Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronald Koeman wekt verbazing met zijn houding tijdens oefenduel’

Laatste update:

Barcelona heeft woensdag een oefenwedstrijd achter gesloten deuren gespeeld tegen derdedivisionist Cornellà (2-2). Ronald Koeman zag Sergio Agüero, die op de weg terug is van een kuitblessure, in zijn eerste dertig officieuze speelminuten voor Barça direct een doelpunt maken. Volgens Toni Juanmartí, die schrijft voor Sport, wekte de apathische houding van Koeman aan de zijlijn verbazing.

"Meer dan twee mensen die getuigen waren van de vriendschappelijke wedstrijd tegen Cornellà legden vandaag aan mij uit dat ze verrast waren door de apathische houding van Koeman", schrijft Juanmartí op Twitter. "Hij gaf geen instructies, hij corrigeerde niets. Hij keek gewoon naar de wedstrijd. Ik begrijp ook niet waarom." De journalist van de Catalaanse sportkrant benadrukt vervolgens dat het geen persoonlijke aanval op Koeman is.

"Sommigen zullen zeggen: 'Ze vallen Koeman alweer aan.' Het is geen aanval. Ik geef alleen de mening van verschillende mensen die de wedstrijd gezien hebben en verrast waren door wat ze zagen. Of beter gezegd: door wat ze niet zagen van de Nederlandse coach", schrijft Juanmartí, die toevoegt dat Ansu Fati een van de beste spelers op het veld was. "Niet omdat hij geweldig was aan de bal, maar hij onderscheidde zich door intelligent te bewegen."

Koeman liet zijn elftal tegen Cornellà overigens aantreden in een 5-3-2-formatie. Naast Agüero kwam ook Philippe Coutinho tot scoren. Jordi Alba, die 14 september geblesseerd afhaakte tegen Bayern München, maakte zijn rentree. De verwachting van de Spaanse media is dat Agüero zondag in het thuisduel met Valencia zijn eerste officiële minuten voor Barcelona kan maken, terwijl ook Alba zou kunnen invallen. Fati maakt mogelijk voor het eerst sinds zijn terugkeer van een zware knieblessure zijn opwachting in de basis. Overigens was Ousmane Dembélé, die deze week ook de groepstraining hervatte, niet van de partij in het oefenduel. De Franse aanvaller lijkt meer tijd nodig te hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Koeman is lekker aan 't genieten zo te zien in Barcelona heeft de winkels en het avondleven wel gevonden 😁

13 oktober 2021 om 23:41

Al die restaurant-tips van Sierd de Vos heeft ie wel uitgeprobeerd iig 🍽

14 oktober 2021 om 09:50

@boca

Denk je niet dat hij vooral afwezig is, omdat hij nu niet meer wat te doen om de 12 mil te krijgen

Leuk dat aguero heeft gescoord en goed heeft gespeeld. Alles is beter dan die overrated luuk de jong

13 oktober 2021 om 23:34

Overrated? Denk niet dat veel mensen Luuk de Jong overschatten hoor, op basis waarvan zouden mensen dat moeten doen dan?

14 oktober 2021 om 00:12

Onderschat door voetbalfans overschat door de directie van fc Barcelona

14 oktober 2021 om 07:37

Niet veel mensen overschatten De Jong? Hij werd hier op dit forum toch wel massaal weggezet als de beste pinchhitter en kopper ter wereld. Zelfs Koeman riep dat als er een voorzet kwam je meer had aan De Jong dan aan Neymar. Om je te bescheuren, zo belachelijk was het.

14 oktober 2021 om 08:51

Op zich héb je bij een voorzet ook meer aan de Jong dan aan Neymar. Maar daar is ook alles mee gezegd.

14 oktober 2021 om 12:24

@rm13334
Op een hoge voorzet hoef je van Neymar niet teveel te verwachtem dan heb je meer aan Luuk.
Een bal in de voet of een subliem steekpasje, dan heb je weinig aan Luuk en heb je aan Neymar een van de beste in de wereld. Met zijn weergaloze dribbels kan hij zijn eigen kansen creeren.
Zo ingewikkeld is het toch allemaal niet, een pinch hitter gebruik je de laatste tien minuten als je hoge ballen in de zestien wil pompen. Dan hoop je op een kopgoal van Luuk of dat Luuk het kopduel wint en de bal naar Aguero kopt.

14 oktober 2021 om 13:34

Een pichhitter moet doelpunten kunnen maken, dat heeft Luuk nergens in het buitenland met enige regelmaat gedaan. Het flopte in Engeland en in Duitsland, en uiteindelijk ook gewoon bij Sevilla. Ze vonden hem daar al niet goed genoeg als pinchhitter. Maar nu bij Barca is ie ineens een geweldige kopper en moet je hem zo gebruiken en dan vooral niet klagen.

13 oktober 2021 om 23:34

Als Luuk de Jong een ding niet is, dan is dat overrated. Het is zeker geen Barça spits, maar hoe er hier soms over hem gesproken wordt lijkt het wel alsof het over een amateur speler gaat soms.

13 oktober 2021 om 23:54

Als ik hem zie rennen en spelen tot nu toe in dat Barca tenue komt hij wel over als een amateur. Ik kijk er met plaatsvervangende schaamte naar..

13 oktober 2021 om 23:58

Maar dat is NL op zijn best PSV700 In dit geval voetballers afmaken. Blind, Alvarez, Haller, Promes, Sangaré, de Jong 2x, de Ligt moet ik nog ff doorgaan? Kan nog wel ff. Maar dan zullen al die trainers/clubs het wel fout hebben

14 oktober 2021 om 00:07

@PsvFan700 luuk is niks jonge alleen PSV supporters overhypen hem. Heb je zijn sprint gezien tegen bayern? Net een oude opa

14 oktober 2021 om 01:13

Dat L. de Jong niet snel is oke dat kan, maar hij laat ook echt grote kansen onbenut en dat kan bij een topclub als Barca gewoon niet.

14 oktober 2021 om 01:57

Dat is inderdaad waar Frits1948. Het is hier allemaal zo waan van de dag en ook negatief, tenzij een speler in die "fantastische" Premier League speelt. Een beetje beschamend laag niveau hier.

14 oktober 2021 om 07:04

Hij voetbalt naar zijn kunnen! Een goede speler, maar niet voor in het systeem bij Barca. Daar kan die jonge ook niets aan doen.

14 oktober 2021 om 09:30

Michiel Kramer is ook geen amateur maar ik denk niet dat de PSV fans er blij mee zouden zijn als die nu in de spits zou lopen bij PSV en dat zullen de Barca supporters met Luuk De Jong hebben

14 oktober 2021 om 12:27

@messi_123
Bij PSV had Luuk ook geen snelle sprints. Voor snelle sprints moet je bij spelers als Mbappe en Haagland zijn. Barcelona heeft ook dat soort spelers met Fati en Dembele. Die krijgen normaal toch echt de voorkeur boven Luuk.
Luuk is een pinch hitter, een spits die je op het einde inzet om daar hoge ballen op te geven als het via veldspel een dagje niet lukte. Dat zijn spitsen die al in de zestien staan en het kopduel aan gaan. Om zo te scoren of de bal bij een ploeggenoot in de zestien te bezorgen.

14 oktober 2021 om 09:24

Wie vindt Luuk de Jong goed dan? Goede Eredivisie spits, niet goed genoeg voor het buitenland is volgens mij de consensus. Lijkt me best accuraat. En ja, 3 mensen vinden hem misschien beter dan dat, maar dat heb je bij alle spelers.

Tegen zo'n club heeft Barca toch ook geen instructies nodig toch? Beetje zoeken naar dingen om de krant mee te vullen.

14 oktober 2021 om 07:21

Ze speelde verdikkie 2-2, met vast veel jonge spelers aangezien de grote namen naar de interlandbreak gingen.Geen instructies nodig? Overduidelijk blijkbaar wel…

14 oktober 2021 om 13:07

Wat Maurootje zegt. En waarom speel je anders zo’n wedstrijd? Je wil je team beter maken. Als de doelpunten dan als rijpe appels vallen, dan kan je achterover leunen. Maar als dat niet gebeurt, dan moet je als trainer toch in actie komen?

14 oktober 2021 om 13:23

Om spelers minuten te laten maken zodat ze straks in wedstrijden die er wél toe doen enigszins beslagen ten ijs komen. En misschien wilde hij kijken hoe spelers bepaalde dingen zelf oplosten waar ze tegenaan lopen tijdens een wedstrijd. Soms kan dat heel leerzaam zijn. Dan kost het je maar een teleurstellend resultaat in een oefenpotje, je kan er ook veel van leren.

Er wordt van een mug een olifant gemaakt.. Hij geeft geen instructies? Heb ik van 2 mensen gehoord? Heftig hoor.

14 oktober 2021 om 07:06

Ja inderdaad. Straks komt er nog commentaar waarom Koeman zijn shirt ineens binnenstebuiten draagt. Wat een nieuws zeg...

2-2 gelijk spelen tegen een derde divisionist dan hd ik er ook geen zin meer in

13 oktober 2021 om 23:52

En 532 weer. Snap niet waarom hij het zichzelf zo moeilijk maakt. Hij kan toch gewoon 433 spelen?

14 oktober 2021 om 00:54

Omdat Koeman een laffe coach is

14 oktober 2021 om 09:31

Wie is de rechtsbuiten van Barca dan? En dan wel eentje die fit is en hoort te spelen op die positie

14 oktober 2021 om 10:44

@Japie. Ze hebben die Demir toch?

14 oktober 2021 om 11:27

Yusuf Demir en Alex Collado.

14 oktober 2021 om 12:45

Ik ben van mening dat Koeman meer kan halen uit deze selectie maar we moeten niet doen alsof een andere coach ineens met resultaten komt. Barca is, zeker na het vertrek van Messi, geen top meer en het zou onrealistisch zijn om te denken dat een nieuwe trainer daar wel voor gaat zorgen.

14 oktober 2021 om 13:23

Daar komt Koeman zijn bodyguard. Koeman moest nooit trincoa verhuren en collado. Die had hij nu kunnen gebruiken. Demir kan daar ook. Als ik echt niks meer heb zou ik dest daar zetten i.p.v. frenkie.

Jij bent blind als het om
Koeman gaat

14 oktober 2021 om 17:20

Jij bent blind en doof als het over Barcelona gaat. De club is failliet en naar de ballen, gaat er aan wennen zou ik zeggen.

14 oktober 2021 om 19:18

Kuijtthebest: Koeman is een laffe coach met ze 532 steeds. Je zit toch dat het niet werk. Begin niet over vorig seizoen toen was Messi er nog. Koeman heeft letterlijk gezegd: Messi verbloemde alles.

We weten dat de club failliet is.ik denk en weet wel zeker dat je meer eruit kan halen. Daar is Koeman niet de geschikte coach voor. Lijkt alsof de spelers onder Koeman Southampton spelers zijn.

Bij Ajax zijn tweede eerste elftal coacht ten Hag ook nooit. Leeds oefen pot was tegen Ajax 1, maar de wisselen en talenten van jong. Ook interland periodes als ze oefenen zit Erik op de tribune en zie je vd gaag en reiziger. Geen idee hoe de afspraken bij barca zijn. Ze zoeken wel overal iets achter hè.

14 oktober 2021 om 13:09

Maar dan zit er dus iemand anders, die wel instructies geeft? Da’s beter dan een coach die niks doet.

Koeman moet gewoon weg haha

Lijkt me wel duidelijk dat Koeman rustig op z'n ontslag aan het wachten is. Moet ook heerlijk zijn voor hem: eindelijk van die vervelende voorzitter af, lekker 12 miljoen euro erbij op je bankrekening, en je gaat niet de geschiedenisboeken in als de trainer die in 2022 met FC Barcelona in de middenmoot eindigde...

14 oktober 2021 om 08:10

Ik heb daar toch ernstig mijn twijfels bij hoor. Wat Koeman (achteraf gezien natuurlijk) had moeten doen is zelf in de zomer ontslag moeten nemen, na al die vuile streken van Laporta. Met een beker op zak had hij sowieso de sympathie van de aanhang gehad. Maar met het aantrekken van Luuk de Jong en zelfs Memphis Depay heeft hij zich echt ogenschijnlijk belachelijk gemaakt. Kansloze nederlagen tegen Bayern en Benfica helpen natuurlijk ook niet mee, en ten slotte is er nog continu dat gezeik op zijn spelers. Ik denk oprecht dat hij de geschiedenis in zal gaan als een van de slechtste coaches van de laatste jaren. Zeker als hij daadwerkelijk niet ontslagen zal worden en in de middenmoot zal eindigen. Dan heeft hij weliswaar zijn salaris te pakken, maar zal hij alsnog daar redelijk verbitterd van genieten.

14 oktober 2021 om 08:58

Als een voorzitter je probeert weg te pesten terwijl je 12 miljoen mag vangen als je blijft zitten, zou ik ook blijven zitten.

Maar goed, dat hij dat geld krijgt is ook maar de vraag. Zie Setien.

14 oktober 2021 om 09:05

Natuurlijk. Ik denk dat 99 procent van de mensen dat zouden doen. Wil je echter ook een beetje aan je nalatenschap denken, dan zou zo'n vrijwillig opstappen een hele mooie uitweg zijn. Mensen herrineren je positief, en juist als de man die in een moeilijke periode alsnog een beker wist te winnen. Nu zal iedereen Koeman herinneren als de man die hoogstwaarschijnlijk geen CL gaat halen, en ook nog niet eens de groepsfase weet te overleven. Als je dan die 12 miljoen belangrijker vindt, dan is dat prima, maar dan moet Koeman niet gaan janken op alle kritiek die hij krijgt over zijn prestaties als coach. Nederlagen tegen Benfica zijn gewoon op zijn conto te schrijven.

14 oktober 2021 om 09:05

Hoe kan je de slechtste coach zijn als je geen materiaal hebt. Het halen van Depay is helemaal niet zo'n slechte zet in de huidige situatie, spits van Oranje en transfervrij. De Jong was een huurdeal voor plan B, een goedkope targetman voor het laatste kwartier. Iedereen vergeet even dat er een bataljon aan goede spelers geblesseerd waren en Koeman dan inderdaad een realistische coach is en dan speelt naar zijn mogelijkheden. Ook raar dat iedereen elke week zo verbaasd zijn over het matige spel, terwijl iedereen de situatie vooraf al wist en de club geen stuiver gaf. Maar supporters moeten iemand de schuld geven en dan is Koeman het makkelijkste slachtoffer. Een net zo'n grote clubicoon als Xavi, maar ja, die moet het in de toekomst nog verpesten voordat hij dezelfde behandeling krijgt. Barca moet opnieuw gebouwd worden en je kan veel van Koeman zeggen, maar het is wel een coach wat juist daaraan denkt. In de geest van Johan alle talenten een kans geven. Jammer dat daar geen kwaliteit omheen loopt om goed te begeleiden, maar dat is meer te danken aan die idiote voorzitters dan aan Ronald Koeman.

14 oktober 2021 om 09:19




Hier heb je een klein voorbeeld. Luis Enrique speelt met zowel Gavi als Basquets bij het Spaanse elftal. Beide spelers halen onder hem een geweldig niveau. Ronald Koeman zou dit kunnen kopieren door dit duo samen te laten spelen, en dan met Pedri als een derde middenvelder. Maar in plaats daarvan stelt Koeman FdJ altijd op. En laatstgenoemde speelt de laatste tijd bijzonder zwak bij Barca. Maar aangezien hij en Koeman samen met de familie vaak uitgaan, is onze Nederlandse held altijd verzekerd van een basisplaats. Dus ja, we hebben een potentieel sterk middenveld. Over de keeper hoef ik het niet te hebben. We kennen allemaal de kwaliteiten van Mats. Ook de verdediging is gewoon van een prima niveau als je Dest niet opstelt. Maar wederom doet Koeman dat altijd, terwijl hij letterlijk niks presteert. Kies dan ten minste voor meer verdedigende zekerheid in de persoon van Mingueza. Dit zijn al allemaal keuzes die Koeman anders zou kunnen doen. Het klopt dat de aanval en de verdediging zorgenkindjes zijn, maar van Depay weten we gewoon dat hij super wisselvallig is. Je ziet ook meteen het verschil tussen hem en Pedri of Fati. Die laatste twee spelers brengen zoveel meer mee, maar toch wordt Memphis altijd opgesteld. Nu begin ik vooral de indruk te krijgen dat de Nederlanders onder Koeman niks fout kunnen doen. Iets waar ik, en veel andere cules het niet mee eens zijn. Ik denk toch dat het niet verstandig is om met Luuk de Jong tegen Bayern of Benfica te gaan counteren haha. Om nog maar te zwijgen over de kansen die door onze landgenoten worden gemist.
Ten slotte wil er nog aan toevoegen wie er onder Koeman eigenlijk echt beter is geworden? De enige naam die ik kan bedenken is Pedri. Maar als we Gavi, Busquets en Garcia bij het Spaans elftal zien presteren, dan kan je toch ook vragen stellen waarom deze heren onder Koeman niet datzelfde niveau kunnen halen? Zoveel beter is het nationale elftal namelijk ook niet met Unai Simon, Marcos Alonso, Sarabia, Morata,... Ook talenten als Moriba en Nico leken/lijken veel te vroeg zijn ingebracht.



14 oktober 2021 om 09:33

Is dat ook niet gewoon omdat er in het Spaanse elftal met betere spelers om hun heen spelen? Ik denk dat een Bruno Fernandes bij Everton ook minder goed zou zijn dan bij een United

14 oktober 2021 om 10:10



Het is maar wat je onder betere spelers verstaat. Ik vind de kwaliteit van de spelers bij het nationale elftal echt niet zo hoog. Kijk maar eens naar spelers als Unai Simon, Sarabia, Morata of zelfs Eric Garcia. Ik vind dus de vergelijking met het huidige Barca wel gerechtvaardigd. Echter weet Luis Enrique met minder materiaal toch wel echt puike prestaties neer te zetten. Men kan bijvoorbeeld niet ontkennen dat Eric Garcia bij het nationale elftal een veel beter niveau haalt dan het tenenkrommend spel dat hij nu bij Barca laat zien. Hoe komt? Krijgt hij van Luis Enrique meer instructies? Bij Busquets precies hetzelfde. En ten slotte heb je nog jonge spelers als Gavi en Pino die echt in die twee potjes met het nationale elftal al veel meer hebben laten zien dan dat ze bij Barca of Villareal hebben laten zien. Kortom al die spelers lijken onder Enrique beter te worden. En juist dat lijk ik een beetje bij Koeman te missen. De enige die onder hem echt is gegroeid is Pedri. Men zou de Jong daar ook kunden scharen aangezien hij beter presteert dan onder Valverde of Setien, maar iedereen weet natuurlijk wat Frenkie bij Ajax en het Nederlands elftal heeft laten zien. Op dat niveau zit hij nog lang niet bij Barca, wat dus heel gek is aangezien Koeman wel succesvol met hem was bij oranje.

14 oktober 2021 om 13:10

Van die 12 miljoen heeft Koeman er zelf (!) 6 voorgeschoten. Als hij ontslag neemt dan gooit hij dus 6 miljoen van zijn eigen geld weg. Een oprotpremie mislopen is één ding, maar je eigen geld weggooien gaat echt te ver.

14 oktober 2021 om 19:23

Ajax/barca: 💯. Iemand die eerlijk is over Koeman.

14 oktober 2021 om 08:11

Aan de ene kant heerlijk, maar aan de andere kant valt zijn ultieme droom hiermee in duigen. Want hij is nu wel trainer van Barcelona, echt leuk was het niet volgens mij.

"hij keek gewoon naar de wedstrijd. Ik begrijp ook niet waarom.""

Ik ken wel 12 miljoen redenen bedenken waarom

Die man baalt als een stekker, nu directie continue vertrouwen in hem uitspreekt. Zelfs geen kritiek na deze wedsrtijd waar hij tegen amateurs weer 532 speelt en niet wint.

Hoe?????????????? hoe word ik ontslagen.

14 oktober 2021 om 12:10

Jij geniet er wel het meeste van van iedereen op vz he dat Koeman bij Barca zit. Je comments zijn alleen wel steeds zwakker aan het worden, want je hebt het telkens over die 12 miljoen.

En dat er een artikel komt over een oefenwedstrijd geeft al wel aan hoe erg Koeman gezocht wordt, normaal wordt hier niet eens een zucht over gerapporteerd.

14 oktober 2021 om 13:58

Sommige kindjes moeten iets hebben waar ze over kunnen jammeren

14 oktober 2021 om 17:21

@samcro

Geniet meer van de (gebrak aan) resultaten van Arsenal

15 oktober 2021 om 09:43

Je bent een eersteklas provocateur geworden Krillin, siert je niet. Kinderachtig om ook meteen over Arsenal te beginnen en met die knipoog te doen alsof 'het maar een grapje is'.

14 oktober 2021 om 12:29

Waarom zou iemand kritiek willen geven op een oefenwedstrijdje achter gesloten deuren terwijl bijna alle fitte spelers net terug komen van een weekje interland voetbal?

Die stoelpoten van Ronald Koeman zijn verrekte dik zeg. Ze blijven maar zagen daar!

Ben geen fan van koeman, maar dit is gezeur om niks. ten hag laat ook altijd zijn assistenten de coaching doen tijdens de interland oefenpotjes. Echter vind ik het wel redelijk bizar dat je 532 gaat spelen tegen een halve amateurploeg ( deze jongens zouden in nederland makkelijk prof zijn).

Koeman mislukt bij Everton,Benfica, Valencia,az,vergeet er vast nog een paar en Barcelona komt er ook bij.
Misschien is Koeman niveau f de boer?!

14 oktober 2021 om 23:52

Volgens Japie niet

Soms is het toch ook gewoon waardevol om even te kijken hoe de spelers het oplossen zonder jou. Wat een onzinnige opmerking. De kranten moeten vol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren