tukkermann
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 17 december 2008
  • tukkermann
  • 21 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.744
  • jaar (--)
  • enschede
Persoonlijke berichten
15 september 2011 om 10:43
#1

waarom heeft munsterman Janssen en Ruiz verkocht dan?
Waarom heeft vitesse een bod van meer dan 10 miljoen voor Bony niet geaccepteerd?
Vergeten dat Twente vorig jaar meer nationaliteiten telde dan Vitesse? Vergeten dat er 7 Nederlanders in de basis stonden afgelopen weekeinde, waarvan de meesten nog eigen jeugd ook nog?

laat ik het hier maar bij laten

1 december 2011 om 20:57
#2

Even nog over Twente:
Ik vind Brama en Landzaat zeker nuttige krachten, maar echt niet meer dan dat. Brama en Landzaat zijn zeker bruikbaar als je een goede spelverdeler en 10 op het middenveld hebt. Dit seizoen is dat niet het geval bij Twente en dan zie je dat met name Brama, die vorige 2 seizoenen top was, toch wat tegenvalt als ie zich meer met het spel moet bemoeien. Als ondersteuning voor een koppel de Jong en Janssen was hij zeer goed, maar in een meer voetballende rol zakt hij er gewoon doorheen. Landzaat, achja Landzaat... Speelt leuk mee maar wordt nu toch langzamerhand wel ietwat te oud.

Rosales vind ik persoonlijk geen slechte speler, maar zeker ook geen topper. Levert toch wel redelijk wat goede voorzetten af per wedstrijd, het kan verdedigend wel allemaal wat beter.

Als iedereen fit was zou ik zo spelen. Een paar keuzes toelichten:
Chadli is vanaf de flanken veel beter en gevaarlijker dan op 10, de meest logische 10 na Chadli is dan in mijn ogen de Jong waardoor je Janko wel in de spits moet zetten. John is prima tweebenig en kan ook vanaf rechts komen. Rosales en Kuiper zijn in mijn ogen de beste backs die je hebt. Brama ruimt veel op op het middenveld en Fer vind ik een prima box-to-box middenvelder. Wisgerhof moet je er langzamerhand uithalen, Bengtsson is dacht ik linksbenig waardoor Douglas naar rechts kan (wat gezien zijn rechtsbenigheid een betere positie lijkt).

1 december 2011 om 21:24
#3

De bank is inderdaad redelijk al kunnen Janssen en Bajrami mij nog lang niet overtuigen. Wisgerhof is prima om op de bank te hebben en hetzelfde geldt voor Landzaat. Een echte creatieve man zou geen overbodige luxe zijn.

23 december 2011 om 16:05
#4

hoe kom je bij dat gerucht van mclaren en twente?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 december
Barcelona heeft Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Samuel Umititi en Clément Lenglet aangeboden aan Manchester City om de prijs van Ferran Torres te drukken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren