heel fijn, maar als straks Neres en/of Antony spelen zal Promes toch ook zijn kansen en doelpunten wel krijgen en maken ? Ik zeg hier overigens niet dat Ajax een bod van rond 30 miljoen zomaar moet laten lopen. Met dat geld kun je op de transfermarkt zeker weer mooie investeringen doen.

Plaatsen jullie nou twee dagen achter elkaar hetzelfde bericht puur om meer clicks te blijven generen ? Wtf deze site zakt steeds dieper in de stront..

Klinkt misschien raar maar voor 30 miljoen zal ik hem echt niet verkopen. Een opvolger met ervaring kost je net zoveel en dan kan je beter Promes behouden die in al gewend aan het team. Minimaal 40 miljoen en anders niet. Zal toch apart zijn om op voorhand te verwachten dat een Onana, Tagliafico en van de Beek zouden vertrekken en als die blijven en dat je een Dest en Promes zou verkopen...

Dit is geen mega bod.... promes is een Ajacied, oranje international en is gehaald voor 20 miljoen. Om hem dan voor 27 te verkopen als je ook al Ziyech hebt verkocht, zou gewoon dom zijn...

Komt vd Sun, dus kans is klein dat het klopt. Daarnaast zie ik Arsenal niet bijna 30 miljoen betalen voor een speler die een jaar geleden (om wat voor reden dan ook) niet kon imponeren in Spanje. Als Ajax zijnde altijd doen, 30 miljoen voor Promes is heel veel geld. Helemaal als je hem zelf een jaar eerder voor de helft hebt opgepikt, Hij heeft zeker toegevoegde waarde met zijn doelgerichtheid, rendement, gevoel voor ruimte en zijn multi inzetbaarheid echter voor 30 miljoen kun je er waarschijnlijk 2 voor terug halen.hij is belangrijk voor Ajax en een goede speler echter begint zijn restwaarde natuurlijk ook per jaar af te nemen. Daarnaast Heeft Ajax voldoende opties voorin om het op te vangen (die er direct staan) en genoeg potentie om het aan te vullen. Neres, Tadic, Antony, Kudus, Huntelaar, Traore, Hanssen, Brobby, Unuvar etc.

Lijkt me een typische Arsenal aankoop. Het Arsenal van de laatste jaren dat steeds de plank mis slaat wel te verstaan. Promes doet het prima bij Ajax, maar die gaat het echt niet redden bij een subtopper in de PL. Ajax is toch ook gewoon een mooi plafond voor hem. Elk jaar meedoen aan de CL en wie weet weer een keer overwinteren. Verder in het weekend lekker weinig weerstand en genieten van je bestaan als miljonair.

Kan me nog een interview van Promes herinneren dat hij zich als een vis in het water voelt in Amsterdam en ontzettend blij is weer terug te zijn en niet graag meer weg zou willen. Nu is Arsenal natuurlijk een fantastische club met een mooie history! Het zal overigens fantastisch zijn als Memphis Depay ook naar Arsenal zou gaan en samen met Promes de aanval verzorgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren