barcastyle
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 15 juli 2011
  • barcastyle
  • 122 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 5.429
  • 29 jaar (12-12-1989)
  • groiningen
Persoonlijke berichten
23 april 2013 om 14:35
#2

Een Gloryhunter/barcafan die roept dat Real Madrid vaker de scheidsrechters mee krijgt? Kijk jij wel naar de wedstrijden van Barcelona? Met jullie duikersteam foppen jullie alle scheidsrechters. Ik zeg niet dat Real Madrid nooit de scheidsrechters mee krijgt, vooral in de Champions League kregen we ze vaak mee. Maar in de competitie is daar geen sprake van, ook de afgelopen jaren zijn kregen jullie altijd hulp van de scheids zie Kuipers vorig jaar en Webb en alle andere Spaanse scheidsrechters. Maar dat weet jij niet want jij hoort ook bij die andere Gloryhunters/barcafans.

14 juni 2013 om 10:31
#3

welke styl...? De Fc Bayern Bedoel je

18 augustus 2013 om 20:33
#4

in de bundesliga zijn er ook genoeg teams die niet kunnen voetballen. vorig jaar won bayern ook met 3-0 4-0 5-0. dus dan steld te bundesliga ook niks voor. bayern die koopt alles weg bij de concurrentie enz enz. dus alsjeblieft hou je mond als je niet eens een zinnige comment kan plaatsen. meeste mensen zijn gewoon lekker voetbal aan het kijken. levan te kan er niet aan doen dat barca een goede avond heeft. barca zou ook in de bundesliga de slechtere clubs zo weg spelen. je komt alleen maar provoceren . heb je niets beters te doen? je hebt vast een triest leven.

Wat lul je nou over alles kopen van de concurrentie. Wat heeft dat met het niveau van de clubs te maken? Is een Dortmund bijv slechter geworden omdat Gotze weg is?

Alsof ze in Spanje niet van de concurrenten kopen?

Barca:
Alves - Sevilla
Adriano - Sevilla
Villa - Valencia
Jordi Alba - Valencia

Real Madrid
Isco - Malaga
Illarramendi - Real Sociedad

Oh nee wacht dit is zeker niet concurrenten leeg kopen? En Barca zou echt niemand in de Bundesliga met zilke cijfers weg spelen. Het niveau is er gewoon beter en de tegenstand is beter. Daarnaast hebben de spelers in Duitsland over het algemeen een betere conditie en zijn ze fysiek sterker. Laat Barca een heel seizoen daar spelen en ze zullen aan het eind van het jaar talloze blessures hebben omdat het niveau van trainen en wedstrijd spelen zwaarder is.

5 november 2013 om 12:12
#5

Mensen zoals jij zijn een schande. 'glory hunter'

15 februari 2014 om 22:20
#6

'is het niet bedtijd voor zulke kinderen zoals jij?'

Haha, ik neem aan dat ik ouder ben dan jou.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 15 september
Christian Eriksen is niet van plan om in te gaan op het aanbod van Tottenham Hotspur om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren