'PSV gaat meedoen om de titel, geen twijfel mogelijk'

Woensdag, 20 juni 2012 om 08:30Erik van Dam

/

Sneller dan gedacht werd Rusland uitgeschakeld tijdens het EK 2012. Dat betekent dat Dick Advocaat nu zijn handen vrij heeft om terug te keren bij PSV, de club waar hij al eerder een eenjarig contract bij tekende. Advocaat neemt het roer over van Phillip Cocu, die op interim-basis voor de groep stond sinds het ontslag van Fred Rutten. Advocaat zegt woensdag in het Algemeen Dagblad erg uit te zien naar PSV.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

PSV pakt de landstitel met Dick Advocaat aan het roer


Gerelateerd

Meer sportnieuws

107 reacties (laatste reactie door adzevedo)

Het zou toch te gek voor woorden zijn als PSV niet mee zou doen om de titel.
Er bestaat altijd een kans dat ze de titel uiteindelijk niet winnen. Maar meedoen is toch wel het minste wat je van dit huidige PSV mag verwachten.

20 juni 2012 om 08:40

Ja echt hoe bedoel je open deur intrappen, PSV zou gewoon altijd mee moeten doen om de titel net zoals Ajax en nu ook Feyenoord weer.

20 juni 2012 om 08:43

Sommige clubs hebben in normale omstandigheden altijd de plicht om voor het landskampioenschap te gaan.
Ajax en PSV sowieso en Feyenoord is weer op de weg terug.

20 juni 2012 om 08:49

Ja inderdaad uitspraak om mee te doen voor de titel is gewoon overbodig, ze kunnen beter een ietswat rikantere uitspraak doen en een rol voor zichzelf zien in Europa.

20 juni 2012 om 08:52

Ik denk dat Dick bedoeld dat er nu wel een selectie komt te staan die weet wat het is om kampioen te worden, de discipline zal weer worden aangehaald, winnen zal het belangrijkste zijn, hoe het voetbal er uit ziet doet er niet toe.
Binnen een jaar is Dick weer weg en dan wil ie kampioen zijn. Hij heeft geen tijd voor opleiden. Cocu wordt klaargestoomd voor de Frank de Boer rol bij Psv.

20 juni 2012 om 09:34

@tektek

Als je kijkt naar afgelopen 3 jaar, dan hebben ze een selectie die juist Niet weet wat het is om kampioen te worden.

On:
Naast Mcclaren hebben we er weer een trainer bij die open deuren intrapt, hulde!

20 juni 2012 om 09:43

patrickstern

Vind jij echt dat Feyenoord dit jaar weer mee Moet doen om de titel?
Lijkt me realistischer om te zeggen dat Feyenoord, Twente en AZ om de top 4 spelen en PSV en Ajax om het kampioenschap. Waar de eerst 3 genoemde natuurlijk ook wel kanshebbers zijn voor de titel.

Lijkt me sterk dat Feyenoord supporters zelf ook opeens zulke verwachtingen hebben.

20 juni 2012 om 09:52

Nolimit,

Meedoen om de titel wil niet per definitie zegge dat je seizoen mislukt is als je de titel niet haalt. Maar inderdaad denk dat Feyenoord weer mee kan doen om de titel uiteraard denk ik dat Ajax er uiteindelijk met de titel vandoor gaat.

20 juni 2012 om 11:28

@patrick stern,

Het is natuurlijk wel goed dat die ambitie nu al wordt uitgesproken. dat was bij rutten toch anders, die riep het alleen in het laatste jaar en twijfelde veel.

goed dat er nu eindelijk daadkracht is zodat de spelers ook weten wat er nou echt van ze verwacht gaat worden

20 juni 2012 om 12:44

Feijenoord gaat zeker weer meedoen om de bovenste plaatsen
De selectie is sterker, ervarener, en breder.]

On
Lekkere cliche's weer
ook over Toivonen zo'n nietszeggend verhaal
hij mag blijven en als hij weg gaat komt er een ander
Ja duhhhhhhh
elke speler die vertrekt moet een vervanger voor komen
kopen of uit jeugd

20 juni 2012 om 08:39

Wat verwacht je dan dat hij zegt? Het is toch gewoon een normale uitspraak?

20 juni 2012 om 08:43

Een gewaagde uitspraak zou zijn: Wij gaan volgend jaar kampioen worden.

PSV heeft de afgelopen jaren meegedaan om de titel, echter een tijd niet gewonnen. Het zal volgend jaar echt beter moeten!

20 juni 2012 om 09:23

Dat is niet realistisch... Denk je dat Twente en Ajax stilstaan? En als hij dat zegt en hij wordt niet kampioenen komen gastjes als jij hem weer op de feiten wijzen. Terwijl je nu wil dat hij zo'n uitspraak doet. Beetje raar.

20 juni 2012 om 10:46

Maar ik zelf als Psv'er heb het wel gehad met het horen van we doen mee om het kampioenschap. Ik vind dat vanaf dag 1 net als Ajax moeten zeggen we gaan voor het kampioenschap zelfs als ze hem niet meer kunnen winnen zeggen ze het nog.

20 juni 2012 om 15:09

Wat dachten jullie ervan dat de verslaggever aan Advocaat vraagt: "gaan jullie meedoen om de titel komend seizoen?" Daarop geeft Advocaat passend antwoord met: "psv gaat meedoen om de titel, geen twijfel mogelijk". Lijkt mij gewoon een correct antwoord op een vraag en geen uitspraak.

20 juni 2012 om 13:06

Ik denk dat PSV wel eens dit jaar kampioen kan worden met Dickie aan het roer en hij heeft het laten zien bij Zenith dat hij zomaar een ploeg erg goed kan maken. Ik verwacht heel veel van PSV en ik denk dat ze samen met Ajax gaan vechten voor het kampioenschap.

Psv doet elk jaar mee met de titel. Maar na 3 jaren onzekerheid, angst en geen uitstraling hebben we nu eindelijk een trainer die zijn mond direct open trekt en vooral veel ervaring heeft.

Zoals elk jaar, ook dit jaar weer een logisch gevolg van selectie, budget en jeugdopleiding. Een dergelijke ploeg mag geen genoeg nemen met minder dan titelaspiraties.

Open deur, heb nog nooit een trainer van PSV horen zeggen ... We gaan voor Europees voetbal. Tuurlijk gaat PSV mee doen om de titel net als Ajax Twente en een outsider. Zinloos stukje.

20 juni 2012 om 13:08

PSV is gewoon een ploeg dat elke jaar wel voor het kampioenschap gaat en ook natuurlijk voor Europees voetbal want dat is de podium om je in de kaart te zetten. Ik denk dat ze met Dick wel eens de Europa League kunnen winnen net als Zentih.

Het is heel simpel! PSV doet ieder jaar mee om de titel, dus ook komend jaar. Alhoewel je het niet terug zag na de winterstop heeft PSV nagenoeg het hele seizoen mee gedaan om titel het zelfde geldt voor het vorige en dat van het jaar er voor. Kortom, wat Dick hier zegt is niets meer dan normaal!

Toivonen mag van mij overigens ook vertrekken, hij is super tegen de kleintjes, maar tegen de grote verzuipt hij iedere keer en dat is echt een probleem voor Psv. Een engelse subtop club lijkt mij voor hem een goede stap en PSV moet dan een vervanger voor hem halen die achter Wijnaldum zit in de pikorde. Laat Wijnaldum dan maar eens laten zien waarom hij op 10 moet spelen.

20 juni 2012 om 09:34

Meedoen is niet genoeg, dat zie je de afgelopen 3 jaar ook.

20 juni 2012 om 10:53

O, maar ik verwacht ook een titel!

20 juni 2012 om 13:27

Dan is het goed;

Een speler die graag weg wil heb je niet zoveel aan, je zag afgelopen seizoen al dat Toivonen er niet meer bij was met zijn hoofd en zijn inzet was minimaal zeker in wedstrijden tegen clubs als rkc, de graafschap etc. Dus verkopen maar. Zelfde geld voor Manolev die wil ook weg. selectie is bijna compleet, nog een nieuwe rechtsback en als Toivonen weg gaat een nieuwe nummer 10, aangezien ik Wijnaldum daar nog vind tegenvallen.

Ze gaan zeker meedoen om de Titel, maar dat zullen Twente, Ajax en Az ook wel weer doen.

20 juni 2012 om 08:56

Het zou ook zo maar kunnen dat wijnaldum, dan pas goed los komt, hij zit ergens niet goed in zijn vel, en wordt ergens door tegengehouden.

Als de kampioenswedstrijd maar niet te vroeg komt voor PSV

20 juni 2012 om 09:48

wahahahahaha Lol

de omlaag gestoken duimpjes zijn vast allemaal familieleden van Mertens

20 juni 2012 om 12:45

Haha bij de eerst overwinning roepen ze al dat ze kampioen worden. Laat ze eens druk weerleggen en gewoon rustig aan een seizoen beginnen.

Vorig jaar was az de grote kanshebber. Uiteindelijk ging er een clubje uit amsterdam er mee vandoor. We zien wel, het is de eredivisie maar.

20 juni 2012 om 13:30

Achja liever roepen dat we kampioen worden en 3e worden dan zichzelf voordoen als een topclub maar zesde worden.

20 juni 2012 om 14:24

Ja of 30 miljoen uitgeven en 3de worden of 20 miljoen erbij krijgen en gewoon zesde worden.

De zesde plaats is ook prima, kampioen zouden we toch niet meer worden. Het is wel kansloos om veel geld te stoppen in een elftal, een kampioenswedstrijd spelen en dan derde eindigen.

selectie nog steeds niet klaar? Hoeveel hebben ze nog te investeren dan? Ze hebben nog geen transfers gedaan toch? psv zou na de investeringen van vorig seizoen op zijn sloffen kampioen moeten worden. Je hebt Van Bommel en Advocaat terug en het team is een al seizoen samen, dus geen excuses meer. Alles minder dan de titel is falen.

20 juni 2012 om 13:11

Inderdaad, ze hebben de materiaal om kampioen te worden en met een trainer als Advovaat en een speler als Van Bommel moet het ze gaan lukken. Ze moeten alleen nog Toivonen verkopen en Wijnaldum daar neerzetten en de spits zal beter worden bediend.

Zeg iets nuttigs of zeg niks. Meedoen om de titel... Dat doen ze al 3 jaar maar ze hebben m niet gepakt in die 3 jaar.

Mag alleen voor ze hopen dat ze niet om van bommel gaan heen bouwen. Die is echt geen versterking meer voor psv.

20 juni 2012 om 09:23

Dit is natuurlijk grote onzin. Van Bommel is zeker wel versterking voor Psv. Hij is alleen al aan het afbouwen. Dat is het verschil met de van Bommel die terug komt en de cocu die indertijd terug kwam. Cocu kwam top terug teriwjl van Bommel onder zijn top terug keert. Dit wil echter niet zijn dat hij geen waarde heeft.

20 juni 2012 om 17:26

We gaan uitgebreid zingen voor de controleur als ze naar Amsterdam komen.
Van Bommel is wel een versterking natuurlijk. Maar het zal moeten blijken of dat voldoende is.

20 juni 2012 om 19:49

natuurlijk is dit niet voldoende...er is maar 1 club die kampioen gaat worden...op naar #32

advocaat lag er snel uit en van bommel raakte geen pepernoot dus heb er wel vertrouwen in...

maar goed psv, ajax en fc twente zijn voor mij de titelkans hebbers, az als outsider.

20 juni 2012 om 08:51

Dat van Bommel geen perenoot raakte, zoals jij zegt, lag volgens mij toch ook aan die angsthazen in de verdediging die vastgeplakt zaten op de 16 meter. Met een beetje meer aansluiting hoeft opa Bommel geen lange afstanden te lopen en zou het denk ik wel meegvallen zijn. Bij Oranje heeft gewoon iedereen gefaald.

20 juni 2012 om 10:24

Nou... laat ik het zo zeggen, voorals nog ben ik heel blij dat hij naar PSV gaat als ajacied.
Mja wie weet begint hij aan zijn 2e jeugd(denk ik niet).
Hij was de vedette bij Oranje, dan moet en mag je toch verwachten dat hij meer de leiding neemt?

20 juni 2012 om 11:34

als jij het zo stelt dan zal jij niet erg blij zijn met v/d Wiel en Erikssen want die hebben allebei zwaar teleurgesteld op het EK

20 juni 2012 om 17:29

Wat ze op het EK hebben gedaan is niet zo relevant. ZIj kunnen beter, van Bommel niet meer want is over zijn top. Los daarvan weet iedereen in Nederland dat van Bommel altijd zijn man enkele keren per wedstrijd laat lopen.
Dat zal ook dit seizoen weer gebeuren.

''ik zie het hoofdstuk PSV zitten''
''we hebben een goede groep''
''we kunnen een geweldig jaar hebben''
''toivonen gaat misschien weg''

Wat een uitspraken van Advocaat...
Jammer dat hij niet meer zegt over de eventuele nieuwe aankopen van Psv. Dan is het enige waarna ik benieuwt ben. De rest is echt het standaard praatje van een nieuwe trainer, niet alleen bij Advocaat maar bij zeker meer dan de helft van de trainers krijg je precies dezelfde antwoorden.

Verder is het volkomen logisch dat PSV mee gaat doen voor de titel als je kijkt naar hun selectie en de druk die erop staat omdat ze al 3 jaar geen kampioen meer zijn geworden.

Het zal wel moeten met alle investeringen van vorig jaar.

PSV wil natuurlijk komend seizoen kampioen worden, maar het moét ook kampioen worden. Ze hebben de CL inkomsten broodnodig en daarom heeft Brands voor Advocaat met zijn eenjarig contract gekozen. Advocaat hoeft niet te bouwen, als die maar de titel pakt. Ik vind dat toch wel erg gewaagd, want indien hij hem niet pakt zal die wel weer vertrekken en komt er weer een nieuwe trainer en dat zal toch wel nadelig voor de groep zijn. Ze konden beter een trainer nemen die mocht bouwen met dit Psv, maar ik neem ze niets kwalijk want ze moeten natuurlijk de investeringen terugverdienen.

20 juni 2012 om 09:18

Leuke eigen interpretatie van de feiten, maar er klopt weinig van.

Ten eerste heeft men Advocaat een contract voor één jaar gegeven omdat de trainers van de toekomst al in huis zijn; dit zijn namelijk Faber en Cocu. Cocu (beoogd hoofd-trainer) heeft echter aangegeven dit jaar nog niet voor de groep te willen staan omdat hij zichzelf daar nog niet rijp voor acht. Van een ervaren trainer als Advocaat kan hij dus een jaar lang veel leren.

Ten tweede is je opmerking dat PSV kampioen móet worden omdat de inkomsten van de CL onmisbaar zijn een onjuiste. PSV kan de inkomsten uiteraard goed gebruiken, maar voor welke club geldt dat nu niet? De club is verder financieel gezond(er) en begroot niet meer op het halen van CL.

Nee echt dick hoe kom je erbij?! Zijn ze dit niet elk jaar de laatste tijd dan.

Nee echt dick hoe kom je erbij?!

Ze zijn elk jaar een serieuze kandidaat.

20 juni 2012 om 10:18

De journalist vraagt het hem waarschijnlijk, meer dan logisch antwoord dus. Of wat wil jij dan dat hij antwoordt?

Van te voren zijn de grootste titelkandidaten toch weer Ajax en Psv.
Al hoewel ik ook hoop dat Feyenoord weer mee gaat doen, zou toch mooi
zijn de klassieke top 3.

20 juni 2012 om 09:20

Ik denk dat we van Feyenoord niet veel moeten verwachten. Die gaan bovendien Europees spelen en het is algemeen bekend, dat het puntverlies lijd na Europese wedstrijd. Ze zijn allemaal jong en moeten nu in eens 3 a 2 wedstrijden per week spelen.

20 juni 2012 om 13:14

Dat zou wel mooi zijn met de grote drie clubs van Nederland in de top drie net als dit jaar en zo kunnen we Europees weer iets beteken. Ik denk dat we dan een extra CL plaats kunnen krijgen in de toekomst. PSV heeft een erg sterke ploeg en met een trainer als Advocaat zullen ze het zeker beter gaan doen dan nu.

Het zal weer een leuke competitie worden. AZ wat toch altijd een stabiel team is en Ajax is nog niet klaar met investeren. Bovendien vertrekt er ook nog het 1 en ander bij sommige clubs. Twente heeft geinvesteerd maar kan nog haar spits kwijt raken.

Als Ajax Narsingh weet te halen zie ik het goed komen, dat is toch een speler die lekker bepalend kan zijn voor een team.

Tja,hebben wij meer gehoord.
eest zien en dan geloven.

Pfff wat een open deur van Dickie. PSV moet toch elk jaar meedoen om de titel? Wat een gezever dit.

Psv gaat in mijn beleving samen met Fc Twente & Ajax strijden om het kampioenschap

Psv:

Dries Mertens-jeremain Lens-memphis Depay
Kevin Strootman-georginio Wijnaldum-mark van Bommel
Jetro Willems-erik Pieters-mathias Zanka Jörgensen-aankoop
Przemyslaw Tyton

Ajax:

Derk Boerrigter-kolbeinn Sigthórsson-luciano Narsingh
Theo Janssen-christian Eriksen-vurnon Anita
Nicolai Boilesen-bram Nuytinck-toby Alderweireld-ricardo van Rhijn
Kenneth Vermeer

Twente:

Dusan Tádic-luuk de Jong-wesley Verhoek
Willem Janssen-felipe Gutiérrez-leroy Fer
Robbert Schilder-douglas-andreas Bjelland-aankoop
Aankoop

Zo gaat het er denk ik uit zien bij de 3 topsclubs en misschien dat ook luuk de Jong nog vertrekt of een lens of een douglas maar ik denk dat deze 3 clubs gaan strijden om de schaal, maar ook feyenoord kan aardig dichtbij komen, zij hebben een goede brede selectie volgend jaar, ik denk dat az, heerenveen, vitesse & groningen de rest v/d top 8 gaan verdelen.

20 juni 2012 om 13:19

Ik ben het met je eens, alleen zie ik Feyenoord hoger eindigen dan Twente en ze hebben dit jaar laten zien dat je met mindere materiaal beter kunt zijn. Ik zie Vitesse ook wel eens voor een verassing zorgen als de eigenaar in de transfer flink gaat investeren en spelers haalt. PSV en Ajax zijn standaard de titel kandidaten en AZ en Herenveen zullen minder worden.

Als Dick het net zo doet als het EK gaat hij mooi door in de PSV traditie van afgelopen jaren. Goed beginnen, teleurstellend eindigen.

PSV is verplicht mee te doen om de titel! Maar gaan ze de titel pakken.....

Ajax wordt weer kampioen!

20 juni 2012 om 12:47

Ja of Twente wordt kampioen. Er valt weinig over te zeggen met een transfermarkt van 2 maanden open

20 juni 2012 om 13:21

Ik denk dat Ajax en PSV gewoon de absolute titelkandidaten zijn voor het kampioenschap en hebben veruit de beste selecties van Nederland. Ik zie Feyenoord met dit materiaal hoger eindigen dan twente, mits Twente een paar goeie versterkingen halen kunnen ze in de top 4 eindigen.

20 juni 2012 om 18:30

Als Ajax minder blessures heeft dan afgelopen seizoen (en dat kan haast niet anders zoveel waren het er...) zullen ze waarschijnlijk ook meer punten halen.
En de selectie is verder dan verleden jaar, maar wel zonder Verthongen wat scheelt. Al met al geef ik Ajax de meeste kans en dan psv.

ik hoop dat et eindelijk weer is gasat gebeuren bij ons want is al weer te lang gelede!!! mis die feesjes

Vooral met Advocaat als trainer verwacht ik een sterk Psv dat mee zal doen om de titel. Als Feyenoord Twente en Az hun selecties een beetje in takt kunnen houden, dan verwacht ik een leuke top vijf met Ajax.

Uiteraard, de vraag is alleen hoe lang ..

Vier jaar op rij geen CL.
Een team wat al evenzovele jaren na de winterstop instort als een plumpudding.
Een team met namen wat net zo min een team vormt als het NLs 11tal op het laatste EK.
Voorlopig niet bepaald de voortekenen om ook echt een titel te pakken en het inderdaad te beperken tot het slechts "meedoen" om een titel.
En dan ook nog vanbommel in je team erbij.

Ik wens ze alle sterkte het komende seizoen.

Dat lijkt mij duidelijk...evenals Ajax, AZ, Twente en een outsider....
Maarja er valt er altijd wel een af, en die komt dan weer terug etc etc.
Het lijkt mij verstandig als we niet meteen in de winterstop de conclusies gaan trekken, want we hebben nu 2 jaar op rij gezien dan Ajax terug kwam.
Dus ik verwacht dit ook bij ons...dan we niet meteen iemand afschrijven.

Ik kan niet wachten tot ik van Bommel hijgend achter Anita aan zie rennen

OT: PSV zal de eerste helft van het seizoen wel meedoen om de titel. Tweede helft, als gebruikelijk, de titel weer verspelen.

verdediging is nog steeds hetzelfde dus ik zie psv nou niet als een echte kanshebber!

20 juni 2012 om 11:37

als je het nieuws niet volgt graag niet reageren. De verdediging is namelijk versterkt met Zanka,willems groeit door en er komt nog een rechtsback. Kortom ..onzin wat je schrijft

Dat is mestal de PSV mee doet om de titel,of die ook naar het lampenstadje gaat moet ik nog zien
Durf geen kamipoen aan te wijzen maar denk wel dat Ajax het sterkst is.
Ik kijk uit naar de Johan Cruijffschaal Ajax-psv.

20 juni 2012 om 13:24

Uhm, weet je misschien wanneer de Johan Cruijff schaal op tv is?

Ik denk dat het dit seizoen spannender gaat worden nu PSV en Ajax zo een sterke selectie hebben en kunnen alleen maar sterker worden. Ik denk dat Advocaat wel weet wat hij doet en gaat het echt wel beter doen dat dit jaar.

20 juni 2012 om 13:47

Nee sorry maar meestal in Augustus dacht ik.
PSV heeft natuurlijk veel geld in dat elftal gepompt met Dick zou misschien nog wat Russisch talent meenenemn las ik net in reacties op deze pagina. Ik ben benieuwt of de generaal hier iets van kan maken. De verdediging is nogsteeds matig dus ik zie Ajax wel winnen die JC Schaal. We zullen zien hoe het loopt in de Eredivisie dit seizoen.

'psv gaat weer meedoen om de titel'

Kortom Psv gaat weer net als vorig jaar keiharde pingels uitgeven. Advocaatje blijft een jaartje, bouwd niets op maar investeerd weer een hoop Euro's die Psv beter kan gebruiken om de schulden af te bouwen. Daarnaast heeft dit EK plus de laatste fase van de competitie bewezen dat Cocu en Faber helemaal niet over zulke uitzonderlijke kwaliteiten beschikken om daadwerkelijk ook top trainers te worden. Kwa uitstraling zijn Cocu en Faber net zulke houten klaasen als Fredje Rutten.

De Psv'ers rekenen zich alweer rijk met Advocaat en een over het paard getilde 35 jarige afbouwende v.bommel. Verbaasd me niets als beide al voor de kerst weg zijn door interne ruzies en onderlinge frustraties als het weer loopt zoals vorig seizoen.

20 juni 2012 om 10:43

hej, weet jij misschien nog iets om over psv af te zeiken?

20 juni 2012 om 11:08

Vraag hem dan ook meteen even om het in foutloos Nederlands te schrijven! Dat is zo te lezen net zo'n moeilijke opgave voor hem als zinnige stukjes plaatsen.

20 juni 2012 om 11:48

dit EK heeft WAT bewezen? Misschien lag het wel aan het hotel joh, dat Oranje zo slecht prsteerde. Of de kip pirri-pirri die ze hebben gegeten, vlak voor het duel met Duitsland.

Ik zou mijn bericht met een korreltje zout nemen, als jij dat ook met je eigen berichtje doet.

laten we bij het topic blijven: Advocaat klinkt ambitieus, logisch, maar wat voor reacties hadden we anders verwacht van hem? En hoe zouden de reactie hier zijn als de verwachting juist getemperd zou worden door Dickie? Dan zouden we ook roepen dat PSV wel moet na aantrekken van Mvb...

Dit artikel is maar voor de helft overgenomen, Dick en Brands bekijken de mogelijkheden om 1 a 2 Russische talenten naar Eindhoven te halen. Kororin is een geweldenaar, snel en 2-benig en is bankzitter achter Balasz Dzudzak. De hengel is in ieder geval uitgegooid.

Denk niet dat hij het zelf geloofd.

Misschien heeft PSV nog een stukje grond in de aanbieding voor de gemeente zodat ze weer flink geld kunnen smijten op de transfermarkt.

Ordinaire koopclub, bah.
Hopelijk wordt het weer een succesjaar net als afgelopen jaar.

20 juni 2012 om 11:06

Enne vertel eens, welke 'niet koop club' mag zich verheugen op jouw support? Of wil je gewoon even provoceren en kijken wat voor reacties je los kan maken....

Dat is inderdaad wel het minste wat je mag verwachten. Een club als PSV hoort altijd mee te doen om de prijzen. Zeker nu, na de investeringen van vorig jaar, De komst van routinier Mark van Bommel en het aanstellen van Dick Advocaat zal het verwachtingspatroon (terecht) toren hoog zijn. Er is maar 1 doel wat ten koste van alles behaald moet worden: Het landskampioenschap. Wanneer die doelstelling niet behaald gaat worden spreek je van een mislukt seizoen.

Gaat Van Bommel een basisspeler zijn? Kan me voorstellen dat Dick hem ondermaats ziet/vindt presteren na de eerste wedstrijden en dan maar op de bank of zelfs tribune plaatst...

20 juni 2012 om 11:05

Ik verwacht niet dat Van Bommel ondermaats zal presteren. Hij heeft het bij Milaan prima gedaan het afgelopen jaar en was op het EK 'de dupe' van een onsamenhangend elftal waardoor het middenveld compleet overlopen werd.

PSV moet dit jaar nog meer dan anders, al 3 jaar op rij niets meer gewonnen. Daarnaast een berg geld er in gepompt maar toch geen kampioen geworden onder de smoes, "we zijn nog niet ingespeeld". Alles anders dan de titel is falen voor Psv. Héérlijk om zo een seizoen in te gaan

Als vbommel en Willems zo blijven spelen als op het EK zie ik het rooskleurig voor ons in.

20 juni 2012 om 11:22

Dat geld erin pompen valt per saldo reuze mee en alles anders dan een titel zou ook voor Ajax een falen zijn dus ik zie je punt niet helemaal...?

P.s. heb je Van der Wiel ook gezien op het EK? Eerst even naar je eigen spelers kijken voordat je over Psv-ers begint te bitchen.....bovendien was Willems in de eerste wedstrijd een van de beteren

20 juni 2012 om 11:33

Klopt dat het per saldo meevalt, neemt niet weg dat er een flinke kwaliteits impuls is gegeven aan de selectie en er toch nog steeds veel geld is uitgegeven. Hierdoor schep je voor jezelf (té) hoge verwachtingen.

P.s. Heb je ook door van van der Wiel niet zal spelen bij Ajax 1 maar Ricardo van Rhijn? Heeft niets met bitchen(?) te maken, ik constateer gewoon dat vbommel weinig meer voorstelt en Willems er nog lang niet klaar voor is.

20 juni 2012 om 12:18

Heb je dan ook door dat Willems niet zal spelen maar dat Pieters daar speelt? En voor Van Bommel geldt dat hij met name de dupe is geworden van een onsamenhangend team met aanvallers die niet meeverdedigden; daardoor wordt je op het middenveld compleet overlopen....

20 juni 2012 om 12:35

je hebt gelijk hoor, toch is de rechtsbuiten va Denemarken die al over z'n top is heel wat anders dan de links buiten van portugal he. Neemt niet weg dat het niet best was.

20 juni 2012 om 12:38

vbommel was zelf degene die steeds verzaakte en totaal geen meter teveel liep. Hij was aan het sjokken op het middenveld en heeft vrijwel geen 1 bal veroverd. Zijn maatje Nigel, met dezelfde taak liep zich het snot voor de ogen en scoorde een voldoende, kweste van mentaliteit/kwaliteit.

Pieter is nog niet fit en mist in ieder geval het begin van het seizoen al,zou je toch moeten weten? Dus begint Willems in ieder geval.

20 juni 2012 om 12:40

@ajax2love
Makkelijk en nog kortzichtig ook, want hoe zat het ook alweer met de linksbuiten van Denemarken? Je weet wel die jongen die niet goed genoeg was voor Ajax, nu bij Brondby speelt en de winnende goal maakte...

@jk-ajax
Nigel de Jong was ook niet zo best als jij hier nu doet geloven; verschil is dat Van Bommel nog probeerde om een verbindingsman te zijn tussen aanval en verdediging door ook mee te lopen, terwijl De Jong alleen maar verdedigend dacht. Maar ja, jij hebt natuurlijk niet met een gekleurde bril zitten kijken en hebt Van Bommel ook wekelijks bij Milaan zien spelen dus je zal het wel goed inschatten

Pieters mist inderdaad het begin van het seizoen, maar wie zegt dat Van der Wiel geen basisklant is bij Ajax? Volgens mij werd Van Rhijn razendsnel op de bank gezet toen Van der Wiel weer fit was...?

20 juni 2012 om 13:07

Tuurlijk ging van der Wiel er direct weer in toen hij fit was, er is immers buitenlandse interesse voor hem, denk je dat Ajax gek is? Paar minuten geven terwijl het kampioenschap al zo goed als binnen is kan geen kwaad.

Daarbij was juist de Jong de schakel tussen verdediging en aanval, hij kwam alle ballen ophalen en speelde ze door, hij was aanspeelbaar. vbommel was vrijwel niet aanspeelbaar dus hoe jij erbij komt dat hij verbindingsman was is mij een raadsel. Misschien de wedstrijden nog even nakijken en met name op de 2controleurs letten.

Gekleurde bril argument, chapeau. Ja ik kijk door een "ik-haat-vanbommel-bril". Ik had je niet als een kleuter ingeschat maar je blijkt het toch te zijn, discussie niet aankunnen dus maar een zwaktebod aangrijpen. Fijne dag nog.

20 juni 2012 om 14:22

Dan zou ik die bril nog een keer afzetten en naar de wedstrijden kijken; mag je mij vertellen hoe vaak De Jong heeft doorgedekt, over de middenlijn is geweest....fijne dag nog

Ik denk dat ze 5e worden dit jaar, als ik de lijn zo door trek en besef dat ze mentaal nog steeds volledig geknakt zijn en ook nog eens opgezadelt zijn met mensen als van Bommel e.d., heb ik er niet zoveel vertrouwen in.

Maar ik wens ze succes, anders is het helemaal zo zonde van het geld.

Ja hoor, daar is de jaarlijkse verwachting weer. Ieder jaar hetzelfde liedje om de provincie blij te maken met een dooie mus. Ook Advocaat zal het niet lukken om dit stelletje aan het voetballen te krijgen. Wijnaldum wil dit, Strootman wil dat, Toivonen wil een teddybeer in bed, ga zo maar door. Zolang de randstedelijke knoet er niet overgaat wordt het niets. Het is beter te zwijgen en dan te presteren,in plaats van praatjes maken en keer op keer falen zoals afgelopen jaren. En dat op kosten van de gemeenschap!

haha, wat een grapjas die advocaat.
Alle 18 clubs doen toch mee om de titel! Alleen sommige clubs haken al heel snel af.
Andere clubs weer wat later, zoals PSV de laatste jaren

Tuurlijk moet PSV meedoen om de titel, maar het lijkt ieder jaar of ze aan het eind veel meer vermoeid zijn als de concurrenten.
Hoop op deze opstelling:

Tyton
Manolev
Zanka
Marcelo
Willems
van Bommel
Wijnaldum
Strootman
Lens
Matavz
Mertens

Ik denk eerlijk gezegd ook dat het volgend jaar tussen PSV en Ajax gaat. Frank de Boer gaat zeker de goede lijn an na de winterstop doortrekken en zolang alleen Vertonghen vertrekt moet dit zeker mogelijk zijn. De spelers die vorig jaar gekocht zijn zullen gewnd zijn geworden hoe het is om bij een topclub speelt en met Advocaat en Van Bommel als echte leiders maken zij zeker een grote kans.

Mee doen zal best wel ja maar de titel pakken is iets geheel anders ? Ik moet nog maar zien of PSV een serieuze kandidaat is , ik vermoed toch dat de fans een te hoog verwachtingspatroon hebben , daar ik een Mertens , Wijnaldum en Strootman nu niet echt zie veranderen en die zijn toch aardig door de mand gevallen ? V Bommel krijgt wellicht hetzelfde probleem als bij Oranje dat ie het alleen niet allemaal kan belopen ? Strootman zal stappen moeten gaan maken , Mertens zit naar mijn mening al aan zijn top en Wijnaldum tja dat is een miskoop waar ze in Eindhoven nog spijt van gaan krijgen .

Dit is toch af en toe het probleem bij voetbalinterviews. Ik weet niet waar dit vandaan komt, maar dit zijn nietszeggende teksten. Echter heb je tijdens het EK ook wel gezien, dat Advocaat zijn dag moet hebben voor een wat pittigere vraagstelling.

ik mag idd hopen dat we meedoen voor de titel maar ik zie toch graag nog wat defensieve versterkingen komen. Een nieuwe rechtsback en nog minimaal een fatsoenlijke centrale verdediger. Zanka moeten we nog maar zien hoe die gaat presteren en als hij weg valt heb je alleen nog bouma en derijck (ervanuit gaande dat marcelo ook in de basis staat) en die twee zijn gewoon niet goed genoeg.
Daarbij zou een echte rechts buiten ook welkom zijn als je matavz komend seizoen wil gebruiken. Als je met Lens wil spelen dan is de rechtsbuiten minder van belang. Indien toivonen blijft zou ik mss 4-4-2 spelen.

tyton
hutch/aankoo
marcelo
zanka
piet/willems
wijnaldum
v bommel
toivonen
strootman
lens
mertens

Advocaat verlaat het ene zinkend schip voor een ander. Ik geloof niet dat PSV volgend seizoen zoveel beter zal gaan presteren. Van Bommel is er dan wel bij gekomen, maar hij is wel al 35 en kan het eigenlijk niet meer belopen.

PSV gaat zeker meedoen om de titel. Dit doen ze structureel ieder seizoen voor een lange periode. Echter denk ik niet dat ze aan langste eind trekken. Wat gebeurd er met motivatie als bijvoorbeeld op einde van seizoen bekend wordt dat Adcocaat toch vertrekt?

Uiteraard hoop ik dat Feyenoord kampioen wordt, maar ben tevreden met top 3. De overige strijders worden Twente, AZ, Ajax en Vitesse. Heereveen red het niet dit jaar denk ik door verlies van sterspelers.

Goed dat dickie snel eruit vloog met zijn russen.kan hij nu mooi zijn focus op psv richten.
De kleine generaal ziet het helemaal zitten en dat bevalt me wel.

PSV doet al 3 seizoen achter elkaar volop mee voor de titel , dus ik vermoed ergens dat alleen meedoen niet goed genoeg zal zijn. Meedoen en wederom 3de worden op ruime afstand van de kampioen , ik zie de supporters dat niet accepteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller93
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller81
J. DrommelKeeper80
N. MaduekeAanvaller72
BrumaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

93 fans
Coach, 74 jaar
SeizoenClub
2021- Irak
2019-2021 Feyenoord
2018-2019 FC Utrecht
2018-2018 Sparta Rotterdam
2017-2017 Nederland
Laatste voetbalnieuws

International van Irak haalt uit naar Dick Advocaat in afscheidsinterview

Justin Meram heeft zijn afscheid als international van Irak aangekondigd. De 32-jarige aanvaller van Real Salt Lake werd ongelukkig bij de nationale ploeg, mede door de samenwerking met de nieuwe bondscoach...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren