Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fitte Afellay maakt rentree in wedstrijdselectie van Barcelona

Laatste update:

Na een jaar geblesseerd te hebben toegekeken is Ibrahim Afellay er klaar voor om weer echt aan het werk te gaan. De middenvelder annex aanvaller traint al sinds het begin van dit kalenderjaar mee bij Barcelona en werd zelfs al een keer bij de wedstrijdselectie gehaald. Toen was Afellay echter nog niet klaar om te spelen: pas vrijdag heeft hij het groene licht gekregen van de medische staf.

/

Barcelona meldt op de website van de club dat de Utrechter weer helemaal fit is. Afellay hoopt nu op een nieuwe kans bij de Spaanse landskampioen: in zijn eerste periode kwam hij tot twintig competitiewedstrijden, voordat hij werd verhuurd aan het Duitse Schalke 04. In november 2012 liep Afellay echter een spierblessure op in de oefeninterland van Nederland tegen Duitsland.

De dribbelaar stond ruim een jaar buitenspel, maar is inmiddels klaar voor zijn rentree. Gerardo Martino liet zich eerder deze maand nog lovend uit over Afellay: "De manier waarop hij zich manifesteert bevalt me. Hij komt op mij over als een kwaliteitsspeler", zei de coach. Barcelona speelt zondag thuis tegen Málaga; het is nog onduidelijk of Afellay direct bij de selectie zal zitten.

Update 25 januari 13.30 uur - Fitte Afellay maakt rentree in wedstrijdselectie van Barcelona
Ibrahim Afellay kan zondag na lang blessureleed zijn rentree maken voor Barcelona. De Nederlander, die op 12 mei 2012 voor het laatst voor de Catalanen uitkwam, is door trainer Gerardo Martino opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Malaga, zondagavond om 21.00 uur. Andrés Iniesta, Carles Puyol, Alexandre Song en Martin Montoya ontbreken vanwege divers blessureleed.

Denk je dat Ibrahim Afellay kan slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Samen met John en Lens de beste kandidaten voor linksbuiten in Oranje. Hopen dat hij wat gaat spelen

24 januari 2014 om 13:40

Boeitus....Depay......?

24 januari 2014 om 13:43

Gebaseerd op wat? Zijn vele goede wedstrijden de afgelopen tijd? Zijn gebrek aan ritme? Depay is in mijn ogen kandidaat nummer 1.

24 januari 2014 om 13:47

Depay is een waardeloze vleugelspeler. Rasegoïst, kan geen voorzet normaal geven. Met Depay en Robben op de verkeerde kanten zet je Van Persie compleet buitenspel en doe je er beter aan om hem niet op te stellen.

24 januari 2014 om 13:57

Depay is geen waardeloze vleugelspeler zoals viswinkel zegt. Zeker een talent. Maar verder heeft hij wel gelijk, zo zet je van Persie of Huntelaar gewoon buitenspel.

Lens in Oranje is beter als Lens bij Psv. Weet dan altijd meer te brengen en pakt zijn goals mee. Wat mij betreft is hij op dit moment gewoon eerste keus. Gebaseerd op vorige prestaties vind ik John en Afellay daarna de kwalitatief gezien beste spelers.

Daarom de beste kandidaten. Of het de beste keuzen zijn hangt altijd af van de vorm

24 januari 2014 om 14:12

Depay is een egoistisch mannetje net zoals robben
Nu gaat robben tenminste 9 van de 10 keer zijn mannetje voorbij, Depay zie ik nauwlijks zijn mannetje voorbij gaan

24 januari 2014 om 14:21

Waardeloos was misschien wat overdreven ja, maar het is geen wonder dat er zoveel kritiek is op Matavz en Locadia. Bij PSV staan de spitsen ook buitenspel omdat Depay altijd op goal wil schieten. Als je soms ziet dat hij van 40 meter die bal op goal probeert te rossen dan moet toch eens iemand in dat team zeggen dat hij een keer normaal moet doen.

Hij kan goed schieten en pakt zo wel eens een goaltje mee, maar of dat in het belang van het team is is nog maar de vraag. Ik denk dat PSV veel meer rendement uit hun spel kunnen halen als bijvoorbeeld Depay meer in dienst van het team gaat spelen in plaats van altijd voor eigen succes te gaan.

24 januari 2014 om 14:28

@viswinkel

van persie is passé in het nederlands elftal gewoon huntelaar opstellen. van persie heeft 2 eindtoernooien bagger gepresteerd the hunter kan het echt niet slechter gaan doen

24 januari 2014 om 14:45

Afellay in Oranje in net zo n egoist als Depay maar trekt nog vaker naar binnen..

24 januari 2014 om 14:58

Van Persie passé?? Hahahahahahahahaha ik kom niet meer bij.. Topscorer van oranje en 1 van de beste spitsen ter wereld

24 januari 2014 om 15:38

@ajaxrick

Ik mag hopen dat je door je Ajax bril kijkt en niet objectief anders heb ik aardig te doen met je, haha hoe kan je zoiets zeggen

24 januari 2014 om 15:42

Van persie passe, depay en robben egoïsten, lekker niveau hier weer op voetbalzone. Moderne buitenspelers gaan niet meer alleen buitenom en geven een voorzet! Hun kracht is juist dat ze zelf kunnen scoren en een voorzet kunnen geven. Kijk naar neymar, Ronaldo, hazard enz. Als ibi de komende maanden wedstrijd fit kan worden is hij zeker niet kansloos voor de wk- selectie!

24 januari 2014 om 15:52

als narsingh fit is dan is hij de beste vleugelspeler van nederland, zijn voorzetten komen bijna altijd aan, waardoor een van persie die bal makkelijk kan inschieten. ik schat narsingh hoger in als lens hoor, jermain lens heeft soms van die aggresieve buien waardoor hij zichzelf compleet verliest, zoals bij feyenoord -psv dat incident met mathijssen weetje nog ?
narsingh is mentaal ook sterker, na robben zie ik hem graag bij oranje.

Gewoon weer op nul beginnen en er vol voor gaan. Hopelijk komt hij weer aan veel spelen toe want dan kan ie teminste meer naar het WK

24 januari 2014 om 13:39

Veel aan spelen toe komen? Dat zal wel meevallen, misschien mag in de onbelangrijke wedstrijden soms eens invallen. Messi, Neymar en Sanchez spelen sowieso altijd. Dan staan Pedro en Tello ook nog voor hem in de pikorde. Dan zal Afellay de concurrentiestrijd met Traore en Dongou aan moeten gaan.

Naar het WK zie ik hem eerlijk gezegd niet gaan. Dan zie ik liever een jonge jongen als Depay, Boetius of John (als hij bij HSV lekker uit de verf komt). Ik persoonlijk vindt deze drie talenten in potentie allemaal beter dan Afellay.

24 januari 2014 om 13:42

Inderdaad. In potentie. Wk is geen training...

24 januari 2014 om 14:01

Ik zie liever de spelers in oranje die op dat moment de beste zijn. Potentie daar ga je niet mee winnen.. En affelay heeft al laten zien dat ie een topspeler is. Maar hij heeft ook vorig ek laten zien dat we niet echt op m kunnen bouwen: speelde erg slecht.. misschien hopen dat hij verhuurd kan worden aan een andere club zodat ie op een hoog niveau zn normale vorm kan terug krijgen. Bij barca weinig kans op minuten..

24 januari 2014 om 16:24

@ Jese R & theojanssen

Dat is het helaas wel, komende WK zal gewoon een training worden. Want als je de groepsfase overleefd (wat je nog maar moet zien). Dan lig je er sowieso in de 8e finale uit tegen Brazilie. Ik denk dat je de komende WK wel dus gewoon als een soort training moet zien.

Daarbij heb ik gezegd dat Depay, Boetius en John in potentie beter zijn. Nu vind ik hun gelijkwaardig aan Afellay. Dan zie ik liever jongens erbij die nog toekomst hebben in Oranje.

theojanssen, je zegt dat Afellay heeft laten zien die ie een topspeler is, dan vraag ik me af: wanneer dan? Het enige wat hij mij heeft laten zien is dat het juist geen topspeler is. Ik vind Afellay een zwaar overschat renpaard met een iets bovengemiddelde techniek met daarbij een heel verrot karakter, een jongen die naast zijn schoenen loopt.

Ik blijf dit een hele goede speler vinden. Kan zeker ook belangrijk zijn voor het Nederlands elftal. Hopelijk kan hij een paar potjes mee pakken komende tijd. Zit even niet helemaal scherp met wie er op zijn positie allemaal rondlopen bij Barca?

24 januari 2014 om 13:43

Hij is al zo lang geblesseerd dat ik niet meer weet op welke positie hij speelt
Maar alles posities zijn veel te goed bezet voor Affelay..
Voor de links en rechtsbuiten hebben we Neymar Alexis Pedro Tello en ook Iniesta nog voor de linksbuiten. Op het middenveld gaat hij het ook niet halen van Iniesta en Fabregas.
Zal het moeten hebben van korte invalbeurten denk ik, want de onbelangerijke bekerwedstrijden zijn ondertussen ook bijna allemaal gespeeld.

24 januari 2014 om 18:48

Affelay is beter dan neymar hoor.
Heeft wel veel minder gekost dus zal die nooit de voorkeur krijgen.
Poersoonlijk vind ik pedro ook beter dan neymar maar de eigen jeugd krijgt ook bij barca niet de voorkeur dus speelt neymar.

25 januari 2014 om 16:53

sergio roberto.

jy hebt wel grootte praatjes he. je zegt net ja maar alle posities zijn veel te goed bezet voor afellay. kind afellay is sws een paar klasse's beter dan roberto. song is geen steek beter als afellay, song vertraagt het spel alleen. afellay versnelt het spel . heeft veel meer acties,dreiging,beter passing,beter schot. kortom allemaal punten waarin afellay beter is.

over roberto gesproken, afellay heeft veel meer laten zien dan roberto. heeft veel meer ervaring, en is nog eens veel beter dan jou idool.

ik ben er zeker van dat afellay erop gebrand is om te laten zien wat hij in huis heeft. na zo veel blessures kan het niet anders.

25 januari 2014 om 17:34

Messi is mijn idool.
Affelay mag dan beter zijn dan Song, wat trouwens niet te vergelijken valt want Song is een defensieve middenvelder..? Of wou je Affelay daar zetten slimmerik?
Verder heb ik Sergi Roberto helemaal niet genoemd in mijn betoog dus hoef je hem er ook niet bij te halen, ik had het over de concurrenten van Affelay, en jij haalt er spelers bij die zijn concurrent niet zijn. Leer eerst iets van voetbal voor je hier de grote man komt uithangen. En sorry dat ik niet zo'n fan ben van jouw grote idool

24 januari 2014 om 13:43

Als hij wordt gezien als buitenspeler, dan zijn dat Neymar, Sanchez, pedro en eventueel ook Tello. Dan zal hij dus nog aan de bak moeten wil hij speelminuten maken. Maar zou misschien wel een optie zijn als backup voor xavi en iniesta, kan niet zeggen dat sergi roberto tot nu toe echt overtuigd.

Ik zie Afellay echt nog wel bij de wedstrijd selectie komen. Zal naar alle waarschijnlijkheid gewoon zijn minuten krijgen in de minder belangrijke wedstrijden; Dit weekend zal nog veel te vroeg zijn , maar zou zomaar kunnen dat hij over 3 weken thuis tegen Rayo Vallecano als invaller binnen de lijnen komt.

Go Afellay en wordt fit, want een fitte Afellay met genoeg wedstrijdritme kunnen we op het WK denk ik wel gebruiken.

24 januari 2014 om 13:39

Over zijn voetbalkwaliteiten ben ik het met je eens maar volgens mij zit er bij die jongen mentaal iets dwars. Op het EK stoorde veel spelers zich aan zijn gedrag en mentaliteit. Ik weet niet of Van Gaal zo'n sfeerverzieker erbij wil hebben. Op het EK was het vooral van Affelay zijn kant: ooh kijk mij eens ik speel bij Barcelona en jullie dan? Dit wekte veel irritaties op en ik vindt het dan een belangrijke afweging die Van Gaal moet maken of zijn kwaliteiten zwaarder wegen dan zijn gedrag want met een WK zit je toch een maand op elkaars lip.

24 januari 2014 om 13:48

Mensen die Derksen klakkeloos na praten.. zijn die er nog steeds?

Heb je ergens een quote van een speler of trainer die deze beweringen bevestigen?

24 januari 2014 om 13:56

Afellay heeft een hele zware periode achter de rug vol met blessures, en in 2012 was hij inderdaad een beetje aan het opscheppen en kon het naar mijns inzien heel goed vinden met Robin van Persie. Zijn zelfvertrouwen heeft de laatste jaren ook een inzinking gehad , omdat zijn periode bij Schalke niet is geworden wat hij er van had verwacht, maar geloof mij ; als hij dat stukje vertrouwen krijgt en weer vertrouwen in zichzelf krijgt, verdwijnt ook de arrogantie en gaat hij weer zoals vroeger genieten van het spelletje *(wil zch te graag bewijzen, vandaar ook de arrogantie)

24 januari 2014 om 14:06

@keysersozeh

Derksen klakkeloos napraten? Deze Derksen kwam anders wel met goeie bronnen van zijn verslaggevers van internationals ik noem een John Heitinga etc. Het zogenaamde 'lek'. Tevens hebben meerdere spelers naar buiten gebracht dat ze zich stoorde aan het gedrag van de zichzelf benoemd topspeler Affelay.

24 januari 2014 om 14:07

Jij was er zeker bij he? Je weet dat je onzin aan het vertellen bent en dat je zomaar alles klakkeloos overneemt van de media. Niemand van Oranje heeft dit ooit verteld of opgemerkt.

24 januari 2014 om 14:24

Nee zeg ik toch niet. Het is niet zo maar overal in de media gekomen. Die verslaggevers zitten er continue bovenop en hebben persoonlijke contacten met die spelers wie ben jij omdat in twijfel te trekken?

Nu verkopen aan Psv. Daar heeft hij een goed verleden en zal hij zich snel thuis voelen. Niet dar ze hem nodig hebben, maar hij moet een goed halfjaar draaien i.v.m. het aanstaande WK.

24 januari 2014 om 13:41

Psv kan inderdaad nog wel een aanvallend ingestelde speler gebruiken....
Je zegt het zelf al, dus waarom zou Psv deze jongen in godsnaam moeten halen dan?

24 januari 2014 om 13:43

Ik legde het verkeerd uit.

Hij moet naar een club gaan zodat hij (hopelijk) weer fit en in vorm raakt voor het WK. Daarom lijkt mij PSV de beste keuze voor hem, omdat hij die club het beste kent.

24 januari 2014 om 13:46

Ben het wel met het eerste deel eens, alleen Psv heeft net Ruiz gehaald voor veel geld en Afellay is ook niet gratis. Zou het dus belachelijk vinden als ie naar Psv gaat. Hsv lijkt me leuke optie met v Marwijk die fan van hem is.

24 januari 2014 om 13:46

Ik vind HSV een mooie club, maar ik betwijfel of hij het niveau aankan.

24 januari 2014 om 14:37

ik betwijfel eerder of hij zich wil verlagen tot het niveau van een (inmiddels) grijze middenmoter in de bundesliga, of dat zijn ego hem nog steeds voorliegt

24 januari 2014 om 18:51

What? Kan hij het niveau van hsv niet aan?
Je hebt over affelay niet over Cuenca of tello.

24 januari 2014 om 13:42

Gebruiken kunnen ze hem wel hoor bij psv, iedere nederlandae club kan een speler met zijn kwaliteiten gebruiken. Het gaat echt zeker niet gebeuren, geen enkele nederlandse club gaat namelijk zijn salaris ophoesten.

24 januari 2014 om 13:46

Ik zie hem helaas ook niet naar NL vertrekken. Ik hoop het echt wel. Desnoods bij een rivaal van Ajax, omdat ik wel fan hem ben. Hij kan duidelijk het niveau van Barca niet aan al kan ik mij 1 zeer geweldig moment herinneren.

Namelijk in het seizoen2010-2011 toen hij de assist leverde op Messi in de CL halve finales tegen RM in Bernabeu. Waaruit Messi de 0-1 maakte en het werd toen nog 0-2, waardoor Barca de finale haalde en won van Manchester United.

24 januari 2014 om 14:08

Nou denk echt nietd at hij nu terug gaat naar psv hij kan veel beter denk ik en zo denkt hij er ook over maar komt denk ik wel te kort voor barca hij moet gewoon verhuurd worden

Jammer dat hij op het ek in 2012 niks liet zien. Hij was toen in de kwalificatie een enorm goede speler.

Hopelijk keert deze jongen terug en gaat hij schitteren in het nederlands elftal, bij barca zie ik niet echt een basisplek voor hem helaas.

Als afellay eieren voor zijn geld kiest is het beter dat hij vertrekt ook met het oog op het WK!
ik heb altijd gezegd dat ik afellay er graag bij wil hebben bij liverpool en daar blijf ik bij

Song en Montoya bakken er helemaal niks van, dus waarom Afellay niet proberen? Ik denk dat er nog rek in zit bij hem en dat heeft trainer Martino ook gezien.

Ben benieuwd

24 januari 2014 om 13:43

Song en Montoya spelen al op 2 verschillende posities, en ook nog eens 2 waar Afellay niet hoort te spelen. Snap je redenering dus niet zo?

24 januari 2014 om 14:08

Volgens mij wil hij zeggen dat als deze 2 spelers minuten kunnen maken dat Affelay dat ook moet kunnen, maar ik vind het ook geen goede vergelijking, aangezien song maar 1 concurrent heeft namelijk Busquets, en Montoya de enige concurrent is van Dani Alves.
Daar waar Affelay een 5-tal concurrenten heeft die beter zijn.

25 januari 2014 om 16:57

ja dat moet afellay ook kunnen. minuten. hoop dat hij zn ritme terugvind en roberto en song uit de basis speelt al hoewel hij sws beter is dan die twee.

als ik trainer was van barca zou ik eerder song en roberto verkopen dan afellay. afellay heeft alles wat een voetballer nodig heeft passing,snelheid,skills,schot,dribbel alleen fysiek wat minder

24 januari 2014 om 13:44

Montoya is toch een back?

24 januari 2014 om 15:31

Leg verkeerd, als die 2 ook in de basis kunnen, waarom Afellay niet? Het zijn inderdaad spelers op totaal andere positie, maar vind jij ze goed voor dit grote Barca?

Martino zet ze er wel in, dus ik bedoel er dan mee te zeggen.. de kans is denk ik groot dat Afellay onder trainer Martino zijn kansen gaat krijgen.

24 januari 2014 om 20:03

Ze staan geen basis.

Ik ben benieuwd of Martino hem nog veel gaat gebruiken. Voor Afelay is het nog mogelijk om mee te gaan naar de WK als hij weer veel gaat spelen.

Komt tekort voor de top maar bij clubs als Hsv, Stuttgart etc zou hij prima zijn draai kunnen vinden denk ik. Niks mis mee natuurlijk zou mooi zijn als hij in januari nog een transfer zou krijgen.

24 januari 2014 om 13:46

Ja dat hebben we vorig jaar gezien bij Schalke. Dat was nou ook niet bepaald een succes te noemen. Ik zou echt niet weten waar hij past. Te weinig fysiek voor Engeland en Italie lijkt me. Dus misschien een kleinere club in Spanje. Valencia, Sevilla, Malaga?

25 januari 2014 om 13:48

Ik irriteer me mateloos aan zulke mensen. Luister eens idioot als je nou eens de wedstrijden volgde van Schalke (voordat hij een blessure opliep). Was hij de beste van Schalke en liet Draxler de bank warm houden. Dus wanneer je iets zegt onderbouw het met feite bledder.

28 januari 2014 om 14:33

Dus jij vond het een succes? Jij vond dat hij echt naar behoren heeft gepresteerd bij Schalke? Voordat je iemand uitmaakt zou ik jou definitie van succes maar aanpassen, ik denk niet dat iemand die 10 wedstrijden speelt voor een club en vervolgens via de achterdeur vertrekt niet bepaald een succes is. Wat daar dan ook de reden van mag zijn.

Is het niks voor HSV? Aangezien Afellay altijd wel een beetje een lievelingetje was van van Marwijk.

24 januari 2014 om 13:47

Ja alleen gebruikte van Marwijk Afellay als linksbuiten en voor die positie heeft hij vorige week nog Ola John gehuurd. Dus daar hebben ze hem ook niet nodig denk ik.

24 januari 2014 om 13:48

Eerst maar eens kijken of hij uberhaupt nog een knikker kan raken waarschijnlijk.

24 januari 2014 om 14:06

Viswinkel,

Waarom zou hij geen knikker meer kunnen raken? Net alsof je na een blessure niet meer kan voetballen...

24 januari 2014 om 14:19

Ik kan genoeg voorbeelden bedenken ja.

Verder is hij er een jaar uit geweest en heeft hij totaal geen wedstrijdritme meer. Lijkt me niet dat een club hem dan zou willen huren.

Elia moet in vorm komen dan zal elia sowsieso meegaan naar het wk

Zonde dat zo'n goede speler nauwelijks aan spelen toekomt. Zijn carrierestatistiek is dan ook best wel treurig om te zien, en natuurlijk is hij ook een tijd geblesseerd geweest maar een veel langere periode was hij wel fit. Het is natuurlijk mooi om bij een club als Barcelona te zitten, maar ik zie hem liever 30 wedstrijden ergens spelen ipv een paar invalbeurten.

Als affelay fit is, is hij de beste optie voor de linkerflank bij Oranje

Nu maar hopen dat hij veel wedstrijden kan spelen. Affelay is een handige speler voor bij het WK. Maar als hij dit wil bereiken moet hij denk ik uitgeleend worden.

hij krijgt vast wel wat speeltijd aangezien martino graag z'n spelers fithoud en vaak rouleert.
maar hij zal heel hard moeten werken aangezien we toch op elke positie spelers hebben die fit zijn.
hopenlijk komt hij er bovenop want z'n psv tijden waren echt geweldig.

24 januari 2014 om 14:19

Elia!

24 januari 2014 om 15:27

elia is lang niet zo goed als ibi. verder ook te weinig body en te veel truckjes en ego's.
affelay kan dat ook, is snel en heeft een dodelijke passing. wat voor het nederlands elftal belangrijker is dan elia.

Leuk voor dat kind, maar ik hoef hem niet in Oranje te zien.
Lekker Boetius oproepen in plaats van Depay dan komen we d'r wel.

Bert van Marwijk...kom maar op met je belofte!!! Afellay naar Hsv, althans als Bert doet wat hij 2 jaar terug aangaf. "als ik clubtrainer wordt zal Afellay de eerste zijn waar ik aan denk...". Volgens mij zou dat beide nu goed utkomen.

Hoe zou het zijn, als Nederland de finale bereikt van het WK, Affelay de 90e min 1-0 maakt en hoe Wilders erop gaat reageren. :D Zou wat zijn hehe

Fit om op de bank te moeten zitten zeker. Als ik Affelay was zou ik om een transfer vragen.

Ja, lekker bij oranje halen. Kan hij weer de sfeer gaan verpesten samen met v Persie

Er zijn een hoop dingen gezegd over deze speler maar ik hoop nog steeds dat hij weer in vorm raak evenals Elia en beide doen het positief de laatste tijd (elia in zijn vorm en Affelay in zijn revalidatie) Als straks iedereen weer in vorm hoop ik echt op deze opstelling.

Krul
van der Wiel
Bruma
Martins Indi
Aanholt
Strootman
De Jong
Robben
Affelay
Elia
van Persie
25 januari 2014 om 14:29

Zou dit niet doen. Je mist nu wat jeugdige gretigheid. Denk dat je toch een goede mix nodig hebt van talent en gearriveerde spelers. Zou daarom linksbuiten toch echt voor Narsingh, Depay of Boetius gaan. Elia is gewoon te labiel.
Verder mooi dat Afellay weer een kans lijkt te krijgen. Is gewoon een erg talentvolle voetballer en wie weet is hij mentaal wel sterker geworden door al dat blessureleed en gaat hij iedereen nog verbazen. Is alleen wel hopen dat ie dan niet weer op korte termijn een blessure oploopt..

25 januari 2014 om 14:54

Boetuis op linksbuiten kan ik zeker mee leven hij haalt niet altijd een hoog rendement maar is elke wedstrijd wel een last voor de verdediging. Ik zie hem niet zo gauw scoren tegen een Dani Alves maar denk wel dat hij het zo'n speler lastig kan maken door de hele tijd heen en weer te rennen. Depay kan ik me iets minder in vinden met Robben en Depay op de flanken ben ik bang dat van Persie mee voor spek en bonen gaat doen. Affelay is net als Boetuis altijd wel dreigend ben heel benieuwt hoe hij ervoor staat op dit moment.

25 januari 2014 om 15:03

Met robben en depay maak je het voor v persie inderdaad wel onmogelijk eigenlijk. En denk dat Boetius het een Alves best lastig kan maken ja, is toch een erg beweeglijke speler / technisch hoogbegaafde speler. Maar zal ook erg liggen aan het wedstrijdbeeld of Alves dan vooral achter boetius aan moet of andersom.
Baal zelf wel heel erg van Ruiz nu bij Psv, want Narsingh heeft denk ik nog steeds een grote toekomst en is in potentie de ideale buitenspeler voor v Persie maar zijn ontwikkeling wordt nu gedwarsboomd.. Ben ook benieuwd naar Ibi, maar als linksbuiten bij Oranje weet ik niet. Is nou niet bepaald iemand met een goede voorzet.

Er is een kans(je) deze moet hij pakken en elke keer weer Martino laten zien wij hij is en waar hij voor staat. Elke minuut binnen de lijnen spelen als een finale. Gun het hem om een plek af te dwingen en bij de groep te zitten. Hij mag iig niet weg van Martino, dan hoop ik maar dus dat hij wat minuten krijgt!

Moeten we Afellay eerst niet eens even zien spelen na anderhalf jaar voordat iedereen hier al begint te roepen dat het NU AL de beste optie is voor linksvoor?

Snel (wedstrijd) fit raken. En pieken op het wk :-)

Is Puyol opnieuw geblesserd, wat heeft hij nu dan? Na dit seizoen stopt hij er mee; ben er zeker van.

25 januari 2014 om 14:01

Nog steeds pijn he die goal van hem tegen arsenal en die beslissende assist tegen real

Affelay kan de top wel weer halen als hij fit is

heb reacties niet allemaal gelezen......maar robben is uiteraad nr1 voor links. mits fit....

25 januari 2014 om 14:25

Robben speelt op rechts Morgan.
Links speelt normaal Lens of Depay.

Ik vind Boetius en Depay op dit moment gewoon veel beter dan Affelay. uit

25 januari 2014 om 15:32

Ja het zou gek zijn als je ze nu niet beter zou vinden want hun spelen en afffeley niet dus daarom kan je ze nu niet vergelijken met elkaar tenZei je bedoeld dat zij nu beter zijn dan dat ibii was haha want dan kan je beter je mond houden

Affelay gaat niet slagen bij Barcelona, het lijkt mij verstandiger als hij een andere club zoekt. PSV zou hem nog goed kunnen gebruiken. Want daar op de bank zitten is gewoon verspilling van zijn talent en die wedstrijdjes die die dan mag spelen zijn ook niet de moeite waard. Hij zit nu misschien wel bij de selectie maar als ze straks de CL finale mogen spelen zie ik Affelay echt niet mee gaan.

Ik hoop dat hij afmaakt bij barca en nl elftal. En ik denk dat hij nu nog meer gebrand is om het te maken om alle monden te snoeren. En haat als mensen zeggen dat het te hooggegrepen was voor hem terwijl ze ook zijn eerste seizoen hebben gezien vandaar dat je weet dat ze gewoon haters zijn.

Ik hoop het beste voor de jongen, het is vreselijk om in zo'n situatie te belanden als deze jongen. Hij moet gewoon alles geven wat hij kan en hopen dat hij zo veel mogelijk speeltijd krijgt en als hij vindt dat hij niet genoeg krijgt moet hij vertrekken.

25 januari 2014 om 20:44

Mooi gesproken.

Iedereen in de selectie steunt hem en gunnen hem wat minuten; Iniesta kwam nog met mooie worden.

Hoop voor hem dat hij genoeg minuten maakt en mee kan naar het WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren