Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Karsdorp gefocust is, is hij een van de beste rechtsbacks van Europa’

Laatste update:

Rick Karsdorp is weer geliefd bij AS Roma. De 29-jarige Schoonhovenaar is onder trainer Daniele De Rossi weer basisspeler in de Italiaanse hoofdstad. De Italiaanse oefenmeester zegt tegenover verslaggeefster Noa Vahle van Vandaag Inside zelfs op overtuigende wijze dat Karsdorp ‘indien gefocust’ een van de beste rechtsbacks van Europa is.

De Rossi speelde als middenvelder zowel tegen als met Karsdorp. Nu is de veertigjarige oud-prof trainer van de Nederlander. “Het voelt hetzelfde aan. Hij is een grappige jongen, met veel talent, kracht en snelheid.”

Toch ziet De Rossi nog altijd een verbeterpunt bij de drievoudig international van Oranje. “Soms is zijn niveau wat lager, omdat hij zich te comfortabel voelt op het veld. Wij moeten hem elke dag scherp zien te houden, iedere minuut. Als hij gefocust is op de wedstrijd, is hij een van de beste rechtsbacks van Europa.”

Karsdorp speelt al sinds 2017 voor Roma, toen hij voor 16 miljoen euro werd overgenomen van Feyenoord. Sindsdien speelde hij 151 officiële wedstrijden namens i Giallorossi, waarin hij goed was voor 1 doelpunt en 16 assists. De Rossi en Karsdorp stonden als teamgenoten 293 minuten samen op het veld, verdeeld over 6 optredens.

Huijsen


De Rossi heeft er geen spijt van dat hij Dean Huijsen, de andere Nederlander in zijn selectie, niet heeft ingeschreven voor de Europa League. “Het gaat niet om spijt en ik wilde geen signaal afgeven. Ik moest keuzes maken en daarbij heb ik ervoor gekozen om alle linies te dekken.”

Hoewel de Italiaanse coach het Amsterdamse talent niet gaat gebruiken in Europees verband, verwacht De Rossi nog veel van Huijsen. “Hij gaat een hele grote speler worden. Aan de bal heeft hij nu al een geweldig spelinzicht. Ik vind dat hij vooral op verdedigend vlak nog veel kan leren, maar de toekomst is in zijn handen.”

Feyenoord


Donderdagavond speelt Roma in eigen huis om 21:00 uur de return tegen Feyenoord (heenwedstrijd 1-1). De Rossi kijkt met vertrouwen uit naar het cruciale duel in Stadio Olimpico. “De sfeer in Olimpico wordt fantastisch. De enige manier om de supporters terug te betalen voor hun steun is door te winnen van Feyenoord en weer ver te komen in de Europa League”, aldus de trainer, geciteerd door Voetbal International.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk wel jammer dat hij niet meer interlands heeft. Tuurlijk tegenwoordig hebben we Dumfries en Frimpong dus komt hij er niet meer tussen, maar in de oude tijd hebben Hateboer, Tete en co allemaal meer minuten gekregen, terwijl deze naar mijn mening zeker aanvallend toch echt een behoorlijke hap minder zijn.

21 februari 2024 om 15:43

Maar Karsdorp was echt heel matig na zijn blessure. Heeft echt tijd nodig gehad om weer op niveau te komen. Hoewel hij ni 2021 en 2022 wel aardige seizoenen heeft gedraaid, toen had het zeker gekund.

21 februari 2024 om 16:28

Toenertijd was de verdediging echt een gatenkaas, was voornamelijk een te groot risico

21 februari 2024 om 16:35

Speelt Dumfries eigenlijk nog bij Inter ?

21 februari 2024 om 17:03

Gisteren als invaller

21 februari 2024 om 17:33

Het is goed dat ie niet meer interla ds heeft gespeeld. Is echt nooit goed genoeg geweest voor het Nederlands elftal.

21 februari 2024 om 20:05

Karsdorp is er lang uit geweest en door de naweeen van z'n blessure duurde het ook wel even tot hij weer een basisplaats kreeg. Sindsdien gaat het met vallen en opstaan. Wel jammer, want qua puur talent is hij misschien wel de beste rechtsback die we hebben, zeker qua balans. Hij is niet te aanvallend en ook niet te verdedigend. Hij kan het allemaal wel goed. Echter bleef z'n niveau achterwege, waardoor hij voorbij gestreefd is door jongens die zich wel ontwikkeld hebben.

De Rossi overdrijft een beetje, maar Karsdorp is wel een prima speler met een aardige carriã¨re
Hij heeft zich na zijn blessures en zijn matige verhuurperiode bij Feyenoord en de uitval van Mourinho knap terug geknokt.
Staat nu op 22 wedstrijden dit seizoen.
Lijkt me ook niet verkeerd om lekker in Rome te voetballen.

21 februari 2024 om 21:08

Misschien moet De Rossi Wijndal ook nemen, dan heeft ie de beste rechter- en linkerkant van Europa ;-)

Een fatsoenlijke rechtsbuiten is niet te vinden in NL, maar rechtsbacks hebben we in overvloed...probleem volgens mij bij Karsdorp is dat we heel veel rechtsbacks hebben met min of meer dezelfde subtop kwaliteiten. Dumfries, Frimpong doen het heel goed maar dan heb je ook nog Hateboer, Tete, Veltman, Geertruida, Rensch enz
Dan valt Karsdorp af, ik denk ook omdat zn uitstraling niet echt heel lekker is. Maar dat kan ik mis hebben.

21 februari 2024 om 15:54

Vind je Dumfries en Frimpong subtop? Dumfries speelt in de top van Italie en vorig jaar nog de CL finale bereikt en Frimpong speelt in de top van Duitsland en is nog zeer bepalend. Hateboer en Tete zal ik trouwens uit dat rijtje halen, want Tete is geen basisspeler meer (vorig jaar nog een goed jaar) en Hateboer begint af te takelen en is geen basisspeler meer. Veltman helaas ook niet. Dus alleen geertruida heb je nog achter Dumfries en Frimpong.

21 februari 2024 om 15:58

Laten we nu niet alle RBs opnoemen die we hebben. Spelers als Tete en Veltman zijn aardig, maar geen Europese subtop. Rensch geen idee waarom je die uberhaupt noemt.Het is nu goed bezet met Dumfries en Frimpong, net een niveau onder wereldtop, wat voor NL begrippen goed is. Karsdorp heeft idd zijn kans gemist.

21 februari 2024 om 16:15

Het punt wat ik wilde maken is: we hebben door de afgelopen jaren heen heel veel net niet rechtsbacks gehad zoals karsdorp ook is. Reden dat ie het nooit echt geworden is, heeft volgens mij echt met zn personality te maken. Rcik is nooit super geliefd, niet bij trainers, en niet bij het publiek.

21 februari 2024 om 20:09

Ik vind Hateboer, Tete, Veltman en Rensch voor Oranje-begrippen echt pure middelmaat. Daarnaast vind ik Geertruida en Veltman meer centrale verdedigers dan backs. Karsdorp heeft veel pech gehad met blessures op de verkeerde momenten en is daarna helaas blijven steken in zijn ontwikkeling.

Qua fysiek talent zeker een uitstekende back, maar veel blessures en ook niet genoeg voetbalintelligentie, of dus wellicht focus voor de top. Ook nooit per se echt fan van em geweest.

Als ik altijd focus heb, ben ik overigens een van de grootste denkers en schrijvers van mijn generatie, maar ja, adhd he.

21 februari 2024 om 16:05

Maar we zien hier wel dat het je regelmatig lukt om de focus voor een korte tijd te pakken

in 16/17 was hij echt heel erg goed bij Feye. Zoals hierboven gezegd, na blessures nooit meer dat niveau gehaald tot miss dit seizoen? Is de eerste keer dat ik hoor dat hij het redelijk doet dit seizoen.

Tsjaa...Als. ik denk dat daarmee alles wel gezegd is

Jammer dat ie wat blessure gevoelig is geweest, anders was ie gewoon vaste klant bij Oranje geweest. Wát een shirt trouwens, Roma heeft dit seizoen echt 2 parels met het uit en derde shirt in de collectie. Fenomenaal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren