Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ronaldo moet bedenken of hij niet meer een teamspeler moet worden'

Laatste update:

Real Madrid grijpt dit seizoen naast alle hoofdprijzen, maar Cristiano Ronaldo zal niet het gevoel hebben dat dit zijn schuld is. De aanvaller was zondagavond tegen Espanyol nog goed voor een hattrick en heeft in dit seizoen van de Primera División al 45 keer gescoord. Een bijzonder prestatie, maar Gaizka Mendieta denkt dat Ronaldo te veel met zijn eigen cijfers bezig is.

/

Volgens Mendieta kan CR7 niet tevreden zijn over dit seizoen: "Zijn cijfers zijn ongelooflijk, het is echt bizar wat hij heeft gedaan en wat hij heeft bereikt", zegt de voormalig middenvelder, tegenwoordig werkzaam als analist. "Je kan niet zeggen dat hij heeft gefaald, zijn cijfers zijn gewoon te goed. Maar hij zou even moeten bedenken of hij niet meer een teamspeler moet worden."

"Wat als hij tien doelpunten minder zou maken maar iets meer zou meeverdedigen, waardoor Real een betere ploeg kan worden, in plaats van dat hij alleen maar op jacht is naar zijn eigen records? Ik denk dat hij hierop aangesproken moet worden", vervolgt Mendieta. "Het is niet aan de coaches die met hem werken en aan de voorzitter om hem dat te vertellen."

Gaizka Mendieta heeft gelijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mendieta slaat de spijker op zijn kop. Daarnaast vindt ik zijn manier van juichen vaak ongepast en een zekere zin van denigrerend gedrag jegens de tegenstander, publiek en teamgenoten in zich hebben.

19 mei 2015 om 07:31

Ik vind z'n "calma calma" juich wel erg nice. Laat 'm juichen hoe die wil als die maar presteert.

19 mei 2015 om 09:13

Ja die slaat inderdaad precies de spijker op zen kop ! Misschien trekt ie zich er iet van aan, maar denk dat zijn ego te groot is .

19 mei 2015 om 10:22

Zijn calma juich is juist arrogant. Zo van ik doe dit wel weer hoor als niemand anders het doet jongens.. beetje boos kijken erbij nog..

19 mei 2015 om 10:44

Zijn calma calma juich is echt baas.
Dat is wel iets typisch Ronaldo word door de hele stadion uitgefloten en dan boem calma calma ik weet wat ik doe jongens er komt nog meer aan.
De hele wereld kopieert zijn juich zelfs op amateur velden dat zegt wel iets over Ronaldo.

19 mei 2015 om 10:46

Ik zeg niet dat het niet arrogant is maar dat IK het nice vindt als hij het doet.

19 mei 2015 om 11:49

Calma calma. Maar in 7jaar 1 liga.

Ik weet niet wie er calma moet doen, sinds hij in spanje is is barca 5x kampioen 2x CL en misschien 3x.

Dus die hele misplaatse arrogantie is echt nergens voor nodig.

Eigenlijk als we in cijfers gaan praten is zijn tijdperk in spanje een fiasco, als jou rivaal zoveel heeft gewonnen.
Leuk man die plus40 goals steeds, dan vind ik het echt niet erg als messi een paar minder scoort steeds.

Maar wel gewoon met 1 geniaal goal beslissend is tegen aletico, volgens mij cr al 7x tegen atletico gespeeld dit jaar ik heb nergens gezien. Ze hebben 3 tittels van real afgepakt, supercup liga 6 pnt en copa.

Miss had hij daar moeten opstaan en een hatrick scoren, als je messi dit jaar ziet tegen topteams, psg opgerold city bayern 2x, atletico 4x daar draait het om.

19 mei 2015 om 11:55

Mooi verhaal, lekker kort.

19 mei 2015 om 13:50

Makkelijk praten City stelt europees amper wat voor. Psg/bayern miste een halve team. Dat vergeet men wel even.

19 mei 2015 om 10:24

Helemaal mee eens wat jij zegt over zijn gedrag! Het is te vaak de grote Ronaldo-show, een show die hij er zelf van maakt. Anderzijds zie jij Messi dan zo hard meeverdedigen? Die wandelt ook terug op het moment dat hij de bal verliest en Barcelona wordt ook kampioen..

19 mei 2015 om 12:10

Prachtig toch. Elk stadion inlopen en uitgefloten worden. Elk stadion inlopen en uitscholden worden voor hoerenkind. Er wordt zelfs gezongen over zijn overleden vader. Als hij dan scoort en alleen maar calma calma doet... Is dat alles? Ik zou in zijn geval mijn broek naar beneden trekken en gaan helikopteren met mijn leuter. Dan vind ik Ronaldo nog beleefd en beschaafd.

19 mei 2015 om 12:30

@ parasiet, denk niet dat je daarmee wegkomt in een vol bernabeu of camp nou

19 mei 2015 om 17:49

Parasiet heeft gelijk. Barca heeft ook het kampioenschap omdat teams niet durven te spelen tegen Barca en wel tegen Real. De teams die vaak tegen Barca verliezen winnen de wedstrijd erna op een of andere manier. Barca heeft meer kampioenschappen door Blatter en zijn gevolg. Kijk hoe de FIFA niet optreedt tegen de belastingfraude die Barcelona pleegt. Hoe Messi bij elke halve overtreding de vrije trap ALTIJD meekrijgt. Het voetbal is door en door corrupt.

Wat een onzin zeg... natuurlijk is CR7 ook voor zichzelf bezig... Maar waarom zeuren als hij er bijna 50 inlegt?

19 mei 2015 om 07:34

Omdat die bijna 50 doelpunten er niet voor gezorgd hebben dat Real kampioen werd. Daarvoor moet je een team zijn en niet voor jezelf spelen.

19 mei 2015 om 07:43

en waar hadden ze gestaan zonder die bijna 50 doelpunten dan, volgens mij gaat het er nog steeds om wie het meest scoort die wint

19 mei 2015 om 08:31

Meestal maakte Ronaldo ook veel goals in wedstrijden die Real met grote cijfers won.
In de wedstrijden dat zijn doelpunten nodig waren, deed hij het niet, en liet Real punten liggen.
Als je in top wedstrijden zoals tegen Juve een penaltie en een open kans scoort dan is dat heel mooi, maar als je de rest van de wedstrijd onzichtbaar bent, dan heeft je ploeg een probleem.

19 mei 2015 om 09:08

Meestal? Kom eens met voorbeelden, want ik geloof echt niet dat hij alleen scoort in wedstrijden waar al veel gescoord is.

19 mei 2015 om 09:22

Tipi09

Jij hebt alleen Granada en Deportivo in je hoofd waar hij 8 goals maakte.

Maar Sevilla heeft hij Real gered ik ken nog een paar wedstrijden.
Maar ik wil even duidelijk maken dat Ronaldo meer doet dan alleen scoren zijn aantal assisits zijn ook hoog.

19 mei 2015 om 09:29

@new trafford
even een voorbeeld...hij heeft vorig jaar 17x gescoord in de Cl.
van die 17 goals waren er 4 belangrijk voor winst/ door bekeren.

17 goals blijft natuurlijk enorm knap, maar dat is wat tipi bedoelt.

2 echte hoofdprijzen in 6 jaar...met zo'n geweldige selectie.
Er gaat gewoon iets mis bij real

19 mei 2015 om 09:37

Je bekijkt het foutief. Real heeft niet verloren omdat Ronaldo de hele wedstrijd onzichtbaar was. Hij heeft als een aanvaller gedaan wat hij hoorde te doen. Je weet heel erg goed op welke linie en posities het fout ging bij Real in die wedstrijd. Je kan Ronaldo hier niet verantwoordelijk voor houden.

19 mei 2015 om 10:35

Wat een onzin, je kan wel zovaak scoren maar als je verdedigjng niet scherp is en in orde dan maakt dat niet uit. Ik verwijt ronaldo niks.

19 mei 2015 om 10:43

Als je de doelpunten van Ronaldo zou schrappen zou real een boel wedstrijden verliezen of gelijkspelen. Zoals laatst tegen espanyol of Sevilla.

Stop met haten mensen en jij hoeft niet te verdedigen. Zijn taak is aanvallen en scoren.

19 mei 2015 om 19:44

@babymongo

Maar hoeveel van die 'onbelangerijke' treffers hebben voor een veel betere uitgangspositie gezorgd of uiteindelijke winst? Vooral in een CL ronde, zijn alle gescoorde doelpunten belangerijk want uiteindelijk kan een meer of minder ontzettend veel uitmaken en dat staat los van ver in blessure tijd de 1 - 0 maken.

@ronaldeco10

Je ziet toch niet daadwerkelijk logica in dat een speler iets minder dan de helft van de totale productie van zijn team in competitieverband voor zich neemt dat het geen grote uitwerking heeft op de geëindigde positie?

Laten we het eens zo bekijken, stel dat Real gaandeweg van Barca won inplaats van verloor en Barcelona gezien de moeilijke schema er een verloor.

Was Ronaldo dan niet de held geweest met zijn hatrick tegen Sevilla.

Voetbal gaat om de waan van de dag. Ronaldo krijgt kritiek puur omdat hij niet meer in godmode presteert als het eerste deel van het seizoen en Messi krijgt mad respect voor zijn laatste deel(terecht ook) terwijl het eerste deel mager was.

Opportunistische opmerkingen als die van jou geven juist voetballers als Messi en Ronaldo onnodig veel druk.

19 mei 2015 om 07:44

Hahahaha o gosh nu is het zo dat het ronaldo zijn schuld is als er tegengoals zijn?

19 mei 2015 om 08:07

Dus dat is de schuld van de rest en zijn goals zijn alleen zijn verdienste..

19 mei 2015 om 08:09

Hahahaha het wordt steeds gekker hier

19 mei 2015 om 08:41

Wat ik hierboven lees is gewoon de grootste onzin ooit.

Dus als Kishna bij Ajax zou meeverdedigen waren wij nu ook kampioen?
Ronaldo staat in elke corner in zijn Eigen 16 om te verdedidgen en jaagt aan waar mogelijk hij is geen verdedidger.....

19 mei 2015 om 08:53

Maar toch zie je in Ronaldo niet echt een teamspeler.
Hij is alleen maar uit op doelpunten, ik genoot meer van Ronaldo in zijn tijd bij United toen hij nog heerlijke acties maakte en plezier had.

19 mei 2015 om 09:22

Daarom is messi dus veel beter dan ronaldo.

19 mei 2015 om 07:48

Hij legt heel er specifiek uit waarom die dit zegt. En daar is geen speld tussen te krijgen lijkt me. En het zou best interessant zijn om eens te kijken waar RM zou staan als hij er ipv 50 maar 30 had gemaakt.

19 mei 2015 om 07:55

Dit is gewoon weer puur een reden zoeken om ronaldo weer af te kraken. Hahah wauw. Als ronaldo meer mee had verdedigd had real kampioen geweest haha. Ik ga niet eens meer in discussie. fijne ochtend verder.

19 mei 2015 om 08:09

Nou ik ben blij dat je gaat, want als je er geen logica in kan vinden dan wordt het een kansloze discussie. Fijne dag verder.

19 mei 2015 om 08:10

Vraagje aan de real "fans" hoor. Sommige zijn objectief maar de meeste kijken door een bril.. maar iedereen zegt Modric dit, Modric dat. Hij is dus de beste speler van Real. Als Modric er was, en Ronaldo niet, hoe zou het TEAM dan spelen?

19 mei 2015 om 08:17

logica is 1 ding. Maar sommige moeten hun afgunst brilletje is afzetten. Ronaldo kan misschien wat meer een teamspeler worden idd, maar dit gaat gewoon te Ver.

19 mei 2015 om 08:18

Onfire

elke ferrari heeft een goeie bestuurder nodig om een race te winnen.

Nu is ronaldo de ferrari en moet modric hem sturen..

19 mei 2015 om 08:29

Zijn sommige verliefd op Ronaldo ofzo?? Messi en Ronaldo zijn niet te vergelijken met elkaar zijn totaal andere voetballers! Ronaldo is een echte buitenspeler met goeie actie en snelheid en veel goals! Messi is een pure echte voetballer die alles op gevoel doet en teambelang belangrijker vind dan zich zelf dat zie je dit seizoen duidelijk bij Barca! Ze gunnen elkaar alles! Geniet gewoon van beide spelers en probeer elkaars keuze of smaak niet op te leggen! Iedereen heb zijn eigen mening wie hij beter vind en dat mag! Ik ben persoonlijk fan van Messi maar dat neemt niet weg dat ik ook van Ronaldo kan genieten!!

19 mei 2015 om 08:56

Maar wat voor afgunst brilletje. Waarom ga jij er direct vanuit dat er een afgunst bril bij zit. Mendieta zegt dat Real een beter team zou kunnen worden als Ronaldo meer zou mee verdedigen. Niet dat ze kampioen zouden zijn geworden en niet dat de tegengoals zijn schuld zijn. Maar een beter team.

Om bij je Ferrari voorbeeld te komen, Ronaldo is een Ferrari, Modric de chauffeur. Maar die andere 9 in de pits moeten ook een taak hebben. En zolang er mensen in de pits staan die niet puur en alleen als taak hebben om zorg dragen voor het welzijn van deze ferrari zal het ooit ergens spaak lopen. Deze mensen moeten namelijk soms ook de Ferrari rijden.. en als de Ferrari een lekke band heeft, moeten zij ineens de Ferrari zijn. De wijze waarop hij (niet altijd hoor) niet mee verdedigd en in mijn optiek overdreven egoïstisch kan reageren is bij goals van hem goals van een ander en zelfs bij tegengoals of een slechte pass.. dat trekt het verband uit een groep. Iets meer effort kan wonderen doen voor een geheel.

Ronaldo zijn cijfers zijn ongelofelijk, dat ontkent niemand. Maar de impact van een speler als Ronaldo op een team zijn ook heel groot. Dit werkt ook 2 kanten op.. Zowel de goede als de slechte.

19 mei 2015 om 09:19

Alleen ronaldo fanboys beschermen hem en vinden dat het allemaal te ver gezocht is , je ziet toch zelf wel dat het een topper is maar ook dat het 1 van de egoistische spelers is die op de velden loopt, zijn houding als ie scoord, als ie niet scoord,zelf willen scoren maar als dat echt niet lukt snel een paas geven die dan altijd verkeerd is ! Er zijn genoeg mensen die het zien alleen die likkertjes niet

19 mei 2015 om 09:26

Afgunst brilletje bedoelde ik mendieta niet mee maar knuffelbeer om wat hij eerder zei. En ook over het kampioenschap was een reactie op wat knuffelbeer zei.

Mijn ferrari voorbeeld bedoelde ik mee hoe modric gemist word. Dat ronaldo het niet alleen kan.
Die andere 9 zouden gewoon pitstop mannetjes moeten zijn die hun 2 zo goed mogelijk moeten verzorgen.

Ik vind zelf ook dat ronaldo best eens wat vaker mag afspelen en alles dat moet ik gewoon toegeven. Maar om te zeggen dat real misschien kampioen had geweest als ronaldo meer zou mee verdedigen ( wat knuffelbeer zei ) vind ik gewoon onzin..

Over het juichen kan ik me niet zo druk maken, misschien is het wel een houding omdat bijna elke tegensupporter hem uitspuugt.

Zijn houding na een foute pass moet veranderen idd. aan de andere kant scheld hij ook op zichzelf als hij wat fout doet. Dus dit is niet puur naar het team gericht ofzo.

19 mei 2015 om 09:36

En daarom komt ronaldo dus niet in de buurt van de beste van de wereld. Want messi is een bugatti messi stuurt zichzelf en zijn medespelers. Laten we eerlijk zijn, het is geen discussie meer. Messi is zoveel beter dan ronaldo. En om eerlijk te zijn vind ik ronaldo niet eens de beste van real. Wel de beste afmaker.

19 mei 2015 om 09:37

Het is ook overdreven dat ze dan de titel wel hadden gewonnen, maar denk dat als hij wil die teamspirit had gehad, collegialiteit, niet zo egoistisch dan hadden veel meer mensen hem gewaardeerd,hij is natuurlijk een topper maar wel iemand die puur met zichzelf bezig is ,die houding altijd vind ik echt helemaal niks, ook vrije trappen van hem zijn helemaal niet zo best maja vertel hem maar is dat die van bale misschien wel beter zijn als die van hem! Dat gaat er niet in bij hem natuurlijk.

19 mei 2015 om 09:45

Ajaxmarie

Ik denk dat dat meer te maken heeft met de opdracht die een speler meekrijgt. Stel cr7 krijgt opdracht ja jij maakte alle ballen gewoon af en thats it, dan doet hij dat. maar ronaldo kan zeker een team sturen. Kijk tegen bayern thuis die sleutelpass. kijk tegen atletico thuis zijn zelf opgezette aanval. Dat hij dat minder doet wil niet zeggen dat hij het niet kan..

19 mei 2015 om 09:52

Ik zeg niet dat hij dat niet kan maar hij kan het gewoon veel minder omdat het hem ontbreekt aan techniek. Voor de rest is hij een topafmaker die vaak op de juiste plek weet te staan.

19 mei 2015 om 09:55

Armeido, even uit nieuwsgierigheid. Als de ballon dor nu uitgereikt zou worden wie vind je die het zou verdienen?

19 mei 2015 om 09:58

Cassilias is het probleem niet Ronaldo. Cassilias heeft geen punt gepakt voor real Madrid. Ronaldo pakt juist wel weer punten. Alsof Messi en neymar verdedigen. Dat kunnen ze niet eens. Een beetje inzaken is nog geen verdedigen. Als bravo keeper was bij real Madrid. Dan was real kampioen.

19 mei 2015 om 10:25

Ajaxmarie je bent weer aanwezig he op de vroege morgen , en even over juve real , ik heb gezegt waneer real hun niveau haalt ze juve kunnen pakken maar als ze dat niet doen het nog lastig gaat worden , en even over ronaldo en messi je blijft steken he in zulke topics ? Ronaldo is niet meer de ronaldo van begin jaren real en united tijd hij ja al 30 en is gewoon een pure afmaker geworden zijn trekjes zijn soms indd heel naar ja , en messi gewoon top dit jaar voetballend beter en is nog een paar jaar jonger , maar warom die haat op ronaldo als je kampioen bent en kans maakt op de treble , je wil elk ronaldo topic even kwijt dat messi de betere is he haha ik zie je in t volgende topic wel weer

19 mei 2015 om 10:35

Wat vreemd dat je mij ervan beschuldigd dat ik blijf steken in dit soort topics terwijl ik precies hetzelfde zeg als wat jij zegt. Ik zeg dat messi beter is maar dat ronaldo een pure geweldige afmaker is met wat minder goede techniek. Dus precies wat jij zegt.

19 mei 2015 om 10:51

Waarom moet Ronaldo meeverdedigen? Het is niet een jeugdteam van een nabijgelegen dorp ofzo! Het is real madrid, marcelo, Varane, Pepe, Ramos, carvajal, kroos, Modric etc etc dat zijn spelers die de bal weer moeten veroveren bij balverlies, dat zijn niet de kleinste namen. Dan hoeven Ronaldo, Benzema en Bale niet te verdedigen tenzij het hun directe tegenstander is of als het echt niet gaat in een wedstrijd. En dat gebeurt dan ook. Bij real ging het dit seizoen vaak bij de laatste linie fout, wil je dat Ronaldo tot zijn eigen 16 komt verdedigen? Kom op zeg. Niks van wat die man zegt klopt het is alleen dat mensen gelijk ja gaan knikken en gaan haten omdat t Ronaldo is. Als real 2 wedstrijden meer had gewonnen was het zeker een ander verhaal?

19 mei 2015 om 10:12

Leuk 50 goals maar geen prijzen.. Hij is onzeker ook al lijkt hij zelfverzekerd dat is zijn probleem. Keer op keer willen bewijzen dat hij elke wedstrijd kan scoren.. Bijna geforceerd komt het op mij over net als die stijve scharen van hem tijdens het stilstaan die niks opleveren. Messi daarintegen is gewoon lekker aan t voetballen en al scoort hij niet geeft hij n assist al geeft ie geen assist of maakt geen goal no hard feelings.. Crisje gaat bijna janken als hij een wedstrijd niks lukt

19 mei 2015 om 12:43

Daarom zijn we dus ook uniek en is iedereen anders.
De ene kan feesten zonder te zuipen en de ander kan alleen feesten door te zuipen dus wat is je punt nou?

Vooral het feit dat hij kwaad is als iemand anders scoort, dat vind ik zeer hinderlijk. Ook gaf hij eens een assist aan hernandez en begon hij te juichen alsof hij zelf gescoord had.
Zelf is hij erg afhankelijk van de aanvoer van zijn medespelers. Maar als hij dan scoort gat hij op dezelfde manier juichen en moet iedereen hem komen feliciteren.
Dat vind ik nog erger dan het feit dat hij misschien niet zo goed verdedigt.

19 mei 2015 om 10:52

Dus als hij mee juicht als er wordt gescoord is het niet goed maar als hij het niet leuk vind als een ander scoort is het ook niet goed? Juist ja....

19 mei 2015 om 11:18

Jij overdrijft het weer.
Ik heb een goal van hernandez gezien dat iedereen met hernandez ging vieren. Alleen Ronaldo liep hem straal voorbij en ging staan vieren met de supporters alsof hij net had gescoord. Wat moet een ploeggenoot daar van denken?
(dat was dus ook maar één keer dat ik dat gezien heb he.)
Maar dat hij kwaad is dat een andere speler een intikker voor zijn neus scoort, of een wegwerpgebaar maakt als Bale de rebound op zijn misser binnenschiet, dat vindt ik pas schandalig. Ook al maakt hij er 50 op een seizoen.

Nogmaals, dat niet mee verdedigen vind ik wel meevallen. Er zijn wel meer topaanvallers die dat niet doen.

19 mei 2015 om 12:45

Je vergeet te vermelden dat Ramos, James en Pepe precies hetzelfde deden... Ramos stond zelfs bij Ronaldo dus jouw reactie is sws gebaseerd op afgunst anders had je dat wel vermeld.

19 mei 2015 om 12:57

@mace: mijn reactie is totaal niet op afgunst gebaseerd hoor. Ik ben Barça-fan, maar heb een enorm respect voor Cr7. Ik geef gewoon aan wat mij het meeste aan hem stoort en dat is voor mij niet, zoals in het artikel wordt vermeld, het feit dat hij niet verdedigt.
Ik kan niet goed volgen wat je bedoelt met Ramos en Pepe deden precies hetzelfde. Bedoel je voorbij Hernandez lopen? Dat heb ik dan niet gezien. Ik heb alleen Ronaldo in de camera zien voorbijlopen, daarna werd er gefocust op Hernandez. Ik geloof dat dit in de CL was tegen Juve. Kan dat? Want jij weet duidelijk welk voorval ik bedoel.
Het feit dat er nog 3 andere spelers eerst naar CR7 liepen doet trouwens niets af aan het feit dat dit erg vervelend is voor Hernandez.

Oja laten we weer eens een reden zoeken om ronaldo aan te vallen. Niet mee verdedigen? Deze man verdedigt gewoon mee hoor.

19 mei 2015 om 07:45

Dat zie jij dan beter dan de meeste, zie hem namelijk vrijwel nooit tot achter de middenlijn.

19 mei 2015 om 09:27

Ja zodra het een paar meter van hem vandaan is dan doet ie een paar stappen die kant op!maar hij doet niet meer dan als zelf nodig vind , hij wil gewoon aanvallen wat wel logisch is .maar zijn houding is vooral irritant en je kan echt het verschil zien bij bijv. Andere aanvallers hoe die bezig zijn met het team, ballen afgeven , de plezier als je medespeler een goal maakt !dat mis ik echt bij hem, het is puur eigen succes en de rest mag mij komen feliciteren

19 mei 2015 om 09:48

Mblacky, laat ik eens een voorbeeld noemen wat voor de barcafans heel leuk is. De panna van alves bij ronaldo, gebeurde bijna bij de achterlijn hoor. wat dus aangeeft dat ronaldo wel meeverdedigt. Toegegeven dat hij wel zijn momenten ervoor kiest om dit wel of niet te doen. Maar helemaal niet mee verdedigen is natuurlijk niet waar. met veel corners komt hij ook mee terug..

19 mei 2015 om 09:55

Het is ook niet zo dat ie helemaal niks doet , ik denk dat ie ook niet alleen het mee verdedigen bedoelt maar ook het bezig zijn met zichzelf en wat minder in teambelang denkt, volgens mij denken een hoop van zijn eigen medespelers zo over hem denkt maja niemand zegt er nou iets over heb ik het idee.

19 mei 2015 om 10:01

Enkele voorbeelden veranderen niets. Zelfs Messi heeft meer tackles en interceptions dan Ronaldo.

19 mei 2015 om 10:55

Correctie: met Alle corners komt hij terug. En in wedstrijden waar real onder druk staat van de tegenstander komt hij ook terug. Meer dan voldoende dus. Je gaat Messi ook niet vragen om naar zijn eigen 16 te gaan om te verdedigen. Dat ga je aan geen 1 aanvaller vragen. Anders moet je maar een extra verdediger erin gooien ipv een aanvaller

19 mei 2015 om 11:06

Het gaat niet alleen om het meeverdedigen! Goed lezen, tuurlijk verdedigt hij soms mee, misschien net zoveel als messi en neymar, maar hij speelt voor zichzelf! Veel meer als andere aanvallers, dat is jammer anders had ie wel meer het respect gekregen! Nou vinden vele hem een egoistisch mannetje

19 mei 2015 om 11:17

20+ assists? Dan speel je alleen voor je zelf? En het is en blijft een topaanvaller dus hij denkt eerst aan zelf schieten en als dat niet kan dan afleggen. Hij speelt gewoon meer dan prima maar hij is de hoogste boom bij real dus als het fout gaat vangt hij ook erg veel wind.

19 mei 2015 om 11:25

Ach wij gaan het niet eens worden denk ik,jij wil het gewoon niet zien omdat je een grote ronaldo fan bent ! Dat geeft niet

19 mei 2015 om 19:55

20 assists valt vrij weinig tegen in te brengen mblacky. Dat maakt van jou statement een onlogische, science like.

Ik vraag me af in hoeverre Ronaldo egoïstisch is als zijn team hem bij een kans altijd als eerste opzoekt omdat ze weten dat hij de bal het best afmaakt.

Denk je echt dat iedereen te bang is om iets tegen Ronaldo te zeggen als ze het er niet mee eens zouden zijn? Kom op het zijn volwassen mannen en Ronaldo is gespierd maar niet iemand om bang voor te zijn.

Hij is egoïstisch maar als het team dat ook liever prefereert is er niks mis mee.

Messi wordt ook constant gezocht als er een kans aan dreigt te komen. Dat is omdat men weet dat de kans groter is dat hij het afmaakt ten opzichte van anderen dus worden deze spelers bewust en ook onbewust gezocht.

En in een team hoeft niet iedereen de teamspeler te zijn. Het is zelfs zo dat in vrijwel alle grote teams de beste spelers bij een kans voor eigen succes gaan.

Dit zijn dan ook veelal de beste spelers ter wereld. Dat de een iets vaker aflegt dan anderen maakt de een niet een niet-egoïstische speler net als dat de ene die net iets minder aflegt veel egoïstischer is.

De gemiddelde passes die Ronaldo geeft per wedstrijd verschilt ook weinig met zijn teamgenoten. Je zou dus bijna kunnen zeggen dat zijn medespelers nog egoïstischer zijn, want die komen niet aan 20 assists.

Ronaldo is in zijn hoofd gwn teveel bezig met records om Messi af van de troon te stoten. Hij wilt echt graag ook de 4de Balon d'Or winnen en vergeet dat teamprestaties hier sws wel voor 50 meetelt. Hij wilt gwn dat aan het einde iedereen ziet dat alles door hem kwam en om hem draait, deze man probeert alles nr zich toe te trekken en gunt daarbij zijn team helaas geen of echt heel weinig fame. Het is echt zwaar ongemakkelijk om met iemand te spelen die zulke nare trekjes heeft en dat is ook de reden dat Bale en Benzema nooit alles uit zichzelf kunnen/zullen halen. Wanneer je jou teamgenoten hetzelfde gunt wat zij jou ook gunnen dan spelen ze met meer plezier en gaan jou echt wel die doelpunten nog steeds lgunnen die je zo gr wilt maken. Bij Real is er gwn teveel spanning en het echte plezier mist bij de anderen voorin, door de arrogantie van mister Ronaldo.

19 mei 2015 om 09:41

Helemaal mee eens celsinhoym!

Hij zegt nu gewoon wat zat mensen en fans al een hele lange tijd roepen. Erg verrassend is dit nu ook weer niet. Daarbij heeft hij wel gelijk natuurlijk, ronaldo is te egoistisch.

Daar is ie weer. Het zoveelste flame topic op Ronaldo. En om dan ff weer een leuke discussie te starten, messi verdedigt ook niet mee, ibra ook niet robben ook niet en zoveel andere spelers niet. Ga dan ook maar over hun janken maarnee omdat die allemaal kampioen zijn maakt dat niks uit. Maar wat jullie allemaal vergeten is dat de rol van een aanvaller aanvallen en scoren en dat heeft hij het meeste gedaan.

19 mei 2015 om 08:12

Ja maar alleen bij ronaldo is dat erg volgens sommige. Want messi kan nooit wat fout doen en zlatan is een baas *ahum*

19 mei 2015 om 08:18

Ik zou toch een keer een wedstrijd van Barcelona kijken. Messi verdedigd wel degelijk mee.

19 mei 2015 om 08:25

nouuuuuuuu, zodra die de bal verliest blijft die ook 9 van de 10 keer stil staan hoor. Staat alleen maar om zich heen te wijzen naar anderen.

19 mei 2015 om 10:33

En vorig jaar de wandel tijd , toen hoorde je niemand haha , hou op man brate

19 mei 2015 om 10:40

Vorig jaar shockte messi ook over het veld en had ie een moeilijk jaar maar daar gaat het niet zo om denk ik, waarom word messi er gelijk bij gehaald? Messi is een totaal ander persoon die de beste wilt zijn maar wel in teambelang denkt, je ziet de vreugde bij het barca trio eraf spatten en gunnen elkaar de doelpunten, bij real mis ik dat ! Benzema, bale en ronaldo spelen samen maar toch ook weer niet, en na mijn idee komt dat wel een beetje door ronaldo omdat hij zo dominant is en de arrogantie spat er vanaf.

19 mei 2015 om 14:26

Sinds Heynckes verdedigt Robben wel degelijk mee. Dat is ook juist een onderdeel van de stap geweest die hem echt wereldtop heeft gemaakt.

Messi verdedigt inderdaad niet mee, maar die is zo belachelijk goed dat het hem wordt vergeven.

20 mei 2015 om 07:26

Dat bedoel ik dus, messi mag alles doen want 80% van de voetbalwereld zuigt zn *** af.

20 mei 2015 om 09:12

Je bedoelt 80 laat clubvoorkeur zijn mening niet beinvloeden.

Messi verdedigt ook niet mee maar bij hem kan het zogenaamd, maar als ronaldo niet meeverdedigt is het zijn fout wanneer er een tegen doelpunt komt. Laat me alsjeblieft niet lachen man

19 mei 2015 om 08:27

Precies dit.

Ik ziet het probleem niet zo. Men komt weer leuk aan met die Messi vergelijking. Maar het zijn twee compleet andere voetballers... Ronaldo is een pure afmaker, Messi een architect die ook nog een geweldige afmaker blijkt te zijn :P

19 mei 2015 om 08:30

Ronaldo was een pure voetballer. Maakte tegenstanders kapot. Kreeg commentaar van vele over zijn spel het zou te arrogant zijN. Is misschien daarom een doelpunten machine geworden, en krijgt nu opnieuw commentaar over dat hij alleen doelpunten kan maken
Het is nooit goed haha.

19 mei 2015 om 10:41

Ik raad je aan om ronaldo te bekijken in zijn united tijd

Dat mee verdedigen is niet eens een probleem en ook geen vereiste.
Maar wat het probleem is:

Ronaldo scoort er heel leuk 40+ maar de wedstrijden dat hij niet scoort. Daar in zie je het effect dat hij met zich mee brengt. Hij blijft maar schieten, eist ballen op en dergelijke. Als hij zijn dag niet heeft, schiet hij net zo veel als alle andere wedstrijden, maar dan scoort hij niet of niet genoeg. Daarom, als hij wat meer voor het team voetbalt, kan hij op zulke momenten realiseren dat het oké is als hij niet scoort, als het team maar wint.

19 mei 2015 om 10:00

@ RMCF-AFC
Hoe komt hij dan aan 22 assists?
Hazard wordt helemaal opgehemeld, maar die heeft 19 goals en 12 assists gegeven.
Dat scheelt betrokkenheid bij 50 goals. En tegen hem wordt gezegd dat hij meer egoistisch moet spelen, meer goals moet maken. Dus wat willen ze nu?
En iedereen vergeet hoe vaak hij ook de bal doorgeeft aan een ander, maar zodra hij de bal opeist, zoals een speler met zijn status ook hoort te doen, dan krijgt hij kritiek.
Daarnaast zeg je dat hij er heel leuk 40+ scoort alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Je ziet dat wanneer een Modric uitvalt, het hele team minder speelt. Moet CR7 dan op de plek van Modric spelen? CR7 speelt om te winnen en om te scoren, zoals een speler op zijn positie hoort te doen.

Helemaal mee eens, Ronaldo oogt helemaal geobsedeerd door records en Messi.

Focus ligt volgens Medieta op het meeverdedigen, maar ik denk dat wanneer Ronaldo wat meer gunde aan zijn medespelers Real er meer aan had gehad. Hiermee bedoel ik: in plaats van een afstandsschot, een combinatie aangaan met een teamgenoot of een vrije trap aan een andere specialist overlaten wanneer je niet in de wedstrijd zit.

19 mei 2015 om 08:47

Klopt idd. heb ook het gevoel dat hij benzema meer gunt of opzoekt voor een combi dan een bale bijvoorbeeld.

Ik ben absoluut geen fan van Ronaldo en vind hem de walgelijkste speler om naar te kijken, omwille van zijn houding naar ploeggenoten en hoe hij als een bezetene een penaltydoelpunt viert in de 85e minuut terwijl Madrid 0-5 aan het winnen is in Elche (puur ter illustratie, ik denk dat mensen wel begrijpen wat ik bedoel).

Maar die discussie over mee verdedigen is gewoon lachwekkend. Als een speler er zoveel inlegt op een seizoen (ook al zijn ze niet allemaal even belangrijk), dan moet je de ploeg gewoon rond die persoon bouwen. Hierboven werd al aangehaald dat genoeg andere sterren ook niet mee verdedigen, en dat klopt gewoon. Dat is ook de taak niet van hen.

Het is wel zo dat Ronaldo meer in het belang van het team kan denken, maar dan eerder op het gebied van een goed gevoel onder elkaar, dan met mee verdedigen.

De schuldige is de voorzitter, de technische directeur of de trainer, afhankelijk van wie de transfers regelt. Je weet dat je met een speler als Ronaldo gewoon 10 mensen moet hebben die het werk dat Ronaldo niet doet op te knappen. Maar neen, laten we Isco, Bale en James opstellen, die allemaal ook sterren willen zijn.

19 mei 2015 om 09:01

ELFTAL: wil zeggen 11 man. Die moeten het gevoel hebben dat ze het met z'n allen moeten doen. Nu is het meer een eenmans show van CR. Tenminste, als het lukt. Die keren dat het misgaat loopt meneer als eerste naar de kleedkamer en mogen anderen de supporters bedanken voor hun steun. Je zag tegen atletico dat Bale en Benzema weigerden 1 verdedigende stap te zetten omdat cr dat ook niet deed. Zijn voetballende kwaliteiten staan niet ter discussie, het gaat erom dat het geen elftal is. Ze weigeren om voor elkaar tot het gaatje te gaan en elkaar (cr) iets te gunnen. Meest trieste wat ik ooit op dit gebied heb gezien is het moment dat cr BOOS was dat arbeloa scoorde. Dan weet je dat hij niet voor het elftal speelt maar voor zichzelf. Door dit soort acties wordt je er als team niet beter op. Wellicht minder voor de statistieken spelen en meer als team. Als je dan wint best en als je dan verliest best. Geloof trouwens niet dan cr minder goals zou maken als real voor elkaar knokt. Zijn talent is dat hij er altijd wel staat.

Grtjs

19 mei 2015 om 09:13

Uiteindelijk speelt iedereen voor zichzelf. Doe je dat goed, dan help je het team ermee. Ik zag tegen Juventus toch echt een Ronaldo op het veld staan die meerdere voorzetten gaf in de zestien, terwijl de nood hoog was. Zijn drive wordt in een negatief daglicht gezet. Ook al vind je zijn houding niet prettig, hij behaald daarmee wel een fantastisch niveau. Laat hem maar terugkeren naar Engeland, daar worden 45 doelpunten wel gerespecteerd, met welke houding dan ook.

19 mei 2015 om 09:56

voor de 100000e keer ronaldo was niet boos op arbeloa je moet het van een ander oogperspectief bekijken de camera achter het doel ving dat op. hij was blij hij had een glimlach op zn gezicht en nam de bal mee naar arbeloa .maar nee jullie ronaldo haters zien wat jullie graag zien.

Mendieta heeft volkomen gelijk.Het aantal doelpunten dat Ronaldo dit seizoen heeft gemaakt is indrukwekkend,maar hij is zelden beslissend in grote wedstrijden.

Het is en blijft een echo,voetbal is een teamsport sinds hij neergestreken is bij real 1 la Liga 1 CL.
En kijk wat Messi heeft gepresteerd met zijn team. Kijk enkel naar de jaren dat ronaldo'tje bij Madrid is begonnen.

19 mei 2015 om 12:53

Messi speelt al sinds jaar en dag bij Barca en Ronaldo kwam terecht in een team dat volgend jaar niet meer zou bestaan, Guti, Raul, Robben etc vertrokken en Ozil, Di Maria etc kwamen...

Real had idd meer prijzen moeten pakken maar het is niet de schuld van Ronaldo dat het niet gaat zoals ze willen.

Had Real dit jaar kampioen geworden dan hadden we niemand gehoort.

Van de 45 goals van ronaldo hebben er musxhien maar 5 tor 10 werkelijk punten opgeleverd. Ronaldo scoort veel maar hij brengt real niet naar een hoger niveau zoals messi dat wel vaak doet. Op het moment dat barca het moeilijk heeft zie je messi terugzakken en helpen op het middenveld gaat hij niet voor de eigen goals maar probeeet hij te zorgen dat Zn team scoort en met Zn dribbels explosifiteit en perfecte passing steekbal creëert messi kansen voor de rest. Bij ronaldo is dit totaal niet het geval vorig jaar vond ik messi en ronaldo gewaagd aan elkaar alleen was ronaldo effectiever dit jaar was messi een klasse beter. Ronaldo is zo gefixeerd op zichzelf en persoonlijke prijzen dat hij zichzelf boven het team plaatst. Dit jaar is er 1 speler de beste dat is messi met afstand ronaldo vind ik niet eens 2 de plaats waardig.

19 mei 2015 om 09:40

Nou, ronaldo hielp zijn ploeg anders wel tegen schalke, sevilla en atletico. Deze 3 noem ik omdat deze nog recentelijk zijn, want er zijn nog meer voorbeelden waar real het moeilijk had maar cr7 ze eruit hielp. Verschil is dat als messi het een x niet doet dat neymar of suarez het dan doen ( zie laatste classico of tegen psg als voorbeeld ) Ronaldo had dit jaar niks aan bale helaas. En die verhalen van ja dat komt omdat ronaldo bale niet gunt blabla hebben er niks mee te maken. De kansen die bale tegen juve miste met die kopbal als grootste kans, had Ronaldo vast wel afgemaakt. Toen dus de kans voor bale er kwam om het dit x te doen liet hij het liggen..

19 mei 2015 om 10:45

Niet op die nesto reageren , hij praat onzin ze haat is groot

19 mei 2015 om 12:29

Ja helaas hebben meerdere dat pff

Het is te gek voor woorden dat een aanvaller verantwoordelijk word gesteld op tegengoals. Hij legt er 45 in omdat hij een aanvaller is. De verdedigers zouden er weer voor moeten zorgen, niet teveel tegendoelpunten te krijgen. Tuurlijk zou Ronaldo meer kunnen meeverdedigen, maar hem kan je dit zeker niet kwalijk nemen.

Laat jullie zelf gaan haters, Cristiano wordt er alleen maar beter van.

19 mei 2015 om 09:51

Tuurlijk,hij kijkt even op voetbalzone en wordt er beter door.

19 mei 2015 om 12:02

Bij wijze van spreken kereltje

Laten we de statistieken er eventjes bijpakken en even snel vergelijken met andere spelers die veel scoren. Dit is inclusief de goals op het Wk.
Ronaldo heeft dit jaar 59 goals gescoord en 22 assists gegeven.
Robben heeft dit jaar 22 goals gescoord en 11 assists gegeven.
Aguero heeft dit jaar 33 goals gescoord en 9 assists gegeven.
Lewandowski heeft dit jaar 25 goals gescoord en 7 assists gegeven.
Benzema heeft dit jaar 26 goals gescoord en 15 assists gegeven.
Bale heeft dit jaar 19 goals gescoord en 11 assists gegeven.
Suarez heeft dit jaar 30 goals gescoord en 22 assists gegeven.
Neymar heeft dit jaar 53 goals gescoord en 9 assists gegeven.
Messi heeft dit jaar 63 goals gescoord en 31 assists gegeven.
De enige die meer waarde heeft voor zijn team dan Ronaldo qua goals is Messi. Suarez komt nog in de buurt, maar die heeft veel minder gescoord.

Daarnaast heeft Ronaldo vaak genoeg de bal voorgegeven of aan een ander gegeven, maar als die zo scheef is als een deur(bale), dan wordt het lastig om te winnen. En waarom krijg je deze kritiek niet bij Robben? Hij is echt heel goed, maar ook heel egoïstisch. Waarom begint Lewandowski nu pas meer te scoren? Omdat er geen Robben is, die voor eigen succes gaat. En verdedigt Robben altijd mee? Echt niet. Maar dat is zijn taak ook niet, hij moet voor het gevaar bij de tegenstander zorgen. Dat geldt zeker bij Ronaldo. Het is meer de fout van Real geweest om Bale te halen, iemand die eigenlijk op dezelfde positie speelt, maar veel minder doelgericht is en veel minder scorend vermogen. Real had gewoon een speler moeten halen/behouden die in dienst speelt van het team, zoals een Ozil.

Het is erg makkelijk om kritiek te leveren wanneer het niet zo lekker loopt, maar lever dan kritiek op degene die inderdaad minder presteert en niet degene die zijn longen uit zijn lijf loopt om te winnen.

19 mei 2015 om 10:00

sorry maar de stats van messi kloppen niet. ik begrijp dat je hem boven ronaldo wild zetten maar ronaldo heeft er 59 en messi heeft 54 ( cl 10 goals. comp 41 goals en copa del.rey 3 goals ) ronaldo heeft ( 45 goals comp cl 10 goals en copa del rey 3 goals en dat tegen over messi 4 weds meer dan ronaldo. maar verder heb je gwn gelijk hoor. oow en heeft neymar srrs 53 goals ?

19 mei 2015 om 10:01

wilt*

19 mei 2015 om 10:06

Ik ben meer fan van CR7 dan van Messi, maar ik heb de goals bij het WK erbij opgeteld, dus dat verklaart het verschil.

19 mei 2015 om 10:29

het wk behoort niet bij dit seizoen. en alsnog dan was het 58 messi en ronaldo 60 maar nee het wk hoort er niet bij. en excusses dat ik dacht je een messi fanboy was.

19 mei 2015 om 12:56

Man wat maakt het uit of wk goals erbij zitten of niet, hij maakt gewoon een punt met zijn uitleg

19 mei 2015 om 14:29

Het gaat niet alleen om passes, het gaat om zijn houding. Ronaldo is voor zichzelf bezig, dat kan je niet ontkennen als je zijn reactie ziet als een teamgenoot scoort terwijl hij ook in goede positie staat.

en voor de 1000e keer, Robben verdedigt wel mee. Koop een TV met sport1 of een seizoenskaart van Bayern of zeg gewoon niets.

Koning Mendieta, lang niks van gehoord

Messi=Goku
Ronaldo=Vegita

19 mei 2015 om 13:00

Messi is kid buu

hahahaha wat een onzin weer... bij vrijtrappen staat hij altijd in de muur of in het strafschop gebied, bij hoekschoppen ook, 8 van de 10 keer is hij de gene die de bal weg kopt bij hoekschoppen...

mensen die dit roepen zijn blind of moeten gewoon altijd wat te klagen hebben over deze man.

Als hij maar 20 doelpunten maakt en met dezelfde uitkomst dan zou hij weer te horen krijgen dat hij niet genoeg doelpunten heeft gemaakt.

hij maakt 3 doelpunten en 1 assist en dan is het nog niet goed.... sorry maar de verantwoordelijkheid van tegen doelpunten is in eerste instantie bij de verdedigers.

je ziet Messi ook niet elke keer terug lopen om te verdedigen, en ik vind dat hij dat ook niet hoeft te doen bij deze grote clubs met zo veel grote namen moet iedereen ze rol weten en goed zijn in wat ze moeten doen, en bij Messi en CR is dat doelpunten maken en assist geven.

als Real campioen was geworden dan had we deze discussies niet gehad...

19 mei 2015 om 10:30

ja precies dat. ik sta versteld van het feit dat hij echt bijna altijd degene is die weg kopt

19 mei 2015 om 12:09

Wat een grap dit alles toch eh. Diegenen die Ronaldo niet hoeven hebben steeds kritiek. Terwijl het missen van Modric en het falen van Bale feiten zijn die zorgen voor mindere resultaten. In tegenstelling tot Real staan Suarez en Neymar wel op als Messi het niet doet. Dit jaar bij Real niet, BBC is niet meer zo sterk vooral door Bale. Ronaldo doet zijn plicht en scoorde alweer oneindig veel, op hem kritiek geven is de werkelijkheid niet onder ogen willen zien

19 mei 2015 om 12:33

Pff eindelijk mensen die het snappen. Wou dit eerder vanochtend al overbrengen op andere maar helaas..

19 mei 2015 om 12:43

Die haten liever dan eerlijk te zijn. Ik ben pro Ronaldo maar je kan ook gewoon zeggen dat Messi geweldig is. Klaar

19 mei 2015 om 12:50

Tuurlijk is messi geweldig. Maar valt me op dat er met 2 maten gemeten word. en dat komt idd door haat helaas.

19 mei 2015 om 15:22

Absoluut. Gewoon omdat Ronaldo arrogant overkomt, terwijl hij gewoon een winnaar is en dat juist dit hem zo sterk maakt

19 mei 2015 om 18:25

Wat praten jullie met zijn 3en nu allemaal? Het gaat erom dat hij er staat als het erom gaat en dan geeft die nooit thuis. Vorig jaar in de CL finale, Het Wk. Dit jaar weer in de CL was hij weer slecht. Net als in de belangrijke momenten in de competitie. 0-4 nederlaag tegen Atletiico, Het matige optreden vs Valencia op het iende van het siezoen.

Ook de CL halve finale tegen Juventus was hij onzichtbaar ondanks 2 goals van hem. één intikker en een penalty. Hij was ook geweldig in de Copa del Rey voor Real madrid. Eigenlijk al met al heeft Ronaldo een geweldig seizoen gehad maar lag het dus weer eens aan zijn teamgenoten die er volgens vele niks van kunnen. De kritiek op Ronaldo kreeg Messi vorig jaar en toen scoorde Messi ook gewoon heel veel goals. Leuk voor Ronaldo dat hij veel goals maakt als het er echt om gaat staat hij er niet. Als hij nu eens zou scoren en belangrijk zou zijn als het er echt om gaat dan wordt het misschien nog eens wat met onze huilbaby.

19 mei 2015 om 19:09

wat ben jij nou aan klaren man! jouw haat voor ronaldo heeft er voor gezorgt dat je niet objectief kan zijn. tegen sevilla hatrick zonder die hatrick hadden ze 2-0 verloren tegen atletico cl halve finale. die opgezette aktie vanaf de zijkant waardoor chicha scoorde? zondag nog tegen espanyol hatrick plus assist waardoor het 4-1 werd. chalke 04 was hij de enige die hard werkte en zelfs tot aan de 16 mee verdrdigde en ook nog eens 3 goals van de 3 waardoor real.door bekerde terwijl het team niks deed.. ff srrs dit zijn alleen de meest recentelijke wedstrijden en besef hoe belangrijk hij is. weet wat je zegt. zonder de 17 goals van ronaldo in de cl was cl niet eens haalbaar. en het wk liet hij niks zien omdat hij gebleseerd was. hij speelde niet 100 % en owja ben je portugal zweden vergeten??

19 mei 2015 om 19:19

Cr7rm3ever_

Haal je nu serieus de wedstrijd van Portugal Zweden erbij? Om aan te geven hoe goed Ronaldo wel niet is? Hij was toch ook mede veroorzaker dat ze uberhaupt de play-offs moesten spelen om naar het Wk te gaan? Of deed Ronaldo niet mee in de kwalificatie? in een zwakke poule als 2e eindigen met de beste speler van de wereld in je team (zoals alle Ronaldo fans dat vinden) voor de rest vind niemand dat.

Het is gewoon een grote narcist. De honger naar aandacht en het constant zichzelf willen bewijzen. Hij heeft alle kenmerken van een narcist in zich. Ik mag de man niet en ik vind het echt oprecht een belediging dat er mensen zijn die hem de beste voetballer ooit vinden En iedereen heeft recht op een mening maar niet als je dat ook echt serieus vind. hahah

Ronaldo was gewoon matig op het einde, je kon duidelijk zien dat hij in veel wedstrijden puur en alleen voor zichzelf aan het spelen was en opzoek was naar zijn goal. Het is ook schrijnend dat als hij 3x scoort hij op het veld blijft maar zodra ze door Juventus worden uitgeschakeld direct de kleedkamer in duikt. Hij geilt namelijk normaal altijd om aandacht maar zodra hij voelt of merkt dat de camera niet op hem staat voelt die zich beledigd.

19 mei 2015 om 23:57

Het ligt totaal niet aan ronaldo dat ze geen prijzen pakken dit seizoen. Zorgt zowat voor alle goals.

19 mei 2015 om 12:28

Kijk zijn voorzet terug tegen Juve waar Bale van 2 meter over kopt. Stond daar Ramos had Ronaldo zoals gewoonlijk Real weer naar de finale geleid. Iemand zei het goed, verschil tussen Messi en Ronaldo is dat Neymar en Suarez ook gewoon scoren en assists geven. Benzema en Bale zijn stil gevallen de laatste 2 maanden

19 mei 2015 om 18:31

Kharika

Sorry maar neem ook even in overweging dat Real tegen een mindere tegenstander speelde dan Barcelona heeft gedaan. Daarnaast kom je met als dit als dat. Als Vidal wat scherper was geweest dan hadden ze gewonnen met 2-1 van Real. Hij was gewoon zeer matig beide wedstrijden dat moet je ook gewoon toegeven. En Ronaldo blijft altijd gevaarlijk met zijn kopkracht maar je zult hem nooit eens een geweldige steekpass zien geven waardoor Bale of Benzema de bal erin kan leggen. Voorzetten geven kan die goed want voor de rest is het ook maar een zeer beperkte voetballer (vooral kleine ruimte) en vooral in de beslissende fase. Zijn assist zijn ook nooit van hoge kwaliteit vaak 1 op de 20 is mooi daar waar het bij Messi vaak 1 van de 20 assist niet mooi is.

Het zou hem sieren is een goal te vieren met degene die hem de assist geeft, bij bale bijvoorbeeld loopt die altijd weg. Een teken van afkeur, alleen bij een marcelo loopt die naar hem.toe.

Zo'n gelul deze analisten, echt weer waan van de dag! Voor de kerst was Real niet te kloppen etc. Nu is het allemaal ruk.
Real heeft teveel blessures gehad waardoor het gehele middenveld niet werkte, waar Barca het nieuwe jaar met zijn rechterbeen is ingestapt. Zuur pijnlijk maar niet meer dan dat.
En het gelul dat hij niet met zijn medespelers kan werken, hetzelfde werd gezegd van Suarez en Neymar in het begin. Nu het loopt is iedereen het weer vergeten. Voetbal liefhebbers hebben korte geheugen en die is nog heel selectief ook nog eens.

Echte onzin wat Mendieta hier verkondigt.
Ronaldo is nu 30. je ziet aan hem dat hij minder explosief is dan 2-3 seizoenen terug. Blussures, kwetsures, lange seizoenen.
Moet hij dan nog mee gaan verdedigen?
Ronaldo spaart zich voor die momenten waarop hij kan toeslaan.
Wat is een teamspeler? Ronaldo is nog altijd een geweldige assistgever maar een assist is alleen een assist als er gescoord wordt. Jongens als Benzema en Bale missen 3 van de 4 kansen die zij krijgen en dat over een seizoen gemeten. Is het dan echt zo raar dat Ronaldo vaak voor zijn eigen kansen gaat?
Hij heeft nog altijd minstens 2x zoveel kans van scoren als zijn medespelers.
Bovendien is hij altijd aanwezig in de 16 bij hoekschoppen. Dat is meer dan genoeg.
Vaak volgt er na een corner een sprintje van 60-70 meter. Veelal voor niets als anderen de bal verprutsen.

Ronaldo rolde vorig jaar Bayern op, nu was het Messi. Wel grappig dat Messi nu ineens zooooooo veel beter is terwijl we hem vorig jaar niet zagen in de belangrijke wedstrijden. Kwa continuïteit is Ronaldo beter dan Messi.

19 mei 2015 om 12:34

Te bedenken dat real toen tegen het 'echte' bayern speelde. met robben, ribery en alaba.

19 mei 2015 om 12:43

Absoluut. Je hebt veel eendagssupporters

19 mei 2015 om 13:21

continuïteit van wat ? Dan zal je het wel over doelpunten hebben want voor de rest valt er niks te vergelijken tussen deze twee. De Portugees wordt dan op alle vlakken hard afgetroefd.

19 mei 2015 om 13:40

Messi is toch altijd beter geweest dan Ronaldo. Ronsldo moet 40 goals maken anders heeft ie niets om op terug te vallen.

Het zit mensen zo dwars dat deze beste speler ter wereld meer scoort dan hij speelt dat ze met flut-argumenten komen. Hij staat er niet om zijn team aan prijzen te helpen hoor ik dan. Volgens mij scoorde hij iedere wedstrijd tegen Juve een goal en wat kan hij er aan doen dat Bale zijn afgemeten voorzet 3 meter van de keeper over kopt, dat heeft toch meer met de beperktheid van Bale te maken dan Ronaldo die hem even een niet te missen kans geeft. Anders was het gewoon 2-1

Jammer dat er op deze geweldige speler zo veel gehaat wordt. Real Madrid scoort sinds zijn komst ieder jaar meer dan 100 doelpunten. Dat is slechts één keer eerder gebeurd in de geschiedenis van Real Madrid. Haal alle doelpunten die hij gemaakt heeft weg, dan liep Real nog verder achter op Barcelona. En nee, andere spelers zouden al die doelpunten niet gemaakt hebben.

Waarom komen mensen met argumenten dat hij niet in belangrijke wedstrijden scoort? Bij Manchester United scoorde hij een belangrijke kopbal in de Champions League finale. Daarnaast heeft hij het vaak genoeg laten zien tegen Arsenal etc. Bij Real Madrid is hij helemaal weergaloos. Hij heeft heel vaak gescoord tegen Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia enzovoort. In het jaar dat La Decima werd gewonnen heeft hij maar liefst 17 doelpunten gemaakt. Zonder zijn goals lag Real Madrid er al uit tegen Dortmund. Bovendien heeft hij, samen met Ramos, Bayern Munchen vernederd in de halve finale van de Champions League. Zo kan ik nog wel even doorgaan,

Pas als Ronaldo gestopt is met voetballen zal hij gewaardeerd worden. Hij levert ongekende prestaties en het is jammer dat er zo op hem gehaat wordt. Je kunt hem arrogant vinden, maar hij levert weergaloze prestaties.

19 mei 2015 om 12:51

Helemaal waar.

19 mei 2015 om 14:56

Inderdaad jammer dat ie zo gehaat wordt, maar dat doet ie wel zelf. Je kunt het moeilijk al die haters kwalijk nemen. Ik vind een een geweldige individualist, maar ik kan hem niet uitstaan.

De grap is dat velen zeggen dat Real niet alleen Ronaldo is, maar ga dan ook niet enkel Ronaldo viseren
. Ga gewoon kijken waaraan het ligt. Het falen van Bale, de afwezigheid van Modric,... Real droogde Bayern vorig jaar af in eigen huis, met een geweldige Ronaldo die 17 x scoorde in de champions league. Nu is hij ineens te egoïstisch, kom op zeg. Bale moet kunnen opstaan zoals Neymar en Suarez doen bij een mindere match van Messi. Dat is het gebrek, Bale is de hoofdschuldige tegen Juve.

19 mei 2015 om 13:24

Jij snapt ook echt niets van de menselijke psychologie die ook binnen een professioneel voetbalteam speelt hé. Bale heeft van tevoren al een dosis spanning in z'n lichaam in verband met de druk die Ronaldo ( onbewust ) op je legt. Als je iets fout doet wordt hij woedend ( extravert). Het wordt hem niet evenveel gegund als dat het Ronaldo wordt gegund. Hierdoor kan Bale nooit ontspannen spelen, daarom gaat het fout.

19 mei 2015 om 15:18

Anders moet jij sportpsycholoog worden. Ibra had hetzelfde met Messi maar in tegenstelling tot Bale was Ibra gewoon goed bij Barca. Hij wordt woedend, kom op zeg dit is topsport geen kleuterschool

19 mei 2015 om 14:57

De vraag is alleen waarom Bale niet functioneert....

19 mei 2015 om 15:33

ik vind juist dat bale dit seizoen het mannetje probeert te zijn. Dus zie weinig terug van die psychische problemen wat hij volgens jou heeft. Als bale speelt zoals vorig jaar loopt het als een trein. Helemaal met modric terug. Maar bale doet dit allemaal zelf.

Ach in de eerste helft van het seizoen veegde Real met alles en iedereen de vloer aan. Volgens mij was Ronaldo toen geen andere speler dan nu. Dit achteraf praten is altijd vrij makkelijk. Dit seizoen mist Real inderdaad alle prijzen, maar de verschillen zijn toch vrij klein. Dat komt echt niet door de manier waarop Ronaldo juicht.

Ik heb vrij weinig met Ronaldo, maar ik denk toch dat ze ondanks zijn geweldige prestatie geen prijs winnen en niet dankzij.

Dat zit gewoon ingebakken bij hem en je zult dat moeten accepteren. Volgend seizoen zal dat alleen maar erger worden omdat ze dit seizoen zo hebben gepresteerd en hij heeft verloren van Messi, want zo zal hij het wel zien.

Als Barcelona een doelpunt nodig heeft gaan ze er met elkaar naar op zoek. Bij Real is het vaak Ronaldo die opzichtig op zoek gaat en z'n medespelers daarbij nog wel eens over hoofd ziet. Dat de teamgeest en de teamspelers op langere termijn de meeste titels pakken is alleen maar mooi. T'is een teamsport. Hoop dat dat kwartje valt bij Ronaldo, maar denk dat ie een grote plaat voor z'n kop heeft.

19 mei 2015 om 15:21

Ronaldo wil gewoon winnen. Vorig jaar klaagde niemand over het gejuich of was dit geen topic. Nu plots wel omdat Real zonder Modric en een Bale die niet in vorm is opeens eens slecht presteert. Kom op zeg wat een gelul. Ronaldo maakte er 45 in la liga en 10 in de champions league. Geweldige cijfers waar Real vorig seizoen wel de champions league mee won

19 mei 2015 om 15:38

Pedrito hype het aub niet hoor. Kon me herrineren toen het minder met barca ging iemand een wissel weigerde zodat neymar er af kon. Is dat teamgeest? Toen suarez in het begin voor eigen succes ging soms zag ik wat handgebaren van die andere 2 die niet helemaal juist zijn. Maar nu het beter gaat spelen ze heel leuk supertrio op de fotos enzo. Heel makkelijk allemaal achteraf.

Ik geef Mendieta helemaal gelijk en zoals hij zegt, wat een beest is het toch ook. Als je zijn cijfers bekijkt...indrukwekkend. Ik prijs me gelukkig deze twee grootheden te mogen meemaken (Ronaldo/Messi).

Mendieta moet meer gaan bedenken of hij wel analist moet worden of niet iets anders. We weten nu inmiddels wel dat deze man voor Barca is. Met zijn Valencia verleden heeft hij natuurlijk heel vaak de strijd verloren van Real, in de tijd dat hij speelde stelde Barca namelijk niet zoveel voor. Ronaldo doet al jarenlang achter elkaar bizarre dingen en nu komt deze man even uitleggen dat hij het wellicht even anders moet doen. Vorig jaar toen Real de CL won heb ik hem niet gehoord over Ronaldo, nu moet hij ineens meer een teamspeler gaan worden. Nou die CR zal er wel wakker van liggen dat meneer Mendieta heeft verteld dat hij een teamspeler moet gaan worden, denk dat CR nu gelijk z'n speelstijl omgooit. Man man man ...

Jullie snappen er allemaal niks van, Cristiano Ronaldo staat nu op 45 goals alleen al in de competitie en 13 assists ofzo. Je kan niks tegen hem zeggen man hoeveel wedstrijden beslist hij wel voor Real Madrid (bijv tegen Sevilla) en dan komen jullie met hij moet meer een teamspeler worden. Jullie snappen er vrij weinig van..

Naar mijn mening doet Ronaldo z'n ding zoals het hoort. Het ligt meer aan het team zelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren