Azrsenal
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 6 mei 2015
 • Azrsenal
 • 185 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 3.855
 • 20 jaar (9-4-1998)
 • West-Friesland
 • HBO
 • Student
 • 3
Persoonlijke berichten
9 december 2015 om 21:01
#2

kijk op vivoball.me

9 december 2015 om 22:36
#3

Ja het is echt een chille site. Ook alle zenders van Fox staan er op in het weekend dus eigenlijk kun je zowat alles in best goede kwaliteit zien. Ja, gelukkig door.. Nu afwachten met die loting. Gefeliciteerd!

2 april 2016 om 17:07
#4

Omdat hij het alleen tegen de lamme en de blinden bewijst in de Eredivisie met alle respect. Voor zijn doelpoging waar een paar seconde erna een penalty werd gegeven na een toch domme actie van Rose was hij helemaal nergens. Penalty was wel erg goed ingeschoten. En over zijn assist gesproken, die had niet eens moeten tellen want we weten dat dat een overtreding was. Ook is dit ook gewoon een oefenwedstrijd dus valt het maar te bezien. In Nederland hebben we er een handje ervan om spelers op te hemelen, zeker als ze van de Eredivisie komen. Een competitie van niks. Dat is de reden waarom ik zei dat je een beetje fantasie had en dat had je ook. Op dit moment is de Eredivisie gewoon zijn niveau, hij moet niet denken aan een vertrek naar een hoger niveau. Moet je zien wat er is gebeurd met spitsen als bijvoorbeeld: van Wolfswinkel. Die toch grotere talenten waren,

11 mei 2016 om 11:50
#5

Ha Azrsenal

Ik reageer even op je persoonlijke pagina omdat ik geen zin heb in reacties van boze PSV-fans haha. Ik zie Janssen persoonlijk niet naar PSV gaan omdat ik denk dat Janssen voor buitenlandse clubs veel interessanter is dan De Jong; waarom zou je De Jong kopen wanneer je Janssen bij Az op kan halen. Daarnaast zal De Jong waarschijnlijk wat meer kosten.

Ik zie hierboven trouwens een reactie van iemand die volgens mij niet helemaal snapt wat er bij topvoetbal komt kijken. Het gaat er meestal helemaal niet om wie de grotere talenten zijn. Het gaat erom wie er alles voor opzij wilt zetten om alles uit zijn carrière te halen. Janssen speelt altijd op honderd procent en die mentaliteit hebben er niet zo heel veel. Talent is geweldig wanneer je het talent hebt van een Van Basten of Cruijff, dan ben je op tachtig procent nog steeds de beste. Zijn vergelijking met Van Wolfswinkel slaat dus nergens op want zo'n heel groot talent is dat helemaal niet, en nooit geweest ook.

26 augustus 2016 om 10:43
#6

Goedemorgen Azrsenal
Ik denk echt niet dat PSV Maher naar Az laat vertrekken. Ze gunnen Maher ongetwijfeld het beste maar ze zien volgens mij liever niet dat hij de pannen van het dak gaat spelen bij een ''relatief'' grote club in de eredivisie. Maher komt voetballend natuurlijk ook niets te kort voor Psv, het is gewoon een mentaal probleem. De Maher van PSV is toch geen schim van de speler die hij bij Az was? Hij is al zijn flair kwijt maar het zit er echt nog wel bij hem in hoor. Zet hem bij dit Az neer en hij is binnen een maand of drie een van de beste middenvelders van de eredivisie.

Hoe gek het ook klinkt, ik denk dat ze hem liever voor twee miljoen aan Groningen verkopen van voor vier aan Az.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 23 september
Lorenzo Insigne gaat Mino Raiola als zaakwaarnemer nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren