‘Wie weet is Bijlow dan zó goed, dat De Boer onmogelijk om hem heen kan’

Vrijdag, 9 oktober 2020 om

Justin Bijlow is in beeld bij bondscoach Frank de Boer, maar van een oproep voor Oranje is het nog niet gekomen. Ronald Waterreus en Frans Hoek zien in de Feyenoord-keeper een groot talent en verwachten hem op termijn bij het Nederlands elftal. Hoek heeft er alle begrip voor dat de keuzeheer deze interlandperiode de voorkeur heeft gegeven aan Marco Bizot.

De roep om Bijlow bij Oranje werd de afgelopen weken steeds luider. In het shirt van Feyenoord maakt hij immers een sterke indruk. “Maar ik begrijp de keuze van De Boer en Lodewijks ook wel om hem er nog niet bij te halen”, vertelt Hoek in gesprek met De Telegraaf. “Frank zei terecht dat Bijlow in ontwikkeling is en dat dit met ups en downs gepaard gaat. Ik ben het ermee eens dat zulke jongens, want dat geldt ook voor Joël Drommel van FC Twente en Maarten Paes van FC Utrecht, zich eerst over een langere periode moeten laten zien. Bovendien vind ik de blessuregevoeligheid van Bijlow wel een aandachtspunt, want hij heeft zich nu weer afgemeld bij Jong Oranje.”

Volgens Hoek zou De Boer er goed aan doen om Bijlow, Drommel en Paes in de nabije toekomst uit te nodigen voor een trainingskamp. “Het kan goed zijn om ze eens aan het grote werk te laten ruiken. Die ervaring kan ze later van pas komen. En Oranje ook, want het zou fijn zijn als er tegen die tijd wat minder discussie is over de keeperspositie dan op dit moment.” Jasper Cillessen lijkt onder De Boer de eerste keus, maar is bij Valencia niet zeker van een basisplaats en speelde woensdag tegen Mexico niet. Tim Krul kreeg de voorkeur omdat Cillessen niet helemaal fit is, zo gaf de bondscoach aan.

In het Algemeen Dagblad geeft Waterreus aan benieuwd te zijn naar de ontwikkeling van Bijlow. “Het kan heel snel kantelen”, zegt de oud-keeper. “Óók ten gunste van Oranje, hoor. Cillessen verloor zijn plek bij Valencia door een blessure, dat kan volgende week weer anders zijn. En wie weet is Bijlow over een half jaar zó consequent goed, dat De Boer onmogelijk om hem heen kan. Dan praten we meteen heel anders over onze Nederlandse keepers.''

De Boer deelt complimenten uit na nederlaag Mexico: 'Prima debuut'
Meer video's

Poll

Justin Bijlow is op termijn de opvolger van Jasper Cillessen in Oranje


Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door orgullo)

Bijlow krijgt zijn kansen wel, ik snap niet dat men hier zo overdreven veel aandacht aan besteed. Als hij zo door blijft gaan dan zit hij er straks bij en dan komt het wel goed.

9 oktober 2020 om 08:57

Als Feyenoorder vind ik de aandacht nu wel weer even voldoende hoor. We hebben er de laatste dagen al genoeg discussies over gehad. Ja Bijlow is een super groot talent. Ik vind ook dat hij zijn kansen moet krijgen en die gaat hij wel krijgen.ik maak me op een ander vlak wel een beetje zorgen. Zijn blessures. Volgens mij moeten sommige jongens echt anders trainen. Zijn lichaam schijnt deze vorm van intensiteit niet aan te kunnen het zijn vaak spierblessures dus moet je volgens mij op een andere manier gaan trainen.maar als hij heel blijf zie ik in hem de toekomstige nr 1 van oranje.

9 oktober 2020 om 09:32

Spelers van Feyenoord moeten zich nou eenmaal 3x harder bewijzen. De Ligt moest wel zo nodig op 17-jarige leeftijd in een belangrijke uitwedstijd tegen Bulgarije in de basis bij Oranje en zijn blunder kostte ons een eindtoernooi. Ik vind de ophef wel terecht want dar Bijlow niet als 3e keeper mee gaat, is gewoon raar. Bizot is al 29 en gaat echt niet meer beter worden, geef dan Bijlow de kans om bij de groep te zijn en mee te trainen en kijk of hij aan kan haken. Cillessen is middelmaat, Krul is ook aan het einde van zijn carriere, dus dan moet je aan de toekomst gaan denken en kijken of Bijlow die stap misschien kan maken.maar ja, de Boer kent Bizot nog van vroeger he, dat is natuurlijk belangrijker in Zeist.

9 oktober 2020 om 09:40

Berliner80 echt een enorm huilverhaal wat je ophangt met een enorm calimero-gehalte in je eerste zin. Ik ben geen supporter van Ajax, Feyenoord of PSV maar bij De Ligt was destijds toch echt heel duidelijk dat het een groot talent was. Dat hij dan een fout maakt kan gebeuren op die leeftijd. Wie had daar dan moeten staan; Sven van Beek?

9 oktober 2020 om 09:42

@berliner ik ben dat echt absoluut met je eens.dit was ook de wedstrijd om hem extra bagage mee te geven. Dat zag je ook aan de opstelling.wat ik meer wilde aangeven is dat de discussie de afgelopen dagen al een keer of 40 hier is gevoerd op VZ en dan denk ik je krijg wederom de eindeloze discussie wel niet.ik heb eerder aan mensen gevraagd waarom Cillissen de nr 1 zou moeten zijn?dan krijg je omdat hij de beste is..maar waarom is hij de beste?cillissen heeft in 4 jaar tijd 30 competitie wedstrijden gespeeld en heeft totaal geen ritme. Ik vind hem niet de beste keeper voor Oranje. Maarja.

9 oktober 2020 om 10:02

@twentov dat is een andere discussie maar hij had toen kunnen kiezen voor Bruma en zelfs voor Veltman.

9 oktober 2020 om 10:09

@bliek, als iedereen fit is hebben we bij Oranje maar een paar zwakke plekken. Cillessen is daar één van en wordt echt niet meer beter. Het zou logisch zijn om dan op de doorontwikkeling van talent te rekenen. Zeker in oefeninterlands. En zeker als ze elkaar nou ook weer niet zoveel ontlopen. Cillessen is de beste van zijn generatie, maar daar loopt geen één topkeeper bij rond. We zouden vooral blij moeten zijn dat de nieuwe generatie zich ontwikkelt en niet vast moeten houden aan 'de beste van de slechtste'. Ik heb die 40 discussies gemist dus wilde ook nog even reageren 😉 bij deze.

9 oktober 2020 om 10:13

@twenteov Dit was echt wel een grote inschattingsfout van Blind. Dat had je 10 jaar geleden kunnen doen als je fluitend de kwalificaties doorloopt. Nu was er al een toernooi gemist en ook deze kwalificatieronde ging mis. Het was even niet de tijd om talenten op te leiden in het nederlands elftal.

9 oktober 2020 om 10:18

Heren, ben het helemaal met jullie eens hoor. Het enige tegenargument wat gegeven zou kunnen worden is dat als hij daadwerkelijk de kans krijgt en hij bakt er weinig van, dat je dan EN punten misloopt EN hij in zn zelfvertrouwen wordt aangetast(zeker voor een keeper belangrijk). Dat daar gelaten zou ik hem vanaf heden gewoon als 3e keeper oproepen. Gewoon even lekker snuffelen.

9 oktober 2020 om 13:31

@twenteov,de Ligt was natuurlijk een belachelijke keuze van een belachelijke bondscoach . De Ligt was zeer talentvol maar natuurlijk nog lang niet toe aan Oranje. Het is een beetje Nederlandse ziekte om het liefst spelers zo jong mogelijk te laten debuteren, waarschijnlijk vind Blind het zijn verdienste dat de Ligt onder hem gedebuteerd heeft?het was veel logischer geweest om een minder talentvolle maar wel veel meer ervaren speler te selecteren zoals ze dat in de meeste andere landen gedaan zoenden hebben. Het was ook niet de fot van de Ligt maar van Blind dat hij hem opriep.hetzelfde geldt nu in mindere maten voor Bijlow die meer ervaring heeft dan de Ligt had maar Cillessen is zeker niet talentvoller maar wel veel ervarener dus op zich een logische keuze.

9 oktober 2020 om 10:32

Het levert kliks op. Ik snapte ook niet dat elke scheet die vd beek liet 4 artikelen opleverde. Maar zo werkt het nou eenmaal

9 oktober 2020 om 12:28

Ja een ontwikkeling die ik best wel betreur. Maar goed we weten inmiddels ook alles over de hond van een neef van Frenkie de Jong, het kan verkeren hier op VZ.

Hij stipt terecht de blessuregevoeligheid van Bijlow aan. Is hij eindelijk weer eens langere tijd fit en in vorm, is er weer een blessure. Ik hoop niet dat het een zware blessure is en hij er bij de volgende competitiewedstrijd gewoon weer bij is.

9 oktober 2020 om 09:49

Dat vind ik ook zo vreemd. Hoe kan een keeper nou zo vaak geblesseerd zijn? Ik snap ook wel dat die niet alleen maar aan het relaxen zijn iedere training, maar laten we wel zijn: het keepersvak is een stuk minder intensief dan die van veldspelers.

9 oktober 2020 om 10:25

Ga eens kijken bij een training, dan hoor ik je mening daarna graag nog een keer. Trainingen van keepers zijn veel intensiever dan veldspelers.

9 oktober 2020 om 10:34

Je sprongkracht is bijv erg belangrijk. Bij het afzetten en neerkomen komt heel veel kracht kijken. Daarnaast spring je in de lucht en kom je op je lichaam neer. En je lichaam is niet constant in beweging. Dat betekent dus dat je niet zo warm bent als iemand die de hele tijd heen en weer rent.

9 oktober 2020 om 10:35

Veel intensiever nog wel? Ik ken die oefeningen wel, van die korte inderdaad intensieve sessies. Maar echter wel vaak van kortere duur met meer rustmomenten. Ander soort van trainen. Maar als het zoveel intensiever is als veldvoetballers dan is het wel vreemd dat er dan niet meer doelmannen geblesseerd zijn. Ik ken nl. niet veel doelmannen die vaak geblesseerd zijn, tenzij ze een schop hebben gehad, jij wel?

9 oktober 2020 om 10:38

feye88 klopt allemaal, maar dan zouden meer doelmannen toch ook regelmatig geblesseerd moeten zijn? Keepers van andere clubs zijn niet zo vaak geblesseerd als Bijlow en dat geeft vraagtekens. Goede keeper hoor, dat staat buiten kijf.

9 oktober 2020 om 10:41

Tja. De een is ook gewoon blessuregevoeliger dan de ander. En t is telkens een andere plek dus het kan ook pech zijn

Laat zo'n Bijlow maar rustig in de luwte groeien. Zit idd nog veel rek in en is nog super jong. Met wat mazzel kan je tot je 40e door en ligt geheel aan zichzelf hoe ver hij komt. Trainingkampjes mee, bij Feyenoord de balken eruit halen en hij komt er wel. Rustig an. Goed om te zien dat er weer wat leuke talenten aankomen. Hopen voor Oranje dat dat zich sterk ontwikkelt en manifesteert

Persoonlijk vind ik dat de positie van derde keeper ingevuld zou moeten worden door een talent als Bijlow of Drommel. Laat ze maar proeven aan het grote werk, wie weet wat voor boost dit aan ze geeft. Keepers als Zoet, Bizot, Padt worden niet meer beter. Oranje moet geen speeltuin zijn voor jong talent, maar in het geval van een derde keeper vind ik het toch anders.

9 oktober 2020 om 09:11

Ik twijfel wel of het verstandiger is om zo'n jongen als derde keeper mee te laten gaan of als eerste keeper bij jong organje interlands af te laten werken. Uiteindelijk komt hij er wel verwacht ik.

9 oktober 2020 om 10:35

Jong oranje speelt op een lager niveau dan Feyenoord. Zoveel uitdaging zit daar niet in. Laat m trainen met de beste spelers van Nederland. Daar heb je wat aan

9 oktober 2020 om 11:31

Jong Oranje speelt op een lager niveau idd, maar ik denk dat 90 minuten op een lager niveau spelen altijd nog beter is dan 90 minuten op de bank zitten en kijken naar Oranje dat op een hoger niveau speelt. Denk wel dat het trainen interessant kan zijn. Zou het niet mogelijk zijn om met Oranje te trainen en te spelen met Jong Oranje?

9 oktober 2020 om 13:18

Dus in de tijd dat Cillessen met Messi trainde werd hij daar ook een stuk beter van dan de tijd dat hij ergens anders basis stond? Ik denk dat de meningen daarover verschillen. Ik denk dat het voor Bijlow nu juist goed is om de internationale ervaring als keeper op te doen. Dat betekent nu bij jong oranje misschien tegen jong georgie. Maar dan maakt hij iig minuten.

9 oktober 2020 om 09:14

Ik vind dat er dus vanaf moet hangen. Zo n mentor als derde keeper kan ook erg lekker zijn, zeker als no. 1 en 2 jonkies/onervaren bij Oranje zijn. Maar zoals het nu is, met drie ervaren keepers zonder al te veel groeipotentieel, is inderdaad niet optimaal voor de ontwikkeling, ook niet ten opzichte van de prestaties in het heden.

9 oktober 2020 om 09:25

@diegelbereds dat geldt misschien voor een eindtoernooi als Jong Oranje zelf niet speelt en als hij niet veel onder doet voor de eventueel oude derde keeper. Maar verder kan een talent natuurlijk veel beter zn potjes bij Jong Oranje afwerken, waar ook gewoon gepresteerd moet worden, dan als derde keeper in de nations league of met een oefenduel van t grote oranje mee.

De Boer heeft gelijk m.b.t. keepers bij het Nederlands elftal. Daar wacht je toch wat langer mee t.o.v. een veldspeler omdat hij een meer cruciale positie bekleed dan hen. Volgens mij is het ook niet vaak gebeurd in de historie dat een keeper van het Nederlands elftal zo jong was. Van der Sar was immers ook al 25 voordat hij tegen Wit-Rusland debuteerde. Hij was daarvoor zelfs al 2x kampioen geworden met Ajax en een CL gewonnen.

9 oktober 2020 om 09:36

Ja en hij had bij Ajax Menzo en bij Oranje De Goeij voor zich. Hele andere situatie.

9 oktober 2020 om 14:25

Mwoah, niet met je eens. Menzo had Van der Sar er al in 1993 uit gekeept. Daarna moest hij 2 volledige seizoenen (2x kampioen) keepen voordat hij debuteerde. Bijlow heeft net 30 wedstrijdjes gespeeld over meerdere seizoenen en moet er nu al in? Laat hij zich eerst maar over langere periode bewijzen. Cilissen is geen wereldkeeper, maar heeft in het Nederlands elftal ook weer niet slecht gepresteerd. Ik schat hem een beetje hetzelfde in als De Goeij destijds (prima keeper, maar geen wereldtop).

Ik vind Bijlow echt goed, het enige jammere is dat hij niet 5 centimeter groter is. Dan had hij nu al in het buitenland gespeeld.

9 oktober 2020 om 09:13

Hij is 1.90. Dat is toch een prima lengte? Net iets groter dan Oblak en net iets minder groot dan Neure, m.i. de twee van de beste keepers.

9 oktober 2020 om 09:40

Weet ik, in principe een prima lengte echter draagt hij het nog niet goed. Als je Neuer en Oblak ziet staan daar twee mannen. Bijlow oogt nog te onzeker en daarom zou die extra 5 centimeter hem veel vertrouwen gegeven kunnen hebben.

9 oktober 2020 om 10:36

Onzeker? Je kletst uit je nek. Dat is ie allang niet meer. Straalt juist heel veel rust uit

9 oktober 2020 om 10:50

Cillesen is ook onzeker en is geloof ik 1.87 meter dus kleiner als Bijlow. Niet dat ik zeg dat Bijlow al in de basis moet maar die zie ik als hij zich zo doorontwikkeld over een tijdje wel eerste keeper worden

9 oktober 2020 om 10:50

Ik denk dat jij Bijlow fotos van 2018 zit te kijken. Daar staat nu echt een potige kerel on der de lat hoor. Ook in de drukte steekt hij er krachtig boven uit.

9 oktober 2020 om 12:15

haha wat een azijnzeikerij. Google voor de grap eens Neuer 2004. Toen was hij 18. Dat is pas een broekie. Het is harstikke logisch dat Oblak en Neuer veel meer als mannen eruit zien, ze zijn namelijk veel ouder allebei. Dat heet gewoon opgroeien. Daarnaast is Oblak zelfs kleiner dan Bijlow...

Wat goed is zal goed blijven. Dus als Bijlow echt zo goed is als hij wordt opgehyped dan zal hij dus alleen maar beter gaan worden en uiteindelijk ook geselecteerd worden.

9 oktober 2020 om 09:07

Da's niet per se waar. Alles en iedereen heeft zn houdbaarheid. Mocht hij nou, hoop het niet, een zware blessure krijgen kan je zomaar niet meer een bepaald niveau halen. Of zn ontwikkeling stopt. Gewoon die jongen de tijd geven maar eerst.

9 oktober 2020 om 10:37

Zeg dat tegen het Duitse team dat wereldkampioen werd i n 2014.

Dat gezeik over een derde keeper is echt heel slecht, hebben ze niets beters te doen ofzo? Het is een zeldzaamheid als een derde keeper zelfs in actie komt tijdens een korte interlandperiode, ze kunnen net zo goed de keeper van Heerhugowaard E5 meenemen.

Ik lees echt dagelijks iets over Bijlow, maar ken hem niet zo goed. Is hij echt zo goed als iedereen schrijft? Dan wordt het ook tijd om een stap naar het buitenland te zetten, of niet? Ik vind sowieso wel dat een jonge, talentvolle keeper als 3e mee moet met Oranje, alleen maar om eraan te snuffelen.

9 oktober 2020 om 09:32

Je moet eens een wedstrijd van Feyenoord bekijken en je eigen oordeel vellen. Zijn sterke punten zijn m.i. (natuurlijk) zijn keeperswerk, maar daarnaast ook zijn uitstraling van rust, anticiperend keepen (hoge ballen eruit halen), coaching en mee voetballen. Een complete keeper dus. En het is een jonge vent.

9 oktober 2020 om 10:11

Ik zou een keer een wedstrijd goed op 'm letten. Helaas lukt dat in het stadion nog iets beter dan op TV. Vind het echt een erg goede keeper in alle facetten. Hij gaat echt nog wel z'n foutjes maken, maar ik ben echt zwaar impressed hoe hij staat te keepen.

9 oktober 2020 om 10:17

Dit valt mee. Bijlow is een groot talent die echt de nodige potentie heeft, maar tevens nog nooit een volledig seizoen in de Eredivisie heeft gekeept. Het is vooral een beetje opportunisme en door een gekleurde bril kijken van Feyenoord-fans, die hem nu afschilderen alsof het met afstand de beste keeper van Nederland is, en wellicht zelfs ook al één van de beste in Europa. Dit raakt simpelweg kant noch wal. Bijlow moet deze lijn doortrekken en dan komt zijn kans echt wel, ik denk ook zeker dat hij alles heeft om uit te groeien tot de eerste doelman van Oranje, maar zo goed als sommige zeggen dat hij nu al is klopt niet.

9 oktober 2020 om 10:39

Niemand schildert hem zo af dejan. Dat is onzin. We zien alleen wel potentie om te groeien. Maar ik heb geen Feyenoorder zien zeggen dat hij nu al de beste van Nederland is. Wel dat hij in vorm is en in deze vorm niet per se onder hoeft te doen voor cillessen die de bank warm houdt. Vorig seizoen waren bizot en onana nog duidelijk beter.

9 oktober 2020 om 11:55

Dejan, waar jij die onzin die je uitkraamt vandaan haalt, weet ik niet.niemand vind hem één van de beste van Europa. De meesten zijn juist heel genuanceerd, maar zien zijn potentie.hij moet inderdaad meer vlieguren maken.

9 oktober 2020 om 12:12

Wie heeft hier gezegd dat hij de beste van Europa is? Misschien wel de beste van NL, maar eerlijk is eerlijk, het niveau van de concurrentie is ook niet je van het.

Iedereen heeft het over Bijlow maar hij is heel blessuregevoelig , te veel stress ? Hij staat op doel soms heel zenuwachtig te wezen . Ik vind dat Drommel zich heel snel heeft ontwikkeld, van een tot anderhalf jaar terug onzekere keeper tot een keeper die punten voor je pakt . En straalt veel meer rust uit dan Bijlow .

9 oktober 2020 om 09:37

Ik kan de vergelijking met Drommel niet maken want ik kijk daar toch te weinig Twente voor, maar Bijlow is niet onrustig in het doel. Ik vind hem met de wedstrijd meer overtuiging krijgen en hij komt nagenoeg altijd erg resoluut uit. Zowel met corners als met diepteballen.

9 oktober 2020 om 10:46

Eens FrDirk, ik vind Bijlow ook een hele rustige en zelfverzekerde uitstraling hebben. Mooi om te zien.

Het is wel even goed zo met deze discussie wat mij als Feyenoorder betreft. Er is veel van gezegd en gevonden en dat is ook prima. De uitleg van De Boer was in principe helder (misschien wat gek dat die op een aantal andere spelers niet van toepassing is, maar dat is alles) en logisch. Als deze jongen niet geblesseerd raakt komt het echt vanzelf wel en kan De Boer vanzelf niet meer om hem heen. Het talent en de potentie zijn echt goed zichtbaar en daar kan je niet omheen. Daar is Justin overigens zelf ook bij want de weg naar eerste keeper ligt niet vaak zo open als nu. Er zijn er gewoon een aantal net niet en de uitdagers die ze hebben zijn wel heel talentvol maar wat jong. Zowel Bizot, Bijlow als misschien ook wel Drommel hebben nog een lange weg voor zich. De roep om Bijlow is groot omdat hij zich al geruime tijd goed laat zien, maar Bizot heeft ook statistieken die meer dan prima ontwikkeling laten zien. Ja het doet mij erg goed om een goede mogelijkheid te hebben als club wellicht de doelman van Oranje te leveren, maar vindt een beetje realisme ook niet erg. Ik heb liever dat Bijlow erin komt en dan gewoon blijft omdat hij geen potentie meer heeft maar dat heeft omgezet naar kwaliteit. Maar dat is mijn mening.

9 oktober 2020 om 09:39

Reactie op t bovenstaande lees ik dat Bizot al 29 is. Niet echt meer jong, maar ook zeker nog genoeg jaren voor zich.

Het is bijzonder dat mensen constant over hebben over ups en downs en talent. Bijlow staat er echt al ee lange tijd, en zijn downs zijn blessures en niet slecht keeper werk. Verdient dus wel een keer een kans.

9 oktober 2020 om 10:41

Dat is dus niet waar, Bijlow staat er helemaal geen langere tijd. Hij heeft nog geen vol eredivisie seizoen gekeept door al zijn blessures. Hij heeft totaal geen internationale ervaring.

Ik vind het voorlopig met die downs wel meevallen. Flater tegen Ajax is ook al weer twee jaar geleden, maar daarna kan ik me niet heugen dat hij ons een keer punten heeft gekost. Je ziet die jongen echt met de week zekerder worden in het doel.

Snap niet dat iedereen zegt dat Bijlow een uitstekende keeper is. Ik begrijp niet waar dat vandaan komt. Ik vind Bijlow een onzekere keeper die ook niets bijzonders heeft. Één tegen één zeer zwak. Hij komt uit de vijf meter gebied en houdt zich daarna meteen in en draaidt zich weg wanneer de aanvaller dicht bij hem in de buurt komt. In plaats dat je vol op de bal gaat is hij bang voor een evt contact/botsing met de speler. Elk ander keeper in de Eredivisie en Keuken divisie had de bal gewoon gepakt. Hij is jong en heeft lengte mee, maar ik zie totaal geen bijzonder talent in hem. Echt vreemd dit!

9 oktober 2020 om 12:13

Ik zou wat vaker Feyenoord kijken als ik jou was. Bijlow onzeker vinden is als zeggen dat Rico Verhoeven niet gespierd is. Bijlow zijn zelfverzekerdheid in het doel is juist z'n sterke kant.

9 oktober 2020 om 13:18

Samenvatting is ruim voldoende voor een keeper. Alle primaire highlight staat erop. Goede redding, slechte redding, goals, blunders en één tegen één situaties. Ik hoef hier geen volledige wedstrijd voor een keeper te zien. Dat hij zelfverzekerd is bij hoge ballen uit een corners ect mag zo wel zijn, mooi meegenomen, maar een keeper moet iets bijzonders hebben waar je zijn kwaliteiten kunt zien en niet als een mietje uitkomen bij één tegen één situaties. Als je dat niet beheerst pak je ook geen punten voor je team.

9 oktober 2020 om 13:40

Samenvatting is zeker niet voldoende maar dat zegt genoeg over jouw visie omtrent het bepalen van kwaliteit. Zoals je net zelf al aangaf, erg vreemd dit!

9 oktober 2020 om 14:40

O, noem nog een paar blunders dan? Als je er meer dan drie kan noemen is het veel.

9 oktober 2020 om 16:32

Ik heb helemaal niet genoemd dat Bijlow blunders maakt. De beste keepers van de wereld maken wel eens blunders. Ik snap gewoon niet wat mensen in hem zien. Heb hierboven al uitgelegd. Voor Eredivisie begrippen is Bijlow gewoon basic keeper, niks meer, niks minder. @Reydan, Keepers komen eenmaal vaker in beeld bij samenvattingen van 15 min. Heb Feyenoord vaak live zien voetballen en in de samenvattingen komen de belangrijke gebeurtenissen (Bijlow's keeperswerk) ook in beeld. Of je moet zijn doeltrap wat niet in samenvatting komt ook als kwaliteit zien.....

Laat zo'n jonge lekker spelen bij jong oranje. Belangrijk is wat ze nodig hebben

Als Bijlow zo doorgaat dan is de kans denk ik groot dat hij op het EK de eerste doelman is. Cillessen zit op de bank bij Valencia, Krul is een goede lijnkeeper maar slecht aan de bal en hij speelt in de Championship. Dan heb je nog Bizot, prima clubkeeper maar komt echt tekort om te keepen in Oranje.

Vind de positie van doelman al jaren de zwakste schakel van Oranje samen met de backposities. Cillessen is een prima keeper maar heeft weinig gekeept de afgelopen 4 jaar, Krul is een redelijke keeper maar aan de bal is het niks, Bizot keept goed in de Eredivisie maar daar stopt het avontuur ook, Bijlow doet het de laatste tijd goed maar heeft zich buiten de Eredivisie nog niet bewezen, over Drommel ga ik geeneens beginnen dat word nooit wat. Mag toch hopen dat er snel wat grote keeperstalenten doorbreken want de toekomst met heel misschien alleen Bijlow ziet er wat de keepers betreft niet goed uit.

Ik heb het idee dat Bijlow de 'ups en downs' die 'gepaard gaan met een jonge keeper die in ontwikkeling is' al wel zo'n beetje gehad heeft. Vind hem veel constanter en zelfverzekerder dan voorheen en ik vind het apart dat Frank dit als argument aanhaalt. De Ligt was bijvoorbeeld ook niet foutloos toen hij al op jonge leeftijd in het NL elftal speelde en dat is uiteindelijk zijn ontwikkeling toch ten goede gekomen. Ik denk dat Bijlow niet veel slechter is op het moment dan de ervarener keepers die wel geselecteerd zijn. En het is nou niet zo dat zij erom bekend staan iedere wedstrijd foutloos te keepen.

Ik mag misschien niet zo denken maar Bijlow keept in de eredivisie een hele andere niveau als van Spanje of andere competitie. Ik zal op basis van ervaring op cilllissen en bijlow/Bizot 2e keeper zetten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 13
2217 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
F. de BoerVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

7 fans
Keeper, 22 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 5 0 0 0
2019/2020 Feyenoord 7 0 0 0
2018/2019 Feyenoord 16 0 1 0
2017/2018 Feyenoord 3 0 0 0
2016/2017 Feyenoord 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Van Basten komt met vernietigende analyse: ‘Hij mag niet in De Kuip spelen’

Feyenoord slaagde er zondagmiddag in de eigen Kuip niet in om te winnen van Sparta Rotterdam. De ploeg van trainer Dick Advocaat speelde met 1-1 gelijk tegen de stadgenoot. Marco van...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 21 oktober
Frank Lampard is bereid om in januari de bezem door zijn selectie te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren