Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supersolo Pedri en slimme kopbal Frenkie de Jong zijn Galatasaray te machtig

Laatste update:

Barcelona heeft zich donderdag in Istanbul naar de laatste acht in de Europa League geknokt. De manschappen van Xavi kwamen tegen Galatasaray op achterstand, maar een heerlijke solo van Pedri en een intikker van Pierre-Emerick Aubameyang herstelden de schade: 1-2. Frenkie de Jong had met een slimme assist overigens een belangrijk aandeel in dat tweede doelpunt van Barça. Verder behaalde SC Braga de kwartfinale met een gelijkspel bij AS Monaco (1-1), terwijl Bayer Leverkusen tekort kwam tegen Atalanta (0-1). Trainer Giovanni van Bronckhorst plaatste zich met Rangers ten koste van Rode Ster Belgrado eveneens voor de kwartfinale, ondanks het feit dat de Serviërs met 2-1 wonnen.

Galatasaray - Barcelona 1-2
Sergiño Dest en Frenkie de Jong troffen als basisspelers van Barcelona twee voormalig Eredivisionisten tegenover zich bij Galatasaray: Patrick van Aanholt en Ryan Babel. Beide ploegen bleken net als vorige week - toen het 0-0 eindigde - behoorlijk aan elkaar gewaagd. Bafétimbi Gomis brak namens de Turken door, kapte Eric García uit, maar zag Jordi Alba op het laatste moment blokken. Aan de overzijde werd Frenkie de Jong volledig vrijgezet door Sergio Busquets, waarna de ex-Ajacied de grootste kans tot dan toe om zeep hielp door met links net naast te schuiven.

Babel troefde op de rechterflank Alba af en verdiende een hoekschop, waaruit Marcão de openingstreffer zou binnen koppen door af te rekenen met zijn tegenstander Ferran Torres: 1-0. Barça kwam acht minuten voor tijd op gelijke hoogte dankzij Pedri, die in het strafschopgebied ijzig kalm bleef en met twee schijntrappen op rij zijn directe tegenstanders te slim af was. De middenvelder kon de bal vervolgens rustig intikken: 1-1. Pierre-Emerick Aubameyang kopte in de laatste minuut van de eerste helft op de bovenkant van de lat.

Barça zette zijn sterke lijn na rust door en kwam direct op voorsprong. Schoten van Busquets en Pedri werden wonderbaarlijk gekeerd, waarna Frenkie de Jong de bal van vlakbij de paal slim kopte naar de vrije Aubameyang: 1-2. Dest moet zich twintig minuten voor tijd met ogenschijnlijke hamstringblessure laten vervangen. Galatasaray probeerde het wel, maar was nauwelijks bij machte om Barça nog pijn te doen. De gevaarlijkste inzet kwam van Van Aanholt, wiens schot van enorme afstand net over de lat scheerde. Memphis Depay viel in de slotfase nog dreigend in bij de Catalanen. De spits gaf een vrije trap voor op Busquets, die in vrije positie miste, en schoot zelf rakelings naast.

AS Monaco - SC Braga 1-1
Na de knappe 2-0 zege in eigen huis wachtte Braga een op papier zware uitwedstrijd in Monaco. De Portugezen maakten het makkelijk voor zichzelf door al twintig minuten op voorsprong te komen. Een schot van grote afstand van Abel Ruiz werd onderweg van richting veranderd en Alexander Nübel kreeg er daardoor niet meer dan een half handje achter: 0-1. Monaco moest drie keer scoren en probeerde het nog wel, onder meer via twee goede kansen voor Wissam Ben Yedder, maar doelman Matheus speelde een ijzersterke wedstrijd en hield zijn doel schoon. Axel Disasi bracht met een kopbal uit een hoekschop in blessuretijd nog een gelijkspel binnen voor Monaco: 1-1. Dat deert Braga alleen op de coëfficiëntenranglijst, waar de ploeg één punt inlevert door niet te winnen.

Bayer Leverkusen - Atalanta 0-1
De zwaar geblesseerde Jeremie Frimpong werd bij Leverkusen vervangen door landgenoot Timothy Fosu-Mensah, terwijl Mitchel Bakker opmerkelijk genoeg als linksbuiten stond geposteerd. Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners startten in de basis bij de Italianen en verdedigden een 3-2 voorsprong uit de heenwedstrijd. Bakker bereidde de beste kans van Leverkusen voor rust voor, die door Moussa Diaby niet kon worden binnengeschoten. Atalanta counterde voornamelijk en werd gevaarlijk via Luis Muriel, die zijn inzet geblokt zag worden. Direct na rust had Leverkusen zeker kunnen scoren, maar de vogelvrije Moussa Diaby én Charles Aranguiz kregen de bal er niet in. Bakker raakte twintig minuten voor tijd het zijnet. In blessuretijd maakte Jérémie Boga met een schitterende dribbel in de counter een eind aan de Duitse illusies: 0-1.

Rode Ster Belgrado- Rangers 2-1
Rangers begon zwak aan het duel in Belgrado, waar Rode Ster al na tien minuten een 1-0 voorsprong genoot. Na een voorzet op maat van Guelor Kanga was het Mirko Ivanic die met een bekeken schot de openingstreffer aantekende. Hoewel de thuisploeg de meeste en grootste kansen creëerde, slaagde men er niet in de voordelige stand op het scorebord verder uit te bouwen. De Servische hoop op het bereiken van de kwartfinale vervloog definitief in de 56ste minuut. Op aangeven van Glen Kamara was het Ryan Kent die voor de 1-1 zorgde. Diep in blessuretijd bezorgde Ohi Omoijuanfo Rode Ster nog wel de overwinning vanaf de penaltystip, maar de 2-1 zege was niet voldoende om de 3-0 nederlaag uit het heenduel te compenseren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie assist van frenkie maar dat had toch een eker doelpunt moeten zijn? Al met al een hele lastige wedstrijd, gelukkig naar de kwartfinale. Depay in die korte tijd trouwens ook niks laten zien, maar dat kunnen we misschien aan ritme wijten. Toch blijf ik van mening dat hij na dit seizoen lekker verder moet kijken, voor beide partijen beter

17 maart 2022 om 20:46

Hoe bedoel je had een doelpunt moeten zijn? Het was toch een doelpunt haha?

17 maart 2022 om 21:28

Ik ga er van uit dat hij de 1 op 1 met de keeper bedoelt, begin van de wedstrijd.

17 maart 2022 om 20:57

Frenkie is alles behalve slecht. Hij is minder goed dan ik persoonlijk had verwacht 2/3 jaar terug. Maar 'echt zo slecht'? Scoort paar weken terug een prachtige en belangrijke goal, geeft hier de winnende assist en speelde daarnaast toch helemaal niet slecht? Men roept altijd dat de beste man enorm overhyped is. Ja, eens. Ook door mij een tijd lang, hoe hij speelde bij Ajax én Nederland was echt ridicuul goed. Nu zie ik vooral veel blinde en ongefundeerde afkeer om eigenlijk niets. Waarom dat is? Geen idee. De Ligt krijgt het ook. Hoge (berken)bomen vangen veel wind I guess.

17 maart 2022 om 20:58

Hij moest inderdaad deze kans scoren maar je ziet aan hem dat hij zo hard werkt. Elke keer loopacties tussen de linies van de verdediging. Hij geeft wel weer een goede assist. Rustig gebleven op het juiste moment. Het komt echt wel goed met Frenkie.

17 maart 2022 om 21:04

Men toont vooral een afkeerfactor. Bij letterlijk elk artikel over Barca, tenzij Frenkie een 8 speelt, staan er wel 30 reacties die zonder enig argument Frenkie uit de basis schreeuwen. En dan zie je Barca-fans erop reageren dat het echt nonsens is. Zelfde gaat op voor Juve-fans die, naast wilekeurige fans, stellen dat de Ligt BY FAR de beste verdediger is van Juve. Ook na zijn domme actie van gisteren.Desondanks krijgen reacties dat 'de verdediger die aan Atalanta is verhuurd veel en veel beter is' 70 likes. En dan begin JIJ over gunfactor? Komop.

17 maart 2022 om 21:06

Kijk. Hier kan ik het dus volledig mee eens zijn BenficaInsider. Frenkie is zeker niet onbetwist. In mijn optiek, qua talent en persoon, valt ie mij tegen. Hij zou omdat hij een goede gast is en serieus veel talent bezit, misschien mentaal wat laks en geen echte winnaar, al LANG onbetwist moeten zijn. Eens, is hij niet. Maar domweg stellen dat ie slecht is en niet in de basis hoort... man. Ik zie het zo vaak langskomen, zonder enig nuttig argument.

17 maart 2022 om 21:12

Ik snap niet dat mensen lappen tekst besteden aan Frenkie de Jong die niet op zijn favoriete positie speelt en waarvan dingen worden verwacht (goals en assists) die niet realistisch zijn.

Memphis ook een raar verhaal. Moest het in het begin doen met Luuk en Braithwate in een 3-5-2, wat nou niet bepaald ideaal is. Nu Barca als collectief sterker is krijgt hij bijna geen kans meer in de sterkst mogelijke formatie.

17 maart 2022 om 21:12

De mensen die over afgunst richting Frenkie en De Ligt praten zijn vaak dezelfde mensen die Memphis na iedere wedstrijd de grond in stampen. Frenkie heeft geloof ik 86 miljoen gekost en De Ligt 75 miljoen. Dan worden er prestaties van je verwacht. Zo een Maguire van United heeft daar ook mee te maken

17 maart 2022 om 21:15

Goed vooroordeel Japie. Ging het hier over Depay? Waarom begin je uberhaupt over Depay? Ik denk dat JOUW bias ervoor zorgt dat jij hem erbijhaalt.

17 maart 2022 om 21:19

En ik ook met jou beste Benfica. Ik ben het ook met je eens. Ik zie lang niet alles van Barca maar ik weet wel dat Gavi én Pedri beide gigantisch goed spelen. Als Kessie daar nog bijkomt, laten we het maar niet hebben over de 'constructies' die daarvoor in gang moeten worden getrokken, weet ik ook niet wat Frenkies toekomst is. Maar dit is mijn bias, wellicht als Nederlander maar vooral als voetbalfan (ben een feyenoorder); Frenkie zou ZOVEEL beter moeten kunnen. Wat hem afremt? Weet ik niet. Het is wel iets wat aan hem zelf ligt want eerlijkheid gebiedt te zeggen; het komt er niet uit. Niet de Frenkie die ik zag tegen Frankrijk bijvoorbeeld. Waarheid ligt waarschijnlijk in het midden. Hey! Zoals zo vaak! :D

17 maart 2022 om 21:23

@Verdenkzaam Ik benoem gewoon de feiten. De mensen die Memphis constant afkraken vinden opeens dat mensen niet kritisch mogen zijn op de matige prestaties van Frenkie en De Ligt, want dan heet het opeens bashen. Mensen moeten kunnen begrijpen dat net zoals sommige mensen zich storen aan het balverlies van Memphis er ook mensen zijn die zich ergeren aan het risocoloze, vertragende spel van Frenkie en aan de vele cruciale individuele fouten die De Ligt maakt achterin

17 maart 2022 om 21:49

@japie_ Al toe aan een klein pluimpje voor Eric Garcia? Laatste wedstrijden prima potjes van zijn kant. Lijkt mij gewoon een prima optie om te rouleren met Christensen (als hij gehaald wordt) op die plek de komende jaren.

17 maart 2022 om 22:02

@Daphim Alhowel ik nog niet helemaal overtuigd ben, heeft hij er een paar goede wedstrijden op zitten. Dat komt mede omdat Barca de laatste tijd niet vaak meer onder druk staat, waardoor hij zich kan focussen op het voetballende gedeelte wat hij goed kan

17 maart 2022 om 22:03

Eens man, vreedzaam de avond in. Feyenoord staat ook al 1-0 voor . Soft is prima in het normale leven maar minder op het voetbalveld. Hij kan zoveel beter in mijn optiek. Dat frustreert mij ook. Desondanks is ie nog steeds hartstikke goed haha. En ben ook benieuwd naar volgend jaar. Ik zie het nog best rooskleurig in voor Barca.

17 maart 2022 om 22:09

Hij krijgt geen kans omdat ze spelers die spelen veel beter zijn dan hem.

17 maart 2022 om 22:11

Ja leuk dat eric een bal goed kan inspelen. Verdedigend is ie nog steeds kkd niveau.

17 maart 2022 om 22:13

Hij is de beste speler van Oranje maar scheel als een kanarie is die zeker. Als die kon afwerken dan was die wel de beste speler van de wereld geweest maar slecht is die zeker niet.

17 maart 2022 om 22:18

De beste heet Virgil van Dijk en speelt bij Liverpool.

17 maart 2022 om 22:21

Ja, hij is nog jong en verdedigen kun je wel degelijk leren. Hoop dat hij stappen daarin blijft maken. Geen Chiellini maar zeker ook geen level keukendivisie, na barca youth, ManCity, Spaans elftal. Zou hem wel op de bank zetten tegen Real als er andere opties zijn.

18 maart 2022 om 00:11

Ik hoop dat je gewoon leert toe te geven dat hij echt van een ontieglijk laag niveau is als verdediger. Moet als fan altijd janken als ik hem in de basis zie staan. Dat staat weer garant voor minimaal 10 momenten waarop ie slapper lijkt dan een meisje van 12. Daarna kwam Araujo erin en die zette die 7 van Galatasaray een paar keer weg als een klein jongetje. Zo wil je het zien met een centrale verdediger.

18 maart 2022 om 01:04

Je hoopt dat ik leer toegeven dat ik jou mening moet delen? Mwa, nee dankje. Araujo is beter, maar een transfervrije Garcia word hier neergezet als de grap van de eeuw, ook nu door jou zelfs na 3 solide wedstrijden. Als jonge selectiespeler prima, kun je wellicht nog een transferbedragje krijgen voor Lenglet, waar ikzelf niet echt warm of koud van word.

18 maart 2022 om 09:05

Hahahaha hij is ook de grap van de eeuw. Zelfs na 3 solide wedstrijdjes. Verdedigen kan je aanleren? Was die man middenvelder dan in de jeugd? Volgens mij gewoon verdediger toch? Hele jeugd als verdediger gespeeld en dan het nog moeten aanleren na zijn 20e, haha moet niet gekker worden. Hij is zo ontieglijk slap, alsof hij niet durft in te komen. Alles gebeurt bij hem in slowmotion, hij heeft een heel sloom reactievermogen en trapt makkelijk in schijnbewegingen. Dat ie leuk een balletje kan trappen is mooi, maar zijn primaire taak is nog altijd verdedigen

18 maart 2022 om 10:57

Hoeveel heeft ter stegen er gescoord dit seizoen dan? Je hebt helemaal niks aan die keeper! doe memphis maar op goal die scoort wel!

18 maart 2022 om 14:33

De primaire taak is verdedigen en dat doet hij dus gewoon naar behoren, zo blijkt. Met verdedigen kun je leren doel ik op wat jij zijn grap van de eeuw tekortkomingen noemt. En zijn goede kwaliteiten zijn meer dan een passje geven, maar spelintelligentie en instappen/buitenspelval etc. Ik heb geen glazen bol maar ik denk dat hij een hoger niveau haalt als hij over een paar jaar even oud is als Lenglet, en als hij nu Xavi’s taken uitvoert zie ik geen probleem. Zat spelers die later in hun 20 opeens sterkere verdedigers blijken te zijn.

Gefeliciteerd barca genoten, trots op men clubbie kop omhoog Europa verlaten.

17 maart 2022 om 20:46

Galatasaray toonde echt aan een stugge ploeg te hebben. Het zat potdicht en Akturkoglu is echt een hele mooie speler.

17 maart 2022 om 20:54

Inderdaad, toonde veel agressie in zijn spel. Bij zijn paasjes die niet aankwamen zag je ook elke keer de teleurstelling en woede, altijd leuk om te zien zulke spelers

Waardeloze fans man in de tweede helft wauw. Hele stadion is vol, maar nergens hoor je ze. Voorwat ga je naar het stadion dan? Alleen om in de eerste helft te gaan schreeuwen? Wauw. En wat is Alba een vervelend mannetje zeg. Dat wisten we al eerder natuurlijk, maar nu haat ik hem nog meer. Inhoudelijk ga ik niets zeggen man. Verspilde tijd. Marcao man of the match.

17 maart 2022 om 20:47

Ik heb ze gehoord hoor, heerlijk gefluit. Zowel voor iedereen op het veld, er omheen en in de woonkamer geweldig. Wat een treurig gebeuren, je kan beter je eigen club naar voren schreeuwen.

17 maart 2022 om 21:01

Net als hoe karakterloze Pique en Alba Barcelona omlaag trekken

17 maart 2022 om 22:44

Karakterloze Pique? Als iemand karakter en leiderschap toont, is het Pique. Alba kan ik nog inkomen, Pique totaal niet.

Galatasaray gaf Barcelona meer moeite dan Napoli ook al hadden ze in de 2e helft amper kansen gehad. Wel wat mogelijkheden om wat te creã«ren maar daar gingen ze wel heel belabberd mee om. Pedri met een prachtige goal zeg. Wel raar dat ze letterlijk allemaal gaan glijden haha. Wel een hele fanatieke stadion hebben ze bij Galatasaray zeg. Die sfeer was intens zeg en dan vooral de 1e helft.

17 maart 2022 om 22:10

Als je blijkbaar een Barcelona fan bent, jij ook succes man! En inderdaad moge de beste winnen.

17 maart 2022 om 21:49

Sfeer in het Santiago Bernabeu mag er ook wezen Modric, tegen Paris zagen we het ook, succes tegen Barca!

17 maart 2022 om 22:09

Bedankt! Wordt een leuke clasico inderdaad. Hopelijk de genadeklap uitdelen in de titelrace. En niets mooier dan het 120-jarige jubileum vieren met een overwinning op je aartsrivaal!

17 maart 2022 om 22:29

Haha dat geloof ik best, kwaliteitsverschil met Barca is op dit moment groot dus ik denk dat Real een simpele overwinning gaat boeken, Real moet alleen niet mee gaan met het irritante spelletje van sommige Barca spelers dan komt het allemaal goed!

18 maart 2022 om 00:15

Als Real Madrid mogelijk spelers als Mendy en Benzema mist. En vervolgens ook 1 snelle flankoptie als Rodrygo, denk ik dat het kwaliteitsverschil ineens meevalt. Het wordt een spannendere clasico dan gedacht.

18 maart 2022 om 09:07

Shiraz, Rodrygo lijkt het te halen. Benzema en Mendy waarschijnlijk niet, kwaliteitsverschil valt wel mee. Bale zal dan waarschijnlijk in de spits starten of Benzema misschien op 60%. Bedankt overigens voor je reactie Shevanr7, hopelijk wordt het voor de neutrale kijker ook een prachtige Clasico.

17 maart 2022 om 22:49

Mag ik vragen onder welk account jij nog meer bekend bent op dit forum? Ik vind het namelijk wel interessant waarom iemand een account aanmaakt met de naam Benficainsider een dag nadat Ajax uitgeschakeld wordt door Benfica. Vertel, ik ben ontzettend benieuwd.

18 maart 2022 om 00:16

Consy, niet meer ingaan hierop. Je gaat je antwoord niet krijgen. Blijf het raar vinden hoeveel plezier mensen eruithalen door een soort half meme half troll account op te zetten. Start gewoon een account en praat lekker mee over voetbal. Snap niet wat er zo leuk is aan 24/7 alles vernederen en zo zuigen wat sommige accounts hier doen.

18 maart 2022 om 09:11

Misschien is hij Portugees of Benfica fan. En naast Benfica fan ook Barca fan. Of misschien inderdaad om de Ajax fans oo te hitsen. Weten wij veel joh, lekker laten gaan en genieten van deze prachtige ochtend!

Pedri mooie goal, Barcelona bij momenten sterk. Maar waren niet echt superieur net als de thuis wedstrijd.

Jammer dat Galatasaray buiten die Kerem geen aanvallend kracht meer over had. Wel een leuke wedstrijd gezien.

Ps: Jordi Alba, je bent en blijft een loser kerel.. zelf in Turkije maak je vijanden.

Tot zondag!

17 maart 2022 om 20:48

Zoals je zegt buiten Kerem om hebben we weinig, geen snelheid geen actie niks, hij zal waarschijnlijk vertrekken eind van het jaar hoop dat we een goede vervanger kunnen vinden anders zie ik het somber in.

17 maart 2022 om 20:52

Lekker Onyekuru terughalen haha..

Spelers als Marcao, Kerem, Boey, Nelsonn allen hebben echt wel indruk gemaakt. Kan Galatasaray misschien veel geld opbrengen.

17 maart 2022 om 20:53

Jordi Alba, echt een triest persoon. Totaal onnodig het publiek provoceren, heel de tijd met de scheidsrechter praten. Je verwacht iets meer klasse van een speler van een wereldclub.

17 maart 2022 om 21:00

Het is maar dat de fans van Galatasaray zich net hebben ingehouden. Het kon zomaar fout hebben afgelopen, hoe verzin je het om in een heksenketel de bal naar de tribune te trappen.

Zoals je al zegt, je verwacht meer klasse van spelers van Barcelona, maar ik kan je zeggen dat ze al jaren die klasse en respect kwijt zijn gespeeld.. gelukkig zien andere dit nu ook weer.

Wel respect de manier waarop Gala speelde, in balbezit vanuit de verdediging nooit in paniek geraakt, als je meer aanvallend kracht had, was Gala 100% door.

17 maart 2022 om 21:02

Die krijgt problemen in Madrid

17 maart 2022 om 21:03

Weet je wat ook triest is? De fans van Gala. Twee keer bekogelen ze Alba met van alles en dan verwacht je dat iemand dan niet gefrustreerd wordt

17 maart 2022 om 21:16

Cmg. Mooi verwoord. Veel succes tegen Barca. Jammer dat een club met zo een mooie filosofie, bepaalde zeikwijven heeft in het team. Xavi-Iniesta, dat waren classacts. Die Alba, man man. Tijdrekken en provoceren tegen de nummer 11 van Turkije.

17 maart 2022 om 21:25

Heerlijke reactie CMG, reken er maar op dat Barca dit ook tegen jullie gaat doen dit weekend, succes en pak de 3 puntjes!

17 maart 2022 om 21:28

@Cilmi ik ruik ze op afstand altijd de Catalanen net als Alba en Pique dus hou je mond maar even. Zovan Pique werd ook bekogeld met van alles? Trieste schuldscanering club met als oplossing legende weg etc.

17 maart 2022 om 21:43

Iniesta wel, Xavi niet. Dat was ook zo'n zeikerd, maar heb het idee dat mensen dat snel vergeten van hem.

17 maart 2022 om 22:15

Hahha alba zal slecht slapen hoor van een nederlandse real madrid “fan” op voetbalzone! En hoe kan je nou zeggen dat gala 100% zeker door zou zijn met meer aanvallenxe kracht. Is echt ern uitspraak die nergens op slaat.

18 maart 2022 om 00:20

Al moeten we zelf natuurlijk ook toegeven dat Alba echt strontvervelend is. Soms heeft hij geniale momenten aan de bal, maar Barca had al 2 jaar geleden moeten beginnen met een vervangende linksback in het team te laten spelen. Hoe kunnen ze Grimaldo en Cucurella ooit weggedaan hebben. Die waren prima geweest. Ook al is Cucurella ook zo een strontvervelende speler. Irriteer me als fan ook gewoon constant aan dat gedrag van Alba. Was blij dat Koundé een keer uit frustratie die bal in zn gezicht gooide.

18 maart 2022 om 09:19

Hahah kom op Barca fans. We kunnen toch allemaal toegeven dat Alba gewoon een provocerende rat is. Heeft met iedereen altijd ruzie. Zelfs Modric had ruzie met hem en Modric is een van de sportiefste spelers van het voetbal. Stevestifler, eens. Mensen denken dat opeens Xavi lekker sportief was, maar dat was hij ook niet hoor. Constant provoceren, duiken, etc. Don Andres Iniesta, dat vond ik pas een sportieve speler. Carles Puyol, dat was een sportieve speler. Eric Abidal, dat was een sportieve speler. Overigens had je er bij Real Madrid ook een paar onsportieve bijzitten destijds (voordat jullie me gaan aanvallen), maar we hebben het nu over Barca

17 maart 2022 om 21:02

Wat deed hij verkeerd in eerste instantie? Een beetje tijdrekken doet ieder team dat het aan het winnen is. Maar de meeste fans zijn niet zo achterlijk dat ze dingen naar speler gooien.

Schijtirritante misbaksels die Alba en Pique.

Enfin, toch goed gedaan van Gs. Goede keeper die Peña

18 maart 2022 om 00:38

Lekker zuur. Als er in Nederland een biertje gegooid wordt naar een speler spreekt de volledige media schande en moet de wedstrijd gestaakt worden. Nu gebeurt het Jordi alba die door de fans bekogeld wordt met van alles en dan is hij een “schijtirritante misbaksel”.

Fijne avond jongen! Forca barca.

18 maart 2022 om 08:19

Hij rost een bal in het publiek toch?

Pedri is niet meer een talent, maar een gevestigde waarde geworden. Top 10 van de wereld ondertussen!

17 maart 2022 om 20:47

Top 10 middenvelders schaar ik hem zeker wel in inmiddels ja! Wat een mooie speler is dat, ook bij Spanje al gewoon een zekerheidje op die leeftijd.

17 maart 2022 om 20:58

Pedri mag niet eens de veters strikken van de spelers die je opnoemt, laat staan dat ie vlak achter ze zit lol, laat hem maar eerst consistent presteren en wat prijzen winnen voordat ie überhaupt in de discussie voor komt, wel realistisch blijven he kerel!

17 maart 2022 om 21:37

Maar dat doet hij dus wel naar mijn mening: hij presteert constant. Vorig seizoen een ongezond aantal wedstrijden constant en goed. En dit seizoen, na een lange onvermijdelijke blessure, weer constant. Ik ben niet van de lijstjes, maar ben echt een groot fan.

18 maart 2022 om 00:22

Ben ook een groot fan, maar veel voetbalfans zullen hem pas even groot noemen als hij ook een stuk of 2/3 Champions leagues en 4/5 kampioenschappen heeft. Zo werkt het voetbal nou eenmaal. Met die kromme vergelijkingen in teamprijzen willen mensen individuen vergelijken.

Verdiende overwinning. Respect naar Gala, die waren 2 wedstrijden gewoon meer dan prima. Pedri speelde weer een hele goede pot, met als hoogtepunt zijn doelpunt. Het was niet geweldig, maar we zijn door. Op naar zondag!

Gala speelde heel goed in de eerste helft, de tweede helft zagen we de oude Galatasaray weer terug, ze werden van links naar rechts getikt, wel heel jammer, dit zouden belangrijke punten worden voor Turkije. Hopen dat de Turkse teams het volgend jaar beter doen, want dit jaar was het een ramp. Gomis en Cicaldau waren een ramp, Gomis was te lui, hierdoor kon Garcia veel meer naar voren waardoor er meer gevaar kwam, Berkan speelde in de tweede helft ook hoe hij in de Turkse competitie speelt, geen inzicht niks, het is alleen maar doorzetten en dat was het

Geslaagd voor de test. Prima hoe de jongens zich hebben herpakt in een heksenketel van 50K Turken. 1e helft erg slordig maar 2e helft stukken beter. Pracht-ti-ge goal van Pedri. Die jongen heeft zoveel klasse. Niet normaal hoe koel hij kan blijven voor het doel terwijl er 2 keer wordt geslide.

GS speelde ook gewoon prima(voor hun doen). Niet veel op hun aan te merken, ze speelden naar hun kunnen. De nieuwe coach heeft zn huiswerk goed gedaan want hij heeft Barca goed tegen gehouden.

En Fernando Torr.. sorry ik bedoel Ferran Torres moet nog steeds oefenen op zn afwerken want het leek weer echt nergens op. Ik heb het idee dat als hij voor 20M was aangetrokken ipv 55M dat hij dan veel beter zou spelen omdat hij dan de druk van zijn prijskaartje niet heeft.

Trots op mijn Galatasaray, gevochten als leeuwen maar Barca was een maatje te groot zoals verwacht, wel mooi om te zien dat het “grote” Barca tijd rekt en gefrustreerd speelde tegen GS, het leuke van alles is dat Galatasaray maandag een zware derby heeft gehad tegen Besiktas, kwa rust tijd is het niet gunstig geweest maar als je de inzet en passie zag kan je niks anders dan trots zijn als Galatasaray fan, gefeliciteers Barca fans.

Kan een Galatasaray-fan mij uitleggen wat er geprobeerd wordt met dat eindeloze gefluit? Wat een treurig gebeuren zeg, het is helemaal geen heksenketel, ik vind het eerlijk gezegd niets van sfeer hebben.

Galatasaray heeft zich kranig verweerd tegen Barca, maar gaat ten onder aan een geniale Pedri en een onscherp moment. Verder viel vooral het slotoffensief tegen, het leek niet eens of Galatasaray het nog wou proberen. Barca was ook niet scherp of echt goed, maar er hadden veel meer goals moeten vallen. Op een gegeven moment was het open huis.

17 maart 2022 om 20:49

Haha lachwekkend hoe je begint over de ‘irritante fans’ terwijl je zelf spelers als Jordi Alba en Pique in je team hebt. Zij hebben een masterclass irritant zijn afgegeven vandaag.

17 maart 2022 om 20:59

Wat deed Jordi Alba verkeerd dan? Hij krijg allerlei dingen naar zijn hoofd gegooid en word terecht boos.

17 maart 2022 om 21:06

Cilmi, Alba zat wat tijd te rekken. Dat is het. Wat een gehuil zeg hier.

17 maart 2022 om 21:17

En dan vind je het raar dat de fanatieke aanhang van Galatasaray zo reageert? Bloedzuigertje is het.

17 maart 2022 om 22:29

Alleen wat tijd te rekken? Hij was sinds het begin van de wedstrijd al aan het zeuren op de scheids, heeft zijn oude ploeggenoot zijn moeder uitgescholden. (Inaki Pena). Vieze overtredingen aan het maken en nog zeuren. Eindeloos aan het tijdrekken en dan wanneer de fans het zat zijn trapt hij de bal vol naar het publiek. Vervolgens lokt hij door 25(!!!!) seconde de ingooi niet te nemen nog eens een gevecht uit. Misselijkmakend

17 maart 2022 om 22:46

Het was vanaf minuut 1 gefluit, voordat een van die twee ook maar een bal had aangeraakt. Alba rekt een beetje tijd, is dat een vrijbrief om allerlei dingen naar zijn hoofd te gooien? Maar goed, als een fan dit zelf zegt, snap ik de mensen in het stadion veel beter. Treurig, kinderachtig publiek. Net alsof de spelers van Galatasaray allemaal rechtschapen engeltjes zijn, die Marcao is ook een beul. Gelukkig heeft hij alleen een cornervlag gesloopt vandaag en geen van onze spelers.

17 maart 2022 om 20:49

Barca uit hun concentratie halen voornamelijk en laten zien dat het stadion een heksenketel is, dit doen ze altijd al.

17 maart 2022 om 20:55

Nee, je hebt gelijk. Laten we gewoon stil zijn en er voor zorgen dat onze tegenstanders lekker kunnen concentreren en rustig hun ding kunnen doen. Of moeten we klappen voor ze? Kies maar.

17 maart 2022 om 22:49

Je kan ook je eigen team naar voren schreeuwen. Er was meer te horen als Barca aan de bal was dan als Galatasaray. Misschien waren ze met meer aanmoediging tot een beter slotoffensief gekomen

17 maart 2022 om 20:55

Eindeloze gefluit zorgt toch voor concentratieverlies, de fans in Turkije zijn de 12e man. Zelf in Camp Nou was Ultra Aslan aanweziger dan de fans van Barcelona.

Galatasaray heeft de luidruchtigste fans ter wereld, dat fluiten jou niet veel zegt snap ik wel.

17 maart 2022 om 20:56

CMG, ze zijn het niet gewend omdat het Spotify Camp is gevuld met toeristen, dus ik begrijp zijn reactie ook wel haha

17 maart 2022 om 21:03

Spotify Camp Nou zegt ie lol.. niet zo trollen man is niet leuk.

17 maart 2022 om 21:04

Ze zullen nu reageren ‘ maar in de volksmond zal het Camp Nou blijven ‘

Nee idd.. lijkt dat ze niet veel gewend zijn. Ik heb genoten van de fans van Galatasaray, het vraagt juist energie, wil en kracht om 90 minute lang je tegenstander uitfluiten, je moet daarvoor juist respect hebben.

Wat moesten ze dan doen? Net als theater toe kijken hoe Barcelona eindeloos tikt, val je bijna in slaap..

17 maart 2022 om 21:09

Het heet toch ook zo One-Kurd? Of nog niet?

17 maart 2022 om 22:51

Galatasaray de luidruchtigste fans ter wereld, zou nog eens in Zuid-Amerika gaan kijken. Met alle respect, maar jij bent totaal niet objectief als het op Barca aankomt. Die Ultra Aslan zitten ergens in de derde ring, totaal niet gehoord. Maar goed, in het SPOTIFY Camp Nou klinkt volgend jaar de prach-ti-ge muziek die op Spotify beschikbaar is, heerlijk! En we hoeven niet eens een Premium abonnement te nemen, waar heb je het nog?

17 maart 2022 om 23:15

Een keer fluiten bij opkomst kan ik begrijpen, maar de gehele wedstrijd je tegenstander uitfluiten help je je team totaal niet mee.

18 maart 2022 om 04:56

@FCB_Catalunya

Houd toch op met je onzin joh, welke Zuid-Amerikaanse ploeg overtreft Galatasaray dan??

Fenerbahce and Galatasaray battled it out earlier in the Turkish league as Fenerbahce produced a 2-0 victory with a brace from Robin van Persie, but lets relive the moment where the Galatasaray fans broke the decibel record notching up an almighty 131.76dB!

Zij hebben de luidruchtigste fans ter wereld, verbroken in 2011 met 131,76 decibels.

Dit is algemeen bekend..

18 maart 2022 om 08:53

@CMG Nou, je hebt nog gelijk ook, maar om nou gelijk te stellen dat dit ''algemeen bekend'' is. Verder vind ik dan, voor het volume dat ze maken, de Zuid-Amerikaanse fans meer indruk maken. Boca, River Plate, heerlijk.

17 maart 2022 om 21:02

Intimidatie en tegenstander uit zn concentratie halen.

Moeten fans in camp nou ook doen.

17 maart 2022 om 22:53

Vind de aanmoedigende liedjes toch mooier, laten we het daar maar bij houden. Het deed me bijna aan vuvuzela’s denken, vreselijk.

Gala en vooral de supporters, kunnen fluiten naar de kwartfinale .

17 maart 2022 om 23:34

Wat een kinderachtig reactie op een kinderachtig iemand. Wees dan slim en maak geen racistische opmerkingen want dit slaat ook nergens op. En vooral het over 1 kam scheren.

17 maart 2022 om 23:45

Barca kan alvast de vaseline erbij halen voor zondag.

18 maart 2022 om 09:01

En Gala mag naar de ranglijst in Turkije kijken en dan beseffen dat zelfs vaseline ze niet gaat helpen. Als je kaal geschoren wordt, moet je stil zitten.

18 maart 2022 om 10:00

In principe nog genoeg kansen voor gala om hoger in die ranglijst te komen, dus daar hebben ze geen vaseline voor nodig. Barca gaat zondag wel goed aangepakt worden. Karrrriiimmmm bennzemmaaaaa

Wat is dit Barca toch een trieste ploeg.
Jordi alba walgelijke speler. Zeiken dat er dingen gegooit worden, wat verwacht je als je 5 minuten neemt om in te gooien.
Afgezakte club dat zelfs moet tijdrekken tegen Gala. Schandelijk.

17 maart 2022 om 20:48

Iedereen weet dat Alba een smerige speler is maar overdrijven is ook een vak, ik zou precies hetzelfde doen als ik plastic bekers tegen me aan kreeg

17 maart 2022 om 20:52

Nogmaals. Kijk de beelden terug. Er is een reden dat het gebeurd. Hij rekt continue tijd bij het ingooien. Vind je het gek dat ze wat gooien. Daar begint het mee.

17 maart 2022 om 21:00

Als hij tijd aan het rekken is, dan moet de scheidsrechter daar wat aan doen. Je moet nooit gooien met bekertjes.

17 maart 2022 om 21:21

Algemeen bekend dat scheidsrechters er niks aan doen. Als speler vraag je erom als je dat continue doet dus snap de reacties van de fans ook als je dat heel de wedstrijd al doet plus het is Jordi Alba. Iedereen weet hoe irritant mannetje het is die de bloed van onder je nagels kan halen.

Toch wel goed gestreden van Galatasaray. Proficiat aan alle Barca fans. Wat ik wel totaal niet begrijp, en misschien ben ik hier een beetje biased, is hoe Jordi Alba gewoon geen rood krijgt voor wat hij doet met dat ingooien. En dit is niet alleen bij hem maar bij veel wedstrijden tegenwoordig. Een ingooi moet geen 20 seconden duren. Eerst doet Alba er 20 seconden over, dat is sowieso een eerste gele kaart. Daarna trapt hij die bal ook nog eens in de tribunes en dat is zijn 2e prent. Scheidsrechters moeten veel harder optreden tegen elke vorm van tijdrekken. Die waterflessen van Gala fans zijn wel niet te accepteren natuurlijk.

Op de dag dat wij Barcelona lootten, zag ik hier een overvloed aan reacties dat Barca ff een walkover zou gooien. Ik was 1 van de weinige Gala fans die blij was om Barca te loten en zei dat wij het toernooi met opgeheven hoofd zouden verlaten en hier zijn we dan: met een gelijkspel in camp nou en nipte verlies in istanbul kunnen we Europa Leauge indd met een opgeheven hoofd verlaten. We hebben gestreden voor wat het was, maar Barca heeft nu eenmaal meer kwaliteit

Het lek is boven.. ik denk voor het eerst sinds dat ik deze groepsapp heb geopend dat Barcelona weer eens een clasico wint!! Zonder Benzema plus het 2e elftal van real gaat die wedstrijd spelen

Barcelona heel matig zeg! Zoveel kwetsbaarheden hebben zij. Gala vond ik trouwens ook matig, maar ik had van hen ook niet beter verwacht.

Met die 1-0 van Marcao leken we af te gaan op een wereldwonder, maar helaas. Keer op keer is maar weer eens gebleken hoe bijzonder zwak ons middenveld is met Taylan en Berkan. We werden keer op keer overlopen. Het is maar dat Barcelona ook matig speelde, want anders hadden we meer doelpunten om onze oren gehad.

Dit is de eerste wedstrijd in deze EL-ronde die we hebben verloren en daarin zijn we meteen ook nipt luitgeschakeld door Barca. Absoluut geen schande, maar wel jammer. Wat ik wel heel jammer vind, is dat we in de tweede helft te weinig passie hebben getoond. Te weinig druk en te veel onnodig balverlies. Barca is natuurlijk een paar maten te groot, maar hier had meer in gezeten.

Enfin: aan het eind van dit seizoen moeten we een flinke bezem door de selectie halen en dan volgend seizoen hopen op een gunstigere loting.

17 maart 2022 om 20:52

Zo’n bezem doorhalen horen we elk seizoen. Toch worden contracten van bijvoorbeeld Omer Bayram en Akbaba verlengd. Gaat toch nergens over?

17 maart 2022 om 22:15

Op welke loting, we staan op nr11. Geen Europees voor ons as. jaargang

Trots trots trots om fan van Gala te zijn. De jongens hebben echt hun best gedaan, maar het mocht niet baten. Barca is gewoon te groot voor ons en dat is helemaal niet erg. Cim Bom basi dik yurur.

Trots op onze leeuwen. 180 minuten laten zien waar ze van gemaakt zijn. Ik kan aan bijna elke speler wel complimenten uitdelen maar Marcao heeft harten van veel voetbalfans gestolen. We sluiten een mooi hoofdstuk af.

Gomis en Cicaldau waren nergens te bekennen. Vooral Gomis was aan het wandelen. Hij is echt een bully tegen de kleinere tegenstanders, maar tegen betere ploegen is die er nauwelijks. Mustafa moest gewoon aan de basis beginnen.

Er waren meerdere instanties waar Boey geweldig naar voren loopt, maar er is geen ene keer een bal aan hem gegeven door een teamgenoot. Babel ook nauwelijks gebruikt terwijl hij alba makkelijk voorbij ging. De spelers hebben desondanks hun best gedaan, maar kwamen op het eind tekort. De fans mogen blij zijn met de inzet van de team zou ik zeggen.

Pff en die Pedri is een koude voetballer! Het talent spat er gewoon uit. De beste Spaanse voetballer sinds zijn trainer.

17 maart 2022 om 20:50

Gomis was na die ene kans in de eerste helft helemaal onzichtbaar. Amper fysieke tegenstoot gegeven. Speelde Cicaldau wel vanavond? Op die hoekschop na nergens te bekennen. Wat een overschatte voetballer zeg. Halil en Omer voegden helemaal niets toe

Ben benieuwd naar Peña volgend seizoen hij zal de concurrentie strijd aangaan met Ter Stegen die toch niet meer de keeper is van een aantal seizoenen terug

Wat ben ik trots op Galatasaray! Gestreden als leeuwen tegen een Barca in topvorm. Meer kon je niet doen. De as dicht houden en net als die 1-0 scoren op het juiste moment. Na een wereldactie van Pedri komt Barca op 1-1 en die 1-2 krijgen we erg ongelukkig tegen.

Het grootste verschil met vorige week was Auba die elke keer uitzakte, waardoor de centrale verdedigers moesten kiezen. Ze dekten niet door, maar alsnog wist Frenkie de Jong in de eerste helft de ruimte achter Auba te benutten. Mooie tactische zet van Xavi.

Ik wens Barcelona veel succes in de competitie en in de Europa League. Galatasaray heeft een basis gezet voor de komende jaren. Hopelijk kunnen wij over een paar jaar structureel de top 16-32 betreden. Bye bye Europa League, het was een mooie campagne!

17 maart 2022 om 20:55

Bro vanaf volgend seizoen gaan we met 4 ploegen europa in en verliezen we onze EL plek. Structueel de laatste 8 can de conference leauge lijkt me ook een mooir doelstelling.

17 maart 2022 om 20:59

Aubameyang als valse 9 zou pas echt effectief zijn geweest als Barca met Torres ook een vleugelspeler heeft die een man voorbij kan spelen. In dit geval had Barca enkel Traroe en Torres voorin terwijl alleen Traroe kan dribbelen. Torres kan amper een man voorbij komen en als hij iemand voorbij is gekomen dan schiet hij de bal 3 meter naast.

Nu moest de actie en gevaar vooral van Traroe komen.

Frenke werd ook de taak gegeven inderdaad om die gat in de spitspositie in te vullen maar hij is gewoon geen geboren afmaker/killer.

Het was een beetje riskant wat Xavi deed want met te weinig stootkracht voorin kom je er ook niet. Iets meer diepgang zou misschien de wedstrijd makkelijker hebben gemaakt voor Barca.

17 maart 2022 om 21:20

Je hebt weinig aan diepgaande spelers als de tegenstander de bus parkeert. Je hebt spelers nodig die in de korte ruimtes het verschil maken, net als die goal van Pedri.

17 maart 2022 om 21:52

Ik las laatst een artikel van Ugur Meleke. Die stelt voor dat het aantal clubs in de competitie wordt verlaagd naar 16 en dat we eerder starten (zo gaan onze clubs beter voorbereid de Europese voorrondes in) en eerder eindigen. Daar hebben we meer aan dan dat onze clubs iedere jaar zeuren om een aangepast schema. De kulupler birligi bestaat al een paar jaar maar ik heb geen idee wat hun doel precies is.

17 maart 2022 om 22:05

als het aantal clubs in de competitie serieus naar 16 wordt verlaagd, dan kan je de naam van de competitie net zo goed veranderen in 'istanbul humor leauge' gezien het feit dat de competitie volgend jaar bijna voor de helft uit clubs in istanbul of omstreken bestaat

17 maart 2022 om 22:18

Of je nou 16 of 6 teams hebt, als het beleid verjaarde, overbetaalde vedettes halen blijft, dan maakt het niks uit. Galatasaray is tot de laatste 16 gekomen, omdat ze een jong en dynamisch elftal hebben. Oude spelers worden altijd later in het seizoen fit. Die jonge honden zijn altijd fit, dat merk ik ook als voetbaltrainer.

17 maart 2022 om 23:03

AY, is dat anders dan als het uit 18 clubs bestaat?

17 maart 2022 om 23:45

Nou eigenlijk maakt de hoeveelheid uberhaupt niets uit, want de competitie is toch een grap in zijn geheel

Barca voor eerst na lange tijd wedstrijd met 1 doelpunt verschil professioneel zien uitspelen ipv paniek achterin

Na een lange tijd maar eens besloten om te kijken naar een Europese wedstrijd van een Turkse team dat geen Fenerbahce heet... zeer tegenvallend Barcelona, vond een team als Slavia praag nog beter spelen. Gala had hier kunnen winnen maar ja... Barca mag dan matig zijn, helaas zijn onze teams dit seizoen dat ook, maar dan zonder de absurde uitgaven, en dan maakt het geld het verschil. Wat blijft die Jordi een enorme kwal trouwens. Kan me mateloos irriteren aan die dwerg.

Barca scoort de laatste tijd makkelijk maar tegen Gala speelden ze tegen de best georganiseerde verdediging met nul procent de neiging om zelf iets te creëren. Vorige wedstrijd was de beste park the bus die ik had gezien sinds Chelsea 2012. Tegen Madrid dit weekend wordt aanvallen wat makkelijker omdat hun ook voetballen en dan kan het gevaarlijk worden met de snelheid van Dembele/Troare, Ferran en Auba. Ik heb er zin. Alle vertrouwen dat we deze cup gaan winnen en dan volgend seizoen beginnen met een wedstrijd tegen de winnaar van de champions legeau.

Een fatsoenlijke Barca had in twee wedstrijden pak ‘m beet 10 á 12 doelpunten gescoord. Gs is helemaal niet goed. Barcalona is gewoon slecht.

Bijvoorbeeld als Önder Karaveli geen domme keuzes had gemaakt, had GS ook niet van Besiktas gewonnen en stond Torrent vandaag op straat. Het was maar dat Besiktas slecht was, want Gs stelt niets voor.

Nu mag Gs zich focussen voor haar degradatiestrijd in de Turkse competitie.

17 maart 2022 om 20:58

HAHAHAHA, wie the fuck ben jij dan? Eerste helft hebben we Besiktas zoek gespeeld en kijk wat deze gozer lult. Besiktas is super goed sorry eh! Jullie staan namelijk wel 1e met een hele sterke selectie. Man man man, wat kan ik me irriteren aan dit soort types.

17 maart 2022 om 21:00

Galatasaray speelt sinds die wedstrijd in Camp Nou echt goed voor hun kunnen.

Het begint een beetje op iets te lijken, als ze zo doorgaan kunnen ze nog 5de eindigen.

Bjk is anders ook niet veel soeps toch?

17 maart 2022 om 21:05

Sergen10, ga aub van je 2e account af jongen.

17 maart 2022 om 21:14

Hahaha wauw. Nu je t zegt. Was me niet eens opgevallen 🤣

Allereerst gefeliciteerd Barca fans. Galatasaray goed zijn mannetje gestaan tegen toch wel een van de grootste clubs ter wereld. Weinig rust tussendoor gehad, omdat er afgelopen weekend tegen BJK gevoetbald moest worden. Des ondanks inzet en strijd getoond.

Jammer dat Torrent met Gomis begon, naar mijn mening kon die toch beter als pinch hitter in de slotminuten ingebracht worden. Vooral op basis van de strijdlust van Muhammed tegen BJK. Barca goed in het balbezit as usual. Vervelend dat Pique zo’n irritant mannetje is, evenals Alba. Kinderachtig gedrag voor kerels van +/- 30.

Al met al een ‘geslaagd’ seizoen in Europa voor GS. Paar spelers in de etalage om wat pingping te genereren en een aantal spelers die hun houdbaarheidsdatum zijn overschreden dumpen. Denk hierbij aan een Ryan (zadel) Babel.

Een wonder leek er eventjes in te zitten maar het mocht niet waar zijn. Kwalitatief gewoon een paar maatjes minder als Barcelona. Desondanks een mooie prestatie voor een ploeg die al heel het seizoen voor geen meter draait. Groepsfase niks verlorenin één van de moeilijkere groepen en uiteindelijk uitgeschakeld worden tegen Barcelona, geen slechte prestatie voor ons kunnen.

Laatste wedstrijd van het seizoen die nog enige vorm van betekenis had. Tijd voor Torrent om aan volgend seizoen te denken en nog krediet op te bouwen door zo veel mogelijk wedstrijden te winnen in de competitie.

Gefeliciteerd Barcelona supporters en mede clubgenoten. Mooie campagne die we vandaag moeten afsluiten.

Trots op mijn club ❤️💛 maar die Omer bayram hoef ik nooit meer te zien bij Galatasaray niet als basis speler en ook niet als invaller. Cicaldau en Morutan mogen terug naar Roemenië en Gomis mag plaats nemen op de bank zie liever Mostafa spelen

Dank jullie wel Galatasaray, jullie hebben laten zien dat het Turks voetbal nog wat te bieden heeft.

Het is onmogelijk om de schande van het Turkse voetbal te wissen: clubs zijn al eens uitgesloten van Europees voetbal door omkoping en meerdere clubs zijn de CL ingegaan met 0 punten… en geëindigd met 0 punten. Maar we doen ons best om de wereld te laten zien dat dat ook anders kan.

Hopelijk hebben we alle Turkse voetballiefhebbers nog enigszins trots kunnen maken met deze Europese campagne. Maximale eruit gehaald. Dank jullie wel spelers (excl Berkan, Taylan, Omer en Cicaldau).

17 maart 2022 om 23:09

Wat een goedkope en kinderachtige provocatie, typisch iets voor jou. Dit is niet de eerste keer dat ik je onzin zie bleren. Je laat voor het gemak even weg dat diezelfde club is vrijgesproken van omkoping en dat er een rechtszaak gaande is over de onterechte overhaaste uitsluiting. Overigens zijn we niet trots op een uitschakeling in de EERSTE ronde van de europa league... jullie hebben letterlijk een gelijkspel tegen het slechtste Barca van fe afgelopen 10 jaar gevierd alsof jullie Europees kampioen zijn geworden. Sorry hoor maar hoe laag kun je zinken. Een Spaanse dorpsteam als Villareal heeft de Europa league gewonnen en laatst gewoon Juventus vernederd in de CL en waren waarschijnlijk niet half zo arrogant als jullie. Of kijk maar naar Ajax, finale europa league, halve finale CL, maar nee wij moeten trots zijn dat jullie LAZIO (lol) hebben verslagen en niet eens de kwartfinales konden halen. Laat me niet lachen.

17 maart 2022 om 23:31

Wij hebben tenminste iets te vieren

17 maart 2022 om 23:49

Nee jullie hebben zogenaamd gestreden tegen het "allersterkste slavia praag der tijden". Wees blij dat wij ons rug recht hielden in de EL, want het turkse voetbal heeft al een niet de beste reputatie in Europa

Zoals verwacht een moeilijk wedstrijd maar dankzij goochelaar Pedri toch gelukt. Fluitconcert en boegeroep van Gala supporters had duidelijk invloed op de spelers van Barcelona eerste helft, balverlies was niet normaal en concentratie was amateuristisch. Eerste helft was Barca heel slecht en niet alleen Frenkie en Ferran. En ja, wat kan je nog zeggen over Akturkoglu? Een genot voor de ogen. Prachtige speler.

Wat zijn sommige Turken zo’n lieverdjes hier op Voetbalzone als hun clubje verliezen, beginnen ze ineens met iemand zijn moeder uit te schelden ? Ik begrijp niet echt zo goed wat Alba en Pique verkeerd hebben gedaan , behalve dat Alba tijd begon te rekken gelijk elk winnend ploeg ?

Trouwens weet er iemand waar messi_113 is? Ik mis onze bro.

17 maart 2022 om 23:17

Alba was tijd aan het rekken en continu aan het zeuren. Pique kwam het veld weer op toen hij gewisseld werd. Ik weet niet waarom hij dat deed, maar was wel irritant.

18 maart 2022 om 08:05

Ja is inderdaad heel irritant als Alba en Pique tijd rekken. Maar dat Gala dit ook deed in camp nou maakt hun strijders. Hoeveel tijd heeft Alba en Pique hiermee gewonnen ? 2e helft heeft 45 min geduurd plus 6 minuten extra. Tijd genoeg voor Gala om iets te forceren niet ? Maar neen laten we over Alba en Pique zeiken.

18 maart 2022 om 15:16

Zeg ik dat Gala strijders zijn? Nee. Ik geef gewoon antwoord op je vraag wat Alba en Pique verkeerd hebben gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren