Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-speler heeft één optie minder om de club te verlaten: ‘Gaat niet gebeuren’

Laatste update:

Gerónimo Rulli keert in januari niet terug bij zijn oude club Estudiantes de La Plata. Dat meldt Gastón Edul namens het Argentijnse TyC Sports. De journalist schrijft dat 'het niet gaat gebeuren'. De 31-jarige doelman van Ajax heeft opties in ‘andere competities in Europa’, zo klinkt het.

Hetzelfde TyC Sports bracht ruim een week geleden naar buiten dat Estudiantes wilde stunten met de terugkeer van Rulli. De Argentijnse club was naar verluidt al in gesprek met Ajax over een transfer van de doelman.

Het plan van Estudiantes was om Rulli één seizoen te huren van de Amsterdammers. Het seizoen loopt in Argentinië van februari tot aan november. Het was dus de bedoeling dat Rulli het gehele volgende Argentijnse seizoen onder de lat kwam te staan bij Estudiantes.

Dat gaat nu dus niet meer door, zo klinkt het. TyC Sports maakt niet bekend welke andere opties Rulli heeft om Ajax te verlaten.

Voetbal International meldde voor de jaarwisseling al dat de sluitpost deze winter graag wil vertrekken uit Amsterdam. Ook werd uit die berichtgeving duidelijk dat Ajax een transfer van Rulli niet gaat tegenhouden.

De Argentijn kwam dit seizoen alleen in actie in het thuisduel met Heracles Almelo (4-1), toen hij zwaar geblesseerd raakte aan zijn schouder. Jay Gorter was in eerste instantie zijn vervanger, maar nadat ook hij wegens een kwetsuur aan de kant kwam te staan nam Diant Ramaj de rol van eerste doelman op zich in de Johan Cruijff ArenA.

Dat doet de Duitse keeper prima, waardoor John van ’t Schip en de rest van zijn staf geen reden zien om hem uit de basisopstelling te halen. Rulli, die nog tot medio 2026 vastligt in de hoofdstad, kwam ruim een jaar geleden voor acht miljoen euro over van Villarreal. De goalie heeft 26 wedstrijden voor Ajax achter zijn naam staan. De kans is groot dat het daar ook bij blijft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is nog best een jongen met restwaarde voor een leuke Spaanse subtopper/middenmotor of anders een club in Turkije ofzo. Met zijn vertrekwens en hoe Ramaj speelt, is het in Amsterdam wel klaar.

Maar dit was bij clubs als Sociedad en Villarreal altijd een van de beste keepers van La Liga. Halve finale CL gehaald, EL gewonnen.

Verhuren schiet je als Ajax niks mee op, gewoon voor pakweg het aankoopbedrag proberen te slijten.

17 januari 2024 om 23:32

Rulli is pas terug van zijn blessure. Als hij helemaal fit is staat hij gewoon in de basis. Geloof mij.

18 januari 2024 om 07:08

Geloof ik niks van. Ramaj is gewoon beter.

Ik snap eerlijk gezegd niet waarom deze man niet speelt, was een absoluut goede keeper bij real sociedad.

17 januari 2024 om 22:56

Sociedad?

17 januari 2024 om 23:24

Hij heeft eigenlijk zijn beste tijd bij Sociedad gehad ja. Keepte toen zelfs nog lange tijd als een van de weinige keepers in Europa in lange broek.

17 januari 2024 om 22:58

Villarreal bedoel je denk ik. Daar was hij inderdaad een erg goede keeper. Ik begrijp ook niet helemaal hoe de strijd is gewonnen door Ramaj.

17 januari 2024 om 23:02

Ook een hele tijd eerste keus bij Sociedad, alvorens naar Montpellier te gaan.

17 januari 2024 om 23:40

Klopt, maar toch de mooiste successen behaald met Villarreal zou ik zeggen.

17 januari 2024 om 22:59

Een keeper in vorm laat je staan. Er is geen aanleiding om Ramaj op dit moment eruit te halen.

18 januari 2024 om 00:57

Dat begrijp ik ook wel.. Maar ik weet dat Rulli en die ken ik van ze tijd bij sociedad echt een hele goede keeper is, als hij vertrouwen krijgt.

17 januari 2024 om 23:10

Omdat hij de hele eerste seizoenshelft geblesseerd was....?

17 januari 2024 om 23:26

Dat is de reden toch niet mag ik hopen. Oh je bent geblesseerd geweest? Wissel! Gaat er natuurlijk omdat Ramaj zich ontwikkelt en dat Rulli gewoon weg wil.

18 januari 2024 om 00:00

Ook, maar om nou te zeggen dat de concurrentiestrijd is gewonnen door Ramaj nadat Rulli 4 maanden geblesseerd is geweest en net weer 1 wedstrijd op de bank heeft gezeten gaat me ook wat ver.

18 januari 2024 om 13:45

@Zytto34, nou als je trainer zegt dat je nummer één bent en Rulli zich maar moet bewijzen op de training, dan heb je voor nu de strijd gewonnen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren