Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tyrell Malacia heeft mentale problemen: ‘Hij had in januari terug moeten zijn’

Laatste update:

Tyrell Malacia kampt met mentale problemen, zo maakt de Duitse journalist Christopher Michel zondag bekend. De linksback kwam vanwege een knieblessure in het huidige seizoen nog niet in actie voor Manchester United en ook op social media heeft hij al lange tijd niets van zich laten horen.

Michel, voormalig journalist van onder meer de Duitse tak van Sport 1, schrijft op de nieuwspagina Fussball.News dat Malacia niet alleen met fysieke problemen, maar ook met mentale problemen kampt.

Volgens de berichtgeving ziet Manchester United de linksbackpositie als een probleem en gaat de club komende zomer de transfermarkt op om zich linksachterin te versterken. Niet alleen Malacia is geblesseerd: ook concurrent Luke Shaw kampt regelmatig met spierblessures.

In februari gaf coach Erik ten Hag nog aan dat hij Malacia snel weer op het veld verwachtte, maar begin maart zei hij dat het een moeilijke opgave zou worden om de voormalig Feyenoorder dit seizoen nog minuten te laten maken.

Ten Hag kent ook problemen op de backpositie omdat hij Sergio Reguilón in de winter liet vertrekken. “De medische staf verzekerde mij dat Shaw en Malacia in januari allebei fit zouden zijn”, zei Ten Hag in maart.

“Dan hadden we drie linksbacks gehad en had ik altijd één vleugelverdediger moeten teleurstellen.” Een snelle terugkeer van Shaw zit er niet in. “Ik verwacht hem net als Malacia niet meer terug. Hooguit in de laatste wedstrijden van het seizoen.”

Malacia werd door Manchester United in de zomer van 2022 voor 15 miljoen euro overgenomen van Feyenoord. Bij de huidige nummer zes van de Premier League ondertekende hij een contract tot medio 2026, waarin de club een optie heeft opgenomen om zijn verbintenis met een seizoen te verlengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervelend voor die jongen. Hoop dat hij er snel bovenop komt.

24 maart 2024 om 23:16

Voor united ook best vervelend. Aan een blessure is meestal weinig te doen maar bij mentale problemen ligt dat natuurlijk anders.

25 maart 2024 om 03:54

Hoe weten we dat dit klopt? Het lijkt er op dat de beste man iets concludeert omdat ie niet in januari al fit was en omdat hij niks van zich laat horen op social media. Zijn dit de bewijzen om iemand z’n mentale gesteldheid in twijfel te trekken? Ik vind het maar een vreemd artikeltje

Fijn dat derden dat even melden, doet het goed bij mentale problemen of ze nou waar zijn of niet.

24 maart 2024 om 22:56

Ik zie in dit bericht ook nul onderbouwing. Een tekst als: ‘journalist meldt dat malacia mentale problemen heeft’ zonder onderbouwing is slechte journalistiek… iig in dit bericht.

25 maart 2024 om 10:24

Precies mijn idee ook. Hoe kan je nou zo'n bommetje droppen als complete buitenstaander en er verder niks bij vermelden. Los van het feit dat het niet aan een Duitse journalist is om dat soort dingen naar buiten te brengen. In het kader van AVG zou ik, als ik Malacia was, bijna aangifte doen.

Maar he, je bent gemeen goed als je voetballer/ bekend bent natuurlijk.

Wel sneu als dit waar is. Zit natuurlijk ook niet in de makkelijkste fase in zijn carrière.

Niet erg netjes om de mentale gezondheid van iemand te publiceren

25 maart 2024 om 00:04

Wat is het verschil tussen de fysieke gezondheid van iemand vermelden (wat iedereen normaal vind als hij topsport beoefend) en de mentale gezondheid vermelden?

25 maart 2024 om 00:16

An sich goede vraag. Voor mij, los van dat geen van beide mag, vooral dat er echt nog wel een taboe op mentale problemen bestaat, en de hersteltijd veel onzekerder is dan bij bijvoorbeeld een scheur in de hamstring. Waarbij het eerste veel zwaarder weegt dan het tweede.

25 maart 2024 om 01:06

Omdat anderen veel sneller hun woordje klaar hebben etc wanneer het mentale problemen betreft tov fysieke problemen. Als iemand die zelf een behoorlijke tijd in de put gezeten heeft, is echt 1 vd vervelendste dingen het feit dat mensen denken dat je je aanstelt en dat je maar gewoon even "normaal" moet doen, dat het gewoon wordt weggewuifd want het zal allemaal wel meevallen. Ik breek nog veel liever mn been dan dat ik mij weer zo ga voelen als hoe ik mij toentertijd voelde. Sommige mensen zullen dat misschien raar of aanstellerij vinden, maar als je dat zelf nooit in zekere zin hebt meegemaakt ga je ook niet snappen hoe iemand zich op zo'n moment voelt

25 maart 2024 om 07:23

Hoe fijn kan het zijn om empatisch te zijn?

25 maart 2024 om 08:36

Je reactie zou als ie ironisch bedoeld is, een perfect en gevat antwoord zijn Pat. Ik betwijfel alleen of ie zo is bedoeld 😅

Erg sneu voor Ty, veel sterkte toegewenst! Is natuurlijk erg vervelend en al helemaal bij zo een grote club in het buitenland.. Wens je niemand, hopelijk komt hij er snel weer bovenop! Desnoods een jaartje terug naar Zuid zoals Karsdorp dat eerder deed om weer helemaal in je ritme te komen YNWA

Dat zijn nog eens uitspraken… wat is de meerwaarde om zoiets te roepen als club of speler zoiets überhaupt zelf niet heeft gepubliceerd?

Tja je hoort het steeds vaker bij spelers dat ze daarmee kampen. Het is voor de meeste hier niet voor te stellen dat zo veel miljoenen verdienen voor je hobby uitoefenen het niet verzacht, maar ja wij komen niet in zo'n situatie.

Dat gezegd hebbende.. Met de mogelijke verkopen / niet binnen halen van Hartman en Dest, misschien een optie voor Feyenoord of PSV? Misschien dat hij terug in NL ook weer sneller over zijn mentale issues heen zou komen

Waar is dit op gebasseerd?? Omdat hij zich niet op social media laat zien?

En dan een Duitse pers die dit naar buiten brengt ipv van Engelse en of Nederlandse media. Vind het nogal wat om zulke dingen naar buiten te brengen over iemand

Dit verbaast niemand die United een beetje close volgt want die blessure reports van Erik ten Hag begonnen wel heel verdacht te worden over Malacia. In 2 weken ging hij van bijna terug ophet veld naar einde seizoen zonder enige onderbouwing over de blessure.

25 maart 2024 om 08:17

Ten Hag doet altijd was mysterieus over de blessures van United. En geeft nooit veel vrij over de ernst ervan. Het kan in dit geval ook te maken hebben met andere problemen. Maar gaf laatst okm aan dat de medische staf verkeerde beoordelingen door gaf

De medische staf gaf bijvoorbeel aan dat zowel Shaw als Malacia in januari weer fit zouden zijn. (Dat was ook een van de reden dat Reguilon van de hand gedaan werd)
Met Malacia zaten ze er behoorlijk naast dus.

Heel die medische staf mag van mij op de schop en maken wel wat fouten. Zou mij niet verbazen verbazen dat hier ook het geval mee is. Timber staat bijvoorbeel alweer op het veld met ook een (zware) knieblessure. Mount deed er langer over met waarschijnlijk kuitblessure
Casemiro voelde voor de facto wedstrijd tegen Liverpool iets aan zn hamstring, waar de medische staf niks kon vinden en hem wilde laten spelen. Casemiro is naar een Spaanse dokter gegaan en gaf aan dat hij niet kon spelen om een zware hamstring blessure te voorkomen. Dit geeft ook echt aan dat die medische staf echt fouten maakt. Bij Martinez precies hetzelfde.

Alsof Malacia verplicht is om op social media iets te posten. Bepaalt die zelf wel.

Ook wel tijd dat Shaw een keertje wordt vervangen bij United.
Altijd of geblesseerd of een paar kilootjes te zwaar.
Wat dat betreft had Malacia zich makkelijk in de basis kunnen spelen, maar ook niet gelukt.
Alex Telles was nog iemand waarvan ik dacht dat hij onbetwist zou zijn, maar ook niks van gekomen destijds.

Man U moet Reinildo proberen te halen van Atletico, zou perfect passen op linksback bij United.

Het ene moment mag er niks gezegd worden vanwegen privacy (hele discussie toen bergwijn en brobbey afhaakten voor NL de vorige interlandperiode)

En het andere moment wordt alles de wereld in gegooid...

Dit bericht zal Malacia niet nog sneller op de been brengen natuurlijk..

Hopelijk herstelt hij goed en durft hij er op den duur zelf over te praten.

De druk van het topvoetbal kan je veel geld opleveren maar er is helaas ook een keerzijde 🥲

Get well soon!

Dit reacties onder dit artikel zijn echt een schoolvoorbeeld van hoe nepnieuws een eigen leven gaat leiden. Die Duitse journalist baseert zich op helemaal niks. Hij zou dit moeten zijn maar is er nog niet bij, dus het is iets mentaals. Lekkere conclusies en 90% van de reageerders neemt het direct aan. Hoe dan?

Mits fit, lekker terug naar huis komen Tyrell, als Hartman in de zomer wordt verkocht ben je echt meer dan welkom

Dit artikel grenst aan karaktermoord en helpt Tyrrell geenszins

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren