Viswinkel
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 5 februari 2012
  • Viswinkel
  • 123 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.505
  • 29 jaar (18-11-1991)
  • Friesland
  • Professioneel bierdrinker
  • 4
Persoonlijke berichten
30 september 2012 om 10:08
#1

Inderdaad, hopelijk wil Preud'homme nog terug komen als hij zijn geld verdiend heeft in de woestijn.

Gelukkig hebben we een breed team want het is nog belangrijker dat we punten pakken tegen de kleinere clubs maar dit zijn eigenlijk wel 6 punten duels. Ik denk dat spelers zoals Chadli en Tadic hier ook niet tevreden mee zijn. Ik denk dat hier nog wel lang over gediscussieerd wordt richting de volgende topper en dat het dan wel wat anders zal zijn.

2 januari 2013 om 15:30
#2

Hij staat niet op het veld, hij doet binnen in het trainingscomplex in Hengelo fitheids- en conditietrainingen in afwachting van een eventueel akkoord met Al-ahli.

27 januari 2013 om 16:41
#3

Ik had het niet over het hele seizoen, maar over deze wedstrijd waar Twente grote delen erg matig was. Net als het hele seizoen overigens. Maar inderdaad kunnen jullie teren op genoeg punten die binnengehaald worden. Vond het gewoon een beetje een onnodige reactie van je, net als mijn reactie misschien onnodig was tegen jou.

6 maart 2013 om 14:01
#4

Dat weet ik niet, dat is waarschijnlijk ook niet zo, mijn voorbeeld was hypothetisch bedoeld. Het gaat erom dat geen van die rekenwonders rekening mee houdt dat er ook moet worden afgelost.

Bij mijn weten is de lening die de gemeente Eindhoven heeft afgesloten aflossingsvrij, men hoopt in de toekomst de grond te kunnen herontwikkelen (hiervoor moet eerst het stadion verdwijnen) om met de opbrengst daarvan de lening te kunnen aflossen. Het probleem zit hem in het feit dat geen enkele vastgoed analist kan vertellen wat deze ontwikkeling gaat kosten en hoeveel het opgaat brengen, in het beste geval verdient de gemeente er iets aan, in het slechtste geval gaan ze voor tientallen miljoenen het schip in. Daarom was er ook geen commerciële partij te vinden die interesse had in deze transactie en dat is ook waarop het onderzoek van de EU zich waarschijnlijk zal toespitsen, wie koopt er nou grond waarop een gebouw staat dat niet onder de transactie valt?

8 maart 2013 om 18:01
#5

Wat kost een goede hengel bij je?

19 mei 2013 om 15:06
#9

wat ben jij een naar vervelende mannetje zeg..
9/10 posten zijn provocerend en uitdagend..

20 mei 2013 om 10:05
#10

terecht dat twent scoorde? eerlijk gezegd vond ik dat niet. maargoed,geen van beide verdiende het.
de enige ploeg in de payoff die het verdiend is utrecht..(ben grunn supporter)
armzalig spel van twente,met zoveel talent. geen echte kans gecreeerd.
de 1-0 afstand schot.
grunn had eerste helft betere kansen,jammer dat maaskant er voor koos om de 2de helft zich in te graven,en de 1-2 te verdedigen.
wat met de kwalitijt van de fc vragen om moeilijkheden is.

maar leg mij eens uit,waarom twente zonodig de uefaleague inwil?vorig jaar lieten ze toch duidelijk weten dat het maar een waardeloos toernooi,is wat alleen maar extra krachten kost,en stellen ze een b elftal op?
of is dat de mentaliteit van de tukkers? kansloos uitgeschakeld worden,en dan het toernooi afkraken?

als ik als ploeg zulke uitspraken zou doen,zou ik mij schamen nu om utrecht de kans op europees voetbal te nemen,,,,,een ploeg die er wel 200% voor zal gaan.
dus hoop ik dat utrecht doorgaat.
een ploeg als twente is een schande voor het nederlands voetbal,,,zelfde geld natuurlijk voor psv

24 mei 2013 om 18:16
#12

Omdat je op dit forum zo lacherig doet over Ajax, begin ik mij af te vragen of jij wel weet waar je over praat. Ik zal je de basiskennis eens voorleggen: Er zijn 2 soorten clubs, 1 soort die prijzen pakt en 1 soort die dit niet doet. Dit is gelijk het verschil tussen Ajax en Vitesse/twente/ etc.

Prijzenkast Ajax:

- Europacup I / Champions League: 4 keer
- Europacup II: 1 keer
- Uefacup: 1 keer
- Wereldbeker: 2 keer
- Europese supercup: 3 keer
- landskampioen: 32 keer
- Knvb beker: 18 keer
- Johan Cruijff schaal: 7 keer

Ik kon helaas geen info vinden over de waarschijnlijk lege prijzenkast van Twente of Vitesse.
Dus zolang de prijzenkast van die clubs niet de zelfde prijzen heeft als die van Ajax, houdt dan a.u.b. op deze clubs te vergelijken. Het slaat namelijk nergens op.

24 juli 2013 om 00:54
#13

Heb je serieus nog nooit van Bojan gehoord of deed je alsof?

24 juli 2013 om 11:42
#14

Bojan moet je wel kennen hij speelde vaak vaak in de Champions League, Cuenca kan ik nog begrijpen aangezien Tello vaker dan hem speelden.

8 oktober 2013 om 22:28
#31

Respect voor jou reacties over Levski Sofia. 100% mee eens!!!

11 oktober 2013 om 13:32
#32

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=198343

15 december 2013 om 15:46
#34

Volgens mij ben je meer met Ajax bezig dan met Twente als ik je profiel zo bekijk. Je reageert werkelijk waar op elk Ajax topic. Mooi om te zien dat je ook zo'n Ajax liefhebber bent!

23 januari 2014 om 14:48
#35

Wat praat jij een belachelijke onzin bij het Bale topic zeg....

Dat geld dat kon bij wijze van spreken beter naar Afrika. Dat was wel beeldspraak, even dat je het weet. Het gaat erom dat het een ongelooflijke dure grap is voor een speler die ze eigelijk niet nodig hebben. Di Maria deed het nog zelfs beter dan Bale tot nu toe doet en hij gaat ook niet beter doen dan Di Maria in topvorm. Vandaar dat dit ongeloofelijk veel geld is wat ze beter konden besteden, Afrika bijvoorbeeld

6 februari 2014 om 23:10
#36

@srrs, inderdaad... ik ruik jaloezie bij meneer Viswinkel. (wat een lucht trouwens..) Originele comments elke keer: "lucky Ajax". Wauw! Heb je dat helemaal zelf bedacht? Meneer slimmemansje.

9 februari 2014 om 11:13
#37

Dus jij bent de ideale schoonzoon en zal dus elk verzoek beantwoorden.. Dan zul jij elke dag doodvermoeid zijn neem ik aan? Als Twente zelfs verliest van dit Psv, dan zie ik geen enkel probleem voor Ajax. Daarmee niet gezegd dat Ajax zomaar kampioen wordt. Ajax had in die wedstrijd de eerste helft al met minimaal! 3-0 voor moeten staan. Echter hebben wij geen Tadic (daar ben ik jaloers op) die beslissend kan zijn.

Trouwens, als één iemand om een bepaalde reactie vraagt dan is het behoorlijk kinderachtig om het dan bij andere mensen ook duizend keer te posten. Dat getuigt niet van volwassenheid. Maar goed, dat duurt nog wel even voor jou denk ik.

15 augustus 2014 om 20:28
#38

Is de start al begonnen?

28 september 2014 om 16:36
#39

Lul niet dom? Vent ik woon zelf in Enschede dus ik weet echt wel hoe er over hem gedacht wordt. Lul zelf niet zo dom

5 maart 2015 om 10:51
#40

Die cijfers die ik heb gegeven kloppen.

Kan je gewoon in het jaarverslag lezen.

az.nl/nieuws/az-presenteert-jaarrekening-
2013-2014/1?catid=

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 25 juli
Noni Madueke heeft zich in de kijker gespeeld bij Crystal Palace en Leicester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren