Big K.R.I.T.
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 3 januari 2013
 • Big K.R.I.T.
 • 86 punten
 • Lid
 • Waarschuwing
 • 777
 • 31 jaar (5-5-1991)
 • Montevideo
 • Geneeskunde
 • Voetbalfan
 • 3
Persoonlijke berichten
25 juli 2013 om 21:17
#1

Ik lees net je reactie op het Benzema artikel, en zag je naam, net nadat ik weer dit: http://rapgenius.com/asher-roth-females-welcome-ly... nummer had geluisterd. Big K.r.i.t. en references, altijd op toevallige momenten.

30 juli 2013 om 19:37
#2

Country shit, hometown hero, viktorious

Aangepast op 1 augustus 2013 om 17:22 door Krisye7.

1 december 2013 om 23:38
#4

Hahahha jullie zijn grappig he

16 december 2013 om 16:57
#5

Ja dat klopt, zie hem graag komen vanwege zijn kwaliteiten maar ik vind het persoonlijk een wat overbodige speler gezien de spelers die we nu al hebben op het middenveld. Ik begrijp niet goed wat de plannen van Conte zijn en 15 miljoen is wat veel voor een speler die ze op de bank gaan zetten en zo nu en dan gaan laten invallen of starten.

Aangepast op 16 december 2013 om 16:58 door IlPinturicchio.

19 december 2013 om 22:10
#6

Montevideo Hoe kom je daar te wonen als ik vragen mag?

19 december 2013 om 22:31
#7

Hahaha, maar was het voor school of is het gewoon een grapje?

19 december 2013 om 22:42
#8

Hahahahahha, you bastard! Nog nooit van gehoord eerder, maar kom dan ook niet uit de buurt van Rotterdam

19 december 2013 om 23:02
#9

Ja jammer inderdaad, maar afgelopen zondag zag ik weer wat hoop. Ik denk dat we met de terugkeer van Wijnaldum in ieder geval wel weer een leidertype hebben, deed het tot zijn blessure erg goed. Maar zoals je zegt, iedere ploeg maakt het mee. Zondag afsluiten tegen ADO en het nieuwe jaar met frisse moed beginnen in Amsterdam, altijd leuk

19 december 2013 om 23:42
#10

Hoop ik ook, heb er het vollen vertrouwen in. Wie er kampioen wordt maakt me vrij weinig uit, gaat mij er alleen maar om hoeveelste positie PSV terecht komt

20 december 2013 om 00:05
#11

Pfff.... anders ik wel, maar houd helaas nooit op vrees ik.

6 januari 2014 om 21:44
#12

Druk bezig!

6 januari 2014 om 22:18
#13

Dat filmpje ken ik al heel lang was zelfs weggehaald van youtube en toen op vimeo gezet. Maar toch bedankt. Het was toen zelfs in 2 parts opgedeeld.

Aangepast op 6 januari 2014 om 22:21 door .

11 februari 2014 om 18:51
#15

ja, jij?

11 februari 2014 om 19:53
#16

Haha, van waar die vraag?

Dat was ver ver ver voor mijn tijd, maar heb wel dingen over hem gelezen. Goed dat hij Albanie vrij wou blijven houden etc. met hem was er toch wel vooruitgang met bijv. minder analfabetisme en vrouwenrechten. Maar had het land wel flink geïsoleerde volgens mij het meest geïsoleerde land van Europa.

11 februari 2014 om 19:54
#17

Twee gevoelens dus over.

11 februari 2014 om 20:54
#18

Bij Hoxha was het denk ik ook naar zijn hoofdgestegen maar niet zijn eigenvolk vermoorden maar door alles alleen als land te willen doen. Geen contact met andere landen etc. wat toch wel belangrijk is voor handel, kennis delen etc. . Hij probeerde Albanie niet afhankelijk te maken van landen maar deed dat gewoon teveel.

24 februari 2014 om 22:25
#19

Ja, dat is Cristian Cédres op mijn achtergrond. Hij doet het dit jaar goed bij de Juvenil A al had ik verwacht dat die dit jaar echt de topspeler van het team zou worden en dat is die jammer genoeg (nog) niet. Maar hij is wel één van de betere spelers en is ook beslissend met goals of assists. De ontwikkeling die hij vorig seizoen doormaakte zie ik dit seizoen jammer genoeg nog niet.

Met Benavente is het een beetje vreemd en ik weet ook totaal niet wat er aan de hand is. Ook veel jeugdvolgers die ik op Twitter volg weten niet wat er gaande is. Benavente heeft sinds 17 november 2013 geen minuut meer voor Castilla gespeeld. En hij zat 21 december voor het laatst bij de selectie. Hij heeft wat blessures gehad maar om een of andere reden speelt hij momenteel niet.

Echt verschrikkelijk jammer want Benavente was geweldig in de Juvenil A (U-19 team) vorig seizoen. Hij scoorde iets van 22 keer en gaf 23 assist als middenvelder, al speelde die soms ook op de rechtervleugel. Was ook beslissend in de finale van de Copa del Rey Juvenil (copa del Rey variant voor U-19 teams) met 2 goals en 1 assist. Real Madrid won de finale met 4-0 van Athletic Bilbao.

Die voorhoede zou geweldig zijn. Tsjah, ik denk nog steeds dat Morata kan slagen bij Real Madrid. Die jongen scoort er echt op los bij de Spaanse jeugdelftallen en ook in de jeugd. Jammer genoeg speelt die echt slecht als die dit seizoen de kans krijgt. In tegendeel tot Jesé die het echt laat zien en beslissend is met zijn goals, assists of veldspel.

De beste optie lijkt mij om Morata te verhuren aan een team waar hij eigenlijk zeker is dat hij een basisplaats heeft en het vertrouwen krijgt. Ik heb het gevoel dat Morata denkt dat hij niet echt het vertrouwen krijgt en daarom wil die zich zo graag bewijzen dat die juist erg slecht speelt. Ondanks dat die natuurlijk wel gewoon het vertrouwen van Ancelotti krijgt.

Alleen het probleem is als je Morata verhuurt je alleen dan Benzema als spits hebt. En dan zal er een spits worden aangetrokken en ik weet eigenlijk zeker dat het dan een grote naam zal zijn. Dus dan heeft Morata eigenlijk al geen kans meer of hij moet zich echt stormachtig ontwikkelen.

Ik wil zo graag jongens als Morata, Carvajal en Jesé slagen. Echt Madridista's in mijn ogen.

Aangepast op 24 februari 2014 om 22:32 door Chimaera.

28 februari 2014 om 00:38
#20

Als ik één moest kiezen zou het de spits Juanjo Narváez zijn. Die heeft zich dit seizoen echt geweldig ontwikkelt. Ik weet de exacte cijfers niet meer maar hij heeft dit seizoen al over de 20 goals. Sterk aan de bal, goed schot en een echt killer voor de goal. Hij speelt soms ook met Real Madrid C of Castilla mee.

Inderdaad, ik ben het met je eens over Benavente. Ik dacht echt dat dit zijn seizoen zou worden om door te breken. Maar dat is het juist helemaal niet. Hij speelt helemaal niet, erg jammer. Hij is 'al' 19 ,word 'al' 20 op 19 mei en heeft zijn debuut voor het eerste nog niet gemaakt.

Tsjah, ik weet het ook niet met Morata dit seizoen. Hij wil zich volgens mij gewoon zou graag laten zien dat het juist helemaal niet wil. Erg jammer want over talent beschikt die zeker. Dat zag je al bij Castilla en de Spaanse jeugdelftallen.

Echt helemaal eens met je stuk over Carvajal. Hij blijft maar rennen, echt niet normaal. Aanvallend vind ik hem erg goed, verdedigend ook gewoon stabiel. Al staat die soms nog wat verkeerd gepostioneerd. En je hebt helemaal gelijk over dat wild inkomen. Dat is iets waar die aan moet werken, soms wil die gewoon te graag en maakt die een overtreding terwijl het niet nodig is. Maar dat zal inderdaad wel goed komen als die ouder wordt en meer ervaring krijgt.

28 februari 2014 om 00:38
#21

Jaa, echt geweldig dat er weer jeugdspelers doorbreken. Ik vind dat we goed op weg zijn maar als je echt stappen wil zetten de jeugd moet Pérez toch echt weg als president. Die is zo gefixeerd om ieder jaar maar weer spelers te halen terwijl het niet eens hoeft. Een Bale is natuurlijk een goede speler maar voor 100 miljoen? En terwijl je met Jesé één van de Spaanse talenten hebt die daar kan spelen. Onnodig in mijn ogen.

Jammer genoeg heb ik la Quinta del Buitre niet live kunnen meemaken. Maar ik heb er wel beelden van gezien. Wat een team was dat, geweldig dat team zoveel jeugdspelers had en daarmee successen behaalde.

José León ben ik totaal niet gecharmeerd van. Hij werd uitgeroepen tot speler van het toernooi op een toernooi voor Spanje U-19. Ook werd die uitgeroepen tot beste verdediger van de Otten Cup in Eindhoven dit jaar. Erg trage verdediger die ik verdedigd niet goed vind. Aanvallend vind ik hem wel goed.

Jaime Sanchez ben ik wel gecharmeerd van. Fysiek sterk, verdedigend goed en staat vaak ook goed gepositioneerd.

Mario Hermoso vind ik gewoon een 'normale' back. Niet slecht maar ook niet heel erg goed. Gewoon een goede selectiespeler voor de Juvenil A.

Ik ben wel gecharmeerd van Jaime Sanchez maar ik denk niet dat het een topper gaat worden. Hetzelfde geldt voor Jose Leon en Mario Hermoso.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 11 augustus
Hakim Ziyech is het wachten op AC Milan zat en staat voor een definitief vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren