Malacia bereikt akkoord en maakt droomtransfer naar Manchester United

Vrijdag, 1 juli 2022 om 19:31 • Laatste update: 19:33

Tyrell Malacia wordt speler van Manchester United. Volgens Fabrizio Romano is de deal rond en zal de linksback spoedig zijn contract op Old Trafford gaan ondertekenen. Feyenoord gaat tenminste vijftien miljoen euro overhouden aan zijn eigen jeugdproduct en dat bedrag kan in de toekomst nog oplopen met twee miljoen euro.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door lierse1997)

Leuk voor die jongen, rare actie van Utd. Shaw en Telles zijn echt niet minder dan Malacia. Wat heb je hier in godsnaam aan? Besteedt je geld liever aan een nieuwe (controlerende) middenvelder of centrale verdediger. Zelfs een rechtsback zou een beter idee zijn. Malacia daarintegen is compleet overbodig.

1 juli 2022 om 19:39

Inderdaad een beetje een onnodige transfer. Buiten de doelman is er letterlijk op elke andere positie meer nood aan vers bloed dan op de links achter.

1 juli 2022 om 19:57

Had toch gehoopt dat met het vertrek van woodward dit soort dingen niet meer zouden gebeuren.. maar helaas.

1 juli 2022 om 19:59

@lierse

Dan kijk je alleen naar de namen en niet naar het spel. Het was niet voor niets dat tegenstanders zich voornamelijk op aanvallen over rechts richten. Shaw is wel klaar en Telles zakte afgelopen seizoen totaal door het ijs. Beiden lijken ook totaal niet in het spel van Ten Hag te passen.
Dat er twee sterke centrale middenvelders bij moeten is iedereen wel duidelijk, maar verder is de behoefte aan vers bloed nergens zo groot als op linksachter.

1 juli 2022 om 20:08

Lierse, dat is echt zo'n gepapegaai! Het is zo overduidelijk dat veel mensen hier nauwelijks United kijken. Die Telles bakt er echt he-le-maal niets van.

1 juli 2022 om 20:45

Nee het is heel duidelijk dat heel veel mensen een extreem korte termijn geheugen hebben of Telles bij Porto niet volgden. Je zal me niet horen beweren dat hij daar een of andere Marcelo was, maar wel gewoon een uitstekende back die veel meer bewezen had dan Malacia.

Letterlijk elke verdediger die door man gekocht is de afgelopen 5 jaar is door het ijs gezakt. Ik durf te beweren dat het dan gewoon een achterliggend probleem is en het niet alleen aan die spelers ligt. Er zijn geen redenen om aan te nemen dat een linksachter die nog niets bewezen heeft op een hoog niveau dan plots de uitzondering op de regel zou zijn.

1 juli 2022 om 20:47

@fiorenrood, de rechtsback is urgenter. Wan-Bissaka is afgeschreven en Dalot kan er helemaal niks van. Verder is een nieuwe centrale verdediger ook meer nodig want Maguire is gewoon verbrand en dat wordt bij Man U niks meer. Verder hebben ze ook gewoon twee nieuwe middenvelders nodig en een nieuwe flankaanvallen. En eigenlijk ook gewoon een spits.

Allemaal urgentere en buiten de rechtsback vooral belangrijkere posities waar gigantisch veel vers bloed voor nodig is.

2 juli 2022 om 10:58

Waarom is Bissaka afgeschreven? Die had toch een enorme potentie? Ik volg United niet vandaar dat ik het vraag.

2 juli 2022 om 13:03

Persoonlijk zou ik hem nu ook niet echt afschrijven maar het lijkt er toch wel op dat Man U dat wel doet. Dalot heeft bijvoorbeeld duidelijk de voorkeur gekregen afgelopen jaar en die komt al zwaar tekort.

2 juli 2022 om 13:07

Wan Bissaka is een hele goede verdediger. Defensief een van de beste backs. Echter is daar waar zn kracht ligt en helaas alleen daar. Voor een team dat aanvallend speelt komt hij tekort. Moet zeggen dat ik de laatste 2 seizoenen voornamelijk samenvattingen van Ziggo heb gekeken en daar vond ik awb altijd wel goed spelen. Ook aanvallend.

1 juli 2022 om 19:39

Ik denk indd dat niemand zit te wachten op malaria daar in Manchester.

1 juli 2022 om 19:42

Gelieve dergelijke zorgen te delen met de verantwoordelijke voor de Samsung autocorrect.

1 juli 2022 om 19:45

Zou een carrière als cabaretier overslaan als ik jou was, puur uit zelfbescherming ... Het ga je goed Tyrell en hoop dat je iedereen gaat verbazen door te slagen bij deze mooie club. Het zal wel lastig worden.

1 juli 2022 om 19:45

@ElMahadiMijn autocorrect had Malacia eenmaal veranderd in Malaria. Welke ik al snel had aangepast ,maar blijkbaar niet snel genoeg voor anderen om er ludiek op te reageren. Van mij of GroenHout is er niks kleuterigs bij...

1 juli 2022 om 19:40

Malaria is altijd overbodig Martijn. Toch denk ik dat je enorm veel ruimte maakt in je salarisbudget als je jong talent als Malacia haalt en dure overbodige jongens als Telles verkoopt. Malacia is een knokker en het zal me niets verbazen als ie veel speelminuten zal gaan maken. Die jongen komt er echt wel. Het is een bijtertje en iemand die kracht en snelheid combineert met hard werken. Ook goed aan de bal. Een goede moderne back.

1 juli 2022 om 19:48

Moet je ook nog wel van Telles af geraken natuurlijk.

1 juli 2022 om 19:59

Las ergens dat Lyon nog een linksback zoekt……

1 juli 2022 om 19:41

Maar passen die 2 in het spel wat Ten Hag graag wil spelen? We moeten niet alleen kijken naar wie is er beter maar meer naar wie past er het beste in wat Ten Hag wil zien van een linksback.

1 juli 2022 om 19:48

Heeft ten Hag zelf geen inspraak in nieuw te halen spelers en zou hij hier zelf niet (mede) de hand in hebben gehad?

1 juli 2022 om 19:57

Je reageert op de verkeerde. Ik reageer juist op de persoon die roept dat Telles en Shaw beter zijn.

1 juli 2022 om 19:44

Telles was echt bizar matig vorig jaar en wordt 30. Shaw heeft nog geen eens 50% van de mogelijke minuten gespeeld vorig seizoen. Logisch dat je dan uitkomt bij een jonge talentvolle verdediger.

2 juli 2022 om 10:47

En die hebben ze met Brandon Williams al in huis. Die is nu al beter dan Telles.

1 juli 2022 om 19:45

Gewoon een goede transfer. Telles verkopen en per saldo kost het niks. Daarnaast is het voor ETH makkelijker zijn spel op te leggen aan Malacia dan aan Telles.

1 juli 2022 om 19:45

Ik zie op Redcafe (groot ManU) forum anders alleen maar louter positieve reacties. Is vooral gebaseerd op zijn wedstrijden tegen Marseille en Roma daar niet van. Maar ok wij als buitenstaanders weten het vast beter. Of die het gaat maken is een andere vraag. Maar uiteindelijk heb je bij transfers van spelers rivaliserende clubs altijd een bepaalde afgunst. Zo ook Martijn. Zijn clubvoorkeur is duidelijk.

1 juli 2022 om 19:49

Nou ja waarom zouden ze het op dat forum beter weten dan op dit forum? Wij hebben meer van hem gezien.

Maar verder gaat het er natuurlijk vooral om wat de professionals zien.

1 juli 2022 om 19:51

Omdat ze daar supporter zijn van Man U en daar eerder weten of ze op hem zitten te wachten of niet? Dat was de vraag toch?

1 juli 2022 om 19:59

Daar zijn ze niet bevooroordeeld. Hier heeft 80 procent een hekel aan Feyenoord.

1 juli 2022 om 20:03

Wij weten vast beter? Ik denk dat zij het beter weten. Veel mensen hier schrijven Malacia al als flop naar de uitgang. Totaal onterecht. Heeft bij Feyenoord ooit in een situatie (tegen Haps) gezeten waarin ie moest knokken en dat gaat ie nu weer doen.

2 juli 2022 om 02:10

Zo maar generaliseren. Waarom moet men gelijk een hekel aan andere clubs hebben.

2 juli 2022 om 07:00

@vernon, had Malacia precies hetzelfde gepresteerd maar dan in een Ajax shirt dan had 99% hier het een geweldige transfer gevonden. Nu wordt er weer alles uit de kast getrokken om aan te geven waarom het dom is van United.

1 juli 2022 om 19:46

Telles is absoluut drama, heb je die wel eens zien spelen? Shaw is altijd geblesseerd en nooit fit en altijd te zwaar. Malacia is een groot talent, voor dit bedrag heeft united een prima slag geslagen.

1 juli 2022 om 19:47

Telles mag namelijk weg bij een goed bod dit seizoen. Dus een vervanger erbij kan geen kwaad. Ik zou idd een linksachter halen en een CV.

DM gaat waarschijnlijk Lisandro worden.

1 juli 2022 om 19:47

Ik ken heel die Telles niet en heb daar lak aan, maar als jij hem noemt in 1 rij met Shaw zegt wat mij betreft genoeg, die is vergane glorie. De geslepen diamant van Feyenoord ervoor halen is wat mij betreft gewoon een goede zet. Let maar op Malacia gaat het maken daar.

1 juli 2022 om 19:51

Ik snap de twijfels, zeker aangezien United terug wil naar de top en we buiten Van Dijk geen Nederlandse wereldtopspelers hebben. Verder heeft Malacia het nog niet laten zien in Oranje of de CL. Ik hoop dat hij kan verrassen. Zou mooi zijn voor het Nederlandse voetbal

1 juli 2022 om 20:02

We hebben nog wel wat meer wereldtoppers in Oranje, jij weet heel goed wie ik bedoel.

1 juli 2022 om 20:14

Dan verschillen we daarover van mening. Ik zie buiten Van Dijk niemand van Oranje structureel bepalend of van meerwaarde zijn op Europees topniveau. Dat je in een oefenwedstrijdje uitblinkt zegt me niet zoveel. Dat moet je doen als de druk erop zit en er wat op het spel staat en in de topwedstrijden waarin het om de knikkers gaat, zoals Van Dijk dat zo vaak doet

1 juli 2022 om 20:48

Doe niet alsof je wist toen Van dijk ergens in Scotland speelde, dat hij zo n niveau zou halen.hij heeft vijand en vrienden verrast.je bent geen orakel of wel? Een beetje positieve optimistisch in je gedrag doet veel hoor .

1 juli 2022 om 20:58

Ik beoordeel voetballers op wat ik van ze zie in de actualiteit want ik heb idd geen glazen bol. En in de actualiteit zie ik buiten Van Dijk geen werdtoppers lopen in Oranje. Net zo goed als ik niet wist dat Van Dijk wereldtop zou worden weet jij ook niet of anderen uit dit Oranje wel wereldtop gaan worden

1 juli 2022 om 23:49

Kom op Japie. De Ligt en Stefan de Vrij zijn Europese top. Dumfel Demfries behoort tot de betere backs op deze planeet momenteel en speelt bij een topclub. Over de situatie van Frenkie kan je zeggen wat je wilt, maar als ie op 6 wordt gebruikt dan behoort hij tot de beste ter wereld. Hij is geen speler voor positie nummer 8, waar Barca hem altijd neerzet. Nederland heeft echt wel veel wereldtoppers. Misschien ook des te Nederlandser dat de meesten dat in eigen land niet herkennen.

2 juli 2022 om 10:50

Malacia heeft juist bij Oranje laten zien dat hij het niveau wel aankan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Wijndal.

1 juli 2022 om 20:10

Ik voel meer misgun in jouw commentaar dan objectief zijn!maar misschien hebt je meer kennis dan Den hag,we zullen zien.

1 juli 2022 om 20:28

Exact dit. Malacia is een speler met potentie maar is niet een speler die United meteen beter maakt. Dit lijkt me niet de speler die ze nu nodig hebben.

1 juli 2022 om 21:27

Dit is gewoon een uitstekende aankoop voor de toekomst. Het is ook echt een aankoop van Ten Haag, die zal echt wel beter weten dan VZ lezers hier. Daarnaast wordt die 15mil in 3 jaar betaalt. Huidig budget lijdt er dus zeker niet onder en ik verwacht dat Telles nu weggaat. Hij is nooit in de buurt van zijn Porto niveau gekomen, misschien niet toevallig dat Porto na zijn vertrek bijna een jaar ongeslagen was.

1 juli 2022 om 21:46

Misschien weet Ten Hag, net zoals wel meer. dat Malacia in potentie heel goed is, dat hij over die linkerkant kan vliegen met een goede fitheid zo'n 2 wedstrijden in de week en dat shaw aanvallend veel minder is en Telles een blind paard is die zijn verdedigende taken niet heel goed uitvoert en afgelopen seizoen ook aanvallend niet voor veel verbetering zorgde.

Andere meningen....

1 juli 2022 om 22:19

Telles is zeker niet beter. En ook nog oud. Luke Shaw is nooit fit. Dus misschien is een jonge linksback die nog wat ongepolijst is en 90 minuten gaat als de brandweer zo gek nog niet. Zeker met die luie noets presterende vedettes daar.

Wens hem veel succes, enorm sympathieke speler met geweldige arbeidsethos. Sinds zijn debuut tegen Napoli zo'n enorme groei gezien, dit is een prachtige stap.

1 juli 2022 om 19:40

Top gozer die Malacia en wat is die verdedigend goed. Zijn tackels zijn mes scherp. Gaan hem missen.

1 juli 2022 om 19:46

Maar ja wie moet hem vervangen? Hendriks liever voorlopig uit daarnaast hebben we volgens mij niemand….
Of zou brenet nu wel durven?

1 juli 2022 om 19:48

Brenet is een rechtsback toch?

1 juli 2022 om 19:49

Maatsen, Brenet kan ook links maar is rechts beter.

1 juli 2022 om 19:57

Maatsen idd. Gauw rond maken. Positie is wel dun bedekt iig.
Maar was vorig jaar ook al.

1 juli 2022 om 20:00

Maatsen komt 1000 procent.

1 juli 2022 om 20:01

Ik heb in Hendriks talent gezien maar niet voor linksback. Heeft van nature nul drive naar voren zoals Karsdorp, Pedersen, Malacia en Geertruida wel hebben.

1 juli 2022 om 19:55

Idd een fantastische club voor hem en transfer voor Feyenoord. Ik heb zware twijfels maar dat maakt niets uit. Ik hoop oprecht dat ie blijft groeien en nog beter wordt.

Zou top zijn als hij daar genoeg minuten maakt en zichzelf goed verder kan ontwikkelen. Zou voor nederland echt top zijn als we eindelijk weer een fatsoenlijke back op top niveau hebben. Zou echt weer de eerste kunnen zijn sinds van bronkhorst. Van der wiel en blind speelde dan wel bij psg en united maar was het toch net niet eigenlijk.

Mooie transfer. Heeft de snelheid voor de BPL, iets meer body kweken en zou ik niet verbaasd zijn als hij zich langzaamaan in de basis voetbal, (1 a 1,5 jaar tijd)

1 juli 2022 om 19:58

Hij is fysiek aardig gegroeid moet
Ik zeggen. Denk wel dat hij zijn mannetje staat.

1 juli 2022 om 19:58

Iets meer body kweken moet Malacia niet doen, die jongen is nu al een kleerkast met nog net geen 8-pack. Fysiek zit hij, zeker voor iemand van zijn lengte, perfect in elkaar. De juiste hoeveelheid massa om vol in de duels te kunnen kleunen, maar nog steeds wendbaar en snel genoeg om zowel verdedigend als aanvallend van waarde te kunnen zijn.

1 juli 2022 om 20:03

Precies, die jongen is nu al gespierder dan dat bvb een Evra ooit is geweest. Daar zal het dus niet aan gaan liggen, voetballend moet hij nog wat stappen maken om a la Evra daar nog jaren basisspeler te kunnen zijn.

1 juli 2022 om 21:31

Mee eens, ik heb nog een beetje mijn twijfels over hoe Malacia het gaat doen, maar ik hoop natuurlijk op het beste en dat die straks bij Oranje er ook in staat. Evra was trouwens een redelijk overschatte back, deed juist veel op fysiek, maar in de passing viel het soms tegen en hij dacht altijd dat die door een verdediger heen een voorzet kon geven.

1 juli 2022 om 20:48

Daar vergis je je wel in. Die jongen heeft een enorme spiermassa. Echt breder dan dit moet hij niet gaan worden, want dan verliest hij zijn wendbaardheid. Dat is één van zijn grote kwaliteiten.

1 juli 2022 om 21:47

Trent en Robertson hebben ook niet veel body en lengte kun je niet kweken

Mooie transfer voor die jongen. Ik had hem als United zijnde niet gekocht maar we kunnen in het Nederlands elftal wel een goede back gebruiken dus ik hoop dat het goed uitpakt.

Wereldaankoop. Deze jongen gaat in 1 streep naar de absolute wereldtop. Gaat mondjes snoeren hier van zure mensen die buitenland biased zijn. Met je Shaw en Telles.

1 juli 2022 om 19:49

Ja sommige hier zijn trol zonder dat ze het door hebben. Een antipathie tegen alles dat wat met Nederlandse spelers te maken heeft.

1 juli 2022 om 20:12

Bizar is dat het valt me op,als het een speler van Ajax is lopen ze allemaal op dit forum ermee weg.

1 juli 2022 om 20:01

Ja tuurlijk baco arie, laat hem eerst maar presteren in de beste league van de wereld met top rechtsbuitens zoals salah. Zien we je over een jaar wel weer of je gelijk hebt.

1 juli 2022 om 20:07

Zullen we twee jaar pakken? Ik ken nog wat jongens zelfs hier in de ED die ook een jaar nodig hadden om te wennen. Sini, Anthony, Neres, noem maar op.

1 juli 2022 om 20:41

Antony heeft geen jaar nodig gehad om te wennen, die stond er direct.

Dat gezegd hebbende, ik denk dat Malacia echt kan gaan verrassen. VInd het een goede speler en Shaw en Telles hebben hun kansen niet gepakt.

1 juli 2022 om 21:11

2 jaar vind ook redelijk inderdaad, al twijfel ik of je dat krijgt bij een club als united. 3 wedstrijden minder en shaw staat er weer in en word je verhuurd of speel je niet meer.

1 juli 2022 om 20:03

Misschien sla jij juist een beetje door in de andere richting...

1 juli 2022 om 20:05

Helemaal met je eens bakos, alles wat buitenlands is staat zogenaamd altijd al een stap boven binnenlands talent volgens velen hier. Vrij ziekelijk en lachwekkend tegelijk.

1 juli 2022 om 23:50

@consy - We hebben anders niet echt heel veel spelers waar we op terug zouden kunnen vallen die in het buitenland bij een (top)club hebben waargemaakt. Ziyech, Van den Beek, Memphis (naar United destijds), Malen, Boadu, Kluivert, Stengs, Idrissi, Bergwijn, en kan ik deze hele opsomming nog wel volschrijven, zijn nou geen spelers die het hebben waargemaakt in het buitenland. En buiten Stengs, Kluivert en Boadu om, werden deze spelers wel dergelijk gezien als sterkspelers van de Eredivisie. Frenkie en De Ligt hebben het okay gedaan, maar we hadden verwacht dat ze wel klaar waren voor Barca en Juve. Maar persberichten in het buitenland zich toch nog wel redelijk wat twijfels bij in hoeverre ze nou echt een succes waren. Waarbij de mindere goden zoals Weghorst, Rosario, Dumfries (men ging hem vergelijken met Hakimi en dat dat een flinke achteruitgang was), Matusiwa, etc. is qua lijst een stuk kleiner die wel redelijk bepalend zijn/waren bij hun volgende club. Dus die chauvinisme mag ook wel weg. Dat je die gedachte uiteindelijk vrij ziekelijk en lachwekkend vindt, vind ik persoonlijk vrij apart. Want onze track record is echt niet naar huis te schrijven van onze binnenlandse talenten die dan een overstap maken naar de topcompetities. Alles heeft bewezen dat je echt een tussenstap moet maken wanneer je vanaf de Eredivisie komt, om echt een succes te worden.

1 juli 2022 om 20:17

Sportief gezien is Man Utd allang geen absolute wereldtop meer. Laatste titel is inmiddels ook alweer bijna 10 jaar geleden, CL bijna 15 jaar geleden. Horen gewoon in het rijtje Dortmund, Arsenal, Spurs thuis waar niks mis mee is.

1 juli 2022 om 21:17

Dat zeiden ze ooit ook over Shaw. Was op zeer jonge leeftijd een groot talent en liet het zien op Premier League niveau. Shaw is overigens een goede voetballer, geen wereldtop, maar hij heeft wel al caak laten zien dat hij goed kan voetballen. Malacia heeft alles nog te bewijzen.

1 juli 2022 om 22:19

@silvacity

Shaw heeft toch vooral bewezen dat het voor hem allemaal net niet echt hoeft. Die doet het volgend mij allemaal een beetje erbij.

Mooi voor hem en veel succes gewenst maar ik begrijp de transfer niet. Hoop niet dat Ten Hag een hoop Nederlanders gaat binnenhalen want dan is het snel exit vrees ik.

Echt verdiend en hoop dat hij ook gaat slagen en nr 1 linksback wordt in het Nederlands elftal

Gaan we Malacia in de PL in actie zien. Daar ben ik erg benieuwd naar. Blij met deze transfer. Malacia heeft de drive en mentaliteit om te slagen.

Nice nu nog Frenkie erbij en Lisandro en we zijn weer de goeie kant op

Rechtsbuiten kunnen we best Garnacho gebruiken inplaats van je geld besteden aan Anthony

Mooie transfer voor hem. Hard gewerkt en het heeft toch geloond. Gun hem het beste. Hopelijk gaat Erik niet ten onder over het feit dat hij alleen maar Nederlanders wilt.

Persoonlijk verwacht ik dat Malacia gewoon gaat slagen bij United. Het is een nuchtere en leergierige jongen die zich, om aan te geven hoe goed hij is, onder twee trainers met totaal verschillende speelstijlen heeft kunnen ontwikkelen en kon excelleren. Qua profiel als speler in de top vind ik hem het meest op Ferland Mendy lijken, en de huidige Malacia is zeker niet minder dan de Mendy van Lyon. Als Mendy het ook kan redden bij Real, waarom zou Malacia dat dan niet kunnen bij United? De enige reden die ik kan bedenken is dat United post-Ferguson veranderd is in een spelers kerkhof, waar bijna elke aankoop mislukt is en er slechter uit is gekomen. Alleen Bruno heeft zich echt aan de malaise weten te onttrekken. Laten we voor United en haar fanbase hopen dat daar onder Ten Hag een einde aan komt, met Malacia als eerste succes!

Prachtige transfer voor Malacia. Vele die twijfelen over Malacia, maar ik vind dit gewoon een zeer goede versterking voor Manchester United. Malacia heeft zich de afgelopen seizoenen goed ontwikkeld bij Feyenoord, is pas 22-jaar, zal in de aankomende seizoenen alleen maar beter worden en vind hem sowieso niet minder dan Shaw en beter dan Telles.

En denk dat Malacia ideaal is voor United om mee te groeien in hopelijk een wederopbouw van de club, want Malacia kan dan zelf ook meegroeien. Als het goed is zal Frenkie de Jong binnenkort volgen en dan heeft ten Hag versterking nummer 2 binnen. Wel 2 Nederlandse-spelers en met Martinez en Antony worden er nog 2 spelers genoemd die in Nederland spelen en die ten Hag goed kent en natuurlijk is het gevaarlijk dat ten Hag vooral loert op spelers vanuit Nederland maar ergens snap ik het wel.

Denk dat sowieso Martinez, Malacia en Frenkie spelers zullen zijn aan wie United echt wel wat zou hebben en het is nou niet zo dat United aantrekkelijk is voor de spelers waar ze liever op mikken. En bij Antony heb ik wel mijn lichte twijfels, maar ik denk wel dat hij met ten Hag gewoon goede kans heeft om te slagen en al deze 4 spelers hebben ook allemaal genoeg potentie en ruimte om door te groeien qua niveau.

de Gea
Dalot
Varane
Martinez
Malacia
Fred
de Jong
Antony
Fernandes
Rashford
Ronaldo

De engelse fans van Man Utd zijn heel blij met hem. Die vinden Shaw en Telles helemaal niks.

1 juli 2022 om 20:05

Zie regelmatig de vergelijking met Evra, en qua type komt dat ook wel overeen. Als hij ook maar half zo succesvol is, is het een gouden zet voor beiden.

1 juli 2022 om 20:49

Evra kon ook altijd constant glimlachen. Mooie kerel!

Mooie transfer voor die jongen. Alleen ik hoop voor hem dat het geen Memphis verhaal wordt. Denk dat de stap van Feyenoord naar United veel te groot is. Maar we zullen wel zien in de toekomst. Hij heeft wel de snelheid en het fysiek om in de Premier League te spelen. Laten we hopen dat die het goed doet daar, en dat die ook de vaste linksback of linkshalf bij het Nederlands elftal wordt, want van Blind wordt je niet vrolijk van.

Leuk voor die jongen dus. Maar aan United's kant, weet ik niet of je op die manier wel de top van Engeland weer wilt aanvallen. Zullen veel en veel grotere transfers moeten doen.

Had toch naar een lyon gegaan. Dit is wel een prachtige transfers toch, in de beste league van de wereld met top rechtsbuitens. Je gaat echt getest worden, hopen dat het wat word. Wel vaag dat het bedrag zo laag uitvalt, ze zeiden altijd 25 miljoen minimaal. Gefeliciteerd feyenoord fans!

Echt n koopje voor United .Toch blijft t zuur voor mij dat zon jonge potentiele topper voor zo weinig gaat .Terwijl zoveel mislukkelingen voor inmense bedragen verkocht worden.

Man utd wordt een tweede barca met veel nederlanders in de selectie de jong kan ik begrijpen maar andere spelers weet niet of ze PL niveau aankunnen zoals van dijck en bergwijn het wel aan kunnen manutd moet echt toppers halen anders kunnen ze nooit hun "concurrenten" overtreffen om aan titels mee te doen

Hij heeft iets weg van lizarazu van Bayern München jaren geleden. Die was ook klein explosief en best technisch en slaagde daar,goodluck Malacia

Volgens VZ was voor Wijndal Ajax een droomtransfer en nu is dit voor Malacia een droomtransfer. Ik weet dat United niet fantastisch presteert, maar dit is een echte droomtransfer voor zo'n jongen. Heel erg benieuwd of hij er daar aan te pas kan komen.

Snap niet dat je het deze jongen zo kan misgunnen, puur en alleen omdat je voor een andere club bent. Wat een sneue reacties zitten er soms tussen. Als je voor iemand sympathie zou moeten hebben is het voor deze 'glimlachende pitbull'. Succes Tyrell! Ik heb van je genoten en bovendien één van de beste linksbacks die we bij Feyenoord gehad hebben. Deze transfer is een mooi compliment aan onze opleiding die weer volop in de lift zit.

Mooie transfer en hopelijk gaat hij met oog op het WK veel spelen daar. Hij zal niet de eerste Nederlander zijn die flopt bij United.
Is ook geen schande, want United is nou eenmaal een koopclub die altijd beter en betere spelers wilt.
Ze selecteren daar snel door. Ik ben benieuwd hoe hij zich staande houdt in de Premier League. Goed voor het niveau van Oranje als hij slaagt.

In potentie echt een topper. Heeft alles in zich om een topspeler te worden op zijn positie. Alsof een Shaw en Telles van uitzonderlijke klasse zijn. Nou nee. Laat het maar zien Tyrell!

Bedankt voor alles. Gun hem echt heel erg dat ie het redt al ben iker nog noet van overtuigd. Aan zn mentaliteit zal et niet liggen.

Ten hag moet uitkijken dat hij niet de fout maakt die meerdere nederlandse trainers bij grote teams in het buitenland hebben gemaakt door teveel bij nederlandse teams te shoppen. Als het niet goed gaat, wordt daar meteen door de media naar gewezen. Verder denk ik dat ten hag graag meerdere nederlands sprekende spelers wilt gezien zijn bedroevende engels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.Everton0-2
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper20
Diogo DalotVerdediger20
H. MaguireVerdediger20
T. MalaciaVerdediger20
L. MartínezVerdediger20
L. ShawVerdediger20
Bruno FernandesMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

10 fans
Verdediger, 23 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 16 augustus
Naci Ünüvar wordt mogelijk betrokken in de deal van Ahmetcan Kaplan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren