Grote verontwaardiging om gedrag van Hazard vlak na uitschakeling

Woensdag, 5 mei 2021 om 23:39Jeroen van Poppel • Laatste update: 12:26

Eden Hazard werd woensdagavond met Real Madrid kansloos uitgeschakeld in de Champions League door met 2-0 te verliezen van Chelsea. De Belgische aanvaller toonde zich na afloop weinig teleurgesteld met de eliminatie en werd lachend gefilmd in een onderonsje met voormalig ploeggenoot Kurt Zouma.

Het gedrag van Hazard leidt tot grote verontwaardiging in de Spaanse media en onder supporters van Real Madrid. Zo schrijft AS vernietigend over het optreden van de vleugelspits. "Hazard is de verpersoonlijking van de mislukking van Real", aldus de sportkrant. "De Belg deed in 88 irritante minuten niets. Zelfs in zijn oude stadion was hij geen schim van de speler die hij ooit was. Hazard grapte na de wedstrijd met zijn ex-ploeggenoten van Chelsea. Deze jongen heeft niet begrepen wat Real Madrid is. Ze moeten hem onmiddellijk verkopen. Dag Eden."

Wim Kieft, die de wedstrijd analyseerde voor SBS 6, kreeg het incident na de wedstrijd niet mee en beoordeelt Hazard puur op zijn optreden tijdens het duel. "We hebben hem eigenlijk niet gezien, maar het is ook niet eerlijk om die jongen te beoordelen op deze wedstrijd", aldus Kieft. "Die is gewoon bijna twee jaar geblesseerd geweest. Bij Chelsea was hij weinig geblesseerd, dat kan je natuurlijk wel overkomen. Je wil jezelf natuurlijk graag laten zien als grote aankoop. Dan ga je forceren. Dan ben je half fit of je hebt geen ritme, maar je gaat toch weer. Dan helpt het natuurlijk ook niet dat dit elftal al een tijdje over de top heen is."

Hélène Hendriks vond Hazard niet geheel afgetraind ogen. "Hij kan ook niet topfit zijn", zei Kieft. "Dan moet je echt gewoon tien wedstrijden achter elkaar spelen. Dan kom je weer een beetje in je ritme. Hij kwam steeds de bal halen. Dat deed hij het laatste jaar bij Chelsea ook al. Dan gaat hij hem zo ver halen, terwijl hij juist een individuele actie en snelheid heeft. Het is een beetje op safe spelen, misschien omdat hij die acties of sprints niet kan maken. Hij was natuurlijk wel een geweldenaar."Gerelateerd

Meer sportnieuws

206 reacties (laatste reactie door sirius)

Hazard is 2 jaar geblesseerd geweest. Je kunt niet verwachten dat hij Real gaat dragen. Het lijkt erop dat hij helaas nooit meer de oude gaat worden door de blessures en zijn instelling. Miskoop van 100 - 160 miljoen. Geweldige verkoop voor Chelsea. Dat hij aan het dollen is mijn zijn oude ploeg maten moet toch kunnen? Hij zou een ex ploeggenoot en vriend Rudiger die CL finale 100 procent gunnen. Beetje overdreven door deze Spaanse krant die geen enkele empathie tonen.

5 mei 2021 om 23:49

Hoezo moet dat kunnen? Prima dat hij het zijn ex teamgenoten gunt maar Real Madrid heeft hem gehaald om te winnen en niet om zijn oude ploeggenoten te ‘gunnen’ sorry dit soort gedrag word niet geaccepteerd bij een topploeg. En natuurlijk zoeken ze een zondebok maar wat Hazard doet is triestig.

5 mei 2021 om 23:51

Je bent en blijft gewoon vrienden van elkaar. Voor of na de wedstrijd. Echter moet hij dan wel voor 90 min even zijn vriendschap aan de kant zetten en knallen voor zijn team. Als hij daarna even een praatje maakt en het gezellig heeft zie ik het probleem niet? Was dit onderwerp er ook geweest als real door zou zijn gegaan? Mensen maken van een mug een olifant..

6 mei 2021 om 00:00

Jij hebt er weinig kaas van gegeten hé? Natuurlijk boeide het inderdaad niet als Real Madrid doorging. Het gaat erom dat hij kan lachen en kan dollen met de tegenstander wanneer zijn team eruit ligt en niet vergeten dat hij al 2 seizoenen niet presteert, waar is hij blij om?

6 mei 2021 om 00:06

Wat een onzin, waarom mag hij zijn ex-teamgenoten en club niet feliciteren waar hij jaren heeft gespeeld. De frustratie zit er flink in zie ik CMG-. Nu strijden we beiden nog alleen maar om een “troost prijsje” he? 😉

6 mei 2021 om 00:08

Om zijn leven waarschijnlijk. Veel geld. Prof voetballer. Vrienden, famillie. Oud teamgenoten

6 mei 2021 om 00:11

Ik snap de opmerking ook niet Hala010. Ik zou er ook doodziek van zijn. Ik was er trouwens ook doodziek van als ik verloor. Zeker belangrijke wedstrijden (promo/degradatie oid) en dan trok ik het slecht als mijn teamgenoten direct na de wedstrijd al konden lachen, grappen en grollen. Is een mentaliteitsding. Dit zul je de echte toppers ook niet snel zien doen. Die hebben zo'n topsportmentaliteit dat ze er echt mee zitten als ze verliezen/uitgeschakeld worden. Dan staan ze echt niet te dollen met tegenstanders.

6 mei 2021 om 00:12

El Guaje ik noemde copa del rey een troostprijs. La liga is dat niet. Geen woorden in mijn mond leggen moraalridder. Trouwens feliciteren en gaan dollen op het veld wanneer je team eruit ligt is wat anders, maar Barcelona mist al jaren dat winnaarsmentaliteit, dus ik snap dat jij daarover niet kan meepraten. Na de 8-2 zijn jullie alle eer en trots kwijt gespeeld.

6 mei 2021 om 02:33

Real fan met een groot ego spotted.

6 mei 2021 om 03:24

Hahaha wat hou ik van zure reacties soms. Kijk maar uit jongen. Dat barca zonder eer en trots heb jij nog nodig om het tweederangs prijs (de titel) te kunnen winnen dit jaar.

6 mei 2021 om 07:40

@cmg en Formus: je hebt mensen met een winnersmentaliteit en mensen die niet tegen hun verlies kunnen. De eersten willen winnen en doen er alles aan, en als het niet lukt dan kunnen ze dat relativeren en bespreken dat met teamgenoten en praten na met de tegenstanders. Degenen die niet tegen hun verlies kunnen, reageren net als jullie en gooiden bijv. vroeger het monopoliebord door de kamer als ze gingen verliezen. Zo praten jullie nu ook.

6 mei 2021 om 08:45

@hala10: Als Real Madrid door was gegaan naar de finale dan had dit bericht niet over Hazard gegaan maar over Kurt Zouma. Als je de graszoden uit het veld hebt gelopen en je verliest, dan kun je een oud ploeggenoot en vriend feliciteren, dan waren ze simpel weg beter. Maar als je zo'n wanprestatie neerzet als Real heeft gedaan dan moet je je heel stil houden en je een klein beetje schamen dat de club je aan het eind van de maand weer een miljoenen salaris overmaakt.

6 mei 2021 om 09:47

@cmg: Hazard wist vantevoren ook wel dat Real kansloos was, dan heb je een hele andere verwachting en dus geen teleurstelling. Hazard is sportief, grappig dat dit in de Spaanse huilmedia als niet gepast wordt beschouwd. Kinderliga

6 mei 2021 om 09:49

@formus

Ik kan zelf niet tegen mijn verlies, ik was echt niet te hakken als we vroeger met de amateurs verloren. En nog steeds niet als Ajax een belangrijke pot verliest zeker als het in mijn ogen onverdiend is, vliegt nog net niet het meubilair door het huis. Maar ik zou dit toch zeker niet omschrijven als 'winnaarsmentaliteit' eerder een zwakte dan een sterkte.

Nou is er wel een verschil tussen er helemaal doorheen zitten en zo vrolijk zijn als Eden was, maar ik denk juist dat het tonen van mentale weerbaarheid, na het verliezen gewoon weer de vizieren op de volgende pot en niet te lang blijven hangen in het verleden alleen maar goed is. Wel blijven analyseren en terugkijken op je fouten natuurlijk, maar dat heeft niks te maken met de emotie die je voelt achteraf.

5 mei 2021 om 23:49

Tja toch niet netjes richting real fans om te gaan dollen. Beetje a la ihattaren. Ergens wel begrijpelijk maar doe dat lekker binnen.

6 mei 2021 om 09:41

Wel anders, dit zijn zijn vrienden, met velen heeft hij jaren gewerkt en zijn liefde voor Chelsea is gigantisch. Hij zal op sportieve basis uiteraard teleurgesteld zijn, maar dat gemaakte boosheid als dat je karakter niet is, is puur voor de buhne. Laat mensen gewoon mens zijn, hoe moeilijk is dat?

5 mei 2021 om 23:52

Moet kunnen? Je hebt net de halve finale van de CL verloren. Als je dan direct daarna een beetje loopt te dollen toont dat wel aan dat je er dus totaal niet mee zit. Belachelijke instelling.

5 mei 2021 om 23:58

Hazard is een gevoels mens. Dat was hij bij Chelsea, hij zat vaak te dollen in interviews. Hij is niet de sportman ala CR7, hij wil gewoon genieten en doet alles op natuur talent. Het is typisch Hazard om meteen te dollen met zijn kameraad Rudiger na zo'n wedstrijd. Echte winaars mentaliteit heeft hij niet en wat dat betreft is hij veelte sociaal en lief voor andere mensen. Makkelijk om vanaf je toetsenbord te zeggen dat dit niet kan. Als Hazard boos deed speelde hij toneel, hij liet zijn ware aard zien. Een sociale goede kerel met te weinig winnaarsmentaliteit.

6 mei 2021 om 00:07

Wat denk je nou zelf? Dat supporters dit maar accepteren omdat die jongen zo in elkaar zit? Als hij er elke week 2 in zou schieten mag hij zich gedragen zoals hij wilt. Nu heb je 100 miljoen betaald voor een speler die helemaal niets toevoegt en een serieus gebrek aan instelling heeft. Een enorme miskoop. Het kan niemand iets schelen dat Hazard een sociaal persoon is die van een dolletje houdt. Hij moet gewoon presteren.

6 mei 2021 om 00:13

Chelseaboy, maar die supporters zijn supporter! Hun hart ligt bij hun club. Emotie! Die willen dat hun spelers sterven voor of het liefst in hun maagdelijk witte shirt!

6 mei 2021 om 00:14

En daarom gaat hij niet slagen bij Real. Hazard wordt afgemaakt door alles en iedereen en dat werkt averechts bij hem. Duurste aankoop aller tijden en dan niet weten hoe je met hem moet omgaan. Om hem te laten redeneren moet je hem soms ook zijn gang laten gaan. Natuurlijk niet door te dollen met Rudiger nu, maar hij speelt met angst en dat heeft een reden.

6 mei 2021 om 08:47

Zo hey wat een frustratie hier zeg. Om die kwijt te kunnen hebben we uiteraard een zondebok nodig: dit keer Hazard. Zucht, de mens is zo voorspelbaar. Ipv je frustratie te botvieren op Hazard mag je ook blii zijn met het behalen van de halve finale. Zoals Real voor de dag komt in de CL had ik ze er liever in de poulefase eruit zien gaan. Wat is dat saai en slecht geworden zeg...

6 mei 2021 om 10:58

Denk je nu echt dat hazard wakker gaat liggen van wat de supps denken? Dat denk ik niet hij is wie hij is.

6 mei 2021 om 00:00

Hazard kwam met overwicht binnen bij Real Madrid. Nu staat hij na de uitschakeling recht voor een camera schaamteloos te dollen. Prima dat hij Rudiger de finale gunt, maar loop dan achter de schermen even naar hem toe. Lijkt mij dat dit bij de supporters van Real in het verkeerde keelgat schiet. Grootste miskoop allertijden die Hazard.

6 mei 2021 om 00:04

Hazard neemt het allemaal niet zo serieus en dan krijg je dit. Niet erg handig inderdaad. Wel typisch de mens Hazard, een heel sociaal type die graag een dolletje maakt en de sport niet zo serieus neemt.

6 mei 2021 om 00:19

Dat Hazard het allemaal niet zo serieus neemt heeft ons ook wel het een en ander gekost he.. Mourinho zijn baan bijvoorbeeld, want ook in 2015-16 kwam hij met zwaar overgewicht terug van vakantie.. Helaas voor hem zul je je professioneel op moeten stellen als prof en anders op de blaren zitten, tot nu toe is hij overal mee weggekomen omdat hij op het veld wel presteerde en de managers van Chelsea hem nodig hadden..

6 mei 2021 om 00:27

Dat is precies het probleem bij Hazard lijkt mij. Geweldige voetballer maar op professioneel gebied lijkt hij steken te laten vallen. Prima als het een gezellige gozer is buiten het veld, maar dit was gewoon niet de tijd en plaats om dat te laten zien.

6 mei 2021 om 07:58

Ze hadden Bale kunnen gebruiken gisteren. Die is 4 klassen beter in topwedstrijden. Hazard en Ramos hadden het niet verdiend om te starten.

6 mei 2021 om 11:44

@borrelhond: Kinderachtig ten top dit. Het is een spel, je hebt verloren maar wenst je vorige werkgever het beste en kletst bij met oud collega's. Ze filmen hem dan toevallig als er iets grappigs wordt gezegd, wat een gehuil dit zeg. Zo'n club met zo'n gefrustreerde kindercrèche als supportersschare, treurig is dat

6 mei 2021 om 13:03

Ik zou het zelf niet echt prettig vinden als Blind twee jaar terug na afloop met Vertonghen en Alderweireld stond te grappen. Het oogt gewoon niet professioneel en onrespectloos richting de supporters. Doe dit gewoon onderling en niet op het veld voor een camera.

6 mei 2021 om 00:00

Ik vind het altijd opmerkelijk hoe dingen lopen. Hazard en courtious gingen naar real madrid om waarschijnlijk meer kans te maken op de champions league. En hun oude ploeg staat nu in de finale.

6 mei 2021 om 00:06

Voelt daarom ook wel extra lekker dat Chelsea Real heeft uitgeschakeld 🤪🤪

6 mei 2021 om 00:14

Om eerlijk te zijn zie ik deze Hazard ook niet basis staan bij dit Chelsea, dusja. Ook dom van Zidane om hem te willen, Zidane was altijd fan van hem al sinds hij bij Lille speelde en andersom, is Zidane een held voor Hazard. Maar Hazard is net als die Coutinho, dembele en Griezmann van jullie een miskoop geworden

6 mei 2021 om 00:19

Griezmann is echt geen miskoop hoor. Is een fitte speler, scoort hier en daar en kan belangrijk zijn. Coutinho is een flop en Dembele een halve flop.

6 mei 2021 om 00:21

Het feit dat uitgerekend Chelsea de weg naar de finale dwarsboomt van die slang Courtois maakt vanavond nog zo veel mooier. Mijn god, wat heb ik een hekel aan die kerel!

6 mei 2021 om 00:45

Griezmann is inderdaad beter aan het spelen de laatste weken, maar levert toch ook niet echt wat je verwacht?

6 mei 2021 om 01:01

Hij heeft dit seizoen 19 goals en 12 assists. Weet je ben geen fan van hem maar dat zijn de cijfers wat ik verwaccht

6 mei 2021 om 01:53

@yoerie, waar is die haat voor nodig dan? Heeft hij je vrouwtje gepakt? Of was het je vriendje?

6 mei 2021 om 02:42

Courtois heeft met zijn plotselinge forceergedrag de club gedwongen om zichzelf zo voor joker te zetten met het Kepa debacle. Hij kwam niet meer trainen om een transfer te forceren waardoor heel Europa wist dat wij een keeper nodig hadden, waardoor de prijs van elke lange slungel met handschoenen 40 miljoen duurder werd als Chelsea aanklopte. Met nog 2 weken transfermarkt te gaan. Verder zeikt ie altijd alles en iedereen openbaar in de media af, heeft ie de ex van KdB idd een keer gepakt en is liet Chelsea Cech naar Arsenal gaan voor Courtois enkel om een paar jaar later hard door hem genaaid te worden. Dus nee die gunnen we niks. Hazard aan de andere kant hadden veel van ons het van harte gegund, mja die moet dan geen verstoppertje met Thiago Silva gaan spelen.

6 mei 2021 om 03:26

Kepa was wel een goede trainer. Ik heb nog nooit iemand zoveel gezag uit zien stralen. Regelde de wissels gewoon vanaf de doellijn.

6 mei 2021 om 06:48

Wat is dan de defenitie van een miskoop? Hoeveel heeft griezman gekocht, rond de 100 miljoen? En als vervanger voor Suarez. Dan is je verwachting van een speler rond dat absurd bedrag wel heel laag... En bovendien was het 2 maanden terug dat ieder Barca fan riep om zijn vertrek, en het zag er indd bij vlage ook slecht uit

6 mei 2021 om 12:23

Tuchel wordt weggestuurd omdat PSG nu echt eens die CL wil winnen, vervolgens staat Tuchel in de finale en heeft Pochettino z'n team een van de meest schandelijke halve finale vertoningen ooit zien presteren. Mooi al die sentimenten in het voetbal haha, in had het persoonlijk heel lekker gevonden als Tuchel PSG in de finale had getroffen en Chelsea dan zou winnen door een treffer van Ziyech.

6 mei 2021 om 13:59

@Redondo-art6, omdat je rekening moet houden met bepaalde omstandigheden. Ten eerste wist iedereen dat die aankoop niet echt nodig was aangezien Barca nood had aan een vervanger voor Suarez, een echte doelpuntenmaker. Griezmann is een ander type aanvaller, was bij Atletico de belangrijke man. Simeone had zijn systeem op hem afgestemd. Bij Barca moest hij zich gaan heruitvinden en anders gaan spelen. En als we het toch over doelpunten gaan hebben: tot nu toe 19 doelpunten met Barca. Als we dat al een flop gaan noemen? Tuurlijk, we hadden op een super Griezmann gehoopt zoals bij Atletico. Maar hij moest zich aanpassen aan het spel, en dat verdient ook respect.

6 mei 2021 om 10:33

Heb je Ronaldo CR7 dit zien doen met spelers van Manchester United? Heb je Luca Modric dit doen met spelers van Tottenham? Hazard komt bij Real met overgewicht, om de 5 minuten is hij geblesseerd dus duidelijk een speler die zijn vak niet serious neemt. CR7 zal dit nooit doen wanneer het Real is tegen Juventus. Hazard mist gewoon de drive van Ronaldo. Hazard wordt gezien als een van de slechtse miskopen van Real. Laten we zien wat gaat gebeuren wanneer fans in de stadium komen, maar ik vrees dat de geduld al op is met deze jongen. Vergeet niet dat hij de meeste verdiend en er zijn spelers als Valverde die minder verdienen en alles doen om te spelen.

6 mei 2021 om 12:25

Ik vraag me echter af of je ook zo had gereageerd als je supporter van Real Madrid was geweest? Hij is natuurlijk niet zomaar even een oefenwedstrijdje aan het spelen op halve kracht. Hij heeft als een dweil gespeeld (natuurlijk ook door omstandigheden). Dan kun je achteraf niet voor het oog van de camera's staan lachen. Hij stond er al niet goed op en hiermee gaat hij 't zeker niet beter maken. Gewoon dom en dit is ook niet de reactie die je normaliter ziet bij een fanatieke speler die 100 procent gegeven heeft en eruit ligt.

6 mei 2021 om 12:34

Als iemand vlak na de uitschakeling zo staat te lachen kun je niet concluderen dat hij het heel erg vind. Dan kan je ook niet concluderen dat hij het heel graag wou en die winnaarsmentaliteit heeft. Ik snap het wel van de media. Ik ken Hazard ook wel en voor hem is het allemaal maar een spelletje. Heeft nooit die pure wil om te winnen gehad, dat wist Madrid ook voor ze hem haalden dus beetje raar om daar nu over te vallen

Hazard is een van de grootste miskopen aller tijden. 120 miljoen betaald door Real voor een eenjarig contract voor iemand die nog werkelijk niks heeft toegevoegd. En dan gaattie ook nog eens na de uitschakeling lekker lopen dollen met zijn oude ploeggenoten.

5 mei 2021 om 23:53

Hazard is prof voetballer van zijn 16 jaar! Als zijn persoonlijkheid kent doet kritiek hem niets helemaal niets want dat is een gast dat graag zijn spel speelt zonder hard te trainen. Hij teert puur op zijn talent. Hij neemt niets serieus en idd Hij beseft percies niet dat hij voor real speelt. Maar we moeten hem een kans geven want in zijn prime hoort hij bij de top 5 mondiale spelers

5 mei 2021 om 23:59

Op talent is helaas achterhaald. Kijk al die spelers die op 10 speelden: Ozil, James, ... spelers die fantastische pass/schot hebben en op basis daarvan beslissend zijn. Zonder loopvermogen kom je er helaas niet meer aan te pas, of je moet Messi heten. Helemaal oke dat Hazard lacht met ploeggenoten, maar doe dat in de tunnel. Zeker hij, in zijn situatie. Het geduld van de fans en de club raakt al op na de onprofessionaliteit van te dik aan te komen, dan al die blessures (niet allemaal zijn fout), nu dit... Uiteraard wordt elk ding dan vergroot. Zelfde verhaal bij Bale. Op den duur ging men daar ook elk detail uitvergroten, net omdat zij dubbel zo hard engagement moeten tonen om te willen slagen. Deze attitude komt over alsof het geen fluit uitmaakt, en na zijn wedstrijd te hebben gezien kan je dat beter vermijden.

6 mei 2021 om 01:10

Hazard heeft nooit bij de 5 beste spelers ter wereld gehoord. Altijd al overschat geweest. Heeft het bij Chelsea goed gedaan, maar ook niet meer dan dat.

6 mei 2021 om 08:41

Op het WK kon ik ook wel genieten van zijn dribbels.

6 mei 2021 om 00:14

Grootste miskoop allertijd gaat tussen Coutinho en Hazard. Coutinho heeft 145 miljoen gekost maar had nog een meer jarig contract, voor Hazard werd 120 miljoen afgetikt terwijl zijn contract nog maar voor een jaar doorliep.

6 mei 2021 om 00:16

Hazard kan nog oplopen tot 160 miljoen.

6 mei 2021 om 07:06

Nouja, zijn transferbedrag.

6 mei 2021 om 10:37

Real is uitgeschakkeld dus dit jaar komt er niks extra erbij,

6 mei 2021 om 01:36

Ik denk dat Perez dat geld(transfer van hazard) liever aan ronaldo kon geven. Met Ronaldo en bale(in vorm) ipv hazard en vini waren ze nu waarschijnlijk in de finale. Benzema draagt real Madrid maar hij is geen Ronaldo die opstaat in grote wedstrijden.

6 mei 2021 om 12:32

Dat kun je inmiddels wel stellen. Heel zuur voor Real Madrid. De aankoop was namelijk helemaal niet vreemd en het transferbedrag was in relatieve zin te billijken geweest. Natuurlijk is 120 miljoen euro veel voor een 1-jarig contract, maar mits transfervrij had je heel veel concurrentie gehad en ze hadden 'm nodig op dat moment. Het valt overigens wel op dat spelers die hun carriere doorlopen op talent, zo rond 't einde van de twintige jaren volledig uitgeblust zijn. Ozil, Sneijder, Van Der Vaart, Beckham(?), James en zo zullen er vast nog heel wat zijn. Dat is misschien wel iets wat clubs in het achterhoofd moeten houden, want het gebeurt niet sporadisch maar structureel.

6 mei 2021 om 21:08

Sneijder was zeker niet uitgeblust rond zijn 29e hoor. Eerder na de 32/33 en dan deed ie het nog zo slecht nog niet.

6 mei 2021 om 21:59

Sneijder was op die leeftijd al geen schim meer van z'n topvorm. Het zegt al genoeg dat Louis van Gaal veel moeite moest doen om 'm op een acceptabele fysieke gesteldheid te krijgen. In 2014 was Sneijder al geen schim meer van de Sneijder in 2010. Hij kon zich 1 of 2 keer echt onderscheiden met een briljante pass op Robben tegen Spanje, maar verder was het allemaal niet speciaal wat hij liet zien in 2014. In 2010 echter was hij ongelooflijk goed.

Hahaha moest hier zo om lachen, nieuwe Gareth bale situatie weer. Hij ziet er erg aangeslagen uit!

6 mei 2021 om 00:05

Gareth Bale stond er alleen vaak wel in de big games ;-)

6 mei 2021 om 00:46

Tja, Hazard is toch nog een stuk erger. Bale heeft het uiteindelijk zeer goed gedaan bij Real in zijn eerste 3 jaren.

6 mei 2021 om 08:42

BigMac, Whopper, Real Madrid. Die overtreding van Meunier is een dure gebleken. Er zit ook wel wat pech bij.

6 mei 2021 om 10:17

Gareth Bale situatie? Leg uit? Bale heeft een hoop goede dingen voor Real gedaan?

Snap wel waarom mensen boos zijn. Kansloos verliezen en dan zo blij op het veld doen. En over Hazard zelf tja. Niks meer van over. Geen schim wat die bij Chelsea was. 120m weggegooid geld.

5 mei 2021 om 23:53

Real is ook niet echt een warme club. Spelers als Bale en Hazard komen vanuit Engeland naar Madrid hebben toch moeite met die botheid die toch heerst bij Real op een of andere manier. Als je niet goed speelt wordt je aan de kant gezet door het Bernabeu als een soort afval en ook door ome Perez. Kijk naar het afscheid van Raul, Casillias en CR7. Zulke legendes worden gewoon afgeserveerd. Vergelijk dat eens met het afscheid van Totti, Xavi of Ineasta. Real is wat dat betreft een hele kille club en ik snap wel waarom spelers als Bale en Hazard zich daar niet kunnen klamitiseren.

5 mei 2021 om 23:55

Afscheid of geen afscheid. Die jongens die jij nou noemt zitten terug bij de club en hebben een plek bij de club gekregen. Raul is niet ver verwijderd van een plek als coach bij de eerste team van Real Madrid, zit nu bij Castilla. Casillas zal Perez zijn rechterhand worden. Dus of je een afscheid krijgt of niet, die jongens waren altijd welkom en zijn ook teruggekeerd. Van Arbeloa tot Alonso tot Roberto Carlos zitten allemaal bij Real Madrid. Bale heeft het ook voorzich zelf verpest en nu doet Hazard het ook.

5 mei 2021 om 23:56

Vreemd dat al die spelers dan nadien toch terugkeren bij die botte club.

5 mei 2021 om 23:59

Hazard heeft dit gewoon zelf gedaan hoor. Kwam al met overgewicht bij zijn nieuwe club en dan is het alleen nog maar erger geworden. En ja afscheid nemen kan Real inderdaad een voorbeeld nemen aan Barcelona. Alleen de legendes keren gewoon terug bij Real in een andere functie. Dus zo bot is het ook niet.

6 mei 2021 om 00:03

Sommige spelers hebben gewoon warmte nodig. Hazard is zo iemand die geen winnaars mentaliteit heeft en alles niet te serieus neemt. Zo'n jongen is jullie duurste aankoop aller tijden en past totaal niet bij het "kille" Real Madrid. Dat is deels slecht ingeschat door Real en deels pech dat het ook allemaal niet mee zit bij Real met Hazard.

6 mei 2021 om 00:08

Je hebt gelijk. Hazard en Real zijn gewoon geen match. Bij Real zijn we gewend aan de absolute winnaarsmentaliteit zoals Ronaldo, Ramos, Modric, Kroos, Pepe etc. Hazard heeft dat duidelijk niet.

6 mei 2021 om 00:18

Hoe kom je erbij dat Alonso bij Real Madrid zit? Hij zit toch bij La Real?

6 mei 2021 om 00:24

Modricmagic dat is het, spelers die vechten voor de witte kleuren... Maar de vermoeidheid bij de spelers is wel echt zorgwekkend te noemen, de titel zie ik daardoor ook in gevaar komen...

6 mei 2021 om 01:51

Als Hazard dat wel had gehad was hij overigens pas echt een monster geweest. Was jarenlang al de beste bij Chelsea terwijl hij zat te mario karten tijdens de training. Scoorde ook een hattrick in zijn laatste wedstrijd voor Lille terwijl hij nog halfbezopen was van het kampioensfeest. Stel je dat eens voor met de Ronaldo mentaliteit eronder. Dan had Chelsea nu wel wat meer Cl's gehad en waren ze vanavond waarschijnlijk ook wel gestrand in deze halve finale.

6 mei 2021 om 08:31

@cmg, Perez had toch Mourinho ook wel op het matje kunnen roepen he. In plaats daarvan deed hij gewoon niks. Dat spelers hun basisplaats kwijtraken is begrijpelijk. Maar om hun dan als stront te behandelen gaat mij ook ietwat te ver. Ancelotti deed dat dus perfect. Hij zag meer in Diego Lopez dan in Cassillas. Toch behandelde hij Cassillas zoals men een clubicoon behoort te behandelen, namelijk met respect.

6 mei 2021 om 10:39

Begon zijn trainerscariiere bij Real Madrid, maar wou naar zijn stad wonen bij zijn familie. Hier kon Real niks doen.

6 mei 2021 om 12:35

Wat moeten ze dan doen, hopen dat die jongen zich herpakt? Hij kwam met flink wat overgewicht aan en is geen moment fit geweest. Dat kun je lang niet alleen wijten aan z'n blessure. Ook gisteren oogde hij niet heel afgetraind. Ik snap dat je als Chelsea-supporter een groot fan bent van de speler Hazard, maar bij Real Madrid heeft hij nog geen moment laten zien de juiste mentaliteit te hebben. Meer dan terecht dus dat er kritiek is.

6 mei 2021 om 14:38

Je bedoelt die Raul die nu het jeugdteam traint en Casillas die directielid is en CR7 die maar al te graag terug wil? Die bedoel je met afgeserveerd? Butragueno, Roberto Carlos, Valdano, Chendo, Hierro, Zidane, Mijatovic, zijn allemaal oud-spelers die aan de club verbonden zijn gebleven. Het is makkelijk om te roepen dat het een kille club is omdat er een andere mentaliteit heerst dan bij jouw clubs. Er zijn volgens mij genoeg helden van Chelsea afgeserveerd (van PSV weet ik het niet want die vind ik niet interessant genoeg om te kijken wat ze doen), dus die onzin die je hier stelt slaat echt nergens op. Maar ja, dat kan gebeuren hè?

6 mei 2021 om 14:52

@ Ajaxbarca2014: Grappig dat je dat zegt, en als Perez dan Mourinho op het matje had geroepen stonden jij en alle andere Barca fans hier te roepen dat de voorzitter zich niet moet bemoeien met de beslissingen van de trainer. Wat een onzin allemaal.

5 mei 2021 om 23:53

Hoort erbij, je gokt en soms win je en soms verlies je. Het is duidelijk dat we dik verloren hebben met hazard. Pijnlijk ma het is zo. Seizoen mag wel snel klaar zijn voor mij, op naar hopelijk volgend seizoen met nieuwe gezichten

6 mei 2021 om 08:43

Mourinho behandelde Casillas niet al te best vond ik. Hij zette de fans van Madrid tegen hem op.

6 mei 2021 om 11:48

Hoe deed hij dat dan?

6 mei 2021 om 14:41

Ik stond daarom ook te juichen toen Mourinho vertrok, die heeft de club te schande gemaakt. Ik kreeg meteen een aversie tegen de man toen hij Villanova in het oog stak met zijn vinger.

Ik voorspelde het al in 2019 toen zijn transfer naar Real Madrid officieel werd: Hazard naar Madrid wordt een ramp.. Zodra dat Bernabeu weer gevuld is gaat hij fluitconcerten over zich heen krijgen waar zelfs Bale van zou schrikken! Dit is verre van handig wat hij doet en het zou mij niets verbazen als Zidane hem hier keihard op gaat afrekenen, al is het maar om een signaal te geven naar de buitenwereld..

5 mei 2021 om 23:52

Einde verhaal bij Madrid.

6 mei 2021 om 00:06

Omdat hij wat staat te lachen met een vriend/kennis? Oké je favoriete team is uitgeschakeld, maar get over it.

6 mei 2021 om 00:14

Nee niet per se daarom. Wel voor een opeenvolging van onprofessionaliteit (is dat een woord?). Ik bedoel maar dat Hazard heel mooie dingen moet gaan beginnen doen wilt hij de steun van publiek en club hebben. Te dik aankomen bij de club, de blessures (uiteraard niet uisluitend zijn schuld), nu dit... Pak dit slim aan en doe dat in de tunnel. Kijk naar Bale. Slechte prestaties, blessures en dan ineens al die randzaken die enorm uitvergroot werden. Dit toont gewoon een bepaalde m'enfoutisme aan van Hazard, terwijl hij zelf een zwakke wedstrijd speelde. Fans en club beseffen maar al te goed dat het een fantastische prestatie is geweest om de halve finale te halen gezien de blessurelijst en kwaliteit. Maar zij hebben er wel de pest in dat Real uitgeschakeld is en het minste wat ze willen zien bij de spelers is die grinta en diezelfde teleurstelling. Bij Hazard maakt het allemaal niet uit. Bij Real kan zo een mentaliteit gewoon niet.

6 mei 2021 om 00:18

Mensen kunnen ook wel enorm overdrijven. Bij de eerdere dingen heb je een punt, maar nu werk je je frustraties gewoon uit op een makkelijk slachtoffer.

6 mei 2021 om 00:24

Ik zeg nergens dat ik hem absoluut weg wil he Ik denk dat Hazard heel veel pech heeft gehad, maar beter dergelijke zaken kan vermijden voor 90 procent van de fans. Ik vind dit niet leuk om te zien noch slim van hem, maar hij mag zeker nog een seizoen de kans hebben. Toen Wales gekwalificeerd was waren ze ook allemaal heel blij, en toen kwam die grap over Bale. Hij stond daar dan bij te lachen, terwijl Real nooit beroep op hem kon doen want er was altijd wel iets. Dat is gewoon voor veel fans een slag in het gezicht. Fans zijn teleurgesteld, maar als je ziet dat de spelers dat niet (lijken te) zijn, wek je natuurlijk woede op. Ik heb hier minder problemen mee dan met Bale zijn geval, maar slim vind ik het niet (net omdat zoals je zegt mensen enorm overdrijven en zaken overdreven dan belichten). De reden dat ik zei 'einde verhaal', is enkel omdat hij het enkel moeilijker maakt voor hem om de vele fans te pleasen en beschouwd te worden als succes. Dat is al heel moeilijk met een kaartje van 100 miljoen, laat staan met al die randzaken te overschaduwen met prestaties. Daar moet je al Cristiano/messi achtige dingen voor gaan doen. Ik betwijfel dus of hij die opinie nog kan omdraaien.

6 mei 2021 om 00:39

Je kunt hem inderdaad van vanalles betichten, maar dit vind ik persoonlijk van een mug een olifant maken. Vandaar dat ik dat “einde verhaal” nogal overdreven vind. En het is nu ook niet zoals bij Bale dat het een hele optelsom van gebeurtenissen is.

6 mei 2021 om 01:21

@Lierse Lariekoek wat je verkondigt. Dit is absolute topsport en het hoogste podium. Dit is de prijs waarvoor je voetbalt als clubvoetballer. Het kan niet dat je na zo een beschamende optreden, waarin je echt wordt afgemaakt, je dan zo uitbundig met de tegenstander gaat vieren dat zij door zijn. Dit is uiterst onprofessioneel en getuigt van geen respect naar de fans en de club Real Madrid. Hij had zeker iedereen kunnen feliciteren, en binnenskamers met ze dollen, maar niet zo en uitbundig voor de camera's. Real is niet een Fc hutjeknots dat je daarna even met de tegenstander gaat chillen. Als je voor Real speelt moet je op een gegeven moement weten wat het waard is om die clubkleuren te verdedigen. Snap werkelijk niet dat er mensen die dit gedrag goed praten. Let op, ik zeg niet dat hij de tegenstander niet mag feliciteren. Maar dat doe je dan even ingetogen, en binnenskamers zoals je dat wilt doen. Maar niet zo.

6 mei 2021 om 08:33

@lierse1997, de ophef van Bale vergeten met dat spandoek. 1. Wales. 2. Golf 3. Real Madrid. Dat is hem door de Realsupporters ook niet echt in dank afgenomen.

6 mei 2021 om 09:30

Dit gedrag goed praten 😅, besef even wat je zegt.

6 mei 2021 om 11:55

@diego: wat het waard is om die clubkleuren te verdedigen is nu wel duidelijk; een kinderclub in een kinderliga met dito achterban. Vinden zichzelf de grootste ter aarde maar nu wordt weer pijnlijk zichtbaar wat de werkelijkheid echt is. Slechte verliezers in tegenstelling tot sportman Hazard die zijn werkgever het beste gunt en nog wat na praat met oud collega's waarbij iets grappigs wordt gezegd. Wat een niveau om dit zo onderuit te halen zeg, om te huilen

5 mei 2021 om 23:52

Ach als hij fit wordt en 2 goals maakt is het weer prima. Zo niet is hij welkom terug bij chelsea...

6 mei 2021 om 00:10

Als hazard fit raakt en 2 goals maakt ? Hahahah Perez zoekt al een club die maar een beetje van dat 120 miljoen wil betalen dan.

6 mei 2021 om 00:13

Nee, nee dat is hij niet.. Wij zijn wel over Hazard heen.. Er staat nu eindelijk weer een team, een team wat zelf voetbalt en niet de bal aan Hazard afschuift en maar ziet wat hij er mee doet. Het vertrek van Hazard is samen met de transferban een fantastische blessing in disguise geweest voor Chelsea. Het heeft ons Mount en James opgeleverd en heeft ervoor gezorgd dat Chelsea met een enorme schatkist de zwakke punten in het elftal kon vervangen terwijl de rest van de Europese top zijn wonden moest likken. Ik vind het heel lullig voor Hazard, want hij heeft echt heel veel betekend voor de club, maar combineer zijn fysieke gesteldheid met zijn karakter en het feit dat hij problemen heeft gehad met alle managers die hij bij Chelsea heeft gehad, dan snap jij waarom ik zeg dat hij lekker in Madrid mag blijven!

6 mei 2021 om 01:56

Joh als zelfs een Drogba met rollator nog wat toevoegt aan een kampioensploeg (2015 dacht ik?), dan zal Hazard toch ook wel wat toe kunnen voegen. Zo'n legend erbij kan nooit kwaad, zo lang hij niet kwaad wordt als ie niet alles speelt. Al is het maar zodat Pulisic elke dag van hem kan leren. Ziyech kijkt ook tegen hem op. Ik ben er ook van overtuigd dat Hazard voor Chelsea eerder met zijn hart zal spelen dan voor Madrid, omdat Chelsea zeker na vanavond nog altijd de plek lijkt te zijn waar zijn hart ligt.

6 mei 2021 om 12:43

Ik denk oprecht dat als iemand met een bod van 60 miljoen langskomt ome Perez geen seconde twijfelt deze zomer

6 mei 2021 om 02:20

Dacht je oprecht toen al dat Hazard zou falen? Ik vond dat echt onwaarschijnlijk aangezien dit zijn volle droom was en hij in zijn linkerteen al genoeg talent heeft om bij Real te slagen. Toch zonde dat hij daar al zo zwaar startte en zo blessuregevoelig bleef. Vooral door zijn mentaliteit is het toch verpest helaas, maar ik had het echt toch niet verwacht.

6 mei 2021 om 09:13

Het mooie aan deze site is dat alles gewoon terug te lezen is haha! Ja, ik was er al bang voor. Je hoopt het niet, maar ik had al zo’n voorgevoel

6 mei 2021 om 10:42

Ik denk dat nadat hij deze fluitconcerten gaat krijgen dan zullen wij een gedrag verandering bij Hazard zien. Hij leeft nog steeds in de veronderstelling dat het Spaanse publiek hetzelfde is al Engelse. Dit komt door de lege stadiums.

6 mei 2021 om 12:37

Mag ik vragen hoe je dit zag aankomen? Gewoon oprechte interesse hoor, want voor mij kwam z'n gebrek aan mentaliteit toch redelijk als een verrassing.

6 mei 2021 om 13:39

Ik denk dat iedereen die Chelsea intensief volgt en heel eerlijk tegen zichzelf was dit aan zag komen. Mourinho, Conte en Sarri hebben heel luid en herhaaldelijk geklaagd over zijn gebrek aan mentaliteit. Als er een quizje werd gehouden voor de club tv dan werd Hazard steevast neergezet als een speler die niet van trainen houdt en gewoon Mario Kart zat te spelen. Hazard heeft zelf meermaals aangegeven dat hij alleen voetbalt voor de lol en zich niet 100% geeft. Hazard is bij Chelsea ook eens te dik terug gekomen van vakantie. Bij Chelsea werd dit getolereerd omdat hij de beslissende man was waar alles om draaide en hij het ook waar maakte. Bij Real staan teveel vedetten om het team helemaal om Hazard te laten draaien en als je met nummer 7 op je rug gaat spelen dan weet je dat je Ronaldo-esque moet presteren. Dat zit niet in hem..

Hazard doet me beetje denken aan Dembele. Geweldig bij vorige club, maar door blessures nooit echt niveau kunnen halen die verwacht wordt van zijn prijskaartje. Moet die jongen eerst halve seizoen zien spelen zonder blessures voordat je hem afschrijft. Als hij volgend seizoen ook zo blessuregevoelig blijft moet er misschien wel aan vervanger gewerkt worden, want dan is het gewoon een misaankoop.

5 mei 2021 om 23:53

Dembele is nog jong en kan je ergens kwijt. Dembele heeft nog met zijn snelheid, diepgang en schot nog wapens. Wat heeft Hazard? Geen versnelling meer, loopt zich overal vast en kan geen lantaarnpaal voorbij, is ook niet meer de jongste en over zijn blessures wil ik het niet eens over hebben.

6 mei 2021 om 02:21

Nee, je hebt gelijk en het zijn ook andere type spelers. Misschien was Coutinho de betere vergelijking in die zin haha. Ik was wel fan van zowel Coutinho als Hazard, maar sinds ze naar Spanje zijn gekomen kun je bijna spreken over verprutste carrières.

Gelijk wegwezen en niet om dit maar omdat hij helemaal niets heeft gedaan in Madrid een hele grote miskoop

Wij zoeken een zondebok, ik snap het. Maar wat Hazard doet is belachelijk, triestig. Dit aanvaard niemand en zal het hem niet snel vergeven worden, al zeker niet als zijn prestaties matig blijven. 0% winnaarsmentaliteit het draait bij hem alles om plezier.. daarom komt hij niet aan de bak.

Hij mag opzouten net als onze hele aanval buiten benzema en vini om. En we moeten weer een/twee toppers halen, bale terughalen en verder ja jeugd ofzo kansen geven want dit trekt echt op niks.

5 mei 2021 om 23:57

Beste is afscheid nemen van Haard wat een miskoop, ik riep dat voor zijn komt en ik heb gelijk gekregen ondanks dat ik b agger over mij heen kreeg.

6 mei 2021 om 00:08

Maar is er wel geld voor 1 of 2 toppers?

Waarom staan we verbaasd te kijken? Hazard ziet voetbal als hobby en niet als werk. Hij eet burgers en andere viezigheid wanneer hij wilt, hij houdt niet van trainen/de gym. Etc etc. Het lijkt altijd alsof het hem niks boeit. Dit wisten ze al. Dus ik snap dit gezeik niet zo? Je had hem in het begin dan ook moeten bekritiseren. Verder is Hazard een miskoop aan het worden. Erger dan Kaka.

5 mei 2021 om 23:56

Messi at ook pizzas en cola na de training. Dat is niet zo'n ramp als je dagelijks sport. Het probleem zijn de blessures, dat staat los van voeding. Dat overgewicht is toch ook allang weg. Om zo binnen te komen was natuurlijk wel schandalig.

5 mei 2021 om 23:59

Heeft niks met blessure te maken, was ook toen zonder blessures 10 keer niks riep al voordat hij naar Real kwam dat het geen wereldtopper is en dat hij te kort kwam voor Real Madrid.

6 mei 2021 om 00:09

Als je denkt dat voeding niks met blessuregevoeligheid te maken heeft dan adviseer ik je je kennis te vergroten.

6 mei 2021 om 00:10

Volgens mij is dat verhaal van messi en pizzas zwaar opgeblazen. Die man is altijd al heel fit geweest en nam vroeg in zijn carriere afstand van een slecht dieet.

6 mei 2021 om 00:10

Bij Chelsea was hij absoluut wel een wereld topper. Wat een dribbel had hij en wat een versnelling. Daarnaast maakte hij altijd tussen de 10 en 15 goals op 1 drama seizoen na in de PL. Plus hij was elk seizoen ook goed voor 10 plus assits. Hij heeft Chelsea zowat eigenhandig de EL gewonnen in 2019. Hazard was echt geweldig en is op precies het juiste moment verkocht.

6 mei 2021 om 00:20

Vind toch bijzonder dat een Hazard die trainen niet serieus neemt en eet wat ie wil even de Engelse competitie kapot heeft gespeeld en een Messi zou et daar wel lastig krijgen..

6 mei 2021 om 00:27

rainy night on stoke. De ultieme test in het voetbal champions league is er niks vergeleken bij. Maar tegen 11 houthakkers op een regenachtige avond is wat legendes maakt. Vind het wel mooi dat mensen denken dat houthakkers de kryptonite van messi is.

6 mei 2021 om 01:28

@PSVChelseaboy Dat zijn toch geen statistieken van een wereldtopper? Goeie speler, maar niet meer dan dat.

6 mei 2021 om 02:20

Salaaf.. Ik zie Messi natuurlijk ook slagen in de PL.. Maar je kan niet ontkennen dat een Messi bij de zoveel gelukte dribbel, op gegeven moment een doodschop gaat krijgen door die zogoemde houthakkers...

6 mei 2021 om 02:30

ontwijkt al 13 jaar lang doodschoppen. .

6 mei 2021 om 02:39

Dan weet jij niet wat doodschoppen zijn, in Spanje word Messi beschermd. In Engeland, worden vaak de Engelse kleine clubs bescherm ipv de grote clubs met meer buitenlanders. Al zal dat door de var nu minder zijn..

6 mei 2021 om 03:45

Oke. Als jij beter slaapt vannacht hierdoor.

6 mei 2021 om 09:25

@diegopeladona, Hazard is ook niet echt een afmaker of assist gever. Kijk naar de statistieken van Neymar in de Ligue 1. Die heeft ook bijna nooit meer dan 20 goals gemaakt in zo'n zwakke competitie. Hazard legde wel redelijke statistieken af in de PL. Zijn specialiteit is zijn super gevaarlijke dribbel niet het afmaken. Daar voor heb je een spits zoals wij die hadden met Costa die er 20 plus in schoot.

6 mei 2021 om 10:08

Hazard is nooit van dezelfde categorie geweest als Neymar. Mensen moeten dat echt even gaan beseffen.

6 mei 2021 om 12:37

@psvchelsea. Neymar met Hazard vergelijken? Op het WK 2018 met Belgie leek het erop dat hij op dat niveau zou kunnen komen. Maar nee. Het was em ook niet. Trouwens, na de uitschakeling tegen Frankrijk moest Kante hem troosten. Hij zat toen niet uitbundig te lachen. Gister gedroeg hij zich respectloos jegens de fans en medespelers en dat is een feit. Dit hoeven we toch niet uit te leggen? Maargoed, deze jongen is altijd zo geweest. Hij wilde het embleem van Real ook niet kussen tijdens zn presentatie. Dat was voor mij al warning sign nummer 1.

6 mei 2021 om 12:40

Maar Hazard is nog lang geen Messi. Messi is misschien wel de uitzondering op de regel. Dat is 1 van de allergrootste talenten ooit en 't is een speler waar mensen over 100 jaar nog steeds over praten. Hazard is/was goed, geweldig zelfs, maar zo'n status heeft hij niet.

Tja verschil tussen Ronaldo en Hazard. Ronaldo zou je nooit zien lachen na een uitschakeling. Zelfs shirtje ruilen heeft ie geen zin, omdat het een echte winnaar is. Hazard boeit het niet zoveel en lijkt alles wel prima te vinden.

5 mei 2021 om 23:56

Hazard totaal geen mentaliteit en totaal gen winnaar vind leuk mee doen belangrijker dan winnen dat zie je in zijn spel.

5 mei 2021 om 23:58

Daar had je geen transfer van 100 miljoen voor nodig. Had ik je van tevoren kunnen vertellen

6 mei 2021 om 00:06

Nee dat weet ik. Dat verwacht ik ook niet van Hazard. Ik verwacht van hem dat hij spelers voorbij dribbelt en dit Madrid aanvallend helpt. Maar hij durft niet te dribbelen lijkt het. Overal trekt hij zijn voet terug omdat ie met angst speelt.

Deze man is al 2 jaar een bron van frustratie. Kwam al bij zijn aankomst met overgewicht. En heeft nooit iets voor Real betekent. Alleen maar geblesseerd, en in de wedstrijden die die speelt, bakt die er totaal niks van. Heel Madrid is in deze kerel ingetrapt. Heel jammer, want in het begin was ik super blij dat die naar Real kwam, maar achteraf blijkt het helaas een enorme miskoop te zijn. Nog stom te lachen ook nog met Chelsea spelers na een kansloze uitschakeling. Heeft overigens bijna de hele wedstrijd, dus ik verwacht dat die wel weer geblesseerd is de komende dagen.

De scapegoat is gevonden. Real madrid presteerde als team geheel niks. Dan moet je kijken of je een van de spelers ergens op kan betrappen en daar even je woede op uitte. Het voegt helemaal niks toe door dit erbij te halen, maar je hebt nu wel iets waar sommige madridsta's zich op kunnen uitte een boxbal laten we zeggen.

6 mei 2021 om 12:45

Real Madrid is al een aantal jaren een ploeg in verval. Ze hebben nog steeds uitstekende spelers, maar de spelers die het verschil maken worden elk jaar een beetje ouder en minder. Daarbij is Real Madrid sowieso heel wat minder sinds Ronaldo er vertrok. Het grootste probleem is naar mijn mening de markt. Daar waar ze vroeger in twee zomers tijd een nieuwe topploeg bij elkaar konden kopen, slokt 1 topspeler al zo'n beetje het budget op. Niet voor niets hebben de grote clubs zo lang gewacht met doorselecteren. Het is gewoon niet meer zo simpel. Je spekt de kassa's van de clubs onder je en dan moet je maar hopen dat die speler dezelfde impact heeft die hij had bij z'n vorige club. Dat gaat ook regelmatig mis (zie Dembele, Coutinho, Griezmann, Hazard, Jovic in alleen al Laliga).

Wat was hij matig miskoop va de eeuw, kan niet eens meer dribbelen wat hij nog beetje kon ondanks dat blaffen en blaffen en nooit bijten en lage rendement. Hij voetbalt leuk dan hij win, zo oogde hij ook, daar win je nooit de oorlog mee van mij part gratis wegdoen en zijn contract gelijk ontbinden, samen met Vincius dat ze niet Real waardig.

Hazard is toch wel een enorme anticlimax gebleken wat betreft het toppunt van zijn carriere. Leek voortbestemd voor de status die De Bruyne nu heeft, maar is sinds zijn vertrek bij Chelsea waardeloos.

Misschien moeten we wat minder letten op dit soort dingen. Mag een speler niet meer lachen na zo’n wedstrijd? Moeten ze allemaal jankend op hun knieën vallen alsof de wereld aan het vergaan is? Hij ziet z’n oud ploeggenoten weer...kom op zeg.

6 mei 2021 om 00:05

Ja vind ik wel. Dit is de halve finale van de CL... daar dromen de meeste voetballers van. Als je achteraf lachend over het veld loopt alsof het een trainingspotje was vind ik wel dat je er wat van mag vinden. Spelers worden meer en meer brood voetballers waardoor de emotie uit het voetbal verdwijnt.

6 mei 2021 om 00:10

Die laatste zin, zo waar! Daarom zijn echte liefhebbers en puristen ook goud waard. Zoals een Tadic bij Ajax.

6 mei 2021 om 00:15

Maar als Hazard dan eens wat emotie toont na een wedstrijd naar een ex-teamgenoot toe dan vind jij er wat van. Is het dan vreemd dat emotie langzaamaan verdwijnt?

6 mei 2021 om 00:19

Je zou hier toch kapot van moeten zijn? Dan heb je toch gewoon geen topsport mentaliteit? Zie jij Ronaldo, Ibra of Robben al zo lachen na een verloren halve finale CL? Kan me hier echt zwaar aan irriteren, geef dan maar de kans aan iemand die wel de mentaliteit heeft..

6 mei 2021 om 00:26

Baarlijke nonsens en gewoon gefrustreerde supporterspraat. Hij lacht wat met Zouma, nu wat een ramp en laten we hem maar nooit meer opstellen!

6 mei 2021 om 00:59

Lierse kom op zeg. Hoe zou jij reageren wanneer hij zo staat te lachen met Ramos wanneer de Rode duivels uitgeschakeld zouden worden door Spanje na een lachwekkend slechte wedstrijd van diezelfde Hazard? Nou ik kan me de voorpagina's van HLN en het Nieuwsblad al voorstellen hoor, totale slachting wordt dat en terecht. Dit kun je gewoon niet maken als profvoetballer in de halve finale van het belangrijkste clubtoernooi. Prima als het je allemaal geen moer boeit maar doe dat dan lekker in de spelerstunnel, uit respect voor je supporters.

6 mei 2021 om 01:05

@tilburg ik begrijp de frustratie van madridstas hier wordt je niet blij van. Weet je als hij nou een puike wedstrijd had gespeeld zou je het door de vingers zien. Ik zou liegen als ik zeg dat ik er blij van zou worden als dembele na 3 jaar blessures met zijn matties zou lachen na een uitschakeling

6 mei 2021 om 01:41

@Salaaf Het is geen kwestie van frustratie bij de Madridistas. Iedere Madidista is het eens dat Chelsea verdiend door is. Als er fouten zijn gemaakt, dan is dat het spelsysteem van Zidane en wellicht het wel of niet opstellen van bepaalde spelers. Daar gaat het hiet niet om. Het gaat erom dat je bij Real absolute professionaliteit verwacht. Ik zou na een gewoon verloren zaalvoetbalwedstrijd niet zo lacherig kunnen doen. Met mijn eigen teamgenoten en vrienden. Laat staan een verloren halve finale CL. Dit gaat over mentaliteit. Een mentaliteit die hij meeneemt naar het trainingsveld, en meeneemt naar de wedstrijd voorafgaand aan de wedstrijd en dus na de wedstrijd. En nogmaals, men zou het slikken als hij de sterren van de hemel had gespeeld en twee doelpunten had gescoord en 3 assists had gegeven. Maar dat deed die niet, hij speelde een belabberde wedstrijd. Wat zeg ik, hij heeft in 2 jaar nog geen 3 fatsoenlijke wedstrijden gespeeld. Dan kun je je niet met zo een grijns vertonen. Dan moet je je schamen en weten dat er supporters zijn die nu pijn hebben. Dat die supporters ervoor zorgen dat de club waar ik speel bestaat, dat die inkomsten heeft, en dan dien ik rekening te houden met hun emoties. Ik vertegenwoordig dan de eer van de club. De naam van de club. Het merk Real. Ja, en dan kun je dit soort fratsen gewoon niet uithalen. Dan snap je het niet. En heb je geen goed beeld van hoe de wereld in elkaar steekt. Ik was al geen voorstander van zijn komst, maar met zijn instelling en prestaties verovert hij ook geen Madrileense harten.

6 mei 2021 om 02:31

dat zeg ik

6 mei 2021 om 09:34

Dan zou ik even gefrustreerd zijn, maar de volgende dag dan besef je even waarom je boos bent op iemand en dat is omdat dat iemand is die het een beetje kan relativeren. Maar ik ga niet als een of andere klein kind beginnen doen alsof hij een misdaad begaat.

6 mei 2021 om 12:49

@lierse1997 - Nu probeer je het argument te draaien, maar dan doe je je punt toch eigenlijk teniet? Het is vreemder dat hij nauwelijks iets toont waaruit blijkt dat hij zeer teleurgesteld is door de uitschakeling. Lachen met een oud-ploeggenoot is toch niet de juiste emotie van een topsporter die net is uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League en zelf nog geen moment z'n prijskaartje waar heeft gemaakt.

6 mei 2021 om 02:25

Ik vind dat hij dit soort dingen best in de gangen ofzo kan maken, maar niet na een uitschakeling in halve finale van de CL meteen blij lopen doen op 't veld. Zo een nederlaag moet je juist aan het denken zetten en focussen op wat nog te behalen valt, maar hij loopt er zo blij bij als of hij nog voor Chelsea speelt pfft. Ik zou als fan hier ook wel gek om worden eerlijk gezegd.

Mensen zeggen dat Hazard 2 jaar geblesseerd is geweest, maar het is ook een feit dat overgewicht je kans op blessures doet toenemen. Hij heeft niet geleefd als een prof, sinds zijn overstap naar Real. Van Hazard was al bekend dat hij geen trainingsbeest is .ook toen hij nog bij Chelsea speelde, maar bij Real heeft hij het helemaal laten 'hangen'

Voor Real fans moet dit inderdaad irritant zijn om hem zo bezig te zien met zijn oude ploegmaats, maar wat moet ie anders dan. Zo is hij nu eenmaal, geeft geen ene moer om wat mensen denken. Dat kan helpen maar ook tegenwerken. Te vaak geblesseerd geweest in twee seizoenen tijd, dan moet je van hem vandaag geen wonderen verwachten. Derde jaar, goede keer zeker?

Dit is gewoon de persoon Hazard, een vrolijke mooi weer voetballer. Super speler bij vlagen wanneer hij zin heeft. Het is niet zo dat hij het leuk vind dat hij is uitgeschakeld, maar zo vrolijke jongen is hij gewoon.

Als je überhaupt nog zo kan lachen na het verliezen van een wedstrijd, dan ben je niet gemaakt voor Real Madrid. Ik speelde hoofdklasse en als ik een wedstrijd verloor op dat niveau dan was ik al zwaar chag..

6 mei 2021 om 01:42

Precies. Bizar dat er mensen zijn die dit nog uitgelegd moeten krijgen.

6 mei 2021 om 12:50

Ik was al pissig na een verlies in een bierelftal. Het is gewoon een onacceptabele reactie en Hazard dreigt de grootste miskoop in de historie van Real Madrid te gaan worden.

Dit is echt de mentaliteit die helaas veel hedendaagse voetballers hebben. Wat mis je die oude tijden dat er echt strijders op het veld stonden waar echt alles draaide om voetbal en geen randzaken. De tijd dat elke ploeg vol zat met legends

6 mei 2021 om 00:31

Kan je dan niet genieten van een Tiktok/Fortnite-dansje na een doelpunt? We zullen ons gelukkig prijzen dat we die oude periode toch nog hebben mogen meemaken

6 mei 2021 om 00:54

Tiktok is toch een grote ordinaire onzin, met alleen maar schuddende konten van meiden die geen zelfrespect hebben. Afschaffen die onzin.

6 mei 2021 om 01:33

Voor alle duidelijkheid: ik kan het alleen maar eens zijn met jou Aqua1. Absoluut geen fan van die onzin

Dat hij nu, 2 jaar nadat hij te dik binnenkwam, nog steeds zichtbaar een paar kilo te zwaar is vind ik echt schandalig. 'Hij kan ook niet topfit zijn' is wel heel beschermend richting hazard. 'Hij mag als topsporter wel op gewicht zijn en hun mag zich wel afvragen waarom hij steeds geblesseerd is' was meer op z'n plek geweest.

“Voetballers zijn broodverdieners en tonen geen emotie meer”, en dat tegen een vrolijke Hazard.. of is blijheid/enthousiasme bij een reunie met je vrienden geen emotie meer?

6 mei 2021 om 01:41

Emotie als in er kapot van zijn dat je de finale niet haalt? Ipv leuk lopen lachen wat je ook een andere keer weer kan doen nadat dit verwerkt is.

6 mei 2021 om 12:11

Het is meer het moment. Hazard heeft nog nooit een Champions League gewonnen, is 30 jaar, dit had maar zo zijn laatste kans kunnen zijn, heeft voor de zoveelste keer niets gepresteerd in de wedstrijd... lijkt me geen super moment om héél vrolijk te zijn.

Ach ja, beetje dollen met zijn oude ploeggenoten. Kan toch geen kwaad. Had het gewoon gedaan binnen zonder al die cameras. Verder als Real zijnde zou ik hem gewoon verkopen. Een van de slechtste aankopen geweest afgelopen jaren.

0 toegevoegde waarde.

als ik de aanvoerder van Real was, dan zou ik naar hem toe lopen en hem een schop onder zijn reet geven en alle kledingstukken bij hem uitrekken waarop het Real logo staat. want hij is een topclub onwaardig en geen winnaar. als hij nu 110% had gegeven en hijgend van het veld liep omdat hij helemaal kapot was dan oke, maar hij was een slapjanus een primadonna die niks geeft om de club of prestaties maar alleen zijn dikke salaris int.

6 mei 2021 om 03:49

Iemand die dit zou doen zou bij voorbaat nooit een captain kunnen worden. Die heeft het hele elftal tegen zich voordat hij überhaupt in aanmerking komt

6 mei 2021 om 04:10

als het een team vol met beta mannen zijn dan klopt dat. maar hebben ze ballen doorzettingsvermogen een ruggengraat en winnaarsmentaliteit dan niet, want dan zullen ze je volgen als jij hun de winst bezorgt en ze elke dag motiveert en het goede voorbeeld geeft. door elke dag 10 minuten te vroeg op de training te verschijnen na de training nog het krachthonk induikt. het juiste voedsel/drinken tot je neemt 100 geeft elke training en wedstrijd. en na een verlies de media te woord staat en de meeste kritiek op je schouders neemt. de mannen die dan elke dag 100 geven zullen naar hazard kijken en denken hoe komt hij hier als een papzak binnen, terwijl hij net een contract heeft getekend en waarom is het zo'n primadonna die liever zijn nagels lakt dan 100 geeft in elk duel. en dan is het aan hazard om mee te gaan met de rest en alles te geven of buiten de boot te vallen en alleen je salaris te innen terwijl je niks levert

Hazard beetje raar mannetje joh.Altijd geblesseerd en als hij er bij is denk ie dat hij messi is.

Dat er 100.000.000 euro betaald is kan Eden niks aan doen. Er zijn nu eenmaal van die leiperikken. Samen met Bale twee van de grootste miskopen van Real die werkelijk vermogens kosten! En dan gaan zeuren dat je een SL nodig hebt om bv Haaland te kunnen kopen terwijl je z elf idiote bedragen neerlegt.

6 mei 2021 om 12:55

Bale? Die heeft eigenhandig een CL-finale beslist en was gewoon een hele belangrijke speler in z'n eerste drie seizoenen. Hij is dan wel via de achterdeur vertrokken, maar Bale heeft zeker z'n waarde getoond. Z'n cijfers zijn bijvoorbeeld vele malen beter dan die van Beckham, Kaka e.d. Hazard komt momenteel nog niet in de buurt van het beslissen van een CL-finale. Natuurlijk heeft hij ook pech gehad met een blessure, maar niets wijst op een goede mentaliteit. Niet toen hij aankwam in Madrid en niet toen hij gisteren uitgeschakeld werd door z'n oude club.

Met Coutinho de grootste miskoop ooit. Alleen heeft Coutinho nog wel regelmatig gespeeld en was juist niet onaardig in zijn Bayern periode. Bale kun je uiteindelijk ook een miskoop noemen, maar loopt wel 1 op 2 en heeft toch een seizoen of 2, 3 goed gepresteerd. Hazard had moeten pieken toen hij kwam, maar was te zwaar en viel in zwaar blessureleed. Die komt niet meer op niveau terug.

Ziyech een 7.9.....zucht. Deed 5 min mee. Weet je meteen hoe serieus je dit moet nemen.

Dat mensen deze man ooit wel eens met Robben vergeleken. Is toch helemaal niet van wat Robben ooit was. Wanneer is Hazard eens belangrijk geweest in een eindtoernooi, dat is misschien op 1 vinger te tellen.

6 mei 2021 om 12:58

Het verschil tussen Robben en Hazard is eigenlijk mentaliteit. Robben kon het zelfs opbrengen om na blessure 1000 nog de volle 100 procent te geven en sterker terug te komen. Had bovendien nooit een kilo te veel en was een leider voor de ploegen waar hij speelde. Hazard doet me denken aan Sneijder en Van Der Vaart. Die waren ook volledig uitgeblust toen ze richting de 30 gingen.

Direct contract ontbinden en weg ermee.

Is ook gans onmogelijk dat die jongen topfit is.. van alle dagen dat hij in Madrid is, is hij de helft geblesseerd geweest werd gisteravond gezegd.. dan is het logisch dat je geen knikker raakt. Vreemd dat Zidane hem dan laat spelen in zo'n belangrijke wedstrijd.. en dat dolletje na de wedstrijd, laat die jongen... kent die gasten al jaren...leuk toch.. hij is in ieder geval geen slechte verliezer zoals ik wel spelers heb gezien de laatste dagen...

Mocht ik een Real fan zijn zou ik ook kwaad zijn. Dit is de zoveelste voorbeeld van waarom Hazard zijn potentieel nooit ten volle heeft benut. Te beginnen met leefstijl, trainen etc. Hij heeft de keuze gemaakt om te chillen en te genieten en dat is zijn recht en velen doen dan hun ogen toe zolang hij presteert maar als jij constant geblesseerd bent en niet presteert dan is het niet verstandig om je eigen toch in de schijnwerpers te zetten.

Wat een onzin zeg. Ik snap dat je als supporter van Real Madrid het niet fijn vindt om dit te zien net nadat je bent uitgeschakeld, maar we blijven allemaal mensen. Zodra wij zelf een belangrijke wedstrijd verliezen van een team waarin bekenden/vrienden/oud-teamgenoten zitten dan drinken we naderhand toch ook een biertje samen? Ondanks dat het goedbetaalde profs zijn, blijven ook zij mensen.

Heb nooit begrepen waarom mensen hem als een van de besten zagen. Heeft bij Chelsea zeker goed gepresteerd, maar ook ontzettend veel wedstrijden slecht en/of onzichtbaar gespeeld. Snap ook niet waarom Real hem heeft gekocht. Een expert moet dit toch ook gezien hebben. Ik had al voorspeld dat hij het bij Real niet goed zou doen.

6 mei 2021 om 13:00

1 van de besten ooit niet, maar hij behoorde bij Chelsea zeker tot de betere spelers op deze planeet. Nu natuurlijk niet meer, maar hij was zeker fantastisch bij Chelsea. Toch wel zonde. Net als bij Ozil, Sneijder en Van Der Vaart kunnen dit soort spelers zich onsterfelijk maken met de juiste topsport-mentaliteit, maar uiteindelijk gaat hun carriere na al het geweldige wat ze hebben laten zien als een nachtkaars uit op een moment waar een voetballer eigenlijk op z'n allerbest hoort te zijn.

7 mei 2021 om 10:16

Bedoelde inderdaad een van de besten op dat moment. Niet ooit haha. Hij heeft zeker goede momenten gehad hoor en bij vlagen liet hij zien dat hij bij de beste op dat moment kon horen, maar ik heb te veel wedstrijden gezien dat hij het gewoon niet liet zien.

7 mei 2021 om 13:10

Ja, die mening deel ik wel. Ik vind 'm daarin wel redelijk vergelijkbaar met Sneijder, al heeft Hazard het langer volgehouden.

Heb hem gisteren in het oog gehouden. Hij leek me erg fit en zwerfde in de 80ste minuut nog over het veld.
Hazard is een speler die vaak terugzakt en de bal moet voelen. Als zijn ploeg hem telkens overslaat kan hij zich niet in vorm spelen.

Hij was trouwens de speler op het veld waar de meeste overtredingen op gemaakt werden.

Het valt me echter op dat hij niet in het spel betrokken wordt en dat kan je hem niet aanrekenen. De andere spelers zoals Kroos en Vini waren totaal waardeloos. Benzema onzichtbaar behalve de 2 kansen.

Snap totaal niet waarom iedereen op Hazard afgeeft terwijl de rest nog vaker balverlies leed en niet uit blessure terugkomt.

De volledige ploeg was waardeloos en diegene die Hazard het verlies aanrekenen hier, zijn zielige internet-trollen.

6 mei 2021 om 13:03

Dus Hazard kan er niets aan doen, terwijl Kroos en Vinicius Jr waardeloos waren? Hazard heeft geen moment iets laten zien. Logisch dat je 'm dan na de zoveelste mislukte actie overslaat. In niets oogde Hazard fit. Hij speelde veilig, onopvallend en totaal niet dreigend. Vinicius viel me tot minuut 70 veel meer op dan Hazard.

Neemt het totaal niet serieus. Het is dat ik geen Madrid supporter ben, maar anders was ik woedend geweest. Wat een treurig gedoe zeg. Die blessures kon hij zelf niets aan doen ga ik maar van uit, al denk ik dat het niet leven als topsporter je op een gegeven moment opbreekt, maar dat hij al te dik aankwam bij Real spreekt natuurlijk boekdelen. Ik heb nog liever een gamende Dembele dan deze enorme miskoop, weg ermee!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4268 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7947
4.Sevilla7720
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. ModrićMiddenvelder355
AsensioAanvaller355
Vinícius JúniorAanvaller353
K. BenzemaAanvaller3423
T. CourtoisKeeper380
F. ValverdeMiddenvelder243
Lucas VázquezMiddenvelder242
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

766 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Real Madrid 14 3 0 0
2019/2020 Real Madrid 16 1 0 0
2018/2019 Chelsea 37 16 2 0
2017/2018 Chelsea U23 1 0 0 0
2017/2018 Chelsea 34 12 2 0
Laatste voetbalnieuws

Advocaat tipt België als favoriet: ‘Je hebt hen nodig om het EK te winnen’

Dick Advocaat kijkt op het EK met bijzondere interesse naar België. De oefenmeester, die tussen oktober 2009 en april 2010 een halfjaar aan het roer stond bij de Belgen, voorziet zelfs...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 19 juni
OGC Nice wil Jean-Clair Todibo defintief overnemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren