Ibrahim Afellay reageert bij Studio Voetbal op rap van Ryan Babel

Maandag, 27 september 2021 om 13:36Dominic Mostert • Laatste update: 16:56

Ibrahim Afellay heeft met verbazing kennisgenomen van een nieuwe track van Ryan Babel. In het nummer Open Letter blikt de openhartige aanvaller van Galatasaray terug op momenten uit zijn carrière en sneert hij naar Afellay, met wie hij samenspeelde bij Oranje. Babel suggereert dat Afellay met geldproblemen kampt. "Hoorde in de wandelgangen je bent broke, bro", rapt Babel onder meer. Afellay weigert terug te sneren naar Babel.

"Ja... met verbazing eigenlijk", reageert Afellay bij Studio Voetbal op de vraag hoe hij keek naar de rap. "Ik kan alleen maar positief over hem zijn. Ik heb hem alleen meegemaakt bij het Nederlands elftal en ik ken hem als een heel aardige jongen. Ik heb geen enkel slecht woord voor hem." In de track zegt Babel dat hij 'niet eens wil beginnen over mannen op tv', die hij 'lame' vindt. Een foto van Afellay verschijnt, waarop de oud-middenvelder op de bank zit bij Barcelona. "Bro ik ken je niet van Barça, misschien meer van PSV. Oh nu ben je analist? Hmm zo zo. Hoorde in de wandelgangen je bent broke bro. Je roept dingen je denkt niet meer aan die bro code. Maar ik snap het als je carrière doodloopt."

Sjoerd van Ramshorst vraagt vervolgens of Afellay financiële problemen heeft. Theo Janssen zegt gekscherend dat Afellay met twee auto’s naar de studio is gekomen; voordat Afellay er zelf iets over kan zeggen, wordt het onderwerp door de presentator afgesloten. Daarvoor zei Janssen dat Babel als voetballer veel heeft bereikt voor zijn kunnen. "Ryan is gewoon een redelijke speler die een heel mooie carrière heeft gehad, een beetje zoals Dirk Kuyt. Daar moet je respect voor hebben. Maar als je inhoudelijk naar hem kijkt als voetballer, was het geen geweldenaar."

Het artikel gaat verder onder de video
Nkunku blaast Hertha hoogstpersoonlijk omver | Leipzig - Hertha BSC | Highlights
Meer videos

In juni liet Babel via Instagram al blijken geen liefhebber te zijn van Afellay. Hij reageerde toen op een bericht van LaLiga, waarin alle Nederlandse (oud-)spelers van Barcelona op een rij werden gezet naar aanleiding van de komst van Memphis Depay. In het rijtje stond ook de naam van Afellay. In de reacties gebruikte Babel de clown-emoji om Afellay te beschrijven, waarmee hij suggereerde dat de voormalig middenvelder niet serieus valt te nemen.

Het was toen onduidelijk waar de onenigheid tussen Babel en Afellay vandaan kwam. Vermoedelijk heeft Afellay als analist dingen gezegd die Babel niet konden bekoren. In de aanloop naar het EK noemde Afellay bij Studio Voetbal zeven aanvallers die hij zou opnemen in de voorselectie en daar zat Babel niet tussen. Uiteindelijk viel de 69-voudig international daadwerkelijk buiten de boot. In 2017 vertelde Babel aan de Volkskrant dat hij ervan baalde dat hij niet mee mocht naar het EK 2012 en Afellay wel. "Ik was fit en in vorm. Het is niets persoonlijks naar Ibrahim Afellay toe, maar hij was een jaar geblesseerd geweest en ging wel mee."Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door jansen joenite)

Hele volwassen en zakelijke reactie van een wijze man. Weglachen en niet serieus te nemen die clown met zijn roze coupe. Met geld koop je helaas geen karakter, misselijke vent zeg die Babel, al betwijfel ik het ‘vent’ gedeelte met zijn gedrag. Lijkt wel een oud wijf, neem een snicker man.

26 september 2021 om 23:59

Goed dat hij er niet te veel op ingaat. Dan dooft dit ook weer snel

27 september 2021 om 00:30

Die babel reageert op alle kritiek die hij krijgt, zelfs als je hem een pb via socialmedia stuurt reageert hij geërgerd en gefrustreerd klein mannetje. Iets zit hem dus dwars, misschien daarom die rare teksten

27 september 2021 om 06:24

Klopt inderdaad. Ik weet nog wel dat een klasgenoot in Babel zijn Hoffenheim tijd had getweet dat hij meer rapt dan goals maakt (achteraf natuurlijk ook enorm kinderachtig) en Babel er met gestrekt been in ging en hem terug probeerde te dissen.

27 september 2021 om 07:09

Dan had Babel beter een rap kunnen maken met als titel, 17 miljoen mensen, iedereen had kritiek op hem namelijk.

27 september 2021 om 08:58

Breng hem nou niet op ideeën FCRRR !!!

27 september 2021 om 10:24

Dan ben ik benieuwd naar z'n reactie op Marcel van Rosmalen. Geweldig stukje haha, zie hierboven de video.

Qua geld weet ik het niet, maar qua klasse is Afellay wel veel rijker dan Babel.

27 september 2021 om 00:01

Rijker dan Babel weet ik niet ik denk andersom, maar Afellay is wel dik millionair dus dat spotten met "dat Afellay broke is" slaat nergens op. Heel kinderachtig van Babel.

27 september 2021 om 00:08

Hij heeft het ook over rijk zijn qua klasse. Als in volwassenheid, geestelijke rijkdom. En ik ben het daar zeker mee eens.

27 september 2021 om 08:41

Stoeptegels bij mij voor zijn dat ook. Wat een kleuter ben je als je zo graag wil uithalen naar mensen die met geen kwaad woord over je spreken. In het vorige topic over Babel reageerde iemand dat hij wel 31 pandjes heeft dus dat hij daarom geen joker is.

Ach, de maatstaven van vandaag.

27 september 2021 om 09:54

Stiekem was dat Babel zelf met een anoniem account

Wat een clown die babel, klasse reactie van Afellay. Niks van aantrekken

27 september 2021 om 07:45

Theo doet dit ook sterk, zorgt er netjes voor met een grapje dat Ibi niet hoeft te reageren, hup volgend onderwerp.

Kuyt vergelijken met Babel gaat me wel enigszins ver. Kuyt had misschien geen fluwelen techniek maar is jarenlang van waarde geweest in de Europese top. Babel is dat nooit gelukt

27 september 2021 om 00:03

Daarna zegt hij toch ook dat Babel inhoudelijk geen geweldenaar was?

27 september 2021 om 00:07

Babel daarentegen zal zich vast te groot voelen om met Kuyt vergeleken te worden.

27 september 2021 om 00:12

Kuyt heeft notabene in een Champions League finale gescoord. En was een onmisbare schakel in Van Gaals WK Brazilië campagne. Ik snap wat Theo bedoelt, dat het geen gepolijste technici zijn, maar Kuyt zit minimaal 2 categorieën boven Babel qua klasse. En dan vergat ik zijn rol bij het Feyenoord kampioenschap zelfs nog! op zijn oude dag. Nee, zeker twee categorieën hoger. Die mag je niet zo vergelijken.

27 september 2021 om 01:36

Onmisbaar is overdreven.

27 september 2021 om 01:46

mvbfan, Kuyt werd door Louis opgesteld als verdediger en dat bleek een schot in de roos. Kuyt speelde toen echt goed.

27 september 2021 om 01:54

Van Gaal heeft hem het halve elftal doorgeslingerd omdat hij op verdedigende posities, als spits van nature, nog steeds beter was dan de alternatieven. Dan ben je vrij onmisbaar. Kuyts multifunctionaliteit was doorslaggevend in de prestatie. Natuurlijk was het FC Alle Ballen Op Robben, maar die kan het ook niet alleen.

27 september 2021 om 07:24

Niet alleen in van Gaals Oranje hoor. Is gewoon altijd geselecteerd en heeft op alle toernooien gespeeld.

27 september 2021 om 10:09

Absoluut onmisbaar. Er werd toen dagenlang nagedacht wie in godsnaam achter Maicon aan moest rennen. En Van Gaal zette Kuyt op Maicon en opeens moest Maicon achter Kuyt aan rennen. Meesterzet. Die hele Maicon was onzichtbaar.

28 september 2021 om 00:07

Maicon? Was dat niet brazilie met bert? Ik ben in de war nu

27 september 2021 om 00:49

Daarentegen zie ik Kuyt niet zo chille track opnemen als Babel

27 september 2021 om 04:12

Een chille track? Ik vind hem als artiest behoorlijk talentloos.

27 september 2021 om 06:09

Het was cynisch Orwell, het was cynisch.

27 september 2021 om 01:51

Onze Dirk heeft alles uit zijn carriere gehaald als voetballer. Die liet zien dat je op basis van inzet en karakter ver kon komen. En was op meerdere plaatsen inzetbaar zelfs als back deed hij het beter dan de gemiddelde back in de eredivisie. En stond altijd als eerste op het papier van Van Gaal.

27 september 2021 om 03:18

@Japie Hij doelt op het maximale eruit gehaald

Ik vond Affelay trouwens zeer chique en volwassenen reageren op die dis van Babel die eigelijk alleen maar was geboren omdat hij niet tegen kritiek kan. Affelay was totaal niet vilein of rancuneus, maar eigenlijk vol verbazing omdat hij volgens eigen zeggen altijd een normale relatie heeft gehad met hem.

27 september 2021 om 00:18

Dit is trouwens een mooi voorbeeld van een karakter zijn en een karakter hebben.

27 september 2021 om 09:05

Klopt, Afellay zit hier veel volwassener in. Het is gewoon pijnlijk om te zien, zo’n sneue, kinderachtige rap van een voetballer, en dan zo’n volwassen reactie van een generatiegenoot.

27 september 2021 om 09:07

@boys

"op die dis van Babel die eigelijk alleen maar was geboren omdat hij niet tegen kritiek kan."

Maar wat is de kritiek dan? Is het zoals hier staat? Dat zpu gewoon genant zijn, als hij hierdoor iemand aanvalt. Dit is niet eens kritiek hebben.

"in de aanloop naar het EK noemde Afellay bij Studio Voetbal zeven aanvallers die hij zou opnemen in de voorselectie en daar zat Babel niet tussen."

En dan rapt hij over de bro-code, maar kijk hoe hij als klein kind zelf reageerde. Waar is nu zijn bro-code??? Echt een jankerd.

Koeman had deze malloot er nooit bij moeten houden. Is gaan denken dat hij beter is dan werkelijkheid.

"in 2017 vertelde Babel aan de Volkskrant dat hij ervan baalde dat hij niet mee mocht naar het EK 2012 en Afellay wel. "ik was fit en in vorm. Het is niets persoonlijks naar Ibrahim Afellay toe, maar hij was een jaar geblesseerd geweest en ging wel mee.""

Klasse reactie van affelay. Niet meegaan in het kinderachtige gedrag van Babel. Vind dat hij het sowieso tegen mijn verwachting in uitstekend doet als analist. Heeft een stevige mening waar ik het niet altijd mee eens ben, maar hij onderbouwd het goed. Had ik niet verwacht als je zijn interviews als voetballer zag.

Zo zo, masterclass in iemand nóg kleiner maken. Gewoon geen onvertogen woord, heerlijk

Nette reactie Affelay, en heerlijke column van Van Roosmalen over Babel. Babel is gewoon niets meer dan een zak stront waar af en toe wat stinkend gas uit ontsnapt. Qua voetballer overschat, als mens bijkans nog slechter. Wie tegenwoordig Brian Roy ziet en zich afvraagt, hoe kan iemand zo afglijden, die raad ik aan, kijk naar Ryan Babel.

Die Babel heeft zichzelf weer is compleet voor lul gezet en met deze reactie maakt affelay het alleen nog maar mooier. Geen aandacht geven aan die zielige mannetjes als Babel.

' Kill 'em with kindness' tot de tweede macht was dit. Heel chic van Afellay. Babel heeft zichzelf enorm voor schut gezet en zich op zijn allerkleinst laten zien. Daar hoef je niets aan toe te voegen, maar het is wel knap als je dat dan ook niet doet. Ikzelf had waarschijnlijk op zijn minst wel een sneertje uitgedeeld aan die dwaas, maar Afellay liet vanavond zien dat zo'n reactie als de zijne veel meer impact heeft. Mooi om te zien dat verschil in volwassenheid bij leeftijdsgenoten.

Afellay laat hier wel zien dat hij de klasse heeft van iemand die bij de best team aller tijden heeft gespeeld. Die kan je helaas niet kopen als huisjesmelker.

Jezus Ryan wat kun je diep zinken zeg…

Afellay is toch een rustige en beschaafde jongen en deze klasse reactie verdient alleen maar lof!

Misschien moeten ze maar eens beginnen over de bedplas ervaringen van Babel. Iedereen die bij jong oranje zat weet ervan.

27 september 2021 om 01:18

Haha misschien moet Ibi over bedplassen rappen van Babel, dat zou pas gaaf zijn en een mooie dis. Wist niet dat Babel een bedplasser was, zo dat weten wij dat ook weer.

27 september 2021 om 05:27

Iedereen die daarover begint is m.i. niets beter dan Babel. Affellay had het beste antwoord dat je kon geven.

28 september 2021 om 01:48

Het beste antwoord zeker. Maar ik zou mezelf niet voor lul laten zetten. Gewoon een grapje maken, ik als Afellay zijnde had gewoon gezegd, “iedereen weet dat hij nog kinderachtig is, hij plaste op zn 20e nog in bed.” Geloof mij dan hoor je die randdebiel van een Babel nooit meer

28 september 2021 om 16:39

Wijsheid komt misschien met de jaren, maar olie op het vuur gooien brengt meestal weinig goeds. Affellay zit daar om over voetbal te praten en niet voor dit soort onzinnige randzaken.

Affelay reageert volwassen. Iets wat van Babel niet gezegd kan worden. Die gedraagt zich als een kleuter en ik begrijp niet echt waarom Babel zo'n grote mond heeft. Hij is niet bepaald een wereldster. Zo ga je ook niet met je collega's om.

Kunnen Babel en Elia niet samen worden verscheept naar een of ander eiland waar ze de hele dag samen op alles en iedereen met wie ze een probleem hebben , kunnen zeiken? Deze twee ben ik zo ongelofelijk beu. Kunnen niet tegen kritiek en zijn bij het minste of geringste op hun tenen getrapt. Afellay reageert zoals iedere volwassene dat zou doen, klasse.

Ontzettend knap hoe Affelay reageerde. Hij laat zien wie de volwassen man is.

Na die korte corner hoef je ook niet veel meer te zeggen

Ik snap die hele reactie van babel niet. Bro-code? ze kennen elkaar niet eens zegt hij zelf. ja van toen hij bij ajax speelde en affeley bij psv.. dat is geen kennen, dat is elkaar rivalen zijn. verder doet babel precies datgene wat hij "de mensen van tv" beticht, door een gerucht zo de wereld in te gooien.

1 ding is zeker, babel is bij vriend en vijand erg triest over gekomen. ik zou als ik hem was in ieder geval met een uitleg komen, want niemand begrijpt het en triester dan dit word het niet. erger kan hij het dus niet maken.

Waarom ga je ook naar doen tegen Affelay of all people, een man die een transfer naar Barca afdwong door zijn rol als dragende kracht van PSV en vervolgens met name door blessures zijn carriere zag vervliegen. Voor welke ploeg is Babel ooit doorslaggevend geweest? Wanneer is ie in het Nederlands elftal ooit beslissend geweest? Hij heeft een interland of 65 maar nul toegevoegde waarde ooit gehad. En dan zo'n ongelofelijk slecht rapnummer uitbrengen met het soort rijmschema en flow waar ik als achtjarige als ik het voor pakjesavond had geschreven nog uitgelachen voor was geweest. Ryan, blijf bij je leest. Je bent het type voetballer dat mensen zijn vergeten over 5 jaar.

27 september 2021 om 09:22

@bongiorno

"je bent het type voetballer dat mensen zijn vergeten over 5 jaar."

Natuurlijk is hij wel super goed voor quiz avonden in de toekomst.

Noem NL voetballer(s) die roze haar hebben
Noem NL voetballer(s) die geen basisplek hadden in 2021 bij slechtste Gala in 35 jaar.
Noem NL voetballer(s) die slechter rappen dan voetballen

Worden hersenskrakers over 5 jaar

Wat doe je als notabene een wankelende ploeg als Galatasaray je niet opstelt in de basis? Juist dan ga je rappen over anderen om in de spotlights te komen. Zielige vent..

Klasse reactie van affelay. Gewoon er boven staan en lekker negeren. Gaat nergens over. Babel gaat hier af als een gieter

Tering zielig met ze rap zooi. Dit is geen rap, totaal niet , rap is muziek vanuit soul en de hart , dit is aandacht krijgen en janken wat babbel doet

Dit laat zien hoeveel meer klassen Ibrahim heeft dan Ryan. Zonde van zijn blessure want zijn carriere had er veel betee uit kunnen zien. Leuke voetballer en een top analist!

Volwassenen reacties, goed gereageerd kunnen de divas van VI misschien wat van leren.
Niets tegen Babel maar die diss track was gewoon slecht qua flow, beat alles.
Beide heren hebben een mooie voetbal carrière gehad

27 september 2021 om 09:25

@iloveboobs2

"kunnen de divas van VI misschien wat van leren"

Hoe hebben die gereageerd eigenlijk hierop?

27 september 2021 om 10:28

Over het algemeen
Moeten altijd het laatste woord hebben
Net als vrouwen
En zijn ook extreem gevoelige, zetten een masker op. En doen zich voor als echte stoere mannen. Yeah right

27 september 2021 om 10:30

Dat zal nog wel komen, volgens mij hebben ze Babel vaak genoeg afgevallen (vandaar de rap) maar nog niet over deze clip zelf.
Derksen zal er eerder hard tegen in gaan in plaats van dat je het laat gaan zoals Affelay,

Dit is aan alle voetballers die rapper willen zijn...

ABC KAP ERMEE...😂🤣

STOP HOU OP...😂🤣

JULLIE KUNNEN HET NIET...😂🤣

27 september 2021 om 11:20

En dan die typische “rapper” trekjes die de rechtstreeks kopiëren van echte rappers uit Amerika, die het wel kunnen

Ryan Babel is een omhoog gevallen narcistische dwaas. Gelukkig voor hem dat hij zijn brood heeft kunnen verdienen als profvoetballer. Want met zijn onderontwikkelde brein was hij zo in het criminele circuit ingerold.

27 september 2021 om 08:12

"want met zijn onderontwikkelde brein was hij zo in het criminele circuit ingerold." daar is het nog niet te laat voor. Geef het een jaar of vijf als alle aandacht rond Babel weggeebt is en hij kudo's krijgt van de verkeerde mensen.

Louis zag m niet zitten, maar Blind zag potentie..

Dit is geen rap, dit is een slechte imitatie van Jay-Z, en hij geeft alleen maar aan wie anti is, eigenlijk best zielig, maar niemand raakt hem.

Prima reactie, zo maak je Babel nog kneuzige. Overig mag Babel niet in de schaduw staan van Kuyt. Die heeft echt veel meer bereikt zowel voor land als club. Babel is meer niveau Elia, maar dan met minder talent.

27 september 2021 om 10:29

Ik snap de vergelijking met Kuyt ook niet helemaal, daarmee doe je eigenlijk Kuyt tekort.
Ik zou ook eerder een Elia noemen inderdaad, die heeft ook altijd van die rare uitspraken uit rancune.

Heerlijke korte corner van Van Roosmalen trouwens. Als je dan ook die videoclip ziet van die Babel, man man man. Dat is wel heel slecht zeg.
Afellay doet het goed. Geen aandacht aan besteden en al helemaal niet reageren of je ‘broke’ bent. Dat is juist wat zo een gozer wilt.

Sowieso helemaal klaar met die rappers. Er zijn er maar paar in Nederland die kunnen rappen, en dat zijn absoluut niet de mensen die tegen een balletje aan kunnen trappen….

27 september 2021 om 11:19

Maar rappers als Ali B kunnen ook niet rappen. Het is echt iets wat nogal onderschat wordt. Er zijn er idd maar een paar hier die het kunnen.

Laat 1 ding duidelijk zijn, Babel en Depay zijn allebei geen natuurtalenten als Rapper, maar Babel is toch wel ene klein beetje beter. De teksten van Memphis snapt vind een kleuter zelfs matig.

O o o ik heb ff de eerste anderhalve minuut gehoord, maar wat een niveau zeg. Sjonge jonge. Zelfs zijn lyrics zijn verkeerd gespeld in de clip: ‘me eerste label in 2009’.

Goede reactie van Affelay. Snap sowieso niet waarom veel ‘rappers’ zichzelf altijd willen vergelijken met anderen en willen praten over hoeveel geld ze hebben. Lijkt me een vorm van onzekerheid.

Respect voor Affelay, die maakt Babel alleen maar zieliger met deze klasse reactie.

Overigens zaten de comments op Youtube onder die track vol met negatief commentaar op Babel, een beetje zoals de reacties hier ook zijn. En wat doet Babel, hij zet de comments uit. Wat een fragiel klein egootje heeft die manchild.

perfect affelay, de enige en juiste manier om hem zonder woorden voor joker te zetten en daarnaast ga je toch iemand met roze haar niet serieus nemen ? een rap maken over een collega, hoe kansloos ben je dan ? gangster babel , laat me niet lachen Ik denk dat babel een zwaar minderwaardigheidcomplex heeft of is het juist overschatting , wie het weet mag het zeggen......

Ben onder de indruk van Afellay, erg sterke reactie. Ook inhoudelijk qua analyses doet hij het goed. Dacht dat ik het nooit zou zeggen, maar Van Hooijdonk begint mij ook steeds beter te bevallen. Riep vroeger veel onzin en had een erg eenzijdige kijk op zaken, dat is verbetert. Scheelt dat je met een droeftoeter als Vermeulen naast je er al snel goed van af komt. Daarnaast doet de samenwerking met Afellay, VD Vaart en Janssen hem zichtbaar goed.

Babel... Tja, die kan de prullenmand in. Toen hij een paar jaar geleden weer bij het NL elftal werd gehaald moest ik al lachen om zijn reactie. Hij deed net alsof Nederland hem wereldvreemd was en hij niemand uit de selectie kende. Hij wou zich toen echt boven de anderen zetten, als wereldster in internationale voetbal. Uiteindelijk kiest Babel in zijn carrière altijd voor de makkelijke weg. In Turkije bijvoorbeeld presteren alle gevallen 'sterren' nog aardig. Denk aan een Quaresma in recente verleden.

Dit geeft het verschil in niveau wel aan. Triest en sneu van Babel zoals we hem inmiddels kennen, helemaal goed van Affelay om er verder niet al te veel woorden vuil aan te maken.

Affelay is een verademing op TV en maakt samen met Janssen van Studio Sport wel een vermakelijk programma, waar het eerder al vrij snel 'saai' en 'degelijk' was.

Perfecte reactie van Ibi. Babel is een sneu neus. Kan geen kritiek hebben. Bro code? Laat me niet lachen man. Ik denk dat de kleurspoeling van die roze coupe zijn hersenpan aangetast heeft. Wat denkt Babel nou? Dat Ibi en de heren van VI onder de indruk zijn van zo'n rapje? Is echt van een niveau ver onder de kleuters...

'Op zijn hoofd wappert niets, in zijn hoofd van alles.'

Hilarisch!

Bizar hoe Babel Afellay afkraakt, zelf kan hij amper een bal raken. Wie neemt hem nog serieus?

Volgens mij heeft affelay het beter voor elkaar dan afglijdende babel waar niemand meer op zit te wachten. Affelay blijft beschaafd en heeft een prima baan nu. Babel heeft waarschijnlijk meer geld (want daar gaat het bij dat soort kleine jongetjes om ) en praatjes en kan niet tegen kritiek.
Babel is degene die zichzelf nu voor schut zet. Affelay blijft volwassen en wijs reageren. Top!

Babel ziet er uit als een clown en gedraagt zich nu ook als een clown. Wat een dom figuur is dat.

Wat een zielige man die Babel. Oliedom en stront oneerlijk. Als.je uitdeelt moet.je ook.incasseren. en een 12 jarige online afzeiken zoals.je deed getuigt van weinig hersens. Zielig mannetje ben je. Bro dit bro dat, voor mij heb je nooit in een Nederlands shirt gespeeld en daar heb ik geen clown emoji voor nodig.

Is toch wel hilarisch om te bedenken dat Babel afgelopen wedstrijd 90 minuten op de bank heeft gezeten. 😂 Dan kun je toendertijd met al die sterren beter op de bank zitten bij Barcelona dan nu bij Galatasaray. Welke speler van Galatasaray van nu kan zich meten met de top van Barca toen? Toen had je concurrentie van Messi, Alexis Sanchez, David Villa, Pedro, Xavi, Iniesta, Busquets, Fabregas. Ga er maar aan staan als middenvelder cq aanvaller. En van wie heeft Babel nu concurrentie? I.i.g. voor mij 2 onbekende Turkse spelers voor de linksbuiten positie.

Goed gereageerd van Ibi. In de wandelgangen heb ik gehoord dat Babel een enorme sukkel is.

Wel lelijk voor Babel, de manier waarop Affelay reageert. Vind het een lieve jongen, snap er niets van…… Sta je dan met je stoere rap, hahaha

34 jaar oud en dan nog als een kleuter de ‘haters’ aan moeten pakken met een rap. Babel is hetzelfde als Elia. Veel te veel geld op jonge leeftijd waardoor ze nooit volwassen zijn geworden. Totaal geen idee waar het leven echt om draait.

Ziet er meer uit dat Babel aandacht zoekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2224 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

Nederland
262 fans
Middenvelder, 35 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren