Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volgend vertrek bij Ajax aanstaande? ‘Club voert gesprekken over transfer’

Laatste update:

Het Argentijnse Estudiantes de La Plata wil graag stunten met de terugkeer van Gerónimo Rulli, zo meldt het gerenommeerde Argentijnse TyC Sports. De Argentijnse middenmoter is al met Ajax in gesprek over een transfer van de doelman.

De club uit La Plata wil Rulli voor één seizoen huren van Ajax. Het seizoen loopt in Argentinië van februari tot aan november. Het is dus de bedoeling dat Rulli het gehele volgende Argentijnse seizoen onder de lat komt te staan bij Estudiantes.

De club heeft zich gekwalificeerd voor de Copa Libertadores (Champions League van Zuid-Amerika) en heeft een bekwame keeper nodig. Mariano Andújar was afgelopen seizoen de vaste doelman, maar hij heeft zijn handschoenen vorige maand aan de wilgen gehangen.

Voetbal International meldde voor de jaarwisseling al dat Rulli deze winter graag wil vertrekken uit Amsterdam. Ook werd uit die berichtgeving duidelijk dat Ajax een transfer van de 31-jarige sluitpost niet gaat tegenhouden.

Rulli is in de pikorde van trainer John van ‘t Schip afgezakt naar de tweede plaats: Diant Ramaj mag zich eerste keeper van Ajax noemen. Rulli kwam dit seizoen pas één keer in actie voor de Amsterdammers: in de thuiswedstrijd tegen Heracles (4-1). In dit duel raakte hij geblesseerd aan zijn schouder.

Rulli maakte in 2013, op twintigjarige leeftijd, zijn debuut voor Estudiantes. Mocht een transfer doorgang vinden, dan keert hij dus terug bij de club waar het voor hem allemaal begon.

In 2014 maakte Rulli een transfer naar het Uruguayaanse Maldonado, dat hem later doorverkocht aan Manchester City. Via Real Sociedad, Montpellier en Villarreal belandde hij in de winterse transferperiode van vorig seizoen bij Ajax. De Amsterdammers betaalden acht miljoen euro voor zijn diensten.

Estudiantes toont zich sinds de kwalificatie voor de Copa Libertadores ambitieus. De club strikte woensdag Enzo Pérez. De Argentijnse middenvelder van 37 is tevens kind van de club. Hij beleefde zijn hoogtijdagen bij Valencia en kwam 26 keer uit voor het nationale elftal van Argentinië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verhuren lijkt me geen optie. Als zij een goede doelman nodig hebben moeten ze een flinke geldbuidel meebrengen om hem vanaf februari te kunnen gebruiken. Ajax moet ook verder.

10 januari 2024 om 19:48

Argentijnse clubs hebben geen flinke geldbuidel helaas

10 januari 2024 om 21:48

Je vergeet dat ajax heel blij moet zijn als ze van zijn hoge salaris af zijn. Die jongen is te duur voor de bank.

10 januari 2024 om 22:31

Wat verdient hij eigenlijk? Lijkt me niet wenselijk om te verhuren omdat Gorter en Pasveer geblesseerd zijn.

11 januari 2024 om 01:19

Die worden ook weer fit. En Rulli is wel een van de duurdere qua salaris bij Ajax. Alleen denk ik niet dat Estudiantes dat dan helemaal overneemt. Ben er geen voorstander van, een keeper als Rulli moet je prima definitief kunnen verkopen voor minstens 5 miljoen. Als ze evt ruimte maken voor Henderson zal er toch ook een kleine transfersom betaald moeten worden.

11 januari 2024 om 09:37

Rulli gewoon weer eerste keeper maken en na het seizoen met winst verkopen. Zijn goede jaren moeten nog komen.

Niks huren daar hebben we niks aan dan kunnen we hem beter gebruiken als 2e keeper. Kopen voor de aankoopsom 😉

10 januari 2024 om 21:44

Rulli 2e keeper?

Van t Schip heeft door alles wat er gebeurd is een gunfactor, er is 0,0 kritiek, maar geef mij is 1 reden waarom Ramaj 1e keeper is en Rulli 2e keeper? (Een keuze waar van 't Schip mee weg komt)

Gorter maakte fouten, die ging eruit... maar als Gorter de fouten had gemaakt die Ramaj maakte tegen Brighton was hij verketterd. Mja, het was geen Gorter, die een stempel heeft gekregen van Schreuder, door hem na 1 wedstrijd te passeren!

De kopbal van Brouwers (heerenveen) zegt in mijn ogen iets over het atletisch vermogen, en als dat het niet is dan wel de reach van Ramaj!

Hij doet mij denken aan Jeroen Zoet, redelijke keeper binnen zijn reikwijdte, maar eigenlijk verre van een topkeeper omdat hij simpelweg niet ver komt.

Kijk de tegengoals maar stuk voor stuk terug hoever Ramaj iedere keer bij die bal vandaan is.

Als Rulli nu mag gaan zegt dat alles over het nog niet voorbij zijn van de wanorde. Vlachodimos mocht niet komen van de RVC, een half jaar later moest en zou Rulli komen voor 2 miljoen minder en nu mag hij weer weg, voor een wisselkeeper van Frankfurt...

10 januari 2024 om 23:00

Rulli heeft inderdaad fantastisch gekeept en laten zien de absolute nummer 1 te zijn...
Dat is gewoon een middelmatige keeper, die hoe dan ook veel te veel geld verdient.
Ramaj doet het prima en lijkt in helemaal niets op Jeroen Zoet.

10 januari 2024 om 23:11

Rulli heeft meerdere punten gepakt vorig jaar. In de voorbereiding en tegen Union vorig jaar was hij aan het blunderen, maar over het algemeen gewoon een goede keeper.

Ramaj laat veel houdbare ballen door, maar omdat het geen overduidelijke blunders zijn doet hij het zogenaamd prima. Zijn voetballend vermogen is goed, maar levert de laatste wedstrijden ook nog maar weinig op. Atletisch komt hij zwaar te kort, waardoor hij hele matige reflexen heeft.

10 januari 2024 om 23:17

Schenkie,Gorter heeft een paar goede reddingen gehad en begin van het seizoen een goede wedstrijd gekeept tegen ludogorets. Verders vindt ik het nogal een stuiterbal en voor onrust zorgen achterin. Ramaj daarintegen straalt meer rust uit en voetbalt beter mee dan gorter. Normaal zou ik zeggen dat rulli eerste keeper is en blijft maar dat was voor zijn blessure. Denk dat ajax wel toe is aan vastigheid zovaak van keeper wisselen ben ik geen fan van doet niks goed. Vindt dat ramaj het zeker niet slecht doe en zie er wel potentie wat in de toekomst nog een leuke transfersom kan opleveren. Rulli wilt liever weg en kunnen we mischien nog wat voor vangen ? En alles kan ajax op dit moment goed gebruiken voor andere posities. Zo zie je dat tijden snel zijn veranderd dat hij eerst persé moest komen en nu kan gaan dat is de situatie waarin we nu zitten.

10 januari 2024 om 22:01

Daar heb je zeker wel wat aan. Hetmaakt namelijk ruimte vrij om andere spelers binnen te halen. Er komt hiermee namelijk ruimte in het salarishuis vrij.

Ajax spelers verkopen kan iedereen nog wel. Blijft een intituut en sterk merk, maar iets goeds er voor terugkopen is niet meer gelukt sinds vertrek Overmars. Eeuwig zonde. Heb zo genoten en wie weet waar we nu wel niet hadden kunnen staan. Met een sterk Feyenoord en PSV erbij + AZ en Twente. Heb je gewoon een waardige top 5-6 competitie hoor.

10 januari 2024 om 18:32

Had gekund. Maar naast Ajax is in ieder geval AZ ook waardeloos dit seizoen. Twente werd ook weggevaagd door Fenerbahçe. We zijn dit seizoen eerder niveau België of Turkije dan niveau Frankrijk helaas…

10 januari 2024 om 19:48

Turkije is helemaal dramatisch na een goede start.

Nederland in goede doen is niveau Portugal, probleem is dat een goed jaar (of 2) de norm.is in Portugal.

10 januari 2024 om 21:47

Ja geen heel goed jaar voor NL voetbal. Wel doet PSV het goed, maar dat is het dan ook wel. Gelukkig dat Ajax nog door is in ECL.

Is hij niet geblesseerd?

10 januari 2024 om 18:49

Nee hij is al een tijdje weer fit hoor. Speelde ook tegen Hannover met het 2e team. Alleen speelt nooit natuurlijk omdat Ramaj de eerste keuze is voor Van t' Schip

10 januari 2024 om 18:57

Ahhh oké duidelijk

Huren was niet eens heel gek geweest als het volledige salaris zou worden overgenomen en tot het einde van Nederlandse seizoen. Verhuren tot november is natuurlijk een heel slecht idee. De nieuwe trainer kan hem niet als eerste keeper kiezen en je kunt hem ook niet in Europa verkopen aan het einde van de huur.

Is dit ook geen miskoop te noemen.
Amper gespeeld en toch met de nodige hosanna binnengehaald als topper.

10 januari 2024 om 19:21

Miskoop is overdreven, maar ik vind het geen geweldenaar.

10 januari 2024 om 19:52



Het past wel in de trend van de laatste jaren dat clubs spelers aan trekken, al dan niet voor miljoenen, die vervolgens niet aan spelen komen (om welke reden dan ook), maar toch geen miskoop genoemd kunnen worden door de fans.

Zoals ik het nu een beetje begrijp: om een miskoop te zijn moet je in ieder geval een hele hoop wedstrijden hebben gespeeld, waarin je structureel niks hebt laten zien.

In alle ander gevallen ben je geen miskoop.

Heb je als Ajax zijnde dus helemaal niks aan. Die gaan vast ook niet het hele salaris van Rulli overnemen. En als het seizoen van februari tot november is heb je er ook niks aan als je hem wil verkopen in de zomer. Dus weet niet wat Ajax hier echt aan heeft. Dan kan je hem beter nog wat langer houden om hem desnoods te verkopen.

Niet doen. Houden als tweede keeper. Zo niet, dan verkopen voor een goede prijs zodat je b.v. die veelgeprezen Olij voor 1 miljoen kan halen bij Sparta;-))

Kan me niet voorstellen dat Ajax de speler laat gaan die als enige alle wedstrijden won waarin hij basis stond.

Verhuur uitgesloten. Als het moet dan verkoop. Als Ramaj geblesseerd raakt ben je met Gorter zo 10 punten extra kwijt. Af en toe heeft hij een mooie redding, maar hij verliest ook wedstrijden voor je
Ramaj en Rulli houden

Verhuren lijkt niet in voordeel van ajax. Of verkopen of blijven. Proberen +/- 5mln te vangen en dan hebben we al geluk. Weet niet of een middenmotor uit Argentinië dit zo neerlegde?

Niks verhuren, alleen verkopen voor de aankoopsom.

Rulli is geen koekenbakker, er komt echt wel een betere club.

Of eerste keeper of verkopen. Vreemd genoeg is hij geen eerste keuze dus dan kan hij beter vertrekken. Dat is voor Ajax maar vooral voor de speler zelf beter. Hij is te goed om op de bank te zitten, vooral als de eerste keeper ook geen fantastische indruk achterlaat. Daarbij heeft Ajax ook mog Pasveer en Setford (schrijf ik het goed?).

Jammer, had hem graag onder de lat gezien maar de trainer kiest anders. Ramaj kan misschien leuk meevoetballen, in de hoeken komt hij schijnbaar niet.

Ik zou hem gewoon houden en weer eerste keeper maken. Die Ramaj gaat het voorlopig niet worden.

Ajax had 1 ding moeten doen en dat is Olij of Unnerstal moeten kopen. Die waren zeer betaalbaar en uitstekende keepers.. Rulli ben ik niet kapot van ik vind Ramaj beter.. Rulli mist de uitstraling van een goede keeper, ik zou hem richting zuid amerika sturen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren