ArdAtletico10
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 31 mei 2014
  • ArdAtletico10
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 689
  • 26 jaar (8-12-1994)
Persoonlijke berichten
27 augustus 2014 om 22:59
#1

Weet niet helemaal hoe ik op je bericht moet antwoorden, dus dan maar zo:

Oké.

En trouwens: Bojan schiet bij Stoke City in de voorbereiding er zomaar weer twee in. Zo vreemd is het niet om te vertrouwen op een speler die heeft bewezen belachelijk veel talent te hebben. En dan nog, ben niet iemand die met de stroom meegaat. Nu dus weer keihard roepen dat Munir de volgende Messi wordt om hem bij de eerste tegenslag weer met de grond gelijk te maken. Leuk.

28 augustus 2014 om 20:18
#2

Dat is niet wat ik beweerde, ik beweerde dat het onverantwoordelijk was om een Botía in die vorm niet terug te halen voor de afkoopsom van 2,5 miljoen euro. Ondanks dat hij door blessureleed het niet heeft gehaald blijft dat nog steeds een vreemde keuze. En inderdaad, ik zie het liefst 24 zelf opgeleide spelers in het eerste elftal. Spelers als Patric gaan het eerst nooit halen, maar er loopt wel degelijk veel talent rond. Munir, Samper, Sandro, Dongou (als hij z'n motivatieproblemen overkomt in het tweede elftal), Adama, Halilovic, Kaptoum, Lee, Ié en Tarin zijn echt grote talenten, enkel hun mentaliteit en dosis geluk houdt hen van het eerste elftal.

30 augustus 2014 om 13:55
#3

En waarom zouden de namen die jij noemt wél het eerste elftal redden en de anderen niet? Hun mentale staat is nog nauwelijks getest en kunnen stuk voor stuk een 'gevalletje Bojan of Giovani' worden. Het gaat erom welke jongens de potentie en het talent hebben om door te breken bij de club, over het vervolg wat ze daaraan geven kunnen we enkel speculeren. En inderdaad, dan zit je soms mis en soms heb je het bij het juiste eind. Waarom is zoveel nadruk ligt op mijn beoordeling is me een raadsel, waarom wordt er waarde gehecht aan mijn oordeel? Het enige wat ik doe is het bekijken van de wedstrijden en daar mijn mening over formuleren. En dan heb je wat meer vertrouwen in bepaalde spelers en soms komt dat er niet uit. Dus ben wel erg benieuwd naar je antwoord op die vraag: waarom hebben de namen die jij noemt wél die potentie (en kunnen door gebrekkige mentaliteit net zo goed floppen) en de extra namen die ik noem niet? Veel minder talent dan die anderen hebben ze namelijk niet.

5 september 2014 om 14:02
#4

Geen valide argumenten. Bojan kwam ook uit één van de Catalaanse dorpen rondom Barcelona, speelde erg volwassen voor z'n leeftijd in de jeugd en presteerde zelfs in het eerste elftal van de club. Daarnaast had hij ook nog eens meer talent dan bijvoorbeeld Sandro of Adama Traoré. Daarnaast is afkomst natuurlijk geen argument, spelers als Pedro en Messi zijn ook uit hun familiaire omgeving weggeplukt en hebben het wel gehaald. Het gaat om mentaliteit, puur talent hebben de namen die ik noem allemaal en hebben mits ze een sterke mentaliteit hebben allemaal evenveel kans om het eerste te halen. Pas op het moment dat ze op dat aspect echt getest worden kunnen we zien of die jongens echt potentie hebben.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren