Memphis bereikt persoonlijk akkoord over salaris: wachten is op Barça

Zaterdag, 13 augustus 2022 om 13:05Wessel Antes • Laatste update: 13:53

Alleen Barcelona kan Memphis Depay nog weerhouden van zijn transfer naar Juventus, zo meldde de Italiaanse transferexpert Matteo Moretto vrijdagavond. De 28-jarige aanvaller hoopt zijn handtekening snel te zetten onder een contract dat hem voor twee seizoenen in Turijn zal houden, maar is daarbij wel afhankelijk van de medewerking van Barça.

Eerder meldde Fabrizio Romano al dat Memphis hoopt dat Barcelona hem een transfervrije overstap naar Juventus gunt, maar de Catalanen mikken op een bedrag van twintig miljoen euro voor de sterspeler van Oranje. In Turijn zou Memphis zich met een jaarsalaris van zeven miljoen euro direct tussen de grootverdieners kunnen schalen. Memphis vindt dat Barça water bij de wijn moet doen, omdat hij in de vorige transferzomer al had kunnen kiezen voor clubs waar hij meer salaris kon opstrijken.

Vrijdag bracht The Guardian naar buiten dat Memphis ook zou kunnen kiezen voor een nieuwe kans in de Engelse Premier League. West Ham United zou de spits zien als een goede en multifunctionele optie voor de aanvallende gelederen. De Londenaren zagen Nikola Vlasic deze week vertrekken naar Torino. Memphis gaf eerder deze transferperiode echter aan dat hij Barcelona alleen wil verlaten voor een absolute topclub. Mocht Memphis alsnog bij Barcelona blijven, gaat hij zijn wedstrijden spelen met rugnummer 14, aangezien nummer 9 is overgenomen door Robert Lewandowski.

Juve kan de vijfde club worden waar Depay voor speelt. De flamboyante rechtspoot debuteerde in 2012 voor PSV, waarna Manchester United hem in juli 2015 voor 34 miljoen euro overnam van de Eindhovenaren. In Engeland wist de Oranje-international nooit echt zijn stempel te drukken, waarna hij naar Olympique Lyon vertrok. Na vijf goede jaren in Frankrijk werd Depay vorige zomer door Ronald Koeman naar Barcelona gehaald, waar hij tot dusver goed was voor dertien doelpunten en twee assists in 36 officiële wedstrijden.


Poll

Wat is de beste optie voor Memphis Depay?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

145 reacties (laatste reactie door barmitswa)

Blijf het een bijzondere stap vinden. Kan daar vast wel van waarde zijn maar waarom met oog op WK kiest hij niet gewoon voor een subtopper om daar de topper te zijn. Want hij gaat in principe gewoon banken bij juve hoor.

13 augustus 2022 om 08:42

Waarom een bijzondere stap?
Memphis is een speler van wereld allure met de kwaliteit van een topper.
Hij zal bij Juve altijd spelen en beslissend zijn. Het is geen jonge De Ligt he.

13 augustus 2022 om 08:44

We gaan het zien of hij altijd zal spelen! Voor zo’n salaris zou je het wel zeggen..

13 augustus 2022 om 08:45

@kali. Ja dat klopt. Met de helft zou ik al tevreden zijn😜

13 augustus 2022 om 08:54

Nou Prem niet overdrijven hoor. Depay heeft in de grote wedstrijden van Barca vrij weinig laten zien. En ja, heel Barca liep toen niet lekker maar als Depay echt zo'n speler van 'wereld allure' zou zijn had hij Barca bij de hand genomen.

13 augustus 2022 om 09:04

Altijd spelen? Wat heb jij gesnoven man?? Als iedereen fit is is dat een aanval van ciesa,vlahovic en di maria. Die speelt dus echt wel niet iemand van die 3 naar de bank

13 augustus 2022 om 09:05

Di Maria, Vlahovic, Chiesa zal gewoon de eerste keus zijn in de aanvalslinie neem ik aan. Memphis zal ongetwijfeld genoeg gaan spelen (invallen en als roulatiespeler) maar "altijd spelen en beslissend zijn" is wel overdreven. Je vergelijking met / sneer naar De Ligt slaat verder als een tang op een varken. Die gast speelde in zijn tijd bij Juve de meeste minuten van alle veldspelers meen ik (Edit: in 21/22 inderdaad meeste minuten van heel de selectie na Sczcezny, de twee seizoenen ervoor ook steeds in de top-5 van de veldspelers met meer dan 3000 minuten per seizoen). Raar om dan zo'n opmerking als de jouwe te plaatsen...

13 augustus 2022 om 09:08

@SanderK ik vergeleek de ligt met Memphis idd ook vanwege zijn beginfase, dat liep allerminst soepel. En geef me eens ongelijk

13 augustus 2022 om 09:11

Hahaha maar dan wel exclusief bonussen hoor… anders is het toch net niet intressant 🤣

13 augustus 2022 om 09:20

Ik snap de relevantie van je vergelijking nog altijd niet, buiten een beetje goedkoop (en onjuist) scoren. Tijdens zijn eerste seizoen daar kwam hij als 19-jarige (!) tot 3350 minuten bij een grote internationale topclub als Juventus. Als jij dat 'allerminst soepel' vindt oke, maar anders heb je inderdaad ongelijk. Tuurlijk heeft hij ook wat fouten gemaakt maar die kun je voor Memphis ook alvast invullen hoor, zeker met zijn risicovolle manier van spelen. Het zou mij ten zeerste verbazen als Depay in drie seizoenen bij Juventus tot evenveel speeltijd komt als De Ligt eerlijk gezegd, dus vind het raar dat jij spreekt van "alles gaan spelen (en beslissend zijn), want het is geen De Ligt". Dat lijkt me namelijk niet aan de orde. Dat neemt overigens niet weg dat Memphis gewoon een prima versterking is voor de gehele selectie van Juve kan zijn en dat hij wel degelijk van waarde kan zijn.

13 augustus 2022 om 09:22

@Barmitswa, waarom moet hij di maria uit de basis spelen? Heeft de trainer gezegd dat hij standaard er in staat oid? Volgens mij is de competitie nog niet eens begonnen in Italië. Als ze hem zoveel bieden komt ie echt niet zomaar om te banken

13 augustus 2022 om 09:35

De andere 3 voorhoede spelers verdienen nog meer, dus als salaris maatgevend is, gaat hij die 3 niet eruit spelen. Enige wat hij kan hopen is een speltype met 4 aanvallers.

13 augustus 2022 om 09:49

Prem je laat me weer lachen. Memphis kan niet eens fatsoenlijk een bal aannemen of passen. Altijd maar de controversiële reacties plaatsen word je niet moe van jezelf?

13 augustus 2022 om 09:53

Di Maria heeft onderhand een rollator nodig. Mensen doen alsof Memphis er niet veel van kan en rekenen hem af op het mislukte Frank de Boer EK met kaatsen van de voet etc.

13 augustus 2022 om 10:03

@JSH, "niet eens fatsoenlijk een bal aannemen" kom op man, maak jezelf niet belachelijk. Memphis kan ook voor de grote clubs van waarde zijn, net zoals hij dat in Oranje doet bijvoorbeeld.

13 augustus 2022 om 10:06

@Ome4rie Frenkie heeft Barca ook niet bij de hand genomen en wordt wereldtop genoemd hier. Is dat niet een beetje meten met twee maten? Ik zeg niet dat Memohis wereldtop is, maar zijn cijfers bij Barca waren gewoon prima

13 augustus 2022 om 10:06

Prem_93

Het is een bijzonder stap omdat hij bij niet een topclub in het buitenland is geslaagd. En waarom die sneer naar de jong en de ligt ? De ligt heeft meer topwedstrijden gespeeld dan Depay.

13 augustus 2022 om 10:14

Frenkie en De Ligt waren toch ook niet bijzonder bij Barca en Juventus? Toch worden die veel minder kritisch benaderd

13 augustus 2022 om 10:17

@japie_krekel dat zijn de goed lachse ideale schoonzonen. Is toch lastiger om kritisch te zijn op die lieve jongens!

13 augustus 2022 om 10:21

@FCVoetbal23 Daar lijkt het wel op idd. Voor 86 miljoen en 75 miljoen verwacht je toch wat meer. En dan heb je weer mensen die zeggen ze kunnen er niks aan doen dat ze zoveel hebben gekost totdat het over een Maguire ofzo gaat. Dan is die transfersom opeens wel relevant

13 augustus 2022 om 10:24

De Ligt was inderdaad zo alledaags dat Bayern Munchen hem de op-een-na duurste aankoop aller tijden heeft gemaakt. Niks bijzonders laten zien verder, of zou het kunnen dat jij juist degene bent die een beetje met twee maten meet, Japie? Waarom zou een club als Bayern (wat er om bekend staat om over het algemeen geen exorbitante bedragen te betalen) 67 miljoen uitgeven aan De Ligt als het allemaal niks bijzonders is wat hij presteert? Is het technische beleid bij een van de grootste en meest succesvolle clubs ter wereld dan echt zo matig, of?

13 augustus 2022 om 10:25

Verwacht niet dat hij basisspeler gaat worden. Juve gaat straks bijna zeker in een 433 of 343 spelen. Dit betekend dat hij Vlahovic, Chiesa en di Maria voor zich heeft. Denk niet dat hij hun uit de basishelft houdt.

13 augustus 2022 om 10:43

@prem ow .. is dat zo..noem eens een grote wedstrijd van hem op waar hij beslissend was?

13 augustus 2022 om 10:48

@Sanderk91 De tijd zal uitwijzen of hij dat bedrag gaat waarmaken, maar als je wil beweren dat De Ligt niet veel cruciale fouten heeft gemaakt daar dan kijk je waarschijnlijk zelden naar Juventus. Bij Bayern begon hij ook niet echt lekker trouwens in de orfencampagne met twee cruciale fouten en ook in Oranje heeft hij er een handje van

13 augustus 2022 om 10:58

Hij heeft in zijn eerste seizoen best wel wat momentjes gehad inderdaad, zoals zovele verdedigers (toch zeker op zo'n jonge leeftijd). Afgelopen seizoen was hij gewoon zonder twijfel de beste verdediger van Juve, als jij anders wil beweren denk ik dat jij juist niet zo veel naar Juventus kijkt hahah. Duidelijk dat je met twee maten meet inderdaad want je verzint er bij zijn Bayern debuut ook al een extra 'cruciale fout' bij. Hij was ongelukkig bij de eerste tegengoal, waar hij een van richting veranderde bal in een split second wil wegkoppen, deze beland op de paal en de rebound gaat erin. Mijns inziens niet eens een gigantische fout maar meer een ongelukkige kluts, al had ie er wel beter af kunnen blijven zodat Ulreich hem kon vangen achteraf gezien, dat was een slechte communicatie tussen beide heren. Bij de tweede tegengoal stond De Ligt niet eens op het veld. Zijn goal laat je vervolgens ook nog maar achterwege voor het gemak..

13 augustus 2022 om 10:58

Met alle respect maar Di Maria heeft zijn beste tijd ook wel gehad. Verder ligt Chiesa er lange tijd uit.

13 augustus 2022 om 11:14

@ Japie, aan iedere tegengoal gaat toch een "fout" van een verdediger vooraf ? Dus als een team als Juventus of Bayern 30 goals per seizoen tegen krijgt zullen daar inderdaad wat foutjes tussen zitten van de Ligt , Bonucci , en de andere verdedigers. Zelfs de allerbeste verdedigers ter wereld maken een aantal cruciale fouten per seizoen anders zou geen enkel top team tegengoals krijgen.

Maar even een vraag Japie, Waarom betaald Bayern nu 80 Miljoen voor de Ligt ?? en wordt er ook nog steedse over 80 Miljoen voor Frenkie gesproken ? Hebben die grote clubs er dan helemaal geen verstand van ??

13 augustus 2022 om 11:14

Precies, iedereen begint maar over Chiesa maar een ernstige knieblessure heeft echt heel veel tijd nodig. sommige spelers komen nooit over dergelijke blessures heen.

Chiesa is de komende maanden echt geen concurrentie voor Depay. Die zal gewoon aan zijn herstel moeten werken.

13 augustus 2022 om 11:15

Eens, hij mag wel meer brengen voor dat prijskaartje. Moet wel eerlijk zeggen dat ik de laatste wedstrijden in Amerika heb gezien van hem tijdens de voorbereiding en dat was heel goed, nu die lijn eens doortrekken en minder safe spelen.

13 augustus 2022 om 11:22

@summerof69 Dat moet je aan Bayern vragen. Hoezo betaald een grote club als United meer dan 80 miljoen voor Maguire? I don't know. En dat iedere verdediger fouten maakt snap ik ook nog wel, maar de ene verdediger maakt meer fouten dan de andere en daarnaast, wat voor fouten zijn het? Een cruciale fout of een foutje die niet veel gevolgen zal hebben. Daar zit ook nog een verschil tussen. Allemaal verschillende factoren waardoor er kwaliteitsverschil zit tussen verdedigers

13 augustus 2022 om 11:23

@dennis_wise
Lyon - PSG in 2018. Scoorde de winnende goal. Je vroeg er maar 1

13 augustus 2022 om 11:44

@JSH88 hahah niet fatsoenlijk een bal aannemen of passen, kijk dat je hem niet mag ok .. maar ga geen onzin verkondigen .. kijk ff terug naar alle goals en acties die hij al heeft gemaakt in ze carrière dat is van wereldniveau .. het vervelende is dat als het niet loopt dat hij vaak de moeilijke oplossingen gaat zoeken .. maar Memphis is gewoon goede voetballer en we mogen trots zijn met hem in NL
Die man is over een tijdje ons topscoorder allertijden let maar op.

En ja hij gaat gewoon spelen bij Juventus hij speelt zwz iemand uit de basis ben ik van overtuigd.

13 augustus 2022 om 12:13

De Jong was jij Ajax ook nooit een leider die het team op sleeptouw nam wanneer nodig. Vreemd om dat dan wel bij Barca te verwachten. Wel ben ik van mening dat als de Jong op de juiste manier wordt gebruikt hij tegen de wereldtop aan zit. Ik zeg alleen dat Depay geen wereldtopper is.

13 augustus 2022 om 13:30

Vgm heeft heel het team van barca sws weinig laten zien tegen grote teams

13 augustus 2022 om 15:14

@Japie je lult soms echt onzin. De Ligt word de allerbeste verdediger allertijden. Je haalt elke keer zijn fouten naar voren dat eigenlijk nooit knullig overkomt. Een Sergio Ramos maakte 20 keer meer fouten als hem op die leeftijd en was minder succesvoller dan hem. Over 10 jaar is die beter als Maldini, Canavarro, Baresi, Koeman of Rinus Israel. Ik weet niet of je blind bent maar dat is hetzelfde als dat je zegt dat Messi Scheel is en penaltys mist. Je hebt echt geen verstand van voetbal als je niet kan zien welke kwaliteiten hij bezit. We hebben ook eindeloze discussies over Rudiger gehad. Die man won uiteindelijk de CL is momenteel de beste verdediger van de wereld en verkast nu naar Real. Volgens mij was je ook diegene die Dumfries niet bij Oranje vond passen omdat die niet een voorzetje kon geven, toen hij bij PSV de sterren van de hemel speelde. Alleen bashen om te bashen. Over Frenkie by the way. Koeman en Frenkie hebben Oranje weer op het kaart gezet. Die jongen is veruit de beste speler van Oranje door die jongen begon het balletje bij ajax en bij Oranje weer te rollen.

13 augustus 2022 om 15:50

Wereldallure jaja. Antivoetbal bij Juve spelen wachtend op die 2 ballen per wedstrijd voorin. Zich lekker aanstellen daaro dat kan hij wel daar houden ze van

13 augustus 2022 om 19:04

Duurste aankoop of niet, heel bijzonder waren ze niet. Althans niet wat je er dan van mag verwachten. Als je uitgaat vd hoogte vd transfersom dan heeft depay het denk ik toch een stuk beter gedaan.

13 augustus 2022 om 19:30

@Rambo Ik heb nog nooit iets gezegd over Dumfries dus ik weet niet waar jij het over hebt

13 augustus 2022 om 08:42

Als grootverdiener? Ik denk het niet.

13 augustus 2022 om 08:58

Verwacht je hem dan in een 2 spitsen systeem? Vlahovic heeft zich wel bewezen toch en verdient bovendien niet minder dan Depay.

13 augustus 2022 om 10:04

debers

Bij Juve betekent grootverdiener niets... Zolang transfervrij is. Denk aan Ramsey, Rabiot etc.

13 augustus 2022 om 09:53

Hij hoeft helemaal niet aan het WK te denken. Memphis is onze beste aanvaller dus die speelt toch wel.

13 augustus 2022 om 10:42

Hahahaha...dit wordt Elia 2.0 Mark my words...succes Memphis..Barca zal je missen haha maar niet heus..

13 augustus 2022 om 10:59

Dit slaat werkelijk nergens op, terwijl ik echt heel veel onzin (oa ook van mij) hier op VZ heb gelezen......

Depay was de man bij Lyon. Draaide erg goed. Bij Barca gewoon redelijk tot voldoende. Voorheen had Barca spelers als Messi, Neymar en Suarez in de voorhoede lopen. Dus iedere aanvaller erna lijkt gewoon minder, maar is niet fair. Zoals Noah Lang zou zeggen, er zijn hele grote schoenen te vullen. Daarnaast speelde Depay ook niet met hele goede andere voorhoede spelers.

Depay zal in Italië gewoon slagen.

13 augustus 2022 om 11:16

Niet missen? Hoe komt het toch dat zo weinig maar willen beseffen dat al die andere spelers, meeste al jaren bij Barcelona, minder scoorden in het seizoen dan Depay?

Lyrisch over Dembele, over Fati en noem ze maar op maar geen leverde wat Depay wel leverde, goals.

13 augustus 2022 om 11:24

Speedy

Ben geen fan van de speler Depay, maar je ziet wat beeldvorming doet. Door hoedje en wat rapclipjes doen mensen alsof dit niveau Elia is.....

Terwijl Depay niet alleen bij Barca keurige cijfers gehaald heeft, maar ook Oranje en daarvoor Lyon.

13 augustus 2022 om 11:43

Exact, en het grappige is, hij speelde in dezelfde tijd als Di'maria in Lique1.

Welke aanvaller denk je scoorde elk jaar de meeste goals en assists van die twee?

13 augustus 2022 om 12:21

Voetbal kijken is de reden.

13 augustus 2022 om 13:43

Die vergelijking gaat natuurlijk niet op, bij Lyon draaide alles om Memphis, bij PSG liepen er nog een paar andere jongens die iets meer aandacht genereerden.

13 augustus 2022 om 16:12

Dan zou je juist denken dat je beter presteert met betere spelers om je heen.. zou di maria Lyon ook zo dragen op ze schouders? Mwa ik denk het niet .. daarvoor moet je niet alleen voetballend goed zijn maar ook mentaal heel sterk zijn in het veld

Mooie club voor hem. Hoop dat hij het nu gaat waarmaken.

13 augustus 2022 om 08:52

Met ‘dat hij het nu gaat waarmaken’ doel je op waarmaken bij de absolute top neem ik aan😅? Depay heeft het voor een subtopper natuurlijk allang waargemaakt bij PSV, Lyon en Oranje. Zelfs bij Barca heeft hij het voor een transfervrije speler naar behoren gedaan. Bij United heeft hij duidelijk ondermaats gepresteerd, wat je hem best kan vergeven gezien zijn leeftijd toen. Ik vind Juventus een prima club voor Depay en denk dat hij zeker van meerwaarde zal zijn.

13 augustus 2022 om 09:02

Helemaal mee eens. Heeft zich internationaal allang bewezen op alles wat net onder de absolute top schuurt. Denk dat de Serie A hem ook nog wel prima ligt om eerlijk te zijn! Zeker in een team dat veelal de bal zal hebben. Hoe dan ook zijn speelminuten zeer belangrijk met het oog op het WK, succes Memphis!

13 augustus 2022 om 09:10

Een team dat veelal de bal zal hebben....duidelijk nog niet veel wedstrijden van alllegri gezien.
Vanaf de tegenstander net iets beter is dan een bescheiden middenmotor denkt allegri enkel aan tegendoelpunten vermijden en diep in te zakken en voor de rest weinig nog ondernemen.

Er zijn zelfs thuiswedstrijden geweest met om en bij de 35% balbezit en slechts 1 of 2 pogingrn op doel.
Het huidige juve is zowat de meest verschrikkelijke omgeving voor een aanvaller.

13 augustus 2022 om 09:42

Ik vind het allemaal wel meevallen. Psv is geen subtopper. Lyon heeft hij het in de competitie prima gedaan, maar Europees was hij onzichtbaar. Net zo als hij bij oranje op het eindtoernooi onzichtbaar was. Ik denk juist dat bij beter naar de premier league kan gaan. Juventus is toch een beetje vergaande glorie en met het balverlies dat hij nu al heeft zal dat tegen Italiaanse verdedigers er niet beter op worden is mijn verwachting.

13 augustus 2022 om 10:04

Stond Lyon niet met Memphis bijna in de finale van de Cl?

13 augustus 2022 om 11:22

Depay scoorde in een enkel Ligue1 seizoen 20 goals en gaf 12 assist. En zes goals in de CL in datzelfde jaar.

Jaar ervoor 10 goals en 10 assists en daarvoor zelfs 19 goals en 13 assists.

Elke andere speler uit de Lique1 zou bewierookt worden. Mar ja, het is Depay. Dus bagatelliseren tot het niveau dat het een koekenbakker is die er helemaal niets van kan.

En dan zijn ze nog verbaasd dat Juve iemand met dergelijk stats wil hebben. Denken ze dat die gaat banken terwijl de 34 jarige Dimaria in Ligue1 nauwelijks in de buurt van de stats van Depay kwam.

13 augustus 2022 om 16:15

@Hendrik123

Tuurlijk vind jij het meevallen want het is Memphis .. presteert hij dit jaar op het wk maar winnen ze het niet .. zul jij weer zeggen tja hij is niet goed genoeg anders had hij NL wel de titel bezorgd.

Barcelona heeft toch helemaal geen water om bij de wijn te doen neem ik aan? Die kunnen elke euro goed gebruiken.

13 augustus 2022 om 08:42

Waarom niet? Hij is gratis gekomen, heeft veel salaris in moeten leveren en wil nu weg om ruimte te maken voor andere salarissen van spelers…

13 augustus 2022 om 11:16

@Kali Lewandowski was ook gratis gekomen en heeft er heel lang en verdienstelijk gespeeld en daar hoefde Bayern ook geen water bij de wijn te doen. Wat maakt dit anders dan?

13 augustus 2022 om 13:27

Bayern wou lewandowski graag behouden terwijl Barca graag van Depay af wil

13 augustus 2022 om 15:32

Barca hoeft niet van Depay af…

13 augustus 2022 om 15:46

Hoeven niet maar ze willen het wel..... Wereld van verschil. En eigenlijk moet het ook want ze hebben totaal geen geld.

13 augustus 2022 om 15:48

Overigens is Lewandowski top 3 spits van de wereld met Benzema en Haaland.... En Depay ergens nummer 123 ofzo.... ook even net iets anders...

13 augustus 2022 om 08:43

Ja maar die kunnen ook elke euro ruimte in het salarishuis gebruiken.

13 augustus 2022 om 09:13

Of ze houden hem nog een jaar en kost het 10x zoveel….
Ze hebben soms weinig te kiezen!

13 augustus 2022 om 08:47

Gewoon transfergeld vragen. Daar heeft Barca recht op. Depay heeft zelf vorige jaar voor Barca gekozen, ondanks dat hij ergens anders beter kom verdienen.

13 augustus 2022 om 08:55

Tja, over rechten gesproken; het is geen eenrichtingsverkeer. Spelers hebben ook door hoe de club zich opstelt. Dan krijg je dus dit soort eisen.

13 augustus 2022 om 08:58

“Daar heeft Barca recht op”. Depay kwam om te helpen, Barca kon niemand halen, hadden geen geld. Hij liet geld liggen om Barca te helpen. Maar lekker je 20 miljoen vragen.. kut club zeg.

13 augustus 2022 om 09:06

Andersom heeft Barcelona ook gewoon een mooie naam en is het ook een droom van veel spelers om daar te spelen bij 1 van de grootste clubs van de wereld.

Dan de hele tijd het verhaal van dat ze ergens anders meer hadden kunnen verdienen is ook enkel een argument.

13 augustus 2022 om 09:13

Ja was hij gedwongen om te komen? Volgens mij was dat zijn eigen keuze. Wel grappig want Barcelona zit al jaren aan spelers vast die niet presteren maar wel miljoenen opstrijken. Ze zijn niet weg te krijgen en dan komen types zoals jij hier verkondigen dat Barcelona contracten moet respecteren, dus andersom geldt precies hetzelfde. Barcelona heeft gewoon recht om transfersom te vragen, aangezien depay gewoon nog contract heeft. Een Madrid supporter die Barcelona kut club noemt. Voetbalzone gaat hier nog wat aan gebeuren?

13 augustus 2022 om 09:13

Ja, hebben ze wel recht op. Hij heeft nog gewoon een contract hè. Om hem dan transfervrij te laten gaan. 20 mln is ook niet zo heel gek toch? Hij had ook eerder weg kunnen gaan. Dan moet je nu ook niet zeuren.

13 augustus 2022 om 09:26

Hij heeft een 1 jarig contract, is transfervrij gekomen, is geen basisspeler en verdient een hoop salaris wat ze voor anderen nodig hebben.

Dan vind ik 20 miljoen best veel geld ja. Hoewel ik rond de 10-15 miljoen nog wel redelijk zou vinden.

13 augustus 2022 om 09:38

Tuurlijk is Depay niet gekomen om Barca te helpen. Dat is wel het meest absurde wat ik vandaag heb gehoord. Hij is naar Barca gegaan, omdat het de absolute top is en (destijds, en misschien nog steeds wel) een club waar elke voetballer wel naartoe zou willen. Niemand helpt zomaar een club. Helaas moet ik je uit die droom helpen

13 augustus 2022 om 09:41

Dan zou ik als frenkie zijn ook al mij. Miljoenen opeisen..heeft hij recht op! En daarmee Memphis zijn transfer betalen.. en lekker de rest van het seizoen gaan Bale'n

13 augustus 2022 om 10:07

@bar bar, ze zijn niet weg te krijgen en toch blijft Barca ze halen. Goh, waar gaat het toch fout...Gezien de ernst van de situatie vind ik 20 miljoen belachelijk maar ze zullen wel hoog inzetten om uiteindelijk op 10-15 te settelen ofzo.

13 augustus 2022 om 11:11

Tilburg// bij elke andere club had je waarschijnlijk gezegd dat de club er wel recht op had, maar nu het Barcelona betreft is het ineens een kut club.
Dus omdat ze slecht beleid voeren hebben ze ineens geen recht meer op een transfersom als ze iemand verkopen. Heerlijk hoe simpel sommige mensen zijn.

13 augustus 2022 om 11:18

@tilburg wat een slecht excuus zeg, zo kan je lekker alles goed praten. Elke speler kiest zelf voor een club, elke speler wil een club helpen. Maar Depay wilde Koeman helpen. Grappig om te lezen hoe wij met twee maten meten als het om Nederlanders gaat want bij Lewandowski reageerde iedereen heel anders…

13 augustus 2022 om 11:20

@serius Beetje zoals Lewandowski dus? Nu omdat het om Depay gaat bagatelliseren we het maar toen had Bayern alle rechten volgens velen hier die nu heel anders reageren.

13 augustus 2022 om 11:23

En als de deal niet daardoor niet doorgaat weer massaal gaan klagen over Depay?

Barcelona heeft overigens toch ook zelf voor Frenkie gekozen? Of ligt het dan ineens anders?

13 augustus 2022 om 12:43

Barca absolute top toen Depay daarheen ging? Ach jongen maak jezelf dat wijs. Barca had geluk dat ze zwakke concurrentie hadden in La Liga, werden in een zwakke poule uitgeschakeld in de CL om vervolgens ook nog eens door de nummer 11 van Duitsland eruit te gaan in de EL. Messi was net vertrokken, er was geen geld voor salarissen of spelers en ze hadden een matige trainer in Koeman. Depay is gekomen om voor Barca te spelen tuurlijk maar heeft ook heel veel dingen laten liggen en Barca gegund.. 20m voor een 1-jarig contract voor een bankzitter die wel degelijk je club uit de brand kwam helpen.. maar sympathie hoeven we can Barca niet te verwachten. Dat werkt namelijk maar 1 kant op bij die verschrikkelijke mensen.. ik zeg niet dat ze hem gratis weg moeten doen al zou dat zelfs gewoon schappelijk zijn. Als Barca recht heeft op een transfersom dan heeft Frenkie toch ook het recht om z’n geld terug te krijgen en z’n salaris te mogen houden? Maar dat is nog niet in de kop van Laporta op gekomen zeker? En dan andere mensen beschuldigen van hypocrisie. Lekker spelers zwart maken in de media, salaris laten inleveren met belofte dat ze dat later krijgen en dan 200m aan nieuwe spelers uitgeven. Ga niet praten over hypocriet zijn alsjeblieft.

13 augustus 2022 om 08:51

Ze hebben een miljarden schuld daar. En ze lenen maar meer en meer bij. Elke euro is welkom.

13 augustus 2022 om 10:33

Oh ja joh… ? Welk geld hebben ze onlangs dan geleend?

13 augustus 2022 om 11:06

Meer dan een half miljard om overeind te blijven tijdens corona. Bovendien kun je die injecties ook gewoon zien als vreselijk dure leningen. Dan komt er ook nog eens een lening van 1,5 miljard bij op voor de verbouwing van het stadion en de boel eromheen.

13 augustus 2022 om 11:25

@barcalonista
Ze lenen continue alleen verpakken ze het anders. Ze 'verkopen' iets voor een bepaalde periode veel te goedkoop maar met de eis dat ze mogen aflossen en het verkochte dan weer terug krijgen.

Dat is lenen tegen onderpand. Alleen vertrouwd niemand Barcelona meer op financieel gebied dus eist men het onderpand bij voorbaat op en pas nadat alles terugbetaald is, krijgt Barcelona het onderpand weer terug.

13 augustus 2022 om 15:33

@sirius, hoe kan je verkoop van aandelen zien als dure lening?

13 augustus 2022 om 09:08

Klopt, grootste recht voor Barca om een goede transfersom te vragen. Ergens jammer dat het een fiasco is geworden voor Memphis. Weer niet bij een topclub geslaagd. Vraag me af of het bij Juve wel gaat lukken.

13 augustus 2022 om 11:26

Inderdaad, Barcelona heeft het recht een transfersom te vragen. Net zoals Frenkie en Depay het recht hebben bij Barcelona te blijven voetballen zonder dat er continue gezeur is vanuit de club over hun verdiensten.

Het is een tweerichtingsstraat.

13 augustus 2022 om 12:18

Ja klopt, dat weet iedereen toch? Weet niet waarom je het zo expliciet wilt benoemen over dat Frenkie en Depay mogen blijven? Zo mag Depay ook vragen over dat ie transfervrij graag vertrekt, net als dat Barca mag vragen aan Depay of ie weg wilt gaan of salaris wilt inleveren.

13 augustus 2022 om 12:36

Ik noem het zo expliciet omdat spelers bij Barcelona onder zeer grote druk gezet worden om af te zien van hun contractuele rechten. Gaat zelfs zover dat men de vorige directie 'crimineel' noemt en daarom de contracten van die directe ongeldig probeert te verklaren.

Wat Barcelona doet gaat echt veel verder dan 'vragen'. Door van alles in de media te slingeren zetten ze 'fans' tegen Frenkie op die hem daadwerkelijk lastig gaan vallen.

Het is gewoon erg bijzonder te noemen dat een Depay die met dezelfde 'criminele' directie een contract heeft gesloten, wel aan zijn contract gehouden kan worden en dus een transfersom betaald moet worden.

Meten met twee maten noemen we dat.

13 augustus 2022 om 12:51

Wat is de bron dat ze onder grote druk worden gezet? Ik heb niemand van Barca nog horen zeggen dat dat is gebeurd.

Daarbij, hoeveel fans heb je gezien die tegen Frenkie of Memphis zijn? Laten we eens naar ons Ajax kijken. Weet je nog hoe El Hamdaoui uit het niets de selectie uit werd gedonderd en werd uitgejoeld (ik geloof zelfs bij de kampioenschapsviering)? Wat was volgens jou daar dan aan de hand? Of de zogenoemde ‘fans’ die de bus tegenhielden toen het kampioenschap werd vergooid, zulke taferelen zijn overigens ook bij PSV en Feyenoord gebeurd. Wat ik ermee wil zeggen is dat er overal fans zijn die ietwat te emotioneel worden. Dan vind ik dat bij Barca meevallen.

Ik wacht wel op het woord van Memphis en Frenkie af voordat ik oordeel.

13 augustus 2022 om 09:44

Zou als Juve zijnde geen stuiver voor hem betalen. Barca wilt er zelf graag van af om ruimte te maken in het salarishuis. Accepteren ze het niet lekker jaartje laten zitten kost Barca onnodig geld en kan je hem volgend jaar gratis binnen halen.

13 augustus 2022 om 10:51

Barca wilt ook van frenkie af, maar die krijg je ook niet gratis

13 augustus 2022 om 11:07

De Jong heeft dan ook nog een contract tot 2026.

13 augustus 2022 om 10:44

Juist wel, want ze willen hem verkopen. Geen water bij de wijn, kan resulteren in geen verkoop.

13 augustus 2022 om 13:47

Als het salaris van Memphis wegvalt, kunnen ze daar een nieuw salaris voor inschrijven. Dat wint Barcelona er aan. Mag ie niet transfervrij weg, blijft Memphis toch zitten, kun je niemand inschrijven.

Ik zie hem daar op een of andere manier ook wel gewoon de grote man worden. Iets met onderbuik...

13 augustus 2022 om 08:59

Niet als spits maar gewoon weer ouderwets vrij op links ofzo.

13 augustus 2022 om 09:12

Chiesa vlahovic of di maria uit de basis spelen....ik zie het niet gebeuren

13 augustus 2022 om 09:40

Barmitsw

Di Maria heeft inmiddels ook (voetbal) pensioenleeftijd. Die gaat echt niet alles of veel spelen.

13 augustus 2022 om 11:02

Ik zie Memphis uberhaupt niet slagen bij Juve. Het lijkt er op te lijken dat het niet matcht met topclubs in Europa. Ik weet niet eens of hij geschikt is voor een subtopper in een topcompetitie. Barca probeert altijd nog te voetballen, dus een dergelijke ploeg is denk ik het beste voor hem.

Ps: zou Team Helghast niet iets voor hem zijn ?

13 augustus 2022 om 11:27

Niet? Chiesa is zwaar geblesseerd en Dimaria heeft altijd mindere stats gehaald in Ligue1 dan Depay. Depay scoorde meer en gaf ook meer assists.

Hoe komt het toch dat Depay zo onderschat wordt?

13 augustus 2022 om 20:25

bij lyon speelde de hele ploeg wat in zn functie, di maria speelde in dienst van de nog veel grotere supersterren, zeer groot verschil.

bij juve gaat niet iedereen zomaar in zijn dienst spelen.
chiesa is idd nog altijd geblesseerd, maar als die terug is,is er geen kans dat depay hem eruit speelt, alles wat een depay kan kan chiesa veel beter

13 augustus 2022 om 20:26

@ Mrkrillin
neen die gaat niet alles spelen, maar een 34 jarige di maria in vorm is gewoon nog altijd een klasse hoger dan een depay hoor, liet vorig siezoen nog hele mooie dingen zien

Memphis heeft zo toch een aardig rijtje mooie clubs om later op terug te kijken.

Wel een risico vind ik. Of hij moet de tweede spits worden naast Vlahovic Ben benieuwd.vind hem zelf net wat tekort komen voor de absolute top. Denk dat hij bij een Sevilla of een West Ham prima uit de voeten kan. Alleen dat vind hijzelf niet natuurlijk

13 augustus 2022 om 09:16

Misschien is een 4231 iets voor Juve met Memphis.
Ik zie hem ook niet Di Maria of Chiesa uit de basis spelen, maar ik laat mij graag verrassen. Zeker met oog op het WK!
Als Memphis minuten blijft maken, Bergwijn bij Ajax dan heb je in ieder geval al een goed duo. Die 2 hebben laten zien samen goed te kunnen spelen.

13 augustus 2022 om 10:23

Gaat Juventus denk ik niet doen. Dan zal Pogba naast waarschijnlijk Paredes moeten komen. Pogba heeft laten zien bij Man United dat hij niet geschikt is voor die positie (verdedigende middenvelder).

Mooie club hoor. Ben benieuwd of hij daar uit de verf komt. Het is nou niet het land van het aanvallend voetbal. Lekker counteren. Wel een mooi duo zo met Vlahovic.

Depay vindt het ongelooflijk belangrijk dat men voof hem juicht. Dit wetende kan hij beter naar een kleinere club

Het zou sympathiek van Barca zijn als ze hem transfervrij zouden laten gaan. Maar heel sympathiek komt Barca de laatste tijden niet over. Transfersom kan nog wel een dingetje worden.

Toch een mooie staat van dient voor hem als hij Juve op z’n lijstje erbij kan schrijven.
De glans is er wel vanaf bij Juve, na afgelopen seizoenen. Er moet toch weet wat kwaliteit gehaald worden om zich weer met de absolute top te meten.

13 augustus 2022 om 09:16

Zijn ze nu toch mee bezig met bremer di maria pogba kostic laten we even zeggen depay parades.. dan heb je al chiesa vlahovic locatelli, geen misselijk team als iedereen fit is

Wederom een zwaar trieste actie van Barca. Depay kwam voor jullie spelen op jullie diepste moment toen jullie niemand konden halen voor amper salaris en geen tekenbonus terwijl hij bij andere clubs meer kon verdienen. En nu moet hij opeens 20 miljoen kosten? Laat die jongen lekker transfervrij gaan. Geven en nemen heet dat maar is wel duidelijk dat Barca alleen maar neemt en niks terug geeft

13 augustus 2022 om 09:24

Oke, nu word het wel heel bizar, dat je kritiek hebt op de leiding prima, maar we zijn nu ook slecht omdat we spelers niet gratis laten gaan terwijl ze een contract hebben?

13 augustus 2022 om 09:37

Je kan het ook de andere kant op bekijken. Als je hem niet voor minder laat gaan en hij blijft uiteindelijk. Heb je zijn salaris nog steeds te betalen en heb je ook een grotere kans dat Frenkie, mede Nederlander zegt, hoe jullie met Depay omgaan, ik hou mijn contract zoals die is.

13 augustus 2022 om 09:44

R.Vatos

Uiteraard mag Barca geld vragen, alleen mag de club ook wat dankbaarheid hebben.

Depay koos - uiteraard eigen keuze - voor Barca voor lager salaris dan elders. Barca kon hem niet inschrijven, dus accepteerde hij wederom een verlaagde bod.

Dus mag ook wel wat dankbaarheid. En Barca heeft nu meer ruimte vrij maken in de salarishuishouding, dan wat transfergeld.

Depay, Fdj, Brainwaite, Ummiti en Pjanic slijten, en Barca heeft weer veel adem.

13 augustus 2022 om 10:12

Ik denk dat Barca uiteindelijk hem ook wel laat voor een stuk minder, maar het is natuurlijk logisch dat Barca wel gaat proberen wat voor hem te krijgen en Depay wilt gewoon spelen, dus denk niet dat hij een jaar op de bank/tribune gaat zitten.

13 augustus 2022 om 10:14

Ik vind 20 miljoen niet heel veel voor de beide topscorer van het Nederlands elftal, en Depay is natuurlijk een prima speler, maar past gewoon bij het Barca spel,

Pjanic doet het overigens verrassend goed in de voorbereiding, als hij zo speelt kan je hem er best bijhouden, denk niet dat hij gaat vertrekken want die weet ook dat hij nergens meer dit salaris gaat krijgen.

13 augustus 2022 om 11:09

RVatros

Gaat nu natuurlijk om Juve he. Club wat bekend staat liefst iedereen gratis binnen te hengelen.

Als een PL club was, dan was 20 mil inderdaad weinig.

Maar denk dat ze wel akkoord gaan met bod rond de 8 miljoen. Iedereen blij dan.

13 augustus 2022 om 11:09

@sergioramoshm - Mua, het is natuurlijk wel Barcelona's goed recht om een transfersom te vragen. Memphis vertegenwoordigt wel wat waarde en er is vast wel een club die 15-20 miljoen euro gaat bieden. Ik begrijp wel waarom Memphis coulantie vraagt van Barcelona, maar Barcelona valt in deze in ieder geval niets te verwijten.

13 augustus 2022 om 10:57

Waarom.zou een club die in financiele problemen is een speler voor 0 moeten verkopen? Ook al wil je van speler af en is hij transferfee binnengekomen dan nog zou je de onderhandeling moeten beginnen met een redelijk bedrag en kjjken waar je uitkomt. 20 miljoen is echt geen hoog openingsbod voor speler als Memphis

13 augustus 2022 om 11:34

En als ze 'm gratis laten gaan ben jij natuurlijk de eerste die spreekt over wanbeleid en herhaal je dat ze centen nodig hebben
Serieus, wat een wijvengedoe hier.

13 augustus 2022 om 14:22

Dit is het punt. Stel Juventus gaat geen 20m betalen, gaat Barca Depay dan houden en hem vervolgens bijna alleen maar op de bank zetten en dus een heel jaar laten weggooien? In dit geval blijft mijn punt staan en misschien had ik het op die manier moeten verwoorden. Ik zou dat namelijk een smerige actie vinden van Barca..

Bijzondere beredenering van Memphis over waarom Barcelona water bij de wijn zou moeten doen. Hij koos er toch zelf voor om bij Barcelona te gaan voetballen? Alsof hij ze een dienst heeft bewezen door niet ergens naartoe te gaan waar hij meer had kunnen verdienen.

Barcelona zal wel overstag gaan en Memphis zijn overstap naar Juventus gunnen, daar niet van, maar da's dan eerder om zijn vrijgekomen salaris hard nodig is om Kounde nog in te kunnen schrijven voor de competitie dan dat het een blijk van waardering voor de bewezen diensten is.

13 augustus 2022 om 09:23

Waarschijnlijk omdat Juventus geen 20 miljoen wilt betalen.

13 augustus 2022 om 11:02

Juventus wilt wel betalen voor Memphis, maar is op de hoogte van situatie bij Barca en probeert hem eerst gratis te halen.

13 augustus 2022 om 10:36

Wie zegt dat dat de beredenering van Memphis is? Er wordt zoveel onzin geschreven over Barca en de transfer perikelen. Te lachwekkend.

Kan een Juventus supporter mij vertellen wat hij van deze stap vind? Ik denk dat Depay uitstekend kan passen daar, mits ze in een 2-spitsen systeem spelen. Vlahovic en Depay samen klinkt op papier wel prima.

13 augustus 2022 om 09:38

Ik zie het graag gebeuren, zeker omdat hij gratis kan komen. Iemand met de kwaliteiten van Memphis hebben we niet direct in de selectie (stevig, snelheid, techniek en een goede trap van ver). Met Memphis erbij kunnen we meerdere opstellingen spelen, persoonlijk ben ik meer fan van 1 vaste opstelling maar Allegri is iemand die graag het elftal schuift naarmate de tegenstander. 7mil per jaar is wel wat aan de hoge kant maar als hij gratis komt valt het nog reuze mee.

13 augustus 2022 om 10:17

Ik ga hem zeker volgen als hij naar Juve gaat, denk dat het inderdaad weleens een prima match kan worden.

13 augustus 2022 om 09:39

Ik ben Inter fan dus dat is miss niet helemaal wat je zoekt maar als ik eerlijk moet zien zie ik niet hoe hij hier echt gaat slagen. Onder Allegri hebben ze vooral vaak NIET de bal, sommige wedstrijden zelfs maar 30%. Misschien wint hij de strijd tegen Di Maria maar zelfs dat vraag ik me af, Chiesa is er nog even uit maar die revalidatie gaat vgm wel goed nu en die speelt tie er al helemaal niet en in Vlahovic is geen eens een discussie. Maar het is wel een mooie stap voor hem, goede competitie, mooie clubs met veel fans en Turijn als mode stad past ook prima bij hem denk😂 lekker shoppen. Het moet gek lopen miss met blessures ( Di Maria is toch ook al. 34) dan kan die in de basis staan

13 augustus 2022 om 10:16

Maar Depay is juist wel gebaat bij wat meer ruimte. Barca heeft bijvoorbeeld heel veel de bal, waardoor er weinig ruimte is en dan heeft hij het een stuk lastiger. Denk dat als hij een beetje op de counter kan spelen, dus meer ruimte, dat hem dat beter ligt dan alles op de vierkante meter doen.

13 augustus 2022 om 10:41

Ik zie hem liever niet komen. Juve moet dat niet doen, en Depay ook niet. Hij moet naar een subtop club waar hij de grote man is. Kean en Vlahovic zijn eerste Keuze

13 augustus 2022 om 11:49

En waar bazeer je dat dan op? Keane speelde een seizoen (20/21) Lique1 toen Depay daar ook speelde.

Keane: 13 goals, 0 assist.
Depay: 20 goals, 12 assists

Waarom zou Juve liever met Kean spelen dan met Depay?

Het kan snel gaan. Kwam vorig jaar met veel bombarie binnen bij Barca. Alsof die de verlosser was ofzo die Benzema het wel ff heel moeilijk gaat maken als het gaat om de topscordertitel. Hij deed het nog best aardig in zijn eerste maanden bij Barca, eerlijk is eerlijk. Kan me zijn fantastische goal nog herinneren uit tegen Bilbao. Kiezelhard met zijn linker in de kruising. Alleen ja, toen Koeman ontslagen werd en Bartomeu vervanger werd door Laporta, dan kan de voetballerij soms hard zijn. Van bijna altijd eerste keus ( want dat was die onder Koeman ) naar ongeveer derde keus onder Xavi. En dan hebben we over iemand die 1 van de sterspelers is van het Nederlands elftal.

Ik weet dus ook niet of zijn stap naar Juventus wel een slimme keuze is. Dan zou ik met oog op het WK, en wat iets meer zekere keuze maken door naar een club te gaan, waar je wel verzekerd bent van een basisplaats. Sevilla bijvoorbeeld had een mooie club kunnen zijn voor Memphis, want die gasten daar kunnen wel een spits gebruiken.

13 augustus 2022 om 11:08

Klopt niet helemaal. Toen Memphis tekende speelde Messi en Griezman nog. Hij zou concurrentie met hun en Dembele en Ansu aan moeten gaan en velen zagen hem als bankzitter. Nadat Messi en Griezman vertrokken en Ansu en Dembele geblesseerd waren, was hij wel even de grote man. Nadat Xavi versterkingen haalde in januari nam zijn rol wat af.

13 augustus 2022 om 12:57

Memphis kwam binnen toen Laporta als presi was, kerel. En Bartomeu was al maanden ervoor vertrokken.

Kluivert werd met (iets)betere cijfers in een vergelijkbaar slecht team, veel meer bekritiseerd dan Memphis. Memphis z'n jaar was op z'n best redelijk te noemen. Op z'n best. Want negen velddoelpunten op een heel seizoen is gewoon weinig voor de belangrijkste aanvaller. En dat vind ik jammer, want ik had het hem ontzettend gegund.

Auba heeft in veel minder tijd net zoveel gescoord.

Ook een club op retour/opbouwfase hoe je het wil zien. Jammer dat hij niet speelt bij een middenmoter in Engeland. Eens laten zien wat hij echt kan. Deze speler heeft een Elftal nodig dat voor hem werkt en hij de ster is zoals bij Lyon. Waar hij gewoon aanvaller kan zijn en ruimte heeft. Droom voorhoede voor Engelse middenmoter met geld Lang-Depay-ziyech. Daar zou ik graag naar kijken!

Ik vind Depay net tekort komen voor de absolute top. Kan beter treetje lager spelen en weer de man worden waar alles om draait. Zoals bij Lyon was perfect. Dan lekker basisspeler en vil goede moed naar her Wk!

Bouwt toch wel een prachtige carriere op zo hoor. Manchester, Lyon, Barca en nu Juventus.

Nooit geen geweldenaar geweest,maar wel de mooiste clubs. Klasse carrière zo!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona1918
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
GaviMiddenvelder70
O. DembéléAanvaller72
RaphinhaAanvaller71
Ansu FatiAanvaller72
R. LewandowskiAanvaller79
Ferran TorresAanvaller60
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

818 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Barcelona 2 1 0 0
2021/2022 Barcelona 28 12 3 0
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
Laatste voetbalnieuws

Eén Nederlander én Onana mogen het laten zien in kraker tussen Inter en Barça

Stefan de Vrij verschijnt dinsdagavond aan de aftrap in het Champions League-treffen tussen Internazionale en Barcelona. In tegenstelling tot Denzel Dumfries krijgt de centrumverdediger wel het vertrouwen van Simone Inzaghi, de...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren