Engelse pers verzint nieuwe bijnaam voor onzichtbare Van de Beek

Zondag, 24 januari 2021 om 21:40Yanick Vos • Laatste update: 21:59

De Engelse media zijn niet onder de indruk van het optreden van Donny van de Beek zondag in de FA Cup-wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool. De Oranje-international begon in de basis en werd na 66 minuten spelen vervangen door Bruno Fernandes, die tien minuten na zijn invalbeurt vanuit een vrije trap voor het winnende doelpunt tekende: 3-2. Van de Beek kwam nauwelijks in het stuk voor en dat is terug te zien in de beoordelingen die hij heeft ontvangen van de tabloids.

Van de Beek kreeg van Ole Gunnar Solskjaer de kans op de nummer tien positie. Hij speelde onopvallend, in sommige fases van de wedstrijd was hij zelfs onzichtbaar. De aanvallende middenvelder deed meer dan een uur mee en kwam niet verder dan 23 balcontacten, het laagste aantal van alle basisspelers op het veld. The Sun heeft op de website een volledig artikel gewijd aan het optreden van de middenvelder en noemt hem in de kop ‘Van de Bleak’, doelend op zijn onzichtbare optreden. “Solskjaer verloste hem uit zijn lijden na 65 minuten en verving hem door Bruno Fernanddes, die scoorde met een sensationale vrije trap”, schrijft de tabloid, waarin Van de Beek wordt beoordeeld met een vier en invaller Fernandes met een acht.

“Van de Beek zal meer moeten laten zien als hij meer speeltijd wil krijgen”, schrijft de tabloid. “Het was een rustige start voor Van de Beek, die nauwelijks aan de bal kwam en maar niet uit de schaduw van Thiago Alcántara kon komen. Hij kreeg een kans om te scoren na een slimme pass van Marcus Rashford, maar gaf de bal niet goed af. De manier waarop hij zich vervolgens over het been van de uitkomende Alisson liet vallen, viel niet in goede aarde bij een aantal spelers van Liverpool. Er was niet veel meer te zeggen over het optreden van de voormalige middenvelder van Ajax, behalve dat de speeltijd die hij heeft gekregen hem goed zal doen. Van de Beek zag er teleurgsesteld uit toen hij in de tweede helft werd vervangen door Bruno Fernandes. Zijn kans zal wel weer komen, maar hij moet geduld opbrengen.”

De analyse van Manchester Evening News over het spel van Van de Beek komt overeen met die van The Sun. Het lokale dagblad beoordeelt hem met een vijf. “Zoals verwacht werd hij in de tweede helft gewisseld”, zo klinkt het. Ook van The Independent krijgt de Oranje-international een onvoldoende (vijf). “Na rust werd zijn spel er niet beter op, waarna hij na iets meer dan een uur spelen werd gewisseld.” 90min deelt hetzelfde cijfer uit: “Hij kreeg een basisplaats waar hij zo aan toe was, maar de Nederlander slaagde er niet in om een goede indruk te maken. Hij was nauwelijks betrokken bij het spel.” Van de Daily Mail krijgt Van de Beek wél een voldoende. De tabloid vindt zijn spel een zes waard: “Hij probeerde er het beste van te maken, maar het spel ging een beetje aan hem voorbij.”

Door de overwinning plaatste Manchester United zich voor de vijfde ronde van de FA Cup. Op 10 februari staat de confrontatie met West Ham United op het programma in het bekertoernooi. Mogelijk krijgt Van de Beek dan een nieuwe kans vanaf het eerste fluitsignaal. Aanstaande woensdag komt het team van Solskjaer weer in actie; in de Premier League is Sheffield United dan de tegenstander.Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door obikufever)

We willen hem gerust terughalen voor 10 miljoen hoor!

Op de 10, komt hij gewoon flink te kort bij United. Past meer bij een aanvallendere ploeg wat dat betreft, met snelle combinaties en passes tussen de linies. United moet hem ontwikkelen als box to box / 8. Wellicht kan hij dan Pogba vervangen maar dit werkt niet zo.

24 januari 2021 om 22:08

Je kan toch moeilijk stellen dat United niet aanvallend speelt, laat staan deze pot.

24 januari 2021 om 22:16

United speelt zeker aanvallend, maar vrijwel altijd vanuit de omschakeling, terwijl de kracht van vdb juist in het positiespel ligt. Tuurlijk zijn dat details en maakt dat voor de absolute toppers niet uit, maar vdb is geen absolute topper. Hij is goed als die het moment kan kiezen om diep te gaan, terwijl bij united kan je het moment niet kiezen, want tijdens de dreigende momenten gaat iedereen.

24 januari 2021 om 22:17

Daarbij bedoel ik natuurlijk dat vdb tijdens positiespel goed gevoel heeft voor ruimte, en tijdens een omschakeling minder. Al had hij wel kunnen scoren in de omschakeling, en als Greenwood na 8(?) Minuten de bal aan vdb geeft is dat ook een 100% kans.

24 januari 2021 om 22:16

Maar Fred, SMT en Pogba zijn al box to box. Zelfs als Pogba weggaat wil ik nog zien of hij beter is dan Fred en SMT. In tegenstelling tot VDB durven ze naar voor te spelen en een man voorbij te gaan. Die 1-2tjes en snelle tickers zijn leuk op de training maar iedereen is het beu gezien. Misschien is het beter dat Solskjaer hem beschermt en niet teveel opstelt want de Engelse media lusten zoiets maar al te graag.

Kom maar weer terug naar huis vdB! Voor 15 mil wil ajax hem vast wel weer overnemen 😜

24 januari 2021 om 22:51

Haha willen we een paar niveautjes in kwaliteit terug? Met Klaassen, Kudus en Gravenberch hebben we veel betere middenvelders dan Donny op elke positie. De standaard ligt inmiddels een stuk hoger.

24 januari 2021 om 23:31

Ga er maar vanuit dat Donny bij Ajax ook weer een veel hoger niveau haalt. Hij heeft verzorgd totaalvoetbal om zich heen nodig.

24 januari 2021 om 23:56

Het niveau van Man U is wel een stukje hoger dan dat van Ajax en daar kan Donny zich al niet aan optrekken. Verder speelde Donny bij Ajax eigenlijk ook helemaal niet zo goed. Daar behoorde hij ook al niet echt tot de beste spelers. Dus ik denk niet dat dit een goed idee is. Vooral niet met al die goeie middenvelders die we nu hebben en we echt van kunnen genieten. Ik denk eerder dat Donny naar een club als Genk zou moeten waar je een Nederlandse trainer hebt die hem misschien kan helpen.

25 januari 2021 om 00:19

Het niveau dat United haalt, is voetballend absoluut niet te vergelijken met Ajax 18-19. Voetballend was Ajax toen misschien wel de beste in Europa, dat kan ik niet echt van United nu zeggen. Het is gewoon een totaal ander type voetbal dat niet bij Donny past en waar hij ook niet goed gebruikt wordt.

25 januari 2021 om 07:32

Toen misschien wel, maar inmiddels bakt Ajax er momenteel er ook maar weinig van. Ga je nu de komende jaren naar 18-19 refereren alsof die uitschieter het gemiddelde niveau van Ajax betreft?

25 januari 2021 om 09:26

Dus heeft Donny zich op dat niveau bewezen en laten zien dat hij het team aanvulde. Dus het argument dat hij een bepaald niveau niet aankan is niet echt van toepassing. Hij kan niets bij United en ze weten hem daar ook niet goed te gebruiken. Het is gewoon geen match.

ik vraag me toch af he, en let even niet op mijn logo of clubvoorkeur. waarom zien we met enige regelmaat een artikel verschijnen over van de beek, frenkie en de ligt, maar nooit over een de vrij of bergwijn bijvoorbeeld, ook gewoon nederlanders in de europese top. en ja ik weet dat ik niet op de link hoef te klikken maar het mag best benoemd worden toch? laatste 5 dagen, 6 artikelen waar deze 3 jongens centraal staan. niet dat het perse minder moet gaan over die jongens maar ik zie gewoon graag ook wat over de wijnaldums en de stefans van t nederlands voetbal. mand.

24 januari 2021 om 22:43

Een post als die van Odesza kan prima blijven staan hoor, als je je gewoon netjes verwoord dan laat men dat dikwijls staan in mijn ervaring. Edit: ik snap overigens het standpunt van VZ, die jongens leveren blijkbaar veel clicks op etc., maar toch ben ik het met Odesza eens. Die topics over De Ligt, Depay en Frenkie hoeven niet minder te worden, maar doe er ook eens gewoon wat meer over De Vrij, Van Dijk, Bergwijn. Hoe meer topics over Nederlanders hoe leuker toch

24 januari 2021 om 22:06

De Serie A is niet zo populair. Als De Vrij bij Man U speelde was het wel anders denk ik. En van bergwijn komen er toch regelmatig ook artikels.

24 januari 2021 om 22:13

Nee inderdaad Lierse. Daarom krijgen we zeker ook 10x zo vaak een artikel van de Ligt ten opzichte van de Vrij.

24 januari 2021 om 22:52

Ik denk dat het wat de Ligt betreft al een stuk minder is dan het was. Hij begon natuurlijk niet heel best en daar werd veel over bericht, want het was een grote transfer en mensen waren benieuwd hoe het hem verging. Na een tijdje werd hij onbetwiste basisspeler en werden de artikelen vanzelf minder. De Vrij heeft dat allemaal al gehad en dan valt er buiten het wedstrijdverslag om gewoon weinig te melden, want dat hij goed speelt is allang geen nieuws meer. Toen hij verdediger van het jaar werd kreeg hij terecht weer meer aandacht. De Ligt heeft laatst Corona gehad en is dan weer vaker in het nieuws. Voor Frenkie de Jong geldt hetzelfde. Niet best begonnen en ontwikkelt zich nu erg goed. Logisch dat dat wat breder uitgemeten wordt in de media dan een goede wedstrijd van de Vrij. Het naderende EK is een extra reden om vaker te berichten over de sleutelspelers van Oranje. De Vrij is in principe gewoon bankzitter in Oranje.

Van de Beek is deze zomer verkocht, kan niet aanhaken en heeft het nu erg moeilijk, logisch dat dat extra aandacht krijgt.

24 januari 2021 om 22:11

Omdat ex-ajacieden meer kliks opleveren. Jammer voor de neutrale bezoeker, maar een bedrijf denkt alleen maar aan omzet.

24 januari 2021 om 22:51

Aan de ene kant eens, maar ook gewoon omdat het talenten zijn. Daarnaast zie ik keer artikelen over Bergwijn voorbij komen san over Ziyech terwijl die laatste toch echt ex ajax is

24 januari 2021 om 23:01

Precies deze reden inderdaad. Voor de kwaliteit van het platform vind ik het wel erg jammer moet ik zeggen. Een speler hoeft maar in verband te worden gebracht met een seizoenskaart van Ajax en het staat al in kop en zo haalt een kapotte schoenveter van Frenkie de Jong de headlines hier ook al. Helaas is deze trend is het in de nieuwswereld de ontwikkeling, commercie gaat voor nieuwswaarde, snelheid voor diepgang, waan van de dag voor langetermijnkijk. Kritische vragen of onderbouwing en onderzoeksjournalistiek zijn zo zeldzaam als een panda.

25 januari 2021 om 14:08

De media moet stoppen met spannende dingen belangrijk maken en zich focussen op het spannend maken van belangrijke dingen.

24 januari 2021 om 22:48

Helemaal mee eens. Hoewel ik wel een verschil zie tussen Ligt en Frenkie aan de ene kant en ~donny. Frenkie en de Ligt zijn wereldtoppers die met goede prestaties in het nieuws komen. Dat wil ik wel lezen hoor. Waarom zoveel nieuws over Donny verschijnt is me een raadsel. Wat is die jongen toch een faliekante miskoop gebleken. Dan verdienen jongens als De Vrij, Bergwijn, Weghorst, Dost, Dest, Lang veel meer aandacht. Die doen het stukken beter dan Donny en wat nu blijkt zijn dat ook stukken betere spelers dan Donny.

24 januari 2021 om 23:05

@odesza. Klopt zeker dat er een ajax voorkeur is, maar een depay bijv maar ook bergwijn, van dijk en soms wijnaldum worden ook vaak uitgelicht. Zowel positief als negatief. Ik zou graag meer dingen zien over bijv de vrij, maar een liverpool/pL of een barca is wel populairder

25 januari 2021 om 09:27

Ik las gisteren ergens dat het aantal Donny van de Beek Voetbalzone artikelen heeft die z'n naam dragen hoger is dan het aantal gemaakte speelminuten bij United. Heftig hoor.

25 januari 2021 om 10:22

Valt geen mouw aan te passen. Van Dijk en Wijnaldum krijgen aandacht maar voor de rest heeft het een hoog zero-twenty gehalte.

Voor hun niet te hopen natuurlijk, maar als VdB en Ziyech helemaal niks klaarspelen kan Ajax ze over enkele jaren weer terughalen 15-20 mln.

24 januari 2021 om 22:11

Ziyech speelde voor zijn blessure echt heel goed, zou bijna zeggen geweldig maar dat was t ook weer niet haha. Als je wat verder kijkt dan de tabloids dan merken de meeste Engelse analisten vooral op dat vdb niet in het systeem past van united. Wanneer ziyech weer helemaal fit is zal het vanzelf weer beter worden. En voor vdb is het te hopen dat er scouts zijn van goede subtop clubs die door de huidige prestaties heenprikken. Ik denk dat vdb wel meekan in bepaalde systemen, maar het omschakel systeem van united is gewoon niet waar zijn sterktes liggen.

24 januari 2021 om 22:22

Maar wat zijn zijn sterktes ? Ik vond het ook bij Ajax vooral een speler die heel erg afhankelijk was van de spelers om hem heen. Het is geen bepalende speler maar meer een meeloper.

24 januari 2021 om 22:26

kunnen we ook een keer ophouden over dat systeem. de echte goede voetballers zijn overal van meerwaarde. Vd Beek lijkt gewoon de kwaliteit tekort te komen voor United. een voetballer die maar in 1 systeem en 1 speelwijze uit de voeten kan is geen speler die in de Europese top hoort te spelen

24 januari 2021 om 22:35

Japie, je kan beter gaan dammen of iets anders doen dan voetbal kijken. Een systeem is tuurlijk essentieel! Alleen zijn daarin meerdere factoren verwerkt of een speler kan renderen... Denk aan of een speler taken krijgt. Denk jij dat Messi kan renderen als Koeman zou zeggen dat hij alleen de linkerkant mag bestrijken en rugdekking moet geven als Alba in de aanval gaat? Alles valt of staat toch met een systeem?

24 januari 2021 om 22:46

@maxi_lopez ja maar dat gebeurd toch niet met Vd Beek? die speelt meestal gewoon op zijn 10 positie bij United. dat hij in Oranje zo matig presteert ligt zeker ook weer aan het systeem? United en Oranje moeten gewoon 10 man in dienst van Vd Beek laten spelen zeker?

24 januari 2021 om 23:03

Joh, Japie... dit heeft toch geen zin? Denk zelf ff na, want je maakt jezelf belachelijk met deze opmerkingen. In een systeem moet je toch ook een bepaalde klik hebben, chemie, moet alles op elkaar afgestemd zijn. Zo werkt het in een team ook, zelfs in het bedrijfsleven. Je kan de beste speler ter wereld hebben, maar als je niet in het systeem past, dan ben je niets.

24 januari 2021 om 23:07

@japie ik zeg bij een andere post dat de absolute toppers in ieder systeem goed spelen, maar dat is vdb niet. Daarnaast draait het voetbal meer dan ooit om systemen en tactiek.

24 januari 2021 om 23:11

@Janssen, het klopt dat vdb een speler is die goed is als anderen goed zijn. Zijn sterkes zijn vooral de functionele techniek (zie vandaag zijn pass op rashford, niet de beste steekbal ooit, maar juiste snelheid enz), zijn gevoel voor ruimte en het diepgaan samen met een spits.

24 januari 2021 om 23:18

@maxi_lopez Frenkie en de Ligt spelen bij hun clubs ook niet exact in hetzelfde systeem als bij Ajax en toch doen ze het prima daar. toen Maguire het in het begin niet goed deed of als Pogba het niet laat zien hoor ik niemand praten over een systeem. dan worden deze spelers overschat genoemd, maar als Vd Beek tegenvalt dan ligt het opeens aan het systeem

24 januari 2021 om 23:23

@liefhebber16 ik zie genoeg spelers naar andere clubs vertrekken die niet hetzelfde spelen als hun oude club en toch renderen ze daar prima. een Haaland speelt bij Dortmund ook in een ander systeem als voorheen bij Red Bull maar die doet het toch uitstekend daar

24 januari 2021 om 23:56

@Japie, Maguire kreeg een stempel,vanwege zijn prijskaartje en Pogba is niet de Pogba van Juve. Of wilde je zeggen van wel? Ook de Ligt kreeg kritiek en Frenkie de Jong ook, omdat hij niet op dezelfde plek speelde als bij Ajax. Maar deze 2 jongens krijgen veel meer kansen dan van de Beek. Van de Beek kan voetballen, daar is geen twijfel over mogelijk. Manchester begint nu sinds jaren weer beetje te draaien. Misschien is Man U niet de juiste plek, maar afschrijven gaat te ver. Er zijn zat voetballers die bij de ene club niet slagen en bij een andere wel. Vergeet niet de PL de zwaarste competitie is en van de Beek zal zich moeten aanpassen. Je noemt een voorbeeld als Haaland, maar een Hazard bij Real dan? Totaal niet de speler van Chelsea. Bale bij Tottenham nu? Zlatan bij Barcelona? De Bruyne bij Chelsea? Di Maria bij Manchester United? Thiago Silva bij Chelsea? Werner bij Chelsea? Havertz bij Chelsea? Pulisic eerste seizoen Chelsea is een mooi voorbeeld, hij begint een dragende speler te worden, maar zijn eerste seizoen was het weinig... geef van de Beek de tijd.

25 januari 2021 om 00:04

@maxi_lopez Vd Beek is ook niet de Vd Beek van Ajax dus wat is het verschil? wie weet slaagt hij bij een andere club wel maar noem mij 1 topclub in Europa die heel hun systeem aan Vd Beek gaan aanpassen zodat hij optimaal kan renderen? of hij slaagt alsnog bij United maar dan zal hij meer moeten laten zien als nu want ik denk ook niet dat United heel het systeem gaat aanpassen aan Vd Beek. om die status te krijgen zal je eerst bijzondere dingen moeten gaan presteren zoals bv een Bruno Fernandes daar doet

25 januari 2021 om 01:37

@Japie, ja daar heb je gelijk in, maar zie jij haaland dan niet als absolute top? Er zijn jaarlijks zoveel transfers waarbij spelers niet uit de verf komen bij hun nieuwe club, en een jaar later spelen ze dan wel goed bij de volgende club. Neem Haller, geweldig bij Frankfurt maar middelmaat bij West ham, Eriksen (zie ik wel als top maar oke) bij tottenham een van de absolute uitblinkers en bij inter een bankzitter. De bruyne, lukaku en Salah bij Chelsea vergeten? Sorry maar zeggen dat een systeem of clubwissel irrelevant zou zijn slaat volledig de plank mis. Om nog niet te beginnen over het verhuizen naar een ander land, want voetballers zijn net mensen.

25 januari 2021 om 07:08

Van de Beek is het natuurlijk niet waard om een heel systeem op af te stellen als je met Bruno Fernandes iemand hebt die wel goed rendeert op die plek. Daar is hij simpelweg niet goed genoeg voor. Bij een hoop namen die je noemt had je van tevoren al wel kunnen bedenken dat het niks zou worden, al had ik van Eriksen wel meer verwacht.

25 januari 2021 om 08:33

Ik zeg toch ook nergens dat het systeem aangepast moet worden voor vdb? En ik zeg ook nergens dat het niet logisch is dat die spelers renderen (al is het achteraf altijd logisch ). Ik zeg alleen dat veel spelers die (op dat moment) niet de absolute top zijn niet of minder renderen in een ander systeem of op een andere positie. United zou wel gek zijn om een eindelijk redelijk draaiend team te veranderen voor vdb. Maar het geeft wel aan dat transfers gewoon geen exacte wetenschap zijn, dat maakt de spelers niet meteen clowns of incapabel zoals vdb hier vaak genoeg wordt afgeschilderd.

Lang niet in de basis staan en dan ineens tegen Liverpool het moeten laten zien... Vindt dit niet echt een eerlijke kans om je te laten zien. Om je echt te laten zien moet je eerst iets wat wedstrijd ritme hebben.

24 januari 2021 om 22:36

Precies dit . Hij moet zich maar even gaan bewijzen tegen een van de beste teams van de wereld ( mischien beetje uit vorm ) . Speelt weken lang niet tot nauwelijks. Denk echter dat united toch wel echt een slag te groot is voor Donny. Gun hem het beste , maar dit wordt niks ben ik bang.

25 januari 2021 om 05:55

Kom op zeg, het is geen speeltuin. Bij een club als Man Utd moet je er direct staan, ook als je een tijdje niet gespeeld hebt. Valt me op dat er veel excuses voor Vd Beek gevonden worden. Feit is: ook aan t begin van het seizoen heeft hij het gewoon niet laten zien. Toen speelde hij nog regelmatig.

25 januari 2021 om 07:39

Speelt hij tegen een mindere club in de beker mee met andere reserves, dan is het omdat hij met pulp moet spelen. Is het tegen Liverpool dan moet hij weer direct tegen een te goede tegenstander. Wat was het excuus tegen West Ham en Southampton in de PL? Ook te goede tegenstanders? Want uiteindelijk is hij vanaf die 2 potjes meer op het zijspoor beland.

Daar had Donny van de Beek er bij Ajax ook genoeg van, wedstrijden waarin hij onzichtbaar was en amper aan de bal kwam. Niet heel verrassend dus. Die gaat dit seizoen echt niet meer in de basis komen of een goede serie wedstrijden spelen.

24 januari 2021 om 23:10

Helemaal mee eens. Gezien de wedstrijden die ik van Donny heb gezien bij Man U lijkt het mij uitgesloten dat hij nog in de basis zal spelen dit seizoen. Werkelijk elke wedstrijd was hij tenenkrommend slecht. Dieptepunt vond ik de wedstrijd tegen Watford uit de tweede divisie geloof ik waar ook Lingard in de basis stond. Toen bleek zelfs Lingard een betere speler dan van de Beek. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen over de matige Lingard. Maar tot nu toe is echt elke selectiespeler op de een of andere manier een betere of veel betere speler gebleken dan Donny. Dat ziet Solskjaer zelf natuurlijk ook. Het beste zou voor Donny zijn om naar een club als Genk te gaan. Een competitie die hij mogelijk wel aankan met een Nederlandse trainer die hem kan helpen. Want met zijn gebrek aan bijzondere kwaliteiten vrees ik dat hij het nergens gaat redden.

25 januari 2021 om 04:32

van United naar genk !
sorry maar hoe kom je daar bij en je geeft echt wel aan dat je niks van voetbal kent of een haat ergens hebt want dit slaat werkelijk op niks !

Ik kreeg een beetje de indruk dat ie ‘bewust’ werd overgeslagen als ie wel er goed voor stond. Heb het idee dat ze veel liever met Fernandes spelen dan met Donny. En dat terwijl je als team je professioneel moet opstellen en het met de spelers moet doen die de coach opstelt

25 januari 2021 om 07:42

Als dit het geval zou zijn dan zou hij op de trainingen dagelijks laten zien dat hij van een veel minder niveau is. Een andere reden om een medespeler over te slaan ligt niet voor de hand, aangezien van de Beek bij de goals net als ieder ander werd behandeld. Als er een algemene aversie tegen hem was zou je dat op dergelijke momenten kunnen zien.

ik vind de kritiek op hem enorm overdreven .
de meeste spelers hebben een aanpassing nodig want de PL is met geen andere comeptitie te vergelijken .
geef die gast wat Tijd en dat komt dik in orde en als ik een vb kan geven waar hij zich kan aan optrekken is het Fred wel...die was bij Shakhtar outstanding en kreeg bakken kritiek over zich heen want daar zijn ze meester in over de plas en kijk nu !
ik geloof in hem en dat zullen ze bij United ook wel doen anders hadden ze hem niet gehaald !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Chelsea4416
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. DialloAanvaller00
N. BishopKeeper
David de GeaKeeper240
L. GrantKeeper00
D. HendersonKeeper30
S. RomeroKeeper00
E. BaillyVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

75 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 13 1 1 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
Laatste voetbalnieuws

Ophef na tweets over ‘embarrassing’ toiletbezoek Donny van de Beek

Donny van de Beek kwam zondag niet in actie in de topper tussen Chelsea en Manchester United (0-0) in de Premier League, maar haalde toch op opvallende wijze, dankzij een toiletbezoek,...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren