Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder en Galatasaray op ramkoers: ‘Zeg het recht in mijn gezicht!’

Laatste update:

De relatie tussen Galatasaray en Wesley Sneijder staat op springen. Een salarisachterstand van twee maanden zorgde al voor onrust rondom de middenvelder en het nieuwe bestuur zou de Nederlander nu enkel een nieuw contract willen aanbieden, wanneer hij een salarisverlaging accepteert. De dertigjarige Sneijder ziet dat niet zitten en toeval of niet: de spelmaker begon vrijdag tegen Kasimpasa (2-1 overwinning) op de reservebank.

/

Trainer Cesare Prandelli sprak van een 'tactische zet', maar er wordt ook gefluisterd dat de club Sneijder het signaal wil afgeven om toch echt met minder salaris genoegen te nemen. Ook zou de Oranje-international overhoop liggen met collega Felipe Melo en zou hij zich hebben gestoord aan een driedaags trainingskamp, ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Kasimpasa. “En dat horen we dan één dag van tevoren? We zijn toch geen kinderen! Dit is geen nationaal elftal en we hebben allemaal een gezin. Waarom moet dit zo abrupt?”, zou hij volgens Sabah hebben geroepen.

De geloofwaardigheid van dat interview werd in Turkije nogal betwist, maar na het duel met Kasimpasa, waarin hij na 54 minuten inviel, werd hij geciteerd door SPORX en in dat interview uitte Sneijder andermaal zijn frustraties: “We kregen per sms te horen dat we de volgende dag op trainingskamp zouden gaan. Dat is geen goede manier van communiceren en vervolgens moest ik deze week met het tweede meetrainen. Ik houd van Galatasaray, maar als ze mij zo behandelen en mij weg willen hebben, dan moeten ze dat maar recht in mijn gezicht zeggen.”

/

“Misschien willen ze mij kwijt vanwege mijn salaris, maar dat is wel geld waar ik recht op heb. Als ze me weg willen hebben, begrijp ik dat, maar roep dat dan niet achter mijn rug om. Ik ben een wereldster, heb op WK's gespeeld. Ik verdien het niet om op zo'n manier behandeld te worden. Ik werd zes maanden geleden benoemd tot aanvoerder, zou op tien spelen en we zouden aanvallend voetbal gaan spelen. Dat waren beloftes, maar er is er niet één nagekomen”, aldus Sneijder, die overigens ontkent problemen te hebben met Felipe Melo.

Zaakwaarnemer Guido Albers bevestigde tegenover SPORX dat zijn cliënt zich op het moment niet gewaardeerd voelt in Europees Istanbul. “Hij had problemen met dat trainingskamp, dat klopt. En hij weet niet waarom hij niet mocht starten tegen Kasimpasa, hij was fit. Het is allemaal heel raar. Tijdens het etentje van afgelopen week werd ook iedereen uitgenodigd, behalve de echtgenoot van Wesley: Yolanthe.” Sneijder heeft bij Galatasaray nog een contract tot volgend jaar zomer. Hij verdient zo'n 3,2 miljoen per jaar, los van ruim een miljoen euro aan wedstrijdpremies.

Moet Galatasaray zijn best doen Wesley Sneijder tevreden te houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al verkeerd geciteerd, ''ik heb twee WK-finales gespeeld''

1 november 2014 om 13:02

Finale van de wereldbeker voor clubs misschien? Geen idee hoor. Beetje onduidelijk.

1 november 2014 om 14:57

De duel om de 3e plaats is ook een finale, de kleine finale wordt het genoemd.

1 november 2014 om 15:14

Die heeft Sneijder niet gespeeld

1 november 2014 om 16:52

Sneijder denkt ook nog steeds een wereldster te zijn, misschien moet hij eens in de spiegel gaan kijken.

Schandalig dat salarissen, hoe krankjorum hoog ze ook zijn, gewoon niet worden uitbetaald. Ik weet dat het Turkse voetbal vaak in opspraak is geweest, maar dat sommige clubs niet eens het minimale fatsoen hebben om hun werknemers te betalen is echt ronduit onbeschoft. Hopelijk doet de Uefa hier iets aan, het schijnt dat ze je daar kaltstellen als je vraagt waar je salaris blijft, Kazim Kazim vertelde ook al zo'n verhaal.
Hoe een op papier grote club zichzelf zo miezerig klein kan opstellen richting de buitenwereld, onvoorstelbaar.

1 november 2014 om 13:11

Schandalig is het zeker, maar dat komt Gala wel op een gegeven moment duur te staand denk ik. Voor zover ik dacht verkrijg je een transfervrije status wanneer X aantal maanden niet betaald is aan salarissen. Lijkt me niet dat het voor Sneijder op dit moment moeilijk is om een club te vinden nu hij zichzelf weer in de kijker heeft gespeeld.

1 november 2014 om 13:38

GS pretendeert wel een grote club te zijn maar gedraagt zich natuurlijk echt als een klein clubje. Salarissen niet kunnen uitbetalen aan je spelers, dat is echt heel treurig. Ook wel deels Sneijder's schuld natuurlijk, waarom ging hij dan ook zo een competitie toe.

1 november 2014 om 14:06

Ja hij ging er heen om het geld, maar het is niet "deels zijn schuld", het lijkt mij meer dan normaal dat een professioneel bedrijf zijn werknemers uitbetaald. Kan hij vrij weinig aan doen.

1 november 2014 om 15:36

Schuld als in dat hij wist dat hij dit risico nam als je naar een dergelijke competitie gaat. De verhalen uit Turkije zijn echt wel bekend dus hij wist van tevoren dat je rekening moet houden met dit soort fratsen.

1 november 2014 om 16:27

Eigenlijk is het allemaal heel duidelijk!

Telkens als er een nieuwe bestuur wordt geïnstalleerd dan sneuvelen de grootverdieners die niet goed presteren en of de trainer.. Uit ervaring weten ze dat de speler niet graag vertrekt omdat hij ergens anders minder gaat verdienen dus gaan ze een spelletje spelen.. Uiteindelijk zal Wesley gewoon vertrekken dat staat inmiddels vast maar de manier waarop zal misschien niet leuk zijn..

De nieuwe bestuur wil zich laten gelden en dat kunnen ze op deze manier laten zien.. Enne behalve die 2 fantastische goals tegen Fenerbahçe heeft Sneijder niet veel laten zien dus dat mag hij zijn eigen ook aanrekenen!! Wordt vervolgd..

Ik stel voor dat we allemaal zeer gedecideerd een kant kiezen zonder alle ins en outs te weten en het verhaal van beide kant te hebben gehoord. Ik kies voor Sneijder.

Klinkt inderdaad alsof ze hem eruit willen werken vanwege het salaris, maar ga geen dingen roepen als ik ben een wereldster en heb in 2 wk finales gespeeld. Dat soort op de borst klop gedrag is niet nodig om je mening te beargumenteren aangezien hij geen voorkeursbehandeling probeert af te dwingen, slechts een normale fatsoenlijke waaruit blijkt dat men hem waardeert, wil houden en normaal met hem omgaat.

1 november 2014 om 13:05

Nee, maar het geeft wel aan dat hij gewoon een van de beste spelers van Galatasaray is. Met zo'n speler hoor je beter om te gaan.

1 november 2014 om 13:15

En hij moet een beetje genoegen nemen met bepaalde keuzes die er worden gemaakt. Oke, dat van dat salaris heeft hij gelijk. Maar omdat hij een keer niet in de basis start, wilt hij een statement maken met mijn status. Als zijn status echt zo denderend was, stonden de clubs wel voor hem in de rij.

Wij hebben hem uit de goot gehaald omdat de heer Sneijder zichzelf te goed vond voor clubs als Tottenham etc. Wilt ook niet inleveren, prima. Maar je weet waar je eindstand voor kiest. Hij is zeker wel gewaardeerd in Istanbul, krijgt vaker staande ovaties dan in zijn hele carriere etc. Dat het bestuur er een spelletje van maakt is jammer, maar dan ga je daar klagen. Niet in de media.

2 november 2014 om 10:03

Ja, inderdaad. Als hij inderdaad zijn salaris te laat krijgt, mag hij ontevreden zijn. Maar het is wel een keer afgelopen met het gezeik om de hoeveelheid van dat salaris. Die man heeft 30 miljoen op zijn bankrekening staan, en dan gaat hij moeilijk doen (bij Inter ook al) om 1/2 miljoen per jaar. Wesley volgens mij ben je voetballer geworden omdat je voetballen leuk vindt. Kap dan gewoon met dat gejank om dat salaris. Je zult ooit toch wel salaris moeten inleveren, als je nog bij een grotere club wil komen, of terugwil naar Ajax.

Mooi moment om naar engeland te gaan wesley!

"Ik ben een wereldster"
Wesley je WAS een wereldster en nu denk je het te zijn...

1 november 2014 om 14:20

"de geloofwaardigheid van dat interview werd in Turkije nogal betwist"

Maar niet hier op VZ. Ik zie Sneijder niet aan voor een speler die een uitspraak doet als: Ik ben een wereldster. Dus ik zal één van de weinige zijn die dit met een korreltje zou neemt zeker?

1 november 2014 om 16:47

Klopt net als de afgelope week is er een aanval vanuit medialand over onjuiste berichtgeving, sneijder heeft aangegeven een kamp van drie dagen niet plezierig te vinden, dat hij op de bank zit kan zowel tactisch zijn maar ik denk dat prandelli eenberi ht naar het bestuur wilde uitlaten zo van.. Ik kan iedereen laten banken..

Twee wk finales? Ok heb er eentje gemist denk ik.
Sneijder heeft natuurlijk wel een.punt, maar echt verbaasd kan hij toch niet zijn. Dit is niet de eerste keer dat dit soortverhalen uit Turkije komen

1 november 2014 om 13:13

WK finale met Nederland en WK finale voor clubteams met Internazionale.

Hoe wil je je status na zoveel slechte prestaties nog meer als club vernietigen? Zo dus. Sneijder heeft zeker gelijk, maar wel vind ik dat hij moet letten op wat hij roept im de media. Tegen het bestuur mag jee je laten gaan zoals je wilt, maar ik denk dat je zeker in Turkije moet passen op de woorden die je gebruikt. De supporters steunen hem altijd, die wil je niet straks tegen je keren omdat je iets lelijks roept.

Schandalige vertoning van mijn club.

1 november 2014 om 13:21

Als je echt wil bezuinigen ga dan eerst tortelduifjes Burak & Selcuk verkopen en Hamit mag erbij.
Samen verdienen deze musketiers 9 miljoen euro...

Het nieuwe bestuur begint nu al op mijn zenuwen te werken. Een kleine vonk kan de oorzaak zijn van een reusachtige brand. Sebiet zullen al onze sterspelers vertrekken en blijven we alleen achter met b-spelers zoals Veysel, Selcuk...

De gedachten doet pijn.

1 november 2014 om 13:44

Als Sneijder gaat zal ik het nieuwe bestuur net zo hard haten als het feit dat iemand ooit Terim wegwerkte.

Dit vergeef ik ze never.

Ajax are you watching? Geef m een flink salaris en binnen halen die handel. Top speler en kan nog makkelijk 3 jaar mee met dit niveau

1 november 2014 om 13:12

Heeft nog een contract en zal daarom een flink bedrag kosten. Daarnaast een salaris van 4 miljoen die alle verhoudingen scheef trekt.

1 november 2014 om 13:36

Contract is niet veel waard als Gala zich blijft opstellen als een wanbetalende organisatie die dingen beloofd heeft maar niet nakomt..

1 november 2014 om 14:41

Dat klopt, maar dan zal hij dat via de rechter aanvechten (en winnen) en dus niet in een keer voor een kwart van zijn salaris bij ajax gaan spelen.

1 november 2014 om 14:35

Ik hoef hem niet meer bij Ajax te zien. Dan had ie maar eerder moeten komen en niet nu hij nergens meer heen kan. Bovendien staat hij de eigen jeugd in de weg en Ajax speelt niet met een 10, dus dan gaat ie weer zeuren. Hij wilt zo te zien ook geen salaris inleveren, en ik zie Marc Overmars daar echt niet mee akkoord gaan.

1 november 2014 om 14:57

Wees gerust, die komt echt niet meer. Hij heeft een paar jaar geleden gekozen voor het geld en niet voor zijn carriere. Dat is sindsdien alleen maar erger geworden en het feit dat hij Yolanthe Golddigger als vrouw heeft helpt ook niet. Uiterlijk vertoon, status en veel geld zijn tegenwoordig de prioriteiten van Wesley... zeer jammer maar wel een feit.

1 november 2014 om 16:50

Niet alleen van wesley, van 90 procent van de voetballers... Voor de lol voetballen kan altijd nog he hahah, en ajax is niet bepaald een grote stap omhoog in zijn carrière, ik wil miet beweren dat galatasaray een europese topper is maar als je alles afweegt... Salaris, kwaliteit van leven, omgeving, en de groei in het turkse voetbal dan was mijn keuze al snel
Gemaakt

Wesley Sneijder moet lekker naar een andere club gaan. Liverpool, Spurs, Atletico enz.

1 november 2014 om 13:45

Die clubs hebben betere opties, sneijder is echt niet meer zo goed als menigeen denkt.

2 november 2014 om 13:39

Sneijder is echt wel een goede speler. Hij mist de vorm van 4 jaar geleden maar zie hem regelmatig voorbij komen in samenvatting van de turkse competitie en dan is hij de absolute uitblinker.

" ik ben een wereldster "

wow!!! als ik galatasaray was had ik hem per direct voor dit woorden verbannen uit Istanbul. Wat een gepraat zeg!

1 november 2014 om 13:15

winnaar CL, kampioen in NL, Italie, Spanje en Turkij, finale en halve finale wk....belangrijke doelpunten gemaakt voor Gala....dan eb je wel enig recht van spreken.

Hij zal wellicht een te hoog salaris verdienen, maar dat hebben ze hem toch zelf geboden, dan moet je daar niet achteraf over gaan zeiken. Na de contractperiode kun je opnieuw onderhandelen over een nieuw salaris, maar als je als bedrijf met je werknemer een bepaald salaris hebt afgesproken, dan moet je dat ook gewoon betalen.

1 november 2014 om 22:11

God verbidt als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt in Nederland.

Sneijder heeft gelijk als hij zegt dat hij een wereldster is. Elke voetballiefhebber kent hem. Zijn prijzenkast is groot, tevens topscorer op het WK 2010. Om een vergelijking te maken zou ik zeggen dat ook een Drogba nog wereldster is, natuurlijk zijn beide spelers niet meer op hun beste. Maar het blijven sterren.

"ik ben een wereldster"

Zucht.
In 2010 was je een wereldster.

Los van hoe het verhaal in elkaar steekt, ik zou echt graag Sneijder nog willen zien bij een Engelse club waar hij vast in de basis staat.
Liverpool, Spurs, zoiets.
Blijft een bovengemiddelde speler en kan nog van goed nut zijn voor vele clubs.

Wat een naar mannetje, ik ben een wereldster.. Je bent gezegend met je miljoenen op je bank en je redelijk mooie vrouw, dus zeur niet en ga lekker voetballen.. kwal

1 november 2014 om 14:57

Yolanthe redelijk mooi.
Wat heb jij gedronken man!

Ze willen hem wel recht in het gezicht aankijken maar ze kijken ze over hem heen hahaha

Hoe arrogant het ook voorkomt, hij heeft gelijk over bepaalde dingen. Maar je moet niet raar opkijken als je op een trainingskamp gaat omdat je 2x in een paar dagen tijd 4-0 pak slaag krijgt zonder zelf enige kansen te crëeren.

Wes, je bent top, maar je was een wereldster in 2010. Voor Turkse begrippen ben je een wereldster maar niemand staat hoger dan de club.

haha echt iets voor hem om zoiets te zeggen, hij is al jaren over zijn top en mag blij zijn dat hij nog op een competitie van niveau met een dik salaris speelt

1 november 2014 om 13:35

Welk niveau? Turkse competitie is net zo drama als de Nederlandse.

1 november 2014 om 14:38

Hij speelt ook CL. Al is het 6 wedstrijden.

Inter all over again... Hoop echt dat ie weg gaat daar en gewoon weer in een goeie competitie gaat spelen, waar die thuis hoort.

een halve finale is ook een finale, dat zal hij bedoelen.

on: Geef mij maar +/- 4 mil per jaar en ik klaag egt niet over dat ik te horen krijg over een smsje dat ik de volgende dag op trainingskamp ga.. Dus dat is onzin.. Wat wel compleet terecht is, is dat hij al die beloftes niet terug heeft zien komen. Egt dom van Prandelli, hij verneukt zoveel. Zet hem op 10 geef hem een band en moet je kijken hoeveel beter t zal lopen

1 november 2014 om 14:20

Finale voor clubteams heeft hij ook gespeeld met Inter.

Sneijder is niet echt slim. Hij weet toch dat in dit soort landen er naast het voetbal ook enorme politieke spelletjes worden gespeleld. Meneer moest zonodig daar naartoe gaan voor het geld. Dan moet je ook niet gaan janken als een klein kind dat het er anders aan toe gaat als in West-Europa. Dat hij daar de beste speler is en toch niet zeker is van zijn plek is raar, maar beter los je dat intern op. Ga lekker terug naar West-Europa. Als hij voor een schappelijke prijs weg mag en hij qua salaris ook een keer realistisch is, dan zijn er denk ik best nog wel leuke ploegen die hem kunnen gebruiken.

Nadat ik het stuk had gelezen wist ik gewoon dat velen over de zin 'ik ben een wereldster' zouden vallen en dat er op de rest van zijn reactie niet gereageerd zou worden. Dit terwijl hij wel gelijk heeft en inderdaad lijkt het of er iets geforceerd wordt m.b.t. het contract dan wel salaris. Sneijder moet gewoon voet bij stuk houden en zijn voeten laten spreken

Waarom valt iedereen hier over het feit dat hij zichzelf een wereldster noemt? Dat is hij ook. Sneijder is samen met enkele Nederlanders en Duitsers de enige die de afgelopen vier jaren tweemaal in de halve finale van een wk hebben gestaan, landstitels hebben gehaald én de Champions League hebben gewonnen. Mogelijk doen alleen enkele Spanjaarden het beter, maar dan heb je toch een internationale staat van dienst en dan ben je toch een wereldster in het voetbal!? Los daarvan, moet Sneijder zo snel mogelijk uit Istanbul vertrekken. Dit soort cultuurverschillen en conflicten kom je niet meer te boven. In Engeland kan hij zijn carriere nog met twee of drie mooie jaren verlengen, maar in mijn dromen zie ik hem het liefst naar Ajax terugkeren...

1 november 2014 om 14:41

Waarschijnlijk heeft hij dat niet eens gezegd, in de tekst staat al dat er getwijfeld wordt of het wel waar is.

Sneijder, Van der Vaart,van Persie en Hiddink ........ Zo 2012.
Salaris is fenomenaal en als ik hem was niet druk maken en je contract uitdienen. Daarna transfervrij nog een klapper maken in de zandbak en hoppa het leven lacht hem toe.

Het is iedereen ontgaan welk media dit heeft bevestigd. Afgezien van Ligtv is er geen betrouwbare media.

Dit nieuws wordt tevens blootgesteld vlak nadat Gs even op adem komt na de winst op Pasa gisteravond. En guess what, Sporx heeft het letterlijk overgenomen van Fanatik.

Evenals Sneijder zo'n statement zou maken. Dat zou goed zijn recht zijn. Zijn naam alleen zorgt al voor angst tegenover onze opponente in de Turkse league.

1 november 2014 om 14:19

Precies! Dit is allemaal onzin!!

Dit krijg je als je als club boven je stand gaat leven en met geld strooit die je eigenlijk niet hebt..

Sneijder is tegenwoordig een momentvoetballer.. Iemand die natuurlijk nog een geweldige poeier heeft maar geen speler die een team kan dragen.. Zeker geen Galatasaray want dat is verre van een team..

Gs is los zand, met veel matige spelers en veel spelers die over the hill zijn..

Elke week spelen er weer andere spelers maar een zogenaamd groot talent als Bruma krijgt 0,0 speeltijd..

Gs heeft een grote spelersgroep die de club minstens 100 miljoen per jaar aan salaris kost..

Dat daar iets aan moet gebeuren is duidelijk.. Terug naar de basis, uitgaan van voetbal, creeeren van een team, kans geven aan talenten en een lange termijn beleid..

"ik ben een wereldster" al sinds 2011 niet te meten met de absolute wereldtop, wat een kapsones. Salarissen zijn ook belachelijk, maar je verwacht wel dat ze uitbetaald worden. Dat klopt gewoon niet, maar ik vind Sneijder wel erg egoïstisch overkomen hier, je zou toch denken dat hij genoeg verdient heeft in zijn jaren als speler.

Sneijder moet naar een club net onder de top gaan in een mooie competitie, Bundesliga Primera d, BPL Frankrijk. Clubs als Schalke Sevilla ,liverpoolof Monaco zijn zijn niveau en hier kan hij nog van grote waarde zijn.
Snel weg daar wesley, matige team in een matige competitie, met het budget wat ze daar hebben kun je toch met een beetje kennis een prachtig team bouwen.

Nu ik zelf een gezin heb, kan ik mij heel goed inleven in de situatie van Wes. Galatasaray heeft een nieuw bestuur en ze hebben besloten eenmalig drie dagen voor de wedstrijd in kamp te gaan voor de wedstrijd tegen Kasimpasa. Je bent met je vrouw in een vreemd land en dan krijg je een dag van tevoren te horen dat je jouw vrouw drie dagen alleen moet laten.

1 november 2014 om 18:44

Wahahahag meen je dit nou?

Jij kan je dat goed voorstellen? Hij verdient 5 mil per jaar bij Gs, hij. Oet gewoon zn muil houden en voetballen..

Zeker gezien die rampzalige wedstrijden tegen Dortmund en Basaksehir was die maatregel begrijpelijk..

Alleen kwam hij er wss op het laatste moment achter dat hij een kamer moest delen met Sabri reyiz hehehehe

Eigen schuld dikke bult. In dit soort landen speelt de politiek een grotere rol en is de betalingsmoraal lager dan in West Europa. Sneijder had nooit maar dan ook nooit naar dit sportieve backwater moeten gaan.

En nee, sportief is de NL competitie geen haar beter hoor, maar ik zeg ook niet dat Sneijder naar NL had moeten gaan. Spa, Eng, DL, daar had hij het moeten zoeken.

Ik zag toevallig laatst een uitwedstrijd van Gala. Ze speelden in een joekel van een stadion maar er zat geen hond, wat een aanfluiting.

1 november 2014 om 15:19

Hij ging ook naar Galatasaray, omdat er geen concrete belangstelling was uit die competities. Verder vind ik dit wel weer een speler waar Ajax flink op in kan zetten mocht hij clubloos worden. Desnoods een Babel-constructie; hem een jaar geven om zichzelf weer in de kijker te spelen. Ik heb liever dat Ajax zijn salarisplafond vervijfvoudigd voor Sneijder ten koste van spelers als Zimling, Duarte en Serero dan andersom. Een speler als Sneijder zal de hele club op scherp zetten. We hebben het geld om hem te halen, we kunnen hem een leidende en aansprekende rol aanbieden en hij kan weer in de schijnwerpers staan.

1 november 2014 om 17:14

@De Toekomst, je hebt ook weer gelijk als je zegt dat er verder geen belangstelling was. Maar de vraag is ook waarom er geen belangstelling was. Als het te maken had met salariseisen waar alleen Gala aan kon voldoen vind ik het triest van Sneijder dat hij voor het geld koos. Die gast is al drie keer financieel onafhnkelijk, wanneer is het eens genoeg?

Babel constructie zou mooi zijn maar denk dat Sneijder daar te populair voor is, die vindt eigenhandig wl een club.

1 november 2014 om 19:20

Helaas denk ik ook dat Sneijder er zelf wel uit komt, maar Ajax mag voor hem alle beleidsvoorschriften op zij zetten. Al geven wij hem 4 miljoen per jaar, wat hij ook niet overal kan krijgen denk, dan vind ik het best.

Bhahaha

De Turkse media proberen Sneijder gewoon weg te krijgen bij galatasaray
Het klopt dat Wesley niet blij was dat hij op de bank moest beginnen,maar van Op springen verhaal klopt niks.
Dat van het smsje vind ik ook raar.zo kort van tevoren is voor niemand handig
En niet gewaardeerd? pfhaha Veruit de populairste voetballer bij Galatasaray en in Istanbul

Het salaris is nu rond,maar duurde gewoon even omdat galatasaray het financieel op orde had dat is nu wel zo

Ik moet ook wel eens in de wissel beginnen tsja Sneijder speelde de vorige wedstrijd niet goed dus dat is een keus van Prandelli

Voorlopig kun je er vanuit gaan dat Sneijder blijft

Sneijder een wereldster? Laat me niet lachen. Hij heeft een goed seizoen gehad en dan denkt ie dat hij een wereldster is. Een wereldster ben je als je seizoenen achtereen kan presteren op het allerhoogste niveau.

1 november 2014 om 16:39

Ben het met je eens. Hij is wel een toegevoegde waarde voor Gala, maar ook daar speelt hij niet als een "wereldster" , ook nog eens met alle respect mindere competitie.

Op CL niveau was die vorig jaar ook niet top, moet eerlijk zeggen heb Gala dit seizoen niet in de CL gezien nog. Als ik kijk qua uitslagen, dan heeft het hele team gewoon ondermaats gepresteerd ( waaronder sneijder ) . Sneijder werd in Istanbul ontvangen alsof hij een god was fsow, te hoge verwachtingen hadden ze van wes. ( moet eerlijk zeggen, snap die optimisme van de Gala supporters wel, je wilt natuurlijk dat Sneijder het top gaat doen, maar goed ).

On

Nou Gala heeft wel gewonnen met 2-1, dus wat de tactiek was van de trainer het heeft wel geholpen blijkbaar.

Hij heeft gewoon helemaal gelijk. Wat Gala doet is echt niet professioneel.

Right, alsof iemand kan tippen aan het niveau van Sneijder bij Galatasaray.

Dit zat er al aan te komen. De enige club in Turkije die alles op tijd betaald is volgens mij Fener. En misschien hebben ze een paar keer te laat betaald, er is nooit een groot probleem van gemaakt, omdat het niet te lang duurde. Maar vooral bij BJK en GS heerst dit probleem. Als alles goed gaat, als er wordt gepresteerd, worden de spelers ook gewoon betaald. Maar gaat het een tijdje minder, dan zijn zulke dingen heel normaal.

GS moest Sneijder gewoon verkopen toen er interesse was. Maar ze hebben dezelfde fout gemaakt als BJK bij Fernandes.

En daarom moet deze jongen naar Fenerbahçe. Geef hem een leuk salaris en laat maar komen. Hoppa!

Als hij echt een wereldster was zou hij wel bij een beter team spelen da Galatasaray!!! Bluffer, domme Hollander, ik kom woorden te kort voor zijn dikke nek!!!!

"ik ben een wereldster". En dan zeggen ze dat Van Persie arrogant is.
Sneijder had toch kunnen weten dat het in bestuurlijk opzicht bij de Turkse clubs een rommeltje is.
Sneijder wil gewoon meer verdienen dan hij waard is. tsja, dan krijg je dit soort conflicten. Dit had hij ook al bij Inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren