Man United werkt aan snelle deal en nadert akkoord met Malacia

Woensdag, 29 juni 2022 om 12:20Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 12:30

Tyrell Malacia gaat zijn carrière vervolgen bij Manchester United. De linkervleugelverdediger is momenteel in Engeland om de deal af te ronden. Voetbal International schrijft dat alle betrokken partijen een akkoord naderen en de deal snel beklonken wordt. Feyenoord kwam maandagavond al tot een akkoord met United. Naar verluidt bedraagt de transfersom vijftien miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen. Malacia wordt de eerste aanwinst van manager Erik ten Hag.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

166 reacties (laatste reactie door nicomitea)

Heerlijk voor hem! Wat een wereld transfer voor Malacia! Ben benieuwd of ten hag hem ook zovaak gaat gebruiken

29 juni 2022 om 12:31

Op papier een prachtige transfer, maar met het van de Beek verhaal in je achterhoofd misschien niet de meest verstandige. Kan zomaar een nieuwe Alexander Büttner worden, als Ten Hag faalt is deze jongen het eerste slachtoffer.

29 juni 2022 om 12:35

En wat is dan het Van de Beek verhaal?Volgens mij zit Donny nu weer bij de selectie gezien United nu een coach heeft die weet wat zijn sterke kanten zijn. Het zou zomaar de revelatie van het seizoen kunnen worden samen met Malacia. Op voorhand mensen afschrijven is niet heel handig. Ik denk dat Malacia het goed gaat doen.

29 juni 2022 om 12:39

Hoe is dit vergelijkbaar met Büttner? Malacia zit bij het Nederlands elftal, presteert al een paar jaar bij een club waar de druk hoog is en heeft zichzelf bewezen tegen clubs als Marseille, Roma, Napoli, Atletico, waarbij hij op zijn best is als de weerstand hoog is

29 juni 2022 om 12:40

Met alle respect maar met jongens als Malacia en Vd Beek ga je strijden om de Europa League en Conference League plekken. Persoonlijk wel een prachtige transfer voor Malacia. Maar niet aantoonbaar beter dan Shaw of Telles, kortom zware geldverspilling voor een overbodige speler

29 juni 2022 om 12:43

@myvision - Tja, alles kan maar waarschijnlijk is het niet. Je kunt toch niet serieus beweren dat je met spelers als Van De Beek en Malacia de wereldtop weer gaat bestormen? Niets ten nadele van die twee en ze kunnen beiden zeker wel wat, maar we hebben het hier wel over United.

29 juni 2022 om 12:45

Malacia en Donny de revelatie van het seizoen in de PL? Als dat zo zal zijn Myvision dan eet ik mijn schoen op! Begrijp me niet verkeerd, ik hoop het echt voor die spelers en vooral voor Ten Hag, hoop echt dat hij United aan de praat krijgt en dit seizoen een CL plek pakt. Maar tot nu toe is er nog niets dat mij vertrouwen geeft dat dit zal lukken.

29 juni 2022 om 12:46

Myvision, jij schetst een hoopvol beeld van de toekomst. Dat kan wellicht uitkomen, maar zover is het nog niet. De werkelijkheid is dat Donny twee jaar lang heeft lopen modderen bij United en Everton. Dat is het verhaal. En dat kan met Malacia ook gebeuren. Aanpassingsproblemen, misschien toch te hoog niveau, druk van buiten, je kan zomaar op de bank komen.

29 juni 2022 om 12:46

@bobiku29 - Tja, die wedstrijden speelde hij verdeeld over twee seizoenen en hij speelt er hooguit zo'n 4-6 van per seizoen. In de Premier League speel je twee keer per week met een hogere intensiteit en dat bij een club als United waar het tevens onrustig is. Da's wel even hele andere koek. Malacia staat er wel wat beter op dan Buttner destijds, maar zo vreemd is het niet dat men twijfels zet bij deze transfer. Het blijft gissen, maar ik heb niet het idee dat een Malacia de kwaliteit opschroeft bij Manchester United.

29 juni 2022 om 12:47

@Sirius: je kan toch ook niet serieus beweren dat het niet al een keer gebeurd is? Volgens mij speelde hij de top van de wereld redelijk van het veld met Donny in de basis.

29 juni 2022 om 12:48

@vernon: ik weet nog dat Frenkie een poosje heeft lopen aanmodderen voordat hij ineens wereldtop was in 18-19. Donny zelf wilde voor dat seizoen zelfs weg en de rest is geschiedenis.

29 juni 2022 om 12:50

@jmaassen ik ben een optimist pur sang he 😅 Maar een paar screenshots van deze reacties kan geen kwaad. Geef me je adres, stuur ik alvast wat nieuwe schoenen😉

29 juni 2022 om 13:00

Hoezo is Malacia dan het eerste slachtoffer? Die gaat het gewoon heel erg goed doen voor United.

29 juni 2022 om 13:00

Waarom zou Man Utd geen stappen kunnen zetten met Malacia in gelederen? Zit nog genoeg rek in. En lekker negatief over een talent uit Nederland. Dan komen ze met namen aan die zich nog korter bewezen hebben, alsof zij een zekerheidje zijn.

29 juni 2022 om 13:21

Malacia zit pas kort bij Oranje. Heeft een handje vol interlands. Dus volwaardig international zou ik hem nog niet noemen. Ik vind dit seizoen eigenlijk echt het eerste seizoen dat hij heel stabiel is. Daarvoor nog vaak wisselend niveau. Maar het is zeker een speler die nog kan groeien. Daarom had ik als ik hem was een tussenstap als Lyon genomen. Dan kan United altijd nog.

29 juni 2022 om 13:25

15 of 40 'm is nogal een verschil ook. Voor 15m haalt united een Nederlandse international binnen met de kans dat hij alleen maar duurder wordt

29 juni 2022 om 13:26

Sirius, tuurlijk. Ik denk dat Lyon voor hem een betere stap was geweest en betwijfel of hij het gaat redden. Maar de vergelijking met Büttner vind ik wel erg overdreven

29 juni 2022 om 13:44

Malacia geef ik alleen een véél grotere kans dan Donny. Malacia heeft potentie. Die kan de top bereiken. Met Donny ga je ermee akkoord dat je de top niet wil (of kan) bestormen. Dat wordt geen revelatie van het seizoen. Zeker niet

29 juni 2022 om 13:58

@azulgranito,

Met dit soort spelers probeert Aajx toch ook aansluiting te krijgen met de wereldtop. En met wisselend succes gaat dat goed. Als je maar een visie hebt en een systeem waarin spelers renderen.

29 juni 2022 om 14:54

Erik's eerste kanon is binnen hoor! Wat een afschuwelijke tijden om Manchester United supporter te zijn..

29 juni 2022 om 12:42

Leuke transfer voor Malacia maar toch een waardeloze aankoop voor Ten Hag. Malacia is een prima back voor de top van de Eredivisie of de subtop van de PL maar toch niet voor een club die de ambitie heeft om weer mee te doen om de prijzen in de PL?
Wellicht ziet Ten Hag Telles als basis materiaal en Malacia als back-up en gaat Shaw weg. Dan zou ik het nog kunnen begrijpen.

Ten Hag heeft echt nog kwaliteit nodig anders wordt het een korte periode in Engeland vrees ik. Hoor ook alleen maar namen voorbij komen uit het netwerk van Ten Hag (timber, Martinez, de Jong, Malacia). Hoop dat het geruchten zijn.

29 juni 2022 om 12:48

Persoonlijk zie ik malAcia wel groeien nAar in back voor de top, goeie speler lekker agresief durft op te komen nog pas 22 en al rond de 150wedstrijden in de benen

29 juni 2022 om 12:59

Malacia ontwikkeld zich elk seizoen gigantisch. Weet zijn zwakke plekken steeds meer te verbeteren en tot nu toe piekte hij elke keer in de grootste wedstrijden. Ik zou hem zeker niet onderschatten.

29 juni 2022 om 13:04

Alsof Ten Hag nu al direct om de prijzen mee gaat doen. Als hij dit jaar zoals Slot een omslag kan maken, waardoor er weer positiviteit heerst rond de club en hij haalt Europees voetbal is het gewoon goed. Een Malacia kan dan heel goed meegroeien naar dat niveau. Alsof de wereldtoppers nu in de rij staan voor united

29 juni 2022 om 14:58

Ongelooflijk, sommige van deze reacties. Als Malacia de Argentijnse of Braziliaanse nationaliteit had, was er heel andere gereageerd. Clubs kopen aan de lopende band spelers die een niveau of wat lager spelen. Dit is juist een slimme keus; laag inkopen en ontwikkelen. Heb je weleens gekeken naar de top 10 transfers van Manutd en waar die vandaan kwamen?
Pogba (juve), Maguire (leicester), Sancho (dortmund), Lukaku (everton), Di Maria (madrid), Fernandes (sporting), Martial (monaco), Fred (shaktar), Wan-Bissaka (palace) en Ferdinand (leeds). Van heel dat rijtje komen alleen Pogba en Di Maria van een topclub en we weten hoe het met hen is afgelopen. Van de binnenlandse transfers (subtop) is alleen Ferdinand geslaagd. Sporting, Monaco, Shaktar is allemaal subtop en alleen Fernandes is geslaagd.

Nee, ik heb er wel vertrouwen in. Malacia heeft zich elke keer als het niveau omhoog ging (op club en interlandniveau) moeiteloos aangepast. Daarnaast heeft hij een enorm goede instelling.

Linksback lijkt me niet echt een top prioriteit voor Man Utd? Wat een waardeloze transfer zou dit zijn zeg.

29 juni 2022 om 12:27

Telles mag weg en Shaw te vaak geblesseerd. Wel dus.

29 juni 2022 om 18:11

Mag idd, maar dat betekent niet dat dat ook gebeurd.

29 juni 2022 om 12:27

Voor United wel, maar voor Ten Hag niet. Die wil natuurlijk een Nederlandse/eredivisie enclave bouwen, dat zag je al van mijlenver aankomen. Hoor je mij als Chelseafan niet over klagen natuurlijk. United kun je de komende jaren rustig nog wel afschrijven voor alles wat relevant is.

29 juni 2022 om 12:30

Wat een arrogantie. Ten Hag is in staat om de Engelse topclubs voetballend het bos in te sturen. Je kan dus maar beter niet op voorhand United gaan afschrijven want er is momenteel maar één coach in dezelfde filosofie als Ten Hag aan het werk en die wordt steeds kampioen boven Chelsea.

29 juni 2022 om 12:32

Arteta speelt ook wel vanuit die filosofie hoor alleen dan wel een niveautje minder haha. Maar die kan natuurlijk ook niet elke speler halen die hij wilt..

29 juni 2022 om 12:33

Die coach heeft ook wel een stuk beter materiaal. Met de huidige selectie gaat United moeten strijden om een EL plek net als dit seizoen.

29 juni 2022 om 12:33

Haha, een paar leuke jaartjes bij Ajax en jij noemt Guardiola in 1 adem met Ten Hag. En dan ben ik arrogant...

Jij volgt Ten Hag, maar United niet. Die club is ziek en verrot, diep en diep van binnen. En dat gaat een trainer niet uit het slop trekken. Hoe goed die ook is. Daarom had ik al bij voorbaat liever niet dat ie daarheen ging, want nu zie ik hem over 2 jaar bij een Mainz op de bank belanden.

29 juni 2022 om 12:34

Die heeft wel iets ander materiaal tot zijn beschikking …Het is juist arrogant om te denken dat Ten Hag die hele club en competitie wel even naar zijn hand gaat zetten. Elke trainer is afhankelijk van zijn materiaal, ook Ten Hag.

29 juni 2022 om 12:39

Ten eerste komen de speelwijzen overeen en die zijn afkomstig uit de school van Cruijff en dat waarderen beide heren uitgesproken van elkaar. Ten tweede hebben ze samengewerkt. En ten derde schrijf ik nooit mensen of clubs af en jij doet alsof Chelsea de komende jaren niks te duchten gaat hebben van Ten Hag en United en dat is vrij arrogant.

29 juni 2022 om 12:41

John Terry, hoe pakte het uit toen jouw Chelsea een Portugese enclave werd onder Mourinho dan?

29 juni 2022 om 12:42

@baradona: dat klopt, maar Ten Hag weet juist het collectief vaak naar z'n hand te zetten. Daarbij denk ik wanneer hij een Frenkie en eventueel een Antony (liever niet) erbij haalt dat hij wel spelers gaat hebben die ze zo laten voetballen.

29 juni 2022 om 12:45

En ik zeg nergens dat Ten Hag ze eventjes gaat verslaan. Ik zeg alleen dat hij heeft aangetoond om met een Nederlands team dat veel minder financiã«le stootkracht heeft dan die Engelsen, ze wel voetballend het bos in heeft gestuurd. Dus ik ben benieuwd hoe dat gaat als hij ben éã©n van de grootste/rijkste clubs van Engeland en de wereld zit.

29 juni 2022 om 13:01

Mourinho heeft 4 Portugezen gekocht in 7 jaar Chelsea? Hoezo Portugese enclave?

29 juni 2022 om 13:24

Manchester is heel wat anders dan het veilige en rustige Ajax. Bij Manchester is alles 50 keer zo groot qua druk en aandacht. Daar zijn tientallen oud spelers die dagelijks over de club schrijven, en doorgaans niet erg positief. Dus ben benieuwd of hij met die druk om kan gaan (ten Hag dan). Doorgaans is hij stoicijns, maar met Overmars kon hij lezen en schrijven, of hij dat met de technisch beleidsbepaler van United ook kan vraag ik me af. Zou het heel dom vinden, om teveel Nederlanders te halen in ieder geval (of spelers uit de eredivisie).

29 juni 2022 om 13:30

Tilburg013, Mourinho haalde Paulo Ferreira, Carvalho, Tiago en Nuno Morais al in zijn eerste seizoen. Vier stuks. Voorlopig heeft Ten Hag alleen Van de Beek, die er al zat, en nu Malacia. Wellicht Frenkie nog. Nou, dan zit je op drie. Als dat een Nederlandse enclave is, was vier Portugezen dat ook lijkt me. Chelsea werd daar kampioen mee, dus zo erg zal het allemaal niet zijn

29 juni 2022 om 13:32

Nu blijf je Ajax met United vergelijken, maar je leest dus niet wat ik zeg. United is ziek en verrot vanbinnen, Ajax niet. Letterlijk elke speler die naar United verkaste de laatste 6/7 jaar, is daar slechter geworden dan ze waren. Pogba, Sancho, Maguire (was degelijk bij Leicester), Varane, Martial, Bailly, Lukaku, Alexis, Cavani en natuurlijk onze Donny. Er hangt gewoon een heel zwaar deken over die club waar ze niet zomaar vanaf gaan komen. Bij Ajax was het lekker vrij voetballen, niks te verliezen. Daarom durf ik nu wel te stellen dat het makkelijker is om met Ajax tegen de Engelse top te ballen dan met United. En daarom vrees ik ze niet. Met Ten Hag heeft dat niets te maken. Maar voor hem vrees ik wel. En al helemaal als hij, zoals aangegeven, het heeft gemund op allemaal maximaal subtopniveau uit de Eredivisie.

29 juni 2022 om 13:50

Welke Engelse ploeg heeft Ajax het bos in gestuurd dan? Chelsea met 1 punt uit 2 potjes? Uitgeschakeld door Tottenham, een subtopper in Engeland? Of Liverpool, waar ze 2 van de 2 van verloren?

29 juni 2022 om 12:29

Is ook niet de enige transfer waar ze mee bezig zijn. Frenkie zal spoedig tekenen, Eriksen heeft een aanbieding liggen. Nu willen ze doorschakelen naar Martinez. Telles en Williams mogen vertrekken door Malacia nu heb je met Shaw en Malacia 2 prima backs. Prima transfer voor prima prijs en talentvolle jongen.

29 juni 2022 om 12:29

Shaw is inconsistent als de pest en vaak geblesseerd terwijl Telles flink tegenvalt en nu waarschijnlijk wordt verkocht. Van wat ik gehoord heb is het geld dat bespaard is op Frenkie gebruikt voor een back-up linksback, prima aankoop.

29 juni 2022 om 12:30

Je naam zegt al meer dan genoeg dat je weinig hebt met ManU en net zo min als met Feyenoord.
De hele verdediging is aan vervanging toe. Voor nu prima aanvulling en versterking voor later

29 juni 2022 om 12:30

In een land (en bij een club) waar Maguire 100mln kost is Malacia voor 15+2 een koopje

29 juni 2022 om 12:31

Waarom niet, je wilt op elke positie toch een speler hebben die beter is dan zijn voorganger. Ten Hag wilt aanvallen, dus dan moet je goede backs hebben. Aan je naam te zien heb je weinig Ajax gevolgd. Want dan zag je dat de backs enorm vaak naar voren komen. En die moeten een goeie pass in de benen hebben.

29 juni 2022 om 12:50

Erodinho

Ik vind Malacia juist aanvallend nog niet goed genoeg. In oranje deed hij het goed, tot hij de middellijn over kwam, toen werd het lastig. Dat is niet erg, behalve als de trainer dat wel van je vraagt.

29 juni 2022 om 13:20

@vernon, vandaar zijn assist. Maar oranje is ook niet perse de graadmeter. Hij moet het daar iedere keer doen met het B-elftal op het moment dat er 532 gespeeld wordt. Zonder buitenspeler voor hem.
Hij is aanvallend juist heel behoorlijk. Gewoon goed aan de bal. Zijn voorzet kan beter, maar is ook al beter geworden. Dat zou je ook gezien hebben als je meer wedstrijden van Feyenoord gezien zou hebben.
Valt me op dat iedereen altijd een mening heeft op basis van een handjevol wedstrijden.

29 juni 2022 om 16:12

Ik kijk vooral naar oranje omdat dat een niveau hoger is en het daar dus moeilijker wordt. Datzelfde gaat hij bij United meemaken. Hogere eisen, zwaardere tegenstand. Dan is "kan beter, maar is al beter geworden" gewoon niet goed genoeg.

Hij kan natuurlijk nog stappen maken, maar je weet nooit vantevoren of dat ook gebeurt. Bij United zijn ze geen opleidingsploeg en wordt er snel meer van je verwacht.

29 juni 2022 om 12:33

Ze hebben nu een linksback voor een schijntje opgehaald. Ja dan is het inderdaad uitgesloten dat Man U nog meer spelers gaat halen. Zucht...

29 juni 2022 om 12:41

Wellicht, maar het is ook maar de vraag of hij aan kan haken. Manchester United heeft volgens aanhoudende geruchten een budget van zo'n 130 miljoen en dan is 15 miljoen euro ook wel serieus geld. Ik snap wel dat je een Malacia haalt, ook met oog op de toekomst. Echter; welk systeem wil je dan gaan spelen? Wan-Bissaka is ook al zo'n back die het vooral van z'n verdedigende kwaliteiten moet hebben. Ten Hag heeft met zijn manier van spelen toch echt backs nodig die ook de achterlijn kunnen halen en aan de bal technisch onderlegd zijn. Dat zijn Malacia en Wan-Bissaka toch een stuk minder. Niet slecht, maar zeker minder.

29 juni 2022 om 12:49

Die 15 wordt over 3 jaar verspreidt. Van de 130mil gaat er dus 5mil af bij deze transfer. Eén van de redenen dat de onderhandelingen met Barça zo moeilijk verlopen is omdat Barça veel geld in het eerste jaar wil. Als je goed onderhandelt kan je 4-5 spelers met 130mil halen.

29 juni 2022 om 12:51

Dat is altijd de vraag als je een talent aantrekt. Ik vind hem aanvallend echt lang niet zo slecht. Ik zat onlangs nog even wat compilaties van hem te kijken en zie daar meermaals hele sterke steekpasses tussen zitten. Zijn voorzet is niet bijzonder, maar zou ik ook niet slecht willen noemen. Technisch is hij ook goed onderlegd met dat korte draaien en zijn schijnbewegingen. Malacia is, in mijn ogen, mentaal echt bovengemiddeld wat hem bij deze stap denk ik wel gaat helpen. We gaan het meemaken!

29 juni 2022 om 19:23

Ik denk niet dat als Feyenoord dit jaar maar 5 miljoen zou krijgen ze Malacia nu al zouden verkopen hoor.

29 juni 2022 om 12:49

Ik neem aan dat je nooit United kijkt, niet dat ik het je zou aanraden, maar Telles kan voor geen meter verdedigen en Shaw ligt elke 6 maand (misschien is dat nog te gul) weer in de lappenmand. Een backup linksback is absoluut nodig en als je dan een jonge international met potentie kan strikken voor €15m is dat geen slechte deal. Tuurlijk is een CDM van hogere prioriteit, maar die gaat er waarschijnlijk ook wel komen. United heeft zoveel posities die vervangen moeten worden, vooral omdat er ook veel spelers weg gegaan zijn of nog weg gaan.

29 juni 2022 om 13:05

Sorry, maar naast Telles en Shaw, is zelfs Williams beter dan Malacia… Dus een back up hebben ze al. Dit is gewoon echt een domme aankoop. Niet de speler die je per direct beter maakt, niet de positie waar je iemand nodig hebt. Zonde geld.

29 juni 2022 om 13:37

Williams wil een basisplek en heeft zelf aangegeven dat zolang hij die niet krijgt hij geen toekomst ziet bij United. Verder ben ik het niet met je eens, ik vind Malacia beter dan Williams. Zoveel indruk heeft hij niet gemaakt bij Norwich.

29 juni 2022 om 14:11

Zo goed zijn Telles en Shaw, dat ze vorig seizoen samen minder minuten op het veld hebben gestaan bij elkaar dan Malacia alleen. Daar kan je echt op bouwen van die spelers die er maar de helft van de tijd staan.

Tja Ten Hag gaat vrij snel ontslagen worden. Hij probeert een Nederlandse enclave ervan te maken en die gaat dezelfde tijd beleven als Koeman bij Barca.

29 juni 2022 om 12:27

Malacia is een prima back, ook voor de toekomst. Geen grote namen meer halen zoals Manchester de afgelopen jaren heeft gedaan maar gerichte aankopen. Verder is Malacia de eerste Nederlander, gaan er enkel geruchten over F. de Jong.

29 juni 2022 om 12:29

Maar qua Eredivisie hoor je half Ajax gelinkt worden aan United. Willen ze Antony... joh zorg ervoor dat Sancho gaat renderen, dan heb je 2 Antony's in 1 speler al in huis. Timber kan ik wel in komen. Maar verder spat de ambitie er nog niet echt vanaf bij Erik.

29 juni 2022 om 12:36

Ze hebben Luke Shaw al. Duidelijk geen gerichte aankoop maar puur een Ten Hag aankoop. United kan zich beter richten op een controlerende middenvelder en een centrale verdediger.

29 juni 2022 om 12:38

Als die geruchten daadwerkelijk kloppen, is het inderdaad geen goed teken. Ik had Ten Hag wel verstandiger ingeschat. Als dit het kaliber is waar ze achteraan gaan, wordt het een moeilijk verhaal naar mijn mening. Eigenlijk is De Jong vooralsnog de enige waarbij ze concreet zijn die het vereiste niveau sowieso heeft en het is maar de vraag of hij een overstap ziet zitten.

29 juni 2022 om 12:39

JT, de interesse voor Anthony kan ik nog best inkomen. Rashford presteert niet, Sancho was gehaald voor de rechtervleugel, maar presteert beter op links. United is nu dus nog steeds (eigenlijk al sinds Antonio Valencia) op zoek naar een echte rechtsbuiten. Anthony past in dat plaatje. Echter is hij het bedrag dat Ajax wil (nog) totaal niet waard.

29 juni 2022 om 12:53

Malacia was eigenlijk één van de eerste namen die genoemd werden toen Ten Haag aangesteld werd. Het is eerder verrassend dat het zo lang geduurd heeft. Het is een aankoop voor de toekomst en Ten Haag ziet in hem dus veel potentieel. Voor de RV moet United is bij Gnabry proberen, wie weet lukt het. Anthony is niet haalbaar vrees ik en anders gewoon met Sancho.

29 juni 2022 om 13:05

Allez Paris

‘Ze hebben Shaw al’

Ja, 1 back. Daarnaast is Shaw behoorlijk inconsistent en blessuregevoelig. Dan is een 2e back wel fijn. Kom nu alsjeblieft niet aanzetten met Telles want die presteert al helemaal niet en staat op de lijst verkocht te worden.

29 juni 2022 om 13:31

GeenInspitratie, en dan is een onervaren Malacia voor de leeuwen in een loodzware competitie de beste oplossing denk je? Gedoemd om te falen.

29 juni 2022 om 13:41

Hoezo voor de leeuwen gooien? Hij komt toch ook uit voor het Nederlands elftal, waar hij een prima indruk maakt. Hij komt van de bank en bovendien is er niemand die verwacht dat hij meteen prime Roberto Carlos is? Zijn rol voor volgend seizoen is duidelijk.

29 juni 2022 om 15:02

Luke Shaw die vorig jaar nog geen 50% van hettotale aantal minuten heeft gespeeld? Die Luke Shaw? Telles is drama en aangezien Shaw overduidelijk niet altijd even fit is zijn er genoeg kansen voor Malacia.

29 juni 2022 om 19:26

Elke speler, groot of klein, is op een moment onervaren geweest en voor de leuren leeuwen gegooid, dus dat is op zichzelf natuurlijk 0,0 argumentatie om iemand als gedoemd om te falen te bestempelen.

29 juni 2022 om 12:53

Allez Paris, mooi, dan adviseer ik je om al je spaargeld in te zetten op een snel ontslag, als je dat al weet. Kan niet mis gaan.

Malacia is nu de eerste Nederlander die ze halen. En geeneens een Ajacied. Alle geruchten tot nu toe zijn nog niet uitgekomen. Geen Timber, Gravenberch, De Ligt, Frenkie, geen Antony. Dus laten we het eerst even afwachten.

29 juni 2022 om 13:12

Tja we wachten het af. Maar mijn gevoel zegt dat Ten Hag hopeloos gaat falen. Ten Hag zal het ongetwijfeld fijn vinden om met Nederlanders te werken maar hij gaat daar heel veel kritiek mee krijgen als de resultaten minder zijn. Ik ben bang dat dit een lijdensweg wordt voor Ten Hag.

29 juni 2022 om 16:08

Denk dat Ten Hag dat ook wel weet, dat een Nederlandse enclave niet populair zal zijn. Wij kunnen dat allemaal verzinnen, dus dat kan hij ook. Ik denk dat er nog hooguit 1 zal komen, en dat er dan andere spelers gevonden moeten worden. Maar inderdaad, we gaan het zien.

Denk dat de stap iets te hoog is, maar bij bijvoorbeeld Lyon kan je ook compleet uit beeld raken. Mooi dat er weer eens wat geld binnenkomt!

Ik had eerder Raum gehaald denk dat die wat sneller zou kunnen aanhaken. Bij deze transfer krijg ik Buttner vibes. Malacia zal met zijn energie tegen mindere ploegen best verassend uit de hoek kunnen komen, maar denk niet dat hij beter is dan een Shaw of Telles die al tekort komen voor Top PL

29 juni 2022 om 12:34

Malacia heeft veel meer talent dan Buttner had. Buttner was in die tijd ook geen international. De enige overeenkomst is dat ze Nederlands zijn en beide uit de Eredivisie komen. Verder snap ik je 'vibes' dus niet

29 juni 2022 om 12:36

Jij hebt echt weinig verstand van voetbal man. Buttner kwam van Vitesse en heeft nauwelijks gespeeld op Europees niveau. Malacia had bijvoorbeeld tegen Ajax Antony aardig in zijn broekzak. Bovendien in de Conference League finale heeft hij zich meer onderscheid. Een schot die afketste op de paal. Dat zie ik Buttner bij lange na niet doen. Bovendien heeft Malacia veel meer prijzen gepakt en dus zoals eerder genoemd een Europees finale gespeeld. Die man komt heel anders binnen. Als hij ook nog mee mag naar het WK, ja dan heb je sws een andere status. Van Gaal is gecharmeerd van hem, en je ziet aan hem dat hij makkelijk mee kan met de top. Moet nog wel paar dingen verbeteren, maar hij is in mijn ogen vele malen verder dan

29 juni 2022 om 12:56

Buttner maakte in zijn debuut voor United een geweldige goal

Maar verder eens hoor, Malacia is verder en heeft meer talent.

29 juni 2022 om 13:06

de conference league is een c-toernooi waar zelfs spelers als Dessers uit konden blinken. Totaal geen maatstaaf voor een club als United. Antony een keer in je broekzak hebben zegt ook weinig als je zo redeneert kan de linksback van GAE ook een mooie transfer maken.

29 juni 2022 om 14:13

Bundy_sr, in welke opzichten zijn Shaw en Telles beter dan Malacia? Ik ben benieuwd waarmee je komt aanzetten.

29 juni 2022 om 15:53

Die twee zijn beter in alle aanvallende kwaliteiten. Ze hebben al Wan-Bissaka die aanvallend zeer matig is, 2 backs die aanvallend onvoldoende zijn gaat niet werken als ze het spel van Ten Hag willen spelen. Ik hoop dat Ten Hag dat zelf ook wel inziet want anders is Maguire de man die moet gaan opbouwen en dat gaat weer fout zoals we hebben gezien.

29 juni 2022 om 12:42

Verschil is natuurlijk ook dat shaw en telles 26 en 29 zijn. Die gaan niet echt nog beter worden denk ik, malacia zit nog volop in ontwikkeling. Raum zit net een jaar bij zijn club, heeft een half jaar geleden vernieuwd en die heeft nog een 4 jarig contract. Daar zal je wel de absolute hoofdprijs voor betalen. Ik denk niet dat malacia daar gelijk basisspeler zal worden maar hij past denk ik perfect bij ten hag dus ben benieuwd of het wat word. Maar ik denk dat het een koopje is voor man u. Ook vind ik buttner vibes wel erg vergezocht, malacia heeft zich als international en Europees gezien al veel meer weten te onderscheiden.

29 juni 2022 om 12:42

Buttner vibes? Nee man! Malacia is international, speelde met Feyenoord de finale van de Conference League en wordt nu voor minstens 15 miljoen binnengehaald. De enige vergelijking is dat ze allebei linksback zijn en naar Manchester United gaan.

29 juni 2022 om 12:56Als je hier Buttner Vibes van krijgt dan roep je zomaar wat.

Wat een domme transfer, die gaat vernederd worden door 10/20 rechtsbuitens daar. Zo een fysieke league, dat soort linksbacks redden het ook nooit. Na een paar net niet wedstrijden op de bank en dan verhuurd of speel je nooit meer. Ga nou naar lyon en maak daarna die stap man, laat je niet zo verleiden omdat ten hag daar trainer is. Lyon speel je en doe je dat ook in een leuk team, kan je daarna alsnog de stap maken. Leuke prijs ook, hoorde ze heel het jaar hier zeggen ja minimaal 25. Leuk man!

29 juni 2022 om 12:29

Ik denk juist dat Malacia een fantastische aankoop kan zijn, zal wellicht niet alles spelen in het begin maar heeft een drive waar je u tegen zegt.
Juist in tegen de tegenstanders waar hij zich in kan vast bijten is hij heel sterk.

Hoop dat ie zich goed door kan ontwikkelen dan hebben we voor de komende jaren de vaste lv voor het Nederlands elftal.

Fijn voor Feyenoord dat ze de prijs krijgen die ze willen ook.

29 juni 2022 om 12:33

Fantastische aankoop? Als ik United fan zou zijn zou ik hier niet blij mee zijn. Zij willen terug naar de top en met een Malacia moet je net geluk hebben dat hij zich als een malle ontwikkeld tot een topback. Dat zie ik voorlopig niet gebeuren, vind hem voetballend echt zwak. Drive heeft hij inderdaad wel, maar bij United hopen ze toch op wat meer. Voor zijn ontwikkeling was een transfer naar een EL club mooi geweest.

29 juni 2022 om 12:43

Mensen die zeggen dat hij voetballend zwak is kijken geen wedstrijden van Feyenoord. Zijn voorzetten zijn een zwakke punt van hem, maar verder lijdt hij opbouwend weinig tot geen balverlies en probeert altijd om de buiten heen te komen.

Verder speelt Feyenoord ook gewoon EL.

29 juni 2022 om 12:59

@Oenieboy

Tuurlijk willen ze terug, maar met het aankopen van veel te dure spelers is dat niet gelukt. Ten Hag gaat een collectief bouwen, veel belangrijker. Dan gaat hij geen kampioen worden in zijn eerste jaar, maar heb je wel een veel beter fundament.

29 juni 2022 om 13:08

‘Die gaat vernederd worden door 10/20 rechtsbuitens daar’

Weer zo’n lege uitspraak. De beste man is zelden vernederd en is juist voor de goeie aanvallers een hel. Antony kan niks tegen hem beginnen bijvoorbeeld. Daarnaast speelde die ontzettend sterk en neutraliseerde die vrijwel al het gevaar vanaf die kant tegen Marseille en Roma. Ook geen koekenbakkers.

29 juni 2022 om 14:25

Hoevaak heb jij hele wedstrijden van Malacia gezien? En wat bedoel je met dat soort linksback?

Denk dat ze zich in London en in Liverpool zitten te verbijten… wat een enorme slag zeg voor United.

Hoop dat ten hag er geen Nederlandse enclave er van gaat maken. Dat is in het verleden ook niet goed gegaan bij barca

29 juni 2022 om 12:29

Het recente verleden of het verre verleden, want daar zit nogal verschil in namelijk...

29 juni 2022 om 12:43

Tja en wat voor de één één recent verleden is, is voor de ander een ver verleden, voor mij is 10 jaar terug één recent verleden, ben je 17 dan lijkt het een ver verleden

29 juni 2022 om 12:58

Malacia en De Jong, welke andere NL spelers denk je dat gaan komen? Ik hoop persoonlijk op Dumfries maar daar hoor je niets over. Verder Timber alvast niet. Als je over Ajax spelers hebt is Anthony te duur en Arsenal zit achter Martinez.

Het is wel heel leuk dat al die Feyenoord fans die hier over me heen vielen toen ik zei dat Feyenoord niet meer dan 15 miljoen voor Malacia zouden krijgen nu zelfs bij concurrentie voor hem zien dat het bij 15 miljoen blijft. Dat is gewoon een marktconforme prijs voor een jonge linksback van de nummer drie van Nederland. Men had het maar over 25-30 miljoen. Hopelijk kan er wat meer realisme insluipen in de toekomst.

29 juni 2022 om 12:45

Heerlijk toch, zo je gelijk kunnen halen.

Maar ik meen me te herinneren dat er bij Ajax een beperkte back op de bank zat die ook voor meer dan 20 miljoen verkastte naar Barcelona. Nou, dan schat ik Malacia wel wat hoger in... En zo kan ik nog wel wat voorbeelden opnoemen.

29 juni 2022 om 12:50

Net zo iets als iemand die minder als 10 goals maakt en minder als 5 assist geeft zeggen dat die minimaal 80 mil moet kosten 😂😂😂😂

29 juni 2022 om 12:56

Begrijp je reactie niet helemaal, ik heb namelijk vrij weinig berichten over 25-30 miljoen gezien maar ik heb hier ook niet alles op Voetbalzone gevolgd. Jij hebt het over 15 miljoen, terwijl er 2 miljoen aan bonussen zijn toegevoegd die volgens de media haalbaar is. Daarnaast stond Feyenoord in de onderhandeling niet sterk want iedereen wist dat Feyenoord voor 1 juli een speler moest verkopen in verband met de boeken. Bij de overige spelers staat Feyenoord sterker tijdens de onderhandelingen.

Hele goede speler met nog enorm veel rek erin. Wekelijks heb ik die kleine donder zien spelen in onze Kuip. Leek het af en toe te gemakkelijk te hebben en dat zag je dan wel in zijn spel. Maar als het er toe deed dan speelde hij bijna elke buitenspeler uit zijn spel. Ten Hag heeft natuurlijk Malacia zijn masterclass gezien tegen Antony en is daardoor gecharmeerd geraakt. Het gaat je goed kleine strijder van Zuid

Ik lees steeds dat Malacia te kort zou komen maar hij is juist een type speler die bij veel topclubs zijn mannentje zou staan. Verdedigend is hij heel sterk en aanvallend wordt hij steeds beter. Goede aankoop van United. Hij is trouwens niet veel minder dan Martinez etc dus waarom zou hij niet slagen in de top?

29 juni 2022 om 12:38

Malacia is veel minder dan Martinez. Martinez is een soort complete verdediger, op de lengte na. Positie kiezen, koppen, tackels, spelverdelen, agressie. Heeft het allemaal. Malacia speelt op een andere positie, en heeft echt niet op zo'n manier uitgeblonken als Martinez dat heeft gedaan.

29 juni 2022 om 12:59

Dan kijk je te weinig naar Malacia denk ik. Ben het met je eens dat Martinez een goeie speler is. Beiden spelen op een andere positie maar Malacia is een uitstekende linksback. Vind 15 miljoen een marktconform prijs voor hem en zie hem zeker slagen bij United en nog verdere stappen maken. En Malacia veel minder? Zet je ajax bril af...

29 juni 2022 om 13:56

Het is echt geen Ajax-bril geval. Malacia heeft zich goed ontwikkeld maar het is een lastige vergelijking. Martinez heeft alles dat je hoopt van een voetballende zuid amerikaanse verdediger.

29 juni 2022 om 15:08

Ik mis vooral het gebrek aan een voetbalbril gezien deze twee spelers op verschillende posities staan en je er dingen bij haalt die of niet eerlijk zijn of niet kloppen. Een back hoort niet te kunnen koppen, lekker eerlijke vergeleijking. Dit is hetzelfde als zeggen dat Benzema veel beter is dan Vinicius Junior.

29 juni 2022 om 15:12Wel grappig dat Ten Hag als eerste Malacia haalt. Ik denk dat Erik beter de kwaliteiten van Malacia weet dan menigeen op twitter en Voetbalzone. Verdedigend maak ik me totaal geen zorgen dat hij het gaat redden. En aan de bal is hij beter dan menigeen denkt. Er gaat een compilatie video rond op twitter waarin je kan zien dat hij vorig jaar redelijk vaak een goede bal gaf aan een spits maar dat het dan niet afmaakte. De spitsen van United zijn beter. Ik verwacht daarom ook dat zn aantal assists omhoog gaan.

29 juni 2022 om 12:35

Dat is een non-argument. We hebben allemaal ogen en het is niet zo dat Malacia ergens speelt waar nauwelijks wedstrijden van te zien zijn. Ook het tweede gedeelte is nogal een eenzijdige manier van discussieren. Je kunt het namelijk ook van de andere kant belichten en aangeven dat de Premier League van een veel hoger niveau is dan de Eredivisie en Manchester United is wel even andere koek dan Feyenoord. In Oranje was het allemaal nog niet zo goed en die intensiteit moet hij nu twee keer per week gaan ondervinden. Het is niet vreemd dat mensen vraagtekens bij deze transfer zetten. Voor de rest gaan we wel zien hoe hij het daar gaat doen, maar ik heb er een hard hoofd in.

29 juni 2022 om 13:09

Precies dit. En ik kan van een hele boel verschrikkelijk slechte spelers ook een leuke compilatie vinden op twitter of youtube. Dit is echt niet wat United nu nodig heeft.

29 juni 2022 om 13:09

Ik weet niet hoe jij Oranje kijkt maar maar op zn debuut uit bij Noorwegen na was Malacia altijd prima tot goed in Oranje. Tegen Duitsland bv was hij een van de weinigen die overeind bleef. En dat was nog een soort van A elftal.

Waarom hebben Nederlandse trainers in het buitenland altijd zo enorm de neiging om een Hollandse enclave op te zetten? Is het die zogenaamde trots die we altijd hebben of?

Stuk minder vertrouwen in Ten Hag gekregen en dit frustreert mij echt. Kijk toch eens verder dan je neus lang is joh!

De start is nog niet veelbelovend bij Manchester United. Met alle respect voor Malacia, maar die gaat momenteel niets toevoegen aan Manchester United. Je haalt min of meer de linksback-variant van een Wan-Bissaka binnen, die ook vooral kan verdedigen. Ook qua niveau ontstijgt Malacia de Premier League niet. Hij is wellicht goedkoop voor United-begrippen, maar op dit moment zou je toch aannemen dat de voorkeur eerst ligt bij directe versterkingen. Voor Malacia weet ik ook niet of dit verstandig is (betreft het sportieve plaatje). Dit kan hem zomaar z'n plaats in Oranje kosten, want die gaat niet geselecteerd worden als hij niet speelt.

29 juni 2022 om 12:56

Die vergelijking met Wan-Bissaka hoor ik al vaker voorbij komen, maar dat klopt gewoon niet. AWB kan nauwelijks een bal aannemen en dribbelen. Een van de grootste sterke kanten van Malacia is juist zijn technische vaardigheid en voortzetting. Zijn voorzet is ook heel goed. Daarnaast is AWB een echte tackelaar die vaak verkeerd staat en daarom moet ingrijpen. Malacia heeft dat minder en komt nauwelijks in de problemen. Juist tegen goede directe tegenstanders zie je dat bij hem.

29 juni 2022 om 14:05

Zijn voorzetten mogen nog wel wat beter, maar als ik aan die bal denk die die gaf op Weghorst een tijdje geleden, heb ik daar alle vertrouwen

Dit gaat een van de beste transfers van deze transferperiode worden! Deze jongen is extreem getalenteerd en wordt met de week beter. Deze jongen speelt Shaw en Telles er meteen uit, mede doordat Shaw zovaak geblesseerd is. Malacia is voor zijn wat kleine lengte erg sterk en dominant in duels, er zijn weinig rechtsbuitens die volgend seizoen tegen deze pitbull willen komen te staan!

Wat een reacties zeg over Malacia, alsof hij als de missing link van ManUtd binnengehaald wordt, de speler die het verschil moet maken.

Malacia is voor 17 miljoen als een van de linksbacks binnengehaald, een transfer zoals er zo veel zijn in Engeland elk jaar.

Neemt niet weg dat ik er veel vertrouwen in heb, het is niet voor niks de komende jaren de linksback van Nederland, en ik heb hem wel elke week zien spelen, ipv een zeer groot aantal papegaaien hier.

29 juni 2022 om 12:45

Ik denk dat Ten Hag Malacia een betere winger vind dat Tagliafico. Die had ie voor 5mil mee kunnen nemen. Tan Hag weet dat zijn huidige linksbacks niet goed zijn/weg mogen/vaak geblesseerd zijn, dus ik verwacht dat Ten Hag heeft gekeken naar de linksback in Nederland met het meeste potentieel. Malacia - Wijndal - Tagliafico in die volgorde. Ik denk dat Malacia echt wel aan spelen toe gaat komen. Prima transfer voor zowel Manu, als Feyenoord maar zeker ook voor Malacia.

Ik zie Malaria niet wekelijks spelen maar de wedstrijden die ik gezien heb kwam hij verdedigend ijzersterk over, aanvallend daarentegen was het heel mager. Lijkt me dan toch ook bij lange na niet het niveau dat Manchester zou na moeten streven.

Heel blij mee, wil hem graag aan het werk zien blijven en ik kijk, net zoals de meeste, BPL. En ik kijk, net zoals de meeste geen Franse competitie en zowel alleen PSG. Dus het had zonde geweest als hij naar Lyon was geweest

Goed voor het nederlands elftal als straks een deel internationals dagelijks met elkaar traint

Malacia is echt een prima speler om in je team te hebben, niets mis mee. Voor hem een toptransfer, voor Man Utd weet ik het niet en van uit ETH een achterlijke transfer.
Erik maakt zichzelf zo kwetsbaar door uit zijn eigen netwerk namen te gaan zitten vissen. De afbreukrisico's worden gigantisch, fouten ook. Hij had gewoon de TD en scouts keuzes moeten laten maken en alleen kwaliteiten aan moeten geven, nu die zich inhoudelijk met namen van spelers benoemd vrees ik er echt voor. Niks ten nadele van Malacia, die gaat zich misschien nog wel redden ook en anders kan die net als Daley gewoon terug na een paar (semi)succesvolle jaren en dan lekker in NL verder ballen tegen een mooi salaris bij onze mooie clubs.

Erik, geen snuggere keus om Malacia binnen te halen. Ik hoop echt dat het goed uitpakt voor je.

Maatsen speelde afgelopen seizoen voor Coventry. Waar hij overigens wel een gewaardeerde kracht is.

Ook voor de statuur van Feyenoord een stuk beter om aan ManU te verkopen dan aan Lyon.

Ben ik de enige die denkt dat Malacia gehaald wordt als nummer 3 maar als snel nummer 1 zal zijn op de back? Daarnaast denk ik dat dit ook een open lijntje is naar de zaakwaarnemer van Frenkie. Misschien hangt de Barca-deal wel af van percentages voor de zaakwaarnemer, en wordt dit via Malacia enigsinds omlaag geduwd? Dus dat de zaakwaarnemer zijn portie bij de Barca-deal laat zitten maar dat deze stiekem bij de Malacia-deal zijn toegevoegd?

Mooie transfer voor Malacia, en een transfersom waar we toch tevreden mee kunnen zijn, zeker nu er een doorverkooppercentage zou zijn bedongen. Nu wachten wat de transferperiode ons brengt! Nu al zin in aankomend seizoen, PSV die Benitez en Simons binnenhalen, Ajax die Bergwijn en Brobbey willen, dat word genieten!

Je zal maar United fan zijn en al maanden wachten op transfers. En dan is het eindelijk zover en dan komt Malacia. Dan wordt je toch helemaal gek. Op zijn best een Europese subtop speler en dat is toch waar United niet naartoe wil. Onbegrijpelijke transfer waar zowel Malacia als United niets mee opschieten. Ik hoop voor beide dat ik het fout zie maar volgens mij is die kans niet zo groot.

29 juni 2022 om 12:53

Het is nog steeds pas juni, transfermarkt is nog 2 maanden open, en elke ManUtd supporter weet ook wel dat het hier niet bij blijft natuurlijk.

29 juni 2022 om 13:00

''op zijn best een subtop speler'' die jongen is 22 man, zit nog bizar veel groei in. ik bedoel van Dijk maakte op die leeftijd de stap van Groningen naar Celtic. kan het mis hebben hoor maar vgm heeft hij daarna ook nog een paar stappen gezet. je kan nu echt nog niet zeggen wat zijn top is, potentie heeft hij zeer zeker.

29 juni 2022 om 13:11

Precies. Die tussenstap moet Malacia ook maken. Is nog lang niet klaar voor de top.

29 juni 2022 om 13:23

Zo top is Manchester United ook weer niet lol. nee tuurlijk is het geen garantie dat hij gaat slagen maar om hem nu al af te schrijven gaat nergens over.

29 juni 2022 om 13:31

Bij Groningen kon je aan van Dijk al zien dat hij een killer was. Niet de meest verfijnde maar wel een killer en een leider. Ook was hij constant in zijn prestaties. Malacia speelt goed mee bij Feyenoord maar is zeker geen leider en ik heb hem ook dramatische wedstrijden zien spelen. Maar het grootste verschil zit hem in intelligentie. van Dijk heeft zijn carriere perfect opgebouwd met zijn stappen naar Celtic en Southampton. pas toen was hij klaar voor het echt grote werk. Die intelligentie mist Malacia kennelijk volledig. Hij had maar even hoeven te kijken hoe het van der Beek en Bergwijn vergaan is met doie veel te grote stap en hij had kunnen weten wat zijn toekomst voor 99% zeker zal zijn. De stap naar Lkyon was perfect geweest en zelfs daar had hij het al moeilijk genoeg gekregen. De stap naar United is grootheidswaanzin.

29 juni 2022 om 13:35

@ Korenaar

We weten in ieder geval dat je afgelopen seizoen niet hebt gekeken want daarin was Malacia wel degelijk een leider.

29 juni 2022 om 13:56

oke misschien is de beste verdediger ter wereld niet het beste voorbeeld maar het kan eigenlijk niet mis. zelfs als het bij United niet lukt is het echt niet zo dat hij volgend jaar opeens bij excelsior of volendam staat. van de beek is mislukt maar everton wilde hem wel en bergwijn mislukt en kan nu naar Ajax. als hij bij united mislukt kan hij nog altijd een stap maken naar de nr.8 van frankrijk hoor.

29 juni 2022 om 19:32

Je hebt duidelijk afgelopen seizoen overgeslagen wat betreft volgen van Malacia.

29 juni 2022 om 19:38

Voor iemand die anderen van een gebrek aan intelligentie beticht trek je toch wel bijzondere conclusies.

15 miljoen is niks natuurlijk voor Man United. Ik vind Malacia niks speciaals, voor de eredivisie een goede back maar voor de Premier League kan je hier niet mee aan komen zetten. Het is een bijtertje maar dat is Wan-bissaka ook en die is veel beter, had meer bewezen en die wordt iedere week afgezeken door de supporters omdat hij aanvallend niks toevoegt. Malacia voegt aanvallend ook niks toe en zeker niet op dat niveau. Dan heb je dus twee backs die aanvallend niks brengen, dat wordt fijn opbouwen. Malacia is leuk om de rechtsbuiten gek te maken maar dan past hij meer bij een Brighton.

Dit is echt een topaankoop van Manchester United. Een jonge wingback die jaren meekan , al het b-garnituur als Telles en Shaw kunnen nu weg.

Het klinkt natuurlijk leuk als je naar Manchester United gaat, maar je hebt voor de linksback positie al Luke Shaw en Alex Telles. Gaat hij die dan allebei uit de basis spelen? Ik weet te weinig van die spelers om het goed te beoordelen.

Mooie transfer, hopelijk geen gevalletje Buttner. Nee ik dicht Tyrell een mooie toekomst toe in de PL!

Dit gaat een geweldige transfer worden voor beide partijen. Zie hem dik slagen bij United gezien het slechte spel van Telles en de blessuregevoeligheid van Shaw.

Ik snap de haat omtrent Malacia dus gewoon echt niet, een op en top prof die voetbalt ademt. Geen rare randzaken en de focus ligt puur op slagen. Fysiek gewoon echt een dikke prima en olifanten longen. Kan goed combineren, heeft inderdaad een matige voorzet. Laat Ten Hag nou net het combineren een belangerijk aspect vinden. Tyrell, het gaat je goed! Gaat vele monden ''snoeren'' wat een verschrikkelijk woord eigenlijk.

okdoei

29 juni 2022 om 16:35

mensen vergeten blijkbaar dat Ten Hag bij Ajax ook al achter Malacia aanzat, voordat de aandacht verlegd werd naar Wijndal. Gewoon een meer dan prima back, nr2 in NL elftal, 22 jaar, 3 jaar basis. prima cijfers en nou net echt snel op grove fouten te ontdekken. Prima staat van dienst dus!

Grappig hoe ik in dit forum voorbij zie komen dat Malacia, die het gewoon goed doet, helemaal omlaag gehaald word en vervolgens ene Xavi Simons, die nog geen 1000 minuten heeft gemaakt in het betaald voetbal, word aangepraat alsof hij wereldtop is.

Beiden jong en veel rek erin nog,

Hoop dat het niet waar is. Ik gun hem een transfer naar ol. Lyon daar komt hij tot zijn recht

Prima transfer voor die jongen persoonlijk. De stap van Feyenoord en Eredivisie naar United en de PL is wel een grote denk ik. Hopelijk gaat hij het redden, komt altijd over als een rustige nette jongen die echt voor zijn sport leeft.

Zelfde transfer als Daley Blind toen. Man U begint een middenmoter te worden

29 juni 2022 om 14:33

We hebben allemaal gezien hoe het gaat met Ronaldo. Pogba, Sanchez etc. Die bakken er alleen een hout van als er een basis staat van spelers die wij als middenmoters bestempelen.

Zonder Neville, Solskjear, Park, Valencia, Irwin namen die vooral ondersteunende rollen hadden zijn je topspelers nergens. Al deze spelers waren nobodies toen ze binnen kwamen maar zijn stee vast stap 1 voordat je het team kunt perfectioneren met sterspelers.

De goude lichting van Bayern, Barca en United waren allemaal nobodies uit de jeugd.

Waarom is het dan negatief om een groot talent binnen te halen?

Snap niet dat iedereen zo negatief is. Ik denk dat hij gewoon de nummer 1 back word bij mu ! Telles en shaw hebben het gewoon niet. En ja ik denk dat malacia wel de top kan halen.

O o o ten Hag, die wil weer met kerst thuis zijn. Spelers zoals Malacia zijn nog helemaal niet klaar voor de wereldtop. Een stap naar Lyon is al groot zat.

Zit je zometeen met een Nederlandse enclave , waarvan het risico aanwezig is dat ze niet presteren.

29 juni 2022 om 19:40

Wereldtop? Hij gaat naar die andere club in Manchester hè

Wat hoop ik dat hij de mensen hier de mond gaat snoeren. Het negatieve tegen Nederlandse spelers begint echt lachwekkende vormen aan te nemen. Eerst allemaal zeuren en piepen dat spelers niet meer verkocht worden aan grote clubs, nu is het gebeurd en is elke andere speler beter.. Malacia vind ik persoonlijk beter dan telles en is verdedigend beter dan Shaw, moet aanvallend nog wat beter worden, maar dat gaat onder ten hag zeker goedkomen.

Heeft totaal geen niveau voor Man United hahahaha!

Wat een transfer. Denk dat hij de mensen zal verbazen. Is afgelopen jaar enorm gegroeid. Nu hopen dat zich dit blijft voortzetten. Succes!

Heel erg benieuwd hoe hij het gaat doen. Gaat hij het hoge niveau aankunnen in de BPL? En ook het tempo en dergelijke.

Zeer benieuwd. Gun hem het beste. Hopelijk snoert hij velen de mond hier. Ik ben niet direct negatief over de stap, maar weet gewoon niet wat ik van hem kan verwachten op ''zo'n hoog niveau''.

Vooral heel nieuwsgierig. En gewoon een redelijk bedrag!

Ik vond Malacia echt een goede ontwikkeling doormaken, maar United? Nee, zover vind ik hem nog niet. Hoop wel dat ik ongelijk heb trouwens. Ben benieuwd.

Met shaw, telles en Williams in de selectie heeft hij genoeg concurrentie daar. Hoop dat hij het red of dat er nog 1 of 2 weggaan. Anders zware dobber....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
16.Everton0-2
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper20
Diogo DalotVerdediger20
H. MaguireVerdediger20
T. MalaciaVerdediger20
L. MartínezVerdediger20
L. ShawVerdediger20
Bruno FernandesMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

9 fans
Verdediger, 22 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren