Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax hanteert vraagprijs van 25 tot 30 miljoen euro’

Laatste update:

Davy Klaassen heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax mogelijk gespeeld. De middenvelder wordt al langer in verband gebracht met een vertrek en volgens De Telegraaf mag de belangstelling van AS Roma inmiddels serieus worden genoemd.

Sky Italia meldde maandagavond al dat Roma contact had opgenomen om het over een eventuele transfer van Klaassen te hebben en De Telegraaf meldt nu dat de aanvoerder inderdaad ‘met stip op één staat’ om Radja Nainggolan op te volgen. Roma zal dan wel diep in de buidel moeten tasten voor de 24-jarige Klaassen.

Ajax hanteert volgens het dagblad een transfersom van 25 tot 30 miljoen euro, aangezien men weet dat er nog veel meer interesse is in de aanvoerder. Lazio, Napoli en het Everton van manager Ronald Koeman voelen namelijk ook wel wat voor de komst van Klaassen, die tot dusverre 180 wedstrijden voor Ajax speelde en daarin 55 keer scoorde. Zijn contract loopt nog tot medio 2019 door.

Zou AS Roma een geschikte club voor Davy Klaassen zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Persoonlijk vind ik dit nog relatief weinig voor de meest complete speler van de Eredivisie. Klaassen heeft nationaal en internationaal bewezen mee te kunnen draaien en heeft nog een heel voetbal leven voor zich. AS Roma is een prachtige club waar Klaassen van toegevoegde waarde kan zijn.

30 mei 2017 om 07:07

Helemaal met je eens. Dit als startpunt van de onderhandelingen vind ik ook echt te weinig in deze markt.
Klaassen is voor Ajax prima om voor 25 a 30 miljoen te verkopen, alleen een vervanger kost tegenwoordig standaard meer dan 10 miljoen. Dat is prima, maar dan moeten ook de verkoopprijzen echt omhoog.
Ik zou zeggen 40-55 miljoen range vragen en hoog in de 30 proberen uit te komen, als Klaassen echt perse weg wilt en dwars gaat liggen kan je altijd nog een stukje zakken.

30 mei 2017 om 07:42

Een vervanger heb je al klaarzitten op de bank, dus nee, die kost je geen minimaal tien miljoen.

30 mei 2017 om 07:56

Ja, dat ben ik met je eens. Maar dat is toeval. Je mag best verdienen aan het feit dat je toevallig al een vervanger op de bank hebt. Ajax moet zorgdragen voor een vervanger, normaal kost dat 10 miljoen + dat Ajax het zo goed voor elkaar heeft bespaard 10 miljoen maar dat hoeft wat mij betreft niet de korting voor AS Roma te zijn

30 mei 2017 om 08:12

Ik mag jouw gedachtengang wel, realiteit is ook dat vandaag de dag irreële prijzen worden betaald en natuurlijk hoevenwij overmars niets uit te leggen. Maar 40-55 miljoen krijg je in Portugal wel, in de eredivisie niet vooralsnog. Moet aantekenen dat dit soort berichten altijd een beetje van de lucht zijn, want Ajax hangt er echt geen openbaar prijskaartje aan. Het is vast een wilde aanname. Als ik overmars was zou ik in elk geval niet inzetten op een vraagprijs van 25 miljoen, eerder op een bodemprijs van rond die koers, maar dat zal na onderhandelingen pas op tafel komen. Wat in dit geval nu eenmaal meespeelt is dat Klaassen zijn sporen wel verdient heeft en geen contract heeft dat nog vier jaar loopt. In dat opzicht zou je voor Sanchez meer kunnen vragen, omdat er vanuit Ajax' oogpunt voor hem geen enkele reden is om hem al te laten gaan. Als Ajax 30 miljoen voor Klaassen kan krijgen is dat in deze situatie een geweldig bedrag. Ook als de grootmachten intussen 45 miljoen neerleggen voor mindere spelers. Roma lijkt me een mooie club overigens, Everton ook. Maar eigenlijk zie ik hem met wat tijd overal wel slagen, geweldige voetballer en de verpersoonlijking van het nieuwe Ajax waarin voetbalvernuft eindelijk gekoppeld is aan werklust en strijd.

30 mei 2017 om 19:13

Geweldig bedrag m'n neus. Minimaal 10 miljoen te weinig!!! We verkopen de beste speler in de ED. De aanvoerder, el finalist, kampioen is hij geweest met Ajax, international, harde werker en boegbeeld vd club. 30 is niks! Milik was zelfs duurder.

30 mei 2017 om 07:49

Ik denk persoonlijk dat ze Klaassen voor 25/30 miljoen laten gaan gezien zijn trouwe dienst en met de achterliggende gedachte dat clubs niet moeilijk zullen doen om deze vraagprijs.
Klaassen is zelf opgeleid en heeft Ajax ruim 5 jaar gediend.

Ik denk zelf dat als er concrete belangstelling voor Ziyech komt, dat de vraagprijs dan wel aanzienlijker hoger zal zijn.
Denk aan 35/40 miljoen. Dit gezien het feit dat Ziyech 12 miljoen heeft gekost.
Terug kijkend naar Klaassen denk ik dat het voor zowel club als speler een win/win situatie is.

30 mei 2017 om 08:10

Mwah, de prijs vind nog niet eens zo interessant. Het is maar wat de gek er voor geeft. Echter, Klaasssen mag dan wel uitgegroeid zijn tot dragende speler bij Ajax, maar eerlijk gezegd vind ik hem niet iets uitzonderlijks hebben. Hij doet goed mee en heeft ook best eens een leuke actie, maar internationaal komt hij mijns inziens echt te kort. Ten minste voor de top en hoge sub-top dan. Bij het Nederlands elftal heb ik hem ook alleen nog maar zien falen. Onzichtbaar. Ik ben bang dat hij op een Engels middenveld komt te verzuipen. Nee als hij gaat, dan zal een club uit de onderste regionen het maximale zijn.

Maar goed. Voor Ajax en Klaassen is dit wel het beste moment te cashen. Meer dan dat hij nu waard is zal hij niet worden. En hij komt nu toch binnen als iemand die de Europa League finale heeft gespeeld.

30 mei 2017 om 10:01

Een club uit de onderste regionen zal het maximaal haalbare zijn, you kiddin' me bro? Een hardwerkende en veelscorende aanvallende middenvelder is zeer gewild bij de (hoge) subtop, vandaar ook interesse van Roma, Napoli, Lazio en Everton.. Denk je niet dat scouts van dergelijke clubs die hem talloze keren zowel nationaal als internationaal hebben zien spelen er ietwat meer verstand van hebben dan jij?

30 mei 2017 om 10:14

Hardwerkend..... zeker. Veelscorend...... ja, in Nederland wel ja. Hoe vond je hem bij het Ned. Elftal dan? Ook fantastisch denk ik?
Even je bril afzetten en objectief kijken SanderKoevoets. En een scout zal er zeker wel kijk op hebben, al zitten die er ook wel eens volledig naast. Dat weerhoudt mij toch niet hier mijn mening te mogen ventileren?

30 mei 2017 om 10:24

Waarom kijk je zoveel naar het Nl elftal? Er zijn tientallen geweldige spelers die bij hun nationale elftal minder presteren. Daar kunnen ook genoeg redenen voor zijn, zonder dat een van die redenen een tekort aan kwaliteit is. Komt nog eens bij dat zowat niemand bij het Nl elftal fatsoenlijk draait, de hele ploeg faalt. Om die redenen vind ik jouw argument gewoon onzin.

30 mei 2017 om 10:47

Dat klopt wel, maar dan zie je dus dat hij op internationaal niveau alleen masr een prima mee-voetballer is. Daarom noem ik dat voorbeeld. Een Europese subtopper betaald niet 30 miljoen voor iemand die alleen maar meedoet. Daar wordt wat extra's van verwacht. Dat heeft hij niet. Zo eenvoudig is het. Ik zeg dus niet dat Klaassen slecht is, hij komt internationaal gezien tekort. Een dragende speler zijn in het jongste Ajax ooit is iets anders dan op internationaal niveau presteren.

30 mei 2017 om 10:47

Klaassen is gewoon voor de subtop een hele nuttige box-to-box speler. Hij is veelscorend omdat hij op de plekken staat waar een middenvelder normaal nooit komt. Daarnaast is het gewoon een enorm intelligente speler die echt wel zijn bijdrage kan leveren hoor. Het is niet de meest technische en zal nooit bijzondere trucjes laten zien, maar dat doet Muller ook niet. Verder geen vergelijking met Muller overigens. Alleen even laten zien dat je zonder franje gewoon een hele goede speler kan zijn.

30 mei 2017 om 10:50

Natuurlijk mag jij je mening ventileren; jij brengt het echter alsof het een feit in dat het bij een Europese (sub)topper zal falen. En dat vind ik een beetje vreemd, aangezien Klaassen een van de meest complete en beslissende spelers uit de ED is. Ik vind hem bijvoorbeeld sterker dan Wijnaldum (op het moment dat die op het punt stond om naar het buitenland te vertrekken) en kijk hoe dat is uitgepakt. Ik heb Klaassen best een paar verdienstelijke potten zien spelen in NL inderdaad, alsook internationaal met Ajax. Alleen de laatste paar wedstrijden waar iedereen door het ijs zakte was hij ook niet goed inderdaad, laten we dat lekker als belangrijk criterium nemen!

30 mei 2017 om 11:46

Kan iemand mij een speler noemen die op dit moment wel presteert bij het Nederlands Elftal? Ik vind dat op dit moment niet echt de graatmeter. Kijk dan naar wat een speler laat zien in de EL of CL.

30 mei 2017 om 14:38

Kan jij dan, met deze prachtige redenatie, mij uitleggen waarom Real madrid 46 miljoen betaald voor een b1 speler zonder interland ervaring, natuurlijk een belachelijk bedrag maar dan nog? Vind het onzin dat er gekeken wordt naar het nationale elftal, vind messi ook 2 tot 4 klasses minder in het Argentijnse elftal, komt mede door een andere speelstijl en invulling van de posities. Vergelijk het nl elftal eens met ajax toen het begon te lopen.. Wijnaldum (goede speler, maar vergelijkbaar met klaassen in zijn sterke punten itt een Ziyech) en Strootman (in mijn ogen totaal niet te vergelijken met Schone in de eredivisie) Voor hem staat dan vaak een janssen die heel anders speelt dan dolberg, en de vleugels zijn ook anders als traore en youness ook al spelen ze vergelijkbaar, de acties zijn toch anders.

2 juni 2017 om 10:18

@ajaxxxlove
Jij maakt de vergelijking met Muller, maar Lex Immers heeft diezelfde kwaliteiten die jij beschrijft haha!!

30 mei 2017 om 14:35

Strik erom en wegdoen als je er 25 miljoen voor kan krijgen. Persoonlijk vind ik Klaassen een okay speler, maar zie ik hem niets iets toevoegen aan een Europese sub of top ploeg. Ajax tel je winst uit en de opvolger staat waarschijnlijk al in je stal te trappelen om zich te bewijzen.

Sky Italia kun je normaal gezien toch een serieuze bron noemen. Maar is 25 miljoen niet aan de lage kant?

30 mei 2017 om 07:16

Nee, het is een realistische prijs. Dat valt op omdat je niet vaak een realistische vraagprijs ziet.

30 mei 2017 om 07:20

Het gaat om de werkelijke verkoopprijzen. Die liggen vaak erg hoog en daar zul je je vraagprijs op moeten afstemmen. Het is 30 Mei. Eind Juli kun je altijd nog wat zakken.

30 mei 2017 om 07:25

Mee eens Joost. Hopelijk houdt Ajax er dan wel aan vast, want Klaassen is dit bedrag zeker waard. Dus als Ajax hier alsnog water bij de wijn doet, doet het zichzelf tekort.

30 mei 2017 om 09:39

Je moet niet kijken wat realistisch is maar wat je in deze op hol geslagen voetbalmarkt kunt krijgen. Roep 50 tot 60 miljoen en wie weet vind een of andere miljardair het dan alleen maar prestigieuzer om hem te kopen onder het mom van "als hij zo duur is zal hij wel goed zijn". Omlaag onderhandelen kan altijd nog, als je in het begin al laag gaat zitten kun je niet meer omhoog onderhandelen. Ajax zit bovendien in de luxe positie dat ze niks hoeven te verkopen. Wordt hij niet verkocht ...ook mooi voor de selectie van komend jaar. Niet te voorzichtig dus, in de PL wordt tegenwoordig zo 30,40,50 miljoen betaalt voor een speler die enigzinds opvalt

30 mei 2017 om 07:23

Klaassen is natuurlijk een uitstekende middenvelder met veel diverse kwaliteiten(mentaliteit, leiderschap en scorend vermogen). Echter is het geen creatieve middenvelder, en dat zijn nu net de middenvelders die voor topprijzen verkassen. Daarbij zit er bij Klaassen niet veel rek meer in denk ik. Dat laatste is natuurlijk een schatting, niemand weet hoe hij zich nog ontwikkeld...

30 mei 2017 om 07:58

Anders nog Klaassen heeft zich meer ontpopt tot box to box middenvelder. Persoonlijk vind ik dat er maar weinig goeie box to box spelers zijn.

30 mei 2017 om 08:58

Ik zie hem meer als een schaduwspits, type Thomas Muller. Ook niet bijster technisch of creatief, maar wel scorend vermogen, goed zonder bal, en een harde werker. Moet inderdaad in het systeem passen, bijvoorbeeld als scorende tien voor 2 creatieve middenvelders.

30 mei 2017 om 09:26

Nee, ik denk dat Klaassen wel 25mill waard is. niet meer niet minder.

Zie hem graag komen nasr Roma! Al is Everton ook een mooie club voor hem. Lazio sowieso niet doen...

Als er een Italiaanse club 30 betaald is het een mooie prijs, voor Everton moet je er gewoon 12 bij doen.

30 mei 2017 om 10:49

Precies dit. Tegen die Engelse clubs mag je best je grote mond opzetten. Die krijgen schandalig veel geld uit tv-inkomsten en mogen best wat lijden.

Moeten toch een hoop clubs wel op kunnen hoesten. Marktconform is dit wel een koopje als ik zie wat voor dezelfde prijs soms de deur uit gaat. Klaassen heeft eigenlijk wel goede statistieken en die goals waren vaak geen 5-0 of 6-0, maar eerder de enige goal in de wedstrijd. Weet alleen niet of hij past hij het Italiaanse voetbal, maar wie weet!

Met 30 miljoen doe je prima zaken voor Klaassen. Ajax gaat hier nieteens zo heel veel mee achteruit kwa kwaliteit, alleen zijn doelpunten zullen het moeilijkst zijn te vervangen.

Zolang je in de eredivisie speelt hangt dit prijskaartje eraan, zou Klaasen bij Dortmund of Tottenham zo gespeeld hebben en doorgebroken zijn. was dat prijskaartje richting de 45 / 55 miljoen gegaan..

het is niet anders maar zo simpel, en vooral zonde want zo ga je nooit de eredivisie aantrekkelijk kunnen maken voor buitenlandse spelers.

30 mei 2017 om 09:31

dortmund en tottenham zijn toch ook veel grotere clubs als ajax met veel meer druk.tuurlijk als spelers zich daar bewijzen zijn ze meer waard.jullie moeten echt een keer van die wolk afkomen.

30 mei 2017 om 09:55

Welke wolk??Rico zegt het toch perfect? Het zijn ook geen grotere clubs. Ze spelen in een grotere competities en hebben meer te besteden. Maar groter??

31 mei 2017 om 06:49

wat nou wolk... tis strak blauwe lucht buiten..

Klaasen zou heus wel meer waard "worden" nog ja , maar nu is dit toch wel het maximale , en zullen ze wel genoeg nemen met 22/23 miljoen

30 mei 2017 om 09:39

Reden waarom hij veel duurder zou zijn als hij bij een Tottenham hetzelfde had laten zien, is dat hij het dus wekelijks op een veel hoger niveau heeft laten zien.

Ik denk dat je met 25-30 niet mag klagen. Klaassen heeft het natuurlijk heel aardig gedaan bij Ajax, maar internationaal gezien zijn valt het mijn inziens nog wel mee. In de Europa League was hij een groot deel van het seizoen ook niet sterk. 2 goals en 1 assist in de meest succesvolle Europese campagne in jaren (13 wedstrijden) is eigenlijk maar heel karig.

Ook bij het Nederlands elftal komt hij vooralsnog nog niet heel lekker uit de verf. Opvallend detail trouwens, is dat 8 van de 13 interlands waarin Klaassen mee deed verloren werden. Viel me toevallig op toen ik zijn lijstje interlands bekeek.

Mocht dit waar zijn dan moet hij dit niet doen. Wacht nou gewoon op HSV of Herta BSC. Dat is de perfecte tussenstap. Zonder gekheid, Everton, Roma of Sevilla dat soort clubs zijn mooie clubs voor Klaassen. Vanuit daar kan hij altijd nog een transfer naar een grotere club afdwingen.

30 mei 2017 om 07:31

Jij bent nu gewoon die mannen aan het napraten van dat artikel van gisteren. HSV of Hertha? Dat is gewoon een dikke stap omlaag als het er niet meer zijn. Roma is geen topploeg en werd uit de EL geknikkerd door Lyon. Roma is geen topclub en ik zie dit juist als een goede tussenstap.

30 mei 2017 om 07:43

Voor sommige mensen is het duidelijk te vroeg om wat sarcasme te begrijpen! No worries, lees MillanO zn bericht vanmiddag nog even een keertje!

30 mei 2017 om 08:22

Het zinnetje "zonder gekheid" niet gelezen? Hij geeft toch aan dat Klaassen een ideale voetballer is voor Everton of Roma. Een speler die de top van Europa niet aan kan, en ook niet aan zal gaan kunnen. Wel net daar onder. Maar of hij daar nu al klaar voor is betwijfel ik. Nationaal is hij uitgeleerd, dus hij moet sowieso naar het buitenland. Maar ik vraag me af of hij bij een pakweg Everton onomstreden is.

Ajax moet hier toch zeker 30 miljoen uit kunnen halen, hij is het waard. Klaassen is dan ook klaar voor een stap hogerop, AS Roma is een hele mooie stap voorruit, samen met Strootman (mits niet geblesseerd) het middenveld aanvoeren bij 1 van de mooiste clubs van Italie.

Prachtige club voor Klaassen! Ik denk ook dat hij goed in het Italiaanse voetbal zou passen. Veel betere stap dit ook dan Everton, Roma doet toch in principe mee om de prijzen, speelt vaak CL voetbal en bij Everton is dit niet het geval.

30 mei 2017 om 09:19

Roma doe ook niet dhr serieus mee op de prijzen he, je weet eigenlijk al voor een seizoen dat het 90% kans is dat Juve weer gewoon wint. Je kunt wel een keer de Copa ofzo winnen en ze spelen inderdaad meestal CL. Aan de ander kan lijkt me Engeland me qua competitie en stadion wel leuker.

30 mei 2017 om 10:00

Hij zit dan wel bij 1 van de betere topclubs van Italie. En vergis je niet, de duels tegen Juventus, Inter, AC Milan, Fiorentina, Napoli zijn ook gewoon topduels. Om over dé derby tegen Lazio maar te zwijgen......

Voor Engeland komt hij voor de echte top te kort. In de premier League gaat hij ook niet om de prijzen spelen. Dus een topclub in Italie is gewoon perfect voor hem. En daarnaast is Rome een verademing qua culuur, beleving en klimaat tov bijvoorbeeld het grauwe Liverpool (everton).

30 mei 2017 om 12:15

Maar je speelt wel gewoon heel vaak in oude half lege stadions. En qua stad is het natuurlijk maar net waar je van houdt.

Het is Klaassen gegund.
AS Roma is een prachtige club voor hem en als je 25 tot 30 miljoen kan vangen voor een eigen jeugd speler met bijna 200 wedstrijden voor Ajax in de benen kun je alleen maar trots zijn en het deze jongen gunnen.
Nu alleen hopen dat een Sanchez of Ziyech niet word weggeplukt.
Dolberg zal voor 95% aanblijven, maar zeg nooit nooit..
Donny van de Beek zal het vertrek van Klaassen wel opvangen.
Daarachter heb je Nouri en de Jong die allebei op de positie van Klaassen kunnen spelen.
Nouri wat meer aanvallend en de Jong wat meer controlerend.

1 of 2 goede gerichte aankopen voor wat fris impuls en het kan een schitterend seizoen worden!

Wat wordt deze jongen door sommige mensen hier onderschat. Geweldige middenvelder. Oog voor ruimte, maakt belangrijke goals, goede techniek, goed overzicht, veel loopvermogen en geeft altijd 100%. Een ontzettend moderne middenvelder.

Als ik Davy was zocht ik wel een club uit waarbij ik wel de kans had om als middenvelder in de 16 op te kunnen duiken. Want daar ligt toch Davy zijn kracht. Hij moet niet naar een club gaan waar hij teveel achteruit geschoven wordt en nooit in het 16 metergebied kan komen opduiken.

30 mei 2017 om 08:29

Of jij overschat hem? De toekomst zal het uitwijzen. Het zou mij in ieder geval niet verbazen dat Ajax zijn top blijkt te zijn. Oog voor ruimte, belangrijke goals en inzet zijn inderdaad mooie pluspunten.

30 mei 2017 om 09:57

Ik denk dat Klaassen mee kan in de subtop en door zal groeien naar de top. Deze jongen heeft die kwaliteiten en mogelijkheden.

30 mei 2017 om 09:20

Mensen zijn gewoon realistisch, hij is inderdaad iemand met heel veel kwaliteiten en lijkt de eredivisie wel ontgroeit. Maar toch ook in Nederland heeft hij nog toch vaak een wedstrijd waar hij eigenlijk volledig onzichtbaar is.

30 mei 2017 om 10:00

In mijn beleving is dit een type speler dat als de kwaliteit van spelers om hem heen omhoog gaat dat zijn kwaliteiten ook omhoog gaan. Ik denk dat hij zich kan aanpassen. Maar goed. Er is maar een manier om er achter te komen of hij het niveau aankan.

Moet zeggen dat in de wedstrijden dat Davy onzichtbaar is dat hij alsnog een belangrijke goal maakt of ontzettend veel gaten dichtloopt en werk verzet op het middenveld.

Lijkt mij een prima club voor hem. Hier kan hij zich in de basis spelen en eventueel verder ontwikkelen. Voor Roma is hij ook een prima middenvelder en qua transfersom is dit wel een realistisch bedrag voor een speler die jarenlang in het eerste heeft gespeeld en bij tijd en wijle het elftal op sleeptouw heeft genomen.

Ik weet dat supporters van Ajax dit geen hoog bedrag vinden, maar ik vind het persoonlijk te veel voor hem. Dit wordt een tweede Siem de Jong (ander type speler, dat wel). Ik kan niet zeggen waar Klaassen nu in het uitblinkt. Ik zie zijn drive en hij scoort relatief veel, maar ik vind het bovenal een hard werkertje. In Italië beginnen ze daar al mee, dus daar kan hij geen verschil mee maken.

30 mei 2017 om 10:04

De humor is dat Siem en Davy van een ander niveau zijn. siem noemde ik altijd het spook. Totaal onzichtbaar in een wedstrijd maar pakte altijd zijn kleine momentjes. Als je de hele wedstrijd zag werd je totaal gek van hem en als je alleen de samenvatting zag dan dacht je dat hij een wereldpartij gespeeld had. Qua techniek en balbehandeling schoot hij gewoon vaak tekort in het snelle voetbal wat hij speelde.

Davy is zo'n beetje het tegenovergesteld. Kijk je de hele wedstrijd dan kan ik echt bij vlagen echt van hem genieten. Oog voor de ruimte, de coaching, de combinaties, het leiderschap en de strijd. Heerlijk om als Ajacied zo'n jongen als aanvoerder te hebben. Zie je de samenvatting dan denk je dat Klaassen niet meegedaan heeft. Dit vind ik dus echt een geweldige speler. In tegenstelling tot Siem denk ik dat Davy gewoon de stap omhoog kan maken en wellicht daarna nog een stap kan maken.

Klaassen is een van de belangrijkste spelers van Ajax, misschien wel de belangrijkste in het team.
Maar als je 20-25 miljoen kan krijgen, mag je erg blij zijn, denk ik.
Zo'n lang contract heeft hij niet meer.
Hij komt uit de NL competitie, niet uit de Engelse competitie, of een andere grote competitie waar hij al ervaring heeft opgedaan en waar ze met geld smijten, of het niets is.

Mwa ik hoef hem niet zo. Voor de eredivisie een goede speler door zijn werklust en ervaring, maar in het buitenland lopen er zo veel rond. Ik hoop dat we Nainggolan gewoon houden die is 100 keer beter.

30 mei 2017 om 08:45

Radja gaat naar Pl

Klaassen is prima vervanger en type speler dat zich gaat optrekken aan niveau, oogje vd ruimte en scorend vermogen in combinatie met werklust en uitstekende conditie..gewoon prima aankoop!

25 tot 30 miljoen voor een meeloper waarvan er geen 13 in een dozijn zijn maar elevendertig , dit slaat werkelijk op niks en zo zie je maar hoe zot iedereen in het voetbal geworden is

Niemand gaat mopperen als ze dat krijgen voor Klaassen.
Het is een speler uit eigen opleiding, dus heeft geen transfersom gekost, gewoon 5 jaar zijn ding gedaan. En nu gunnen ze hem gewoon een transfer.

Dat lijkt me een hele reele prijs. Een complete speler van 24 jaar met scorend vermogen, ervaring, loopvermogen en international, daar mag je zulke bedragen voor vragen.

Aangezien er veel clubs naar zijn handtekening hengelen, moet dit voor Ajax uit te onderhandelen zijn.

En het mooie is dan, dat Ajax die 25 miljoen niet hoeft te spenderen aan een opvolger voor hem, want Van de Beek, Nouri en De Jong staan de trappelen om tot de definitieve middenvelders van Ajax te behoren.

Klopt als een bus,net zoals dan Younes ook weg kan,ajax zit echt in een luxe positie met al die aanstormende talenten

Maar toch...nl moeten zich eens minder bescheiden gaan opstellen met transfersommen.in Portugal kennen ze de truc wel!
Klaassen is beste speler Eredivisie,international,jong en wordt door tal van clubs begeerd...uitspelen die situatie!

Ajax moet gewoon voor minimaal 30 miljoen gaan. Het is goed voor Ajax en voor het Nederlands voetbal als wij dezelfde prijzen als de Portugezen hanteren.

25 tot 30 miljoen zou een uitstekende prijs zijn. Het doet bovendien ook recht aan de loyaliteit van kind van de club zoals Klaassen is. Die loyaliteit bleek vorig jaar maar weer eens toen hij de kans had om te vertrekken en gewoon heeft bijgetekend terwijl dat niet perse noodzakelijk was. In tegenstelling tot de vele pseudo supporters van Ajax heeft de club respect voor spelers die de club zolang trouw blijven en dan reageer je natuurlijk niet door een absurd hoge transferprijs te vragen, waardoor zijn keuze beperkt blijft en de club van zijn dromen wellicht voortijdig afhaakt omdat ze niet aan de vraagprijs kan of wil voldoen. Als je respect en toewijding van een speler verwacht, moet je zelf het goede voorbeeld nemen en je redelijk opstellen als een speler na zoveel jaren trouwe dienst zijn horizon wil verleggen. Op basis van bovenstaande reacties is het kinderlijk eenvoudig om het kaf van het koren te scheiden en de supporters die het mooie Ajax shirt waardig zijn, te onderscheiden van hen die graag een graantje van de succes van de club meepikken, maar intrinsiek niets hebben met de club. Natuurlijk heb je dergelijke supporters bij iedere club, maar nergens zoveel als bij Ajax omdat ze op succes afkomen als bijen op de honing. Op Ajax netwerk las ik op het mogelijke vertrek van Davey Klaassen reacties als "strik erom". Stuitend en extreem ondankbaar als je in ogenschouw neemt dat je het over de aanvoerder en meest waardevolle speler van de afgelopen jaren hebt, maar eigenlijk ook weer niet want als je de spelers van de club niet respecteert, toon je daarmee aan dat je gevoelsmatig niet zoveel op hebt met de club en doet de mening die je erover hebt er feitelijk niet zoveel toe omdat die inwisselbaar is. Een echte Ajax supporter is extreem kritisch, maar zal nooit het eigen nest bevuilen met dergelijke volstrekt respectloze uitingen.

25 miljoen voor Klaassen?!

Ik zou max 15 miljoen uitgeven aan hem. Ik vind Klaassen een beetje houterig en niet zo heel erg flair. Kijk zo'n Nouri, acties in huis, flair etc. Die kan later wel voor zo'n bedrag worden verkocht maar Klaassen vind ik niet.

30 mei 2017 om 10:54

Jij zou 15 miljoen uitgeven? Heb je dat? Heb je enig idee hoe de huidige markt is?

25 euro zou normaal gesproken een reëel bedrag zijn. Maar gezien de huidige (knotsgekke) markt zou ik toch echt eerst hoger inzetten. Tussen de 40/45 miljoen lijkt mij een betere vraagprijs, om mee te beginnen.

Ik denk ook dat het uitmaakt hoeveel clubs er geïnteresseerd zijn, gaan meerdere clubs tegen elkaar opbieden dan zie ik het snel hoger uitpakken.

30 miljoen is inderdaad niets voor een speler die seizoen op seizoen aantoont constant belangrijk te zijn voor zijn team. In deze tijd mag je er gemakkelijk 40m-50m voor uittrekken. Dat bedrag werd in VI voor Dolberg al genoemd.

30 mei 2017 om 11:14

Jij bent duidelijk een type die het normaal vindt dat men honderden miljoenen uitgeeft terwijl er mss een paar straten verder van je mensen verhongeren of nauwelijks rondkomen ...maar tis zoals ik zeg ...tis een paar straten verder dus niet jou probleem hé

30 mei 2017 om 15:04

Hij zegt gewoon dat op de huidige voetbalmarkt het complete gekte is? Nergens dat hij het normaal vindt als mensen aan het verhongeren zijn...

Overigens heeft hij ook gewoon gelijk, in deze tijden is het gewoon wat de gek ervoor geeft. Als Ajax hoog in de boom gaat zitten kunnen ze altijd nog wat water bij de wijn doen tijdens de onderhandelingen.

30 mei 2017 om 18:00

Je hebt duidelijk zijn reactie niet goed gelezen , hij schrijft toch 30 miljoen is idd niet voor een speler die.........voor zijn team .
In deze tijd mag ne .....40-50 voor uittrekken
Dat is wat ik lees

Meeste zijn hier lovend, enkele kritisch. Ik hoor bij die laatste groep. Van alle Ajacieden die nu onder contract staan, vind ik Klaassen niet een van de meest bijzondere. Ik vraag mij echt af of hij het bij een club als Roma gaat bolwerken. Wat ik al eerder eens hier op het forum heb gezet, ik vind hem nergens echt in uitblinken. Maar goed, in de huidige gekte van de voetbalmarkt is er vast wel een club die er grof geld voor gaat betalen, dat geloof ik ook wel, maar of hij het waard is? Dat valt nog maar te bezien.

noujah 25 miljoen zou echt een topbedrag zijn! Ik vind het een goede meevoetballer die bij veel ploegen uitstekend mee zal komen maar hij brengt niet iets extras vind ik. Hij is nu ook al 24 dus je kan ook niet echt spreken van een toptalent meer. Ik denk dat een club als Everton, Southampton etc prima voor hem zou zijn. Ik denk niet dat Roma 30 miljoen gaat betalen voor Klaassen. Ze kunnen denk ik betere voetballers vinden voor dat geld.

Door meteen 25 tot 30 miljoen te gaan vragen heb je meteen de koopjesjagers geschift van de echte belangstellende. Jammer voor jou v. Hals, Herta en HSV zullen nu afvallen.

Wanneer het tempo omhoog gaat kan ie voetballend niet mee te traag heb j kunnen zien tegen manu al in de eerst 20 minuten geeft verkeerde passes 20 25 strik eromheen en weg lekkr bedrag. De jong staat klaar voetbalt veel makkelijker.

Vind ik een prima prijs. Hij was de grote leider van dit Ajax en speelt bijna altijd een goede wedstrijd. Hij scoort vaak de openingstreffer. Tevens vind ik dat er niet veel rek meer in zit bij hem. Ik kan niet 1 kwaliteit van hem opnoemen waarin hij zou kunnen verbeteren. Hij heeft een neusje voor de goal, is heel slim en houdt altijd het overzicht. Hij heeft alleen niet zo'n denderend afstandsschot (althans, ik heb het nog nooit gezien) en ik zie hem dat ook niet verbeteren na 1 jaar in Engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren