Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Clubleiding AS Roma meldt zich maandag in Rotterdam’

Laatste update:

Rick Karsdorp staat op het punt om zijn eerste buitenlandse avontuur aan te gaan. Volgens de zaterdageditie van De Telegraaf denkt AS Roma binnen 48 uur een deal te kunnen sluiten over een transfer van verdediger naar Italië. De overstap van Karsdorp naar i Giallorossi kan Feyenoord een recordbedrag opleveren.

AS Roma denkt volgens het dagblad dichtin de buurt van de vraagprijs van Feyenoord, ongeveer twintig miljoen euro, te komen. De Serie A-club hoopt op een constructie met een ietwat lagere transfersom, die aan de hand van vrijwel zeker bonussen kan oplopen. In verband met de regels omtrent Financial Fair Play kan AS Roma niet zomaar geld uitgeven, zelfs niet na de verkoop van Mohamed Salah voor een bedrag van 42 miljoen euro aan Liverpool.

Karsdorp, 22 jaar, verlengde zijn contract bij Feyenoord in april dit jaar tot de zomer van 2021 en de clubleiding laat de sterk ontwikkelde Oranje-international dan ook niet zomaar gaan. Alleen als er een bedrag op tafel komt, waarvoor ook andere Nederlanders worden verkocht aan grote buitenlandse clubs, valt er over een vertrek van de rechtervleugelverdediger te praten, zo kreeg AS Roma te horen.

Karsdorp kreeg eerder van Feyenoord toestemming om zijn eigen voorwaarden te bespreken. Beide partijen hebben elkaar inmiddels in een contract tot medio 2022 gevonden. De vleugelverdediger brak in het seizoen 2014/15 door bij de Rotterdammers en heeft 101 officiële wedstrijden achter zijn naam.

Update zondag 25 juni 10.08 uur – ‘Clubleiding AS Roma meldt zich maandag in Rotterdam’
Technisch directeur Monchi en algemeen directeur Baldissoni reizen maandag namens AS Roma af naar Nederland om de transfer van Rick Karsdorp af te ronden. Dat schrijft Corriere dello Sport. Feyenoord hanteert naar verluidt een vraagprijs van rond de twintig miljoen euro en Roma zou volgens De Telegraaf in de buurt zijn gekomen van dat bedrag. Wanneer het vertrek van Karsdorp is afgerond, kan technisch directeur Martin van Geel handelen op de transfermarkt. Kevin Diks staat bovenaan het lijstje om de Oranje-international te vervangen in De Kuip.

Rick Karsdorp is goed genoeg voor een club als AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop eerlijk gezegd dat deze transfer niet doorgaat. Vorig jaar hebben we Bruno Peres al gekocht voor de rechtsbackpositie. Nura staat klaar om uit de Primavera doorgeschoven te worden naar de selectie. En dan hebben we uiteraard ook nog Florenzi (die momenteel wel geblesseerd is). Dus deze transfer is mijn ogen helemaal niet nodig.

24 juni 2017 om 07:24

Waar vind jij dat Florenzi beter speelt, rechtsachter of op het middenveld ?

24 juni 2017 om 07:54

Florenzi kan als back, als middenvelder en zelfs als vleugelspeler uit de voeten. Hij is natuurlijk niet een fysiek sterke verdediger, maar wel een moderne back die mee naar voren gaat. Maar ik heb eigenlijk geen voorkeur waar hij moet spelen, want zijn multifunctionaliteit is juist zijn kracht vind ik.

25 juni 2017 om 10:40

Of juist zoals bij Emanuelson een zwak punt. Die kon ook op meerdere posities goed uit de voeten, maar blonk nergens echt in uit. Is dat erg? Nee. Maar in de top dien je wel uit te blinken op de positie waar je speelt.

24 juni 2017 om 08:14

Peres is helemaal geen verdediger, Nura is vraagteken of hij ubrrhaupt wel meekan in serie A, en Florenzi is nog herstellende en zowieso groot vraagteken hoe hij terugkomt na zo'n zware blessure.Kortom: Karsdorp is wel redelijk een versterking en aanwinst.

24 juni 2017 om 11:27

Florenzi komt zeker wel terug, mogelijk niet gelijk vanaf de start van het seizoen. En Nura is een vraagteken of hij überhaupt de Serie A aankan, maar dat is bij Karsdorp niet het geval vind je?

25 juni 2017 om 12:28

@sanderkoevoets Nee dat is inderdaad bij Karsdorp niet het geval.

Speelt al enkele jaren op hoogste niveau in Nl,heeft Europees voetbal gespeeld en in International bij Oranje.

Lijkt me iets aannemelijker dat hij direct van toegeovegde waarde is dan een speler met bijna nog geen enkele ervaring op hoogste niveau..denk je ook niet?!

24 juni 2017 om 10:00

Als Roma fan zou ik super blij zijn als ik jou was. Vind het eeuwig zonde dat Florenzi op rechtsback wordt gezet. Die man moet lekker zijn creativiteit kunnen gebruiken voorin. Dan heb je met Karsdorp iemand die de aanval goed kan ondersteunen. Als Feyenoorder jammer dat hij gaat maar begrijp het volkomen.

24 juni 2017 om 10:02

Karsdorp is gewoon een hele matige back. Denk jij echt dat die het gaat redden?

24 juni 2017 om 10:10

Karsdorp een matige back? In aanvallend opzicht absoluut niet. Ken heel erg weinig backs met zo'n goede voorzet en pass. Hij krijgt niet voor niks steeds zoveel assists op zijn naam staan. Bij een ploeg die aanvallend voetbal speelt en van zijn backs echt vleugelverdedigers maakt wordt Karsdorp een hele grote, let maar op.

24 juni 2017 om 11:13

Volgens mij is goed verdedigen de eerste taak van een verdediger en niet hoeveel assists hij heeft gegeven......
Karsdorp is atletisch maar is een kip zonder kop en verdedigend niet slim. Hij is eigenlijk Willems op de rechtsback positie, die kan ook amper verdedigen maar heeft vele assits op zijn naam staan en ook mooie goals....

24 juni 2017 om 11:22

Dat is een instelling uit de vorige eeuw. Een moderne goede back doet veel meer dan alleen verdedigen en opbouwende & aanvallende kwaliteiten zijn wel degelijk van groot belang.

24 juni 2017 om 11:23

Roma moet de goals en assists van Salah vervangen. Dat kan praktisch niet op de RW positie zelfs tenzij je echt met multimiljoenen gaat smijten. Dat kan Roma niet.
Met Karsdorp haal je Assists en huis en iemand die kansen kan creeeren en iemand die beter verdedigd dat de huidige speler die op de RB positie staat.
Voor de RW zingen ook al namen zoals Berardi, Thauvin etc. Persoonlijk hoop ik op Forsberg, die kan ook prima op RW.
We zullen zien.

24 juni 2017 om 11:31

Heb jij het afgelopen seizoen wel bekeken van Karsdorp? Weet je hoeveel briljante verdedigende acties hij heeft gemaakt, op pure snelheid een spits achterhalen, counters eruit halen, schoten blokken...

24 juni 2017 om 11:35

Ja wel van belang maar als je een verdediger koopt dan kijk je niet als eerste of hij scorend vermogen heeft..... Laat hij 3 ker zijn man lopen en dekt ie niet goed, dan ben je zeker in Italie de pineut.

24 juni 2017 om 13:28

Jij hebt er echt geen kijk op. Karsdorp gaat de top halen. Aanvallend subliem en verdedigend prima. Tegen Frankrijk ook een van de weinige die goed speelde. Verder heeft hij in verdedigend opzicht ook punten gepakt afgelopen seizoen. Misschien eerst de speler zien voetballen voordat je gaat oordelen?

25 juni 2017 om 13:35

Ik zie in Karsdorp eerlijk gezegd geen versterking voor Roma. Het afgelopen half jaar was hij uitermate zwak en niet eens van meerwaarde in de Eredivisie. Hij zat op gegeven moment zelfs op de bank. Belangrijker nog, verdedigen is in de Serie A een primaire taak, en juist daarin blinkt hij niet uit.

Overigens kan Karsdorp nog stappen maken zodat hij van meerwaarde kan zijn bij een Europese subtopper, maar dan moet hij eerst in staat zijn een seizoen lang constant te worden in de Eredivisie. Zijn pa lijkt mij een verstandige man, en ik hoop dat hij zijn zoon langer in Nederland kan houden, zodat hij zijn carriere niet laat stagneren.

24 juni 2017 om 10:00

Plus Karsdorp is een matige back die het niveau nooit aankan. En daar twintig miljoen voor betalen. Uitstekend werk van Van Geel! Voor dat geld kan je een goede rechtsback kopen en steek je het grootste gedeelte in je zal.

24 juni 2017 om 10:02

Noem jij is een Nederlandse Rechtsback die beter is dan Karsdorp?

24 juni 2017 om 10:11

Wat heb jij tegen Karsdorp?

24 juni 2017 om 11:25

Ja misschien kunnen ze voor 1 miljoentje die Haps van az overnemen. Is wel een hele matige voetballer maar voor maximaal 1 miljoentje kan Feyenoord dat wel doen. MIschien met een beetje onderhandelen halen ze hem wel voor 1 of 2 ton op en das toch leuk voor op de bank als 4e backup erbij te hebben.

25 juni 2017 om 13:53

@voetbalchick, Veltman is veel beter dan Karsdorp. Veltman krijgt in Nederland een hoop ongefundeerde kritiek, maar hij had het afgelopen seizoen veruit de meeste geslaagde tackles per wedstrijd en ook een hoog interceptie percentage en was daarmee de beste verdediger van het afgelopen seizoen. De primaire taak van een verdeiger is verdedigen!

En Tete is trouwens ook beter dan Karsdorp. Arias is ook beter, maar dat is een Mexicaan dus die telt niet. En dan vergeet ik Hidde Ter Avest van Twente. Dat is ook een betere RB.

24 juni 2017 om 10:10

Meen je dit nou? Bruno Peres was bizar slecht voor ons afgelopen jaar, het is een schande als hij nog een jaar in het roma shirt speelt. Daarnaast is Florenzi geen verdediger en zoals je zegt langdurig geblesseerd waarbij we niet weten hoe hij terug gaat komen.

24 juni 2017 om 11:12

Ik wel.
Peres heeft een matig seizoen achter de rug en kan prima aan de andere kant spelen. Nura heeft virig seizoen een zware blessure gehad en we tasten nog volledig in het duister wb zijn potentie en Florenzi is helemaal geen RB. Pure nood dat redelijk werkte. Flo kan terug naar zijn normale positie.
Met Karsdorp haal je een echte RB die ook kan verdedigen itt Peres.

24 juni 2017 om 13:10

Kijk jij wel naar Roma? Florenzi is geen back en is veel beter op het middenveld, Peres is echt te slecht en kan niet verdedigen.....

Dit bedrag zou Feyenoord helpen om de ploeg weer een stap verder te brengen. Vervanger voor Karsdorp en Kuijt. Berghuis definitief binnen. Versterking voor het middenveld en een linksback.

Oftewel Troupee, Van Persie, Amrabat en Haps. Althans dat vermoeden heb ik zo.

En dan is de ploeg breder dan vorig jaar en kwalitatief ongeveer hetzelfde. Prima uitgangspositie om weer mee te doen om de titel.

24 juni 2017 om 07:56

Van persie hoeft voor mij niet Te komen , maar ja wie ben ik😂

24 juni 2017 om 08:34

Troupee en Haps zie ik echt niet gebeuren eigenlijk. Troupee heeft pas z'n contract langdurig verlengt en AZ vraagt veel te veel voor Haps (10 mlj). Maarja, waar we dan een linksback vandaan gaan halen... Ik hoop wel dat Berghuis overgenomen wordt, maar dat hangt allemaal van Watford af en zal dus nog wel even duren.

24 juni 2017 om 08:42

Troupee...dat is toch die speler die 1 helft van het seizoen in de basis bij Utrecht speelde en de 2e seizoenshelft vanwege kwaliteitsgebrek op de bank kwam? Mensen moeten elkaar niet zo napraten met de spelerslijztjes want iedereen blijft die Troupee opnoemen terwijl die echt bij lange na niet voldoende kwaliteit heeft.

24 juni 2017 om 08:48

Ik zeg ook nergens dat ie goed genoeg is. Ik zeg alleen dat ik denk dat Feyenoord bij hem gaat uitkomen.

24 juni 2017 om 09:11

Troupee is zeker niet de speler die door kwaliteitsgebrek op de bank kwam hoor... Als ie enigszins fit is speelt hij in Utreg en is dit seizoen verkozen tot speler van het jaar door de supporters

Weet niet wie jij napraat:D

24 juni 2017 om 11:32

Nee troupee is juist de
Speler die het seizoen op de bank begon maar op de momenten die hij wel speelde dat zo goed deed dat jij,mits niet geblessseerd uiteraard ; altijd speelt en werd verkozen tot speler van het jaar. NIet dat hij daarmee nou direct de kwaliteiten voor Feyenoord heeft; maar te stellen dat hij door kwaliteitsgebrek reserve kwam te staan is klink klare onzin.

24 juni 2017 om 09:39

Alleen al aan troupee en haps zou je dat hele bedrag van karsdorp al kwijt zijn, dat zie ik Feyenoord niet doen. Ze hebben daar weliswaar weer wat geld te besteden, Maar ik zie ze geen 20 miljoen aan vervangers besteden.

24 juni 2017 om 10:01

Haps kan je vergeten. Of Feyenoord moet echt willen aftikken. En dan heb je het over een bedrag van 8-10 miljoen.

24 juni 2017 om 10:16

Echt niet. Haps komt voor anderhalf miljoen. Het is me nogal verschil om te voetballen in Rotterdam of kansloos in Alkmaar.

24 juni 2017 om 11:10

Gauw vergeten inderdaad. Licht verbeterde versie van Nelom.

24 juni 2017 om 11:32

Waarom denken jullie zelf een enorm bedrag te vangen voor jullie beste back (~20mil), maar wordt er tevens gedacht dat een stabiele subtopper als AZ hun beste back voor een schamele 1.5mil laat vertrekken richting Rotterdam..?

24 juni 2017 om 11:32

3 ton maximaal. Daarnaast is Haps toch een linksback en Karadorp een rechtsback...

24 juni 2017 om 13:31

Omdat AZ een middenmotor is en die spelers nog niets bewezen hebben. Verder heeft Haps ook laten zien de nodige fouten te kunnen maken en is hij te klein.

24 juni 2017 om 13:46

AZ is geen middenmoter, dat is een van de stabielste subtoppers van de laatste jaren. Sterker nog, ik denk nieteens dat Feyenoord de afgelopen 10 jaar extreem veel meer punten heeft gehaald dan AZ. En als hij nog zo veel fouten maakt en te klein is koop je toch iemand anders?

25 juni 2017 om 10:21

Dat lijkt me inderdaad een goed plan.

Eerste seizoenshelft zag het er goed uit en daarna ver weggezakt. Ik zoou graag iemand zien die iets constanter is, want dit gaat je punten kosten. Zeker als ik de fvraagprijs van Haps hoor. Volledig uit de lucht gegrrepen..

25 juni 2017 om 10:40

Haps vind ik sowieso overbodig. Ik zou Nelom & Woudenberg verkopen en Malacia als back-up gebruiken. Ik vind Malacia een groot talent.

Als ik naar het centrum kijk dan is dat om te janken. Van Beek die al een heel jaar geblesseerd is en Dammers. Ongelooflijk dat Dammers nog niet weg is. Ik zag graag Hoogma komen aangezien hij eventueel ook nog als linksback uit de voeten kan maar hij is helaas al naar de Bundesliga vertrokken (mooie transfer overigens).

25 juni 2017 om 10:43

10(!) miljoen voor Haps? Ben benieuwd wie Nelom overneemt voor 7.5 miljoen!

25 juni 2017 om 10:48

Wat een kapsones na de 1ste titel sinds de eeuwenwisseling. Volgens mij heeft az het sinds 2002 gewoon (veel) beter gedaan dan feyenoord. Zowel Europees als nationaal.

24 juni 2017 om 13:30

Vervanger Karsdorp staat al klaar. Nieuwkoop heeft al bewezen het niveau makkelijk aan te kunnen.

25 juni 2017 om 10:32

Dat moet ik nog maar zien. Als een talent een paar keer invalt vinden mensen het leuk en wordt hij minder kritisch benaderd dan een basisspeler. Dat zag je bij Karsdorp ook. Ieder seizoen wordt er kritischer naar je gekeken en logisch.

Nieuwkoop heeft het nu een paar keer goed gedaan maar liet het ook een paar keer goed afweten. Ik vind het nog te vroeg om te concluderen dat hij ''makkelijk'' het niveau aan kan.

Ben ik nu de enige die zich afvraagt of Karsdorp wel goed genoeg daarvoor is? Natuurlijk doet hij het goed bij Feyenoord, maar hij is zo vaak weliswaar kortdurend geblesseerd dat ik me afvraag of hij fysiek niet te kort komt. Hij zal met de jaren wel sterker worden, maar als ik veel Nederlandse spelers zie in het buitenland dan is het eerste wat opvalt dat ze snel met blessures kampen. Jongens als Strootman en van Ginkel bijvoorbeeld. Dat is geen kwestie van pech, maar van niet toe zijn aan een stap hogerop.

Maar Feyenoord heeft het geld inderdaad nodig om de selectie te versterken.

24 juni 2017 om 07:46

Ik ook hoor. Ik ata echt te kijken van deze transfer. Karsdorp is een prima back die zich goed ontwikkelt. Maar om hem nu binnen te halen als grote transfer? Het einde van het seizoen lag hij er steeds uit met blessures en als hij meedoet viel hij enorm tegen. Die jongen heeft eigenlijk nog wat tijd nodig in de eredivisie.

24 juni 2017 om 08:01

Sterker nog, in de kampioenswedstrijd tegen Heracles kreeg Nieuwkoop de voorkeur. Dus nu dat je Karsdorp kan verkopen voor een dergelijk bedrag moet je het doen. Of het voor Karsdorp een goede zaak is moet je maar afwachten.

24 juni 2017 om 08:14

Nieuwkoop kreeg de voorkeur omdat Karsdorp nog niet 100% fit was.
In de wedstrijd ervoor -tegen Excelsior- kwam hij terug van zijn tegen Ajax opgelopen blessure.
Van Brockhorst wilde in die laatste wedstrijd geen risico nemen.

24 juni 2017 om 08:40

1 blessure die hij tegen Ajax opliep.

24 juni 2017 om 10:17

'Het einde van het seizoen lag hij er steeds uit met blessures'

Hij is 1 keer geblesseerd geweest en heeft toen drie wedstrijden gemist. Laten we nou niet gaan overdrijven.

24 juni 2017 om 08:30

Vaak (kortdurend) geblesseerd? Hij heeft er dit seizoen 30 Eredivisie wedstrijden op zitten. Hij miste dus eigenlijk alleen de laatste wedstrijden, na z'n blessure bij Ajax (dacht ik). En een keer een blessure kan, natuurlijk. In Rome zal hij alleen nog maar verder aansterken en nog beter werken aan z'n verdedigingskwaliteiten. Want z'n ongelooflijke drive en aanvallende spel heeft hij in ieder geval al wel.

24 juni 2017 om 08:35

Hij zal wellicht aanpassingsproblemen hebben en moeten wennen aan het voetbal daar. Maar daarvan wordt hij alleen maar beter. Komt wel goed.

24 juni 2017 om 09:42

Vraag me ook af of hij er klaar voor is maar snap dat hij zou willen gaan. Voor Feyenoord ook gewoon een prachtig transferbedrag. Overigens je stukje over blessures ben ik het niet mee eens. Strootman die in een duel zijn knie verdraait en daardoor bijna 2 jaar eruit ligt noem ik pech, of misschien een zwakkere knie. Heeft niet veel te maken met of je er klaar voor bent. Karsdorp is overigens niet zoveel geblesseerd geweest toch?

24 juni 2017 om 10:27

Met afstand de beste rechts-(of links)back van de eredivisie en deed het in die paar wedstrijden voor oranje erg goed. Daarnaast zijn spelers als hij zeldzaam in de markt en dus duurder.

24 juni 2017 om 11:15

Je noemt nu twee voorbeelden van spelers die kampten met zware knieblessures. Iets dat zomaar kan gebeuren op elk niveau met elke speler. Of was Zlatan ook niet fit genoeg?

24 juni 2017 om 11:35

Ik denk dat hij wel mee kan. Maar daar kom je alleen achter door er daadwerkelijk te gaan spelen. Dus wat is het probleem? HOedt en DE Vrij komen ook prima mee in Italië .

24 juni 2017 om 12:56

Strootman heeft in feite maar één echte blessure gehad en dat type blessure is voornamelijk wel een kwestie van pech. En zelfs dan, Robben is ook voortdurend geblesseerd maar we kunnen nou niet echt stellen dat hij tekort komt voor het hoogste niveau.

24 juni 2017 om 22:41

Hoeveel wedstrijden heeft ie gemist dan door blessures??

Ik vind het aan de ene kant jammer dat deze jongen nu al vertrekt. Als hij nog een jaartje zou blijven en zou schitteren zag ik hem wel naar arsenal vertrekken als vervanger van bellerin. Maar aan de andere is het ook wel goed dat hij verkocht wordt. Nu krijgen we een hartstikke mooi bedrag voor Rick en zijn vervanger staat al klaar (Nieuwkoop) . Stel dat hij nog een jaartje zou blijven en het wordt een gevalletje Willems dan blijft er helemaal niks meer over van zijn transferwaarde. Ik wil niet zeggen dat ik Willems niet goed vind. Dat zeker niet . Maar eerlijk is eerlijk jetro was een jaartje of 2,3 geleden veel beter dan nu.

Leuk voor die jongen. Als hij een basisplaats weet te veroveren kun je eigenlijk ook niet meer om hem heen en moet Veltman op de bank gaan plaatsnemen bij Oranje. Hij mag Fred Rutten wel gaan bedanken zeg, we weten niet wat er van hem was geworden als hij middenvelder was gebleven. Feyenoord houdt er een bedrag aan over wat ik nooit zou betalen voor hem, maar ik kan wel begrijpen dat Feyenoord dit bedrag vraagt

Snap niet waarom AS Roma hem zo dolgraag wil.
Beginnen met 10 miljoen en nu al naar 20 miljoen.
Lijkt wel of ze wanhopig zijn.
Niet dat Karsdorp slecht is, maar 20 miljoen is wel erg veel. Zeker voor een verdediger.

24 juni 2017 om 10:13

beginnen met 10 miljoen ?
ik denk oprecht niet dat Feyenoord Uberhaupt was gaan onderhandelen als dat scheintje geboden was.

er is in de media een hoop onzin verkondigd.
overigens zie ik ook niet in hoe Karsdorp rond de 20 miljoen waard zou moeten zijn (eerder 11/12)

maarja vraag aanbod he, redelijk jong,maar toch ervaren snelle sterke grote backs met een goede voorzet. die zijn zeldzaam, dus duur

24 juni 2017 om 10:30

Dus 10 miljoen is een schijntje maar hij is 11/12 waard?

24 juni 2017 om 11:38

Ach heb al zat verdedigers de afgelopen weken voor 20-30-40-50 miljoen van club zien veranderen dus dan is 20 voor Karsdorp gewoon heel marktconform . Goed dat Feyenoord eens een keer wat harder onderhandelt

24 juni 2017 om 12:56

15 en 5 bonussen lees ik op de italiaanse sites. Het is niet eens bekend hoe die bonussen geactiveerd zullen worden, dus ik zie niet in waarom iedereen al van 20 uitgaat?

Noem me een calimero of wat dan ook maar ik vind het bizar hoe spelers als Karsdorp opeens een "matige back" worden genoemd hier. Veel beter dan wat we nu hebben op die positie. Daarnaast zijn goede rechtsbacks zeldzaam tegenwoordig, dat gecombineerd met de huidige transfersommen en 20 miljoen is wat mij betreft minimaal.

24 juni 2017 om 10:14

vind je dat minimaal? Roma mag ook wel 25/30 betalen hoor haha vind ik niet erg :P

24 juni 2017 om 10:29

In Engeland haal je voor 20 miljoen voor een 22 jarige rechtsback geen eens een basisspeler.

24 juni 2017 om 11:39

In Engeland betaal je al 20 miljoen voor een back die ooit een keer een goede dieptepass heeft geheven

Karsdorp zal in een land waar goed verdedigen een vereiste is, zichzelf echt tegenkomen. Hoe aanvallend ok Roma gaat spelen, in Italie moet je kunnen verdedigen, dat hebben De Vrij en Hoed ook ondervonden. Hij is nog jong en kan leren en ik denk dat hij het ook gaat redden uiteindelijk. Hij moet slimmer worden en zich positioneel echt verbeteren want met alleen aanvallen en assits geven kom je er niet in Italie.

24 juni 2017 om 11:41

Daarom is toch ideaal dat hij in Italië gaat spelen. Hij kan inderdaad nog wel op een aantal punten verbeteren , maar hij is nog jong en leert snel; dus een idealere plek is er voor hem op dit moment niet

Goede voetballer die Marsdiep maar als hij 20 miljoen moet kosten voor een goed jaar dan hadden we voor Moreno dat ook wel kunnen vangen. Goed gehandeld van Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren