march
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 25 april 2010
  • march
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 2.138
  • 37 jaar (10-6-1984)
  • Eindhoven
  • 8
Persoonlijke berichten
18 december 2010 om 21:10
#1

Alsjeblieft:)

5 juli 2011 om 20:25
#2

Thanks voor je compliment :) Je hebt gelijk, veel mensen nemen niet eens de moeite om zich erin te verdiepen.

25 juli 2011 om 15:24
#3

Bedankt voor je compliment!

11 mei 2012 om 22:30
#4

Nee

17 mei 2012 om 16:56
#5

Graag gedaan. Je maakte een goed punt daar.

29 december 2012 om 14:02
#6

Wat Bazoer betreft bedoelde ik ook niet in de basis, maar meer als meetrainen met het eerste. Zo'n jongen kan er niet minder door worden en ziet waar hij staat qua niveau ten opzichte van andere spelers. Als hij er boven uit steekt heb je een geweldig talent en als hij moeite heeft weet hij waarvoor hij zijn best moet doen. Het zal die jongen ook het gevoel geven dat hij serieus genomen wordt.

Gezien die resultaten van Matavz trek ik mijn woorden terug. Presteren doet hij juist wel. Wel vindt ik hem een zwakke aankoop, omdat hij in mijn ogen niet nodig was. Locadia zou een zeer geschikte tweede spits zijn. Ondanks de goede prestaties van Matavz ben ik benieuwd of hij winst op gaat leveren voor Psv. Depay zal het niet minder doen als Mertens en Narsingh, maar is gezien zijn leeftijd ook geen garantie op constant goede prestaties.

Die Oostenrijker en van Ooijen zijn natuurlijke mindere spelers als Strootman en van Bommel. Wanneer Mark en Kevin kunnen spelen, spelen ze. Wat ik, als ik Advocaat was, zou doen is van Ooijen aanhouden als eerste back up optie en niet gaan schuiven met Hutchinson (en Manolev weer rechtsback), Engelaar erin gooien (kan niet minder zijn als van Ooijen) of Wijnaldum daar zetten (is een optie wanneer Toivonen zijn plek terug is).

Advocaat wil echter kampioen worden en zal daar alles aan doen. Die druk is er, gelukkig, af bij mijn club. Bij Ajax is het in de hele organisatie nu net zo rustig als in de tijd van Hiddink bij Psv. Dit komt niet alleen door de twee kampioenschappen, maar ook doordat er een trainer zit die aan de lange termijn denkt. Het is lastig voor trainers die direct moeten/willen presteren daarnaar gaan handelen. Spelers als Mertens en Wijnaldum(nu Toivonen nog geblesseerd is) kunnen minder goed ''geprikkeld'' worden, omdat ze bijna gegarandeerd een basisplaats hebben. Zet een Depay er eens een paar wedstrijden in. Het zou die jongen goed doen en Mertens zal door hebben dat hij ook een tandje bij moet zetten. Alleen Strootman, van alle jongen aankopen (mertens, Narsingh, Matavz, Wijnaldum) echt de mentaliteit en wil om zichzelf te blijven verbeteren.

24 februari 2013 om 22:30
#7

Ik ben nu in discussie met enkele Psv'ers over wat er in de catacomben van de Kuip gebeurd is vandaag, maar hoe zie jij het eigenlijk? Zelf vind ik Lens de eerste persoon die schuldig is aan de uit te hand gelopen situatie, maar dat natuurlijk de reactie van sommige Feyenoord spelers ook niet goed is geweest.

Ik ben dus eigenlijk wel benieuwd hoe jij daarover denkt, aangezien jij altijd een nette, aanspreekbare en oprechte Psv'er supporter bent. Als jij ook aangeeft dat Lens hier niet de boosdoener was dan vertrouw ik erop dat dat een serieuze optie is, maar zelf zie ik Lens nog als de aanstichter. Aangezien andere Psv'ers vol blijven houden dat het totaal niet de schuld was van Lens ben ik benieuwd naar jouw mening.

25 februari 2013 om 17:44
#8

Ja oké. Ik moet wel toegeven dat ik inderdaad het beeld begin te krijgen dat er bij PSV veel ''agressieve'' spelers rondlopen. Nou wil ik niet zeggen dat dat beeld klopt hoor, maar de dingen die in mij opkomen als ik nu aan PSV denk zijn;) Van Bommel's gele kaarten, Pieters, Lens en een schreeuwende Strootman, terwijl er toch heel veel positiefs te noemen is over Psv;) geweldig talentvolle speler, fantastisch doelsaldo, hele goede mix van talent en winnaarsmentaliteit (zo is het ook gewoon te noemen namelijk).

Ik moet toegeven dat ik gister echt een schorsing wilde zien voor Lens, omdat hij in mijn ogen om niks (en dat bevestigde Lens vandaag deels in zijn verklaring) zeer overdreven reageerde. Dan heb ik het niet alleen over het shirtje trekken, maar ook zijn reactie in het veld, uitspraak tegen Willems, het wegsturen van Kuipers en Advocaat en uiteindelijk toch de confrontatie forceren. Lens kan wel iets willen zeggen, maar zeg het dan en als Mathijssen niet wil praten dan houd het op. Het was al 10/15 minuten na het laatste fluitsignaal... Het is verschrikkelijk dom om de Mathijssen op deze manier bij zijn shirt te pakken na wat er op het veld is gebeurd, terwijl het daar omgeven is van Feyenoorders die nog vol adrenaline zitten van de wedstrijd... Dan kan je een enorme reactie (ja, overdreven reactie inderdaad) verwachten in mijn ogen.

Het is nu weer over en PSV heeft hem gestraft. Ik had eerlijk gezegd nog altijd een schorsing willen zien, maar snap dat PSV daar niet aan begint. Ik weet niet of het een uitspraak is die te ver gaat, maar volgens mij heeft het ook te maken met de afwezigheid van Narsingh en Toivonen. Bij PSV willen ze allemaal kampioen worden en op dit moment kunnen ze Lens niet missen.

Verder zeur ik nu misschien een beetje ver door, terwijl ik PSV ook een compliment kan (misschien wel moet) geven. Hoe ze met Pieters en Lens om gaan is zeer netjes. Ze houden beide spelers uit de wind en proberen ze te ontzien door in de media, op alle mogelijke manieren, de situatie ''kleiner'' te maken. Overal reageren ze rustig op. Persoonlijk irriteert het mij, omdat ik het in beide gevallen dom gedrag vindt en ze zichzelf in een moeilijke situatie brengen, maar dit is wel een pluspunt voor Psv.

25 februari 2013 om 21:12
#9

Ik heb het er juist met jouw over omdat jij altijd als een goed aanspreekbare (psv) supporter overkomt. Met jouw kan ik praten over de inhoud (en eventueel met een beetje emotie, want dat hoort er gewoon bij).

Er is, als je echt naar de feiten kijkt, inderdaad weinig gebeurd. Een boete begrijp ik ook wel vanuit Psv's oogpunt. Het indekken is trouwens begonnen. De betrokken clubs (zowel PSV als Feyenoord) geeft nu nadrukkelijk aan dat er weinig (als je naar de feiten kijkt klopt dat) gebeurd is en dat de heisa om (vrijwel) niks is. Ik ben benieuwd hoe de Knvb hiermee omgaat, maar dat is (zoals jij net ook aangaf) willekeur. Niemand kan voorspellen wat er gaat gebeuren. Iedereen kan vrijgesproken worden, mar ik hoor ook mensen over schorsingen en zelfs puntaftrek (puntaftrek gaat te ver in mijn ogen). We zullen zien wat het word:)

28 september 2013 om 15:22
#10

Jij, maar ook heel erg veel andere mensen, vergeet/vergeten dat ook Babel, Boerrigter en Lukoki vertrokken zijn. Voorin zijn twee klassieke buitenspelers vertrokken. Babel vond ik een kwaliteitsspeler. Hij paste niet echt in het spelsysteem, maar bracht met zijn kracht en snelheid altijd iets extra's als het nodig was. Ook Cuenca en Sulejmani, alhoewel beiden vorig jaar nauwelijks gespeeld hebben, zijn vertrokken. Voorin heeft Ajax dus minder opties. Met Alderweireld en Eriksen zijn twee spelers vertrokken die meerdere jaren belangrijk zijn geweest voor Ajax, de spelopvatting begrepen en konden uitvoeren.

Daarvoor zijn van der Hoorn, Duarte en Bojan gehaald. Ik begreep niks van deze aankopen. Waarom van der Hoorn als Veltman en Denswil klaar staan om door te breken? Waarom Duarte als Serero, Klaassen, Andersen en Meleg klaar staan om hun kans te pakken? Waarom een Spanjaard huren? Op Gabri na zijn alle 9 andere Spanjaarden die ooit voor Ajax speelde hopeloos gefaald. Over van der Hoorn en Duarte ben ik nu positiever. Van der Hoorn faalde gigantisch tegen Volendam, maar oké. Ik ga er vanuit dat van der Hoorn gehaald is voor de toekomst en net als Cillessen en Serero eerst één of twee jaar klaargestoomd gaat worden. Duarte overtuigd mij wel al. Hij valt mij reuze mee. Sterk in de duels, tactisch redelijk goed en technisch kan hij meekomen. Hij is nog jong en als hij één of twee stappen zet dan is het een erg goede speler voor Ajax.

De prestaties van dit moment vallen iets tegen in vergelijking met vorige seizoenen, maar om daar ongerust van te worden? Het heeft tijd nodig. De juiste mensen zijn bezig bij mijn club en ik zie genoeg kwaliteit om weer goed te presteren. Het komt er even niet uit, maar dat heeft elke Nederlandse club één of meerdere keren per seizoen. Ajax heeft zich ooit teruggevochten met meer dan 10 punten achterstand. Ik maak mij nu, zo vroeg in het seizoen, geen zorgen over enkele punten achterstand.

Over de keeperswissel.. Tsja.. Ik heb lang vertrouwen gehouden in Vermeer. Hij heeft genoeg kwaliteit en vorig seizoen werd hij stabieler. Bij mij had hij redelijk wat krediet opgebouwd. Echter is het dit seizoen bijna elke wedstrijd raak geweest qua belangrijke fouten. Dingen die simpel voor hem waren gingen ook moeizamer... Op een gegeven moment is het over en uit. Bij Ajax hoort geen doelman die elke wedstrijd garant staat voor één tegendoelpunt. Wat mij betreft is het niet zozeer of Cillessen beter is, maar waar de lat gelegd word. De Boer kon de fouten van Vermeer niet onbestraft laten, omdat het niet het niveau is waar Ajax naar hoort te streven. Of Cillessen beter is? Ik weet het niet. Veel mensen zeggen van wel, maar op basis van wat? Hij heeft de afgelopen 2 jaar nauwelijks de tegenstand gehad die Vermeer wel kreeg.. Cillessen moet het laten zien.

Moisander speelde enkele mindere duels, maar dat komt wel weer. Hij was vorig jaar een, op enkele fouten na, constante speler waarop Ajax kon bouwen. Samen met de Jong gaat hij Ajax vanzelf op sleeptouw nemen.

Volgens mij heb ik zo alle punten gehad waar je naar vroeg:) Jij ook succes met Psv. Kwalitatief een geweldig elftal. Ik ben echt benieuwd naar PSV en Feyenoord dit jaar. Zeer talentvolle selectie met enkele meer ervaren spelers. Die selecties zitten goed in elkaar.

28 september 2013 om 20:23
#11

Ik weet niet hoe het afloopt, maar moet me nu klaarmaken voor vanavond. Wilde nog even kwijt;) duivels ploegje dat Az.. Die club kan het topclubs verdomt lastig maken, maar het is nog niet gespeeld (staat nu 2-1).

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 23 juni
AC Milan denkt aan James Rodríguez als vervanger van de naar Internazionale vertrokken Hakan Calhanoglu. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren