basenfrance
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 3 februari 2012
  • basenfrance
  • 33 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 222
  • 72 jaar (29-6-1949)
Persoonlijke berichten
7 juni 2012 om 17:19
#1

knip

Aangepast op 7 juni 2012 om 18:27 door tukkerpro.

7 juni 2012 om 17:30
#2

Ja, ik heb vier jaar geleden aan een burn out gevolgd door een depressie met alle medicijnen die er bij horen. Ja ook ik was toen ongenaakbaar, emotieloos en vooral een misbaksel voor m'n omgeving. Maar dat staat los van mijn opmerking naar aanleiding van het geval Van der Gijp/aaffelay. Drollen als genoemde lolbroek en z'n compaan Derksen denken alles over iedereen te mogen zeggen. En als er dan een weerwoord van iemand komt moeten er weer pilletjes aan te pas komen. Dat een moderator zo reageert als jij in mijn richting denkt te moeten doen, tekent je gevoel voor verhoudingen en je inschattingsvermogen. Waarvan acte.

7 juni 2012 om 17:36
#3

Mijn inschattingsniveau ligt vrij hoog in deze,omdat ik zelf met een zware depressie te maken heb gehad.ik slik daar nu nog medicatie voor,en schaam mij ook niet om dat naar jou toe te uiten.
Ik ben het in je posting boven eens met de opmerking"drollen als genoemde lolbroek en zijn compaan Derksen denken alles over iedereen te mogen zeggen".
Dat neemt niet weg ,dat Afellay het recht niet heeft om iemand op een ziekte te pakken.
Afellay moet zijn voeten laten spreken en niet zijn mond,want daar is hij mijn inziens niet erg goed in.

Waarvan acte

7 juni 2012 om 17:56
#4

Ik hoop voor jou oprecht dat je net als ik volledig zal genezen van deze kwaal. Maar het neemt niet weg dat als Vd Gijp zich weer in het "circuit" begeeft hij zich blijkbaar weer 100 procent voelt. Zeker gezien zijn omgeving (genee, Derksen, Kraay) moet hij erop rekenen zo nu en dan van repliek te worden gediend. En, ook als advies aan jou, mensen met een depressie zijn zeker niet zielig, ze moeten als normale mensen behandeld te worden. Dat is de kortste weg naar genezing. Dit zeg ik op basis van eigen ervaring.

7 juni 2012 om 18:27
#5

Mijn dank voor je mooie eerste woorden.
Gelukkig ben ik mezelf weer en werk weer volledig ,en kan het leven weer aan.
En het klopt precies wat je zegt,mensen met een depressie moeten niet zielig gevonden worden,maar juist gestimuleerd worden in de goede richting.
Maar inderdaad ,het klopt wat je zegt,vd Gijp begeeft zich weer op een kwaad pad ,en daar moet hij voor waken.
Het neemt niet weg dat Afellay zich niet moet laten kenne,en nogmaals zijn voeten moet laten spreken,daar word ik gelukkig van en jij ook,want dat dat deze jonge kan voetballen staat buiten elke discussie.

Mooi dat we een discussie op een leuke manier kunnen voeren,waarvoor mijn dank.

7 juni 2012 om 18:39
#6

Het feit dat wij hierover praten zegt genoeg. Ik denk dat een jong ventje als Affelay geen enkele ervaring op dit gebied heeft. Gezien zijn leeftijd is hij een makkelijk slachtoffer voor programmamakers/journalisten/semi-artiesten. Een Van Persie is wat meer ervaren en reageert helemaal niet. Die les moet Affelay nog leren.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 december
Barcelona heeft Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Samuel Umititi en Clément Lenglet aangeboden aan Manchester City om de prijs van Ferran Torres te drukken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren