Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rulli mist zijn vlucht vanuit Spanje en ontbreekt op de training van Ajax

Laatste update:

Gerónimo Rulli was maandag niet aanwezig op de training van Ajax, zo weet De Telegraaf te melden. De Argentijnse sluitpost was dit weekend op bezoek bij zijn vrouw in Spanje. Toen hij naar Nederland wilde terugkeren, heeft hij zijn vliegtuig gemist. Inmiddels is de 31-jarige doelman alsnog onderweg naar Amsterdam.

Rulli werd eerder deze transferzomer in verband gebracht met een vroegtijdig vertrek bij Ajax. Hij zou het niet naar zijn zin hebben in de Johan Cruijff ArenA. Volgens Sven Mislintat, directeur voetbalzaken van Ajax, klopt het dat Villarreal zich heeft gemeld voor Rulli, maar is er van een transfer totaal geen sprake. Volgens Mislintat is Rulli helemaal niet ontevreden en blijft hij gewoon bij Ajax.

Ajax-trainer Maurice Steijn liet vorige week publiekelijk weten dat de Argentijn komend seizoen de eerste keuze is onder de lat bij Ajax. Toch is de concurrentie hevig. De van Sparta overgenomen trainer zei namelijk ook zeer onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van tweede doelman Jay Gorter. Gorter werd afgelopen seizoen nog uitgeleend aan het Schotse Aberdeen FC, maar wil nu vol voor zijn kans gaan bij de recordkampioen.

Vlak nadat Steijn Rulli tot eerste doelman had benoemd, ging de Argentijn flink de fout in tijdens het oefenduel met FC Augsburg. De Amsterdammers gingen 3-1 ten onder en de doelman, die afgelopen winter voor tien miljoen euro werd gekocht, zag er bij twee van de drie treffers niet goed uit. Komende zondag oefent Ajax nog tegen Borussia Dortmund. Dan krijgt Rulli de kans om zich te herpakken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit geeft een heel slecht signaal af. Het zou me niets verbazen als Rulli op 1 september niet langer de keeper van Ajax is. Er is wat mij betreft iets te veel gerommel rond de keeper.

31 juli 2023 om 18:37

Wat een nietszeggend artikel dat hij zijn vlucht heeft gemist. Het begint wel steeds droeviger hier te worden op voetbalzone.

Een berg nonnieuws waar je niet vrolijk van word.

31 juli 2023 om 18:48

@behanger, dit is toch geen non nieuws? Het laat zien dat Rulli, die al niet lekker bezig is, in rap tempo zijn krediet aan het verspelen is.

31 juli 2023 om 18:57

Ik mis het nieuws hier dat unnerstal zijn contract heeft verlengd tot 2027. Maar dat vind vz niet zo belangrijk.

31 juli 2023 om 19:35

Ach ja, dat de jeugd van Az die de CL hebben gewonnen straks opgaat voor de Wereldbeker tegen BocaJuniors deerde ze ook al niet terwijl Az ook gewoon met een A begint.

31 juli 2023 om 19:40

Klopt misschien nu. Is wel een aantal uur later. Toen ik deze reactie plaatste was dat nog niet. Effe nadenken voor je reageert...

31 juli 2023 om 20:16

Voetbalzone is ook niet bedoeld voor voetbalnieuws.....

31 juli 2023 om 20:39

VZ is de Telegraaf 2. Wanneer er niets te melden is, komen ze met onzinberichten. En daardoor gaan ze total voorbij aan voetbalnieuws wat echt voetbalnieuws is

31 juli 2023 om 21:13

Er gaat een karrenvracht aan vluchten van Madrid naar Amsterdam en onze vriend Rulli presteert het nog om niet op tijd op de training te zijn. Dat riekt naar opzet, tenzij hij net zo goed is in klok kijken als ballen vangen.

1 augustus 2023 om 00:21

Toen je hier verspreid over 5 artikelen kon lezen welk ontbijt Tadic had gegeten was het allemaal prima. Toen er door anderen beklaagt werd dat het hier wel heel erg op Ajaxzone begon te lijken, werd of je reactie verwijderd of als commentaar voorzien dat je niet deze site hoefde te bezoeken of dat Ajax nou eenmaal de meeste clicks opleverden en dat de inkomstenbron van voetbalzone is. Slecht nieuws is ook nieuws.

31 juli 2023 om 18:38

Vreemd inderdaad allemaal, het is een redelijke keeper. Maar zeker geen directe soortgelijke vervanger van Onana, het kopen van spelers lijkt net zo gecompliceerd als de oorlog tussen de Oekraïne en Rusland. Dus ik denk we hem toch beter kunnen behouden, maar onvervangbaar is hij zeker niet.

31 juli 2023 om 18:45

Als hij ontevreden is, en dit ‘expres’ doet, dan kan je hem beter weg doen. Hij woont hier dus ook blijkbaar alleen, snap wel dat je gewoon met je vrouw wil samen wonen. Maar voordat wij een vervanger hebben is het 2e kerstdag dus het is wel een serieus probleem

31 juli 2023 om 18:46

Ik kan me ook wel voorstellen dat spelers t een beetje willen afwachten. De topspelers zijn/gaan/willen weg. Zeker als Alvarez of Kudus nog gaan vertrekken kom je echt terecht in een wederopbouw team dat het vooral van jonge talenten moet hebben.

De verdediging is nu een chaos, Gorter aan de snus, Rulli redelijk maar die mist nu een vliegtuig, het middenveld is best oké (maar niet fantastisch) en in de aanval lijkt iedereen al een lange tijd uit vorm. Daarnaast was Tadic volgens mij de lijm in de aanval.

Ik ben echt heel benieuwd wie Ajax allemaal binnen gaat halen om goed voor de dag te komen.

Op dit moment zijn er nog wel erg veel zorgenkindjes.

31 juli 2023 om 18:48

Sulejmanii
"het kopen van spelers lijkt net zo gecompliceerd als de oorlog tussen de Oekraïne en Rusland"
Waar slaat dit nou weer op? Afgezien van dat het gewoon niet klopt, maar hoe kom je in godsnaam bij zo'n vergelijking?

31 juli 2023 om 18:48

Precies, gezien de beperkte slagvaardigheid van Ajax op de transfermarkt lijkt het me goed om hem nog een jaar te houden. Ik was echt niet ontevreden afgelopen seizoen. Die blunders zijn gewoon een gebrek aan focus. Is niet goed, maar het is maar een oefenwedstrijd en iedereen kan wel eens een offday hebben. En wederom een dag zonder de verkoop van Kudus en Alvarez! Als die twee blijven dan heeft Ajax een aardig elftal hoor! Alvarez CVM, Van den Boomen en Tahirovic op het middenveld, eventueel Berghuis Ipv Tahirovic. Dan Kudus rechtsbuiten, Bergwijn Links en Brobbey in de spits. Prima team voor de Eredivisie. Alleen moet er wel echt een nieuwe CV en LB gehaald worden. En eigenlijk ook een RB.

31 juli 2023 om 18:55

Heel simpel Iron, mijn reactie was natuurlijk gekscherend en gechargeerd. We hebben 5 of 6 aankopen nodig om mee te kunnen dingen om het kampioenschap, maar er gebeurd maar heel weinig vooralsnog. Vind jij de oorlog tussen Oekraïne en Rusland niet gecompliceerd dan? Een speciale toelichting voor jou.😉

31 juli 2023 om 18:57

MessiBazoer eens, daarnaast zou je toch denken. Als je ergens serieus een leven wilt opbouwen gewoon je gezin meeneemt, of het is een soortgelijke situatie als Alvarez. Maar als hij 'expres' zo presteert en wegwilt, lekker weg gaan aan ongemotiveerde spelers hebben we sowieso niets.

31 juli 2023 om 18:58

@sulejmani

Geen reden tot paniek. Ik had net een uitwisseling met Speedyafca, maar volgens hem is het normaal en is er niets aan de hand bij Ajax.
Gewoon rustig slapen.

31 juli 2023 om 18:59

Feye88 pijnlijke opsomming, maar geen speld tussen te krijgen.

31 juli 2023 om 19:01

Johan goede opsomming, alleen is er ook nog een spits broodnodig. Brobbey kan geblesseerd worden, een lange kopsterke spits als Lucca maar die wel wat toevoegt.

31 juli 2023 om 19:03

Sinds het verkoop van Timber zijn mijn onrust en zorgen alleen maar toegenomen. Haha onze grote vriend Speedy ziet het allemaal iets te rooskleurig in. Los van het feit dat de transfermarkt 1 september sluit, moet die arme en niet te benijden Steijn een team van het zooitje maken. De competitie begint al bijna, en een team vormen kost veel tijd.😬

Erg professioneel. Past bij de huidige staat van Ajax

31 juli 2023 om 18:42

Inkoppertje hoor.

Duidelijk teken imo. Hij wilt gewoon terug naar Spanje.

31 juli 2023 om 19:41

Lekker dat zijn vrouw daar ook nog zit. Hoe lang dacht hij bij Ajax te spelen?

1 augustus 2023 om 01:08

Sommige kunnen ook overdrijven.als zij niet naar nederland wilt verhuizen dan moet dat toch kunnen.spanje is 2-3 uurtjes vliegen en is makkelijk 1keer per week te doen als je elkaar mist.genoeg banen waarvoor je naar andere landen moet voor langere periodes zonder je vrouw en kinderen.met de technologie van tegenwoordig vind ik het helemaal niet zo gek aangezien het makkelijk is om te communiceren met elkaar.

1 augustus 2023 om 01:18

Nou, ik heb net een jaar long distance shit gedaan omdat mijn vriendin in de VS zit, en ja dat is met videobellen prima te doen, maar dat is toch geen lange termijn plan, wat ik wel verwacht van een Ajax speler.

1 augustus 2023 om 07:15

Hij heeft toch een contract voor 3 seizoenen dus dat is waarschijnlijk de maximale tijd dat hij hier wilt spenderen.

Hij heeft ook 2 kinderen die naar school gaan in spanje.die vrouw heeft gewoon voor haar kinderen en stabiliteit gekozen en daar is niks mis mee voor een paar jaar.

Hij mist ook weleens een bal ;-)

31 juli 2023 om 19:08

Drommels, hier moet ik wel om lachen!

31 juli 2023 om 19:15

Geniaal hahaha😂

1 augustus 2023 om 13:10

Haha klootzak, goeie!

Dit kan natuurlijk gebeuren, maar de staat waarin ajax zit in combi met hoe rumoerig de selectie is, is dit toch wel kwalijk. Het signaal dat je hier mee af geeft is niet goed en als club moet je juist nu er consequenties aan verbinden anders is kan echt iedereen alles maar doen. Ajax heeft discipline nodig. Huilen, miepen en prinsessen gedrag kent geen ruimte nu. En als men dan weg wilt, is dat tekenend voor wat je eigenlijk in huis hebt...

Als zijn vrouw (gezin) nog Spanje woont dan is het niet vreemd dat hij terug wil. Daarom die zoektocht naar keepers.

31 juli 2023 om 20:12

Ja allemaal leuk en aardig maar hij heeft met zijn volle verstand dit contract getekend. We hebben het hier ook niet over een jonge speler maar over een veteraan van 31. Snap best dat hij terug wil maar Ajax moet dan eerst een vervanger hebben en het kan natuurlijk ook niet zo zijn dat ze hem nu voor een habbekrats verkopen.

Het rommelt van alle kanten bij Ajax. Als nu ook al spelers zich tegen de club gaan keren, doe je als directie en RvC iets goed fout.

31 juli 2023 om 18:57

Is een vlucht missen je tegen de club keren? snel, bel de Telegraaf.

31 juli 2023 om 19:43

Hoe mis je een vlucht? Daar moet je wel je best voor doen hoor. Dan ben je op zijn minst niet heel professioneel bezig met die vlucht.

31 juli 2023 om 19:45

Te laat komen

31 juli 2023 om 21:03

Leidse

Dat kan van alles zijn, Direct roepen dat je dan maar niet professioneel bezig bent met een vlucht is wat overdreven terwijl we niet de ins en outs weten.

We doen op deze site echt te moeilijk om te kleine dingen hoor.

Reddevil

Hoeft niet perse, Nani miste ooit bijna een vlucht notabene naar Amsterdam omdat hij zijn paspoort vergeten was.

31 juli 2023 om 19:23

En jawel we draaien er zelf weer een verhaal aan. Tegen de club keren. Hoe vaak moet Rulli nog zeggen dat hij blij is bij Ajax. De sensatie berichten hebben hun werk weer gedaan hoor.

31 juli 2023 om 19:29

Er zijn in het verleden voorbeelden te over. Spelers die vlak voor de start van de competitie met de hand op het hart beweerden dat ze bij Ajax zouden blijven. En opeens waren verdwenen. Dus neem die tevredenheid van Rulli maar met een korreltje zout. Die wil weg.

31 juli 2023 om 21:05

Pinko

Roepen dat je het maar met een korreltje zout moet nemen dat hij wilt blijven maar berichten die andersom beweren wel direct geloven is exact hetzelfde doen als waar jij soccerfan van beticht.

31 juli 2023 om 23:39

Spelers met een vertrekwens moeten soms wachten tot een en ander helemaal rond is, voordat ze definitief kunnen laten weten dat ze naar een andere club verkassen. En in afwachting daarvan, want het kan ook misgaan, zeggen ze soms gewoon met een stalen gezicht dat ze blijven. Want die mogelijkheid is er namelijk ook. En dan staat het niet zo goed dat je eerst hebt gezegd dat je weg wil. Dus vandaar dat ik al die beloftes niet allemaal serieus neem. Voor wat betreft Rulli gaan we het zien.

Die is of met zijn kop er helemaal niet bij of wil proberen om zo een vertrek te forceren. Het is dat Ajax het momenteel niet echt kan hebben om ook snel op zoek te moeten gaan naar een keeper, anders zou ik hem bij een goed bod laten gaan. Vond hem bij Villarreal ook erg wisselvallig, het is geen slechte keeper maar ook absoluut geen puntenpakker.

31 juli 2023 om 18:56

Drommel is nog op zoek naar een plek om 1ste keeper te zijn...

Het is toch werkelijk waar ook kommer en kwel bij Ajax momenteel he.. lang geleden dat ik deze tendens bij die club heb gezien! Een paar jaar geleden reikten de prestaties en spelers nog tot de sterren.. en nu is het toch wel heel slecht gesteld met ze. Goed.. ik weet dat het geen goede graadmeter is.. maar het enige wat ik lees is dat ze bezig zijn met onervaren (jeugd)spelers of 2e doelmannen. De échte grote aankopen blijven vooralsnog uit. Feyenoord heeft het veruit het beste voor elkaar tot nu toe! In werkelijk alle opzichten.

31 juli 2023 om 20:13

Tja, de man die in mijn ogen dé sturende kracht achter onze wederopstanding was moest (ondanks de furore als speler én als beleidsmaker) zonder pardon weg omdat voor wat kantoormedewerkers een goed gesprek en een schorsing niet voldoende was geweest om weer in staat te zijn kopietjes te maken en mailtjes te schrijven. Zie hier het resultaat.kopieerapparaat schijnt gelukkig weer dageijke gebruikt te worden!

Hond, wil alleen maar sturen op een afscheid

Ben je kampioen, staat je organisatie en selectie als een huis en loopt de voorbereiding op rolletjes dan lach je om dit soort nieuws. Nu krijgt ieder feit wat los staat plots een beladen context. Dan gaan mensen zelfs vermoeden dat blunders in oefenduels met opzet zijn.

Ik geloof dat de problemen wel wat groter zijn dan om me hier zorgen om te maken. Volgende vliegtuig pakken en morgen voor de training een liedje voor de rest van de selectie zingen en door

31 juli 2023 om 19:06

Er zijn in de wereld sowieso wel grotere problemen dan het missen van een vliegtuig door de keeper van Ajax.

Het schijnt dat Bergwijn vandaag op de training een scheet heeft gelaten en Klaassen heeft tijdens het toiletbezoek op de wc-bril gedruppeld. Kan daar ook een artikel over geschreven worden?

FF serieus, dit is toch het grootste non-nieuws! Iemand mist een vliegtuig, so what? Zeker gezien het feit dat hij een latere vlucht heeft genomen.

31 juli 2023 om 19:10

Ik vind het bijzonder dat spelers klaarblijkelijk van zaterdag op zondag naar Spanje gaan. Lijkt me niet echt ideaal in een voorbereiding naar een nieuw seizoen.

31 juli 2023 om 19:16

Dat is toch niet aan jou om te bepalen? En wie weet wat er aan de hand is. Misschien is er wel een bijzondere reden waarom hij naar Spanje is gegaan.

31 juli 2023 om 19:29

Lees je wel wat ik zeg. Ik vind het bijzonder. Ik bepaal niks. Klaarblijk vind jij het normaal dat spelers gewoon af en toe een training missen. Kan gebeuren, vliegtuigje missen.

31 juli 2023 om 19:57

Professioneel is het natuurlijk niet (al kan het iedereen overkomen).
Maar ik vind het ook niet heel gek dat iemand 2 of 2 en een half uur naar spanje vliegt om zijn familie te zien die hij al even niet gezien had. Als iemand een vergelijkbare trip qua tijd in een auto had gezeten was het niemand opgevallen.

Neemt niet weg dat hij gewoon op tijd op zijn werk moet zijn

31 juli 2023 om 20:25

Als je dit al bijzonder vindt... Er zijn genoeg voetballers die regelmatig een korte trip naar het buitenland maken. Spelers krijgen gewoon regelmatig tijd om dit soort dingen te doen als hun familie ergens anders woont.

31 juli 2023 om 21:07

Ajaxnl!

Exact. Ondanks dat dit een andere reden had ging Alvarez toch ook regelmatig op en neer naar Londen om zijn gezin te kunnen zien.

31 juli 2023 om 22:12

Vind het toch wel noemenswaardig dat een keeper het presteert om niet aanwezig te zijn. Gewoon een grove fout en getuigd van weinig discipline.

31 juli 2023 om 22:44

Een grove fout? Welke grove fout precies? Je weet niet eens waarom hij naar Spanje was, en/of waarom hij het vliegtuig heeft gemist. Maar ben benieuwd naar welke grove fout.

Goed nieuws. Kan er vrij weinig van.

Hoop het beste voor Steijn. Op het oog een goede trainer voor Ajax. Maar mist nog een speler of zes om mee te doen voor de titel.

Dit past wel in de lijn van afwijkingen die kunnen leiden tot een breuk. Ik dacht ook dat zijn familie in Nederland woonde eigenlijk. Zou mij benieuwen of hij aankomend seizoen de keeper van Ajax gaat zijn.

Waarom woont zijn vrouw inmiddels niet in Amsterdam? Een teken aan de wand? Een alf jaar na dato zou dat toch wel mogelijk moeten zijn... Alvarez ging ook beduidend beter spelen toen zijn vrouw eenmaal in Amsterdam kwam.

31 juli 2023 om 19:21

Hoezo teken aan de wand. Er zijn zoveel gevallen van voetballers die zo'n situatie hebben.

31 juli 2023 om 19:26

Het zou mij niet verbazen als het verhaal dat Rulli heimwee heeft een kern van waarheid bevat. Maar ik zou, met dit verhaal erbij, eerder tot de inschatting komen dat zijn vrouw heimwee heeft.

31 juli 2023 om 20:00

@Titaantje van Alvarez dat heeft een jaar geduurd eer zijn vrouw en kind naar Nederland en toen ging hij goed spelen.

En de telegraaf heeft er weer een kop boven gezet dat hij ontevreden is over het uitblijven van versterkingen om er wederom een eigen draai aan te geven.

31 juli 2023 om 21:36

Ja, zou het niet gek vinden met die verdediging voor zijn neus

31 juli 2023 om 23:33

Want iedereen binnen Ajax, en de fans, zijn zeer tevreden met de huidige situatie....

Desinteresse va Rulli. Die wil weg. Geen probleem, mits het juiste bedrag voor hem op tafel komt. Een van de talloze miskopen van vorig seizoen. Voordeel dit seizoen is dat mochten de twee aankopen niet voldoen, je "slechts" 8.5 miljoen aan transfergeld bent kwijtgeraakt. Want Sven is nu op vakantie. Dat kwam even beter uit omdat de competities nog niet waren gestart, en Ajax de eerste drie wedstrijden in de Eredivisie walk overs treft. En dus kan Suzan weer een voordeeltje incasseren. Goed bezig!

31 juli 2023 om 21:27

Kunnen we Misslintat er niet ook uitschoppen en Suzan gelijk de baas van heel Ajax maken? Spaart ook weer geld uit

Vliegtuig gemist... Ja, hoor. Rulli is dus zo weg, maar daar behoeven we geen traan om te laten, omdat Nick Olij een waardige opvolger zal blijken te zijn.

31 juli 2023 om 21:06

Precies en dan heb je weer 5M verdiend

Ik vind het echt een matige keeper. Hij ging naar mijn mening ook iets te opzichtig in de fout laatst tegen Augsburg. Misschien denkt hij wel dat als hij net zo slecht als Bassey presteert dat Ajax hem wel van de hand doet. Terug naar Villarreal... Nee hoor ik wil niet weg, maar jullie willen het straks wel hoor...

Trouwens, wat een gigantische afstraffing wordt dat dan tegen Dortmund zeg!

Rulli laten vertrekken naar Villareal en vervangen door Cakir Ugurcan (Trabzon) of Altay Bayindir (Fener).
Pasveer & Gorter als tweede/derde keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren