Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen

Laatste update:

Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines heeft het uitshirt van Feyenoord voor komend seizoen gelekt. De Rotterdammers en shirtsponsor Castore lijken te kiezen voor een zwart tenue met een groen-witte kraag. Op sociale media gaan de afbeeldingen van het shirt inmiddels rond. Feyenoord zelf heeft nog niets naar buiten gebracht over het nieuwe uittenue.

Footy Headlines is een van de belangrijkste bronnen als het gaat om uitgelekte voetbalshirts. Het nieuwe tricot is overwegend zwart. De kleurencombinatie groen-wit komt zowel terug in de kraag als in de uiteinden van de mouwen. Verder schrijft de site dat het uitshirt grijze motieven ‘in reliëf als highlight’ op het shirt heeft.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Vrijdag werd door Footy Headlines ook al het thuisshirt voor het seizoen 2024/25 gelekt. Het nieuwe thuistenue heeft een ‘half-half design’ met rood aan de rechterkant en wit aan de linkerkant. De mouwen hebben daarnaast contrasterende kleuren: de rechtermouw is wit, de linkermouw rood. De ronde kraag en strepen op de mouwen zijn beide zwart. Zowel het nieuwe thuisshirt als uittenue van Feyenoord is verkrijgbaar vanaf juli 2024.

Op de voorzijde van de tricots is komend seizoen voor het eerst de naam van de nieuwe hoofdsponsor Mediamarkt te zien. Het bedrijf, dat elektronica verkoopt in meer dan tien landen in Europa en een hoofdkantoor in Rotterdam heeft, wordt daarmee de opvolger van Europarcs.

Bron: Footy Headlines.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 april 2024 om 10:58

Prima shirtjes. Kwaliteit schijnt belabberd te zijn maar qua designs is Castore wel echt goed bezig. Rangers shirts zijn ook erg mooi de laatste jaren. Respect voor de clubs, simpele thuisshirts en verder niet te veel poespas in de uittenues en wat verwijzing naar de stad en club. Daar kunnen ze bij Adidas nog wat van leren. Nu nog de kwaliteitschecks want daar zijn de Duitsers dan weer een stuk beter in.

Vind de sponsor ook niet slecht staan hier, subtieler dan dat enorme Europarcs.

27 april 2024 om 11:59

Dan moet je misschien een maatje groter bestellen 😉

27 april 2024 om 13:13

Heel veel shirts van castore scheuren snel als er aan het shirtje wordt getrokken. Is niet alleen bij Feyenoord het geval. Zag een tijdje geleden dat dat ook bij andere clubs in europa gebeurd is. Dus denk niet dat de maat daar iets mee te maken heeft 😉

Mooi, doet een beetje denken aan die van Persie bij zijn terugkeer nog aan had. Al is het even afwachten wat het definitieve design wordt, vorig jaar kwamen ze pas heel laat door. Hopelijk nu iets eerder (laatste wedstrijd van het seizoen?)

27 april 2024 om 11:55

Ik hoop dat de broekjes bij dat uitshirt Rotterdams groen worden en witte sokken eronder, dat zou het echt af maken. Dan zou ik ook voorstellen om volgend seizoen elke wedstrijd met het uitshirt te spelen.

27 april 2024 om 13:14

Witte broek met groene facetten zou ik
een mooiere combi vinden, idem
Voor de sokken. In het debuut jaar van Toornstra toen onze geweldenaar Collins Kazim de spits was. Hadden ze ook zwarte shirtjes, dan wel met witte dunnen lijntjes en een groen broekje vaak. Moest daar erg aan wennen.

27 april 2024 om 16:42

Dat Feyenoord tenue doet met altijd denken aan die bizarre Klassieker waar zowel Feyenoord als Ajax ongeveer driehonderd keer op doel schoten maar de eindstand 0-0 was (zat in het stadion toen)

27 april 2024 om 16:55

Die herinner ik me ook nog ja. Kazim
op de doellijn als nog op Cillissen schieten en waarschijnlijk Lexie met een hoop kansen. Die had dat jaar topscorer kunnen worden 😶. Ook de uitwedstrijd in Eindhoven 4-3, knotsgekke pot. Waarbij Luuk het broekje van Kongolo uittrok en daaruit in scoringspositie kwam scoorde. In beide potjes zou de VAR heel vaak de boel stil hebben gelegd. 😬

Op zich mooi ontwerpen. Zowel uit en thuis zeggen mij Feyenoord. Alleen die goedkope elektroboer steekt daar een beetje lelijk bij af.

27 april 2024 om 09:58

Goedkope electroboer? En lelijk? Smaken verschillen

27 april 2024 om 10:34

Tja, dat kan kloppen. Ik vind het persoonlijk niet een heel stijlvol concern, maar dat kan aan mij liggen idd.

On: Wat ik wel echt knap vind aan het uitshirt is hoe erg het Feyenoord uitstraalt. Dat zie je zelden tot nooit bij een uitshirt. Mijn clubje (psv), heeft elk jaar weer een nieuwe random ontwerp. Niet dat deze altijd lelijk zijn, maar enige lijn heb ik nog nooit kunnen ontdekken. Props dus voor het uitshirt.

27 april 2024 om 10:49

Huh, vaak iets met blauw/wit, kleuren van de stad en ook wel eens dat geblokte Brabant vlag erin.

27 april 2024 om 10:02

Het is dat of EuroParcs! Het is om het even al staat dit er stuk subtieler op gedrukt. Wat in mijn ogen juist ‘strakker’ staat dan het fontstyle van EuroParcs

27 april 2024 om 10:35

Zo goedkoop is die elektroboer niet hoor 🥲

Mooie shirts, vooral het thuisshirt. Strak en de sponsornaam is niet “schreeuwerig” aanwezig maar heeft een bescheiden plek op het traditionele Feyenoord shirt.

27 april 2024 om 10:02

Hoop wel dat het logo van MM precies in het midden komt, want hoe die swirl nu erop is gekwakt maakt de dwangneuroot in mij gillend gek.

27 april 2024 om 10:30



Ik ben dus gelukkig niet de enige die t zag ;p

Maar vrees dat het niet zal gebeuren, omdat die swirl ook niet in het midden van het logo zit, dus dat anders staat de sponsor beetje uit het midden op t shirt.

27 april 2024 om 11:09

Heb je de kraagjes gezien bij de Nike shirts dit jaar? Ook om gek van te worden. Uittenue van NL elftal maar ook thuis voor de Fransen. Hebben ze de helft vanaf geknipt😂

Dit is wel een beetje onfortuinlijk met de nieuwe sponsor. Verder staat het wel strak vind ik.

27 april 2024 om 11:22

Beetje OCD, herkenbaar . Maar zoals Yoda ook zegt, als de swirl precies in het midden zit, is het logo weer niet gecentreerd en dat kan ook niet, natuurlijk...

Denk dat dit wel zo gaat blijven.

Zo jammer en ietwat goedkoop ...
Het logo hoort in de kleuren Rood en Wit te zijn. Dan was het shirt wel de moeite waard geweest.

Als dat thuisshirt er daadwerkelijk zo uit gaat zien, is dat voor het eerst sinds een hele lange tijd dat ik weer eens een voetbalshirt koop. Ziet er strak uit en ik hou van zo'n O-neck. Als je dan weer kijkt naar dat ontwerp van dat uitshirt met dat kraagje of wat het ook mag voorstellen. Vreselijk vind ik dat, doe gewoon normaal :'

27 april 2024 om 12:19

Ook hier gaat dan voor het eerst een thuistenue mijn garderobe in. Tot nu toe alleen uittenues aangeschaft.

27 april 2024 om 13:14

No offence maar wanneer dragen jullie een voetbalshirt?

27 april 2024 om 15:49

Tijdens het sporten, of wanneer je naar een wedstrijd gaat? Genoeg momenten te bedenken toch?

27 april 2024 om 17:10

Ok duidelijk.
Sporten kan ik enigszins begrijpen, een wedstrijd kijken in een voetbalshirt echter niet.

27 april 2024 om 22:52

Ook niet als je naar het stadion gaat?

Wauw, prachtige shirts zeg! Heel nice

Voor wie mooie herinneringen hebben aan het groen/witte shirt (half om half) uit 2003/2004. Kijk even op FR12 want er wordt gesproken dat ze weer zo’n shirt gaan ontwerpen als 3e shirt. Die heeft mijn voorkeur zelfs als uitshirt en deze zwarte als 3e!

Rood met wit, top. Niets maar aan veranderen.

Prima shirt, alleen jammer van het logo.

Echt een vet shirt. Al mag het logo wat mij betreft gewoon in de juiste kleuren.

Deze Ajacied vindt de ontwerpen mooi, strak en heel herkenbaar Feyenoord. Tenues zoals je mag verwachten dat ze ontworpen worden.

27 april 2024 om 11:10

Deze Ajacied ook! Word er bijna jaloers van, zeker als je ziet waar wij dit seizoen in rondlopen.

27 april 2024 om 13:54

Je bent van harte welkom om over te stappen hoor. Liever laat dan helemaal niet

27 april 2024 om 18:55

Helaas voor jou Maximus2702. Deze Ajacied heeft opnieuw zijn seizoenskaart verlengd. Ook dit seizoen weer geen wedstrijd thuis gemist. Ondanks alle malaise hunker ik zeker niet naar het shirt van Feyenoord…

Mooie strakke ontwerpen. Castore heeft me sowieso positief verrast. Een verademing in vergelijking met die flashy designs van Nike en Adidas.

Thuisshirt ziet eruit zoals een Feyenoord thuisshirt eruit hoort te zien. Het uitshirt is zeker niet lelijk, maar mijns inziens wel saai. Denk dat volgend seizoen voor Feyenoord sowieso gaat tegenvallen, zo zonder Slot gaan ze toch weer moeten wennen aan iets nieuws.

27 april 2024 om 13:56

Ik ben benieuwd. Als je de lijn kwa speelstijl doorzet en je de miljoenen op een goede manier besteedt, kan het best een goed seizoen worden.

De volgende coach zal waarschijnlijk minder goed zijn dan Slot. Hopelijk verrast het spelersmateriaal dan.

Wat een strakke ontwerpen zeg, daar kunnen menig voetbalclubs wat van leren. Gewoon trouw zijn aan je clubkleuren en tradities.
Feyenoord zal vast wat shirts verkopen aankomend seizoen.

Castore heeft of hele saaie designs of hele lelijke designs. Dit valt meer onder saai. In ieder geval nog nooit een goed design gezien, bij geen enkele Castore-club. Zie ook nu geen reden om shirts te halen.

Zo, eindelijk weer eens mooie simpele shirts.
Haal wel een uitshirtje.

Mooie shirts, die helaas wel door de ‘goedkope’ sponsor een beetje aan elan verliezen. Jammer dat er niet een echt mooie sponsor op het shirt wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren