Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
nerazzurri9
Algemeen
Vrienden (84)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 22 maart 2013
  • nerazzurri9
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 6.418
  • 34 jaar (29-1-1989)
  • 84
Persoonlijke berichten
8 juni 2014 om 20:47
#266

Nog een paar dagen kan jij je licht schijnen op Portugal Italie en Belgie

11 juni 2014 om 19:45
#267

Ah zo, maar je zal zijn uitgelokt denk ik zo. Ik ben voor Nederland. Portugal omdat Ronaldo daar speelt
Ik zag je reactie,s maar ik vond ze wel meevallen.

Edit en Real Madrid.

Aangepast op 11 juni 2014 om 23:28 door Blanco..

11 juni 2014 om 19:45
#268

En voor wie ben jij ?

12 juni 2014 om 14:52
#269

Niet echt voor Portugal,aar ik gun Ronaldo het succes in het Portugese elftal.... Van Nederland kan ik niet echt hoogte van krijgen , maar ik wel dat ze het Spanje zeker wel lastig gaan maken..

18 juni 2014 om 12:08
#270

Mijn excuses als je je `aangevallen` voelt, dat was zeker mijn bedoeling niet. Ik probeer iedereen te respecteren. Wat ik met mijn reactie bedoelde is dat elke ploeg het beste moet doen voor zichzelf. Als Ronaldinho te veel ging feesten en minder goed ging spelen dan moet Barca ingrijpen. Netzoals Inter doet met de speler die ik genoemd heb. Ik wil niet zeggen dat Inter geen respect heeft voor die spelers, maar dat ze juist gedaan hebben wat ze dachten dat goed was voor de club.

Wel moet ik toegeven dat er momenteel veel idioten rondlopen bij bestuur van Barca. En dan ik het helemaal niet eens was met vertrek van Abidal.

Maar je moet ook wel begrijpen dat het niet leuk is al je iemand zijn club afbreekt. Je noemt nu redenen waarom die spelers bij Inter vertrokken maar die zijn er ook bij Barca. Vergeet niet dat Xavi ondertussen 34 is en Puyol gaat gewoon stoppen. Valdes gaat op zoek naar een nieuwe avontuur. Wat met Ronaldinho gebeurde kun je dan vergelijken met Adriano bij Inter.

Barca deed ook aan doorselecteren door Deco te vervangen door Iniesta en Messi naar voor te schuiven als vervanger van Ronaldinho.

Aangepast op 18 juni 2014 om 12:16 door mugatu.

6 juli 2014 om 23:27
#274

Rustig maar. Ik mag jouw recaties normaal gesproken wel, Maar oke ik geef toe dat ik soms een beetje te provocerend ben. Wel heerlijk trouwens hoe je net die kopitered uitlulde, irritant mannetje is dat.

9 juli 2014 om 16:27
#275

Zijn keuze om Kaka en Robinho thuis te laten snap ik niet en deel ik niet. De keuze om Ronaldinho thuis te laten snap ik wel, want hij was barslecht toen hij de kans kreeg in tegenstelling tot Kaka en Robinho.

Pato is niet meer de oude hoor. Ik had Damiao opgeroepen ipv Jo. Fred was lang eruit geweest. Dus hij was eigenlijk niet fit. Hij was nog topscorer op de conf cup en speelde goed. Maar als je ziet dat zijn stand in Jo is, dan snap ik wel waarom hij alle wedstrijden heeft gespeeld.

9 juli 2014 om 18:17
#276

Jij bent niet de enige. 3/4 van de Braziliaanse bevolking waren niet eens met de namen die hij heeft gekozen. Maar omdat het Scolari is (heel erg geliefd in Brazilie) vond men het okay.

9 juli 2014 om 20:21
#277

Een mens mag van mening veranderen, toch? Ik bekijk het helemaal realistisch. We zijn niet meer de grootmacht van vroeger. We moeten een nieuwe weg inslaan.

Dat we nu allebei een andere mening hebben is niet erg, hetgeen waar we het toch zeker over eens zijn is dat Inter binnen een paar jaar er weer moet staan en dat we Inter moeten steunen, wat er ook gebeurd. Daarnaast houd ik wel van goeie discussies.

10 juli 2014 om 10:15
#278

M'vila is zo goed als zeker van Inter, documenten moeten nog in orde komen van de Russen, maar M'vila komt. Medel zie ik ook wel komen, zit daar toch te rotten bij Cardiff City.

Jovetic, een naam die ik geregeld gekoppeld zie worden aan Inter, geen flauw idee als hij komt of als hij wilt komen. Ik zou hem wel graag bij Inter willen zien. Bij City is teveel concurrentie; Aguero, Negredo, Dzeko..

31 juli 2014 om 14:49
#279

Gelukkig ben ik allerminst met Allegri, eerste twee oefenwedstrijden overigens dramatisch onder hem. Eerst 3-2 verloren tegen een vijfdeklasser, en gisteren tegen Cesena een droge 0-0. Als Roma kampioen wilt spelen is dit jaar hun kans denk ik, en Inter heeft een sterke voorbereiding achter de rug, veelbelovend. Van Juve, of Allegri, verwacht ik niet veel dit seizoen.

22 augustus 2014 om 13:33
#280

Ja samen met roma, mijn hele familie is ook voor inter ben ook naar inter v barca geweest 3-1 voor inter.

22 augustus 2014 om 14:34
#281

Cerci als vervanger voor Guarin zou wonderschoon zijn Guarin is erg dichtbij Zenit, mooi zo. Oprotten met die blinde paard. Helemaal klaar met die gast.

Genk speelt dit seizoen jammer genoeg geen Europees, dus die kunnen we al niet loten. Als Club en Lokeren doorgaan kan het best zijn dat inter er tegen uit kan komen. Standard misschien ook als ze eruit gaan in de voorronde van de CL.

25 augustus 2014 om 17:25
#282

Het is zeker fijn om Inter fans te leren kennen. Ikzelf leef vooral in een omgeving waar iedereen van alles support op Inter na, Ben letterlijk de enige haha.
Verder ben ik zeker blij met de gedane aankopen tot nog toe. We hebben echt een goede selectie. Hoop alleen nog op een sterke rechtsback en een (schaduw)spits. Dan kunnen we echt weer meedoen voor de scudetto!

En stiekem droom ik voorzichtig van Inter in de finale van de CL 2016 in Giuseppe Meazza.. Maar goed laten we dit seizoen maar eerst goed doorkomen haha. Heb er zin in!

Icardi is momenteel ook mijn favoriete speler :D. Forza Inter!! 3

25 augustus 2014 om 20:52
#283

Nee ik heb geen idee of je dan bij de Inter fans kan gaan zitten. Je kan het beter aan iemand vragen die veel naar het Belgisch voetbal kijkt en/of in het stadion gaat kijken. Als ik moet gokken denk ik dat het wel kan, bij het uitvak zitten.

29 augustus 2014 om 13:23
#284

Geen idee maar dan vind ik er misschien wel wat op

29 augustus 2014 om 17:09
#285

Jammer genoeg 2 clubs uit het Oostblok geloot en Saint-Etienne, wat ook te ver is. Spijtig, wou echt dat we een Belgische of Nederlandse club tegen kwamen, dan ging ik zeker kijken. Hopen dat we later in het toernooi nog een Belgische of Nederlandse club tegenkomen. Forza Inter

30 augustus 2014 om 16:03
#286

Ciao amico! Heb je toevallig de eerste wedstrijd van de Inter primavera gezien? We hebben gewonnen met 7-0! Wat me vooral opviel is hoe makkelijk de aanvallers in ons jeugdteam het net kunnen vinden. Puscas die gewoon vijfmaal het net weet te bollen. Tegen de Milan primavera ook met 6-0 gewonnen onlangs met Bonazzoli (3 goals) en Puscas (2 goals) als uitblinkers. Dan vraag ik me toch wel af of een spits wel nodig is? Ik bedoel, Cerci en Lavezzi zijn goede namen maar zou je niet gewoon een van onze primavera spitsen definitief door laten stromen naar het eerste? Ik las dat Bonazzoli nu wel bij de selectie van het eerste zit en persoonlijk zou ik het gewoon aankijken met hem erbij en anders hebben we ook nog Puscas. Mocht het tegenvallen dan hebben we nog de januari mercato voor ons . Hoe denk jij hierover?

1 september 2014 om 12:36
#287

We hebben een geweldige academie en daar maken we nauwelijks gebruik van zoals je zegt. Echt toptalenten op komst en daar dient heel de club de ogen niet voor te sluiten. Ze speelden met zoveel gemak tegen de Milan- en Virtus Lanciano primavera dat het eigenlijk laat zien dat enkelen het niveau daar ontstegen zijn.
Spitsenkoppel Adriano & Ibrahimovic :P. We hadden echt een briljant team toen. Maar dat komt wel weer als er gericht blijft ingekocht en het beleid stabiel blijft. Wel vind ik dat we het hoofd erbij moeten houden nu en geen rare aankopen doen ofzo. Ik bedoel nu wordt opeens Borini met ons in verband gebracht? Eerst Lavezzi & Cerci die alle Interista's op de punt van hun stoel lieten zitten en nu Borini die ons ervan af laat vallen. Persoonlijk zou ik nog wachten met het aantrekken van een spits als je niets beters dan Borini kunt krijgen. Gewoon Bonazzoli vast bij het eerste houden als 4de spits. in januari kunnen we alsnog kijken voor een grote naam voorin.

1 september 2014 om 12:49
#288

Volgens fcinternews.it heeft Valencia ons verlost van Guarin :O!

Forza Inter!

1 september 2014 om 14:07
#289

Torino - Inter was geen te beste wedstrijd van ons. Verdediging stond stabiel de rest was matig. Mazzarri starten met Icardi in de spits en daarachter Hernanes en Kovacic. Op het middenveld Medel en M'vila en dat liep echt niet goed, M'vila ging er in de 2e helft uit waardoor Medel veel beter begon te spelen. Op een gegeven moment kwam Osvaldo erin en verplaatste ie Kovacic ( weer!!) op de verkeerde positie, namelijk op de '10'. Kut formatie gisteren. De scheidsrechter was belachelijk? Torino kreeg een onterechte penalty ( gelukkig stopte Handa hem ). Inter werd bestolen van een veel duidelijkere fout op Icardi in de 16. Rood voor Vidic was natuurlijk het toppunt. Lachwekkend die scheids. Volgende week dus zonder Vidic Gewoon zo spelen.

Handanovic
Ranocchia
Andreolli
Juan
D''Ambrosio
M''Vila
Kovacic
Dodo
Hernanes
MI9/Osvaldo
Palacio
1 september 2014 om 18:33
#290

Achja, we weten al langer dat de arbitrage 90% van de gevallen tegen Inter is. En de Figc is even lachwekkend. Mazzarri maakt het lijstje dan compleet door spelers altijd verkeerd te plaatsen, voor altijd die arme Kovacic.

Medel in de verdediging... Mmh. Risicogevalletje hoor, je kan het proberen.. Ik zou toch op safe spelen en Andreolli laten starten.

15 september 2014 om 10:43
#291

Amico,

Ik geloofde echt niet wat ik zag gister haha. Prachtige overwinning en wat speelde die Medel toch als een baas op het middenveld. PK-Power die man echt niet normaal.
Verder waren Icardi en Kovacic gewoon briljant! Zo jong nog en zo bepalend voor het team.

Forza Inter!

15 september 2014 om 12:54
#292

Nee inderdaad, wil er niet eens aan denken. Voor nu lekker nagenieten :D!

Forza Inter

15 september 2014 om 17:52
#293

Geweldig man. 7-0 had ik niet verwacht. Geweldig voetbal gezien gisteren, hopelijk spelen we altijd zo want dan zie ik ons echt in de top 3 eindigen.

Icardi is een fucking baas. Kovacic is ook geweldig. Dodo vond ik ook heerlijk. Hele ploeg vond ik uitstekend, zelf Guarin!!!!!! Alleen Hernanes viel wat door de mand.

Mazza moet nooit meer met 1 spits starten. En nooit meer met Medel én M'vila samen spelen. En Kovacic altijd op linkshalf plaatsen!

Forza Inter.

21 september 2014 om 21:10
#295

http://www.onsball.com/2014/09/us-palermo-vs-inter...

21 september 2014 om 23:09
#296

Heb niet via stream gekeken amico

1 november 2014 om 22:42
#297

Onze club wordt echt verpest door trainer, bepaalde spelers en voorzitter

3 november 2014 om 10:17
#298

Ons inter is tijdelijk dood. Ik mis de oude tijden. Laatst keek ik nog een samenvatting van milan-inter 0-4 in 2009 en Bayern-inter 0-2.(even een goed inter zien) Zulke wedstrijden hebben we niet meer. Milan is bovendien ook erg zwak. De clubs uit Milaan gewoon bar slecht. Ook speelt geen van de 2 CL. Ik denk dat we dit jaar buiten de top 5 eindigen als mazzarri blijft.
Coppa zullen we niet ver komen.
EL enige waar we ver in kunnen komen

3 november 2014 om 11:38
#299

Mazzari's tactiek past niet bij dit team. En we hebben behoefte aan topspelers. Mazzarri werd ook boos omdat interisti riepen dat ze Mancini terugwillen. Ik heb hem nu liever dan mazzarri. Dan maar defensief spelen maar wel gewoon punten. Nu via de vleugels zelden punten pakken. Ook dankzij mazzarri vertrok cassano. Echt stom dat ie wegging. Toen we 9e werden was hij een van de weinig goede spelers

3 november 2014 om 12:43
#300

Thorir doet ook veel te weinig als voorzitter en ziet in mazzarri een goede trainer. Maar dit is is gewoon saai om te kijken. Zelfs na overwinning tegen cesena en samp was ik nog niet helemaal tevreden. Tegen cesena wonnen we wel maar speelden we zelfs met 1 man meer slecht. Op de flanken hebben we amper goede spelers en icardi wordt te weinig bediend en palacio is helaas matig begonnen. Vidic past niet in het 3 verdedigingssysteem en Kuzmanovic is gewoon veel te slecht voor een club als inter. Kan bij een club als cagliari of empoli wel mee maar niet bij ons.

4 november 2014 om 01:00
#301

Uiteraard he!

5 november 2014 om 19:54
#302

Ben inderdaad blij dat ik niet heb kunne kijken. Schandalig weer. Thohir moet met zijn geitenkop dringend beginnen inzien dat je met Mazzarri niks bereikt. Morgen El... Echt geen zin in momenteel. We zullen waarschijnlijk niet eens winnen.

6 november 2014 om 18:51
#303

Helemaal mee eens. Wij hebben jammer genoeg niets te zeggen, het hangt allemaal af van het bestuur. Zij moeten inzien dat het niet meer kan met die klootzak van Mazzarri.

8 november 2014 om 20:51
#304

Met een nieuwe trainer die spelers motiveerd en niet verkeerd positioneert kunnen we nog max 4e worden. CL is definitief verloren, en als Mazzarri blijft is de kans zeer groot dat we ook EL voetbal mislopen. Enige kans op Europees voetbal is dan de Coppa winnen, wat niet gebeurd. Met dit Inter is gewoon zovele fout. Niet te harden?

18 november 2014 om 18:54
#305

Ben wel blij dat Il Mancio terug is. Maar ik ben vooral blijer dat Mazzarri weg is. Werd hoog tijd zeg! Mancini heeft Inter grote successen geleverd in het verleden dus hopelijk helpt hij ons er nu weer boven op. Noot : Hij had wel een veel beter team in zijn 1e Inter periode. We zullen zien amico. Zou geweldig zijn mocht hij de eerste wedstrijd sinds zijn terugkomst winnen, derby tegen Milan.

7 april 2015 om 14:12
#306

gaan we samen EL halen denk je?

16 april 2015 om 11:13
#307

Bedankt man! Toffe reactie. Ik zie het niet snel gebeuren, maar ik zie Porto ook nog best een overwinning in Munchen boeken. Dan is Real Madrid wel een ander kaliber, maar zij hebben Bayern thuis 0-4 eruit gebeukt vorig seizoen met de CL! Ik zie denk ik volgende week dinsdag een 1-1 op het scorebord verschijnen.
Spelers van Basel maakte overigens wel de vergelijking tussen Porto en Real. Dat zij het spelen tegen Porto lastiger vonden dan tegen Real, gezien ze bij Porto totaal geen moment in hun eigen spel konden komen.

17 april 2015 om 09:39
#308

Hahah ja doen ze echt steengoed. Ja ik hoop dat ze al 1 uitdoelpunt maken, want dan denk ik dat het gedaan is. Ik ben geboren als Portista. In principe met de paplepel in gegoten gezien mijn vader ook Portista is, maar heb altijd de keuze zelf gehad al kind. Wilde altijd al Porto supporten. :D En jij met Inter?

5 juli 2015 om 23:51
#309

Amico,

Lang geleden alweer! Zwaar seizoen gehad maar gelukkig is die alweer voorbij. Wat vind je van de gedane aankopen van Inter tot nog toe? Heb begrepen dat Mancini 4-3-3 wilt spelen net zoals Mourinho dat toen deed. Wat is je gevoel hierbij? Denk je verder dat we het Juventus echt moeilijk kunnen maken komend seizoen?

25 augustus 2017 om 11:05
#310

Ik las net je reactie over de opmerking die Raiola maakte over Messi. Ik ben met je eens maar je kunt hier op voetbalzone nauwelijks een serieuze discussie over Messi of Ronaldo meer voeren. Bij het minste of geringste beetje kritiek wordt je uitgemaakt voor een hater. Ik vind Messi een geweldenaar maar het verschil tussen de top en de ploegen daaronder is nog nooit zo groot geweest als nu. Natuurlijk is het veel gemakkelijker om te scoren en assists te geven wanneer je in een ploeg, en competitie, speelt waarin je negen van de tien keer drie klassen beter bent dan je tegenstander.

Ik twijfel er trouwens niet aan dat Messi ook een waanzinnig hoog niveau zou halen bij een mindere ploeg maar hij zou het absoluut lastiger hebben dan bij Barcelona, en zijn cijfers zullen er bij zo'n club ook ongetwijfeld anders uit zien. Voor Ronaldo geldt trouwens precies hetzelfde.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren