Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United

Laatste update:

Een meevaller voor Erik ten Hag: de blessure van Scott McTominay valt mee. De Schotse middenvelder van Manchester United ging zaterdag tijdens het duel met Burnley (1-1) geblesseerd naar de kant, maar veel is er niet aan de hand.

McTominay was zichtbaar aangeslagen door de blessure en de fans van de club hielden hun hart vast. De speler zelf heeft dinsdag via zijn eigen Instagram laten weten dat het goed met hem gaat.

“Ik gleed weg en belandde pijnlijk op mijn knie, maar het is niets ernstigs. Ik was gewoon boos omdat ik dacht dat het ernstiger zou zijn.Ik hoop snel weer op het veld te staan om het team te helpen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Manchester United kan clubtopscorer McTominay goed gebruiken. Voor de ploeg van manager Erik ten Hag staan nog vier competitiewedstrijden op het programma. Daarna staat de FA Cup-finale tegen Manchester City op het programma.

De wedstrijd van komend weekend tegen Crystal Palace komt waarschijnlijk wel te vroeg voor de 27-jarige spelverdeler.

Hij is niet de enige speler van the Red Devils die het duel met Crystal Palace aan zich voorbij moet laten gaan. Ook linksbacks Tyrell Malacia en Luke Shaw zijn niet inzetbaar.

Daarnaast kan Ten Hag ook nog niet beschikken over Jonny Evans, Victor Lindelöf, Raphaël Varane en Lisandro Martínez. Laatstgenoemde wordt echter wel snel terug verwacht bij Manchester United.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

je zag echt de aanwezigheid van Lisandro Martinez, hij was zo belangrijk voor manchester united. ik hoop voor hem en united dat hij net zo goed terugkomt !

Benieuwd waar ie zich achter gaat verschuilen wanneer de lappenmand leeg begint te raken. Ten Hag schittert dit seizoen voornamelijk in excuses en verwijten. United heeft een godsvermogen uitgegeven en presteert gewoon ver onder de maat. Zelfkritisch is ie nog bar weinig geweest, het komt veelal neer op vingertje wijzen. Bij vlagen echt genant. Benieuwd hoelang ze nog met hem doorgaan. On: Mctominay is een prima speler, maar ook geen niveau wat United zou moeten nastreven.

Zit niet mee dit jaar. Veel blessures, ongeluk, en ook keuzes in het maken van aankopen. Dan zijn er op het veld genoeg factoren waarbij je denkt van...... waar is de energie passie en strijd gebleven....
Hoop dat Europees voetbal er nog in zit voor Manu.
Het is echt zo zonde om te zien wat jaren aan slecht beleid doet met een club.

30 april 2024 om 14:13

Slecht beleid waar Ten Hag een flinke vinger in heeft gehad de laatste 2 jaar met middelmatige aankopen (voor veel te veel geld) zoals Antony, Onana, Mount, Hjolund, Amarabat (huur), Malacia, Casimero, ...

Ten Hag is gewoon een wezenlijk deel van dat slechte beleid hoor.

30 april 2024 om 14:47

En wie heeft het goed gekeurd dat ten Hag die vinger in de pap heeft gehad??

Daarbij heeft hij wel Garnacho en Mainoo door laten breken. Misschien dat Kambwala daar ook nog bij komt.

Hojlund zou ik zeker niet als middelmatig zien. Is nog erg jong en heeft zeker potentie. Casemiro is volgens mij ook niet echt een aankopp van tem Hag geweest. Aangezien die Frenkie wilde hebben.
Mount en Onana wil ik nog de voordeel van de twijfel geven.

Mogelijk nu met een echte TD zal het beleid beter gebeuren en niet alleen die verantwoordelijkheid bij een trainer leggen. Dat gebeurd bij geen enkele club.

30 april 2024 om 15:26

Het is een wisselwerking inderdaad AFC-BusbyBabe.

Het is ook zeker niet alleen hem aan te rekenen en ik vind dat hij dingen ook absoluut wel goed heeft gedaan. Doorbreken van de jeugd, al dan niet gedwongen, is goed. En de ''harde'' hand in de regels van de club vind ik ook een goede, ongeacht wie het was qua speler. Ik snap ook je punt omtrent de aankopen. Dat klopt ook deels. Wel vind ik dat het geen volledige vrijwaring voor Ten Hag mag zijn. Het is namelijk wel ook zijn eigen mankement dat hij met dergelijke spelers aan komt. Een Antony en Malacia bijvoorbeeld, daar weet ik 100% zeker van dat die op voorspraak van Ten Hag zijn gekomen. Het hit and miss gedeelte voor wat betreft aankopen heeft hij dus zeker een sterke rol in.

Mijn voornaamste kritiekpunt op Ten Hag is dat hij totaal geen eigen stijl erin heeft weten te slijpen. Ook daar zijn verzachtende omstandigheden voor natuurlijk. En blessures etc. helpen inderdaad niet mee, daar kan hij vaak niets aan doen. Desondanks verwacht je wel een visie van hem. En dat zie ik op het veld veel te weinig terug. Daar had ik meer van verwacht bij hem. Andere coaches weten namelijk wel iets van een visie door te voeren, ook zonder alle benodigde spelers voor die visie.

Verder eens dat Hojlund geen slechte aankoop is. Idem voor Martinez. Onana vind ik so so. En Mount vind ik een goede speler, maar niet de speler die jullie nodig hadden in mijn optiek. Dus in dat licht niet een handige aankoop.

''de wedstrijd van komend weekend tegen Crystal Palace komt waarschijnlijk wel te vroeg voor de 27-jarige spelverdeler.''

Mctominay een spelverdeler noemen staat wel erg ver van de realiteit. Hij is een middenvelder maar het spel verdelen kan hij niet. Hij is redelijk goed in het in het strafschop gebied te komen en dan te scoren alsof hij een hele slechte versie van Lampard is, maar een spelverdeler is hij absoluut niet.

30 april 2024 om 15:28

Mctominay is in principe een ideale selectiespeler. Het probleem is dat hij geregeld basisspeler moet zijn. Daar komt hij simpelweg kwaliteit tekort voor. Als sub om wat te forceren is hij goed. En idem voor een wedstrijd te controleren als extra man op het middenveld. Maar als je in de basis goed verzorgd aanvalsspel wil tonen, dan komt hij simpelweg tekort.

En inderdaad, Mctominay een spelverdeler noemen is wel echt slecht..

Ze mogen wel eens uitzoeken waarom er zoveel blessures dit seizoen zijn. Dit komt niet alleen door de (over)volle voetbal kalender..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren