Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bronnen rond Feyenoord bevestigen dat de club zich wil versterken met hem’

Laatste update:

Feyenoord maakt zich daadwerkelijk hard voor de komst van Arsen Zakharyan, zo bevestigt De Telegraaf woensdag als eerste traditionele bron, nadat 1908.nl en Fabrizio Romano dinsdagavond laat al met het nieuws kwamen. Journalist Jeroen Kapteijns heeft navraag gedaan bij bronnen rondom Feyenoord, die 'bevestigen dat de Rotterdammers zich willen versterken met Zakharyan'. Volgens diverse Russische media moet de talentvolle aanvallende middenvelder van Dinamo Moskou zo’n 8 miljoen euro kosten.

Daarmee lijkt Zakharyan een stuk goedkoper dan Sebastian Szymanski, aan wie volgens de ochtendkrant een prijskaartje van 15 miljoen euro hing. De 24-jarige Pool staat op het punt om te tekenen bij Fenerbahçe, dat wel aan de financiële eisen van Dinamo en de linkspoot wil voldoen. Szymanski gaat voor vier seizoenen tekenen in Istanbul, waardoor Feyenoord definitief doorschakelt naar Zakharyan. Toevalligerwijs is de twintigjarige Rus eveneens speler van Dinamo. In de Russische hoofdstad beschikt de rechtspoot over een aflopend contract. Mogelijk valt de in Rusland genoemde vraagprijs voor Zakharyan daardoor lager uit.

Feyenoord zou Zakharyan in dat geval onder zijn marktwaarde kunnen oppikken, daar hij volgens Transfermarkt 15 miljoen euro waard is. De Rus, die tot nu toe zeven keer voor zijn land speelde, staat op 84 officiële duels voor Dinamo, waarin hij 17 goals en 24 assists produceerde. Waar 1908.nl dinsdag nog sprak over een creatieve financiële constructie, lijkt het erop dat de Rotterdammers toch goedkoper kunnen toeslaan. Feyenoord verdiende in het afgelopen jaar veel geld met uitgaande transfers en schrijft komende zomer bovendien een gigantische startpremie voor de Champions League bij, minimaal veertig miljoen euro.

In De Kuip moet Zakharyan de opvolger worden van Szymanski, die in het afgelopen jaar op huurbasis voor Feyenoord speelde. De Poolse international leverde een belangrijke bijdrage in het succesvolle kampioensjaar van de Rotterdammers. Szymanski was niet alleen belangrijk in de speelstijl van trainer Arne Slot, want hij kon daarnaast ook uitstekende cijfers overbruggen. In 40 officiële wedstrijden voor Feyenoord was de toekomstig speler van Fener goed voor 10 doelpunten en 7 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 8 miljoen moet zowel Ajax als Feyenoord gewoon happen. Enorm talentvolle speler die al een tijdlang gelinkt wordt aan een stap. Misschien nog niet zo goed als een Kvara van Napoli maar er zit wel muziek in deze jongen.

12 juli 2023 om 09:54

In dat andere artikel staat dat hij minstens 25 miljoen op moet leveren. Nogal een verschil.

12 juli 2023 om 09:55

Ging Ajax niet voor Spertsyan? Jullie hebben ook nog Kudus en Berghuis lopen.

12 juli 2023 om 11:19

wandelgangen gerucht... maar Spersyan is een armeen en kan op meerdere posities uit de voeten en Kudus wordt waarschijnlijk verkocht.

12 juli 2023 om 09:56

Voor dat geld zou ik als Feyenoord zijnde direct zeggen : “Doen en u hoeft hem niet in te pakken “.

Geloofwaardig vind ik het niet als Ajax een half jaar (?) geleden te horen kreeg dat ze 25 mln moesten aftikken

12 juli 2023 om 09:58

1 jaar geleden was Chelsea in onderhandeling voor een bedrag van 15 miljoen. Ging toen helaas niet door omdat het toen niet kon door alle sancties. Dus 8 miljoen zou niet super gek zijn.

12 juli 2023 om 10:04

Sterker nog; Ajax informeerde (als we het moeten geloven) eerder deze zomer nog naar hem en kreeg toen 25 miljoen te horen.

Weet niet wat ervan waar is, als ik dan ook nog de comment van D.costa lees en dat hij over een jaar transfervrij is. 8 miljoen lijkt me dan veel realistischer, maar dan zou Ajax dat toch gemakkelijk moeten kunnen ophoesten. Benieuwd wat dan de drempel daar was.

12 juli 2023 om 10:01

Het lijkt wel of Ajax zich niet wil versterken ik vind het echt ongekend de stilte bij Ajax.

12 juli 2023 om 10:03

Voor zover ik steeds mag begrijpen moet Ajax eerst verkopen voordat het kan kopen, toch? Dus in dat geval zal Timber eerst rond gemaakt moeten worden.

12 juli 2023 om 10:14

Waarom zou Ajax dat moeten? die hebben na vorig jaar zo'n gigantisch banksaldo door geheel het elftal bijna te verkopen en maar voor de helft terug te investeren dat er nog genoeg geld ligt. Dat ze iets voorzichtiger moeten zijn begrijp ik wel omdat je het gevonden CL geld mist maar de afgelopen jaren is er genoeg binnen gekomen om nu te acteren.

12 juli 2023 om 10:18

Mwa, ik lees ook alleen maar her en der wat, maar begreep dat Ajax door een combinatie van hele hoge afschrijvingen op spelers en het mislopen van CL dit (boek)jaar toch echt eerst goed moet verkopen om meer ruimte te hebben voor uitgaven.

Edit: daaraan toevoegend kan ik dus makkelijk mis zitten.

12 juli 2023 om 10:35

Ajax heeft vorig jaar 216 miljoen verdiend aan transfers, natuurlijk moet Ajax niet per se verkopen maar misschien wíl het wel eerst verkopen om de redenen die jij noemt Mgmv. Ik zou het bijzonder voorzichtig beleid vinden, zo hebben ze vorig jaar ook Ziyech misgelopen maar uiteindelijk wel de hoofdprijs voor Ocampos betaald. Daarbij heb ik ook het liefste dat Ajax gewoon Timber aan zijn contract houd.

12 juli 2023 om 10:48

4 miljoen euro huurprijs voor Ocampos is nou ook weer niet de hoofdprijs, zeker als je bedenkt dat Ziyech 35 miljoen + 5 miljoen salaris zou moeten kosten

12 juli 2023 om 11:07

Jij wil 4 spelers voor 1 positie? Nieuwe toppers kopen en dat alvarez en Kudus niet vertrekken? En dan? Mensen moeten niet zo ongeduldig zijn. Er kunnen tot eind augustus nog mensen vertrekken en gehaald worden. Deal with it.

13 juli 2023 om 17:05

Ik begrijp wat jij zegt maar ze weten allang bij Ajax wat Kudus en Alvarez willen en dat is: weg. Dan moet je toch gaan acteren want dit zijn twee spelers die vorig jaar nog iets van niveau hadden. Je kan toch niet gaan wachten tot straks misschien laatste week van de window en dan weer leeggekocht achter blijven met een nog zwakkere selectie? En nieuwkomers moeten toch even wat oefenwedstrijdjes meedoen en niet op 1 augustus binnen komen om vervolgens meteen voor het echt aan de bak te moeten? ik begin een beetje dezelfde paniek te voelen als vorig jaar en dat werd serieus de waarheid

Hopen dat ie minimaal zo goed is. Stiekem hoop ik toch nog op Almada, maar dat lijkt me ze goed als een natte droom

12 juli 2023 om 09:57

Almada lijkt inderdaad onhaalbaar, maar dit zou ook een fantastische aankoop zijn en 8 miljoen zou betaalbaar moeten zijn.

Wat een aankoop zou dit zijn zeg.. Laten we hopen dat dit doorgaat. Het kwartje is eindelijk gevallen in het Maasgebouw dankzij Te Kloese.

Ik zou zeggen, snel zaken doen.

Volg de Russische competitie totaal niet meer en weet niet zo goed wat ik vind van handelen met deze clubs. Aan de andere kant kunnen sommige voetballers zelf er niks aan doen. Ben benieuwd of het wat wordt.

12 juli 2023 om 09:53

Misschien kunnen die clubs er ook wel niets aan doen. De maatregelen zijn ook bedoeld om de Russen tegen Poetin op te zetten. Dat je als club geen zaken meer kan doen met het buitenland, moet behoorlijk frustrerend zijn

12 juli 2023 om 11:46

Alleen kunnen ze dit wel. Want er zijn al genoeg transfers gemaakt. Van en naar de Russische competitie. Dus geen idee wat de sanctie voor waarde heeft.

Ik ben wel jaloers met welke namen Feyenoord allemaal in verband wordt gebracht... Deze jongen is een toekomstige topspeler aan wie Feyenoord echt ongelofelijk veel geld kan gaan verdienen. Mooi om te zien dat Feyenoord ook weer bij dit soort spelers aanklopt. De eredvisie maakt mooie sprongen!

12 juli 2023 om 10:24

Zolang er niemand van dit soort spelers naar Rotterdam komt, hoef je in mijn ogen niet echt jaloers te worden. Elke club kan bij dit soort spelers aankloppen, dat zegt weinig over de sprongen die de ED maakt.

12 juli 2023 om 11:20

@redisthecolour, Dat is dus niet helemaal waar natuurlijk of vind jij dat pak hem beet FC Twente, NEC of Vitesse voor deze jongen zich kunnen melden en aankloppen? Ja misschien voor zijn handteking op een blanco wit velletje maar niet als speler voor de selectie.
Dat Feyenoord nu met hem (stevig) in verband wordt gebracht zegt in ieder geval veel over Feyenoord waar zei momenteen staan en met wat voor spelers zei in verband worden gebracht of aangeboden worden. Namen als deze Zakharyan, Almada, Ivanusec en Isaksen zijn wel echt pure kwaliteitspelers met CL niveau in zich.
Dat is toch een aardige ontwikkeling in pak hem beet 3 jaar tijd waar toe namen als Diemers, Linssen etc werden aangetrokken.

12 juli 2023 om 13:16

Szymanski was ook onhaalbaar en is er toch echt. Zerrouki zou volgens jullie ook onhaalbaar zijn, want de halve Franse competitie wou hem en dan is de stap Feyenoord maar minimaal. We hebben beide inmiddels in een Feyenoord shirt gezien. Ook deze is gewoon mogelijk.

12 juli 2023 om 13:59

Szymanski was niet onheaalbaar vorig seizoen alleen was het huren van hem de enige beschikbare mogelijkheid om hem binnen te krijgen. Zerrouki is nooit gebleken om onhaalbaar te zijn alleen was de vraag tot hoever moest je voor hem gaan met de stugge houding van FC Twente? En de halve Lique 1 geintresseerd, geloof je dat zef? Dat was een drukmiddel vanuit Twente om de prijs te verhogen want waarom is er geen enkele keer een Franse club doorgedrongen dan?

12 juli 2023 om 14:21

Tja het is maar hoe je het bekijkt. Het niveau Diemers en dergelijke was ook wel heel bedroevend. Het is een feit dat je er niks mee opschiet dat je club in verband wordt gebracht met bepaalde spelers, zolang ze niet tekenen heb je er helemaal niets aan.

12 juli 2023 om 15:40

Wat je zelf zegt lijkt me toch. Als je als club zijn de met zulke spelers in verband wordt gebracht betekent dat je een stijgende lijn hebt te pakken in ontwikkeling en groei natuurlijk. Anders blijf je opgescheet zitten met de Diemers etc van deze wereld. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Ik persoonlijk wordt liever dolgraag met dit soort namen in verband gebracht waarbij je weet dat er een grote kans is tot haalbaarheid ook en dat lijkt me het belangrijkste.

Of blijf jij wel liever opgescheet zitten met namen alleen maar afkomstig uit de KKD of Jong ajax afdankers? Je wilt als Twente fan toch ook een groei zien in namen als speculatie?

12 juli 2023 om 20:05

Het komt op hetzelfde neer. 15 miljoen voor Szymanski is te veel en 15 miljoen voor hem is te veel, daarom deze manier waarin Feyenoord later meer rechten kan overnemen.

12 juli 2023 om 10:31

Afgelopen weekeinde speelde AZ een oefenwedstrijd tegen een club uit Oekraine.
Dat is een mooi gebaar en ook de steun !

12 juli 2023 om 11:05

Net of de Oekraine brandschoon is? Die omarmen het Nazisme.

12 juli 2023 om 13:09

@teije: ja en Nederland omarmt IS,want hier lopen ook tientallen mensen rond die daar achter staan.

Voor de oorlog was deze jongen nog in zware belangstelling van clubs als Chelsea en Real Madrid volgde hem ook op.

Ik denk dat zijn nationaliteit een rol speelt, als hij nou zou uitkomen voor Armenië had hij allang een transfer te pakken denk ik

Stats even bekeken maar wat zegt de Russische competitie op dit moment? Lijkt me wel een talentvolle voetballer en misschien wel een stap beter dan Szymanski. Heb het volle vertrouwen in Don Dennis dat dit een schot in de roos gaat worden.

12 juli 2023 om 10:14

de russische competitie heeft een jasje uit gedaan, dat is duidelijk.
het niveau was al omlaag aan het gaan voor de oorlog trouwens.
maar het niveau is nog wel te vergelijken met een turkije (ongeveer).

dit is gewoon een goede speler, leuk als feyenoord hem zou kunnen halen

Vandaag nog afronden deze transfer!

Niet nadenken en gelijk neerleggen die 8 miljoen!

Voor 8 miljoen direct ophalen deze jongen! Dit moet echt een no brainer zijn in mijn ogen want dit wordt denk ik wel echt een geweldenaar en deze jongen kan je na 2 seizoenen echt voor giga veel geld gaan verkopen. Dit zijn nog eens tijden om als supporter blij van te worden met zulke namen.

Voor 8 miljoen moet dit een no brainer zijn en gewoon aftikken...

Dit is echt een wereldspeler in potentie absoluut een categorie hoger dan Szymanski. Als je deze speler kan halen voor 8 miljoen doe je echt goede zaken zou in normale doen zeker 20 miljoen waard zijn (zonder oorlog etc)

Ziet er veelbelovend uit deze speler. Indrukwekkende statistieken net als de interesse van clubs uit het verleden. Ik las dat hij afgelopen winter een geen clausule in zijn contract had staan waardoor de vraagprijs een stuk hoger lag.

Naast deze speler werd ook Almada aangeboden. Die ken ik wel en is al jaren lang benoemd tot een van de grootste aanvallende talenten uit Argentinië. Die maakte 2 jaar geleden de verassende overstap naar de MLS in plaats van Europa. Het lijkt echter een utopie te zijn voor Feyenoord om hem te betalen.

Als ik het zo mag geloven gaan we een hele talentvolle jongen binnen halen voor een mooie transfersom. Ik ken 'm to-taal niet, dus laat me dan maar graag verrassen. Met Szymanski wisten we wat we hadden, maar een 20-jarige vervanger voor minder geld staat me ook absoluut wel aan.

En wat blijf ik me toch verbazen wat een transformatie Feyenoord heeft doorgemaakt op gebied van scouting.

Kan niet geloven dat Feyenoord hem weer te strikken met alle interesse die er is. Alle clubs buiten Feyenoord kunnen zoveel meer salaris bieden.. Hopelijk weten ze te stunten.

Ik dacht er niet gehandeld mocht worden met Russische bedrijven. Maar een speler kopen voor vele miljoenen mag dan wel?

12 juli 2023 om 10:30

Dynamo staat niet (meer) op de sanctielijst.

12 juli 2023 om 11:53

Oké thanks!

We hebben inmiddels zoveel namen de revue zien passeren. Ik kan niet te enthousiast zijn, zolang een speler nog niet heeft getekend bij ons. Hopelijk komt het snel rond, want het is een waanzinnig talent.

Mocht hij echt voor 8 miljoen op te halen zijn, moet je dit absoluut doen. Dit is echt een topper in wording. Ik had persoonlijk verwacht dat hij zou mikken voor betere club, maar als Feyenoord hem binnenhaalt is dit absoluut de beste aankoop van de Eredivisie dit seizoen.

Ik zie op transfermarkt dat hij een contract heeft tot 2024. Dit kan die 8 miljoen natuurlijk verklaren.

12 juli 2023 om 13:11

Ik heb gehoord de afgelopen jaren dat de Champions League het walhalla is dus misschien dat ie daarom wel wil komen

Dit zou oprecht een stunt zijn. Sierlijke speler met prima stars voor zijn leeftijd.

Deze jongen zou nooit haalbaar zijn geweest als hij een meerjarig contract had.
En dan nog steeds moeten we een enorm goed verhaal hebben mocht hij willen komen.

Nog afgezien van het feit dat je in deze tijd geen Rus moet halen, zou het voor mij ook het zoveelste bewijs zijn, dat het bij Feyenoord altijd fout gaat zodra er wel wat geld is. We hebben een directe vervanger nodig voor Szymanski en geen speler die eerst weer 9 maanden moet wennen aan de intensiteit van het spel van Slot. Waarom is er trouwens zo weinig vertrouwen in Bullaude?

12 juli 2023 om 11:41

Waar is je "zoveelste bewijs" dan? Je grossiert zelf in aannames.

12 juli 2023 om 12:45

''we hebben een directe vervanger nodig voor Szymanski en geen speler die eerst weer 9 maanden moet wennen aan de intensiteit van het spel van Slot'' - Oftewel, Szymanski of niemand?

Nog los van of er vertrouwen is in Bullaude of niet, je moet de plek dubbel bezet hebben. Wat ik hier toch af en toe lees.

12 juli 2023 om 13:47

Heel veel bewijs? Noem ze eens op? De duurste aankoop nu is Hancko, die is toch echt goed geslaagd bij Feyenoord.

2e staat Timber waarvan nog niet bekend is of hij het waar gaat maken.
3e staat Zerrouki. Die moet nog aan zijn eerste competitiewedstrijd beginnen dus ook nog onbekend.
4e staat Senesi. Toch echt met dikke winst verkocht en goed geslaagd.
5e Lazovic. Dat was een flinke miskoop.
6e Berghuis. Prima transfer gebleken. Was een goede speler en heeft zijn meerwaarde gehad.
7e Haps. Een echte miskoop wil ik hem niet noemen maar de enorme doorverkoop zat er niet in.
8e Shinji Ono. Beste aankoop allertijden. Wat een geweldenaar was dat. Elke cent waard geweest.
9e Julio Cruz. Ook een hele goede aankoop met zijn mooie doelpunten in de CL.
10e Roy Makaay. Ook die heeft zijn strepen verdiend maar bij Feyenoord met de vele gerenomeerde aankopen niet gedaan wat men van hem verwachtte, maar was dat zijn schuld of gewoon het gehele team coach?

ik haal dus uit de top 10 1 echte miskoop en wellicht kan je daar Haps en Makaay bijschrijven, dan hou je nog gewoon ene dikke voldoende met goede, dure aankopen.

Ik zou het wel toejuichen als Feyenoord deze jongen zou halen. Ik ben er zo klaar mee dat Russische sporters geweerd zouden moeten worden. Het is de oorlog van Poetin. Russische sporters staan hier volledig buiten en keuren dit ook af. Bovendien is dit ook gewoon een hele talentvolle voetballer wat een echte topper kan worden. En ik kijk altijd naar kwaliteiten van een speler voor de ideale prijs. En of je nu uit Nederland, China, Rusland, Brazilië of weet ik veel waar vandaan komt maakt voor mij helemaal niks uit. Als hij echt maar 8 miljoen kost kun je hem echt niet laten lopen

12 juli 2023 om 12:56

Als hij echt goed is en je hebt de kans, gewoon halen. Hoe absurd is het als je zelf mensen gaat weren op basis van wat hun - op discutabele wijze verkozen - regering doet. Er worden irrelevante zaken bijgehaald. Als het niet onder de sancties valt, ben je vrij om hem binnen te halen.

Hoe eerder het rond is, hoe beter. Wel is het jammer voor Bullaude dat ik zelf graag in de basis zie staan. Bullaude is 1 en al voetbal. Altijd voorwaarts denken en is met regelmaat al een stap verder dan een ander. Wel weet je met deze transfer dat je diep in de buidel moet tasten maar ook dat je er geen verlies op gaat maken.

Enorm talentvolle speler. Dat die nog niet weg gekaapt is door een subtopper uit Engeland, Italië, Duitsland of Spanje is verassend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren