Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer bevestigt: ‘FC Porto wil Iker en Iker wil FC Porto’

Laatste update:

Real Madrid lijkt ruimte te maken voor David de Gea, de doelman van Manchester United. Het Spaanse televisiestation TVE meldt maandag dat clubicoon Iker Casillas op weg is naar de uitgang van het Santiago Bernabéu. Volgens het medium nadert de 34-jarige Casillas een akkoord met de Portugese grootmacht FC Porto.

/

Als de 162-voudig international van Spanje daadwerkelijk naar Portugal verhuist, komt er een einde aan een dienstverband van in totaal 25 jaar bij de Koninklijke. Casillas meldde zich in 1990 in de jeugdopleiding van de club en sindsdien bleef hij de vereniging altijd trouw.

Casillas werd de voorbije weken al in verband gebracht met tal van andere Europese topclubs. Zo zou Arsenal interesse hebben, maar de Engelse club heeft inmiddels Petr Cech aangetrokken. Ook vanuit Italië was er interesse, onder meer van AS Roma. Als Casillas vertrekt uit Madrid, staat niets de komst van De Gea meer in de weg.

Update 6 juli 16.57 uur - Zaakwaarnemer bevestigt: ‘FC Porto wil Iker en Iker wil FC Porto’
Het lijkt nog niet te geloven, maar Iker Casillas voelt wel degelijk iets voor een overstap van Real Madrid naar FC Porto. Carlo Cutropia, de man die San Iker zakelijk bijstaat maar nog nooit een transfer voor hem hoefde te regelen, bevestigt dat maandag in de Portugese media. Zowel Record als Mais Futebol quoten Cutropia. “FC Porto wil Iker en Iker wil FC Porto”, geeft Cutropia aan. Eerder op de dag kwam het Spaanse TVE naar buiten met het bericht dat de 34-jarige Casillas een akkoord nadert met FC Porto.

Iker Casillas is nog goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij vertrekt staat niets de komst van De Gea nog in de weg.. behalve United dan. En dat was degene die moeilijk deed toch. Als Real hem verkoopt, voordat er een akkoord is bereikt met United, dan kan je er toch redelijk vanuit gaan dat United de prijs weer omhoog gooit.
Real moet dan wel iets doen, dus die posteren zichzelf in een hoek.

6 juli 2015 om 16:26

yep, dat zal al wel in kannen en kruiken zijn

jammer dat hij voor met alle respect porto kiest, had hem toch liever bij een club in een betere competitie gezien

6 juli 2015 om 17:33

Tinuske80

Inderdaad jammer dat hij naar Porto gaat. Wat ik mij afvroeg:

Is Casillas niks voor Ajax?

6 juli 2015 om 17:37

Cassillas komt duidelijk te kort Ajax.

6 juli 2015 om 17:37

Ik weet niet of je serieus bent, maar die wilt veel te veel salaris

6 juli 2015 om 18:11

Echt onmogelijk dat hij naar Ajax komt, ben je echt serieus? Of gewoon .. dom

6 juli 2015 om 22:02

Correctie: Ajax komt te kort voor Casillas

6 juli 2015 om 22:06

Correctie: sarcasme.

6 juli 2015 om 16:30

Enige speler ie Manu met winst heeft verkocht is Ronaldo ... Dus het zal wel meevallen met prijs opdrijven

6 juli 2015 om 16:40

Omdat United die andere spelers niet kwijt wilde en dus niet hoefde te verkopen. Ronaldo wilde ze niet kwijt, maar ging voor insane amount. De Gea willen ze ook niet kwijt, dus die zal ook niet voor een stuiver gaan.
Als United van een speler af wil, dan kunnen ze dat verlies makkelijk lijden.
Als United een speler wil houden, dan moet je er ook goed voor betalen.
Mijn verwachting is dus dat het al rond is tussen die twee clubs. Anders zou ik het Cassilas verhaal nog even stilhouden.

6 juli 2015 om 17:00

Parissaint

dat is bij eigenlijk alle echte topclubs zo, bij barcelona en real madrid worden de meeste spelers ook met verlies verkocht.. die verkopen bijna alleen spelers wanneer ze er niet tevreden over zijn of beteren hebben

6 juli 2015 om 17:47

Pardon? laatste jaren zit er wel degelijk een positieve lijn in Real: Higuain, Ozil, Di Maria, Callejon. Waarvan de eerste 3 ieder tientallen miljoen meer opbrachten.

6 juli 2015 om 16:51

Man utd silt neem ik aan wel geld verdienen, dus zullen uit eindelijk ook mee werken. 30 miljoen meer of minder is nogal wat, ook voor Man Utd.

Op zich natuurlijk logisch. De Gea is de man voor de toekomst en Casillas speelde de afgelopen jaren goed, maar niet meer zo top als voorheen. Toch blijft dit pijnlijk om zo'n icoon tegen zijn wil in te zien vertrekken.

Tja is over zn top heen. De Gea zou toch nog terugkeren naar Manchester? Of je bent een half jaar opgescheept met Keylor Navas

6 juli 2015 om 16:16

De Gea is al weer in Manchester als ik me niet vergis begon vandaag de eerste training. Maar dat zegt weinig over een eventuele transfer. dat kan met een paar dagen beklonken zijn. De Gea gaat niet meer bijtekenen volgens mij het is dus maar de vraag of Manchester nog dat jaar door wil of voor het geld gaat.. ik gok toch nog steeds dat ze voor het geld gaan

Het beste lijkt me een verhuur en Evt verkoop van Keylor Casillas bij een andere Europese club lijkt mij niet om aan te zien
OT:
Als Keylor dan weggaat op huurbasis dan kan de gea In de UCL en Copa keepen en casillas La liga

6 juli 2015 om 17:02

Keylor Casillas! Nieuw talent bij Real Madrid hoorde ik! Ben benieuwd of hij zijn potentie waar gaat maken.

Overigens denk ik niet dat Casillas La Liga zou gaan keepen, maar eerder andersom. Casillas is veel ervarener en zal in de CL nog van meer waarde zijn dan De Gea. Kan een hoop van hem leren!

jdg? weet niet of je et weet maar de gea moet dit seizoen sws weg anders is die volgend seiz. transfervrij dus denk dat united niet te hoog wilt anders kan real zeggen: laat maar de gea komt volged seiz. transfervrij naar real.

6 juli 2015 om 16:43

Ja hoor, dat weet ik best. Ik heb ook gewoon alles gelezen. Maar als Real hem verkoopt, ligt de noodzaak voor een nieuwe keeper hoger. Wat dus logischerwijs, de vraagprijs doet stijgen. Vraag en aanbod. Het zal niet ineens 80 miljoen worden, maar als Real eerst geen 25 wilde betalen, zullen ze dat nu eerder moeten doen dan als ze nog gewoon 2 keepers hebben.
United kan met hun budget makkelijk zeggen, stik maar in die 20 miljoen, we houden hem een jaar. Met hem meer kans op kampioenschap en dat levert bijna 200 miljoen op.

En dit is mogelijk heh, ik zeg niet dat het ook echt zo zal lopen. Vind het alleen onhandig om eigenhandig je vraag te vergroten als het aanbod bij 1 andere club ligt.

Ik hoop dat de Gea blijft in Manchester. Je speelt tenminste bij een schitterende ploeg onder een onwijs goede trainer. Ondanks dat het weer een stuk beter is in Spanje, vraag ik me af wat voor reden je nog meer kan hebben om voor Real te willen spelen? Ik kan me er iniedergeval geen 1 bedenken..

6 juli 2015 om 16:16

Grootste club ter wereld en voor veel heeft Real iets magisch en is dat echt het hoogste wat er gehaald kan worden. Of het ook zo is laat ik in het midden.

En daarnaast, De Gea is Spaans. Voor Spaanse voetballers zijn Real en Barca sws het hoogst haalbare en die 2 staan hoger dan de rest van de topclubs in de wereld in de ogen van deze Spaanse spelers (vaak).

6 juli 2015 om 16:28

Qua omzet wellicht ja.
Qua fans/supporters ligt het aantal van United een stuk hoger nog.
Mbt de taal heb je een zeer goed punt, dat kan zeer zeker mee spelen. Ik vraag me alleen af of dat voor de Gea telt. Time will tell I guess..

En stiekem hoop ik dat hij blijft. In mijn ogen kan United, David een beter totaal plaatje bieden als Real.. Dat is geheel mijn mening

6 juli 2015 om 16:39

Genoeg spaanse spelers die er anders over denken. David Silva, Mata, Javi Martinez...

6 juli 2015 om 16:42

En daarnaast Gooner, werkt het in Spanje iets anders wat betreft verschillende regio's in het land etc.

6 juli 2015 om 17:07

Ja kan wel kloppen, maar meestal wordt Real gezien als grootste club ter wereld.

Gok toch dat hij wil vertrekken. Terug naar je geboortestad en alles wat eromheen zit is verleidelijk.

6 juli 2015 om 17:08

Wie zegt dat die er anders over denken? Als die 3 naar Real of Barca zouden kunnen zouden ze dat ook graag doen denk ik.

6 juli 2015 om 17:09

Mata denk ik niet hoor. Hij zei dat hij Engeland ook 'leuker' vind dan Spanje(om te voetballen) en Herrera volgens mij ook niet. Enige club waar hij terug naar zou willen is Real Zaragoza.

6 juli 2015 om 20:05

Pascal, haal dat wellicht maar weg. Dat is gewoon feitelijk zo. En waarom biedt United volgens jou een beter totaalplalatje?

6 juli 2015 om 20:05

Ja, en als Mata in Spanje had gevoetbald bij een Real of Barcelona had hij gezegd dat hij de Spaanse competitie leuker zou vinden. Beetje wij van WC eend adviseren WC eend..

6 juli 2015 om 16:28

Pascal, de kans op prijzen bij Real is groter, hij heeft zelf jarenlang in Madrid gewoond en hij komt zelf uit Spanje. Wonen in Manchester is dramatisch, Real heeft een betere ploeg en de grootste sterren spelen daar en je hebt vrijwel een garantie op een basisplek. Het salaris zal ook een stuk beter zijn en wie weet heeft hij het juist niet naar zijn zin onder van Gaal

6 juli 2015 om 16:35

Het salaris zal een stuk beter zijn? United heeft hem een ''geweldig'' aanbod gedaan als we van Gaal mogen geloven dus geld is echt het probleem niet. Het gaat meer om zijn vriendin, zij wordt ook al bijna 30, ze willen vast ook een gezin starten etc.

Prijzen? Hmm, geen twijfel over mogelijk dat Real Madrid een betere ploeg heeft dan United maar ik vind het qua prijzen daar de laatste jaren ook meevallen hoor. Met name nu Barcelona zo goed in elkaar gespeeld is verwacht ik toch weer een dominantie van hun.

6 juli 2015 om 16:36

Zoals Tevez zei: in Manchester zijn er maar twee restaurants.

6 juli 2015 om 16:40

@theroseptal

Ik noemde een aantal scenario's, weet jij het precieze bedrag dat United hem heeft aangeboden dan? En wat real hem geboden heeft? Dit is allemaal speculatie net als mijn eerste post

6 juli 2015 om 17:06

ik heb even gegoogled en Tevez lult maar wat, er zijn er meer dan 300 in alleen het centrum al. Volgens mij bedoelt hij dat er maar 2 restaurants zijn waar ze gegrillde Argentijnse hondenbiefstuk serveren.

Manchester valt reuze mee hoe vervelend het daar is. Al zou ik liever in Londen, L'pool of Newcastle willen wonen.

Erg zuur voor zo een clubicoon. Hij doet het nu wel minder, maar hij heeft lekker veel steun gehad in mindere periodes.

Real Madrid is de club die voetballers het meest als producten zien. Als er iets beters op de markt is, halen, ookal hebben ze al velen stars. Niets mis mee als je het zo ziet, maar in tegenstelling tot producten kunnen voetballers zich ontwikkelen.

Bij Real krijg je niet de kans om je te ontwikkelen of beter gezegd, je krijgt niet de kans om er echt je stempel te drukken en tot een legende uit te groeien. Behalve als je hedendaags Christiano Ronaldo heet. Ik heb het nu vooral over de voorhoede, want daar zijn echt de meeste wisselingen.

Totaal niet waar ik persoonlijk van houd.

6 juli 2015 om 16:30

Ronaldo en Benzema spelen er sinds 2009. Ik denk eerder dat er op het middenveld de meeste spelers worden ingewisseld. Voor de rest heb je best gelijk.

6 juli 2015 om 17:02

@cocoafc

Want wij supporters zien spelers ook niet enkel als producten voor ons vermaak? Volgens mij als een speler niet goed genoeg is boeit het ons vrij weinig of hij weggaat of vertrekt of lekker met de supporters op de tribune zit.

Maar wanneer het een zogezegde 'icoon' betreft is het spontaan een ander verhaal wat gewoon onzin is.

6 juli 2015 om 17:36

Valt wel mee juist de laatste jaren? Casillas, Ramos, Marcelo, Pepe, Modric (alonso), Benzema, CR7 spelen al seizoen lang (grotendeels) in de basis? Vind het nog wel meevallen

Volgens AS zou Manchester United David de Gea alleen willen laten gaan als Sergio Ramos meewerkt aan een transfer van Sergio Ramos. kan dus nog leuk worden de komende week. De Gea gaat volgens mij niet meer bijtekenen dus ik gok dat Manchester dan voor het geld gaat ipv hem nog een jaar behouden.

6 juli 2015 om 16:27

Als ze niet meewerken komt De Gea van Man Utd gratis over volgend seizoen. Ramos heeft nog een contract tot 2017. Dus heeft Utd geen keus dan De Gea te verkopen.

6 juli 2015 om 16:46

Echter is het algemeen bekend dat Real de Gea wil.

Een club als Real Madrid gaat geen jaar wachten op een speler die ze willen als dat betekent dat ze dan nog een seizoen met een keeper op de goal moeten spelen die ze eigenlijk al niet meer goed genoeg vinden.

In dat opzicht is de onderhandelingspositie van United echt niet slecht. Ik neem aan dat ze bovenstaande ook in Manchester heel goed beseffen.

6 juli 2015 om 18:58

Klopt Real zal niet wachten op een speler die ze willen. Het zal ervan af hangen wie het hardst kan bluffen zeker? Toch geef ik Real meer slaagkansen. De Gea wilt ook naar Real en wat Ramos betreft, die probeert enkel Real onder druk te zetten al wetende dat hij volgend seizoen gewoon nog onder contract staat in Madrid.

San Iker is een held. De Gea is de toekomst maar zou hem gewoon nog graag in Madrid houden

6 juli 2015 om 16:49

ondanks dat het een held is , is het wel tijd om hem nu te laten gaan als De Gea komt.

Iker heeft zijn beste tijd gehad en gaat niet meer op zijn belachelijk hoge niveau van voor gaande seizoenen komen.

wel erg zuur voor navas die dan weer kan plaatsnemen op de bank .

7 juli 2015 om 12:32

Toekomstgericht is dat de beste oplossing. Maar San Iker blijft een icoon

Prima, de Gea naar Real als Ramos de omgekeerde weg bewandeld.

United heeft als het vertrek van Casillas officieel is ineens een veel en veel betere onderhandelingspositie. Natuurlijk is de Gea nog steeds transfervrij over een seizoen maar een club als Real gaat geen jaar wachten.

6 juli 2015 om 16:38

Sammerens, net als bij Liverpool met Suarez en Spurs met Bale is de transfer van De Gea al lang rond. Liverpool en Spurs waren al volop aan het kopen voordat (resp.) Suarez en Bale officieel verkocht waren, maar je kunt er vanuit gaan dat het al afgerond is. Louis wilde alles geregeld hebben voor de USA tour, dat is dus ook gebeurd alleen is het nog niet bekend gemaakt.

6 juli 2015 om 16:42

Ik ga pas ergens van uit als de clubs het officieel hebben gemaakt natuurlijk. Talloze voorbeelden van transfers die zogenaamd al rond waren en waar uiteindelijk niets van waar bleek te zijn.

Ook al zou het achter de schermen al rond zijn, dan hoop ik alsnog dat United slim genoeg is geweest om er een monsterdeal van te maken en Ramos er bij te hebben betrokken.

Iedereen wijst maar naar het 1-jarige contract en dat is ten dele ook terecht natuurlijk, maar ik ben van mening dat United gewoon een veel betere onderhandelingspositie had dan velen doen voorkomen. Real wil de Gea en gaat geen jaar wachten. Dan moet United er ook het maximale uit weten te slepen.

6 juli 2015 om 16:40

Klopt, maar denk jij dat Real een risico wil gaan lopen door Casillas weg te doen voordat er een betere keeper is gekocht? Ik denk van niet namelijk. En Real zal zich er ook wel van bewust zijn dat United de touwtjes in handen heeft als Casillas eerder vertrekt.

De enige reden waarom ik Real het vertrek van Casillas eerder zie aankondigen dan de binnenkomst van De Gea is uit respect voor Casillas. Maar dan zou achter de schermen de deal met De Gea al lang afgerond zijn.

6 juli 2015 om 20:08

Ik denk eerlijk gezegd dat De Gea al rond is, anders zouden ze Casillas niet nu al laten vertrekken.

Ik vind dit gewoon niet leuk. Het beleid van real madrid slaat gewoon helemaal nergens op. Ik bedoel kom op zeg hij is een club icoon en nog goed. Dus waarom wegstuuren. Pfff

Oke, de keepers carousel gaat draaien...
Hoe lang zal het duren voordat we het bericht krijgen dan Cillessen weg gaat.

6 juli 2015 om 16:49

En hoe lang gaat het duren voordat mollige Padt zijn opvolger wordt

Casillas naar Porto vind ik een grote verrassing hoor, daar wordt hier rustig overheen gefietst, maar nooit verwacht dat hij daar naartoe zou gaan.

Hoewel ik het ontzettend jammer vind dat Casillas waarschijnlijk weg gaat, ben ik ook weer ontzettend blij dat Real de Gea er bij haalt. Laatste jaren stormachtig ontwikkeld en vorig jaar geweldige wedstrijden gespeeld. Echt Real-materiaal

Casillas naar Porto zou geweldig zijn voor Porto. Het laatste jaar is misschien niet goed geweest van Iker maar als je kijkt naar Porto, Fabiano en Helton zijn zeker geen betrouwbare keepers en dan is Iker een hele grote vooruitgang.

Ik zeg dit kort: Ramos naar United en de Gea naar Real

dit zou wat zijn .

dan begint er een hele nieuwe "concrete" geruchten stroom over tranfers van keepers.

De Gea naar Real ?
Cillessen Naar Man U?
Werner Han naar ajax ?
Ospina Naar spurs & loris naar Man U ?

ik ben benieuwd.

6 juli 2015 om 18:52

Hahn is net de 2e Vermeer, maakt regelmatig foutjes. Ik heb liever Padt. Ik hoor ook goede verhalen over Ryan van Club Brugge, maar die ken ik niet. Die zal ook wel duurder zijn, dus dat is dan afhankelijk van de prijs voor Cillessen.

6 juli 2015 om 18:52

Of wellicht Vorm.

Zou het zonde vinden om de Gea te zien vertrekken bij Man U, maar lijkt na dit bericht onvermijdelijk. Tenzij Ramos in de deal betrokken word, anders is het denk ik op geen enkele manier positief voor Man U.

Kans op prijzen vind ik in directe zin gelijkwaardig aan United. Terwijl United nu al even heeft kunnen wennen aan v Gaal, zal Real weer opnieuw moeten wennen aan een nieuwe trainer. Plus geef ik United meer kans om bijv een Chelsea te pakken in de titelstrijd dan dat Real het huidige Barcelona pakt.
Voor het geld hoeft de Gea het niet te doen maar dat zal hij zelf beter weten.
Nogmaals als ik beide clubs aan elkaar afweeg, is Real helemaal geen stap omhoog momenteel.. Ik zou in dat geval voor United kiezen omdat ik het een mooiere club vind.

Wandelgangen verhaal. Wat heeft hij te zoeken daar. Genoeg kansen om hoger te spelen. Geloof er geen kners van.

Zou een mooie club zijn voor Casillas. Porto is een geweldige club met een geweldig stadion met een prachtige naam Estadio do Dragão. En Porto is een mooie plek een prachtige havenstad. Alhoewel ik qua club liever naar aartsrivaal Benfica kijk. Is FC Porto natuurlijk een prima optie voor Iker.

6 juli 2015 om 17:56

heeft ook zo zijn nadelen voor ajax denk ik.

misschien dat jasper nu wel vertrekt richting man united.

wie zie jij als ideale vervanger dan ?

6 juli 2015 om 21:23

Dat is een moeilijke vraag als Cillessen naar Man. Utd gaat dan zie het als een 'mission (im)possible'. Want de 'ideale' vervanger speelt voor mij in de PL. Keepers als Vorm, Krul, Mannone, Pantilimon. Maar ook ex-ajacieden Vermeer en Hahn zie als vervangers. Maar laatst had je ook die vz fotoslide met mogelijke vervangers voor Jasper en daar zaten ook leuke opties tussen zoals Victor Valdes en Ochoa maar die gaan natuurlijk nooit naar A'dam komen. Dus ik weet het niet. De namen die je kunt noemen zijn allemaal moeilijk haalbaar. De enige realistische die ik kan noemen is Warner Hahn. Hij zal tweede keus zijn bij Feyenoord achter Vermeer en dan kun je je afvragen neem je daar genoegen mee of ga je iedere week spelen bij een andere club. Het zal een helse klus zijn. Dus ergens hoop ik dat Lloris naar Man. Utd gaat. Maar 28 miljoen is ook wel lekker. Moeilijk, moeilijk, moeilijk!!!!

United laat De Gea alleen gaan als Ramos richting Manchester komt.

6 juli 2015 om 18:46

Waarom? De stad oporto is bij wijze van spreken om de hoek van Madrid. Ken die elke weekend naar huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren