Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax bevestigt tijdelijk vertrek van Naci Ünüvar naar Turkse landskampioen

Laatste update:

Naci Ünüvar wordt door Ajax tot het einde van het seizoen verhuurd aan Trabzonspor, zo maken de Amsterdammers dinsdagmiddag bekend. De aanvallende middenvelder verlengde onlangs zijn contract in Amsterdam tot de zomer van 2026, maar de concurrentie is moordend bij de regerend landskampioen. Elders minuten maken wordt dus als beste optie gezien door Ajax.

Ünüvar was vorig seizoen een van de smaakmakers bij Jong Ajax, maar Erik ten Hag zag het destijds niet genoeg in de jongeling zitten om hem bij de selectie van het eerste te houden. Ook onder Alfred Schreuder lijkt het talent niet op veel speelminuten te kunnen rekenen. In de afgelopen jaren kocht Ajax veel spelers die op de favoriete plek van het talent, achter de spitsen op 10, kunnen spelen. Zo staan Davy Klaassen, Steven Berghuis en Mohammed Kudus vooralsnog boven hem in de pikorde. Daar komt bij dat ook Dusan Tadic en recordaankoop Steven Bergwijn op 10 kunnen spelen. Uit de recente contractverlenging spreekt vertrouwen vanuit de club. Nu is het aan Ünüvar om het elders te laten zien.

Fans van Ajax wachten al jaren op de definitieve doorbraak van Ünüvar. In de wandelgangen werd de Zaandammer stilletjes vergeleken met een ander enorm talent: Abdelhak Nouri. Beiden klein van gestalte, zeer technisch, makkelijk scorend en echte publiekslievelingen. Ünüvar maakte in december 2019 al zijn debuut in het betaald voetbal toen hij bij Jong Ajax inviel voor Brian Brobbey. Niet veel later, op 22 januari 2020, luisterde hij zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax op met een goal. In de TOTO KNVB Beker tegen de amateurs van Spakenburg versierde hij een penalty die hij zelf benutte. Hij was toen, met zestien jaar en 223 dagen, de jongst scorende debutant ooit voor Ajax.

Vorig seizoen beleefde hij een geweldig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Ünüvar was met zestien treffers en twaalf assists een van de smaakmakers van Jong Ajax. In de voorbereiding op het huidige seizoen speelde hij geregeld mee bij de hoofdmacht. Toen alle internationals echter terugkeerden naar de hoofdstad, verdween Ünüvar min of meer uit beeld. De contacten tussen Ajax en Trabzonspor zijn nog warm, daar Ahmetcan Kaplan recent werd overgenomen van de regerend Turks landskampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom breekt deze jongen niet door bij ajax? Ik hoor van veel ajaxieden al jaren lovende woorden.

26 augustus 2022 om 22:45

Die zijn lovend bij iedere jong ajax speler 😂😜

27 augustus 2022 om 00:26

Overdrijven is ook een kunst. Niet iedere Ajacied doet dat, maar het klopt wel dat er genoeg mensen te enthousiast zijn over sommige spelers die doorstromen. Dat is bij andere clubs ook het geval. Sommige mensen die een club supporten zijn nou eenmaal zo.

30 augustus 2022 om 15:34

Heeft hij een Turkse paspoort, hoorde van niet. Dan zal hij als buitenlander niet veel spelen. Een team als Kayserispor was beter geweest voor hem.

26 augustus 2022 om 22:46

Meen je dit? Heb je de concurrentie voor zijn posities gezien? Het was een groot talent en hopelijk komt het er later nog uit, maar voor nu kwam hij tekort.

26 augustus 2022 om 22:54

Goed gesproken @ De Toekomst. Wil er nog aan toevoegen dat hij bij elke andere club in de Eredivisie een basisplaats zou krijgen maar bij Ajax ligt de lat even hoger. Unuvar heeft het goed gedaan in de KKD divisie, een jaartje minuten maken en kijken hoe het volgende seizoen is bij Ajax. Zeker een groot talent , goed dat hij voor minuten kiest.. toont ook aan dat hij lekker wilt voetballen en zal trabzonspor nu volgen voor onze ras voetballer en hoop dat hij goed zal doen daar! Succes Naci!

26 augustus 2022 om 23:05

Een leuk jaar in de KKD wil niet zeggen dat je "basisspeler zou zijn bij iedere andere club in de Eredivisie". Vaak zat hebben spelers met een betere historie het niet gered als ze hogerop gingen.

Het zit een hoop subjectiviteit in je reactie.

26 augustus 2022 om 23:26

Niet alleen bij Ajax ligt de lat hoger heel het voetbal is fysieker geworden. Logisch dus dat de leeftijd van de jeugd ook hoger komt te liggen. Je moet gewoon meer body hebben tegenwoordig. Natuurlijk zijn er uitzonderingen maar over het algemeen zie je bij iedere club dat je verder ontwikkeld moet zijn om mee te kunnen. En op cl niveau natuurlijk helemaal

27 augustus 2022 om 09:30

@de Toekomst, maar hoeveel kansen heeft hij gehad ? Dit is een Noa Lang verhaal. Talent hebben, het wel laten zien bij Jong Ajax, maar geen kans krijgen van de trainer.

27 augustus 2022 om 10:14

Nee hoor...zowel bij Feyenoord als bij PSV had ie geen basisplaats gehad

26 augustus 2022 om 22:48

De concurrentie is te groot op dit moment. Jaartje ergens ervaring opdoen kan geen kwaad, want een stap hoger als de kkd verdiend hij wel

27 augustus 2022 om 00:14

Maar wel Taylor de kans geven?

27 augustus 2022 om 00:22

Nouri had ook meer talent dan van de Beek, maar toch kreeg Donny eerder zijn kansen en meer minuten. Dat was een vergelijkbare situatie als wat met Taylor en Ünüvar nu het geval is.

27 augustus 2022 om 01:05

Taylor heeft niet echt het fysiek van een 12 jarige. Unuvar zit daar niet ver boven. Als buitenspeler zou dat kunnen maar daar lopen bij ajax ene bergwijn en tadic

27 augustus 2022 om 07:35

Taylor staat op een andere plek. Aanvallend is toch anders

27 augustus 2022 om 10:32

Taylor heeft geen concurrentie van een Tadic....

26 augustus 2022 om 22:48

Meen je dit? Heb je de concurrentie voor zijn posities gezien? Het was een groot talent en hopelijk komt het er later nog uit, maar voor nu kwam hij tekort.

26 augustus 2022 om 22:53

Is nog steeds.

27 augustus 2022 om 09:31

Maar heb je vorig jaar zijn concurrentie gezien ? Daramy ? Dit terwijl Ajax vaak tegen een gegroepeerde tegenstander stond en je dan meer aan een Unuvar lijkt te hebben dan aan een draver als Daramy. Maar Daramy was gekocht waardoor hij (mijn inziens) wel de minuten kreeg.

30 augustus 2022 om 16:57

Daramy is verhuurd; Janssen. Zijn concurrenten op 10 of LB zijn Tadic, Bergwijn, Berghuis, Kudus, Klaassen.

26 augustus 2022 om 22:49

Concurrentie daar gelaten: Hij speelde in de voorbereiding niet denderend, ronduit slecht. Ik had een hoge pet op van deze jongen en hoopte dat hij zijn ontwikkeling zou doortrekken. In de jeugd deed hij een beetje denken aan Messi, hoe makkelijk en snel hij bewoog in de kleine ruimtes. Echter, wanneer hij met de grote mannen moet meedoen komt hij gewoon tekort. Hij is te vaak onzichtbaar. Af en toe zie je momenten dat het lukt, en zie je hoe goed hij kan voetballen. Het helpt gewoon ook niet mee dat hij nog steeds het lichaam heeft van een 16-jarige.

26 augustus 2022 om 22:55

Ik ben sowieso met je eens dat spelers in Nederland wat meer de krachthonk in moeten. Europees heb je toch wat meer body en inhoud nodig.

26 augustus 2022 om 23:10

Teveel concurrentie? Hopelijk speelt hij zich daar dusdanig in de kijker dat Ajax hem terug haalt of voor heel veel geld kan verkopen

26 augustus 2022 om 23:23

Hij krijgt simpelweg de kans niet gezien de moordende concurrentie en, ook niet onbelangrijke, hij is aan de kleine kant en mist uithoudingsvermogen, duelkracht etc. Hij kan mogelijk het Ajax 1 niveau niet consistent aan zonder iedere wedstrijd dat hij start gewisseld te moeten worden na 1 helft of hij moet laat in de wedstrijd ingebracht worden als wissel..

26 augustus 2022 om 23:23

Het zijn vooral jonge Ajacieden die dat zeggen. De Ajacieden om mij heen zien vooral een technische slimme speler zonder fysieke kracht voor het eerste. Wij vinden hem nog te ligt, maar dat was Ziyech ook op die leeftijd. Ik zie toch liever in, dat hij verhuurd wordt, dan dat ze hem geforceerd gaan laten ik invallen. Ik zie liever Kudus, die ook al veel verder is in zijn ontwikkeling, dan Ünüvar.

27 augustus 2022 om 00:29

Juist om die reden had ik hem liever gezien bij een andere club in de Eredvisie. Ik snap dat hij naar Turkije gaat omdat zijn ouders daar vandaan komen en dit een uitgelezen kans is om toch eens in Turkije gespeeld te hebben, maar ik vraag me af of hij überhaupt wel aan genoeg speelminuten gaat komen daar.

27 augustus 2022 om 02:23

En juist het verhuren in de eredivisie lijkt voor mij totaal niet de oplossing. Dan kan hij weer teveel parasiteren op zijn techniek. Nee gewoon fysiek zware competitie waardoor je verplicht wordt daar mee te leren omgaan. Tevens begint ook op te vallen dat Ajax nauwelijks nog binnen de eredivisie verhuurt. Sallah-edine is de enige die te binnen schiet voor dit seizoen. De overige allen buitenland.

26 augustus 2022 om 23:29

Nou dat was het dan jarenlqng lovende woorden en nu naar de turkse competitie gaan .Fysiek juist niet op zijn huis geschreven deze competitie .Ik hoop het beste voor hem ,maar ik zie dit niet zitten
bij Trabzonspor had dan bij n Twente of Vitesse etc gespeeld.

26 augustus 2022 om 23:42

Heeft een kinderlichaam, daarmee red je het niet in het profvoetbal. Op fysiek vlak komt die overal in tekort.

27 augustus 2022 om 01:17

Met inzicht en techniek hoef je niet groot en sterk te zijn. Als hij in de fysieke turkse competitie leert hoe hij uit de duels moet blijven, dan zal gewoon als basisspeler terugkeren. De nadruk in mij verhaal ligt dus op het woordje als. Leert hij dit niet, dan heb je gelijk.

27 augustus 2022 om 01:57

Waarom zegt iedereen in godsnaam dat de Turkse competitie fysiek is? Dat is zo een misopvatting. In Turkije wordt er voor iedere scheet gefloten. Laat jezelf vallen en je krijgt de fout altijd mee.

Daarom worden Turkse clubs fysiek ook overruled door elke Europese club.

28 augustus 2022 om 12:44

Denk dat de meesten gewoon spelers als Felipe Melo op het netvlies hebben staan gegrift.

27 augustus 2022 om 08:23

Het beleid bij Ajax is veranderd. Vroeger werden talenten verkocht en stroomden nieuwe talenten automatisch door vanuit de jeugd. Nu worden er gearriveerde spelers aangekocht en vaak ook nog in een dubbele bezetting. Van de huidige basisbezetting komen er nog maar 3 rechtstreeks uit de Ajax jeugd.

27 augustus 2022 om 10:37

De lat om in het eerste te komen en te spelen is gewoon hoger komen te liggen dan een paar jaren terug. Dat betekent dat minder talenten kunnen aanhaken en bijvoorbeeld een Danilo en Schuurs nu definitief elders spelen.

27 augustus 2022 om 14:51

Rechtstreeks uit de eigen jeugd, man man man, Wat een gekunstelde definitie weer. Je doet wel heel erg je best om spelers als Brobbey niet mee te hoeven tellen.

Neem gewoon de gangbare definitie, welke selectie spelers hebben hun opleiding bij Ajax genoten. Kom je op Rench, Timber, Blind, Taylor en Brobbey. Gewoon vijf van de elf basisspelers.

27 augustus 2022 om 15:21

het gaat niet om gekunsteld, gaat erom dat spelers direct uit de jeugd m.i. steeds minder kans krijgen. Je vergeet klaassen en bergwijn

30 augustus 2022 om 15:25

Omdat hij pas 19 jaar is. Noem eens een paar 20 jarige aanvallers die een basisplaats hebben bij een CL pot2-club? Deze jongen zou zomaar kunnen doorbreken bij Ajax 1. Ik weet niet of Trabzonspor een verdtsndige keuze is omdat ik geloof dat Twente, AZ of Utrecht betere keuzes zijn:cubs met ervaren spitsen en goede trainers, maar wens hem alle succes en geluk en hoop dat hij geskaagd terugkomt.

30 augustus 2022 om 15:31

Omdat hij niet goed genoeg is. Dat heb je bij talenten, in de jeugd lijkt het geweldig. Echter is dat geen garantie voor de toekomst.

30 augustus 2022 om 15:44

Helaas zijn lovende woorden alleen niet voldoende.

Dit zou wel eens een goede keuze kunnen zijn. Gun hem het beste.

Was door de titel even bang voor een definitieve transfer maar dit lijkt me prima, al weet ik niet in hoeverre ze in Turkije talenten kansen geven. Iemand die daar meer over kan vertellen?

26 augustus 2022 om 22:46

Bij Trabzon zeker mogelijk, hebben ook niet zoveel aankopen gedaan. zie ook Kaplan die nu door Ajax gekocht is van ze.

26 augustus 2022 om 22:50

Bij Trabzon heeft hij wel meer kans dan bij een Fenerbahce of Gala. Ook hebben we in Turkije nu een regel waardoor clubs 3 Turkse spelers in de basis moeten hebben en Trabzon had als ik mij niet vergis geen echte Turkse wingers. Visca (rechtsbuiten) ligt er ook een tijdje uit met een blessure. Al bij al denk ik dat hij wel genoeg minuten zal krijgen in de competitie en wie weet ook in de Europa League. Dat zal hem vast goed doen om tegen ‘echte mannen’ te spelen ipv U19 of Jong Ajax,

26 augustus 2022 om 23:15

@voetbalvincent......hoezo bang voor een definitieve transfer als hij net een paar weken geleden zn contract heeft verlengd. Iedereen wist dat hij dan verhuurd zou worden.

Gewaagd om het buiten Nederland te zoeken, volg Trabzonspor niet genoeg om te zeggen of dit een goede stap is of niet. Maakt hij veel kans op een basisplaats daar? Als dat zo is dan kan het goed uitpakken.

Jammer, maar begrijpelijk. Heeft helaas nog niet de stappen gezet waar iedereen op hoopte. Verhuren is voor beide partijen daarom denk her beste, maar naar Turkije? Als jonge spelers ben je daar al nagenoeg kansloos en als huurling denk al helemaal.. Wat dat betreft had hij denk beter voor een club als Twente kunnen kiezen, mochten die interesse hebben.

26 augustus 2022 om 22:49

Bij Twente zit ie ook op de tribune. Die jongen is een 10 toch? Dan heb je Steijn en Vlap voor je. Hoe kan het trouwens dat deze jongen niet doorbreekt?

26 augustus 2022 om 23:00

Dus hij zou bij Twente achter Steijn en Vlap zitten, maar hoe hij bij Ajax niet doorbreekt snap je niet?

26 augustus 2022 om 23:07

Ja, in de zin van dat hij al jarenlang als toptalent wordt bestempeld, maar nooit een echte kans krijgt.

27 augustus 2022 om 00:11

Nogmaals, kijk naar de namen die jij noemt en dat je hem bij Twente geen basisplaats ziet krijgen en kijk naar de concurrentie die hij heeft bij Ajax....

27 augustus 2022 om 10:27

Nogmaals, waardoor komt dat? Dan is hij dus niet zo goed als het stempel dat hij altijd gekregen en heeft? Ik heb de beste knaap nooit zien voetballen, dus kan er zelf weinig over zeggen. Bij Twente zou hij geen kans krijgen omdat vlap en Steijn beiden eigen spelers zijn en het erg goed doen.

Had gewoon naar vites gekomen. Jammer hoor,maar veel succes

Verrassend is zijn verhuur niet, maar wel de bestemming.
Bij de Turkse huidige kampioen.
Is een echte mannelijke competitie, dus dat vind ik wel verrassend.
Misschien in de deal met Kaplan betrokken.

26 augustus 2022 om 22:48

Had ik zelfs niet aan gedacht zeg, waarschijnlijk heb je gewoon gelijk. Het is waarschijnlijk mondeling afgesproken dat ze Naci voor een jaar krijgen dan. Klinkt zeker logisch.

26 augustus 2022 om 23:03

Vind het wel zonde. Komende seizoen zal hij een beetje uit het oog verdwijnen, gezien ik het daar niet volg.

26 augustus 2022 om 23:22

Combi deal met Kaplan. Tijdje geleden al bekend gemaakt dat dit onderdeel van deal was. Kaplan verkopen aan Ajax en daarbij Unuvar voor een jaar huren.

27 augustus 2022 om 02:01

De Turkse competitie is een nichtencompetitie. Bij elke scheet laat men zich vallen.

27 augustus 2022 om 07:53

Ben inderdaad heel blij dat hij niet zich hoeft te melden voor de vrouwencompetitie

30 augustus 2022 om 15:44

Misschien vindt hij het zelf leuk om een jaartje in Turkije te zitten.

Die is denk ik te licht voor de basis bij Ajax

Een hele goede beslissing van Naci. Even terug naar je roots. Lekker laten zien wat je in huis hebt daar. En volgend seizoen vlammen in Amsterdam!!

Hij heeft gelijk! Shinen in Turkiye en daarna de opvolger van Tadic worden!

Trabzon is toch wel de beste club in Turkije om verhuurd aan te worden (van de grote clubs dan). Vind het wel raar dat hij niet gewoon uitgeleend wordt aan een eredivisie club. Is toch beter om gewend te raken aan de competitie waar je wilt doorbreken? In de Turkse competitie zijn de velden slecht, wordt er veel gespeeld op de omschakeling en er worden veel fouten gemaakt op aanvallers dus het is raar dat hij Turkije kiest als verhuur plaats.

26 augustus 2022 om 23:23

Unuvar kan wel voetballen, maar het is een mooi weer voetballer. Als het niveau wat omhoog gaat en de KKD ontstijgt dan moet alles meezitten wil die aan kunnen haken. Misschien is de turkse competitie dan juist wel goed voor hem, wat meer body kweken en ook voetballen als het tegenzit en niet alles perfect voor je wordt uitgelegd. Hij kan er niet slechter van worden als die speeltijd krijgt.

Had beter ervaring kunnen opdoen bij een club als Vitesse om te wennen aan het eredivisie niveau. Nu moet hij bij Trabzon ook vechten voor zijn plek en hopen dat hij minuten kan maken terwijl het beste zou zijn als hij elke week 90 minuten zal spelen.

Jammer dat Ünüvar tijdelijk vertrekt, maar snap zijn keuze opzicht wel. Denk alleen dat het misschien beter was als hij zich zou laten verhuren aan een club uit Nederland, bijvoorbeeld Vitesse. Maar denk dat Trabzonspor ook geen hele verkeerde keus zal zijn, hoop dat hij daar veel minuten zal maken en volgend seizoen terugkeert bij Ajax waar hij dan hopelijk van waarde kan zijn voor Ajax 1.

Had nu gewoon teveel concurrentie bij Ajax, ook als Antony nog vertrekt.

Ben bang dat deze jongen weinig minuten gaat krijgen in Turkije, als ik zie hoe ze daar omgaan met talenten (Arda guler, Hamza akman etc) ziet het er somber uit.. Hij had beter kunnen kiezen voor een eredivisie club waar hij zekerheid heeft op speelminuten.

26 augustus 2022 om 22:59

Ze gaan gwn goed met Arda om? Hij heeft zelfs een clausule; als hij minder dan 1500 minuten speelt mag hij voor 5M vertrekken.

Je moet beseffen dat hij pas 17 is. Ik had liever dat hij meer had gespeeld dan JJ hem toeliet, maar hij heeft vast wel een reden daarvoor.

En als ik soms zie hoe agressief, sommige clubs spelen tegen ons; zou ik hem niet eens laten spelen, voordat hij een blessure oploopt

26 augustus 2022 om 23:23

Als Arda in het buitenland speelde zou hij een 100% basisspeler zijn. Kijk naar Ansu Fati, Gavi, Pedri.. in Turkije ben je volgens de meerderheid nog kind als je nog geen 25 bent en word je totaal niet serieus genomen (arda nu wel omdat hii buitengewoon is maar zelfs hij moet blij zijn als hij 10-15min mag invallen), daarom dat de meeste turkse talent uit de super lig naar europa willen.

26 augustus 2022 om 23:39

Je laatste zin slaat sowieso nergens op, als je de wereld top wilt halen moet je leren om gaan met agressieve tegenstanders. Als je blijft wegrennen van tackles, blessures kan je beter stoppen en een andere baan zoeken. Er lopen genoeg jonge spelers onder de 20 rond in de Premier League waar veel agressiever word gevoetbald dan in de Super Lig, waarom spelen zij wel dan?

26 augustus 2022 om 23:55

Die spelers zijn ook fysiek veel verder dan Arda; ik zeg zelf dat ik liever had dat hij meer speelminuten had gekregen tot nu toe, maar soms kan ik ook begrijpen dat hij hem niet laat spelen als je ziet hoe wild ze soms spelen.

Bijvoorbeeld tegen Austra Wien vond ik het jammer dat hij Arda niet meer speeltijd gunde, omdat het toch al gespeeld was.

Hij is nog jong, heel Turkije ziet dat hij potentie heeft om een van de beste Turkse voetballer ter wereld te worden; zo niet de beste.

Vanaf volgend jaar moet hij als je het mij vraagt in de eerste 11 beginnen als hij zich zo ontwikkeld, anders moet hij weggaan.

Kon hij niet beter naar een Eredivisie club gaan? Hoop dat het de juiste keuze is qua speeltijd. Het is een topper in wording.

Ik vraag me af wat Trabzonspor met hem voor ogen heeft en wat hij bij Trabzon wil bereiken dit seizoen. Als hij weggaat omdat hij teveel co currentie heeft op 10, zal het bij Trabzon ook niet lukken. Met Bardhi, Bakasetas en Omur heeft Trabzon namelijk ook drie 10s in het elftal. En ze zijn bezig Yazici terug te halen van Lille. Ik denk dat Unuvar zich vooral op de linksbuiten positie moet gaan focussen. Trezeguet is de enige echte linksbuiten en die is nog niet in vorm

Ik dacht eerst bij mezelf waarom zal je in godsnaam naar de Turkse competitie gaan, maar dat komt omdat hij Turkse roots heeft.

pff toch wel jammer dat geen Nederlandse club deze speler wou huren, had hem graag willen bewonderen in de Eredivisie.

Trabzon is een van de weinige Turkse clubs waar je als talent wel de kans krijgt om je te bewijzen. Huidige landskampioen ennze spelen Europees voetbal. De keuze voor Trabzonspor snap ik dus wel. Naci moet er echter wel rekening mee houden dat je krediet ook snel verspeeld raakt als je een tijdje uit vorm bent, dat ongeduld bij de de technische staf en bestuur zie je toch wel helaas bij elke Turkse club terug komen.

Ik denk dat deze jongen wel de nodige talent en mentaliteit heeft om een grote speler te worden, maar ik betwijfel of de Turkse competitie de plek is waar hij zich zal kunnen ontplooien. Het blijft toch een competitie waar veel fysiek sterke Afrikanen en Oost-Europeanen rondlopen.

Mixed feelings hierover. Gaat nu wel bij een hele goede club spelen, in zijn contract staat ook dat hij een bepaald aantal speelminuten moet maken volgens mij. Wel uit de picture en behoorlijke concurrentie. Als jonkie zonder koopoptie is het toch vrij zwaar. Maar laten we hopen dat het goed uitpakt. Eigenlijk moet je zoiets ook voor Hansen overwegen, de KKD daagt na een tijdje niet meer uit.

Ik snap weinig van deze overstap. Trabzonspor heeft er niet veel aan als er geen koopoptie bij zit (ga ik vanuit). Ünüvar zelf kan zijn borst natmaken voor hevige concurrentie van Bakasetas, Trezeguet, Ömür en Bardhi. Ik denk dat het beter was geweest als Ünüvar aan een club als Utrecht was verhuurd. Nu gaat hij waarschijnlijk alsnog genoegen moeten nemen met invalbeurtjes.

30 augustus 2022 om 15:24

Omur schijnt wel weg te willen toch?
Maar met een Trezeguet (mwah), maar ook die Bardhi en Bakasetas heb je wel nog goede concurrentie.
Visca hebben ze ook nog, al speelt die voornamelijk op rechts.

Leuke club voor hem en er zal vast wel een afspraak zijn over speelminuten, het liefst had ik hem wel in de Eredivisie gezien.

De stap die Unuvar maakt laat zien dat de stap vanuit Jong Ajax naar de A selectie een lastige is. Dat heeft te maken met het verhoogde niveau dat Ajax sinds een jaar of vijf geleden heeft gemaakt. Je gaat in feite van de KKD naar de groepsfase van de Champions League. Het is al knap dat spelers als Gravenberch en Timber die stap hebben kunnen maken en Taylor de volgende is die dat mogelijk gaat lukken. Kennelijk lukt het Unuvar vooralsnog nie en is de tussenstap naar Trabzonspor voor hem een hele goed om toch nog bij de A selectie van Ajax terecht te komen.

Ik had hem graag ergens in Europa verhuurd zien worden. Kans op falen is groot in Turkije

30 augustus 2022 om 16:17

Besiktas en Galatasaray zijn Europese clubs, wellicht was één van die clubs beter voor hem inderdaad dan Aziatische clubs als Trabzon en Fenerbahçe

@legendturk Wat is er in jou ogen mis met Trabzonspor voor Unuvar ?

Jammer dit zeg. De Turkse competitie is er 1 van beuken, lange ballen, schoppen en vooral omkoping. Valt geen enkele eer te behalen. Er zijn maar weinig spelers die in de Turkse competitie belanden en daarna zich alsnog redden op een fatsoenlijk niveau in Europa. Hij zal daar 0 leren en zichzelf ontwikkelen. Jammer Naci!

30 augustus 2022 om 15:31

Volgens mij heeft een Kadioglu zich daar wel redelijk goed ontwikkeld, ookal is hij een andere positie gaan spelen. Het is vooral jammer voor Nederland want het lijkt me nu bijna onontkomelijk dat hij voor het Turkse nationale team gaat spelen. Er zal in ieder geval meer druk zijn dan wanneer hij bij een Vitesse ouzo gaat spelen.

Met alle respect maar wat moet unuvar daar? Was er geen betere optie te verzinnen? Of heeft hij daar toevallig nog familie oid wonen?

Is denk ik heel goed voor hem. Als hij in deze fysieke competitie zijn ding kan doen, dan komt het helemaal goed met hem. Hij zal in dat geval volgend jaar in de basis staan bij ajax.

Talentvol, zeker, consistent nog niet. Goed plan dat verhuren, speelt daarna(mits speeltijd en stabiliteit) klaasen makkelijk weg.

27 augustus 2022 om 08:34

Jammer imo had deze jongen graag bij RKC gezien miss niet helemaal zn niveau maar van vechtvoetbal word je imo sterker kijk bijv naar Vertonghen jaren terug

Waarom geen eredivisie. Verkeerde club en weer bankzitten

Ik ben benieuwd. Ik snap niet waarom Naci niet verhuurd is aan een Eredivisieclub. Een Vitesse had hem bijvoorbeeld toch gemakkelijk goed kunnen gebruiken?

Trabzonspor is de kampioen van Turkije. Benieuwd of hij daar veel gaat spelen en ook op welke positie. 10 of linksbuiten?

Hebben toch een paar goede transfers gemaakt daar. Marc Bartra, Stefano Denswil, Larsen, Gbamin en ook zo'n Bardhi. Die Bardhi is een beetje hetzelfde als Unuvar. Kan op 10 en op linksbuiten hangend spelen...

Trezeguet van Villa is er ook nog heen. Geen absolute hoogvlieger, maar toch eentje weer met BPL ervaring o.a..

Overigens wel apart dat die nummer 10 van hun naar Fortuna schijnt te willen. Zou wel heel raar zijn, toch?

30 augustus 2022 om 15:45

ik vrees ook dat hij in Turkije niet vaak gaat spelen, niet alleen heeft hij veel concurrentie, maar ook het type voetbal wat ze daar spelen past absoluut niet bij hem.

Slechte keuze want hij gaat banken bij Trabzonspor

Heel leuk voor die jongen dat hij nu naar de kampioen van turkije gaat, maar ik vrees dat als hij daar na 2 wedstrijden niet brengt wat ze hopen, hij gauw op de bank komt en daar zal hij niet veel beter van worden.
Had naar een club gegaan die wat minder hoog aangeschreven staat en daar gewoon wekelijks gespeeld, daar zou hij mijns inziens veel meer aan hebben. en dan hoeft dat niet eens in nederland te zijn.
Nee ik vrees dat dit voor hem de verkeerde keuze is en dat hij volgend jaar in precies hetzelfde gat gaat vallen bij ajax, alleen dan is hij misschien al ingehaald door een ander nieuw talent en moet hij weer vechten voor zijn plekje in jong ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren