Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II wint niet van FC Groningen en moet promotiefeest uitstellen

Laatste update:

Willem II is er vrijdagavond niet in geslaagd om directe promotie naar de Eredivisie af te dwingen. De koploper in de Keuken Kampioen Divisie kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen nummer drie FC Groningen. Willem II heeft met nog twee speelronden voor de boeg nog wel steeds uitstekende papieren om rechtstreeks te promoveren.

In het volgepakte Koning Willem II Stadion schoot Nick Doodeman in de openingsminuut over het Groningse doel. Enkele minuten later volgde de eerste kans voor de bezoekers: Marvin Peersman stuitte echter op doelman Joshua Smits. Gaandeweg de eerste helft kreeg Groningen steeds meer grip op de wedstrijd, al leverde dat geen doelpunten op.

Willem II scoorde ook niet, waardoor beide ploegen met een 0-0 tussenstand de kleedkamers opzochten. Tegenvaller voor Groningen was het geblesseerd uitvallen van Luciano Valente, die werd vervangen door Rui Mendes. De Tilburgers hadden die problemen niet en namen tien minuten na de hervatting de leiding.

Doodeman profiteerde van slecht verdedigen van Groningen en ramde de bal in het doel. De goal bracht de supporters van Willem II in extase, want directe promotie was weer een stukje dichterbij gekomen. De euforie in Tilburg was echter van korte duur, want Groningen trok de stand slechts zeven minuten later gelijk.

Jorg Schreuders stormde de zestien van de Tricolores in en zag zijn schot vervolgens via een Willem II-verdediger achter Smits in het doel verdwijnen: 1-1. Groningen leek tien minuten daarna weer te moeten wisselen, maar rechtsback Leandro Bacuna kon de wedstrijd na een blessurebehandeling hervatten.

Diezelfde Bacuna had geluk dat hij tien minuten voor tijd slechts geel kreeg na een overtreding op Matthias Verreth. De slotfase was fel, want kort daarna zag ook invaller Mendes geel. Willem II bleef knokken voor de promotie en het bleef tot het einde heel spannend in Tilburg, maar een winnaar kwam er niet meer. De teleurstelling was dan ook zichtbaar bij de fans na het laatste fluitsignaal.

Willem II staat met nog twee duels te gaan op 75 punten, drie meer dan nummer twee Roda JC Kerkrade. De Limburgers kwamen op bezoek bij Jong Ajax niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Nummer drie Groningen heeft 71 punten. Er promoveren twee clubs rechtstreeks naar de Eredivisie.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat balen, zoveel beter zijn en dat niet kunnen verzilveren.

Die Diepering was echt zeer slecht trouwens, beide kanten op.

26 april 2024 om 23:27

Zoveel beter valt ook wel mee, veel balbezit maar kansen amper

27 april 2024 om 00:57

Wat een dramatische scheids zeg. Heeft echt heel de wedstrijd kapot gefloten. Denk dat wij meer aan een punt hebben dan jullie maar om eerlijk te zijn, hoop ik dat we beide promoveren. Vond Groningen erg goed spelen, veel meer onder de indruk dan van Roda in ieder geval.. succes nog de laatste twee potten en hopelijk volgend seizoen beide terug waar we thuis horen!

Terechte uitslag. Die scheids mocht alleen kaarten aan Groningen geven? Niet best.

Laatste fase was voor willem 2. Daarvoor was Groningen echt beter.

26 april 2024 om 22:50

Ah houd op. Beide kanten veel te weinig kaarten gegeven.

Groningen veel beter de eerste helft, tweede helft was Willem II beter. Denk dat beide ploegen tevreden mogen zijn met in ieder geval geen verliespartij.

26 april 2024 om 22:10

Beter? alle statistieken waren in 2e helft in voordeel van Groningen. Echt alle. En de grootste kans buiten beide goals om? Bal van de lijn van FC Groningen. Er is maar 1 blij met een gelijkspel en dat is de thuisploeg die ook speelde om gelijk te spelen.

26 april 2024 om 22:15

Willem 2 was beter als grunn in de 2e helft.

26 april 2024 om 22:20

Dan... En nee dat waren ze niet

26 april 2024 om 22:21

Mooie oneliner, maar kan je het ook feitelijk onderbouwen, ik geef je namelijk argumenten waarom dit niet het geval is. Balbezit? Groningen. Schoten op doel? Groningen. Aanvallen? Groningen. Gevaarlijke aanvallen? nagenoeg gelijk, 1 meer van Groningen. Expected goals? Groningen. Grootste kans? Groningen. Dus kan je het bekrachtigen?

26 april 2024 om 22:23

Willem 2 heeft werkelijk waar geen kans gecreërd deze wedstrijd. Is aleen godswonder dat ze gescoord hebben. Dus geen idee waar je dit op basseert.

26 april 2024 om 22:29

Ik lees vooral veel frustratie in je bericht(en). Willem II speelde naar haar mogelijkheden en weten dat ze de laatste weken niet in vorm zijn. De tweede helft vond ik Willem II beter, Groningen heeft gewoon weinig laten zien en wilde na 75 minuten niet meer verliezen.

26 april 2024 om 22:31



Dus ik vraag om argumenten te geven, noem je dat frustraties, maar heb je nog altijd geen enkele toelichting willen geven waarom Willem II beter was, bal van de lijn, perfecte tackle om 0-1 te voorkomen. Ik kan ze opnoemen hoor die 100 kansen van Groningen, benieuwd naar de top kansen van Willem II in de tweede helft van je.

26 april 2024 om 22:39

Ik vond Willem II meer strijd leveren, ze zaten er bovenop en het positiespel was een stuk beter, hetgeen ze in de eerste helft niet aan te pas zijn gekomen. Dat is mijn mening, volgens mij is dat gewoon toegestaan.

26 april 2024 om 22:44

Strijd hebben ze geleverd ja, maar als je geen enkele kans creëert... dan ben je toch niet beter? Je mag je mening zeker hebben, niks mis mee. Maar goed, zojuist de samenvatting, 2e helft. 1 x willem II doelpunt. 3x FC Groningen, 1 doelpunt. Leuk dat je wat meer duels wint, maar als je dat allemaal op de middenlijn doet. Denk dat wij gewoon een andere kijk hebben, jij kijkt naar strijd, ik kijk naar gevaar in de 16e. Ik denk dat je namelijk in de 16 moet komen om te kunnen winnen.

26 april 2024 om 23:39

@strandje leuk wat je noemt, maar Willem 2 was veel feller de 2e helft, werd daardoor een wedstrijd en ze waren daarin sterker. Voetbal wou ik het niet norment, beide ploegen waren in de passing gewoon ondermaats vond ik. In de duels was Willem 2 de 2e helft sterker. 1-1 is een prima uitslag voor deze wedstrijd. Dat Bacuna geen rood kreeg is ook een godswonder, dat had de wedstrijd nog op zijn kop kunnen zetten.

Met het geld wat Groningen besteed heeft, had ik verwacht dat ze makkelijk kampioen zouden worden, maar het is een spannend seizoen geworden. Welke club ook promoveerde, volgend jaar de selectie flink versterken, anders zijn ze zo weer terug.

27 april 2024 om 07:32

Het had rood moeten zijn, overigens de te hoge been van Willem II ook, daarnaast denk ik dat rood voor Bacuna geen verschil had uitgemaakt, want zoals ik al zei, je bent amper in de buurt van de 16 geweest.

Daarnaast is het geld gekwek ook zo simpel. Clubs in de eredivisie hebben meer te besteden. De 3 belangrijkste pionnen bij FC Groningen zijn overigens jeugdspelers... Geen idee hoeveel miljarden je daarvoor betaald moet hebben om op te leiden. De enige speler die echt geld koste, hebben we verhuurd. En Willem II, ja die hebben dit jaar de begroting verhoogd omdat ze financieel er enorm goed voor staan. Maar goed veel succes in de eredivisie. Hopelijk wordt het geen Almere 2.0.

Van alle ploegen die ik kon kiezen begin dit seizoen om te promoveren zouden Willem II en Roda JC er niet beide bij horen. Had toch liever een Ado Den Haag en Groningen weer terug gezien. Desondanks erg knap tot nu toe van Willem II, hopelijk kunnen ze het volhouden tot het eind. Want uiteindelijk staan deze ploegen verdient waar ze staan, dus op naar de Eredivisie.

26 april 2024 om 23:57

Hoezo Willem 2 niet ? Horen toch gewoon qua historie en support in de Eredivisie ?

27 april 2024 om 00:11

Zeker, maar qua budget niet. ADO, Emmen, Groningen, Cambuur geven veel meer uit aan salarissen en hebben ook gewoon een betere selectie.

Maes verricht echter wonderen, en maakt er een geweldig team van, ondanks het beperkte budget.

27 april 2024 om 00:24

Ja, maar dat budget is juist het probleem. Ado en Groningen hebben financieel risico's genomen en als ze niet promoveren dan hebben ze een groot probleem.

27 april 2024 om 00:59

ADO Den Haag? Als je dat serieus meent dan heb je echt geen wedstrijd gekeken in de KKD. ADO komt niet eens in de buurt van Willem II over het gehele seizoen gezien..

Willem II is wel gepromoveerd die mogen verliezen van Dordrecht en thuis winnen ze wel van Telstar. Groningen komt ook terug zou je denken die kunnen de laaste wedstrijd over Roda heen.

26 april 2024 om 22:14

Ik denk ook dat Willem II en Groningen doorgaan. Roda heeft zichzelf vanavond geen goede dienst bewezen door gelijk te spelen.

Kansen verzilveren is wel een dingetje blijkbaar.
Wel weer een goede pot op de mat gelegd, op de laatste fase van de wedstrijd na. Al met al een redelijk goed resultaat uit bij de koploper, maar terugbrengen tot 1 punt was natuurlijk fantastisch geweest naar de drama seizoenstart. Nu de resterende wedstrijden winnen en kijken waar we staan, 2e echt de minimale eis!

Wat bizar dat Willem II grotendeels van de wedstrijd gewoon niet wou voetballen. Je bent de koploper, je speelt op eigen veld. Terwijl je ook nog weet dat alleen Telstar thuis winnen waarschijnlijk al voldoende was. En nog niet durven te voetballen? Zo ging het ook al in Groningen. En ja je pakt er mee 2 punten. Snap ook niet dat de supporters hier genoegen meenemen. Het had een feest moeten worden voor Willem II. En ja door dit resultaat is promotie nu 99,99% zeker want Telstar thuis pak je sowieso minimaal puntje of meer.

Ondanks dat ik 100% zeker weet dat wij Roda JC thuis gewoon gaan verslaan, hoop ik ergens op een scenario dat Willem II een vroege rode kaart en achterstand heeft tegen Telstar. Eredivisie verdient ploegen dat willen voetballen en dan neem ik liever Roda mee dan Willem II.

Grunn was prima, had door moeten drukken, hadden gewoon moeten winnen, kansen ook gewoon voor gehad. Hoop wel dat blessure Valente meevalt, is toch wel een belangrijke kracht.

26 april 2024 om 22:34

Hoogmoed en arrogantie voor de val. Groningen eindigt 3e dit jaar. Nacompetitie ook prima toch.

26 april 2024 om 22:49

Hoogmoed? Valt mee hoor. ik hoor al 10 weken dat wij het niet gaan redden. En nu bijten wij laatste weken van ons af en zijn wij arrogant? Ironisch. We waren immers al afgeschreven door vrijwel iedereen hier en zeker met ons programma was het onmogelijk dat wij mee gingen doen.

27 april 2024 om 00:07

Behoorlijk arrogant ja. Groningen heeft echt niets laten zien vandaag, behalve idiote overtredingen en een drang naar rode kaarten, en het salarisbudget is bijna 2 keer dat van Willem II en Roda samen. Dan moet je je schamen dat je niet gewoon ff 0-5 wint met zo'n budget.

Als je zo krankzinnig veel geld uit geeft, meer dan het rechterrijtje in de eredivisie, had je eigenlijk nu al 12 punten voor moeten staan. Willem II heeft al meer dan 30 verliespunten, absurd dat je daar dan niet boven staat.

27 april 2024 om 10:31

Allochteun, jij haalt ook alles uit de kast he?

Zoals Johan Cruyff ooit zei: Heb nog nooit een zak geld een goal zien maken.

De salarishuishouding komt door het mismanagement van de afgelopen jaren, want Pelupessy en Van Veen horen bij de grootverdieners. Daarnaast zijn Verrips, Irandust, Van Kaam, van Gelderen, Musampa, Abraham en Balker niet meer bij het team, waardoor het salarishuis al 1,3miljoen minder is. Hierdoor is het verschil nog maar 6 ton in plaats van 2x het salarisbudget.

Daarnaast is de huidige salarishuishouding ook lager dan clubs uit het rechterrijtje van de Eredivisie.

Groningen speelt met een half elftal vol jeugdspelers die dit seizoen pas echt doorbreken en heeft een volledig nieuw elftal met een nieuwe speelstijl, waardoor deze prestatie razend knap is. In de afgelopen 25 wedstrijden heeft Groningen er maar 2 verloren, maar voor jou is het glas halfleeg.

27 april 2024 om 12:06

Kranzinnig veel geld uit geeft, de basisselectie heeft welgeteld 1.6 miljoen gekost. Moet je raden hoeveel Meerveld en Oosting bij elkaar hebben gekost. Qua Salarishuis verschillen we 6 ton, goed geïnformeerd ben je.

26 april 2024 om 22:47

Het is niet zozeer dat Willem II niet wilde voetballen. Het loopt de laatste tijd wat minder en Groningen zette goed druk. Als je dan niet je niveau haalt wat nodig is, gooi je het over een andere boeg. Voor nu telt ook alleen het resultaat en dat is prima met 1 punt. Het zegt genoeg dat Maes regelmatig ontevreden langs de kant bezig was proberen de boel op de rit te krijgen.

26 april 2024 om 22:52

Ene kant waar, Willem II is wisselvallig laatste weken. Echter, in Groningen speelde Willem II exact op dezelfde manier. Ik denk dat in 180 minuten Willem II de minste schoten van alle ploegen tegen ons heeft gehad. Ik denk oprecht als ze er echt een wedstrijd van wouden maken, dat ze goede kans hadden gehad op een overwinning. Onze zwakke plek is wendbaarheid en dat is nou net de kracht voor in bij Willem II

26 april 2024 om 22:59

Volgens mij was de wedstrijd in Groningen een vd eerste wedstrijden van Peter Maes als trainer. Dan is het uitzoeken hoe de groep in elkaar steekt, zeker gezien de resultaten onder Robbemond. Daar is Groningen uit voor elke club een lastige wedstrijd en dan zijn 3 punten natuurlijk prima. Maar met de fraaie reeks die jullie hebben neergezet, zie ik jullie thuis Roda wel verslaan. Willem II en Groningen terug op het hoogste niveau. Zou mooi zijn aangezien beide clubs daar thuishoren.

27 april 2024 om 11:23

Sterker nog Groningen - Willem II was op 27 augustus en Peter Maes kwam pas op 16 september.

26 april 2024 om 23:43

Willem 2 heeft het juist fantastisch gedaan. Ze wisten wat grunn gingen doen en hebben ze gewapend. Hun doel is promoveren en niet een potje Grunn winnen, dat is niet belangrijk. Willem 2 supporters hebben het vandaag super gedaan, 2 e helft gaf Willem 2 veel meer strijd en gas.

Groningen had met het geld wat besteed is allang kampioen moeten zijn. Je kan wel naar anderen wijzen, maar Grunn was in het begin waardeloos en zijn goed opgestaan, dat zeker.

Met het verdienen van Eredivisie, de eerste 2 verdienen het, is heel simpel hebben het slimmer of beter gedaan als de rest.

27 april 2024 om 07:24

Tuurlijk verdien je het na 38 duels om te promoveren. Maar laf bang spel, niet alleen tegen FC Groningen hoor. Dat is gewoon kampioensonwaardig. En je doet wel of het een hele grote FC Groningen is, ondanks dat alle smaakmakers jeugdspelers zijn maar ach. Willem II is zelf geen kleintje hoor. Als je al bang bent voor de FC Groningen, tsjah dan kan je net zo goed niet promoveren, want kan je 1 ding beloven, de clubs in de eredivisie zijn bijna allemaal sterker.

27 april 2024 om 10:40

Welk geld is besteed?

Indien je de 250k voor Mendes in de winterstop meerekent heeft Groningen 1 miljoen uitgegeven aan transfers en via uitgaande transfers kwam er 2,5 miljoen binnen (los van doorverkooppercentages van eerdere transfers). Groningen had helemaal niet veel te besteden en moeten juist enorm op de centen letten, omdat degradatie financieel gezien verschrikkelijk is.

Er zijn 22 (!) spelers bij Groningen vertrokken en de sfeer binnen de club was dramatisch. Een compleet nieuw team bouwen en een nieuwe speelstijl inpassen kost eenmaal tijd en zeker het trauma van vorig jaar heeft impact op de snelheid van het proces.

Neemt niet weg dat de speelstijl van Willem II begrijpelijk is, ze hebben immers genoeg aan een punt en weten dat Groningen de ploeg in vorm is. Naar mijn mening zou het terecht zijn als Willem II en FC Groningen promoveren, maar we gaan het zien op de laatste speeldag!

27 april 2024 om 11:27

Strandje Larsen. Dat laatste betwijfel ik, zeker met de versterkingen die zeker zullen komen. Ook dit jaar hebben veel teams het idee gehad dat ze Willem II konden kloppen, maar stonden ze na de wedstrijd met lege handen. Focus je nu maar op je eigen team, want die jonkies zullen toch echt een tandje bij moeten zetten tegen de ervaring in de eredivisie als ze niet overdonderd willen worden.

27 april 2024 om 11:34

Pasevski. Tja, je zegt het , 1 miljoen uitgegeven en in de winterstop zelf nog Mendes, een belangrijke speler van Emmen weggekaapt. Overigens zegt geld niet altijd alles. Zie ADO Den Haag

29 april 2024 om 12:27

Zeker moeten wij als wij promoveren nog vele stappen zetten. Echter hebben wij gewoon tegen Feyenoord, Excelsior en Fortuna laten zien dat wij naar mogelijkheden spelen met altijd de intentie om te winnen. Willem II heeft 2 x tegen Groningen gespeeld en 2x weigerde het over de middenlijn te komen. Als Groningen met veel jeugdspelers al een reden is om minder op doel te schieten dan Den Bosch tegen ons scoort over 2 wedstrijden, tsjah. Dan durf je denk ik alleen tegen Almere iets verder vooruit te spelen. Willem II was gewoon een van de favorieten, dus dat veel clubs met lege handen staan is logisch. Echter als jij de promotie wedstrijd op eigen veld, wetende dat een nederlaag voor 99% zeker niks uit maakt, nog steeds niet voor de winst durft te gaan. Wanneer durf je dat dan wel? Als je alles hebt gegeven en je red het niet, dan is het niet anders. Maar als je weigert te voetballen en je red het niet, dan heb je gewoon een jaar voor janlul gespeeld. En ik kan je 1 ding beloven. In de eredivisie zijn de aanvallers wel wat beter dan Romano Postema en van Bergen. Die schieten die kansen die Groningen heeft gehad er wel gewoon in.

27 april 2024 om 06:16

Laat Roda naar mijn mening maar 100% de underdog zijn

27 april 2024 om 06:19

Beetje frustratie dat je geen 3 punten meegenomen hebt? Dat jullie vandaag beter waren lijkt me duidelijk. Maar als je een aantal kansen voor open doel krijgt en dan zo slap afwerkt, dan roep je het over jezelf af. Was vooral ogen dicht en knallen.

Blijkbaar de KKD afgelopen maanden niet gekeken als je aangeeft dat je liever ploegen meeneemt die willen voetballen. Dat heeft Willem II echt wel gedaan namelijk. Dat we nu in een fase zitten dat het wat minder is kan gebeuren. En dan vraagt dat om een andere manier van spelen. Vinden wij dat leuk? Nee....maar op dit moment telt maar 1 ding en dat is promoveren.

Maar goed, ik hoop nog steeds dat wij promoveren en dat Groningen met ons mee gaat. Gewoon omdat het een club is met leuk voetbal, maar ook met de schouders eronder als dat nodig is. Het is eigenlijk net Willem II.

27 april 2024 om 07:29

Nee hoor ben niet gefrusteerd, ik vind het gewoon heel raar dat de aankomend kampioen doodsbang is om te voetballen tegen de nummer 3. En kan je wel zeggen budgetten. Maar wat je roept is dat het normaal zou zijn dat PSV nu bang is om tegen Ajax te spelen. Ik snap het gewoon vanuit Willem II oogpunt niet. Helemaal niet als je beseft dat er amper scenario's waren dat Willem II het nog kon verpesten. Als wij hadden gewonnen en Roda ook, had je nog altijd Telstar thuis achter de hand. Je hebt op eigen veld maar 40% balbezit gehad en zijn amper op 20 meter van het doel gekomen. Echt letterlijk iedere andere club in de KKD, zelfs de nummer 18, 19 en 20 hebben in 2 wedstrijden meer kansen tegen FC Groningen gehad dan de komende kampioen. Ik had het nog eerder begrepen wanneer Groningen voor de punt zou spelen dan Willem II dat letterlijk niks te verliezen had gisteren.

27 april 2024 om 11:02

Heb je het afgelopen jaar wel goed naar de wedstrijden van Willem II gekeken? Dit was in nogal wat wedstrijden het patroon. De selectie was niet in balans en na de komst van Peter Maes is Willem II met wingbacks gaan spelen in plaats van buitenspelers die niets brachten. Een goede keus om het maximale er uit te halen. Goed verdedigen, tegenstander zichzelf leeg laten spelen en dan toeslaan heeft veel punten gebracht na de slechte seizoenstart. Gelukkig had Peter Maes het sneller op orde dan Lukkien in Groningen anders had Willem II er nu niet zo goed voorgestaan, Hulde aan Peter Maes. Ik vind het trouwens prima als Roda met Willem II naar de eredivisie gaat, al is het alleen maar om jouw reactie.

28 april 2024 om 09:56

Bizar ja? Ten eerste moet FC Groningen zich kapot schamen dat ze met hun begroting nu al niet kampioen zijn! Dan afgeven op Willem II is wel zielig eerlijk gezegd. Willem II heeft de 5e begroting van de KKD en een erfenis van Teun Jacobs die gewoon onvoldoende creativiteit heeft aangetrokken. Bovendien is het grootste gedeelte van de bank niet KKD waardig waardoor je weinig kan rouleren en spelers nu op zijn na een loodzwaar seizoen. Willem II moet spelen naar wat er mogelijk is en dat begrijpen de supporters heel goed zo ook Maes die gewoon een geweldige trainer is en het maximale uit de ploeg weet te halen. Dat betekend dat als je thuis tegen Groningen speelt die verre weg de beste selectie van de KKD heeft dan je niet hoog druk moet zetten en vol op de aanval moet spelen. Dan was het 0-4 geworden zeker als je hele trage centrale verdedigers hebt als Schouten, Heerkens en met name Behounek. St Jago zal niet meer spelen dit seizoen dus dan heb je ook geen snelheid achterin. Dan moet je wel op de counter spelen en weinig weggeven. Als je dat niet begrijpt kan je beter niets roepen op de tactiek van je tegenstander. Zeker niet als je als team zijne 2 klasse beter bent dan de andere ploegen in de competitie maar je met nog 2 wedstrijden te spelen op plek 3 staat.

Grunn de 1e helft heer en meester. De tweede helft was voor Willem 2. Groningen kwam nog goed weg betreffende Bacuna, wat een idioot zeg, had rood moeten hebben.

Echt voetbal zat niet in de wedstrijd, veel foute passes, maar hele vermakelijke pot!

Het publiek in Tilburg was werkelijk waar fantastisch, wat een sfeer!!!

Groningen promoveert wel als nummer 2 en W2 kampioen.

Zwaarbevochten puntje voor Willem II maar wat een belangrijke! Eerste helft was zeer zwak. Groningen was veel sterker zonder heel veel uitgespeelde kansen te creëren. Tweede helft ging meer gelijk op zonder dat Willem II veel kansen had. Maar Dordrecht uit en Telstar thuis moet het toch lukken die 1e plek vast te houden, zeker met Groningen-Roda JC nog op het programma. Ik zie het Groningen nog wel redden, zolang Willem II die promotie niet meer weggeeft. Knap staaltje van Peter Maes!

Netjes van WillemII,De Tilburgers hoefden niet persé Groningen had veel de bal maar deed er helemaal niks mee.2e helft een iets beter WillemIITerechte uitslagGroningen en Roda mogen het nu gaan uitvechten wie er met de Tilburgers de Eredivisie inmag

Wat een mazzel voor Groningen dat deze scheids echt geen idee had wat ie aan het doen was. Groningen maakte de ene na de andere overtreding, maar hij durfde maar geen rood te geven. Duarte had wel 4 keer geel kunnen krijgen, en niemand had gek staan kijken als FCG met 9 man geëindigd was.

Waardeloze scheids, zullen er in Groningen een hele hoop heel blij zijn met dit resultaat. Naja. Uiteindelijk ook in Tilbug, moet wel heel raar lopen wil dit nog mis gaan, ondanks de arbitraire dwalingen vandaag.

Ik was niet echt blij met dit resultaat. Groningen verkeert in betere vorm en was ook sterker. Met winst kom je op 1 punt van Willem II die nog naar Dordt moeten.

De ploeg is begonnen met de puinhopen van vorig jaar en missers als Van Veen, ze hebben gigantisch veel punten laten liggen in de eerste 2, 3 maanden. Daarom zit het al het hele seizoen in de achtervolging. Met een goed beleid heeft FC Groningen wel wat te zoeken in de Eredivisie, het budget etc is er wel om daar direct goed mee te doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren