GunneRo
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 19 december 2008
  • GunneRo
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.723
  • jaar (--)
  • 2
Persoonlijke berichten
5 juni 2014 om 15:08
#6

Het was in een oud topic, dus plaats het hier nog maar eens. Op jouw reactie.

Heb je Ox gisteren voor Engeland zien spelen? Wenger moet van het idee af om hem centraal te zetten, hij was erg goed bezig op de flank gisteren. Zonder bal is hij te goed om centraal te spelen. Dan heb je als dubbele pivot nog Ramsey en Wilshere, met te slechte spelers als Arteta en Flamini erachter.

Manchester United kon in 2012 kampioen worden met Cleverley en Carrick op het middenveld, waar was hun Bender naast Ramsey? Ze haalden Van Persie, terwijl ze Rooney (die uit een fantastisch seizoen kwam), Welbeck, Hernandez hadden. Die bracht hen het kampioenschap. Ik ben van mening dat Cesc dusdanig veel kwaliteit in het elftal brengt dat je hem terug moet halen. In de meeste wedstrijden kan hij naast Ramsey, in de toppers rust je één van de twee en heb je een game-changer op de bank en zet je een DMF ernaast. Maar dat is in de toppers uit. Chelsea in het Emirates zakte alleen maar in. Dan wil je iemand hebben die Giroud vijf keer voor de keeper zet, want dan scoor je misschien een keer. Bovendien wil Cesc naar Arsenal komen, kun je hem in de huidige markt voor een spotprijs kopen (wie zegt dat Schneiderlin beschikbaar is na de leegloop van Soton? Wie zegt dat Bender deze zomer wel wil komen? Lars heeft sowieso net verlengd).

Als we Cesc niet halen, kan ik dat echter wel rationaliseren. Maar dan eis ik, en dat kan ik niet genoeg benadrukken, dat we grote vissen gaan vangen deze zomer. Geen half werk met Loic Remy. Nee, Cavani en Sven Bender. Vandaag heb ik de naam Gareth Barry horen vallen in geruchten. Als we het weten te presteren om zulke spelers te halen terwijl Cesc in West Londen het kampioenschap binnentikt word ik gek.

13 september 2017 om 13:24
#8

Ik begrijp dat je al eerder met Benelegendary hebt geprobeerd te discussieren? Verspilde moeite, maar daar ben je ongetwijfeld zelf ook achter gekomen.

13 september 2017 om 14:18
#9

Dat leuke is er rap af aan t gaan, sinds het de laatste tijd (maanden, zo niet jaren al) meer om clicks lijkt te gaan en er daardoor steeds meer kleuters rondhangen, helemaal nadat de app uitgebracht is.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
Girondins de Bordeaux hoopt Thierry Henry aan te stellen als nieuwe trainer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren