Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broja doet Jackson even vergeten bij Chelsea, dat pas na rust wervelt

Laatste update:

Chelsea heeft zich zaterdag ten koste van Preston North End uit de Championship geplaatst voor de vierde ronde in de FA Cup (4-0). Armando Broja opende na bijna een uur spelen de score voor de thuisclub, waarna the Blues alsnog een grote overwinning boekten op Stamford Bridge. Noni Madueke viel in bij Chelsea en Ian Maatsen zat negentig minuten op de bank.

Bijzonderheden:
Broja verlengde een indraaiende voorzet van linksback Malo Gusto al koppend en zag de bal tot zijn grote vreugde in de verre hoek verdwijnen: 1-0. Het was pas de tweede keer dit seizoen dat de voormalig spits van Vitesse wist te scoren namens Chelsea. Broja scoorde in oktober vorig jaar ook in de met 0-2 gewonnen derby met Fulham in de Premier League. De spits krijgt de komende weken de kans zich te bewijzen, daar eerste keus Nicolas Jackson met Senegal meedoet aan de Afrika Cup.

De goal van Broja leek Chelsea vleugels te geven. De ingevallen Thiago Silva (39) was enkele minuten later alert bij een hoekschop en kopte bij de eerste paal raak met zijn eerste balcontact. Daarmee was het verzet van het dappere Preston North End gebroken. Raheem Sterling tilde de stand slechts twee minuten later naar 3-0 door een vrije trap van net buiten de zestien in de rechterhoek te draaien. Enzo Fernández bepaalde de eindstand op 4-0 door een intikker van dichtbij.

Chelsea - Preston North End 4-0


58' 1-0 Armando Broja (assist: Malo Gusto)
66' 2-0 Thiago Silva (assist: Cole Palmer)
69' 3-0 Raheem Sterling (vrije trap)
85' 4-0 Enzo Fernández (assist: Raheem Sterling)

Overige uitslagen FA Cup
Middlesbrough - Aston Villa 0-1
Queens Park Rangers- Bournemouth 2-3 (winnende goal Kluivert)
Stoke City - Brighton & Hove Albion 2-4

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Armando Broja werker! Weer een speler die terugkomt van een zware knieblessure en hopelijk weer zijn oude niveau gaat halen. Hopelijk is dit het begin, Jackson is er de komende paar potjes niet. Broja moet deze kans pakken en blijven scoren!

6 januari 2024 om 21:19

Het is zo ongelofelijk lastig om terug te komen van zulke langdurige knieblessures. Ik vind hem in de minuten die hij maakt tot noch toe erg matig spelen, maar hopelijk pakt hij het meer en meer op als hij meer minuten mag maken!

6 januari 2024 om 21:55

Echt zware k*t blessure, zit zelf op 5 maand nu ;p. Is niet heel gek denk ik dat hij nog niet zo super speelt, kijk maar is na Van Dijk die toen terug kwam na zijn blessure, die speelt dit seizoen pas weer echt top. Fofana ook zelfde blessure, volgens mij 2x zelfs?

6 januari 2024 om 22:03

Ik zie in hem meer potentie dan in Jackson.
Moeilijk in te schatten waar Broja zijn plafond ligt want heeft nog niet echt lang kunnen spelen bij Chelsea zonder blessures.

Maar vind hem opzich wel sterk in de duels en een goed aanspeelpunt. We moeten hem gewoon beter gebruiken. Zo'n voorzet bij zijn kopbal krijgt die nauwelijks.

Eerste helft was zeer matig, vooral Colwill, Disasi, Mudryk & Caicedo.
Tweede helft was beter, maar zie echt geen stijgende lijn.

Best bijzonder, zon Jackson ben je totaal niet nodig als je spelers als Broja in de jeugdopleiding hebt en er gebruik van kan maken. Exceptionele jeugd loopt er, maar toch meer willen.

7 januari 2024 om 02:31

Die gozer was langdurig geblesseerd. Dan moet je toch wat?

8 januari 2024 om 08:54

Ja, dan heb je waarschijnlijk nog 3 Broja's in de jeugd en haal je wel zon Jackson met een goed seizoen. Zou je beter die jeugd kansen blijven kunnen geven als je zoveel talent er hebt rondlopen

8 januari 2024 om 20:03

Welk talent is basiswaardig als spits volgens jou?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren