Superb
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 20 september 2008
  • Superb
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 3.635
  • Onbekend
  • 1
Persoonlijke berichten
20 april 2012 om 18:20
#28

Prachtige achtergrond !

23 april 2012 om 20:00
#29

Dankjewel man . Ik probeer het gewoon zo objectief mogelijk te bekijken.

24 april 2012 om 23:03
#30

Ik feliciteer de Chelseafans toch? Maar wees nou even eerlijk, dat een team dat de bus voor de goal parkeert, vanaf het begin af aan op Stamford Bridge, de finale haalt van de CL is toch een schande voor het voetbal?

24 april 2012 om 23:28
#31

Ik reageer morgen wel even op je, ik moet even een luchtje scheppen, ik ben echt zwaar gefrustreerd. Best lastig als je na jaren van prijzen binnen een week wordt uitgeschakeld voor twee prijzen op een pijnlijke manier.

25 april 2012 om 00:27
#32

Ik vind het wel een beetje lachwekkend dat al de niet Feyenoorders verkondigen dat Guidetti Feyenoord is. Feyenoord draait goed en dat allemaal dankzij Guidetti, terwijl het tandem El Ahmadi / Clasie juist de sleutel tot dit succes is. Natuurlijk is Guidetti erg belangrijk (geweest), maar de motor gevuld met liters diesel zijn toch wel Karim en Jordy. Vind overigens ook Vlaar erg belangrijk, hij speelt degelijk maar vooral zijn leider capaciteiten zijn erg belangrijk voor het team.

26 april 2012 om 00:51
#33

Haha, ik ben geboren in Utrecht maar mijn vader is een Amsterdammer en hij heeft me de liefde voor het spelletje bijgebracht. Ik woon sinds mijn 14e in Rotterdam maar was toen al te oud om het Ajacied-zijn af te leren

2 mei 2012 om 12:44
#34

Thnx man..

Jij gefeliciteerd met een goed seizoen. Het is het legioen van harte gegund..

Als je het niet erg vindt wil ik wel graag dat we Feyenoord volgend jaar verslaan. Niet van Feyenoord kunnen winnen kan ik niet nog een jaar aanzien.. ;))

2 mei 2012 om 13:53
#35

Echt triest om te zien dat zoveel mensen ineens afgunst hebben jegens Feyenoord. Zeggen dat ze een gelukkig seizoen hebben gedraaid en dat de concurrentie heeft verzaakt. Wat een onzin! Ik kan daar echt boos om worden, dat zijn mensen die Feyenoord wekelijks niet hebben zien spelen. Ach, gelukkig zijn er ook normale mensen die wel credits durven te geven aan Feyenoord. Ga liever met zulke mensen een discussie aan en negeer de rest liever maar.

Ik wil absoluut geen huldiging zien. Je moet een tastbare prijs winnen voordat je gehuldigd kan worden. Dat topic is trouwens compleet uit zijn verband getrokken. Heb hier en daar even geïnformeerd en het legioen wilde een soort van afscheid, een bedank actie opzetten. That's all, niks geen huldiging of iets dergelijks. Alleen wil de directie een spontane actie misschien voorkomen door een soort geplande huldiging op te zetten om overlast of iets dergelijks tegen te gaan. Ik zie liever het legioen & co een mooie actie opzetten, dat lijkt me sfeervoller en de spelers en staf hebben dat ook wel verdiend!

Vanavond moet er van Heracles gewonnen worden. Ik denk dat Cissé in de spits zal staan en Cabral linksbuiten. Hoop dat Achahbar en De Vilhena ook wat minuten gaan maken, liefst 30 minuten ofzo.

10 mei 2012 om 14:03
#37

Voorronde CL toch gelukt! Nu nog hopen dat El Ahmadi en Bakkal, ook al was die iets minder in vorm, blijven. Komend seizoen meer wedstrijden, maar gelukkig zijn er al drie jongens transfervrij overgekomen die waardoor we in de breedte ook wat sterker zijn. De CL bereiken wordt enorm lastig, maar het is niet onmogelijk. Eerst maar eens de 3e ronde doorkomen en dan verder kijken. Ik ben benieuwd welke spits Martin van Goud uit de hoge hoed gaat toveren. Ik hoop dat er ook een hoop jonge jongens in de voorbereiding een kans gaan krijgen.

16 mei 2012 om 16:42
#38

Castaignos hoeft van mij echt niet te komen. Die dacht al na 1 goed seizoen klaar te zijn voor de top en dat is dus niet zo gebleken. Wat heeft het voor nut om hem terug te halen? Hij heeft geen restwaarde meer. Als hij dit seizoen was gebleven had die er ook 20+ ingeschoten en had Feyenoord er een veel hoger bedrag voor gehad. Laat hem dus maar lekker daar in Milaan zitten en laat Van Goud maar op zoek gaan naar een nieuwe spits, wat jij?

26 mei 2012 om 16:30
#39

Ik zie in jouw activiteiten dat je op me gereageerd hebt maar ik kan het topic niet meer terugvinden, dus dan doe ik het wel op deze manier.

Over een opvolger is nog niks bekend. Kandidaten zijn er wel zoals Valery Karpin, Luciano Spalletti, Nikolai Pisarev en Valery Gazzaev. Mijn voorkeur gaat ook uit naar een Russische trainer, maar er lopen weinig toptrainers rond. Karpin leek mij een geweldige opvolger, maar hij gaf al aan dat hij er niet voor openstaat. Pisarev doet het ook uitstekend bij Jong Rusland en voetbalt leuker als Advocaat. Gazzaev is mijn grote idool en volgens geruchten komt hij na het EK. Spalletti hoeft van mij niet, omdat het weer eens tijd wordt voor een Rus.

29 mei 2012 om 18:56
#40

Ik zou me maar een beetje beginnen te gedragen als ik jou was. Je komt op behoorlijk glad ijs trol.

30 mei 2012 om 00:12
#41

Wat een ontzettend toffe achtergrond. Je vroeg of Calafell van Falafel komt. Maar dat is niet zo. Dit is een klein plaatsje in Spanje vlak onder Barcelona, waar ik al vaak op vakantie ben geweest.
Wel leuk dat je er op reageert. En geniet ze van falafel.
Ik heb even naar gegoogled (wel van gehoord, nog niet gegeten).
Ziet er heerlijk uit. Ga het eens proeven, lijkt me inderdaad heerlijk.
groetjes.

23 juni 2012 om 19:57
#42

Ik weet dat feyenoord het goed gedaan heeft in de topwedstrijden tegen Ajax, Twente en Psv maar een Europese wedstrijd is wat anders en daar zal Feyenoord het moeilijker gaan krijgen, ik hoop dat ze in de derde ronde elkaar niet loten maar in de vierde

5 juli 2012 om 19:30
#43

Waar heb je het over man

21 juli 2012 om 12:34
#44

het was ook een makkelijke voorzet van jou, ik hoefde hem alleen maar in te koppen

14 augustus 2012 om 19:16
#45

Hey!

Mathijssen is natuurlijk een hele goede aankoop. Hij is voor elke eredivisieclub een versterking en voor Feyenoord dus ook. Zijn ervaring is natuurlijk ook heel belangrijk voor Feyenoord. Je had eigenlijk geen speler in de selec,tie met veel ervaring. Nu komt er in de verdediging ook minder druk op De Vrij en Indi met Mathijssen naast ze. Het is jammer dat Indi nu niet op zijn favoriete positie komt te spelen, maar de verdediging is nu nog beter want ik vind Nelom niet zo sterk.

Ik zou 443 gaan spelen. Tegen topploegen zowel nationaal als internationaal kun je soms net als vorig seizoen 442 op de omschakeling gaan spelen. Ik vind Fernandez echter niet zo sterk op 9. Misschien Cisse in de spits zetten en Cabral tegen Heerenveen laten starten?

Een 2e plek is natuurlijk erg lastig om weer te halen, maar niets is onmogelijk. Ik hoop uiteraard dat Guidetti nog terug komt. We zijn geen favoriet voor de titel, maar een underdog zeker wel. Twente is sterker geworden, maar Ajax, AZ en Heerenveen hebben in tegenstelling tot vorig jaar veel ingeleverd.

15 augustus 2012 om 23:41
#46

Bedankt voor het compliment!

24 december 2012 om 00:14
#47

Ben jij een type die zingen hand in hand kameraden geen woorden maar daden...

24 december 2012 om 00:33
#48

Ik zing dat ook als ik 2 mensen in hand en hand zie lopen zingen hand in hand kameraden

30 december 2012 om 23:55
#49

bedankt voor het compliment over mijn post bij v Geel over Koeman

26 mei 2015 om 00:00
#50

Er zijn redelijk wat feyenoorders voor lazio ofniet? Jammer dat de harde kern van Mijn club (grunn) banden heeft met merda. al stelt dat ook niet veel voor.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 18 mei
Juventus wil Paul Pogba graag terughalen naar de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren