Yasemin
Algemeen
Vrienden (36)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 10 december 2012
  • Yasemin
  • 125 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.192
  • 27 jaar (10-3-1994)
  • Amsterdam
  • Master of Health Care Management
  • 36
Persoonlijke berichten
26 augustus 2013 om 01:56
#39

Dankjewel voor je compliment. Jij bent een van de weinige vrouwelijke leden op deze site en dan ook nog eens fanatieke voetballiefhebber van het Turkse voetbal. Waardeer je fanatisme en je meebeleving enorm. Hoop op nog meer boeiende en kritische reacties van jou.

You go Girl!

24 september 2013 om 12:50
#43

respect een van de weinige vrouwlijke voetbalkenners op deze site.

4 oktober 2013 om 15:32
#46

Geen dank, je verwoordde precies wat ik ook dacht

16 december 2013 om 17:10
#55

Dank u voor de uitnodiging !

Succes met Gala in de Cl, ik hoop dat Drogba Chelsea er uit speelt, dat zou pas sensatie zijn.

Grt Alex

9 januari 2014 om 11:11
#63

Hey Yasmin wat vind je van de nieuwe transfer Izet Hajrovic?

10 januari 2014 om 22:01
#64

Goede reactie bij Ajax-Gala! Mooi onderbouwd ook.

16 maart 2014 om 20:28
#74

Oh sorry, ik wist niet dat je een vrouw was. Ik had niet op je naam gelet. Ik dacht dat Chelsea pas volgende week zou spelen maar blijkbaar dus al deze week, veel plezier!

22 maart 2014 om 13:25
#75

Hey Yasemin, hoe was het in Londen?

12 april 2014 om 23:31
#76

https://www.youtube.com/watch?v=l0bifojxz7u

Where did it go wrong? Van deze legende naar Burak Yilmaz..

20 april 2014 om 00:49
#77

Was yellowredd echt het dubbelaccount van applegreen? Dus ze/hij/het reageerde gewoon met de naam yellowredd op de profielpagina van applegreen? Want dat is echt wat ik zag. Ik voerde een hele discussie met haar of hem, of wat die ook is, met applegreen, op een normale manier, en als yellowredd zat die me dan uit te schelden. Ik snap niet hoe mensen zo kunnen zijn. Hoe ben je er eigenlijk achter gekomen?

10 mei 2014 om 09:04
#79

Yase, nog gefeliciteerd met de Beker winst van je clubbie.
Sorry, ik kon je op de dag zelf niet feliciteren dit in verband met werk dus hierbij. :D

12 oktober 2014 om 16:26
#81

Yase, how's life? Gaat het een beetje met GS ofniet? Hoe ik ze zie spelen, wat ik lees en ga maar door niet al te best of wel? Met FB gaat het ook niet uitstekend hoor maar hoor je gelukkig weinig over op dit moment ^^. Turkse top is wel drama bezig.

PS: Dinsdag ben ik 7 dagen naar Disneyland Paris dus ik kan je niet lastig vallen haha.

12 oktober 2014 om 17:32
#82

Yase,

Echt? Heb ik niet mee gekregen.. Je houd mij ook niet zo nu en dan op de hoogte !
Ben blij voor je, en hopelijk kan je het waar maken daar =D. Want tactisch zit je wel aardig goed in elkaar. Nu nog in het praktijk he haha.

Ik ga er niet te veel over zeggen want jij hebt alles al gezegd over GS. Begin bij het bestuur en probleem is dan binnen 2 jaar opgelost!
Dat gedoe met Sneijder is een lachertje, hoe wil je zo makkelijk je clubnaam verzieken en neer halen? Zo dus..

Ik moet eerlijk wezen, Besiktas is al jaar in jaar uit een club waar ik een zwak voor heb. Gruwelijke shirtjes, beleid is meestal wel OK tot Goed en er is weinig tot geen gezeik daar. Als er wat ergs is, dan trappen ze het bestuur eruit en beginnen ze opnieuw en binnen 2 jaar staan ze weer boven aan. Zo gaat het al jaren bij ze! Het mooie is; Ze gebruiken ook bijna altijd jeugdspelers.. Dus goud waard!

Nou ik ga zeker genieten, doe jij dat ook? Hou je me wel zo nu en dan op de hoogte via Private-Message? Ben wel benieuwd hoe alles gaat daar. Een wekelijkse blog haha.

Have fun Fare .

18 oktober 2014 om 22:46
#83

Hey Yasemin,

Je hebt gelijk, zo is het misschien iets beter.

Ik ben iemand die vaak in de moskee is geweest, voor voetbal kijken, boodschappen doen, keer meegekeken bij een koran les. De imam had toen speciaal omdat ik toen aanwezig was, omgang met andere gelovigen. De imam vertelde, als je vader christelijk is, en niet kan lopen draag je hem naar de Kerk, laat je hem bidden en neem je hem weer terug naar huis.

Als ik kijk naar bijvoorbeeld de IS, zijn dat meestal laag begaafde mensen. En volgens mij staat er niet in de koran, je moet mensen dood maken die niet moslim zijn, of niet zoals ons leven.

Of ik hoor en lees ook wel van, "ja moslims willen een sharia-wet invoeren in Nederland". Uuhmm ? Dat zijn jammer genoeg ook onwetende mensen. Saudi-Arabië en Iran zijn volgens mij de enige 2 landen die een Sharia-wetgeving handhaven.

En nu over dat IS gelul, de IS is groot geworden door Irak en Assad. Als jij je bevolking buitenspel zet, en ze gaat plat gooien met bommen. Dan gaan die mensen het tussen de vingers zien wat IS doet. Maar de moorden die op de naam van IS staan , zijn een stukke minder dan die van Assad.

De Amerikanen maken zich druk om IS, om alleen hun olie voorziening in Irak veilig te stellen. Als het tegen deel waar is, waarom doen ze dan niet zoveel aan Syrië. ?

In Nederland worden moslims gewoon gediscrimineerd. Ik las laatst in de Telegraaf dat, dat juist in Griekenland zo groeide de islamofobie. En dat moet komen door een partij, de gouden dageraad. De partij scoort enkel op EU-verkiezingen hoog, voor de rest niet. Het is maar een kleine groepje, die in Griekenland wel hard word aangepakt. Gelukkig tolereren wij dat stuk schorem in ons land niet.

Wat is hier vrijheid van meningsuiting aan : Islam is een leugen, Koran is vergif, en Mohammed is een moordenaar ??? Staat geen ik vind voor. Wilders kwam hier mee, alsof het een feit was.

Nou vrouwen kunnen veel praten, ik ook, Vooral omdat ik griep heb, en een beetje thuis zit.... :P

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 4 december
Newcastle United en West Ham United hebben zich gemengd in de strijd om Arthur Cabral. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren