Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeulen komt met opvallende reden waarom Gimenez weer begint te scoren

Laatste update:

Arno Vermeulen heeft zondag bij NOS Studio Voetbal een interessante theorie onthuld waarom Santiago Gimenez weer scoort voor Feyenoord. Volgens de NOS-commentator heeft het er alles mee te maken dat de vriendin van de Mexicaan weer in Nederland is.

Gimenez begon geweldig aan dit seizoen, met maar liefst achttien doelpunten voor de winterstop in de Eredivisie. Na de winterbreak wilde het echter maar niet lukken voor de Feyenoord-spits. In de topper tegen PSV van afgelopen zondag maakte hij zijn eerste Eredivisietreffer sinds 14 januari.

Ibrahim Afellay concludeert dat het voor Feyenoord van cruciaal belang is dat Gimenez weer gaat scoren. “Op het moment dat hij niet scoort, is ook zijn aandeel in het veld wel heel minimaal. Als je dat afzet tegen Brian Brobbey en Luuk de Jong, dat is wel echt een wereld van verschil.”

“Brobbey scoorde niet aan het begin van het seizoen, maar hij speelde wel geweldig”, vervolgt Afellay. “Die kun je inspelen, die houdt de bal vast en bovendien laat hij anderen beter spelen. Hetzelfde geldt voor De Jong, maar bij hem (Gimenez, red.) is zijn spelaandeel heel gering.”

Pierre van Hooijdonk is het eens met zijn collega analist. “Hij krijgt natuurlijk ook wel veel lange ballen die hij moet verwerken, alleen daar doet hij zich er vaak veel te makkelijk vanaf. Ik vind dat hij daar veel meer kan doen voor het elftal.”

“Een moeilijke lange bal mag je ook wel eens gewoon even bij je houden, dan geef je het elftal weer lucht”, aldus Van Hooijdonk. “Ik vind dat hij er veel te makkelijk mee omgaat, voor een spits van zijn niveau. Natuurlijk zijn de vleugelspelers bij Feyenoord ook niet ideaal voor hem, op Minteh kan hij namelijk gewoon totaal niet rekenen.”

Vermeulen reageert daarna met de opmerking dat Gimenez de komende weken weer veel gaat scoren. “Zijn vriendin is weer terug in Nederland. Vanaf dat hij geen goal meer maakte is ze weg.” Afellay reageert cynisch: “Is ze een half jaar weggeweest dan?”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is z'n vriendin dan zaterdagavond langs alle verdedigers van PSV geweest dat ze hem zo vrij een balletje binnen lieten tikken?

4 maart 2024 om 08:48

Ach ja, die probeert gewoon puntjes te verbinden. Een speler blijft niet eeuwig uit vorm als daar niet een heel concrete reden voor is. Het was een kwestie van tijd dat hij weer zou gaan scoren.

4 maart 2024 om 09:52

Maar is hij weer in vorm dan? Ik zag hem een 1-op-1 missen waar hij alle tijd en ruimte had, en die hij voor de winterstop blind zou maken. Staat nu op de goede plek na een mooie actie van Geertruida, maar had er nog wel eentje mogen/moeten maken.

Eén zwaluw maakt nog geen zomer, om er maar eens een Mario Been-uitspraak uit te gooien.

4 maart 2024 om 15:07

Mee eens. Ik heb ook wel het idee dat de aandacht hem wat te veel wordt. Niet per se die van de Nederlandse media, maar hij schermt nu met interesse in het buitenland en weet dat hij gevolgd wordt door grote clubs. Dan wordt het allemaal toch wat moeilijker.

4 maart 2024 om 15:28

Maar aan de andere kant vond ik hem behoorlijk goed spelen. Was goed in zijn acties, gebruikte zijn lichaam zeer goed bij die lastige hoge ballen, was degelijk in de combinaties. Ja, die ene kans had er in gemoeten, maar voor de rest was het echt wel goed hoor.

De reden die Arno geeft klinkt misschien wel heel kinderachtig, maat ik snap best wel als hij zich niet lekker in zijn vel zit en hij een beetje heimwee heeft het best lastig kan zijn. We onderschatten vaak (gelukkig steeds minder) dat je mentale gesteldheid flink wat invloed heeft op wat je dagelijks doet. Dit geeft maar weer eens aan dat hoe goed je het ook hebt, je emoties en je omgeving ontzettend belangrijk zijn en dat veel geld en goede omstandigheden niet kunnen opboksen tegen dit soort dingen.

Voor ons Feyenoorders hopen dat Santi er mentaal weer een beetje bovenop komt. De laatste tijd waren de geluiden en kritiek weer erg negatief. Maar het stukje mens zijn is voor vele soms moeilijk te accepteren. Presteer je, dan kun je naar Atletico Madrid, zit je mentaal niet zo lekker in je vel, ben je overschat.

4 maart 2024 om 10:59

Edson Alvarez had hetzelfde, heeft hij ook wel eens benoemd in een interview. In het eerst jaar bij Ajax was zijn gezin nog in Mexico en had hij moeite met aanpassen, ondanks meerdere spaanstalige spelers in de selectie. Zodra zijn gezin in Nederland kwam wonen ging het hem makkelijker af om te wennen aan Nederland en speelde hij ook beter. Hij had ook invulling aan zijn vrije tijd in plaats van op zn hotelkamer games spelen etc.

Deze bal was niet te missen... De andere kansen heeft hij gewoon ook weer vakkundig om zeep geholpen. Ik gun het hem van harte maar één zwaluw maakt nog niet perse zomer. We gaan het zien!

Die 1 op 1 moet ie maken, of zat zn vriendin nog op het toilet toen?
Verder was hij wel aan het werken en sleuren, maar dat doet hij toch wel.

Is ze een half jaar weggeweest dan? Ja, Ibrahim Afellay, sommige vrouwen werken. De vrouw van Santi is actrice in Mexico. Ibi is echt opvulling aan die tafel. Heeft nooit wat zinnigs te melden en is nergens van op de hoogte.

4 maart 2024 om 08:53

Arno Vermeulen begon over die vriendin, niet Afellay.

4 maart 2024 om 09:09

Dat hij niet altijd iets zinnigs over voetbal heeft te zeggen is idd opvulling. Maar niet weten dat een vriendin/vrouw actrice is... Kom op joh, dat heeft toch niks met voetbal te maken en geheel terecht als je zoiets niet altijd weet.

4 maart 2024 om 09:11

Het zou toch wat zijn dat analisten op de hoogte moeten zijn wat de vrouwen van de voetballers precies doen, daar zitten we op te wachten als voetballiefhebber!

4 maart 2024 om 09:19

Die Mexicaan bij Ajax had het in het begin ook zwaar toen zijn vrouw nog geen verblijfsvergunning voor NL kreeg. Een vader of moeder die slecht ligt kan ook veel invloed hebben op het spel van zijn of haar zoon. Je kan niet alles weten, maar je kan je wel proberen te verdiepen. Een Arno kan soms met stompzinnige redenen komen, maar hij doet wel research. En misschien vinden wij het stompzinnig, maar is het wel zomaar de reden. Alvarez bleek ineens wel te kunnen voetballen toen zijn gezin naar NL mocht komen.

Ah dat lijkt inderdaad plausibel Arno, daarom verprutste hij een 1 op 1 en verprutste nog een enorme kans met een slechte aanname om vervolgens een balletje in te pissen. Allemaal door de aanwezigheid van zijn vrouw.

Ze is al even terug hoor dus dit idee van Vermeulen klopt niet. Vond zelf Santi gister eindelijk weer een beetje bedreven en gaan voor zijn acties, het leek weer een beetje ergens op. Nu deze lijn doorzetten.

Goede reden ja. Hij miste zeker 3 opgelegde kansen, en deze had zijn moeder nog gemaakt.
Arno Vermeulen lijkt mij een top directeur voor AZ!

De vorige twee wedstrijden werd ze toch ook al in beeld gebracht? Volgens mij een beetje een nep popiejopie praatje van Vermeulen.

Gimenez is een zelfde type spits als Haaland. Die moeten het hebben van de goals aangezien dat hun grootste kwaliteit is. Als Haaland niet scoort is heel City een stuk minder. Zelfde met Gimenez, zoals hier beschreven laat hij niet anderen beter spelen.

Jammer maar hij heeft zn feiten niet juist. Ze was alweer een maandje terug en was dit weekend zelfs weer niet in NL. Helaas de theorie klopt niet

Ik weet ook waarom hij weer scoorde. Hij stond op een meter van de goal en er stond geen keeper meer in de goal. Missen was bijna onmogelijk.

Mooi geframed dit, hij heeft slechts 6 weken in de competitie droog gestaan niet 6 maanden....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren