Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VI en ED noemen nieuwe optie die bij PSV als vervanger van Simons is gevallen

Laatste update:

In de zoektocht naar een opvolger van Xavi Simons is de naam van Arsen Zakharyan bij PSV gevallen, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Volgens de PSV-clubwatchers Rik Elfrink en Marco Timmer wordt de komst van de twintigjarige aanvallende middenvelder echter een lastig verhaal, aangezien zijn club Dinamo Moskou momenteel al in verregaande onderhandeling is met Strasbourg, dat in handen is van Chelsea-eigenaar Todd Boehly.

De naam van Zakharyan werd eerder al veelvuldig in verband gebracht met Feyenoord. De spelverdeler maakt met rasse schreden naam bij Dinamo Moskou. De zevenvoudig Russisch international is een zeer technische en creatieve speler. Feyenoord hoopte Zakharyan, die nog tot medio 2024 vastligt in Moskou, middels een creatieve financiële constructie naar De Kuip te halen. In Moskou wil men echter meer dan vijftien miljoen euro ontvangen voor de twintigjarige spelverdeler en dat was de regerend landskampioen van Nederland veel te gortig. Ajax werd daarnaast ook in verband gebracht met de

Zakharyan kwam afgelopen seizoen 27 keer in actie voor zijn club. Hij wist in deze optredens 4 keer het net te vinden en daarnaast ook nog 9 assists af te leveren. Zijn naam is volgens het ED en VI nu ook gevallen bij PSV. Elfrink schrijft in een tweet dat de Eindhovenaren geen bod hebben uitgebracht. Bovendien is Dinamo Moskou momenteel al in verregaande onderhandeling met Strasbourg.

Een potentiële transfer van Zakharyan naar PSV kan gevoelig liggen. Zo werd Ajax de afgelopen weken in verband gebracht met Eduard Spertsyan van FK Krasnodar. Zowel binnen als buiten Ajax leeft de morele vraag of een Nederlandse club in de huidige tijd wel zaken kan doen met een Russische club. Evgeniy Levchenko had dinsdag geen goed woord voor over dat Ajax zaken probeert te doen met Krasnodar. Als het aan de voorzitter van de Vereniging Voor Contract Spelers (VVCS) ligt, gaat die transfer er nooit komen. Levchenko betoogt dat Ajax met het binnenhalen van de Armeense Rus indirect de Russische invasie in Oekraïne steunt.

De Ketelaere
Woensdag werd bekend dat PSV de komst van Charles De Ketelaere in ieder geval uit het hoofd kan zetten. Volgens het Eindhovens Dagblad wil zijn werkgever, AC Milan, hem liever binnen Italië verhuren, waardoor de kans groot lijkt dat de Belg naar Atalanta verkast. Het nieuws is extra zuur omdat De Ketelaere een (tijdelijke) overstap naar Eindhoven naar verluidt wel zag zitten. PSV zal nu dus verder moeten zoeken naar een geschikte vervanger voor de naar RB Leipzig vertrokken Xavi Simons.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nu is het wachten op de ophef want hij komt vanuit Rusland. Dus, hup, De Telegraaf. Aan het werk.

3 augustus 2023 om 13:19

Gelukkig heb jij de voorzet al gegeven !

3 augustus 2023 om 13:21

@Janssen, ik verwacht morgen wel een bericht van Levchenko dat Psv de oorlog sponsort als het doorgaat, anders is het hypocriet

3 augustus 2023 om 13:42

Aangezien De Telegraaf doorgaans niet heel scherp is, verwacht ik weinig resultaat van deze piekfijne voorzet.

3 augustus 2023 om 14:07

Maar er was toch een constructie via Duitsland. Ik denk dat psvdenkt: als het bij Ajax mag, dan mogen wij het ook.

3 augustus 2023 om 14:13

Waarom zou PSV zo denken? Ze hebben het zelf immers al gedaan met Til

3 augustus 2023 om 14:17

Is het verschil niet dat Ajax een beursgenoteerd bedrijf is en PSV niet? Kan het hier iets mee te maken hebben?

3 augustus 2023 om 14:42

Nou het is meer een morele kwestie toch? De negatieve nieuws kan Ajax, als beursgenoteerd bedrijf, wel raken ja. Dat is bij PSV niet het geval.

Maar het is allemaal wat hypocriet. Feyenoord huurde vorig jaar Szymanski (wilde hem ook kopen), PSV heeft Til al gekocht vanuit Rusland. Dus waarom iedereen nu over de transfer van Ajax valt snap ik niet helemaal.

3 augustus 2023 om 14:47

Wat maakt dat uit leg is uit in beide gevallen maak je toch geld over naar Rusland

3 augustus 2023 om 16:10

Zou wel gek zijn als ze dat bij PSV denken, want de tendens was juist dat Ajax het niet mag? Bovendien vind ik 'zij begonnen' wel een beetje een argument uit de kleuterklas. Als je het bij Ajax niet oke vond vind je het nu bij PSV ook niet oke en andersom.

3 augustus 2023 om 17:02

Levchenko heeft al zodanig gereageerd. Zelfs ruim binnen de door jou gestelde termijn. Ben je nu tevreden?

3 augustus 2023 om 13:20

De Telegraaf en velen zijn selectief, dus wellicht valt dit mee😛

3 augustus 2023 om 15:11

Is nog wel enig verschil volgens mij, dat de eigenaar van Krasnodar vriendjes met Putin is en die van Moskou niet.

3 augustus 2023 om 15:32

Eerder andersom. Dinamo is in handen van VTB en dat is een staatsbedrijf.

3 augustus 2023 om 15:35

Ik vind het beiden geneuzel zolang het binnen de regels valt. Als PSV en Ajax gewoon binnen de regels handelen zie ik het probleem niet. Dat zag ik bij Til niet, bij Szcymanski niet en dat zie ik bij Spertsyan en deze jongen ook niet.

3 augustus 2023 om 15:44

Tinus

Bij Til was er echt wel commentaar hoor. Alleen was het naar mijn weten vooral na de transfer.

3 augustus 2023 om 15:57

@koenkampioen,

Dat wist ik niet. Wel dat die van Krasnodar schijnt een vriendje te zijn. maar het is sowieso allemaal geneuzel. Het meeste gas wat we gebruiken komt nog gewoon uit Rusland..

Heel NL heeft interesse in deze speler

3 augustus 2023 om 13:18

Wij bij AZ niet, wij hebben Dani de Wit.

3 augustus 2023 om 13:27

Dani de wit; "De man die spijkers eet als ontbijt". 💪

3 augustus 2023 om 14:05

En ze vervolgens weer heel uitpoept

3 augustus 2023 om 13:25

Ieg de top 3. Benieuwd hoe PSV dit gaat aanpakken.

Zal wel een van de zovelen zijn die op het lijstje staan, en nu De Ketel niet doorgaat, zal deze naam de wereld in geslingerd zijn om de fans een beetje koest te houden. Gezien de verhalen over hem zou t me overigens ook heel erg verbazen als ie niet op t lijstje staat.

Haha nou nu ben ik toch wel even benieuwd hoor, ik ga er eens goed voor zitten. Valentijn, Levchenko en heel deugend Nederland kom er maar in zou ik zeggen.

3 augustus 2023 om 14:11

Dit betreft ook nog eens een Russische speler. Dus nog een goevoeliger issue.

3 augustus 2023 om 14:33

Dit betreft niet alleen een Russische club, maar ook een Russische speler... tandje erger nog dus

3 augustus 2023 om 14:46

Spertsyan is ook 'gewoon' een Rus hoor? Geboren en getogen in Rusland. Dat hij een andere voetbalnationaliteit heeft aangezien doet niets af aan het feit dat hij een Rus is.

3 augustus 2023 om 14:56

Tandje erger? ik heb net is opgezocht hoeveel Israëliërs er in de eredivisie spelen.. daar word toch ook geen probleem van gemaakt?

3 augustus 2023 om 16:24

@intermilan70: Niet dat het ook maar enige relevantie heeft verder hoor, maar er speelt toch geen enkele Israelier in de Eredivisie, of ben ik nou gek?

3 augustus 2023 om 14:46

Haha, je maakt 1 grote fout. Het gaat om PSV en niet over Ajax.
Dus vinden ze het blijkbaar niet interessant genoeg om over te schrijven.

3 augustus 2023 om 16:03

Psv is idd ook totaal niet interessant om over te schrijven, Xavi is ook al vertrokken.... 😅

Niet zo zuinig zijn en 15 miljoen op tafel leggen, is pas 20 jaar en echt een talent. Doen hoor!

En wat vindt Levchenko hiervan?

3 augustus 2023 om 13:21

Staaltje misplaatst cynisme. Hij heeft alle recht het af te keuren dat voetbalclubs geld overmaken naar een voetbalclub van een land dat zijn land binnengevallen is.

3 augustus 2023 om 13:30

Absoluut. Het zijn meer de huichelaars van de Telegraaf die hem hiervoor goedkoop misbruiken om hun eigen prive oorlog tegen Mislintat te voeren. Vanuit Lev's oogpunt volkomen begrijpelijk dat hij er zo in staat.

3 augustus 2023 om 13:31

Jup, maar we hoorde hem maar bij 1 gerucht terwijl het bij andere geruchten en deals muis- en muisstil was.. Dus misplaatst? Zeker niet...

Verder zegt mij het niet zoveel, normaal moet politiek/geloof en voetbal gescheiden worden maar als er wat te bashen valt op Ajax wil iedereen er van meeprofiteren haha.. Snap ik wel, de grootste en mooiste club van het land trekt nou eenmaal de meeste likes/clicks

3 augustus 2023 om 13:32

Waarom is het misplaatst? Zolang Levchenko hier niet over uitspreekt is ie gewoon hypocriet.

3 augustus 2023 om 13:36

Zolang Levchencko er zich alleen over uitspreekt als het aan hem gevraagd wordt zijn mening te geven, waar het nu dus wel op lijkt, dan is er niks maar dan ook niks misplaatst aan.

3 augustus 2023 om 13:36

Moet Levchenko dan bij elke club hetzelfde verhaaltje vertellen? Het spreekt toch voor zich dat het voor elke club geldt?

3 augustus 2023 om 13:37

Omdat VI en ED er iets over zeggen terwijl deze speler in vergaande onderhandelingen is met een andere club. In het geval Spertsyan werd hij ernaar gevraagd door de Telegraaf. Moet Levchenko nu bij elk gerucht m.b.t. een speler uit Rusland ongevraagd zijn mening geven? Gewoon misplaatst cynisme dus.

3 augustus 2023 om 13:45

Isco24, zo'n simpele reactie zeg. Hij werd gecontacteerd om zijn mening te geven, als men dat wederom zal doen zal hij hetzelfde verhaal houden. Het is niet alsof hij zelf de media opzoekt om over bepaalde clubs te spreken en andere niet.

3 augustus 2023 om 13:52

Dus als hij wederom gecontacteerd wordt (ga er wel vanuit, nu het een Russische speler betreft. Lijkt me nog gevoeliger) en zich uitspreekt is er toch niks aan de hand?
De vraag mag echter wel gesteld worden. Of mag dat weer niet..

3 augustus 2023 om 13:58

Hij is dus niet hypocriet als hij zich hier niet over uitspreekt als hij er geen vragen over krijgt. Dat is het hele punt.

3 augustus 2023 om 14:01

Levchenko heeft 0 recht, Wie is hij? Iemand die met een gekleurde bril naar een situatie kijkt. Wat hij ervan vind is totaal niet relevant. Als hij er niet tegen kan kijkt hij lekker de andere kant op, of gaat hij in een hoekje huilen

3 augustus 2023 om 14:05

Niemand zegt ook dat hij zelf de kranten moet bellen. Dus dat is niet het hele punt.

3 augustus 2023 om 14:31

“Zolang Levchenko hier zich niet over uitspreekt is hij een hypocriet”.

Daar zeg je dat toch gewoon? Hij moet zich uitspreken anders is hij een hypocriet.

3 augustus 2023 om 14:36

Nee ik lees nergens 'hij moet uit zichzelf kranten bellen om zich hierover uit te spreken'?
Dacht dat het wel duidelijk was wat ik ermee bedoelde maar misschien was ik onduidelijk.

3 augustus 2023 om 14:51

Maar als hij zichzelf wil uitspreken zonder dat hij door kranten benaderd wordt dan zit er toch niks anders op dan zelf kranten te benaderen?

3 augustus 2023 om 14:55

Dan wel ja, maar ik ga er eigenlijk vanuit dat ie wel benaderd gaat worden. Zie wat ik hierboven ook al aangaf:

"dus als hij wederom gecontacteerd wordt (ga er wel vanuit, nu het een Russische speler betreft. Lijkt me nog gevoeliger) en zich uitspreekt is er toch niks aan de hand?"

3 augustus 2023 om 14:59

En ik heb al het recht om hem en alle andere hypocriete menschen keihard uit te lachen

3 augustus 2023 om 15:05

@r.vatros, anders neem je 'recht' even letterlijk. Wat hij ervan vindt kan je inderdaad als irrelevant beschouwen. Hij wordt naar zijn mening gevraagd door de Telegraaf. Het ging mij erom dat die mening best begrijpelijk is, om de reden die ik gaf.

3 augustus 2023 om 16:07

Allemaal hypocrieten hier. Toen het ""gerucht"" ajax betrof schreeuwden jullie moord en brand. Nu wordt er gezegd: chevchenko werd geinterviewd. Hypocriet tot en met! Worden jullie niet moe van jullie zelf stelletje hypocrieten.

3 augustus 2023 om 14:22

Bah, wat een misselijkmakend comment zeg. Ik zou jou wel eens willen horen als je eigen land in puin ligt.

3 augustus 2023 om 15:39

Het is moeilijk te zeggen wat er dan gebeurd, want dat is niet getest. Maar ik hoop dat ik zaken kan blijven scheiden. Niet iedere Rus is een boef en niet iedere roebel in Rusland gaat rechtstreeks naar het leger.

Overigens is Oekraine inmiddels ook begonnen aanvallen uit te voeren op Russisch grondgebied, maar daar horen we dan weer geen veroordelingen over. Dat vind ik dan weer misselijkmakend.

3 augustus 2023 om 16:34

Als je land wordt binnengevallen dan probeer je op z'n minst het epicentrum van je agressor te raken. Dat heeft vooral een symbolische waarde en vind ik in dit specifieke geval allesbehalve misselijkmakend. Jij zou in 1941 kotsmisselijk op de bank gezeten hebben toen de geallieerden begonnen met aanvallen op Duits grondgebied he.

Zeg Rik Elferink; dat is creatief schrijven! Speler die al genoemd is bij Ajax en Feyenoord zou misschien ook wel genoemd zijn bij PSV. Chapeau. En nu maar wachten totdat er op basis van deze roddel weer een ander blad kan schrijven dat het uit den bozen is wat PSV hier doet. FAN-TAS-TISCH

Ik ben inderdaad heel benieuwd hoe media Nederland op dit verhaal reageert. Dit is namelijk ook nog eens een Rus en geen Armeen.

3 augustus 2023 om 13:28

Het is een Armeen die de Russische nationaliteit heeft

3 augustus 2023 om 13:35

Hij is in Rusland geboren, heeft alleen in Rusland gevoetbald en komt ook uit voor het Russische nationale elftal. Ik zie niet in hoe het een Armeen is die de Russische nationaliteit heeft, eerder andersom. Het is een Rus met Armeense roots.

3 augustus 2023 om 13:40

Isco24

Ik dacht ook eerst dat deze kerel een Armeen was en voor Armenië uitkwam, maar ik haal Zakharyan en Spertsyan door elkaar.

3 augustus 2023 om 13:41

Je ethniciteit veranderd niet als je ergens anders bent geboren of ergens anders voetbalt. Even een voorbeeldje. Ibrahim Affelay is ook in NL geboren. heeft voor oranje gespeeld en nooit voor marokko. Toch is het een Marrokaan ethnisch gezien die de Nederlandse natonaliteit heeft

3 augustus 2023 om 13:52

Maar we benoemen in principe iemand zijn nationaliteit. Affelay is een Nederlander, die zich cultureel- sociaal misschien meer verbonden voelt met Marokko (geen idee) en daarom, naast zijn Nederlandse nationaliteit, ook een Marokkaanse etniciteit heeft. Friezen zijn Nederlands, maar voelen zich etnisch vaak Fries.

3 augustus 2023 om 13:55

Tsjah als je iets wil draaien naar je eigen straatje lukt dat altijd wel. Ik ben zelf in Nederland geboren, inmiddels 34 jaar en voel me volledig Nederlander. Mijn ouders en opa en oma komen echter uit Spanje.
Dat maakt mij zeker geen Spanjaard.

3 augustus 2023 om 14:28

Grappig ben jij! Dat verdraaien doe je zelf met je “ik voel me”. Gevoelens en meningen zijn niet belangrijk als we over feiten hebben.

Feitelijk gezien ben je wat je ethniciteit is (via dna te bewijzen) en niet je nationaliteit die aan te passen is.

3 augustus 2023 om 14:34

Dus nu gaan we enkel nog naar DNA kijken? Want daar zie je inderdaad de afkomst van je ouders en grootouders en alles wat daarvoor zit.
Feit is dat hij in Rusland geboren is, z'n hele leven daar woont en tevens uitkomt voor het Russische elftal. Een ander feit is dat elke media hem zal omschrijven als Rus. Juist door zijn paspoort en het verhaal wat ik je net heb verteld.

Een ander feit is dat hij Armeense roots heeft. Oftewel, een Rus met Armeense roots.
Groetjes

3 augustus 2023 om 14:58

Tuurlijk kijk je naar DNA als je feitelijk wil zien wat iemand zijn afkomst is? Lijkt me meer dan logisch.

Ik leg je net uit dat het niet toe doet waar je geboren bent dat veranderd niks aan je afkomst. Ik zou een hele spreekbeurt kunnen geven hierover en jij blijft in herhaling vallen.

3 augustus 2023 om 15:13

Als je de dader van een misdrijf zoekt, is het wel handig ja. Om een speler een Rus te noemen kijk je niet naar DNA. Dat jij dat wel doet is meer een 'stretch' om gelijk te hebben, dan logisch nadenken.
Maar goed, ga jij lekker in Spanje roepen dat het Marokkanen zijn in plaats van Spanjaarden.

3 augustus 2023 om 16:10

Ja nu gaan ze zover om DNA erbij te halen. Maar toen het ajax betrof was een "gerucht" voldoende. Lachwekkend, maar ach hoge bomen vangen veel wind 😄

3 augustus 2023 om 19:20

Waar ga je allemaal heen jongen? Misdrijf? Dader?

Hele wereld weet dat als je over afkomst/etniciteit hebt dat dna dan belangrijkste want dat is letterlijk wie je bent.

Gast hoort dna en denkt gelijk aan misdaad😂

Bij elke speler die nu in verband wordt gebracht met PSV, zie ik staan dat het een lastig verhaal kan worden om de speler in kwestie te halen. Je kan wel leuk interrese tonen in spelers, maar als je weet dat het nagenoeg kansloos is waarom zou je daar dan tijd en moeite in steken? Het is nou niet alsof psv nog alle tijd van de wereld heeft, want dinsdag begint de vCL al.

3 augustus 2023 om 13:20

Dikke kans dat PSV totaal niet bezig is met deze speler. Elferink stelt dat zijn naam genoemd wordt, dat kennen we natuurlijk wel.

3 augustus 2023 om 13:21

Moet je dan maar voor t B of zelfs C-garnituur gaan die kwalitatief waarschijnlijk minder zijn?

3 augustus 2023 om 13:31

Je moet je tijd niet verspillen als je weet dat het toch niet haalbaar is

3 augustus 2023 om 13:36

Zijn toch voorbeelden zat van spelers die in eerste instantie niet haalbaar waren of waarvan het zeer moeilijk was, en uiteindelijk toch kwamen. Meest recente voorbeeld was zelfs Noa Lang, zou ook zeer moeilijk worden. Het kost misschien wat meer moeite, maar de reward is groot. En t wil ook niet zeggen dat ze niet met andere namen bezig zijn.

3 augustus 2023 om 13:38

Duurt allemaal veelste lang dit. PSV weet al een aantal seizoenen lang dat er kwalitatieve verdedigers erbij moeten. Die moesten al een paar weken geleden gekocht zijn maar nee nog geen 1 verdediger is er gehaald. PSV handelt alsof ze alle tijd van de wereld hebben

3 augustus 2023 om 14:21

@rubentje13, klopt zeker. Maar een komt een keer een moment dat je knopen moet doorhakken. En wat @AmmoBaba terecht zegt, het is al zo lang bekend dat er een verdediger bij moet komen, maar dat laat nog steeds op zich wachten. Ik vind het gewoon zonde dat psv zo graag de 2e plek wilde veilig stellen vorig seizoen om de vCL in te gaan, maar dan moet je daar ook gewoon ready voor zijn. Want als we naar de afgelopen jaren kijken heeft psv het keer op keer verprutst in de vCL, vaak zelfs door verdedigers die blunderen zoals Ramalho vorig jaar tegen Rangers.

3 augustus 2023 om 14:34

Voorronde CL werd vorig niet misgelopen door de blunder van Ramalho, maar door de blunder van vnistelrooij om met een laffe wedstrijdinstelling te spelen. Als je die gasten gewoon onder druk had gezet en lef en bravoure had getoond, had je ze afgedroogd. En dat gebeurde met grotendeels dezelfde spelers als we dit jaar hebben achterin.

Hoppa en nog een nieuwe optie!

Tot nu toe blijft het bij opties en wordt er weinig resultaat geboekt. We hebben gewoon te weinig middenvelders op het moment dus er moet sowieso wat bij. Qua verdedigers zitten we in de aantallen goed maar is de kwaliteit ver te zoeken. Voorin vind ik het qua aantal ook mager.

Het geld stroomt natuurlijk in overvloed maar ik houd mijn hart vast als er iemand van de basiself in de eerste 5 wedstrijden geblesseerd raakt en je moet het komende half jaar met een wisselspeler aan de gang die niet de juiste kwaliteiten bezit...

Dit zijn wel namen waar je vrolijk van wordt. Maar zal wel onmogelijk zijn gezien de interesse van Strasbourg.

Volgens de PSV-clubwatchers Rik Elfrink en Marco Timmer wordt de komst van de twintigjarige aanvallende middenvelder echter een lastig verhaal, aangezien zijn club Dinamo Moskou momenteel al in verregaande onderhandeling is met Strasbourg, dat in handen is van Chelsea-eigenaar Todd Boehly.
En er schijnt een prijskaartje van minimaal 15 miljoen aan vast te zitten.

Tja dan klinkt dit al snel als een nieuwsbericht zonder waarde als je zelf in het artikel al zegt dat het erg moeilijk is en ze al in verregaande onderhandelingen met een andere club zijn.

Kan echt niet! Dan steun je Putin! Zou een schande zijn! Of mag Psv het wel?

3 augustus 2023 om 13:30

Hoop zo dat dit sarcastisch is

3 augustus 2023 om 13:39

Nee dramatisch

3 augustus 2023 om 14:07

Ja tuurlijk haha... ik vind het sowieso onzin maar toch grappig dat je Prem hier niet ziet.

Zit ook bij een Russische club, nou Valentijn en Levchenko ga je gang 😉

Heerlijk al die interesse…. Er mag ook wel eens iets concreet gaan worden…. Tijd tikt door jongens!

Onhaalbaar, en door. En nu een keer een optie die wel realistisch en haalbaar is.



Gewoon Hannibal Mejbri huren van United voor een jaar tot dat Babadi er misschien volgend jaar klaar voor is. CVM Mannvskerk van Molde halen achterin Montes en je bent klaar

Benitez
Sambo Montes Boscagli Mauro
Mejbri Mannvskerk Veerman
Bakayoko Luuk Lang

Bank met Saibari, Ramalho, Teze, Saibari, Babadi, Til, El Ghazi, Pepi, Vertessen ook gewoon prima

3 augustus 2023 om 14:32

Die bank is zeker niet goed genoeg. Teze(voor het centrum) Pepi(liever zelfs basis) en til en el ghazi om wat te forceren misschien maar de rest niet. Babadi is nog veel te jong en kun je beter verhuren binnen de eredivisie.

Met betrekking tot de Nederlandse top 3 heb ik in aanloop naar en gedurende dit transferwindow al zo veel namen voorbij zien komen dat het bijna lastig wordt alles bij te houden. Zakharyan is wel een naam die te verwachten viel op de lijstjes van de top 3 lijkt mij. Wat betreft de discussies rond het deugen en de boycot van Rusland kan ik enkel aangeven dat ik persoonlijk vind dat sport en politiek zo veel mogelijk gescheiden dienen te blijven. Daarnaast kun je je afvragen of clubs en spelers "gestraft" mogen/moeten worden voor de agressie van een onderdrukkend regime en bijbehorende leider. Voetbaltechnisch kan Zakharyan mij zeker wel bekoren en is 15 miljoen aan de hoge kant maar zeker niet overdreven duur voor een 20-jarige international met veel voetballend vermogen of talent. Spelers uit de West-Europese voetballanden zijn doorgaans veel duurder.

3 augustus 2023 om 15:46

Puur ingaande op het argument dat sport en politiek gescheiden moeten blijven. Ik vind dit een heel slecht argument omdat je dan bewust of onbewust altijd kiest voor het land waar je politiek gezien misschien geen zaken mee moet doen. In een ideale wereld is het misschien een leuk uitgangspunt maar in de wereld waar wij in leven zijn ze al met elkaar verbonden. Sportswashing is de waan van de dag. Eindtoernooien worden gehouden in shady landen, landen steken via sponsors miljarden in sport en clubs worden gekocht familieleden van een staatshoofd. Als je zegt dat sport en politiek gescheiden moeten blijven en dat als argument gebruikt om toch zaken te doen kijk je volgensmij doelbewust weg of maak je de wereld makkelijker dan dat die is.

3 augustus 2023 om 16:36

U heeft zeker een punt maar ik acht dit platform niet bij uitstek geschikt voor dergelijke discussies en ga er hier dus ook niet verder op in. Hoe dan ook, hartelijk dank voor uw reactie en de term "sportswashing" kende ik nog niet, ik ga er eens over nadenken.

krijgen we dit weer...

maar goed, blijkbaar staat dynamo moskou niet meer op de sanctie lijst. Dus ja, doe ermee wat je wil zou ik zeggen.
Ze hadden ook een mexicaan op de korrel, die uiteindelijk daarheen is vertrokken, die echt via omwegen gehaald moest worden. lang verhaal kort, het banksysteem Swift is verbannen dus dynamo kon niet aan de betaling voldoen richting de club, met wat sneaky omwegen heeft chavez zichzelf uitgekocht bij zijn mexicaanse club om vervolgens op die manier bij dynamo moskou te komen.
maar goed is een ander verhaal, aangezien deze speler de andere weg zou bewandelen.

verder een goede speler, chelsea had vorig jaar ook interesse, maar ging dus niet door vanwege sancties (die er nu niet meer zijn blijkbaar, voor dynamo moskou)

Gewoon naar PSV deze speler

Nu is die aan elke club gelinkt, eerst Feyenoord, toen Ajax en nu psv.. dalijk nog az en Twente?

Nou, Levchenko... kom d'r maar in, knul.

Prem waar is jou reactie? Jij maakt mijn dag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren