Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterling wordt hemel in geprezen: ‘Hoe vaak zagen we Messi zoiets doen?’

Laatste update:

Raheem Sterling kon deze zomer, na het WK in Brazilië, slechts kort van een vakantie genieten, maar de talentvolle vleugelaanvaller van Liverpool heeft daar volgens trainer Brendan Rodgers geen enkele last van. De Engels international scoorde tijdens de International Champions Cup tegen Manchester City en Olympiacos en zijn coach is zeer te spreken over de negentienjarige Sterling.

/

Rodgers was vooral onder de indruk van het doelpunt dat de buitenspeler liet aantekenen tegen Man City. “Hoe vaak hebben we Lionel Messi zoiets zien doen? Hij passeerde tegenstanders terwijl het zó vol was voor het doel. Het geweldige aan hem is dat je opstaat van je stoel als je hem aan het werk ziet. Als hij de bal krijgt, denk je dat er iets kan gebeuren”, vertelt de trainer van the Reds in de Engelse media.

De ontwikkeling die Sterling heeft doorgemaakt is ook buiten Liverpool opgevallen, meent Rodgers. “Er was tijdens het duel met City een moment dat hij op de linkerflank in balbezit kwam. Gaël Clichy speelde rechtsback en kwam hem onder druk zetten, hij kreeg ondersteuning van Jesús Navas en er sloot ook nog een middenvelder bij. Dat teams zó bang zijn zegt wel iets”, benadrukt de coach.

Denk je dat Raheem Sterling veel gaat scoren voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met dat Messi gebeuren overdrijft hij wel maar Sterling is nu al een fenomeen, was vorig jaar achter Hazard de beste linksbuiten van de PL, en is nu al een van de beste spelers bij Liverpool, een van de weinige Britse talenten die niet gewoon maar een hype is. Niemand van 19 jaar is al zo goed als Raheem.

13 augustus 2014 om 12:37

Mee eens! Vanaf het moment dat hij debuteerde zag je al het talent van deze jingen. Nu word hij ook steeds effectiever in zijn passing, goals en bij het uitspelen van zijn directe man.. als hij zo doorgaat word dit echt een ster

We hebben het Messi vaker zien doen dan Sterling. Dat is één ding wat zeker is meneer Rodgers.

Waarom wordt tegenwoordig alles vergeleken met Messi en Ronaldo. Wordt daar wel een beetje moe van...

13 augustus 2014 om 11:14

Tuurlijk heeft Messi het vaker gedaan dat Sterling, aangezien Messi zo'n 8 jaar ouder is en er dus veel meer wedstrijden heeft gespeeld dan Sterling.

Verder ben ik het met je eens dat er te veel wordt vergeleken met Messi en Ronaldo. Maar het is ook wel te verwachten, die twee worden gezien als de beste van de wereld. Logisch dat men dan hun eigen spelers daarmee vergelijken.

13 augustus 2014 om 11:17

Maakt niet uit dat Messi ouder is dan Sterling. Het gaat om zijn uitspraak, waarmee hij de plank volledig mis slaat...

13 augustus 2014 om 11:18

Maar jij maakt een vergelijking die de plank volledig misslaat, want Sterling speelt bij lange na nog niet zo lang op dit niveau.

Ben het met je eens dat Rodgers suggereert dat Messi dat weinig doet, daarin heeft hij ongelijk. Maar jouw vergelijking is even scheef.

13 augustus 2014 om 11:26

Natuurlijk maakt zijn leeftijd wel uit. Het gaat erom dat hij zegt dat sterling niet onderdoet voor messi op die leeftijd.

13 augustus 2014 om 12:04

Sterling is op zijn negentiende nog lang niet zover als Messi op zijn negentiende was hoor. Dus ook in die zin gewoon gelijk...

13 augustus 2014 om 12:05

Heb jij het interview gelezen of gezien?

13 augustus 2014 om 11:15

Omdat Sjaak Polak niet meer speelt..

13 augustus 2014 om 11:17

Latje Polak! Wat een cultheld was dat hé!

13 augustus 2014 om 13:42

Ricky vd Bergh werd nog wel eens met Polak vergeleken :-) zeker nadat ie zo ongeveer 20 vrije trappen (verdeeld over een aantal wedstrijden) op de lat schoot.

13 augustus 2014 om 11:33

Ja! daar mag iedereen wel mee ophouden. Messi is nu misschien minder in vorm dan 2 jaar geleden maar waarom wordt hij er altijd bij gehaald.
Als een andere speler de prestaties had van Messi op het WK dan hadden we hem de hemel in geprezen. Tuurlijk is hij uit vorm maar hij heeft 5 jaar lang constant een gigantisch hoog niveau gehaald.

13 augustus 2014 om 11:56

Het laatste jaar Messi een hele luie speler. Op het WK was het beschamend wat hij liet zien

13 augustus 2014 om 14:15

Op camera beelden regelmatig te zien dat hij tijdens wedstrijden aan het kotsen is enzo.
Zou dat met zijn prestaties te maken hebben ?

want hij zet zich, vooral op moment zonder bal heel weinig in.
is hij in de afgelopen tijden overbelast geraakt ?

who knows..

Jammer dat Rodgers dit niet gaat lezen, maar laat Sterling maar eerst eens zo'n goal maken als Messi tegen Getafe in 2011..
Dan wil ik nog wel eens kijken of Sterling ooit in de buurt gaat komen van Messi.

Ik ben totaal geen Messi fanboy of iets dergelijks, maar wat hij hier verkondigt is natuurlijk gewoon iets roepen om je pupil in het zonnetje te zetten.

Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van Sterling als ik hem zie spelen. Maar Rodgers doet net of Sterling dingen doet die nooit eerder vertoond zijn.

13 augustus 2014 om 11:16

Messi was toen al veel ouder dan sterling nu. Nogal onredelijk om zoiets te vragen. Over een paar jaar heeft sterling misschien ook wel zo'n moment.

13 augustus 2014 om 11:53

Was in 2007 en toen was Messi 19 of 20. Zelfde leeftijd als Sterling

13 augustus 2014 om 11:17

In 2011 was Messi 24. Sterling is nu 19. Met andere woorden, heeft hij nog wel even de tijd voor. Ik zeg niet dat hij het gaat doen, maar Sterling is nog jong.

Verder is het logisch wat Rodgers hier doet. Hij zet zijn speler in het zonnetje om zo Sterling te stimuleren en te laten zien dat Rodgers onder de indruk is van Sterling. Geeft zo'n speler ook weer een boost.

13 augustus 2014 om 11:21

Tuurlijk, Sterling kan ook één van de beste voetballers worden. Maar als je serieus de vraag gaat stellen: "“hoe vaak hebben we Lionel Messi zoiets zien doen? "".. Dan kijk je denk ik niet vaak genoeg voetbal.

Misschien is het ongelukkig vertaald, misschien ongelukkige opmerking, maar ik reageer op hetgeen wat in dit artikel staat en daar vind ik het echt een rare uitspraak.

Ik hoop dat Sterling het gaat redden naar de échte top! En qua ontwikkeling zit het met hem wel goed, hij ontwikkeld zich ge-wel-dig momenteel onder Rodgers.

13 augustus 2014 om 11:33

Je bedoelt 2007 neem ik aan.

13 augustus 2014 om 11:38

Wauw! Ja inderdaad hahahaha! Wat stom..

13 augustus 2014 om 11:40

Was niet eens in 2011 , maar in het seizoen 2007-2008. Toen was Messi 20 of 21

13 augustus 2014 om 12:08

Je spreekt nu tot Rodgers naar aanleiding van een stuk op VZ. Je kan ook eerst het interview lezen en dan het een en ander gaan verkondigen.

Elk Engels taklent wordt gehyped alsof ie de nieuwe maradona is

13 augustus 2014 om 11:18

Sterling speelde het hele vorige seizoen bovengemiddeld goed. Heeft een versnelling met en zonder bal, werkt hard, is doelgericht en is handig op de korte ruimte.
Hij is 19 jaar en heeft er al 2 seizoenen erop zitten. 77 wedstrijden voor Liverpool gespeeld. Het is niet dat hij pas net komt kijken of dat hij 1 of 2 leuke wedstrijden heeft gespeeld. Hij laat nu al een langere tijd zien dat hij beter is dan de gemiddelde speler.

13 augustus 2014 om 12:22

Een half seizoen heeft hij hrt pas laten zien.

13 augustus 2014 om 12:29

sorry, inderdaad, vanaf wedstrijd 14, norwich thuis.. Maar doet er nog steeds niets aan af dat hij al langere tijd dan 1 of 2 wedstrijdjes bewijst meer dan alleen een hype te zijn.

13 augustus 2014 om 11:19

Bij Sterling is het wel terecht, dat zou je weten als je wat potjes van hem zou bekijken.

13 augustus 2014 om 11:46

Terecht om hem bijna boven messi te plaatsen?

13 augustus 2014 om 12:45

Is toch in elk land zo?

Depay bv in Nederland. Word door sommige Nederlanders als gezien als grootste talent van de wereld...
Anderlecht heeft ondertussen al de Ghanese,nepalese en Colombianse Messi rondlopen...

Ach Brendan deze vergelijking gaat een beetje ver.
Laat Sterling nou lekker een seizoen goed voetballen en dan weten we zeker dat het goed gaat komen.
Nu Suarez weg is zal Sterling die leegte moeten vullen.

Dat laatste stukje, dat gebeurt toch in iedere wedstrijd? Rodgers kan dit soort dingen beter binnenkamers houden, want hij komt nu erg on-realistisch over. Sterling is een erg getalenteerde voetballer, maar heeft het tot nu toe alleen tegen Engelse ploegen laten zien, dit seizoen moet hij de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten. Dat gehype rond Engelse spelers is echt een beetje gênant aan het worden. De fans nemen het ook veel te snel over.

Moet niet overdrijven met Messi erbij halen. Maar is wel een een van de grootste ( zo niet de grootste ) talenten van Engeland. Vorig seizoen fantastische wedstrijden gespeeld en super gespeeld in de voorbereiding.

Die gast moet echt een spreekverbod krijgen met zijn stoere gebrabbel. Ja, sterling is een waanzinnig talent, maar het is gewoon niet te zeggen hoever hij is over een jaar.

13 augustus 2014 om 12:37

jij zou een ban moeten krijgen want je hebt zelden wat zinnigs te melden als het over liverpool gaat.. het is toch nooit goed wat ze ook zeggen of wie ze ook kopen.

13 augustus 2014 om 12:51

Dit is toch ridicuul. Bovendien zeggen scousers zelden iets zinnigs. Zoals jij nu. Heb gewoon kritiek op die dikke coach van jullie.

13 augustus 2014 om 13:01

nice.. nu ga je nog discrimineren ook, moet niet gekker worden 37 jaar en je dan zo verlagen applaus voor jezelf.

je hebt negatieve kritiek, als je die kritiek nou positief weet te brengen, en te onderbouwen, ja ik weet dat je moeite hebt met iets te onderbouwen, maar probeer het toch maar want nu schreeuw je maar een eind weg.

en die dikke coach heeft al meer presteert als coach dan dat nare Franse mannetje waar jij zo'n "fan" van bent

13 augustus 2014 om 13:20

" en die dikke coach heeft al meer presteert als coach dan dat nare Franse mannetje waar jij zo'n fan van bent"

Haha hier laat je wel zien hoeveel voetbalkennis jij werkelijk hebt. Beweren dat Rodgers al meer gepresteerd heeft dan Wenger, ga je mond spoelen aub. Bekijk alles niet door zo'n Liverpoolbril want je maakt jezelf gewoon belachelijk

13 augustus 2014 om 13:23

"bovendien zeggen scousers zelden iets zinnigs"

Haha, applaus. Je hebt het zeker over jezelf, want het enige wat je bij elk Liverpool topic doet, is alles (ongegrond) afkraken ongeacht waar het over gaat. Heb je nog nooit ook maar één positief woord over Liverpool zien schrijven en Arsenal maar ophemelen. Je aversie tegen Liverpool is overduidelijk en daarom ben je bij topics over Liverpool totaal niet serieus te nemen.

13 augustus 2014 om 13:25

Je hebt gelijk en zo zijn er meer hier, alles wat Liverpool doet wordt afgekraakt terwijl ze heel de gedachten van Rodgers hier achter niet snappen of kennen!

13 augustus 2014 om 14:25

@ Jofs_lfc

Net of weet jij wat Rodgers denkt.

Verder wordt Liverpool wel regelmatig afgezeken door fans van andere clubs, maar dat is toch bij elke club zo? Arsenal haalt alleen Franse talenten, Wenger gaat voor de top vier-trofee, blabla. Chelsea speelt elke wedstrijd busvoetbal. Zo kun je wel even doorgaan.

On-topic. Sterling is een wereldtalent, maar de vergelijkingen met Messi gaan te ver. Messi was wellicht even uit vorm, maar wat hij heeft laten zien is ongekend.

En @ m1elelfc: Je beticht Zizoufan van negatieve kritiek zonder onderbouwing, en zelf kom je dan met dat die dikke trainer meer gepresteerd heeft dan die Franse. Toen Rodgers 7e eindigde wilde menigeen hem eruit hebben, en nu is hij beter dan Wenger? Vraag me af hoe je dat wilt beargumenteren.

13 augustus 2014 om 14:47

wat heeft Zidane als trainer gepresteerd dat? Rodgers heeft er eigenhandig voor gezorgd dat Swansea van de 2e Divisie de premier league in kwam, om daar vervolgens in zijn debuut jaar "gewoon" 11e te worden met goed en aantrekkelijk voetbal.

daarom is hij bij Liverpool aangenomen, ik zeg eerlijk ik had mijn bedenkingen maar hij heeft zelf aangegeven dat de 1e 2 seizoenen als opbouw gezien moest worden.

na zijn 1e jaar had ik er nog steeds vertrouwen in aangezien we bij vlagen heel goed voetbal lieten zien alleen de kwaliteit miste!

en Wenger met Rodgers vergelijken dat kan niet want wenger is de 60 al gepasseerd en heeft een lange loopbaan achter de rug en Rodgers begint net..

13 augustus 2014 om 14:51

Zizoufan; Ben je vroeger gepest of gemarteld door Liverpoolfans toevallig? Je kan hiervoor echt hulp zoeken tegenwoordig, dat weet je he?

13 augustus 2014 om 15:58

@Bergkamp_10

Rodgers is naar buiten heel open en eerlijk over wat hij wilt. Als je net als ik gewoon alles van de club volgt weet je dat deze man Liverpool naar successen gaat leiden.

De aankopen zijn volledig geschikt voor zijn voetbal-filosofie!

Valt me hier gewoon op dat vele reacties plaatsen terwijl ze waarschijnlijk net 2/3 wedstrijdjes per jaar kijken.

Als je Liverpool volgt zie je gewoon duidelijk progressie in het voetbal onder Brendan Rodgers

13 augustus 2014 om 21:07

Haha, zure pruim. 'dikke coack van jullie'. Zoek een recente foto op en kom dan terug met deze uitspraak.

Wrm MESSI weer?? Messi op 19 hattrick tege real!! Vergeet nie rodgers

13 augustus 2014 om 12:10

Maak je niet dik fanboy. Hij zegt hier niets verkeerd

Het allergrootste negentienjarige talent op dit moment, gaat samen met Markovic de flanken van Liverpool de komende jaren domineren.

Haha hoe vaak?

ik ben de tel kwijt....... Zo vaak heb ik Messi dat zien doen. En dan ook nog eens op jongere leeftijd dan dat Sterling nu is.

Edit: Verder een geweldig talent natuurlijk.

Maar hou eens op spelers met Messi te vergelijken, die gozer is in alle opzichten anders dan andere voetballers.

Vergelijken met Messi gaat natuurlijk nergens over, maar deze jongen heeft zeker de potentie om een wereldtopper te worden of te zijn! Tegenstanders stellen zich inderdaad op deze jongen in, zoals in de tekst wordt aangegeven.

Verder is het niveau hier weer erg hoog, de helft van de reacties hier heeft waarschijnlijk Sterling 2 of 3 wedstrijden zien spelen.
Als je de premier league volgt en elke wedstrijd kijkt van Liverpool, valt gewoon op dat deze jongen het ontzettend goed doet!

De vergelijking met Messi is meer een groot compliment van Rodgers, hij had elke grote voetballer kunnen zeggen, Dit is alleen om Sterling te motiveren het niveau van nu vast te houden en misschien wel te verbeteren.

Hoevaak zagen we messi zoiets doen? Op youtube staat een video van 16! Minuten over sologoals van messi. Slaap lekker Rodgers

Leuk compliment voor Sterling, die al vanaf zijn 17e gigantisch ontwikkelt.

Rodgers overdrijft wel een beetje, want Messi was wel een trendsetter van het nieuwe tiki taka voetbal en is ook nog eens een hele andere speler. Maarja, als je een compliment geeft aan 1 speler, doe het dan goed

Ohjajoh leg de druk er maar lekker op bij die jongen, wat een domme uitspraak, hier zullen ze grappen over gaan maken als ie een terugval in zn ontwikkeling krijgt (wat overigens normaal is bij een jonge speler)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren